Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PHU Meble Plus

PHU Meble Plus Opinie 4.6 (670)

Ul.Dworcowa 15
46-024
Łubniany
664701736
opinie PHU Meble Plus
speedtest
4.6
670
Opinii

Dobrze

5 / 5
2014-02-13 10:26:35
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-13 09:14:30
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-11-06 14:58:48
Monika
Nie polecam!!!!!!!!!!!!!Towar zakupiony na raty sklep otrzymał pieniążki z banku a ja jestem bez towaru jutro odstępuję od umowy z bankiem-UWAGA NA TEN SKLEP.Kontakt ze strony sklepu urwał się po otrzymaniu pieniedzy z banku więcej negatywnych opinii sklep ma na innych stronach-szkoda że nie sprawdziłam przed zakupami-człowiek uczy się na błędach
5 / 5
2013-07-02 17:44:03
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-15 10:24:04
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-10 19:13:40
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-10 08:26:22
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-24 10:16:23
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-23 17:05:00
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-20 10:20:56
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-08 22:06:46
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 12:33:31
Zygfryd
Polecam!!! Rzetelny sklep. Fachowa obsługa. Jeszcze raz POLECAM!!!
5 / 5
2012-12-15 11:38:54
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-14 07:43:29
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Proszę jednak obsługę o uwazniejsze czytanie maili z zamówieniem. Moja paczka pojechała na adres z faktury a prosiłem o wysyłkę na inny adres. Paczka nie była wielka to dałem sobie radę, ale kłopot zbędny. Poza tym wszystko na "6".
5 / 5
2012-12-02 19:59:51
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-16 10:01:08
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 16:12:03
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-26 14:02:09
Henryka
Wszystko ok, polecam ten sklep
5 / 5
2012-10-08 10:54:36
Irena
Bardzo miła obsługa i dobry kontakt z klientem. polecam
5 / 5
2012-10-05 12:21:41
Martyna
Miły kontakt, szybka wysyłka , bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2012-09-27 10:03:34
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie i ekspresowo. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2012-09-23 12:23:08
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Byłem zaskoczony bardzo dobrym kontaktem telefonicznym i mailowym. Towar został dostarczony zgodnie z wcześniejszą umową, na czym baaaaardzo mi zależało, Gorąco polecam.
1 / 5
2012-09-11 08:49:09
Julita
Na początku wszystko przebiegało sprawnie. Kontakt telefoniczny i mailowy- bez zarzutu. Zdziwiło mnie, że po zapytaniu o przedmiot, następnego dnia był on już droższy o 70zł. Mimo to zdecydowałam się na zakup w tym sklepie. Towar został zakupiony w czwartek, sprzedawca obiecywał, że wyśle lodówkę w poniedziałek. W końcu zapewniano mnie, że znajduje się ona na magazynie. A od poniedziałku kontakt został całkowicie urwany. Wyłączony telefon, brak reakcji na maile. I tak ponad tydzień. Nie wiedziałam już co robić- pisałam maile, próbowałam dzwonić- cisza. W międzyczasie podniesiono cenę modelu o kolejne 130 zł (widocznie mieli popyt na lodówkę). Moja panika sięgała granic! W końcu, po dwóch tygodniach od dnia zakupu dostałam maila z informacją o nadaniu paczki. Całkowity okres oczekiwania wynosił 18 dni, chociaż obiecywano mi natychmiastową wysyłkę. Rozumiem, że zmieścili się w regulaminie ale po co te kłamstwa? I brak jakiejkolwiek reakcji na moje maile? Pewnie oszukali większą liczbę osób bo do dzisiaj nie właczyli telefonu. Pierwszy raz nacięłam się na zakupy w Internecie. Mam nauczkę- drogie przedmioty kupuje się z opcją za pobraniem, może wtedy sprzedwacy będzie zależało na szybkim zrealizowaniu zamówienia. Na pewno nie kupię już niczego w tym sklepie. Nie zawsze najniższa cena jest warta takich nerwów!
5 / 5
2012-07-27 15:15:39
Lilianna
Zamówiony towar był w 100 procentach zgodny z opisem, nie był uszkodzony. Bardzo szybka dostawa. Doskonały kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2012-07-26 14:57:47
Sławomir
Wszystko super, sprzęt pierwsza klasa, konkurencyjna cena, miła obsługa telefoniczna, szybka wysyłka, POLECAM
5 / 5
2012-07-24 17:08:25
Dominik
Witam! Jestem w pełni zadowolona ze sprzętu jak i z szybkiego zrealizowania mojego zamówienia.Zapewne jeszcze nie raz skorzystam z usług Waszego sklepu.Ślicznie dziękuję....Pozdrawiam.
5 / 5
2012-05-03 22:54:28
Leon
Zakupy to czysta przyjemność. Miła obsługa, która zawsze dobrze doradzi. Wahałem się pomiędzy dwoma piecami i zapytałem o radę. Po prostu strzał w dziesiątkę! Realizacja natychmiastowa no i dobry kontakt! (co się rzadko zdarza wśród sklepów internetowych) Wszystkim mogę tylko polecić ten sklep!
5 / 5
2012-04-26 06:47:48
Bernadeta
Kontakt bardzo dobry( telefonizczy i emailowy) Towar dostarczony następnego dnia od dokonania przewyższa Towar zgodny z opisem w oryginalnym opakowaniu.
5 / 5
2012-04-20 13:10:55
Judyta
Zamówiłam w tym sklepie lodówkę i jestem zadowolona, czas realizacji zamówienia był bardzo krótki a do tego mogłam na bieżąco śledzić co się dzieje z przesyłką od momentu zamówienia do przekazania jej kurierowi. Do tego ceny AGD są atrakcyjne więc myślę, że nie był to mój ostatni zakup w tym sklepie.
5 / 5
2012-04-12 12:21:21
Longin
Dobry kontakt mailowy... dużo informacji co się aktualnie dzieje z przesyłką,na jakim etapie się znajduje...Dodatkowo możliwość śledzenia przesyłki firmą kurierska pozdrawiam Zadowolony kupujący
5 / 5
2012-04-11 16:45:26
Emilia
Zdecydowanie polecam ten sklep.Mieliśmy trochę sprzętu do kupienia(lodówka,piekarnik,zmywarka,płyta,okap).zależało nam ,żeby wszystko kupić w jednym sklepie ,żeby wrazie jakiś kłopotów użerać się z jednym sklepem a nie z pięcioma.To był jedyny sklep internetowy ,który dysponował wszystkimi modelami które sobie upatrzyliśmy. W tydzień od złożenia zamówienia sprzęt dostarczono do domu.Wielki plus za transport a ściśle mówiąc za koszt za cały sprzęt zapłaciliśmy tylko 130zł. gdzie w innych sklepach ta usługa kosztowałby nawet okł 450zł.(ponieważ w innych sklepach każdy artykół był liczony osobno i nie miało znaczenia że jedzie wszystko w to samo miejsce).Panowie wnieśli wszystko do domu.Dodam jeszcze że po złożeniu zamówienia pożnym wieczorem , już następnego dnia rano zadzwoniła pani, żeby potwierdzić zamówienie ,(doradziła) i ogólnie kontakt bezproblemowy i szybki .Jeszcze jeden duży pozytyw za to że np. na ich stronie internetowej mają podany czas oczekiwania na dany artykuł (np od 1do 7 dni)w naszym przypadku mieliśmy czekać okł 3tyg.uwineli się w tydzień super.,super super Polecam!!!Tanio ,profesjonalnie, przede wszystkim szybko.
