Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję OLIMPOS Przemysław Gruszka

OLIMPOS Przemysław Gruszka Opinie 4.0 (44)

Armii Krajowej 36/4
50-541
Wrocław
603758075
opinie OLIMPOS Przemysław Gruszka
4.0
44
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-03-23 17:56:14
Karolina
Buty kiepskiej jakości, plastikowe i nie wygodne, po kilku dniach zaczęły bardzo obcierać mimo prawidłowego rozmiaru. Nie miła obsługa nie uznająca zwrotów. Nie polecam
5 / 5
2023-12-11 05:18:59
Andrzej
szybko sprawnie bezproblemowo
5 / 5
2023-12-04 16:36:45
kapelusznik
polecam ten sklep z butami
5 / 5
2023-11-27 03:07:19
Wariat
buty odbierałem na miejscu. wszystko ok polecam
5 / 5
2023-11-24 06:10:07
Maria
KLAPKI KUBOTA . szybko sprawnie. polecam
5 / 5
2023-11-21 05:46:24
Gonia
kalendarz adwentowy ze skarpetami rewelacyjny. martwiłam się czy dotrze na czas a on dotarła już na następny dzień :)
5 / 5
2023-11-19 16:39:31
Tomek
Klapeczki kubota pierwsza klasa. wysyłka szybka. polecam
5 / 5
2023-11-19 16:38:54
Tomek
Klapeczki kubota pierwsza klasa. wysyłka szybka. polecam
5 / 5
2023-11-12 15:16:32
Ilona
szybko wysyłają więc duży plus
5 / 5
2023-11-07 15:52:34
Tomek
Kurtka nike dotarła bez problemu. polecam
5 / 5
2023-11-05 16:41:34
GaGaGu
ekspresowa przesyłka. Niestety nie trafiłam z rozmiarem i wymiana na odpowiedni była również ekspresowa dla tego jestem podwójnie zadowolona
5 / 5
2023-10-30 08:17:02
Aneta
buty dla córki i syna ok. przesyłka ok.
5 / 5
2023-10-27 02:43:17
julita
zamówienie czapkę o 17 a przesyłka doręczona o 8:20 mega zadowolona jestem bo zależało mi na czasie
5 / 5
2023-10-26 02:45:04
figa z makiem
bardzo dobra robota. polecam
5 / 5
2023-10-18 07:27:34
nike
nie wierzyłem że w tej cenie będą oryginalne air maxy. kupiłem z myślą że odeślę jak będzie coś nie tak. nie tylko nie odesłałem ale zamówiłem kolejne dla dziewczyny :) zdecydowanie polecam
5 / 5
2023-10-17 06:55:57
Kacper
wszystko git . przesyłka ekspresowa
1 / 5
2023-07-15 13:33:12
Keicam
Nie polecam , wg sprzedawcy buty sportowe powinny chyba wisieć na kółku bez używania. Buty zareklamowane bardzo mało używane rozwaliły się w obu parach butów w tym samym miejscu po tych samych stronach, po czym reklamacja nie uznana że względu na źle użytkowanie.... ciekawe używane raz w tyg na hali Nie polecam !! Lepiej dopłacić parę zł i mieć na zalando lub tam gdzie chociaż ci je naprawia a tutaj reklamacja.podlega na odpisaniu że nie ich wina dodatkowo gość ma coś z psychiką...
5 / 5
2023-06-24 15:11:08
Andrzej
przed wyjazdem podałem adres tam gdzie jadę. przesyłka była wcześniej niż ja :)) dzięki i polecam
5 / 5
2023-06-22 02:59:39
meduza
mimo zaskakująco niskiej ceny buty Jordan są oryginalne. Kupiłam z myślą że pewnie i tak odeślę bo podróbki ale sie pomyliłam :). zdecydowanie wszystko ok
5 / 5
2023-06-20 07:53:02
marta
klapki Kubota super tata mega fajne. na dzień taty dotarły bezproblemowo :)

Rzetelne opinie o OLIMPOS Przemysław Gruszka