Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję OLIMPOS Przemysław Gruszka

OLIMPOS Przemysław Gruszka Opinie 4.1 (43)

Armii Krajowej 36/4
50-541
Wrocław
603758075
opinie OLIMPOS Przemysław Gruszka
4.1
43
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-12-11 05:18:59
Andrzej
szybko sprawnie bezproblemowo
5 / 5
2023-12-04 16:36:45
kapelusznik
polecam ten sklep z butami
5 / 5
2023-11-27 03:07:19
Wariat
buty odbierałem na miejscu. wszystko ok polecam
5 / 5
2023-11-24 06:10:07
Maria
KLAPKI KUBOTA . szybko sprawnie. polecam
5 / 5
2023-11-21 05:46:24
Gonia
kalendarz adwentowy ze skarpetami rewelacyjny. martwiłam się czy dotrze na czas a on dotarła już na następny dzień :)
5 / 5
2023-11-19 16:39:31
Tomek
Klapeczki kubota pierwsza klasa. wysyłka szybka. polecam
5 / 5
2023-11-19 16:38:54
Tomek
Klapeczki kubota pierwsza klasa. wysyłka szybka. polecam
5 / 5
2023-11-12 15:16:32
Ilona
szybko wysyłają więc duży plus
5 / 5
2023-11-07 15:52:34
Tomek
Kurtka nike dotarła bez problemu. polecam
5 / 5
2023-11-05 16:41:34
GaGaGu
ekspresowa przesyłka. Niestety nie trafiłam z rozmiarem i wymiana na odpowiedni była również ekspresowa dla tego jestem podwójnie zadowolona
5 / 5
2023-10-30 08:17:02
Aneta
buty dla córki i syna ok. przesyłka ok.
5 / 5
2023-10-27 02:43:17
julita
zamówienie czapkę o 17 a przesyłka doręczona o 8:20 mega zadowolona jestem bo zależało mi na czasie
5 / 5
2023-10-26 02:45:04
figa z makiem
bardzo dobra robota. polecam
5 / 5
2023-10-18 07:27:34
nike
nie wierzyłem że w tej cenie będą oryginalne air maxy. kupiłem z myślą że odeślę jak będzie coś nie tak. nie tylko nie odesłałem ale zamówiłem kolejne dla dziewczyny :) zdecydowanie polecam
5 / 5
2023-10-17 06:55:57
Kacper
wszystko git . przesyłka ekspresowa
1 / 5
2023-07-15 13:33:12
Keicam
Nie polecam , wg sprzedawcy buty sportowe powinny chyba wisieć na kółku bez używania. Buty zareklamowane bardzo mało używane rozwaliły się w obu parach butów w tym samym miejscu po tych samych stronach, po czym reklamacja nie uznana że względu na źle użytkowanie.... ciekawe używane raz w tyg na hali Nie polecam !! Lepiej dopłacić parę zł i mieć na zalando lub tam gdzie chociaż ci je naprawia a tutaj reklamacja.podlega na odpisaniu że nie ich wina dodatkowo gość ma coś z psychiką...
5 / 5
2023-06-24 15:11:08
Andrzej
przed wyjazdem podałem adres tam gdzie jadę. przesyłka była wcześniej niż ja :)) dzięki i polecam
5 / 5
2023-06-22 02:59:39
meduza
mimo zaskakująco niskiej ceny buty Jordan są oryginalne. Kupiłam z myślą że pewnie i tak odeślę bo podróbki ale sie pomyliłam :). zdecydowanie wszystko ok
5 / 5
2023-06-20 07:53:02
marta
klapki Kubota super tata mega fajne. na dzień taty dotarły bezproblemowo :)
5 / 5
2023-06-19 03:37:02
Aldona
polecam mąż bardzo zadowolony z czapki under armour
5 / 5
2023-06-18 16:55:17
lambda
szybka wysyłka. szybki zwrot wpłaty przy zwrocie źle dobranego rozmiaru i szybka kolejna wysyłka kolejnego zamówienia. polecam
5 / 5
2023-06-17 15:40:13
wdzięczny za rabat
trzecie moje zamówienie i mega miłe zaskoczenie bo dostałem solidny rabat nawet nie wiedząc o tym. Byłem zadowolony wcześniej a teraz jeszcze bardziej jestem zadowolony dla tego mega polecam
5 / 5
2023-06-13 07:19:44
Wojciech
faktycznie maja oryginalne Jordany. poza dobrą ceną szybka wysyłka z polski
5 / 5
2023-06-11 11:31:25
maniura
wszystko ok
5 / 5
2023-06-09 02:15:42
Viola
Buty ok czas przesyłki ok
5 / 5
2023-05-25 17:52:10
magda
świetna nerka Jordan dostarczona w ekspresowym terminie
5 / 5
2023-05-25 17:51:36
magda
świetna nerka Jordan dostarczona w ekspresowym terminie
5 / 5
2023-05-25 14:06:00
piotrek