5 / 5
2012-04-11 12:37:56
Damian
Pierwszy raz zrobiłem zakupy przez internet. Miłe zaskoczenie - szybko i profesjonalnie pod względem wysyłki i dostawy. Bardzo polecam ten sklep !!!
5 / 5
2012-04-10 11:09:37
Apoloniusz
Właściwie wszystkie większe sprzęty AGD kupowałem w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. Ceny są w nim rzeczywiście niższe niż w sklepach tradycyjnych, a szybkość dostawy czasem wręcz błyskawiczna. Z czystym sumieniem mogę ten sklep gorąco polecić!
5 / 5
2012-04-06 11:30:43
Felicjan
Transakcja przeprowadzona wzorowo. Szybka wysyłka, świetny kontakt .! Polecam w 100%. !!
5 / 5
2012-03-16 11:15:32
Celestyn
Wszystko było w porządku. można polecić ten sklep.
5 / 5
2012-01-28 14:17:46
Elwira
Bardzo dobry sklep,rewelacyjnie niskie ceny,ciekawe promocje oraz dosyć niskie koszty przesyłki w porównaniu z innymi sklepami.Kontakt telefoniczny bardzo dobry, oraz bardzo miła obsługa.Na pewno jeszcze tam wrócę.Polecam każdemu niezdecydowanemu.
4 / 5
2012-01-24 20:06:27
Janina
Dobry kontakt. Na bieżąco informacja o postępie realizacji zamówienia. Bezproblemowa dostawa kurierem włączając dobry z nim kontakt co nie zawsze jest takie oczywiste. Przy tego typu transakcjach warto dokonać zakupu z wyprzedzeniem. Nie zawsze sprzęt jest dostępny od reki. Cena wyraźnie niższa niz w innych sklepach. Przejrzysta oferta. Zdecydowanie POLECAM.
1 / 5
2012-01-13 08:30:46
Grzegorz
tragedia, zero odzewu od ponad 3 tygodni, zdazylem juz kupic to samo gdzie indziej i po 2 dniach mialem towar a ten sklep to jakas sciema, UWAZAJCIE !!!
1 / 5
2011-12-20 21:39:03
Tadeusz
Po blisko 2 miesiącach nadal nie odzyskałem pieniędzy. Jakikolwiek kontakt jest niemożliwy. [...], kłamią, kręcą. Jestem strasznie spokojnym człowiekiem ale najprawdopodobniej jeszcze przed świętami zgłoszę sprawę na policję i założę sprawę sądową. Złożyłem zamówienie w październiku. Oczywiście czas oczekiwania wydłużył się bodajże do 2,5tyg. Dostałem towar aczkolwiek lodówka okazała się nie pasować. Tak więc postanowiłem zwrócić- i tutaj pojawił się pierwszy problem. Dopiero po 2 tygodniach udało mi się skontaktować z kimś ze sklepu w jaki sposób i gdzie mam odesłać towar. Towar został zwrócony a ja zostałem poinformowany, że pieniądze zostaną zwrócone a ja dostane korektę faktury do podpisu. Korektę dostałem po miesiącu (w mailu- aż dziw bierze, że odpisali- zostałem poinformowany, że została wysłana 6 listopada a na kopercie pieczątka z 17 listopada). Korekta już dawno odesłana a pieniędzy nadal nie ma. Wczoraj znalazłem 4 numer do tego sklepu i udało mi się dodzwonić. Pan poinformował mnie, że jeszcze tego samego dnia wyjaśni sprawę. Oczywiście już teraz nikt nie odbiera tego telefonu. Najprawdopodobniej - jak już pisałem - zgłoszę sprawę jutro na policje i założę sprawę w sądzie jeszcze przed świętami. Jest wiele innych podobnych sklepów, w których jednak takich problemów nie ma a lodówki są takie same.
5 / 5
2011-12-12 08:37:42
Konrad
Super obsługa odpowiadają na każdego maila z zapytaniem natychmiastowo. Szybka realizacja oraz informacja ze strony sklepu o realizacji zamówienia. POLECAM SERDECZNIE!
1 / 5
2011-12-02 17:27:28
Bernardeta
To jest jakieś nieporozumienie a nie obsługa. Towar, który miał ponoć być dostępny i wysyłany w 24 h, wg jakiegoś szablonowego powiadomienia na mój adres e-mail, "czekał na transport z hurtowni". Zero jakiegokolwiek kontaktu. Chciałam przed wpłatą należności dopytać się, jak jest naprawdę z tym terminem, lecz bydwa telefony dla klientów były przez kilka dni zupełnie niedostępne, aż w końcu przestałam dzwonić.
4 / 5
2011-11-07 21:25:07
Ludwika
sprawnie profesjonalnie polecam
5 / 5
2011-11-05 21:15:42
Brunon
Wszytsko ok, nawet dostałem telefon od sprzedawcy, żeby przesłać potwierdzenie przelewu to od razu zostanie wysłany towar i tak też się stało.
4 / 5
2011-11-05 10:08:27
Włodzimierz
Sklep OK, tylko mają firmę kurierską do .... bani
1 / 5
2011-10-07 20:55:42
Violetta
kontakt telefoniczny ze sklepem nie jest możliwy sklepo przez ponad 3 tygodnie nie zrealizował zamówienia pomimo że potwierdził jego mozliwość kontakt mailowy utrudniony sklep nie informuje o problemach z dostawą infpormacje udziela dopiero po wezwaniu albo wcale nie polecam
5 / 5
2011-10-07 08:34:52
Cyprian
Rewelacja. Dobry kontakt mailowy. Szybka wysyłka towaru. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam
4 / 5
2011-10-01 13:50:38
Bernard
Bezproblemowo, troszke za dlugi czas realizacji, ale to subiektywne odczucie
4 / 5
2011-09-30 09:01:48
Dariusz
Komunikacja mailowa przed zakupem bardzo dobra, szybka przesyłka. Gdy okap kuchenny dotarł uszkodzony (co stwierdziłem w obecności kuriera), okazało się, że kontakt telefoniczny do sklepu nie działa. Na drugi dzień otrzymałem jednak odpowiedź na maila i towar został wymieniony w rozsądnym czasie; paczkę zabezpieczono w sklepie dodatkowym, niestandardowym opakowaniem. W sumie transakcja zakończona pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2011-09-27 20:09:28
Sebastian
Towar zamówiłem, został dostarczony sprawnie,opakowany i zabezpieczony fachowo , co prawda jeszcze go nie rozpakowałem bo dopiero pojedzie na nowe mieszkanie ale jeśli nie został uszkodzony wcześniej to nic nie powinno być źle ;)póki co to 5+
4 / 5
2011-09-23 09:11:00
Marlena
Był chwilowy niepokój co do realizacji zmówienia zwłaszcza,że należność za towar została uiszczona. Po ponaglającym e-mailu firma przeprosiła i dalsza realizacja przebiegła bez zakłóceń. Generalnie polecam, choć tygodniowy okres oczekiwania bez żadnej informacji był długi i niepotrzebny.
