Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PokojRozkoszy.pl Sklep Erotyczny

PokojRozkoszy.pl Sklep Erotyczny Opinie 4.0 (184)

Brzezina 18
44-177
Chudów
888509704
opinie PokojRozkoszy.pl Sklep Erotyczny
speedtest
4.0
184
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-10-15 07:54:00
Ernest
Zamówiłem coś za 1tyś zł. Na stronie sklepu napisane że mają 8szt. na magazynie i wysyłka 24h. Okazało się że na magazynie mają ale 50% droższy albo czekać 2 tyg. na to co zamówiłem ale w innym kolorze. 2 tyg. później każą czekać kolejne 6tyg. Poprosiłem o zwrot pieniędzy i nadal go nie otrzymałem.
5 / 5
2020-02-20 11:56:54
Paulina
Szybko , przyjemnie . Produkt zgodny z opisem . Jedyny minus za brak zdjęcia jak zapakowany jest produkt . Dla niektórych jest to b.ważne poczynając od zamówienia po spakowanie(i nie mowię tu o pudełku dla kuriera) 😏
5 / 5
2020-01-06 15:02:07
Roma
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Zdecydowanie na plus.
1 / 5
2019-12-09 12:08:04
Teresa
Nie otrzymalam zamowienia i firma nie umie lub nie chce rozwiazac tego problemu. Niestety zwrotu pieniedzy za niezrealizowane zamowienie rowniez brak.
5 / 5
2019-09-23 21:35:29
Kacper
Szybko, łatwo i przyjemnie. Dobry, profesjonalny kontakt. Polecam
5 / 5
2019-07-23 14:03:52
Hubert
Gorąco polecam . Szybko i dyskretnie
1 / 5
2019-06-20 10:46:35
Roman
Pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Zamówienie natychmiast opłacone PayPal. Pierwszy mail, że przesyłka czeka na odbiór przez kuriera ale czeka i czeka i doczekać się nie może, natomiast przychodzi drugi mail, że zamówienie do tej pory nie zostało opłacone. Tragedia, nie chcę już tego co zamówiłam, kupię w innym sklepie, chcę zwrotu pieniędzy.
1 / 5
2019-06-06 16:55:43
Luba
Towar wartości 5500zl .miał być sprawdzony przed wysłaniem.niebyl sprawdzony wysłany do mnie został wadliwy.na reklamację sklep nie odpowiada.
5 / 5
2019-05-27 20:51:28
Aleksandra
B. Dobry kontakt z sklepem w ich godz pracy. Towar oryginalny, dobrze zapakowany. Przesyłka nie rzucająca się w oczy.
4 / 5
2019-05-12 11:05:00
Żaneta
myślę wysłać paczkę można było trochę wcześniej
5 / 5
2019-05-05 00:20:55
Janina
Bardzo profesjonalny portal. Polwcam
5 / 5
2019-04-16 09:37:24
Stanisława
Sklep ceneo ocenami na 5 gwiazdek
5 / 5
2019-04-10 20:04:43
Maciej
bardzo miła obsługa ..polecam
5 / 5
2019-03-22 21:09:47
Karolina
Bez wątpienia... w ciemno... z ręką na sercu... rekomenduje... polecam i zalecam :) przemiła obsługa, sprawili, że wieczór minął nam cudnie :) dzięki szybkiej wysyłce oraz obsługą na wysokim poziomie :) gorąco polecam jeśli potrzeba coś do własnego pokoju rozkoszy ;) moja Kobieta kazała mi napisać, że dzięki temu zostawiliśmy mokre plamy na podłodze :D
5 / 5
2019-03-04 12:53:01
Wieńczysła
Z zakupów jestem bardzo zadowolony - wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Forma płatności i odbiór towaru bez żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2019-03-01 21:19:24
Eryk
Rzetelna profesjonalna firma polecam
5 / 5
2019-02-26 11:45:55
Kamila
Zdecydowanie polecam sklep. Świetny kontakt, mimo braku zamówionego towaru na stanie sprzedawca zaproponował zamiennik i jeszcze tego samego dnia zrealizował zamówienie.
