Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PHU RÓŻA AGRO-SERWIS

PHU RÓŻA AGRO-SERWIS Opinie 4.3 (155)

Dmowskiego 2
48-303
Nysa
077 431 08 37
opinie PHU RÓŻA AGRO-SERWIS
speedtest
4.3
155
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-06-17 02:14:40
Daria
Nie polecam. Przy wysłaniu na reklamację wymyślają dodatkowe koszty. Po naprawie sprzęt nadal się nie nadaje do użytku. W moim przypadku kosiarka. Zero odpowiedzi mailowej po zgłoszeniu że naprawa nadal nie jest zrobiona tak aby kosiarka trawę kosiła. Nigdy więcej zakupów w tej firmie! Zgłoszę sprawę do PIH I UOKiK
1 / 5
2021-12-10 02:44:51
Urszula
Ostrzegam wszystkich przed zakupami w tej firmie kupiłam choinkę (bubel). Obsługa w dziale reklamacji tragiczna. Nie odbierają telefonu.Moim zdaniem jeśli kupiłeś towar i zapłaciłeś a okazał się wadliwym to nawet nie składaj reklamacji bo decyzja jest odmowna albo otrzymujesz nie tą część o którą prosiłeś, dodam jeszcze że pień choinki przy najmniejszym dotknięciu sypie się. Podają że na 154 opinie są 2 negatywne. Ja uważam że odwrotnie.Czytałam opinie i dużo osób nie poleca tam zakupów
1 / 5
2021-06-16 10:51:25
Ewa
NIE POLECAM . Nie odpowiadają na emeile ! Sprzedają uszkodzony sprzet nie odbieraj telefonów ! UWAŻAJCIE ! Najlepiej zgosic na policje ale do PIHU . W dalszym ciągu minęło 2 miesiące ani sprzętu ani pieniedzy
5 / 5
2020-02-02 12:23:36
Aniela
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem . Oryginalny . Polecam tego sprzedawcę .
1 / 5
2019-11-06 19:57:07
Benedykt
Towar nie zgodny z opisem. Zamówiłem zamiatarkę stiga swp 355(2w1) + zestaw GIGA, a otrzymałem zwykłą zamiatarkę dostępną u konkurencji w dużo niższej cenie. Sklep stwierdził że mogę ją odesłać ale na mój koszt, mimo że to ja czuję się oszukany.
1 / 5
2018-10-08 21:57:56
Aleksander
Dawno nie spotkałem się z takim załatwianiem zamówienia. "Ni be ni me" i zwracają pieniądze.
5 / 5
2018-06-01 07:30:07
Magda
Prezzi super e prodotti ottimi.
3 / 5
2018-05-24 22:16:49
Izydor
Na stronie internetowej widniala opcja zakupu kosiarki, kiedy wybralem ja do zakupu po kilku dniach zadzwonila Pani i bardzo przepraszala ze jednak nie maja jej na stanie (pomimo ze widnialo ze jest ) i ze w ramach rekompensaty zaproponuje inna w dobrej cenie, Jak sie pozniej okazalo cena byla normalna, zaproponowano mi jedynie dodatkowy olej do kosiarki. Kiedy zadzwonilem i staralem sie o wieksza znizke, w zwiazku z tym ze zamowilem sprzet i po kilku dniach mowia mi ze nie ma go na stanie, Pani nie byla mi wstanie zaproponowac nic lepszego, tak wiec kupilem kosiarke w innej firmie.
5 / 5
2018-05-16 13:36:04
Stefan
Szybka obsługa, towar w pełni zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-05-11 13:12:24
January
Polecam i polecilelem juz brat tak ze chce kupi kosiarke ze sklepu agro serwis toro 20954 sprzet naprawde godny polecenia .super obsluga
5 / 5
2018-04-25 20:04:06
Ludmiła
Transakcja przebiegła pozytywnie
2 / 5
2018-04-25 11:25:43
Marina
maja w ofercie produkty ktore nie sa dostepne.nawet po powiadomieniu sklepu o tym fakcie nadal te produkty sa dostepne.
5 / 5
2018-04-23 22:59:07
Celestyna
Wszystko w porządku, zgodnie z ogłoszeniem. Miła, fachowa obsługa.polecam
5 / 5
2018-04-16 12:39:37
Laura
Oby wszystkie transakcje tak przebiegały! P-E-R-F-E-K-C-Y-J-N-I-E!!
