Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PHU RÓŻA AGRO-SERWIS

PHU RÓŻA AGRO-SERWIS Opinie 4.3 (153)

Dmowskiego 2
48-303
Nysa
077 431 08 37
opinie PHU RÓŻA AGRO-SERWIS
4.3
153
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-06-16 10:51:25
Ewa
NIE POLECAM . Nie odpowiadają na emeile ! Sprzedają uszkodzony sprzet nie odbieraj telefonów ! UWAŻAJCIE ! Najlepiej zgosic na policje ale do PIHU . W dalszym ciągu minęło 2 miesiące ani sprzętu ani pieniedzy
5 / 5
2020-02-02 12:23:36
Aniela
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem . Oryginalny . Polecam tego sprzedawcę .
1 / 5
2019-11-06 19:57:07
Benedykt
Towar nie zgodny z opisem. Zamówiłem zamiatarkę stiga swp 355(2w1) + zestaw GIGA, a otrzymałem zwykłą zamiatarkę dostępną u konkurencji w dużo niższej cenie. Sklep stwierdził że mogę ją odesłać ale na mój koszt, mimo że to ja czuję się oszukany.
1 / 5
2018-10-08 21:57:56
Aleksander
Dawno nie spotkałem się z takim załatwianiem zamówienia. "Ni be ni me" i zwracają pieniądze.
5 / 5
2018-06-01 07:30:07
Magda
Prezzi super e prodotti ottimi.
3 / 5
2018-05-24 22:16:49
Izydor
Na stronie internetowej widniala opcja zakupu kosiarki, kiedy wybralem ja do zakupu po kilku dniach zadzwonila Pani i bardzo przepraszala ze jednak nie maja jej na stanie (pomimo ze widnialo ze jest ) i ze w ramach rekompensaty zaproponuje inna w dobrej cenie, Jak sie pozniej okazalo cena byla normalna, zaproponowano mi jedynie dodatkowy olej do kosiarki. Kiedy zadzwonilem i staralem sie o wieksza znizke, w zwiazku z tym ze zamowilem sprzet i po kilku dniach mowia mi ze nie ma go na stanie, Pani nie byla mi wstanie zaproponowac nic lepszego, tak wiec kupilem kosiarke w innej firmie.
5 / 5
2018-05-16 13:36:04
Stefan
Szybka obsługa, towar w pełni zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-05-11 13:12:24
January
Polecam i polecilelem juz brat tak ze chce kupi kosiarke ze sklepu agro serwis toro 20954 sprzet naprawde godny polecenia .super obsluga
5 / 5
2018-04-25 20:04:06
Ludmiła
Transakcja przebiegła pozytywnie
2 / 5
2018-04-25 11:25:43
Marina
maja w ofercie produkty ktore nie sa dostepne.nawet po powiadomieniu sklepu o tym fakcie nadal te produkty sa dostepne.

Rzetelne opinie o PHU RÓŻA AGRO-SERWIS