5 / 5
2019-02-23 11:24:40
Marta
Zamówienia są szybko realizowane i wysyłane. Polecam ten sklep
5 / 5
2019-02-07 19:02:23
Ilona
Sklep godny zaufania. Obsługa kompetentna.
5 / 5
2019-02-05 11:42:19
Bartłomiej
Jako jedyni mają opcję wysyłki zagranicznej co było dla mnie kluczowym argumentem.
4 / 5
2019-01-24 14:11:21
Maria
Jedyny minus za wysyłkę towaru - po tygodniu od złożenia zamówienia.
1 / 5
2019-01-23 19:03:32
Lidia
Słaba obsługa klienta, towar nie był wysłany na czas. Status zamówienia na stronie nie aktualizuję się. Zamówiłam towar 13.01.19, do dziś 23.01.19 nie dostałam potwierdzienia przesyłki. Odradzam wszystkich. PayU, powinien zerwać z tą stroną jakąkolwiek współprace.
1 / 5
2019-01-10 18:11:38
Konrad
Przesyłka idzie już 5 dni mimo że wybrałem przesyłkę kulierska 24h
5 / 5
2019-01-03 19:32:08
Cecyl
Wszystko przebiegło bez zarzutu bardzo dobra oferta w sklepie
5 / 5
2019-01-03 13:07:43
Kamila
Cała transakcja przebiegła bez zarzutu, bez ukrytych kosztów i niespodzianek po uzyskaniu przesyłki. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością skorzystam jeszcze z pokojrozkoszy.pl.
2 / 5
2018-12-26 19:42:50
Stanisław
Nie było tego co zamówiłem a na stronie było dostępne
5 / 5
2018-12-11 11:27:18
Brunon
Adresat zadowolony a na tym mi zalezalo😉 .
5 / 5
2018-12-10 11:55:23
Daria
Sposób zapakowania produktu 5/5 czas realizacji 3/5 Jakość produktu 5/5 Kontakt z sklepem 5/5
5 / 5
2018-11-23 19:41:29
Michalina
Świetnie zapakowane, zabezpieczone w dobry karton (jedyna przesyłka w tym tygodniu która dotarła w całości bez uszkodzeń), dodatkowo zaplombowane plombami sklepu z hologramem. Gorąco polecam.
4 / 5
2018-11-23 13:35:07
Remigiusz
Z powodu braku części towaru rozłożono wysyłkę na dwa razy. Pierwsza doszła po dwóch dniach druga po jakimś tygodniu. Kontakt bardzo miły i rzeczowy. Polecam wszystkim
5 / 5
2018-10-17 09:14:35
Emanuel
Jestem zadowolona z tak szybkiej przesyłki polecam.
4 / 5
2018-09-18 15:47:43
Marian
Na przesyłkę czekałem tydzień. Paczka przyszła bardzo dobrze zapakowana (duża ilość folii bąbelkowej) dzięki czemu produkt był nienaruszony za co bardzo duży plus.
5 / 5
2018-08-30 09:34:08
Bartosz
Polecam sklep. Bardzo miła i sprawna obsługa klienta, ekspresowa realizacja zamówienie, dobre produkty, dobre ceny, fajne zniżki na następne zakupy :)
5 / 5
2018-08-15 20:43:07
Igor
Świetny kontakt i obsługa klienta. Polecam każdemu.
2 / 5
2018-08-14 14:12:53
Maciej
wysylka do 24godz to bylo 6 dni temu
5 / 5
2018-07-25 19:11:25
Arlena
Polecam sklep. Bardzo dobry kontakt.
1 / 5
2018-07-20 16:15:38
Michalina
Fatalna obsługa klienta. Po 2 tygodniach czekania na przesyłkę zostałam poinformowana że powinnam uregulować płatność. Przy zamówieniu od razu przelew został zrobiony przeze mnie. Tłumaczenie pana: księgowy przeoczyl tę wpłatę, zero przepraszam, kompletnie nic. Jestem ciekawa ile przesylka moze jeszcze isc i czy w ogole dotrze do mnie. Nie wiem gdzie podział się szacunek do klienta. A przy obecnej konkurencji na rynku szacunek do klienta to podstawa . Nigdy więcej nie zrobię tutaj zakupów .