5 / 5
2018-03-15 18:39:56
Krzysztof
Sklep bardzo sprawny polecam :)
5 / 5
2018-02-01 13:05:50
Konstanty
Solidnie zrealizowane zamówienie. Z góry polecam.
5 / 5
2017-12-27 16:57:05
Bogdana
Pełny profesjonalizm,polecam,szybko i tanio.
4 / 5
2017-11-24 15:41:09
Włodzimierz
zrobiłem zamówienie 13.11.17 póżym wieczorem. opłaty dokonałem odrazu. zobaczyłem że mają konto w BZ WBK, dlatego przełew zrobiłem z konta w BZ WBK bo przełewy wewnętrzne są momentalne. Ale niestety towat był wysłany tylko w 20,11,2017. DPD szybko dostarczyło. następnego dnia już był u mnie. Towar nie ma wad, jest w porządku. W ramach rekompensaty był gratis Całkiem zakup uważam za udany.
5 / 5
2017-10-24 18:52:51
Jacek
towar zgodny z opisem szybka wysylka dobry kontakt polecam sprzedajagego
5 / 5
2017-10-09 08:29:24
Leszek
Jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep,fajnie ze mozna to zrobic online.polecam
4 / 5
2017-10-06 10:36:36
January
wprawdzie po zamówieniu okazało się, że nie ma już tego typu produktu, ale firma od razu się ze mną skontaktowała i zaproponowała inny model po cenie z rabatem
2 / 5
2017-09-13 20:43:46
Judyta
Sprzedają rzeczy których nie mają na stanie. Nawet jesli podają że są dostępne? Czy standard w polskich sklepach internetowych?
3 / 5
2017-09-13 11:54:19
Sebastian
Skorzystałem z oferty zakupu kosiarki, której nie było na stanie mimo zapewnienia w ofercie. Nie byłem zadowolony. Rozczarowanie zrekompensowała bardzo miała Pani, która szybko udzieliła informacji o braku towaru dokonała zwrotu pieniędzy. W przypadku aktualizacji ofert w internecie i przy kompetentnej miłej obsłudze będę próbował skorzystać z usług sklepu :)
5 / 5
2017-09-05 11:24:26
Edmund
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2017-08-29 14:33:53
Matylda
Très très bien entreprise très sérieuse¡
5 / 5
2017-08-21 12:30:18
Eugeniusz
Bardzo pozytywnie, warte polecenia
5 / 5
2017-08-09 10:52:18
Jonatan
Dobry kontakt ,szybka odpowiedź,szybka wysyłka sklep godny polecenia z bogatą oferta w dobrych cenach.
5 / 5
2017-07-19 20:41:26
Klemens
Wszystko OK. Pracował wielki po raz pierwszy. Zajęło tydzień na przesłanie przesyłka nadeszła. Następnie pakiet przybył po 2 dniach. Wysyłka do Niemiec.
1 / 5
2017-07-13 05:46:26
Sara
Dwa tygodnie czekam na zamówiony towar i jeszcze go nie otrzymałem.
5 / 5
2017-06-12 12:49:35
Janusz
Bardzo szybko, i profesjonalnie, towar zgodny z opisem.
2 / 5
2017-06-01 16:47:15
Igor
Kosiarka po dwóch koszeniach znalazła sie w serwisie : 1. linka od napędu spadła.2. Istnieje problem z zapalaniem
5 / 5
2017-06-01 12:10:01
Wojciech
Wszystko załatwione zgodnie z zamówieniem. Bez problemu
1 / 5
2017-05-19 11:06:44
Hubert
Sklep nie zrealizował zamówienia. Czekam na zwrot pieniędzy.
5 / 5
2017-05-18 21:06:56
Katarzyna
Polecam wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-05-16 15:54:02
Łucjan
Polecam sklep. Po zakupie i przywiezieniu kosiarki do domu okazało się że producent kosiarki nie dołączył do kompletu dyfuzora wyrzutu bocznego, błyskawiczna interwencja pracownika sklepu i dyfuzor został dosłany na drugi dzień bezposrednio z magazynu producenta. Naprawdę polecam!
3 / 5
2017-05-15 19:08:35
Leopold
Towar zgodny z zamówieniem, ale otrzymałem go po bardzo długim czasie oczekiwania / Zamówienie -25.04 Dostawa -15.05 tj. po 20 dniach / mimo, że zapewniano w rozmowie telefonicznej o wysyłce w pierwszym tygodniu maja. Brak było informacji rzetelnej i dostarczanej na bieżąco, jak powinno to mieć miejsce w szanującym się sklepie.