5 / 5
2011-09-23 08:49:06
Henryka
Jestem zadowolona z zakupu i z obsługi w sklepie. Jedyne zastrzeżenie do terminu realizacji zamówienia, który miał wynosić 7 dni roboczych, a w rzeczywistości wyniósł 13 dni roboczych. Dobrze jest więc zamówić towar z wyprzedzeniem, tak jak ja to zrobiłam i lodóweczka zdążyła do mnie do mnie dotrzeć przed ekipą montującą kuchnię:-)Dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Informowanie o etapach realizacji zamówenia. Generalnie polecam sklep ze względu na rzetelną obsługę, niską cenę towaru i stosunkowo niskie koszty dostawy w porównaniu z innymi sklepami intenetowymi.
5 / 5
2011-09-23 08:13:59
Wiktor
Sklep godny polecenia, szybka wysyłka towaru
5 / 5
2011-09-18 15:07:49
Szczepan
Wsytsko zgodnie z opisem. Pozytyw. Pierwszy numer tel. na stronie nie dziala.
5 / 5
2011-09-16 08:55:07
Julian
Polecam zakupy w tym sklepie!!!
1 / 5
2011-09-09 14:39:32
Nastazja
FATALNA OBSŁUGA ,ZERO KONTAKTU TELEFONICZNEGO,DŁUGI CZAS OCZEKIWANIA NA TOWAR AZ 18 DNI NIE POLECAM TEGO SKLEPU........
1 / 5
2011-09-09 10:51:30
Władysław
Towar zamówiony odpowiadał oczekiwaniom. Komunikacja natomiast ze sklepem beznadziejna. Przyjęli zamówienie i opłatę za nie, ale następnie mimo, że była na stronie informacja że sprzęt jest dostępny dostarczony został po 14 dniach, a wyjaśnienia otrzymałem po moich monitach mailowych. Brak własnej reakcji ze strony sklepy mimo takiego opóźnienia. Jedyny możliwy kontakt przez maila, choć na stronie [...] podano nr telefonów, żaden nie odpowiadał, także po zakończeniu wakacji. Pierwszy raz zostałem tak obsłużony w sklepie internetowym.
1 / 5
2011-09-08 08:24:00
Gerard
Totalny brak kontaktu. Nie polecam tego sklepu.
4 / 5
2011-09-05 10:45:19
Stanisław
Towar zgodny z zamowieniem , ale komunikacja ze sklepem slaba. Nie odbieraja telefonow, ale w sumie wszytsko ok.
1 / 5
2011-09-03 16:21:47
Grzegorz
Sklep handluje towarem którego nie posiada na stanie chociaż informuje, że jest dostępny. Nie skontaktowali się ze mną w celu potwierdzenia zamówienia. Po moim telefonie zadeklarowali że towar będzie dostarczony do mnie do piątku. W piątek telefon był ciągle po za zasięgiem. Do dziś nie otrzymałem towaru ani informacji ze sklepu co z moim zamówieniem. 20 dni minęło i ani telefonu ani towaru.
1 / 5
2011-08-31 11:23:49
Wiesław
Zamówienie agd na ponad 18.000 PLN. Wg sklepu i ceneo - towar dostępny. W praktyce czekaliśmy 21-25 dni na dostawę towaru (opłaconego z góry!!!). Sprawa była prawie przekazana do prokuratury, gdyż sklep nie reagował na ŻADNĄ formę kontaktu - mail, telefon, sms. Nie polecam zdecydowanie!!!
1 / 5
2011-08-29 22:26:59
Arnold
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Fatalna obsługa i podejście (czy raczej brak) do Klienta. Zamówienie było realizowane od 7 sierpnia do zdaje się 24 sierpnia. Tylko daltego nie trwało to dłużej, że sam inteweniowałem i dzwoniłem gdzie się dało żeby odnaleźć przesyłkę. Peronel (przynajmniej jedna osoba mnie obsługująca) nie powinna mieć kontaktu z Klientami. Skrajny nie profesjionalizm i do tego jeszcze wyjątkowo arogancka postawa. Nigdy więcej nie kupię w tym sklepie.
1 / 5
2011-08-29 10:03:37
Zbigniew
Od 2 tygodni nie można się dodzwonić do sklepu. Nie odpowiada się na maile.
5 / 5
2011-08-18 21:44:00
Agnieszka
polecam zakupy w sklepie.brak zastrzeżeń. towar zgodny z opisem.
3 / 5
2011-08-17 11:05:07
Marta
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Na swojej stronie przy towarze umieścili informację o natychmiastowej wysyłce a towar dostałam dopiero po 4 dniach, jak na przesyłkę kurierem to trochę długo, nie wiem czyja to wina firmy kurierskiej czy sklepu. Do zamówionego towaru nie było dołączonej polskiej instrukcji obsługi, prosiłam o jej dosłanie ale do dnia dzisiejszego jej nie mam a minęły 2 tygodnie. cenowo bardzo atrakcyjny sklep aczkowiek pod względem obsługi mam spore zastrzeżenia.
4 / 5
2011-08-10 22:01:53
Dymitr
Kontakt ze sklepem bez zastrzezen. Towar dostarczony szybko, niestey kurier z Kolportera nie mial czasu, zeby otworzyc ze mna przesylke i doslownie uciekl twierdzac ze nie ma czasu na sprawdzanie przesylki.