śmieszne i żałosne te negatywne opinie . widać że pisane przez 2 osoby które najwyraźniej miały problemy same ze sobą :). ja jestem mega zadowolony z pomocy sklepu. pomogli w rozwiązaniu problemu który w sumie ich nie dotyczył a mimo to poświęcili czas na pomoc dla tego polecam ten sklep
5 / 5
2023-05-16 12:30:26
klient z jagodna
zdecydowanie polecam. zakup na stronie sklepu i odbiór osobisty w tym samym dniu. wszystko sprawnie milo i jeszcze z drobnym gratisem :)
5 / 5
2023-05-02 05:40:42
JORDAN :)
nigdzie taniej nie znalazłem oryginalnych jordan Access. przesyłka mega szybka wiec wszystko spoko i na plus
5 / 5
2023-04-27 08:36:02
Andrzej
jak najbardziej polecam. zakup w środę po 13 przesyłka w czwartek o 9. buty wyglądają lepiej niż na zdjęciach i to mnie zaskoczyło bo z reguły jest odwrotnie. Kupiłem zły rozmiar i musiałem wymienić. wymiana bez żadnego problemu i nowy rozmiar wysłany zanim moja przesyłka do nich dotarła. wielki plus bo zależało mi na czasie. wielki wielki pozytyw za to
5 / 5
2023-01-04 08:53:36
Ilona
Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów i to już 3 razy. Sama pracuje w sprzedaży internetowej i jak przeczytałam to co tu powklejali inni jako niby negatywne wiadomości to ja widzę w nich to że sprzedający cos tłumaczył i prowadził korespondencje aż w końcu nie wytrzymał tego co kupujący wypisywał. Wiem jak ludzie potrafią nie chcieć zrozumieć tego co się im tłumaczy i za wszelką cenę chcą ze sprzedawcy zrobić oszusta. Tak jak ta pani co ma pretensje że sprzedający sprawdził buty przed wysyłką :))) i ma pretensje że sprzedający pisze do niej a to sprzedający prosi o nie pisanie i informuje że doda jej wiadomości do spamu :) albo ten pan który wkleja pewnie ostatnią wiadomość od sprzedającego z której wynika że sprzedający prosi o przeczytanie wszystkich wcześniejszych wiadomości bo najwyraźniej kupujący nie zrozumiał tego co sprzedający już kilka razy tłumaczył. no ale on wkleja ostatnią wiadomość w której sprzedającemu skończyły się już resztki cierpliwości. Znam takich kupujących dla których co by nie odpisać to będzie zawsze źle
1 / 5
2022-06-20 04:14:59
Allegro
Cytuje miłego sprzedawcę "ciekawe ze ktos najpierw niewidzi problemu w otrzymanych fabrycznie nowych butach. chodzi w nich a potem nagle widzi ze jest jakis problem., slepy byles jak je z pudelka wyciagnales ?czy jednak nie jest to wada na tyle istotna skoro je sobie zostawiles ????? MIALES 2 RAZY INFORMACJE ZE MOZESZ BUTY ODESLAC TY JEDNAK NIE CHCIALES ICH ODSYLAC I PISZESZ ZE TO BYLO Z NASZEJ STRONY BESZCZELNE ? POPATRZ SOBIE W LUSTRO I BADZ Z SIEBIE DUMNY JAKIM TO JESTES SUPER GOSCIEM ROBIAC INNYM KRZYWDE no i przeczytaj wszystko od samego poczatku to moze wtedy cos zrozumiesz bo jak widac pamiec ci bardzo szwankuje, wlasnie pokazales ze jestes glupim nastolatkiem nie myslacym logicznie i teraz rozumiem skad brak kasy na buty i takie glupie zachowanie, sam wiesniaku zdecydowales ze nie chcesz odeslac tych butow . a co do podrobek z chin to skoro twoierdzisz ze kupujesz podrobki za 600 zl to tez tylko swiadczy o tym ze jestes po prostu glupi i takim glupim pisaniem chcesz sie dowartosciowac. w butach masz kod po ktorym mozesz dokladnie sprawdzic pochodzenie lewego buta i prawego mozesz sprawdzic dokladnie w ktorej fabryce ktory but byl zrobiony . domyslam sie ze jestes zbyt tepy
1 / 5
2022-06-20 04:14:23
Michał
Chory facet, nie polecam
1 / 5
2022-06-20 04:13:58
Allegro
Sprzedawca to śmieć chory na głowę.
1 / 5
2022-06-20 04:13:04
Marianna
Brawo! Sprzedawca nazywa klientów pajacami! Brawo i jeszcze raz brawo! Widać kto to jest najwięszym pajacem.