4 / 5
2017-04-27 11:14:05
Miłosz
Zakupy przebiegły sprawnie, choć system zawiódł na samym końcu gdy chciałem dobrać kilka drobiazgów i zamiast darmowej przesyłki, pojawiła się normalna opłata za przesyłkę. Termin dostawy został nie dotrzymany bez informacji wcześniejszej, zależało mi na deklarowanym terminie. Po wystawieniu negatywnej opinii, reakcja sklepu nastąpiła wciągu 24h. Ku mojemu zaskoczeniu, obsługa okazała się bardzo kompetentna i rzeczowa. Otrzymałem informacje o wysłanym towarze, faktycznie kolejnego dnia odebrałem przesyłkę. A w kwestii kilku drobiazgów oraz dodatkowej pozycji z poza oferty sklepu, otrzymałem je kolejną również darmową przesyłką w trybie pilnym w ciągu 48h. Reasumując, czynnik ludzki jest nadal potrzebny, a systemy czasem zawodzą. Mimo wszystko polecam sklep, dużo fajnego towaru, obsługa chętnie udziela wszelkich informacji.
5 / 5
2017-04-24 19:03:08
Fabian
przy moich pomyłkach, uprzejma Pani wszystko "wyprostowała", wyjaśniła, oddzwoniła i nie miałem żadnego problemu.
5 / 5
2017-04-23 16:13:12
Konstanty
Bez najmniejszych problemów do momentu przekazania towaru kurierowi.
4 / 5
2017-04-06 09:34:19
Emanuel
Sklep po wystawieniu negatywnej opinii skontaktował się ze mną w celu jej weryfikacji. Ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu, został domówiony towar którego wcześniej nie było w ofercie sklepu, ale był u dystrybutora. Nie poniosłem dodatkowych kosztów, a obsługa tego dodatkowego zlecenia została wykonana w ekspresowym tempie, tj. 2 dni robocze. Wcześniejsze zamówienie przyszło z 2 dniowym opóźnieniem. Reasumując, sklep stanął na wysokości zadania, nie zawsze wszystko da się wysłać o czasie wskazanym w zamówieniu. Najlepiej zadzwonić i się dopytać o poszukiwane produkty. Polecam
1 / 5
2017-04-04 13:33:47
Eligiusz
NIE POLECAM! Mały niepoważny sprzedający. Towaru brak na magazynie.
5 / 5
2017-04-03 08:26:47
Donata
Pełen profesjonalizm i realizacja w 24 h
5 / 5
2017-03-22 11:55:35
Barbara
bez problemu dodzwoniłam się do firmy z pytaniem, odpowiedź na wysłany e-mail otrzymałam tego samego dnia, zamówiony towar otrzymałam niezwykle szybko (trzeciego dnia roboczego od złożenia zamówienia), jestem bardzo zadowolona i polecam innym
1 / 5
2017-02-09 13:11:54
Krzysztof
Błędnie zaadresowana przesyłka dotarła po kilku dniach. Musiałem wielokrotnie interweniować, a osoba odpowiedzialna za błąd nie umiała go skorygować. Dopiero inny pracownik firmy sprawę sprawnie naprostował.
4 / 5
2017-01-30 14:02:38
Edyta
Dobry kontakt z obsługą sklepu w celu dostawy zamówienia.
5 / 5
2017-01-29 12:41:26
Wiesław
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2016-10-12 15:23:41
Faustyna
Bardzo przyjemny kontakt, niskie ceny, profesjonalne podejście do klienta, dużo możliwości płatności. Towar po najniższej cenie w najwyższej jakości. Na przesyłkę trzeba było trochę poczekać no ale jestem cierpliwy :) pozdrawiam i dziękuję za zakupy!.
1 / 5
2016-09-17 00:24:23
Remigiusz
Wysyłają inny towar niż zamówiony ukryty pod podobną nazwą A potem trzeba się prosić o zwrot pieniędzy.
1 / 5
2016-09-15 15:07:20
Otylia
firma anuluje zamówienie po 3 dniach z powodu braku w magazynie. To przez 3 dni nie wiedzieli że nie mają kosiarki? Pieniędzy jeszcze nie zwrócili. Kupno było przez ceneo które ponosi również odpowiedzialnośc za ten stan. Nie kupujcie przez CENEO. O S T R Z E G A M
5 / 5
2016-09-06 09:49:34
Dymitr
Profesjonaliści. Miło i szybko.