1 / 5
2011-08-09 07:58:46
Ludwika
totalny brak komunikacji, brak odpowiedzi na telefony, maile, gg i tak juz od tygodnia
3 / 5
2011-08-08 18:22:40
Norbert
Był mały problem ze skontaktowaniem się telefonicznym, ale przecież są urlopy także zrozumiałe. Mailowo kontakt bardzo dobry. Polecam
1 / 5
2011-08-08 13:57:41
Wiktoria
Zamówiłam okap BOSCHa, na który czekałam 2 tygodnie. Po dostarczeniu okazało się, że obudowa jest za krótka i rura będzie wystawać. Po przekazaniu tej informacji do sklepu obiecano mi że oddzwonią za godzinę, czego nie zrobili. Moje telefony pozostały bez odpowiedzi. Na maila nikt nie odpisuje i kolejny dzień nikt nie podsi telefonu a dzwonie już od 5 godzin bezskutecznie
5 / 5
2011-07-23 06:12:02
Hanna
Zdecydowanie polecam!!Całość transakcji na najwyższym poziomie!!
2 / 5
2011-07-21 15:00:14
Magdalena
Obiecano dostawę towaru za 3 - 4 dni. Mija 10-ty dzień od złożenia zamówienia a towaru nadal nie ma. Przez ostatnie 3 dni próbuję się dodzwonić na 2 dostępne na stronie firmy numery komórkowe - nikt nie odbiera telefonu...
1 / 5
2011-07-20 19:29:05
Kazimiera
Realizacja zamówienia trwała 2 TYGODNIE (zdecydowanie za długo), mimo że na stronie produkt był dostępny w ciągu 1-3 dni, a pani z obsługi w rozmowie telefonicznej zapewniała mnie, że produkt zostanie wysłany w tym terminie. Nie polecam sklepu AGDopole.pl, jeśli nie lubisz czekać na zamówiony towar. Ja raczej nie skorzystam już z usług tego sklepu.
5 / 5
2011-07-11 07:50:32
Ernest
sprawna, szybka i miła obsługa sklepu, dostawa zgodnie z zamówieniem,sklep godny polecenia
5 / 5
2011-07-08 09:12:37
Renata
uważam że sklep jest w porządku, szkoda, że nie było instrukcji w języku polskim coć to nie problem ściągnąć z internetu. Powiadomienie miało być sms , przyszło mailem- akurat miałam dostęp więc nie bolało.po za tym bardzo szybka realizacja i wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2011-07-07 10:06:05
Aleksander
Wszystko w najlepszym porządku. Szybkie, sprawne zakupy, dobra cena. Polecam!
2 / 5
2011-07-06 12:09:59
Beniamin
Szkoda czasu na ten sklep, lepiej szukać w pewnych i sprawdzonych sklepach. Jednak nie ma co patrzeć na najniższą cenę, bo można się mocno zdziwić. Zresztą z tego co zauważyłem, nie byłem pierwszym klientem który ma podobne i nie miłe doświadczenia z tym sklepem
2 / 5
2011-07-02 20:09:17
Witold
brak informacji o tym co się dzieje
3 / 5
2011-06-25 13:42:10
Sara
Jeżeli chodzi o ceny, to mają konkurencyjne w porównaniu do innych sklepów. Jeżeli chodzi o czas dostawy - gdy dzwoniłam pan zapewniał mnie, że trzeba czekać 1 - 3 dni. Gdy dzwoniłam po 5 dniach, pan zapewnił mnie, że jutro przyjdzie dostawa, a wraz z nią moja zmywarka. Tymczasem mija już 11 dzień, a zmywarki ani widu, ani słychu... okazuje się że krótki okres dostawy jest podawany chyba dla zmyłki.
5 / 5
2011-06-18 11:09:31
Rozalia
Sklep jest BOMBA wysyłka towaru zaraz po zakupie wszystko zgodnie z opisem i oczekiwaniami goraco polecam!!!!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2011-06-15 23:01:29
Gustaw
Sprzedajacy pomylil chyba dni(od1do3) z tygodniami. Slaby kontakt . Towar bez zarzutu(czysto i orginalnie jak z fabryki) tylko czas realizacji nie ten co deklarune na swojej stronce.
5 / 5
2011-06-10 14:43:24
Daria
Serdecznie polecam sklep ,bardzo dobry kontakt, expresowa dostawa.
5 / 5
2011-06-10 13:06:21
Aurelia
Tak przeprowadzona transakcja może stanowić wzór do naśladowania - wszystko odbyło się bardzo sprawnie. AGD Opole to w 100% Profesjonalista - bardzo przyjemnie współpracuje się takimi osobami. Towar (ekspres Bosch ) zgodny z opisem, dobrze zapakowany i ekspresowo dostarczony pięknie się prezentuje w mojej nowej kuchni :) Polecam
5 / 5
2011-06-10 11:11:35
Roma
Spieszę z bardzo pozytywną opinią na temat sklepu AgdOpole.Niezwłocznie po zamówieniu zostałam powiadomiona o spodziewanym czasie realizacji moich zakupów. W ciągu całego procesu zostałam informowana e-mailowo o etapie zamówienia. Jak dla mnie SUPER miejsce do robienia zakupów w sieci! Z reguły narzekanie człowiekowi przychodzi łatwiej niż chwalenie. Dlatego tym bardziej zdecydowanie z mojej strony temu sklepu należą się same pochwały. Nie ma do czego się przyczepić. Bardzo dobry, rzetelny kontakt i przede wszystkim niskie ceny! POLECAM
5 / 5
2011-06-10 09:10:12
Sławomira
Mogę śmiało polecić, dobry kontakt informacja o statusie przesyłki na bieżąco. Kurier też ok. Wszystko oceniam bardzo dobrze! POLECAM
1 / 5
2011-06-10 08:47:54
Magdalena
Cena towaru była bardzo atrakcyjna, w ceneo najlepsza, ale z czasem okazało się, że tylko cena była dobra, zależało mi na czasie, bo towar był przeznaczony na prezent. Wybrałam opcje przesylka kurierska za pobraniem. Kiedy po trzech dniach nie dotarla, probowalam sie kontaktować, ale bez rezultatu, zaden z trzech telefonów nie odpowiadał, mimo, ze czasami był sygnal zajety. Mail, sms, również bez odpowiedzi. Ostatecznie zamówilam gdzie indziej i zrezygnowalam z zamowienia. Zapewnienia o natychmiastowej wysylce byly fikcją.
5 / 5
2011-06-10 08:40:06
Kazimiera
Był to pierwszy zakup w tym sklepie. Mogę z czystym sumieniem polecić go innym kupującym. Dobry kontakt i szybka transakcja.Kupiłam zmywarkę Bosch i jestem bardzo zadowolona.Jest cicha i dobrze zmywa tak jak poleciła mi Pani ze sklepu chyba Pani Ewelina,.Dziękuję za fachową obsługę.Napewno ponowie swoje zakupy w tym sklepie i polecam każdemu! WZOROWA TRANSAKCJA!!!
