Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Piotr Hejnat Bawi-Uczy-Tworzy

Piotr Hejnat Bawi-Uczy-Tworzy Opinie 4.8 (68)

Powstańców Warszawskich 13
38-400
Krosno
604064143
opinie Piotr Hejnat Bawi-Uczy-Tworzy
4.8
68
Opinii

Doskonale

5 / 5
2013-11-19 06:54:02
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 15:28:39
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 13:57:15
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Napewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2013-09-12 09:26:51
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-09 11:27:26
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-24 17:03:12
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-22 06:53:27
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-02 16:51:32
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-21 21:00:03
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-16 19:56:25
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie i a zakup dostarczono bardzo szybko. Polecam.
4 / 5
2013-03-13 11:37:02
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-15 14:10:08
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-13 15:24:17
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-13 07:20:25
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-15 19:05:13
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-14 06:09:07
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-13 11:05:40
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-29 18:20:17
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-27 12:35:25
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 13:22:53
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-23 19:29:22
Elżbieta
Zakup jak najbardziej udany. Bardzo dobry kontakt z sympatycznym sprzedawcą. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2012-12-17 10:08:35
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-17 09:51:29
Lucyna
Wszystko OK., produkt zgodny z opisem, trochę długo czas oczekiwania na przesyłkę. Polecam.
4 / 5
2012-12-16 17:17:54
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-14 12:37:43
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-14 10:52:43
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka dostawa i dostałem to co chciałem. Polecam.
4 / 5
2012-12-13 15:35:59
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-07 18:58:43
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-05 15:00:21
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-01 15:08:08
Eliza
Paczka została dostarczona w/g zamówienia.Jednak jakość produktu nie spełniła naszych wymagań/żle działające zamki błyskawiczne w plecaku na kółkach/. Paczka została zwrócona do sklepu i czekamy na decyzję o zwrocie pieniędzy.
5 / 5
2012-11-27 18:50:53
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-23 20:11:55
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-22 11:39:39
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. No problem :)
5 / 5
2012-11-22 11:19:52
Edmund
Przedmiot zgodny z opisem, bardzo dobra komunikacja. Gorąco polecam!;)
5 / 5
2012-11-22 10:58:15
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam- bardzo miła obsługa panie PIOTRZE JESZCZE RAZ Z CAŁEGO SERCA BARDZO DZIĘKUJEMY CÓRKA JULKA NIE MOŻE SIĘ NACIESZYĆ TYM PLECAKIEM.POZDRAWIAM I POLECAM TEN SKLEP.MAM NADZIEJE,ŻE ZAKUPIE JESZCZE W NIM.
5 / 5
2012-11-16 08:32:54
Teresa
Super sklep i bardzo pomocny, życzliwy, miły Pan :) Moje awizo zostało gdzieś zagubione albo włożone do innej skrzynki, wysłałam maila do sklepu z zapytaniem co się dzieje? Pan ze sklepu wszystko sprawdził, co się dzieje z moją przesyłką, dzwonił na pocztę, podał mi numer paczki czy listu przewozowego czy czegoś tam, poszłam na pocztę i odebrałam swój zakup :)W dzisiejszych czasach takie miłe osoby to rzadkość.Ceny do tego super! POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM.
5 / 5
2012-11-14 09:20:15
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-28 09:03:54
Józefina
Obsługa sklepu profesjonalna. Pierwszy raz zamawiałam przez internet, więc nie wszystko było dla mnie jasne. Na szczęście na stronie był numer kontaktowy. Przemiły pan okazał mi dużo cierpliwości i wszystko mi wytłumaczył. Bardzo dziękuję i polecam innym zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-10-22 13:07:03
Józef
Po pierwsze super towar w dobrej cenie. Po drugie - szybko, bezproblemowo, świetny przepływ informacji oraz wspaniałe podejście do klienta. Jestem mile zaskoczona i polecam!!
5 / 5
2012-10-13 18:36:08
Mieczysław
Bardzo miła obsługa, bardzo sprawna
5 / 5
2012-10-11 08:50:19
Nadia
Wzorowo przeprowadzona transakcja - polecam.
5 / 5
2012-10-05 12:41:21
Roksana
Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Zakupiony towar był zgodny z ofertą. Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2012-09-28 22:05:28
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zaskoczona byłam szybkością realizacji zamówienia.
5 / 5
2012-09-28 14:29:39
Malwina
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony. Towar ponad moje oczekiwania :)
5 / 5
2012-09-23 09:20:22
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-21 15:57:03
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-17 15:17:43
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-13 23:01:25
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-13 12:31:09
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-11 19:23:47
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-10 10:14:04
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-07 17:43:05
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-07 13:52:33
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-04 17:59:30
Jacek
Obsługa sklepu bardzo miła. Polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2012-09-02 14:46:18
Celestyna
POLECAM ten sklep wszystkim kupującym!!!
5 / 5
2012-08-27 11:13:33
Ksenia
Przesyłkę otrzymałam szybko i bez problemów. POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE...
5 / 5
2012-08-26 12:00:30
Gustawa
Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
4 / 5
2012-08-26 10:57:03
Stefania
Bezproblemowa realizacja. Trochę długo czekałam jedynie bez żadnej wiadomości (kilka dni) od momentu potwierdzenia zamówienia do informacji, że towar został wysłany, jednak całość transakcji oceniam na 4+.
5 / 5
2012-08-16 21:14:16
Krystyna
Towar został dostarczony taki jak na zdjęciu. Zamówienie zrealizowano w krótkim czasie.
4 / 5
2012-07-23 18:14:15
Apolonia
Było troszkę zamieszania z opłatą za przesyłkę. Nie było konkretnej informacji , co oznacza "klient z Facebooka". Uznałam siebie jako klientkę z Facebooka i uiściłam opłatę z cennika. Niestety musiałam dopłacić :(.
5 / 5
2012-07-12 20:29:17
Józef
Świetna komunikacja - również telefoniczna. Transakcja udana, polecam zakupy innym!!
5 / 5
2012-03-26 10:46:51
Felicja
Działalność sklepu oceniam jako bardzo dobrą. Miłym doświadczeniem była komunikacja mailowa o realizacji wysyłki. Dziękuje
3 / 5
2012-02-23 19:16:36
Klaudia
Zakupy udane, choć termin realizacji zamówienia bez powodu się przedłużał.
5 / 5
2011-12-11 13:23:19
Emilia
Błyskawicznie zrealizowana transakcja
5 / 5
2011-12-11 09:03:26
Zbyszko
Szybka wysyła, towar dotarł w b. dobrym stanie. Super.
5 / 5
2011-12-10 16:16:18
Róża
Błyskawiczna realizacja zamwienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2011-12-10 08:45:59
Natasza
Towar zgodny z opisem podanym cena ok przesylka dotarla w przyjetym czasie nie uszkodzona dobrze zabezpieczona dlatego polecam zakupy z mojej strony bylo wszystko ok
5 / 5
2011-11-28 21:13:16
Ludwik
Przesyłka została dostarczona bardzo szybko oraz w dobrym stanie.

Rzetelne opinie o Piotr Hejnat Bawi-Uczy-Tworzy