5 / 5
2016-06-27 22:42:11
Irmina
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.
3 / 5
2016-06-23 12:13:07
Jan
Zakupiony grill miał ślady użytkowania - w mojej ocenie był to grill powystawowy. Niby to nie problem ale warto kupującego poinformować o takim zakupie.
4 / 5
2016-06-22 23:46:58
Zenon
dostałem info "w trakcie realizacji" we wtorek, w piątek otrzymałem paczkę kurierem. Żadnej info, że wysłali nic.
1 / 5
2016-06-19 22:25:50
Zygmunt
Nierzetelni. Najpierw potwierdzają dostępność towaru (przed zamówieniem i jeszcze raz po zamówieniu - telefonicznie), a potem nie informują że coś się w tej kwestii zmieniło, że ktoś się pomylił. Czekałem na przesyłkę dwa dni i gdybym nie zadzwonił to bym się nie dowiedział, że dopiero dostanę paczkę w przyszłym tygodniu. Ech.... szkoda gadać.
5 / 5
2016-06-02 10:20:08
Cyprian
Moje oczekiwania zrealizowano bezproblemowo szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2016-05-26 15:29:27
Sandra
Dobra i rzetelna obsługa,sklep godny polecenia.
4 / 5
2016-05-26 10:50:59
Józef
Polecam, ale warto przed kupnem upewnić się czy towar jest dostępny. Dobry kontakt, telefony są odbierane.
5 / 5
2016-05-17 10:30:46
Magdalena
To nie pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie! Polecam z czystym sumieniem :)
5 / 5
2016-05-09 13:57:25
Hubert
Szybko i sprawnie. Pełny profesjonalizm.
4 / 5
2016-05-08 12:57:23
Justyna
Były problemy z terminową dostawą, ale czasem się zdarza ;)
5 / 5
2016-05-05 10:12:34
Sergiusz
Najlepszy sklep internetowy z jakim miałem do czynienia. Omyłkowo zamówiłem niewłaściwą mulczarkę do kosiarki i bardzo miła Pani przez telefon zamówiła mi kuriera z własciwą mulczarką a tą oddałem kurierowi. Szczerze polecam.
5 / 5
2016-05-04 19:47:26
Marcin
Towar dostałem co prawda nie ten który zamawiałem natomiast świetny kontakt ze sprzedawcą, szybka chęć wyjaśnienia pomyłki, bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Wszystkim polecam!
1 / 5
2016-04-30 15:07:18
Damian
Zawyżone koszty wysyłki, towar niezgodny z zamówieniem, długie oczekiwanie na towar
4 / 5
2016-04-28 09:14:13
Kajetan
Niestety zakupionego towaru nie było w sklepie - czekałem na ściągnięcie go i wysyłkę do mnie. Kontakt ze sklepem dosyć ... trudny - długie oczekiwanie na odpowiedź mailową.
1 / 5
2016-04-19 18:13:58
Stanisława
NIE POLECAM!!! Pięć dni od momentu zakupu i zapłaty, po mojej interwencji dowiedziałam się, że towaru nie ma w sklpie i że za dwa dni otrzymam informację kiedy będzie dostępny. Informacji nie otrzymałam, po czym anulowałam zamówienie i do tej pory (pomimo moich maili) NIE DOCZEKAŁAM SIĘ ZWROTU PIENIĘDZY!!! Od chwili dokonania przelewu minęło już 19 dni...
5 / 5
2015-12-16 10:01:29
Idzi
Wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2015-12-15 12:13:06
Romana
Bardzo dobry kontakt z obsługą, szybka dostawa, jestem bardzo zadowolony
4 / 5
2013-07-26 09:23:51
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-08 09:52:56
Julita
sklep jest w porządku,tylko szkoda, że nie było artykułu który chciałam zakupić.
5 / 5
2013-07-04 14:35:33
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-02 08:43:50
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. W użytku przeszedł moje oczekiwania. Polecam
5 / 5
2013-06-28 12:36:02
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-28 12:36:02
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-05-20 10:07:43
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-06 15:26:49
Daria
Mimo zwrotu towaru uszkodzonego w transporcie, sklep okazal sie godny zaufania. Otrzymalam pelna refundacje (lacznie z kosztem transportu). Polecam! Profesjonalna firma.