5 / 5
2011-06-09 22:05:28
Iwona
POLECAM! Po raz kolejny zrobiłam zakupy w sklepie AGDOpole i jak zawsze spotkałam się z profesjonalnym podejściem do transakcji. Jedne z najniższych cen na rynku, duży wybór produktów, obsługa na wysokim poziomie. BEZPROBLEMOWY KONTAKT I REALIZACJA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM - TO CECHY KTÓRE ZACHĘCAJĄ DO ZAKUPÓW OBY KAŻDY SKLEP W INTERNECIE, BYŁ TAK PROFESJONALNY! Napewno powrócę do zakupów tym sklepie i polecam każdemu.Warto robić zakupy w AGDopole!!!
5 / 5
2011-06-09 11:32:51
Andrzej
Sklep oceniam rewelacyjnie - dziś zakup jutro dostawa. Bardzo dobty kontakt, fachowa, sympatyczna i miła obsługa.Towar dobrze zapakowany i kurier pomocny przy wniesienu. Lodóweczka super! Pełen profesjonalizm takie zakupy to prawdziwa przyjemność! POLECAM !
5 / 5
2011-06-06 13:31:10
Jerzy
Korzystne ceny, bardzo dobry kontakt z dostawcą i szybka realizacja zamówienia (z dnia na dzień). Polecam!
1 / 5
2011-06-03 23:17:01
Teodor
Nie polecam tego sklepu. Płatność dokonałem już ponad tydzień temu, a towaru nie otrzymałem do tej pory. Oczywiście był opis, że sprzęt jest dostępny. Dodzwonić się nie da, nie odbierają telefonów. Kontakt mailowy sporadyczny z obietnicą, że sprzęt będzie dziś, najpóźniej jutro. I do tej pory nie mam zakupionej zmywarki!!
1 / 5
2011-06-02 08:14:01
Ludmiła
Brak kontaktu ze strony sklepu przez 4 dni od zakupu, telefonów nikt nie odbiera, nie odpisują na maile
1 / 5
2011-06-01 08:39:01
Ludmiła
Towar zakupiłam (zrobiłam przelew) 17.05.2011. Dostawa miała być zrobiona zaraz po wpłynięciu przelewu. Dzisiaj jest już 1. 06.2011, a ja nadal czekam na przesyłkę. Do sklepu udało mi się raz dodzwonić. Usłyszałam, że towar może jeszcze nie zszedł z magazynu i że mam czekać na telefon. I to był ostatni kontakt kilka dni temu. Nie odbierane są telefony i nie ma odpowiedzi drogą elektroniczną.
4 / 5
2011-05-25 11:48:47
Łukasz
Zbyt długi termin realizacji zamówienia lodówki.
4 / 5
2011-05-23 09:34:16
Ismena
Mimo drobnych problemów, mogę polecić ten sklep.
3 / 5
2011-05-22 13:55:45
Manuela
pomijając mały poślizg czasowy w doręczeniu zamówienia ,oceniam sklep pozytywnie
5 / 5
2011-05-20 08:56:10
Mariusz
Wszystko w jak najlepszym porządku, realizacja błyskawiczna do 24h. Jestem bardzo zadowolona :)
4 / 5
2011-05-19 07:08:20
Miłosz
Obsługa sklepu w porządku, realizacja zgodnie z zamówienie, niestety nie miły kurier naciagacz (chciał 200 PLN za wniesienie paczki - zrobiłem to sam na jego oczach za darmo) - ale na to już sklep AGDOpole nie ma wpływu...zatem sklep oceniam pozytywnie :)
1 / 5
2011-05-16 19:17:51
Kaja
Sprzedawca nie solidny, zamiast poinformować klienta o chwilowym braku towaru wmawia mu iż towar został wysłany tylko firma kurierska zawaliła, nie odbiera telefonów, brak jakiejkolwiek komunikacji. Może miałam pecha ale nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2011-05-16 16:05:22
Kajetan
Szybko i profesjonalnie,( pełna komunikacja)!
5 / 5
2011-05-09 19:08:17
Ada
w agdopole zakupiłam właśnie ekpres do kawy. bardzo miła obsługa. ekpres wysłany prawie od zaraz. Pani miała jedyne opóźnienie w napisaniu maila, że ekpres został wysłany, bo mail doszedł po 18, a ja tego samego dnia od 10 miałam już ekpres w domu. więc nie uważam tego za minus. widać, są za szybcy w wysyłaniu ;) całą współpracę oceniam bardzo dobrze. pozdrawiam serdecznie
4 / 5
2011-05-08 10:05:27
January
Sklep jak najbardziej godny polecenia - cena najniższa na rynku proponowanych cen internetowych. Polecam do zakupów - szybka dostawa zakupionego towaru.
2 / 5
2011-04-28 11:42:24
Urszula
Ogólnie zakup udany z powodu atrakcyjnej ceny. Jednak sklep mógłby równiez postawić na szybszą realizację zamówienia, aby klient nie musiał czekać i upominać się o swój towar.
5 / 5
2011-04-28 08:51:27
Kamila
Bardzo dobry kontakt, szybka obsługa, dobra cena. Polecam
5 / 5
2011-04-27 17:22:42
Leokadia
Polecam ten sklep, spokojnie można robić zakupy. Ceny mają bardzo dobre. Kontakt też bardzo dobry. Zakupiony sprzęt działa bez zarzutu.
5 / 5
2011-04-17 07:33:30
Paulina
Bezproblemowo, czytelnie i szybko, oczywiście jeśli chodzi o zamówienie kurierem z pobraniem.
5 / 5
2011-04-15 08:07:08
Elwira
Wszystko w najlepszym porządku ,POLECAM
5 / 5
2011-04-14 18:46:11
Kajetan
Szybka i sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2011-04-11 17:44:14
Walentyna
Wszystko super. Nie kupujcie w NEO24.pl
5 / 5
2011-04-08 17:22:50
Amelia
Bardzo dobra obsługa, super kontakt.
5 / 5
2011-04-02 07:40:00
Kamila
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2011-03-27 16:23:05
Klara
Polecam.Towar dostarczono bardzo szybko
1 / 5
2011-03-23 14:27:59
Urszula
Odradzam absolutnie robienia zakupów w sklepie agd-opole, wspólpraca ze sklepem jest fatalna, totalny brak profesjonalizum oraz szacunku wobec klienta.
5 / 5
2011-03-23 10:29:08
Izabela
Polecam zakupy w tym sklepie.Bardzo szybka realizacja zamówienia.Dobry kontakt mailowy i telefoniczny
5 / 5
2011-03-14 09:07:39
Dorota
Osoba ,która mnie obsługiwała telefonicznie była bardzo miła i uprzejma,udzieliła mi bardzo szczegółowych informacji na temat odkurzacza i jego funkcjonowania .Informacje ,które otrzymałam potwierdziły się w rzeczywiśtości.