5 / 5
2018-07-18 23:05:29
Aldona
Zamówienie zgodne z opisem wszystko szybko i sprawnie gorąco polecam
5 / 5
2018-07-13 00:11:31
Ksenia
Polecam!! towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, paczka naprawdę dyskretna.
1 / 5
2016-10-18 09:09:26
Klementyna
CZEKALEM KILKA DNI PO ZLOZENIU ZAMOWIENIA, PO CZYM SKLEP JE ODRZUCIŁ. PORAZKA
1 / 5
2016-07-15 18:54:29
Sara
Zamówienie opłacone przeze mnie 9.07, 11.07 otrzymałam maila, że zostało odrzucone z powodu rzekomego braku towaru na stanie (rzekomego, bo produkt wciąż był w sklepie, lecz w wyższej cenie), 13.07 po mojej interwencji dostałam wiadomość, że zwrot pieniędzy na konto nastąpi tego samego dnia. Niestety do chwili obecnej pieniądze nie wpłynęły, a kontakt ze sklepem się urwał. Jednym słowem - oszuści
2 / 5
2015-06-01 17:51:06
Rozalia
Trzeba przypominac sklepowi o istnejacym zamowieniu , i zamiast przesyłki przychodzi ankieta mailowa w ktorej mam ocenic zakup i sklep
3 / 5
2015-03-10 19:49:14
Oliwier
Byłem prawidłowej opłaty, ale sprzedawca nie dał mi maila, że w tej chwili nie wiem, w końcu nie ma dostawy, jeśli się powiedzie zbiorów w ciągu tygodnia, myślę, że polecam go do sklepu przyjaciela
1 / 5
2015-02-18 09:43:40
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2015-02-16 08:54:46
Zdzisław
jeszcze czekam na realizacje zamówienia jestem gotów zrezygnowac z tego zakupu bo zależało mi na czasie ....już tu nie wróce
5 / 5
2015-02-15 17:48:13
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-10 18:39:57
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyslnie, niestety otrzymany sprzet byl wadliwy.
5 / 5
2015-02-03 15:58:09
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 15:37:49
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 11:29:49
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 16:16:59
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-01-28 17:19:26
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2015-01-28 15:04:13
Jadwiga
Niestety towar nadal nie dotarł.
1 / 5
2015-01-26 23:04:32
Marzena
Transakcja została anulowana przez sklep, ponieważ nie mieli na stanie produktu wystawionego w sklepie. Miał być zwrot pieniędzy niestety przez 12 dni nie udało się tego zrealizować.
5 / 5
2015-01-19 12:59:20
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-04 13:58:58
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Tylko długi czas oczekiwania na dana przesylke
5 / 5
2014-12-26 22:00:42
Gracjan
Szybko - zamawiałem na wieczór, wysyłka następnego dnia, w paczkomacie była w kolejnym dniu. Dobrze i dyskretnie zapakowane. Polecam!
5 / 5
2014-12-22 21:09:57
Zbyszko
Bardzo dobry kontakt, towar dobrej jakości, szybki transport. Jak najbardziej pozytyw. Bardzo polecam
2 / 5
2014-12-22 16:30:56
Fryderyka
Choć towar został dostarczony szybko,po krótkim czasie pojawiły się na nim uszkodzenia,po wysłaniu informacji o tym do firmy ,z jej strony brak jakiego kolwiek odzewu,choć w innym przypadku (zgłoszenia w paczce braku ulotek i rabatu) odzew był bardzo szybko.Nie tak powinno traktować się klientów.
5 / 5
2014-12-20 00:13:12
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-16 17:48:28
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep. Szybka odpowiedź na maile. Jestem zadowolony z obsługi.
4 / 5
2014-12-10 11:31:34
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 16:50:14
Joachim
Szybka Transakcja, towar w stanie idealnym oraz dyskrecja po prostu polecam.
5 / 5
2014-12-04 22:19:44
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 10:50:13
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-27 22:49:44
Stanisław
Generalnie wszystko ok, miła Pani zadzwoniła potwierdzić adres dostawy, trochę długi okres pomiędzy otrzymaniem przelewu a odbiorem towaru, ale przesyłka zgodna z opisem także spokojnie sklep polecam.