3 / 5
2013-05-06 09:48:51
Fryderyk
Kilkanaście dni temu zakupiłem myjkę ciśnieniową Karcher K 5.2012 w sklepie Agroserwis PHU RÓŻA AGRO-SERWIS z Nysy. Po dokonaniu zakupu sprzedawczyni zadzwoniła do mnie z informacją, że na zakupioną myjkę nie przysługuje mi gwarancja bo zażyczyłem sobie fakturę VAT. Dopiero po mojej stanowczej decyzji, że przy zakupie nowego sprzętu zawsze przysługuje gwarancja, zgodzono się na wystawienie karty gwarancyjnej. Towar wystawiony na sprzedaż opisano jako nowy. Myjka jaką otrzymałem była powystawowa, zakurzona, niekompletna, zapakowana i wysłana w nieoryginalnym kartonie, bez instrukcji obsługi oraz dodatkowych dokumentów. Kółka w które jest wyposażona nosiły ślady transportowania a na produkcie widniała nalepka sklepu "Sprzedaż, serwis, wypożyczalnia sprzętu myjącego". Po odebraniu przesyłki i zapłaceniu kurierowi, rozpakowałem towar. Widząc co zakupiłem skontaktowałem się ponownie ze sprzedawcą. Pani ze zdziwieniem, poirytowaniem i podniesionym głosem powiedziała, że nie rozumie o co mi chodzi, po czym dodała, że często tak sprzedają i nikomu to nie przeszkadza a jak mi się nie podoba to mogę ją zwrócić. Tak, tylko ja pieniądze już wydałem i muszę ok.tygodnia czekać na zwrot gotówki i to pod warunkiem, że produkt po drodze nie zostanie uszkodzony bo wtedy sklep potrąci mi koszty według własnego uznania. Zwrot zostanie dokonany dopiero po odebraniu przesyłki od kuriera i sprawdzeniu jej stanu. Czyli ja zostaję bez myjki i bez pieniędzy, jedynie mogąc liczyć na dobrą wolę sprzedawcy, że odda pieniądze! Taką informację znalazłem na stronie sprzedawcy. Przyznaję, że po takim zakupie byłem pełen obaw! Przepraszam bardzo ale skoro sklep sprzedaje produkt jako nowy to takiego oczekuję i za taki płacę. Przy sprzedaży towaru powystawowego a zwłaszcza niekompletnego powinna być klientowi udzielana informacja na stronie produktu, natomiast cena winna być odpowiednio obniżona. Po nieudanym zakupie zacząłem dokładnie śledzić opinie kupujących i z łatwością znalazłem wpis niezadowolonego klienta, który również zakupił produkt powystawowy bez oryginalnego opakowania. Ponadto jest wiele opinii anulowanych za zgodą kupujących z niewiadomych powodów. Te anulowane opinie raczej źle świadczą o sklepie a klienci powinni mieć wgląd we wszystkie opinie nie tylko te pozytywne. Produkt oddałem do sklepu i na szczęście po kilku dniach otrzymałem zwrot gotówki.
5 / 5
2013-04-29 13:17:13
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 10:24:42
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 12:43:47
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Lubię współpracować z profesjonalistami.Polecam.
5 / 5
2013-04-25 09:37:07
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 18:09:35
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 14:22:56
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-15 08:44:38
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-07 17:29:39
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-31 09:22:55
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-31 08:30:08
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-27 16:25:56
Maksym
Bardzo miła obsługa znająca asortyment i potrafiąca pomóc w wyborze. dobry kontakt telefoniczny
5 / 5
2013-01-21 11:20:55
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-01-08 17:08:53
Kornel
Sklep przesłał błyskawicznie potwierdzenie przyjęcia zamówienia . Po kilku dniach ktoś zadzwonił do mnie i smętnie tłumaczył , że sklep nie posiada zamówionego towaru , ani nie może go zamówić u producenta . Prosiłem o mail z taką informacją i propozycja zamiennika . Dwa razy monitowałem mailowo , po kilku dniach otrzymałem mail z informacją o anulowaniu zamówienia .
5 / 5
2012-12-16 14:55:35
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-15 07:52:46
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-09 08:36:50
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-07 09:08:08
Zygfryd
Sprawna i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam
4 / 5
2012-10-24 17:05:53
Daniel
Ogólna ocena pozytywna. Nie było towaru który zamówiłem, ale obsługa sklepu skontaktowała się ze mną i poinformowała o tym fakcie telefonicznie. Wybrałem towar zastępczy po dobrej cenie. Ogólnie jestem zadowolony, że sklep utrzymuje dobry standard obsługi. tak trzymać!
