Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Perfumeria13perfumy13.pl

Perfumeria13perfumy13.pl Opinie 5.0 (32)

Marywilska 44 stoisko G 199
03-042
Warszawa
501948567
opinie Perfumeria13perfumy13.pl
speedtest
5.0
32
Opinii

Doskonale

5 / 5
2013-02-06 11:55:56
Milena
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, przesyłka dotarła bardzo szybko, nie mam zastrzeżeń. Kupowałam tu kolejny raz i się nie razczarowałam. Polecam.
5 / 5
2013-02-04 14:59:42
Lidia
Z radością polecam sklep 13 perfumy 13. pl - bardzo bogata oferta sklepu z niewygórowanymi cenami towarów - doskonała komunikacja ze sklepem pełna profesjonalizmu i życzliwości - bardzo szybka transakcja - przemiła współpraca z kurierem
5 / 5
2013-01-18 13:53:31
Juliusz
Bardzo zadowolona jestem ze sklepu perfumeria13perfumy:) Szybka realizacja i otrzymałąm to co zamówiła. Polecam każdemu:)
5 / 5
2013-01-18 10:11:29
Kacper
Polecam kazdemu kto ceni czas. przesylka byla u mnie na nastepny dzien. zgodna z opisem. super kontakt @. wszystkie informacje odnosnie przesylki biezaco przesylane na @. bezproblemowo, szybko i konkretnie.
5 / 5
2013-01-17 23:49:16
Aldona
Kosmetyczka piękna, dobrze opisana i w dobrej cenie. Zabieram ją w każdy swój wyjazd. Wygodna, duża, elegancka. Bardzo polecam.
5 / 5
2013-01-14 18:21:16
Zofia
produkt oryginalny, wszystko super, kontakt i szybkość ok. , polecam
5 / 5
2013-01-09 20:25:34
Irma
Rewelacja, przede wszystkim dlatego, że nigdzie nie mogę dostać tego produktu, a oni zawsze mają...szybko i sprawnie
5 / 5
2012-11-20 22:15:47
Emanuel
Kilkukrotnie korzystałem z usług sklepu jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2012-10-31 17:05:40
Inga
Mistrzostwo świata: niskie ceny, czas zamówienia,komunikacja, jakoś towaru !!!!!
5 / 5
2012-10-18 20:59:34
Jan
Szybko i sprawnie. Perfum oryginalnie zapakowany-polecam i na pewno skorzystam!Dziękuje ;)
5 / 5
2012-10-18 16:34:13
Jadwiga
Ekspresowy czas od złożenia zamówienia do zwrotnej informacji o wysyłce paczki :-). Towar bez zastrzeżeń. Polecam
5 / 5
2012-10-02 08:38:59
Laura
Towary w przystępnej cenie, szybka wysyłka, bardzo dobra obsługa w sklepie.
5 / 5
2012-08-28 20:25:48
Kajetan
Zakupy - kontakt, dostawa, informacja - bez zarzutu, bardzo polecam!
5 / 5
2012-08-22 11:09:26
Walenty
Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.Kontakt telefoniczny był miłym akcentem.Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-08-07 15:19:00
Bogna
godne polecenia! jestem w 100% zadowolona:)
5 / 5
2012-07-09 16:02:17
Celestyn
Poważne podejście do klienta, ciągły kontakt o stanie zamówienia, szybka wysyłka, bezpieczne opakowanie, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2012-04-20 10:31:24
Dominika
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam
5 / 5
2012-04-17 21:33:57
Kazimierz
Moja ocena transakcji jest pozytywna.
5 / 5
2012-04-13 22:51:34
Zbyszko
ok , szybko , sprawnie , zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2012-04-13 08:24:56
Franciszek
Jestem zadowolona ze sprawnej i profesjonalnej obsługi. Polecam wszystkim zakupy w sklepie 13perfumy13.pl
5 / 5
2012-03-30 21:20:46
Monika
Bardzo polecam,szybka realizacja dobre ceny realizacja zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2012-03-08 13:14:01
Alberta
Polecam tego sprzedawce. Dobre produkty, fajny kontakt, ekspresowa przesyłka (już na drugi dzień otrzymałam zamówione produkty).
5 / 5
2012-03-05 17:57:07
Marcel
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka przyszła błyskawicznie. Towar starannie zapakowany. Cena niewygórowana. Skorzystam jeszcze z tego sklepu.
5 / 5
2012-02-07 12:56:28
Ludmiła
Szybka wysyłka, miły kontakt telefoniczny, perfumy oryginalne. Polecam!!!
5 / 5
2012-02-05 01:24:11
Stefan
Szybka odpowiedź na pytania związane z produktem, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2012-01-25 15:29:12
Marcin
Jestem bardzo zadowolona, szybko sprawnie, serdecznie polecam
5 / 5
2012-01-18 23:46:04
Antonina
cała transakcja odbyła się szybko i bezproblemowo. Zamówiony produkt był taki jak w opisie na stronie:)
5 / 5
2012-01-04 09:49:49
Cezary
Transakcja została przeprowadzona bardzo sprawnie.Miły kontakt telefoniczny/wyjaśnienia nieścisłosci w adresie/
5 / 5
2012-01-03 16:58:23
Waldemar
Bardzo szybka dostawa, porządnie zabezpieczona /+gratisy ! /, super, będę częściej zaglądać do tego sklepu. Szczerze P O L E C A M.
5 / 5
2011-12-16 17:19:37
Marcelina
Produkty otrzymałam bardzo szybko, w dobrym stanie, starannie zapakowane - paczka wypełniona była częściami podobnymi do styropianu, aby zabezpieczyć towar. Kurier bardzo miły :)
5 / 5
2011-12-15 11:03:39
Danuta
Szybka realizacja zamówienia, wszystko w porządku.
5 / 5
2011-11-28 14:59:37
Eryka
Wszystko poprostu błyskawicznie, a na dodatek deficytowe perfumy od ręki! Polecam i zachęcam do zakupów w niniejszej perfumerii.

Rzetelne opinie o Perfumeria13perfumy13.pl