Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję olajgarden

Olajgarden Opinie 1.8 (72)

Stare Faszczyce 50
05-870
Błonie
221220226
opinie Olajgarden
1.8
72
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2022-01-19 08:04:03
WLADYSLAWA
otrzymalam USZKODZONY TOWAR,zaplacilam 185zlotych,wyslalam protokol szkody sporzadzony przez KURIERA,TELEFONUJE,PISZE MEILE-- I nic.Zero odpowiedzi. Najgorsza Firma ,,,pod sloncem,,,
1 / 5
2022-01-19 06:22:11
Morfeusz
Towar zamówiony 15 grudnia dotarł do mnie dopiero dzisiaj. Zamówiłem u nich najzwyklejszą kamizelkę odblaskową o kolorze pomarańczowym. Najwidoczniej to zamówienie ich przerosło bo kamizelka przyszła w kolorze żółtym. Ta firma to jakaś totalna lipa.
1 / 5
2022-01-18 08:31:35
ANIA
Towar zamówiony w Olaj-garden 3 stycznia do dziś tj. 18 stycznia nie dotarł. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Nie odpowiadają na maile i nie odbierają telefonów. Przy zamówieniu jest dodany numer przesyłki (ponoć wysłanej 10 stycznia), który przekierowuje do pustego linku bez możliwości śledzenia zamówienia. Podejrzewam oszustwo, jeśli towar nie dojdzie w przeciągu tygodnia zgłaszam odpowiednim służbom. Może ktoś w końcu się tą firmą i jej właścicielami zainteresuje, bo widzę, że internet aż huczy od negatywnych opinii, a firma nadal "działa".
5 / 5
2022-01-17 16:31:09
Marek
U mnie wszystko ok
5 / 5
2022-01-17 16:30:06
Tomasz
Super bardzo polecam
5 / 5
2022-01-17 16:30:05
Tomasz
Super bardzo polecam
1 / 5
2022-01-17 07:00:02
Agnieszka
Przyłączam się do opinii, że firma jest nieuczciwa . Nie otrzymałam w przesyłce wszystkich opłaconych produktów, a te co dostałam były w innym kolorze niż w zamówieniu. Nikt nie odpisuje na maile i nie można się dodzwonić do firmy. Przestrzegam przed zakupami w tej firmie.
1 / 5
2022-01-14 14:51:39
Patryk
Zamówiłem pewien przedmiot zaznaczając przesyłka do paczkomatu, wysłali kurierem, kolor także nie zgadza się z zamówieniem. Nie polecam
1 / 5
2022-01-14 03:48:12
Anna
Dołączam się do poprzednich negatywnych głosów. NIGDY WIĘCEJ!!!! Firma widmo, zero kontaktu, nr tel . z kosmosu - nikt nie odbiera, na maile nie odpisują. A pieniądze jak najbardziej przytulili. Kupiłam szczotkę wielofunkcyjną, która się rozładowała (normalne), jednakże zasilacz nie działa. To był prezent dla rodziców. Powtarzam: NIE, NIE, NIE. Oszuści i wyłudzacze.
1 / 5
2022-01-12 11:48:44
Anna
Oszuści. Nie kupujcie w tym sklepie, sprawdzajcie opinie przed zamówieniem. Zamówiłam 2 multipalety i wielodoniczki. Zamówienie opłacone A przyszły mi tylko multipalety. Kuszą ludzi promocyjnymi cenami, a w rzeczywistości zarabiają na nich wysyłając niekompletne zamówienia!

Rzetelne opinie o olajgarden