Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PHU ARM Radosław Dziurzyński

PHU ARM Radosław Dziurzyński Opinie 4.5 (43)

Kopernika 93/6
44-117
Gliwice
695198703
opinie PHU ARM Radosław Dziurzyński
speedtest
4.5
43
Opinii

Dobrze

2 / 5
2015-02-27 11:56:12
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 08:52:38
Paulina
Realizacja opłaconego zamówienia została anulowana przez sklep a pieniądze niezwłocznie zwrócono na moje konto. Kontakt ze sklepem przebiegał bardzo sprawnie i bez problemów.
4 / 5
2015-01-23 13:56:05
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 18:55:40
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 15:01:49
Marina
Miło by było, gdyby sklep, mając informację, że prezent należy zapakować na prezent nie wrzucał swoich ulotek i odkleił cenę... Mimo wszystko prezent się udał. Cała transakcja przebiegła sprawnie i prawidłowo. Polecam.
5 / 5
2014-07-12 19:43:46
Michalina
Kupiłam w sklepie kask jeździecki z którego jestem bardzo zadowolona, cena jak najbardziej odpowiadająca produktowi, świetny kontakt, szybka przesyłka. Serdecznie polecam.
5 / 5
2014-06-13 11:18:01
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-14 22:19:20
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Najtańsza oferta w polskich sklepach jeździeckich dla wybranych przeze mnie bryczesów, do tego z darmową przesyłką kurierem.
5 / 5
2014-03-17 19:20:24
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-19 21:58:28
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 11:28:41
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 10:52:38
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-11 11:16:42
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem, a przesyłka ekspresowa i dobrze zabezpieczona.Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2013-06-21 11:25:40
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 13:43:04
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. jestem zadowolona i kupiłam jeszcze jeden produkt.
5 / 5
2013-05-27 15:17:15
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-06 18:52:46
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 10:47:28
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-23 08:34:21
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-24 13:43:49
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-22 12:30:20
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-08 10:24:40
Waldemar
Wszystko szybko i zgodnie z opisem. Elastyczne podejście do klienta.
5 / 5
2013-02-07 20:39:10
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-02 22:44:42
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-02-01 05:19:15
Halina
Sklep nie poincormowal. mnie o thm ze nie wyslal towaru w regulaminowym czasie a wrecz przeciwnie bo informacje o realizacji, amowienia i nr listu przewozowego otrzymalem 2-3 dni przed tym jak kurier odebral od nich przesylke
5 / 5
2013-01-08 20:23:03
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-03 14:56:41
Emilia
Polecam,kupowałam na ostatnią chwilę przed gwiazdką ,ale wszystko doszło !!!super polecam
5 / 5
2012-12-29 23:23:24
Apolonia
Szybka wysyłka, towar taki jakiego oczekiwałam i świetny kontakt ze sklepem. To mój pierwszy i na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie. Polecam wszystkim.
4 / 5
2012-12-28 09:51:41
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-22 23:12:04
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2012-12-12 15:52:52
Aniela
Bardzo długi czas oczekiwania.
5 / 5
2012-11-29 19:38:15
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-26 13:58:00
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie, zakupiony towar byl zgodny z opisem na stronie firmy. zdecydowanie polecam.
3 / 5
2012-11-08 09:37:35
Marcin
Przed zatwierdzeniem transakcji polecam skontaktować się ze sklepem i sprawdzić czy posiadają towar w danym rozmiarze.
5 / 5
2012-09-24 08:09:36
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-31 12:45:49
Jakub
Dobry sprzęt, fajna cena i doskonały kontakt. Polecam
5 / 5
2012-08-17 12:24:28
Honorata
Po wysłaniu zmówienia szybki odzew ze sklepu. Omówienie szczegółów i za dwa dni paczka była z rzeczami w domu. Bardzo miła i przyjemna obsługa. Polecam innym kupującym.
5 / 5
2012-08-06 14:00:10
Edyta
PROFESJONALNY W PEŁNYM ZAKRESIE SKLEP.
3 / 5
2012-08-06 10:24:11
Roksana
Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, ale niestety przesyłka kurierska(pobraniowa)bardzo droba w porównaniu z innymi sklepami no i trwała 7dni, gdzie u innych sprzedawców przychodzi w 24 godziny. Produkty gatunkowo bardzo dobre.sprzedawce i asortyment polecam,lecz czas realizacji i koszt wysyłki zniechęca.
1 / 5
2012-07-11 13:47:26
Rozalia
W sklepie zamuwiliśmy artykuły jeżdzieckie (bryczesy i rękawiczki). Czekamy już dość długo i nawet pisaliśmy e-maila (brak odpowiedzi). Poczekamy jeszcze kilka dni i jeśli zamówienie nie zostanie zrealizowane anulujemy je. Kontakt ze sklepem bardzo słaby.
5 / 5
2011-12-23 09:30:58
Honorata
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Nawet w momencie popełnienia przeze mnie błędów przy wypełnianiu formularza obsługa sklepu zatroszczyła się o to by ten błąd poprawić. Dzięki temu towar doszedł do mnie bez żadnych problemów w bardzo szybkim czasie.
5 / 5
2011-11-22 09:29:29
Ireneusz
Towar bardzo dobrze opisany na stronie internetowej. Jestem bardzo zadpwolona z jakości zamówionej rzeczy. Polecam !!!!!!!!!!
5 / 5
2011-11-17 08:42:13
Justyna
Jestem bardzo zadowolona,polecam wszystkim.

Rzetelne opinie o PHU ARM Radosław Dziurzyński