5 / 5
2012-10-23 20:26:21
Robert
Polecam ten sklep.Wysyłka bardzo szybka i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-10-21 11:49:55
Maksym
Zaskoczyła mnie szybkość dostawy: dosłownie w ciągu 22 godzin! Brawo dla tej firmy. Polecam!
5 / 5
2012-10-13 09:37:59
Liza
z całym sumieniem mogę polecić zakupy w tym sklepir
5 / 5
2012-10-02 14:42:53
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-02 11:17:40
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-30 15:14:14
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-30 15:14:14
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-09-25 09:30:34
Robert
Błędny opis produktu na stronie sklepu , brak możliwości zamiany nawet z dopłatą, niechcęć ze strony obsługi sklepu w sprawie rozwiązania problemu .
5 / 5
2012-09-23 18:30:36
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-22 10:44:18
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-12 12:10:48
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie.BARDZO polecam !!!.
5 / 5
2012-09-10 12:06:41
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-09 10:49:31
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-22 17:18:35
Tadeusz
polecam, towar zgodny z opisem a przesyłka blyskawiczna
5 / 5
2012-08-22 17:18:35
Arlena
polecam, towar zgodny z opisem a przesyłka blyskawiczna
5 / 5
2012-08-13 10:01:30
Bogna
Profesjonalizm w każdym calu.
5 / 5
2012-08-12 10:55:37
Marta
transakcja przebiegła pomyślnie. Bezproblemowo
5 / 5
2012-08-03 11:12:33
Celina
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie agro-metal.Mieszkam na Opolszczyźnie pomiędzy Prudnikiem a Nysą, byłam w każdym sklepie w którym były dostępne produkty Karcher i czas realizacji zamówienia dochodził do 2 tygodni.Natomiast w sklepie agro-metal do 7 dni.W moim przypadku było to ponad 7 dni, ponieważ w sklepie był remament.Towar został przywieziony kurierem na czas i co najważniejsze mogłam zapłacić przy odbiorze,bez zbędnych przelewów itp. W każdej kwestii dotyczącej towaru można się dogadać. Szczerze POLECAM !!!
4 / 5
2012-07-23 20:55:03
Dariusz
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Znalazłem kosiarkę która mnie interesowała w korzystnej cenie.
4 / 5
2012-07-20 07:39:48
Klementyna
Realizacja zamówienia była by bardzo dobra gdyby towar był możliwy od razu do wysyłki zgodnie z informacją z oferty sprzedaży ale był kontakt ze sklepu z informacją w sprawie i tez propozycją na zakup innego towaru niż zamówiony, wiec wszystko jest OK. Nowej oferty towaru nie przyjęłam bo jej nie znałam. Była droższa i dodatkowych walorów mi nie przedstawiono poza tym ze niby lepsza, tylko w czym? Właściwy przesył informacji o stanie realizacji przesyłki pozwolił mi spokojnie czekać. Towar dotarł do mnie zabezpieczony. Dziękuję, pozdrawiam.
5 / 5
2012-07-19 17:09:41
Malwina
Bardzo szybko dostarczony następnego dnia towar.
5 / 5
2012-07-18 11:01:45
Edyta
Pełny profesjonalizm. Bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2012-07-16 20:31:30
Anna
Barszo szybka, miła i profesjonalna obsługa, zakupy w tymsklepie to przyjemność.
5 / 5
2012-07-11 17:03:35
Longin
wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie.
1 / 5
2012-06-28 17:26:03
Szymon
Przed złożeniem zamówienia dzwoniłem do sklepu aby upewnić się czy posiadają towar który chciałem kupić. Otrzymałem odpowiedź że towar jest na stanie z prośbą o złożenie zamówienia w e-sklepie. Musiałem dzwonić i upominać się o sprawdzenie statusu zawówienia, po czym po dwóch dniach dowiedziałem się że interesującego mnie towaru sklep nie posiada na stanie -czas oczekiwania tydzień.
5 / 5
2012-06-28 17:09:17
Ida
Super kontakt, niskie ceny,szybka dostawa.SUPER SKLEP ,każdemu Go polecam.