4 / 5
2011-03-12 13:43:08
Wiesława
Moim zdaniem jest OK. Tylko przy zamówieniu ,, wysyłka natychmiastowa" to ta wysyłka jest nie do końca natychmiastowa.
5 / 5
2011-03-04 18:58:22
Anna
Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona, towar jest dostarczony na czas, obsługa bardzo miła. Wszystkim mogę polecis ten sklep. Beata
5 / 5
2011-02-25 22:36:25
Daniela
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar został doręczony bardzo dobrze zabezpieczony i zgodny z zamówieniem. Jestem z zakupu bardzo zadowolony. Polecam zakupy w agdopole.pl.
5 / 5
2011-02-25 21:00:09
Patryk
Kupiłem parę dni temu expres Saeco Incanto De Luxe silver, jestem naprawdę zadowolony, jeśli chodzi o cenę to w 100% najtaniej w całym internecie już nie mówię o sklepach, kontakt w 100% jak najlepszy, nawet jeśli chodzi o sprzedaż ratalną, jeżeli chodzi o mnie to daję jak najlepszą reklamę dla AGDOPOLE i będę polecał ten sklep wszystkim.
1 / 5
2011-02-18 15:41:56
Piotr
Absolutny brak jakichkolwiek informacji, nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na maile. Oczywiście dostawa także nie została zrealizowana
1 / 5
2011-02-13 10:38:43
Otylia
bardzo miła obsługa do momentu otrzymania mojej płatności, potem nieinformowanie mnie o opóźnieniu wysyłki, kilkakrotna zmiana tego terminu, po pewnym czasie nieodbieranie telefonów, nieodpowiadanie na maile. Żadnej próby przeproszenia za takie opóźnienie.
5 / 5
2011-02-08 20:35:30
Jarosława
Polecam ten sklep, zakup i kontakt bez zastrzeżeń.
5 / 5
2011-02-07 19:26:05
Irmina
Tanio, szybko, konkretna firma kurierska z opcja sledzenia przesylki. Polecam!
5 / 5
2011-01-31 19:37:57
Agata
Jeszcze nie tak dawno nie wyobrażałam sobie zakupów jak w "normalnym" sklepie. Teraz jestem innego zdania. Zakupy przez internet to REWELACJA!!!
5 / 5
2011-01-31 10:50:01
Kacper
szybka bezproblemowa realizacja zamówienia
4 / 5
2011-01-31 10:48:08
Oliwier
Musiałem upomnieć się o profomrę, poza tym wszystko OK.
5 / 5
2011-01-27 14:33:41
Idzi
Wszystko poszło sprawnie, bardzo rozsądna cena. Polecam sklep
5 / 5
2011-01-24 09:44:15
Aga
Polecam sklep. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2011-01-21 08:55:44
Greta
Szybka obsługa, dobry kontakt. Jestem zadowolony
4 / 5
2011-01-19 14:26:20
Tadeusz
Towar dostarczony bardzo szybko, polecam
4 / 5
2011-01-12 13:01:38
Ziemowit
Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TEN SKLEP.
5 / 5
2011-01-07 10:41:46
Karolina
Polecam tego sprzedawcę. Wszystko wzorcowo. Miły kontakt, szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2011-01-05 17:51:12
Wacław
Bardzo miła obsługa. Dobry kontakt. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2011-01-05 15:48:59
Andrzej
Zamowilam kawiarke Bosch ale po zlozeniu zamowienia okazalo sie ze kawiarki juz nie ma na stanie, o czym zostalam poinformowana na drugi dzien telefonicznie jak rowniez podano mi termini kiedy ponownie towar bedzie na stanie , jednakze nie moglam czekac kolejnego tygodnia wiec po znalezieniu kawiarki gdzie indziej zrezygnowalam mailowo z zamowienia. Rezygnacja zostala potwierdzona tego samego dnia. Ogolnie bardzo dobra komunikacja ze sklepem pomimo ze nie doszlo do zakupu , polecam.
5 / 5
2011-01-05 13:20:51
Otylia
Polecam. Bardzo dobra komunikacja i sposób obsługi.
2 / 5
2011-01-05 12:13:45
Marcelina
Najpierw pomylono numer zamówienia.Po kilku dniach oczekiwania i po kilku monitach u przewożnika( obsługa opryskliwa) skierowano mnie znowu do sklepu.Następnego dnia po kilku e-mailach okazało się ze towar jeszcze nie wyjechał z magazynu. Po ponad tygodniowym oczekiwaniu oczywiście zrezygnowałam z zamówienia.
5 / 5
2011-01-04 14:37:45
Mariola
Błyskawiczna wysyłka, uprzejma i wyczerpująca informacja na moje telefoniczne pytanie, towar bez zastrzeżeń. Sklep wart polecenia.
5 / 5
2010-12-31 10:12:36
Karolina
Polecam wszystkim. Zakupy udane i bezproblemowe. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2010-12-22 09:28:02
Diana
Polecam, szybko i profesjonalnie
1 / 5
2010-12-17 08:54:48
Danuta
Na przesyłkę czekałam 14 dni!!!! Zapewniano mnie wcześniej, że towar w magazynie jest i że po wpłacie od razu będzie wysłany. Po kilku dniach, gdy zadzwoniłam dowiedzieć się o nr przesyłki, pan mnie zbył słowami, że są problemy z firmą kurierską, że są opóźnienia, ale na pewno w ciągu 2 dni będzie. W sumie po 2 tygodniach od daty zamówienia i wpłaty towarł dotarł do mnie. Radzę przemyśleć zakupy w tym sklepie. Dodzwonić się do sklepu graniczy z cudem.
5 / 5
2010-12-14 07:54:07
Lucyna
Polecam ten sklep. Bardzo miły kontakt. Towar w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2010-12-13 11:43:21
Jowita
Szybka i miła obsługa. Polecam ten sklep!
5 / 5
2010-12-13 09:21:15
Bartłomiej
polecam dobrą komunikację ze sklepem i szybką realizację
5 / 5
2010-12-13 08:50:27
Grażyna
Bardzo przyjazna obsługa, dobre ceny. Jednym (może dwoma) słowem (-ami) - DUŻY POZYTYW !!!
4 / 5
2010-12-10 20:19:54
Bartosz
Mogę polecić ten sklep. Proponuję jednak najpierw spytać się telefonicznie czy towar jest na stanie. Ja czekałem długo ale wynikało to z faktu, że zamówiłem nietypowy(mało popularny) model Roomby. Nie było jednak problemu z komunikacją, Państwo proponowali zwrot pieniędzy po dłuższym czasie oczekiwania. Towar otrzymałem , zgodny z opisem , sprawny. Polecam.
