Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Piekarnia PUTKA

Piekarnia PUTKA Opinie 2.3 (55)

Brata Alberta 1
05-075
Warszawa
22 31 06 300
opinie Piekarnia PUTKA
2.3
55
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-05-16 11:59:37
Ola Figura
Próbowałam różnych rzeczy i szczerze przyznam że jakość w stosunku do ceny bardzo słaba Inne piekarnie wypadają lepiej Mam putke koło pracy i jestem zmuszona czasem tam coś kupić, jadalne są zwykle pączki i niektóre bułki Za każdym razem jak próbuje czegoś nowego to wracam do poprzednich wyborów Dane 3 na 10.
1 / 5
2024-04-19 15:47:25
Wiesław
Piekarnia W-wa Ursynów ul. Cynamonowa. Sprzedają nieświeże pieczywo. Z poprzedniego dnia
1 / 5
2024-04-19 05:08:30
Monika
Mam wrażenie że ekspedienci że sklepu na belwederskiej obgadują klientów. To bardzo nie miłe i wyczuwalne na odległość. Dziękuję
2 / 5
2024-03-21 17:09:37
Natalia
Jakość wyrobów coraz gorsza, produkty są wprowadzane okresowo, po czym są niedostępne pomimo, że były smaczne. Świeżość ciast różna. Obsługa zwykle miła, chociaż nie podobało mi się zachowanie Polki pracującej w punkcie przy ul. Krymskiej. Mam nadzieję, że już tam nie pracuje.
1 / 5
2024-02-29 03:23:55
Zof
Fatalna obsługa , brak szanowania dzieci
5 / 5
2024-02-21 14:14:50
Iza
Smaczne pieczywo zawsze duży wybór.Miła obsługa szczególnie p.Sylwia i p.Sandra.
1 / 5
2024-02-12 02:40:31
Teresa
Dzień dobry w sobotę kupiłam chleb wielozarnisty w poniedziałek tak się kruszył że nie mogłam ukroić kanapki. Myślę że w tej cenie chlebek powinien być lepszej jakości .
1 / 5
2024-01-20 10:53:27
Teresa
ul. Ossowskiego Warszawa Obsługa sklepu uważa że psy w sklepie to jest normalne .Zdziwienie u Pan na zwróconą uwagę 20 .1.2024
1 / 5
2024-01-07 12:43:51
Marek
Przez ostatnich kilka lat zamawialiśmy u Putki pakiet wypieków światecznych - było dobrze. W tym roku (XII 2023) wyglądało to, jak zwykłe oszustwo. Babka Panteone była, jak niedoszły keks przeterminowany. Makowiec - porażka - lepszy był w lokalnym spożywczaku na rogu. Nie było żadnego produktu wartego polecenia. Było mi tylko wstyd przed gośćmi. Jak to przysłowie mówi - złodziej przechodzi tylko raz przez wioskę.
5 / 5
2023-12-30 16:32:18
Agnieszja
Putka Warszawa nowodwory, bardzo miłe Panie, pyszny chleb orkiszowy
5 / 5
2023-11-09 00:52:59
Aneta
Piekarnia Putka w naszym mieście (Siedlce)jest od niedawna. Bardzo miła i pomocna obsługa. Kiedy zapytałam się o chlebek o niskim IG Pani Ania była bardzo pomocna,pod powiedziała i doradziła,wydrukowała składniki chlebków. Niestety w innych piekarniach ciężko dowiedzieć się czego kolwiek na temat składników. Dlatego Panie z piekarni w Siedlcach przy ul.Bp.Świrskiego dostają ode mnie 5 gwiazdek oby wszędzie była tak miła obsługa 🤩
2 / 5
2023-09-11 03:34:43
Wojciech
Chleb ciemny drogi ale zjadliwy chleb jasny deklerowane 500gram w rzeczywistości 376g skóra bez popijania cherbata trudna do zjedzenia.normalnie kromka chleba powinna mieć 50/70 g w tym nie ma 30g, chleb ma sporo wolnej przestrzeni wewnątrz.bez smaku ,zapachu szybko pleśnieje tragedia.mysle że pasza w chlewie lepiej smakuje.bulki nie są złe i ciasto może być.ale biały a próbowałem prawie wszystkie z putki jest tragiczny.dobry biały chleb można kupić tylko w małych piekarniach lub we wsi.
1 / 5
2023-09-07 15:20:50
Piotr
Putka Kościuszki 31 Piaseczno,jestem stałym klientem w tych stronach.Obsluga bardzo sympatyczna,oprócz jednej ekspedientki Pani Izy która słowo słucham mówi z wielką łaska, wcześniej wchodząc do sklepu nie zauważa klienta i wulgarnie odnosi się do koleżanek. Trochę kultury albo trzeba zmienić pracę
1 / 5
2023-08-27 10:14:30
Stały klient
Witam, jestem klientem piekarni putka przy ul.Klimczaka w Warszawie.Nie mam nic do zarzucenia, ani produktom, ani obsłudze. Ale od paru tygodni nie działa tam klimatyzacja, a mamyj uz 3 tygodnie upalu ...Panie za lada strasznie umordowane, przy tych piecach musi byc jeszcze gorzej.Temperatura w sklepie nie do wytrzymania. W takich warunkach, ja nie przyszedłbym do pracy.Ogromny podziw dla pań tam pracujących, że jeszcze potrafią być mile i uśmiechnięte.
1 / 5
2023-08-05 02:56:24
Tajson
Hamstwo i nic dodać
5 / 5
2023-08-04 04:13:19
Agnieszka
na Aluzyjnej 8 w piekarni Putka pracuje bardzo sympatyczna p. z Ukrainy, młoda dziewczyna, ale zawsze uśmiechnięta i miła, naprawdę, aż się chce tam kupować. Takie podejście powinny mieć wszystkie sprzedawczynie.... polecam
1 / 5
2023-07-29 09:25:32
tadeusz
sklep ul. piotrkowska ok. godz. 9.40 (29.7.) próbka dialogu : "proszę 4 bułki z dynią - nie ma, trzeba czekać, aż urosną -- a kiedy urosną? -- za 40 min. Wróciłem ( na paragonie g.10.27) : proszę 4 bułki z dynią (do innej pani) --nie ma, wszystkie zostały sprzedane rano i dzisiaj już nie będzie. - Trzeba przyznać, że pani (brunetka) ma poczucie humoru.
5 / 5
2023-07-11 07:25:25
AnnaM.
A ja dzisiaj kupiłam prostokątnego pączka z jagodami (nie jagodziankę) w Łodzi na Nastrojowej. Był smaczny, b.puszysty, w sam raz słodki. Nie do nasycenia się, do smakowania. Nadzienia nie za duzo, jak to w pączkach obecnie. Cena niewygórowana.
1 / 5
2023-06-27 14:11:07
Grażyna
Obecnie wasze pieczywo jest bez soli ,okropne. A bułki bez soli nie do jedzenia. Tak jest co najmniej od 2 tygodni. ???
1 / 5
2023-06-22 10:47:35
Magdalena
Pieczywo i cukiernictwo strasznie poleciało po jakosci, a ceny w górę. Kiedyś mieliście najlepsze jagodzianki w Warszawie, a teraz jagodzianki z żabki już są lepsze niż z Putki. Bajaderka? 6,20? Za co? Chleb tez cena w górę a następnego dnia chleb splesniały.

Rzetelne opinie o Piekarnia PUTKA