Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Perfumeria myluxury24.pl

Perfumeria myluxury24.pl 4.4 (30)

Argentyńska, 17
59-220
Legnica
577701777
opinie Perfumeria myluxury24.pl
4.4
30
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-05-01 11:43:54
Hubert
Szybko i tanio. Polecam
5 / 5
2021-05-01 08:19:45
Magda
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo szybki czas realizacji, produkt dobrze zapakowany. To na pewno nie ostatni zakup u tego Sprzedawcy
5 / 5
2021-05-01 08:17:20
Kasia
Bardzo ładny zestaw, oryginalny zapach, nadaje się na prezent. Dostawa sprawna i bez problemów. Polecam
5 / 5
2021-05-01 08:14:37
Aneta
Super. Polecam!
1 / 5
2021-01-14 03:05:27
Maciej
Nie polecam ,
1 / 5
2019-12-24 20:56:46
Mieczysław
Sklep totalny szajsz. Reklamacje na pewno zrobię. Perfumy wogole nie te które zamawiałem. Mam nadzieję że mi zwrócą ten dzień wigilijny i zapomnę o rozczarowaniu moim i partnerki która już miała dwa takie zapachy który mi przysłaliście. A ja kupiłem edycję limitowaną który się różni 360stopi nutą zapachową i niestety go nie dostałem. Nie polecam.
4 / 5
2019-12-18 18:23:27
Szymon
Pani bardzo uprzejmie wyjaśniła powód anulowania zamówienia, to Ceneo miało nieaktualne dane o towarze.
5 / 5
2019-11-15 14:52:27
Beata
Korzystam klejny raz. Jestem zadowolona!
1 / 5
2019-08-29 12:15:51
Grzegorz
Nie polecam tego sklepu. Zależało mi na czasie więc zamówiłem perfumy poprzez kuriera za pobraniem. Niestety kurier nie dotarł, a sklep anulował zamówienie z powodu rzekomego uszkodzenia przedmiotu przez osoby trzecie. Nawet gdyby tak było, to chcąc zachować się profesjonalnie sklep wysłałby inny, nie uszkodzony produkt, wraz z przeprosinami. Pierwszy i ostatni raz próbowałem coś kupić z tego sklepu...
5 / 5
2019-06-12 20:32:53
Apolonia
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam!

Rzetelne opinie o Perfumeria myluxury24.pl