5 / 5
2012-06-27 16:08:35
Aleksandra
Tanio i solidnie... Czas realizacji zamówienia zaskakująco szybki. POLECAM
4 / 5
2012-06-26 16:08:02
Anita
PIERWSZY RAZ KUPOWAŁAM W TYM SKLEPIE I MOGĘ POLECIĆ GO INNYM. ZAMÓWIENIE PRZYSZŁO SZYBKO, DOBRZE ZAPAKOWANE.
5 / 5
2012-06-17 00:55:32
Jarosława
Sorry woud love to respond, but sorry can,t understand polisch. Sofare I,ve not received my goods.,after about 16 days A friendly person told me it would take about 4/5 days. I,m interested to buy more at your place, but do not Understand telling it,s on stock an than it,s not on stock Always be honest, with a promise. Thanks Hans, [email protected]
5 / 5
2012-06-15 07:30:36
Wiesław
Jestem zadowolony z dokonanego zakupu i czasu jego realizacji, jedyne "ale" to opcja "śledzenie gości" nie funkcjonuje, to jedyny mankament. Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-06-15 07:30:36
Mieczysław
Jestem zadowolony z dokonanego zakupu i czasu jego realizacji, jedyne "ale" to opcja "śledzenie gości" nie funkcjonuje, to jedyny mankament. Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-06-15 07:30:36
Donata
Jestem zadowolony z dokonanego zakupu i czasu jego realizacji, jedyne "ale" to opcja "śledzenie gości" nie funkcjonuje, to jedyny mankament. Polecam ten sklep.
2 / 5
2012-06-08 20:19:40
Zbyszko
Po tygodniu oczekiwania, na stronie sprzedawcy odkryłem, że przesyłkę dostarczono. Zareagowałem, była następnego dnia. Starają się!
5 / 5
2012-06-07 07:39:30
Dominik
Polecam. Wszystko w porządku.
5 / 5
2012-06-06 08:10:52
Jędrzej
polecam zakupy w tym sklepie,towar i realizacja zamówienia zgodne z opisem i opiniami o sklepie.
5 / 5
2012-05-31 17:49:15
Andrzej
Zamówilem towar a na drugi dzień rano juz kurier go dostarczył. Pozytywne zaskoczenie.
2 / 5
2012-05-30 10:21:25
Dalia
Jeśli ktoś szuka używanego, powystawowego sprzętu w cenie nowego, to dobrze trafił. Niestety sklep bez poinformowania klienta wysyła mu sprzęt 'powystawowy' (używany, bez oryginalnego pudełka, który stał w sklepie do demonstracji). Pomimo 2 tygodni (nawet ponad!) próby kontaktu i naprawy problemu (rabat ze względu na zużycie bądź wymiana na nowy), odzew prawie zerowy. Jedyne co zrobili, to dali 'słowną gwarancję', że ten egzemplarz niedługo stał 'na sklepie' i jest 'jak nowy'... Ale jakbym chciał kupić sprzęt 'jak nowy' a nie 'nowy' to bym kupił na portalu aukcyjnym a nie w sklepie. Nie mam czasu i nerwów, żeby dalej się z nimi szarpać, poważny sklep załatwiłby to w jeden dzień a nie odwlekał i odwlekał, że pomyślą, że się zastanowią, że później, że z szefem pogadają, że zadzwonią (i nie dzwonią)... Mam naprawdę wiele ciekawszych rzeczy do robienia - a innych ostrzegam, żeby się zastanowili, czy nie warto dołożyć parę zł (dosłownie parę) i kupić gdzieś indziej.
5 / 5
2012-05-26 23:57:44
Kinga
Towar zgodny z zamówieniem i opisem. Szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2012-05-26 23:57:44
Hanna
Towar zgodny z zamówieniem i opisem. Szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2012-05-25 12:13:54
Longin
Fachowa i miła obsługa polecam serdecznie sprzedającego
5 / 5
2012-05-24 15:41:20
Wiktor
SZYBKA DOSTAWA TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY MIŁY KONTAKT POLECAM TEN SKLEP
5 / 5
2012-05-24 15:41:20
Zuzanna
SZYBKA DOSTAWA TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY MIŁY KONTAKT POLECAM TEN SKLEP
4 / 5
2012-05-16 20:58:11
Aneta
OPCJA " ŚLEDZENIE GOŚCI" nie funkcjonuje, do czasu dostarczenia towaru jest tylko: że zamówienie zostało przyjęte do realizacji i bez uprzedzenia kurier przywozi towar. Jeżeli już taka opcja jest, to powinna działac, zeby klient mógł śledzić co sie dzieje z jego zamówieniem. Poza tym realizacja zamowienia jest zadowalająca.