1 / 5
2022-06-14 03:36:15
michu
Jakiś chory facet tam sprzedaje choleryk i nieogarnięty, strach się bać, nie koniecznie jest wiele innych fajnych sklepów.
1 / 5
2022-06-14 03:27:19
mina_ma
ja mu tylko napisałam,... żeby przestał mnie nagabywać, i że jest troglodytą.... kogoś takiego powinni usunąć z Allegro, to takie moje skromne zdanie , NIE i jeszcze raz NIE!
1 / 5
2022-06-14 03:24:02
mina_ma
odpowiedź od właściciela firmy: według twoich teori to ty nagabujesz . ciesz sie swoim prostactwem i głupotą. tak tylko jak bys nie zauważyła bez względu na bzdury jakie piszesz i jak przez telefon wykrzykiwałaś butów jak nie miałas tak i nie masz więc pomysl jaki sens ma twoje idiotyczne zachowanie. jesteś za głupia żeby tobie więcej odpisywac. pisz co chcesz twoje wiadomości będą kierowane do spamu więc i tak nikt ich już nie przezyta :))) a żeby było mieszniej otrzymaliśmy potwierdzenie z nike dostawy w poniedziałek i będą w niej te twoje wymarzone buty :) bądż miła dla ludzi to nie będziesz musiała być tak złosliwa"
1 / 5
2022-06-10 06:22:56
mina_ma
Buty kupione i zapłacone. Po czym dostaję informację, że firma NIKE zapakowała dwa lewe, i nie otrzymam towaru. Dziecko zamroziło ponad 500 zł.... Pytam Panią czy nie sprawdzają towaru po otrzymaniu od producenta, a Pani na to że nie.... a generalnie i tu cytat:... to dla Pani dobra sprawdziliśmy buty przed wtsyłką.pozdrawiam serdecznir"... (uwiebiam "kopiuj wklej"). Janusze biznesu . KATEGORYCZNE NIE! ... i potem jeszcze Pan pisze na Allegro w wiadomości : "Droga Pani prosze się zastanowic co Pani za bzdury wypisuje. moglismy po prostu wysłac buty bez sprawdzania i tyle,żadne przepisy nie narzucają na sprzedającego sprawdzania każdego buta przed wysyłka. więc to że jest to nasz obowiązek to jakas bzdura." WOW
5 / 5
2021-08-21 07:19:22
marta
świetny sklep . namieszałam przy zakupie a oni bezproblemowo wszystko poodkręcali i wysłali mi buty szybciej niż oczekiwałam. kolejny zakup butów zacznę od sprawdzenia ich oferty
1 / 5
2021-08-11 11:49:57
Allegro
Cytuje miłego sprzedawcę "ciekawe ze ktos najpierw niewidzi problemu w otrzymanych fabrycznie nowych butach. chodzi w nich a potem nagle widzi ze jest jakis problem., slepy byles jak je z pudelka wyciagnales ?czy jednak nie jest to wada na tyle istotna skoro je sobie zostawiles ????? MIALES 2 RAZY INFORMACJE ZE MOZESZ BUTY ODESLAC TY JEDNAK NIE CHCIALES ICH ODSYLAC I PISZESZ ZE TO BYLO Z NASZEJ STRONY BESZCZELNE ? POPATRZ SOBIE W LUSTRO I BADZ Z SIEBIE DUMNY JAKIM TO JESTES SUPER GOSCIEM ROBIAC INNYM KRZYWDE no i przeczytaj wszystko od samego poczatku to moze wtedy cos zrozumiesz bo jak widac pamiec ci bardzo szwankuje, wlasnie pokazales ze jestes glupim nastolatkiem nie myslacym logicznie i teraz rozumiem skad brak kasy na buty i takie glupie zachowanie, sam wiesniaku zdecydowales ze nie chcesz odeslac tych butow . a co do podrobek z chin to skoro twoierdzisz ze kupujesz podrobki za 600 zl to tez tylko swiadczy o tym ze jestes po prostu glupi i takim glupim pisaniem chcesz sie dowartosciowac. w butach masz kod po ktorym mozesz dokladnie sprawdzic pochodzenie lewego buta i prawego mozesz sprawdzic dokladnie w ktorej fabryce ktory but byl zrobiony . domyslam sie ze jestes zbyt tepy
5 / 5
2021-03-24 10:16:57
Michał
zakup przez sklep internetowy ansport.pl a odbiór osobisty na miejscu. Mają bardzo atrakcyjne ceny i myślałem że może to podróbki dla tego wolałem przekonać się na miejscu. Jednak wszystko jest jak najbardziej ok i na pewno jeszcze skorzystam

Rzetelne opinie o OLIMPOS Przemysław Gruszka