5 / 5
2014-11-27 20:19:50
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 16:40:00
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 10:04:46
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-11-10 10:12:59
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-31 19:59:55
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-10-25 14:40:04
Agata
WBREW ZAPOWIEDZI, ŻE DOSTAWA W 24 H, JA SWOJĄ PRZESYŁKĘ OTRZYMAŁAM PO 7 DNIACH. DODATKOWO SPRZEDAJĄCY ŹLE WYPISAŁ MÓJ ADRES I MUSIAŁAM TŁUMACZYĆ KURIEROWI GDZIE MA DOSTARCZYĆ PACZKĘ. JAKOŚĆ ZAMÓWIENIA OK, ALE WIĘCEJ NIE ZROBIĘ TAM ZAKUPÓW. NIESTETY NIE POLECAM
2 / 5
2014-09-24 11:33:20
Oleg
Nadawca źle napisał dane o adresacie: zły numer telefonu (nie takie jak napisałem w zleceniu i pomimo tego, że komunikował się ze mną poprzez dobry numer bez problemu), zły kodu pocztowego, niewyraźny adres. Przez takie niedbalstwo, towar krążył w Warszawie przez kilka dni. Odebrałem po osobistej interwencji w centrali poczty.
5 / 5
2014-09-09 15:42:35
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-08-27 12:49:36
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-08-26 18:08:58
Katarzyna
Sklep zakończył ewidentnie działalność bowiem nie ma z nimi żadnego kontaktu.
5 / 5
2014-08-23 14:46:23
Felicja
Mozliwosc szybkiej wplaty i jakosc portalu bardzo dobra
4 / 5
2014-08-19 16:57:13
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 11:29:03
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-08-14 23:07:43
Stefan
Nie polecam, po trzech dniach czekania( zero kontaktu ze sklepem) wysłałem email z rezygnacją z zakupu, na następny dzień otrzymałem email ze sklepu, że przesyłka została nadana ( czwarty dzień), a wieczorem tego samego dnia otrzymałem informacje od firmy kurierskiej że paczka zostanie dostarczona w pierwszy dzień roboczy tzn. po ośmiu dniach. Odradzam.
3 / 5
2014-08-14 15:11:49
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-08-11 22:10:20
Konstanty
27 dni czekam na dostawę, wysłałem zapytanie do sklepu 3 dni temu- bez odzewu! Nigdy nie informują kiedy wysłali przesyłkę, żenada....
4 / 5
2014-08-11 09:43:53
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-10 17:19:15
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-08-07 18:56:16
Henryk
Nie dość że nie zrealizował mojego zamówienia,choć na stronie oferuje zamówione artykuły jako dostępne,to w dodatku nie zwrócił mi do dnia dzisiejszego wpłaconych pieniędzy.(minęło już 13 dni).Pisałem do nich maile,dzwoniłem i zero reakcji.Chyba zgłoszę sprawę na policję,bo nie widzę innego wyjścia.
4 / 5
2014-08-07 18:33:03
Bartosz
Dostarczenie przesyłki trwało powyżej 7 dni. Jeszcze w żadnym sklepie nie oczekiwałem tak długo na towar. Przedmiot w 100% zgodny z zamówieniem, dobrze opakowany. Radzę sprzedawcy przysieszyć dostawy.
4 / 5
2014-08-07 16:05:57
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-07 10:06:23
Beata
Bardzo dobra komunikacja, szybka wysyłka po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie. Polecam Sklep!
4 / 5
2014-07-15 14:11:03
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-10 15:12:12
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 04:18:10
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
1 / 5
2014-06-14 13:58:53
Izolda
Dno do tej pory ani towaru ani kontaktu NIE POLECAM .TO JAKIS ZLODZIEJ
5 / 5
2014-06-11 11:19:23
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-06-06 00:35:30
Szymon
Dostawa towaru na terenie tego samego województwa trwa ponad tydzień - ewidentnie z winy sklepu, bo paczkomaty.pl funkcjonują świetnie. Odpowiedzi na maile zawierały niestosowne uwagi i przekłamania, np. że towar został wysłany, podczas gdy to jeszcze nie nastąpiło. Obsługa na żenującym poziomie, zmieniło się to po stanowczej interwencji. Towar jednak dobrej jakości i w konkurencyjnej cenie.