3 / 5
2010-12-10 11:00:06
Mirosław
Ze strony sklepu wszystko w porządku. Ale kurier to już inna bajka. Od wysyłki do odbioru towaru przeze mnie miną tydzień. Niby fatalne warunki pogodowe, ale inna paczka, z drugiego końca Polski, dostarczana przez konkurencyjną firmę kurierska dotarła bez opóźnienia.
1 / 5
2010-12-08 18:33:56
Marek
Czekam już 9 dni na towar.Sprzedający zrzuca winę za opóżnienie na pogodę ,myślę,że nie mieli tego towaru w sklepie a mimo to realizowali zamówienie aby nie stracić klienta.Komu zależy na czasia sklepu nie polecam.
5 / 5
2010-12-05 15:39:43
Bernardeta
W pełni zasłużony POZYTYW. Tranzakcja dokonana bardzo szybko i sprawnie. Gorąco polecam interesy z tym kontrahentem !!! kontrachent godny polecenia towar dostarczony w szybkim tempie ,jeszcze raz gorąco polecam Pozytywny
5 / 5
2010-12-04 14:12:03
Julian
Wszystko odbyło się tak jak powinno
5 / 5
2010-12-03 12:34:21
Dorota
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, jak nie telefon, e-mail to gg - zawsze była reakcja; natomiast były kłopoty z kurierem; obawiałam się że zlewozmywak nie zdąży dotrzeć przed montażem zabudowy kuchni. Być może zawiniły warunki pogodowe (choć zamówienie towaru przez inny sklep i kuriera zostały zrealizowane błyskawicznie). Było trochę nerwów, ale skończyło się dobrze.
5 / 5
2010-12-02 11:23:38
Teodor
Kupiłem ekspres DeLonghi ESAM 3200, kontakt telefoniczny ze sklepem bardzo dobry, przesyłka błyskawiczna, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2010-11-30 08:30:04
Mirosław
Bardzo miły kontakt, doskonała komunikacja, szybka dostawa. Mogłem także liczyć na pomoc podczas wypełniania zamówienia, gdyż korzystając z systemu ratalnego okazało się to nieco trudniejsze. Pozdrawiam i polecam!!!
4 / 5
2010-11-29 15:10:21
Sławomir
Sklep OK- szybka wysyłka,bardzo dobry kontakt) aczkolwiek niestety towar był wysłany bez wystarczającego zabezpieczenia tj. bez przymocowania do palety. W efekcie towar poobijał się w czasie transportu (na szczęście dotyczyło to zmywarki do zabudowy). Kurier stwierdził, że nie jest zobligowany do mocowania towaru na czas transportu i że powinnien o to zadbać sklep dokonujący wysyłki... Rzeczywiście towary z innych sklepów otrzymałem przymocowane do palet.
5 / 5
2010-11-26 10:14:45
Nastazja
Profesjonalna obsługa i doradztwo. Przesyłki wysyłają EXPRESOWO - dostałam na 2 dzień od zamówienia. Wszystko w jak najlepszym porządku. Miło robić tutaj zakupy - polecam gorąco:)
5 / 5
2010-11-25 14:01:27
Benedykt
Po przesłaniu potwierdzenia przelewu, towar na drugi dzień był u mnie w domu. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam.
4 / 5
2010-11-25 10:21:17
Mariusz
Dobra komunikacja Polecam sklep :)
4 / 5
2010-11-21 07:54:02
Donata
Polecam sklep. Transakcja przebiegła bez problemów, towar został dostarczony w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2010-11-20 12:56:27
Wacław
Bardzo dobra komunikacja ,szybka dostawa ,towar bardzo dobrej jakości. Polecam !!
5 / 5
2010-11-19 21:34:55
Liliana
Po przeczytaniu skrajnie odbiegajacych od siebie opinii klientow tego sklepu, przyznaje ze mialem pewne watpliwosci. Postanowilem wiec osobiscie sprawdzic "obiekt mojego zainteresowania",. telewizor Philips 9604. Na miejscu okazalo sie ze moje obawy byly nieuzasadnione i zakup odbyly sie w bardzo milej atmosferze. Przy kolejnych zakupach napewno zagladne tez do tego sklepu, polecam.
5 / 5
2010-11-19 12:20:10
Michał
Brak mi słów by opisac przyjemność zakupów w sklepie agdopole.pl . Przed zakupem czytalem komentarze dotyczace zakupow i z pewno dozą nieufnosci wykonalem telefon odnosnie okularów 3D samsunga które mialem zamiar zakupić. To co uslyszalem i zobaczylem przeszlo moje najsmielsze oczekiwania. Towar zamówilem o 13:45. O godzinie 14 :00 miałem juz status "towar wyslano" !!!. Oniemialem . I teraz najlepsze ...nastepnego dnia o 11:00 rano towar mam u siebie w domu!!!!!. Czegosc takiego w zyciu nie widzialem. Czesto robie zakupy w sklepach interentowych ale zeby aż taka predkość..... sklep rewelacja , powtorze glosno ..REWELACJA. POLECAM I GORĄCO DZIEKUJĘ ZA SUPER TOWAR W JESZCZE LEPSZEJ CENIE.
2 / 5
2010-11-14 12:33:46
Adam
Podczas zamawiania towaru wszystko było w porządku miła obsługa itp. Później zaczęły się problemy z komunikacją, nie odbierano moich telefonów co mnie bardzo denerwowało. Ogólnie jestem nie zadowolony.
3 / 5
2010-11-02 13:23:15
Beata
Trudno wyrazić opinie o całości transakcji z powodu niedostarczenia towaru
1 / 5
2010-10-31 14:31:36
Apolonia
Odradzam zakup w tym sklepie. Sprzedają towar którego nie posiadają.
5 / 5
2010-10-23 22:07:02
Seweryn
100 % zadowolenia,zwłaszcza,że pierwszy raz robiłem tak poważne zakupy w sklepie internetowym.Towar zgodny z zamówieniem,oryginalnie zapakowany ze wszystkimi dodatkami i fakturą dostarczony przez pracownika sklepu.Gorąco polecam!Tak trzymac!
1 / 5
2010-10-23 14:56:24
Stefania
Sklep jest niegodny polecenia - nie wywiązał się z realizacji zamówienia, argumentując błednym podaniem za niskiej ceny.
5 / 5
2010-10-23 12:06:44
Luiza
Szybka realizacja zamówienia. Miły i rzeczowy kontakt z obsługą sklepu. Polecam!
5 / 5
2010-10-22 22:07:24
Oksana
sklep solidny, godny polecenia
5 / 5
2010-10-18 16:39:52
Nadia
Szybka odpowiedź sklepu na zamówienie oraz powiadomienie o wysyłce.Profesjonalnie.