4 / 5
2012-05-15 13:25:45
Krystian
W sklepie tym kupiłem kosiarkę spalinową. W opisie zawarto informację, że olej silnikowy dają gratis. I faktycznie tak było, z jednym ale... Wlano go do silnika ;( Co to za olej, może rzepakowy? Więc na dzień dobry wymiana oleju. W sumie więc wolałbym bez tego gratisu. Poza tym nie mam zastrzeżeń. Towar i dokumentacja do niego w porządku.
4 / 5
2012-05-14 09:42:59
Jowita
Towar dostarczono zgodnie z zamówieniem.Polecam firme
5 / 5
2012-05-13 21:21:11
Gabriela
Dostawa towaru błyskawiczna, szybsza niż mi powiedzieli przez telefon . Towar ( kosiarka spalinowa )zgodna z opisem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-05-12 14:01:02
Ireneusz
Bardzo miła obsługa, dobry kontakt.Towar zgodny z opisem,błyskawiczna dostawa,towar dobrze zapakowany. POLECAM TEN SKLEP
5 / 5
2012-05-12 14:01:02
Sandra
Bardzo miła obsługa, dobry kontakt.Towar zgodny z opisem,błyskawiczna dostawa,towar dobrze zapakowany. POLECAM TEN SKLEP
4 / 5
2012-05-06 07:43:03
Natasza
Kupiona glebogryzarka sprawuje się dobrze. Jedynym mankamentem jest problem z ustawieniem obrotów silnika, po ustawieniu dźwigni w odpowiednie położenie, po pewnym czasie sama się cofa. Trzeba znów ustawiać z powrotem w to samo położenie. Jest to dość uciążliwe podczas pracy. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2012-05-04 20:36:16
Konstanty
ZAMOWIENIE ZOSTALO WYKONANE PROFESJONALNIE TOWAR DOSTARCZONY W TERMINIE I SPRAWNY. POLECAM TAKIE KUPOWANIE TO REWELACJA.
5 / 5
2012-04-13 06:51:41
Alberta
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie i polecam na przyszłość.
5 / 5
2012-04-10 21:37:22
Klaudiusz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2012-04-08 15:33:37
Hanna
Jestem zadowolona ,solidnie zapakowane , szybka dostawa .
4 / 5
2012-03-21 07:46:11
Mariusz
Procedura zakupowa OK, ale towar (rozdrabniacz do gałęzi) nosił ślady naprawy opakowania, a samo urządzenie można potraktować jak II gat. - np. towar uszkodzony w transporcie. Elementy podstawy wymagały mechanicznej "korekty" w imadle.
5 / 5
2012-03-19 08:47:27
Luba
Szybko, dokładnie, sprawnie przeprowadzone rozmowy i negocjacje.
5 / 5
2012-03-17 21:47:29
Stanisław
Towar otrzymałem w pełni zgodny z zamówieniem,polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2012-02-13 10:39:10
Karol
Profesjonalna obsługa i b. dobry towar.
5 / 5
2012-02-10 13:24:15
Mieczysława
Jak najbardziej pozytywna opinia. Bardzo miła i profesjonalna obsługa , bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka pomimo tego iż towaru nie było na stanie. Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i towaru, więc napewno nie będą to ostatnie zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam.
4 / 5
2012-01-13 20:17:58
Wiola
towar zgodny z opisem , dostarczony w terminie i bez wad
5 / 5
2012-01-11 18:45:16
Laura
Witam,firma rzetelna i solidna, bardzo miła obsługa,fachowe doradztwo! Towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Brak jakichkolwiek problemów z realizacją zamówienia.Gorąco polecam!
5 / 5
2012-01-05 09:26:59
Waldemar
Na stronie zapewniano, że zamówiony towar dotrze przed świętami, dotarł na czas. W trakcie trwania realizacji zamówienia, zadzwoniłem do sklepu by upewnić się, że wszystko przebiega sprawnie i przesyłkę przyniesie mikołaj, kontakt z obsługującą mnie wtedy osobą bardzo miły, profesjonalny i szybki. Towar zgodny z opisem, sprawny. Polecam !!

Rzetelne opinie o PHU RÓŻA AGRO-SERWIS