4 / 5
2010-10-18 09:17:32
Wiesław
Sklep polecam ze względu na dobre ceny. Natomiast mam uwagi co do aktualności informacji na stronie sklepu. Mogą one wprowadzić w błąd. Towar który zamawiałem miał status "Natychmiastowa wysyłka". Również osoba która potwierdzała telefonicznie zamówienie twierdziła, że towar będzie wysłany zaraz po potwierdzeniu wpłaty. Tymczasem został on do mnie wysłany z tygodniowym poślizgiem. Polecam ten sklep osobom dla których czas realizacji zamówienia nie jest ważny.
5 / 5
2010-10-17 18:21:20
Robert
Miła obsługa ,szybka dostawa . Polecam!!!
5 / 5
2010-10-16 11:33:42
Mikołaj
Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu. Towar super, w bardzo korzystnej cenie. Wspaniały kontakt mailowy. Informowanie na bieżąco o wysyłce i o tym co się z nią dzieje. Polecam serdecznie. Sklep otrzymuje ode mnie olbrzymi pozytyw.
5 / 5
2010-10-15 21:16:13
Celina
Wszystko w jak najlepszym porządku . Polecam ten sklep każdemu kupującemu
5 / 5
2010-10-15 14:44:42
Szymon
Polecam wszystkim niezdecydowanym zakupy w tym sklepie.Dwie podstawowe przesłanki skłaniające do zakupu to jakość obsługi i najniższa cena zakupionego telewizora.
5 / 5
2010-10-15 08:02:42
Marina
Z dokonanego zakupu jestem bardzo zadowolona, transakcja błyskawiczna, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wszystkim kupującym polecam sklep AGDopole.
3 / 5
2010-10-12 18:01:06
Ryszard
Tydzień czekania to jednak trochę zbyt długo. Robiłem zakupy w 3 sklepach równocześnie i w AGDOPOLE trwało to najdłużej.
5 / 5
2010-10-11 11:17:47
Mirosław
kupiłem w tym sklepie ekspres do kawy; przy zamówieniu była informacja że towar będzie do tygodnia i rzeczywiście tak było, sprzęt sprawny i cała reszta OK, Polecam ten sklep.
4 / 5
2010-10-06 09:43:03
Kalina
Bardzo szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2010-10-05 21:29:40
Jeremiasz
profesjonalnie,dobry i miły kontakt,szybka przesyłka
5 / 5
2010-10-01 13:28:47
Dymitr
Bardzo szybka i kompetentna obsługa
4 / 5
2010-09-29 14:02:45
Robert
Dobry kontakt, towar zgodny z zamówieniem. Po kilku dniach towar był u mnie w domu.Wszystko OK.
5 / 5
2010-09-23 12:16:09
Dominika
Wprawdzie po złożeniu zamówienia okazało się, że towaru jednak nie ma, obsługa sklepu była ze mną w kontakcie i zwrocono mi pieniądze natychmiast.
4 / 5
2010-09-23 09:45:58
Jonatan
Wszystko było w porządku, zamówiony towar dotarł w całości bez problemu.
5 / 5
2010-09-23 09:32:59
Irena
piecyk zgodny z oczekiwaniami błyskawiczna przesyłka polecam
5 / 5
2010-09-19 13:30:55
Cezary
Profesjonaliści !!! Dzisiaj zapytanie , dzisiaj zamówienie, jutro dostawa.
3 / 5
2010-09-19 08:49:20
Rafał
Posiadają w ofercie towar już dawno wycofany z produkcji. Dobrze że informacja o braku towaru dotarła do mnie przed wysłaniem pieniędzy - tutaj dobra informacja.
5 / 5
2010-09-16 12:25:28
Edyta
Szybko i sprawnie, jestem zadowolona.
4 / 5
2010-09-13 09:29:35
Edyta
komunikacja ze sklepem minimalna - kilka z automatu wysłanych maili, na do datek nie do końca jasnych. Ale sam zakup i wysyłka bardzo szybki, więc ogólnie na plus, a nawet dwa.
5 / 5
2010-09-09 14:48:05
Szczepan
Szybka realizacja zamówienia. Towar kompletny, bez zadnych usterek. Mila obsluga. Polecam!
5 / 5
2010-09-04 09:54:50
Tymon
szybko sprawnie i zgodnie z opisem
3 / 5
2010-09-03 12:37:42
Izyda
Zbyt długi czas oczekiwania na realizację zamówienia oraz trudności w tel. kontakcie ze sklepem
5 / 5
2010-08-27 12:04:25
Dawid
Bardzo szybka obsługa. Towa otrzymałem bardzo szybko!
5 / 5
2010-08-26 20:41:19
Emanuel
Zamówienie złozyłem póżniej niż w innych sklepach a towar dostałem z tego sklepu najwcześniej. Polecam ten sklep
5 / 5
2010-08-24 14:02:42
Rafał
Szybka realizacja zamówienia. Towar kompletny, bez zadnych usterek. Polecam!
5 / 5
2010-08-23 11:27:03
Rudolf
Wszystko na najwyższym poziomie - łącznie z dostawą kurierską. Sklep mógłby się ubiegać o miano "wzorcowego" pod względam jakości obsługi. Uprzejmie, szybko, wiarygodnie - pełny profesjonalizm, jakiego oczekuje klient. Polecam!
5 / 5
2010-08-22 18:58:53
Daria
Ekspresowa dostawa ekspresu do kawy. Całość realizacji bez zarzutu. Oferta korzystna cenowo a przy tym profesjonalna, indywidualna obsługa.
4 / 5
2010-08-22 11:32:27
Stefan
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, długi czas oczekiwania ale to raczej z winy producenta. Zobaczymy
5 / 5
2010-08-18 13:00:26
Arleta
miałam obawy ponieważ przez internet kupowałam po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona z firmy agdopole towar idealny zgodny z moim zamówieniem i co ważne przesyłka bardzo szybka ;polecam...
5 / 5
2010-08-16 17:21:31
Ismena
Kupiłam ekspres ciśnieniowy firmy Siemens cena konkurencyjna, bardzo dobry kontakt ze sklepem zarówno telefoniczny jak i mailowy, polecam szczególnie dla osób z Opola ponieważ można osobiście odebrać sprzęt a przy większych zakupach transport do domu klienta :)
5 / 5
2010-08-16 07:02:42
Sandra
Konkurencyjne ceny, bogata oferta, profesionalna obsługa. Polecam sklep AGD Opole
5 / 5
2010-08-15 20:30:17
Honorata
Profesjonalna obsługa, miły kontakt. POLECAM!
5 / 5
2010-08-11 14:17:11
Adam
Wszystko ok.POLECAM ten sklep..
5 / 5
2010-08-06 10:48:46
Dariusz
Wszystko OK. Szybko sprawnie. Szczególnie zależało mi na czasie i tutaj uzyskałem najlepszy rezultat. Polecam.

Rzetelne opinie o PHU Meble Plus