5 / 5
2014-06-04 23:01:18
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam :) To już kolejny zakup w tym sklepie. Zawsze dyskretnie, profesjonalnie. Zakupione produkty bardzo dobrej jakości i w dobrej cenie w stosunku do konkurencji :)
3 / 5
2014-06-04 11:12:20
Sylwia
Od zamówienia minął tydzień a towaru jeszcze nie ma. Dwa dni zeszły bo okazało się, że nie ma tego co zamówiłem. Sklep skontaktował się i zaproponował inne towary, droższe nawet więc komunikacja ok. Tylko to tempo...
1 / 5
2014-05-27 09:29:59
Bernard
Fatalny sklep!!!! Totalnie nie polecam!!!! Mówią że wysyłka w ciągu dwóch dni roboczych, ja czekałem pięć dni na dostarczenie. Niestety nie doczekałem się a gdy do nich zadzwoniłem to okazało się że nawet jeszcze nie wysłali mojego zamówienia. Przecież to jest kpina!!!! Co to za [...] sklep!!!!! Już nigdy nie skorzystam z usług tego sklepu i ostrzegam kupujących miejcie się na baczności i kupujcie za pobraniem. A ja dobrze że zamówiłem za pobraniem, w ten sposób uniknąłem straty kasy.
3 / 5
2014-05-16 16:30:06
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-12 21:06:43
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-03 18:02:37
Eligiusz
To moje trzecie zakupy w pokojrozkoszy.pl i po raz kolejny jestem zadowolona :) Wysyłka nie dość że darmowa, to jeszcze doszła następnego dnia, mimo że poszła pocztą ekonomiczną. Już mam w planach kolejny zakup w tym sklepie :)
5 / 5
2014-05-01 11:57:25
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-28 23:50:51
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-18 09:15:49
Ferdynand
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Zgodnie z opisem na stronie sklepu przesyłka była dyskretnie zapakowana.
4 / 5
2014-04-17 14:32:03
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-04-12 19:34:08
Edward
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, sprzedający dołożył wszelkich starań aby przesyłka dotarła szybciej na czym bardzo mi zależało, dziękuję za przyspieszoną realizację zamówienia. Sklep posiada duży asortyment. Polecam.
4 / 5
2014-04-09 10:36:54
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam..bez uwag
5 / 5
2014-04-08 10:22:52
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 11:50:59
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-31 13:35:51
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-20 09:44:34
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 00:27:20
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 10:13:09
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-03-14 10:02:22
Klaudiusz
Transakcja jeszcze nie przebiegła.
4 / 5
2014-03-03 12:52:29
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 11:41:31
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-01 12:08:55
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-02-22 11:58:08
Irena
Transakcja się przedłuża i nikt mnie otym nie informuje. Nie wiem gdzie jest przesyłka a ni kiedy ją otrzymam. Zero kontaktu.
4 / 5
2014-02-13 12:01:08
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-07 13:49:12
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-06 20:51:52
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 14:28:20
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie na 5*. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 10:51:07
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 14:05:33
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 08:42:23
Bronisława
Udane zakupy. Sklep warty polecenia
1 / 5
2014-01-27 18:42:09
Filip
zamówienie złożyłem 18.01.2014 i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem towaru. Miną już ponad tydzień a w zamówieniu w dalszym ciągu widnieje status w trakcie realizacji... nie wiem jak długo jeszcze będę czekać, dzwoniem do sklepu aby się dowiedzieć o co chodzi to usłyszałem jedynie odpowiedż ze czekają na towar, ze warunki pogodowe itp.. a zamawiając przy produkcie jest podane że towar jest dostępny ...
4 / 5
2014-01-24 11:04:18
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-23 21:04:00
Liwia
Jestem bardzo zadowolony. Szybko, solidnie z przynależnym rabatem. Polecam wszystkim- to dobry i solidny sklep. .
5 / 5
2014-01-21 13:02:33
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 17:12:55
Emil
Jestem pod wrażeniem.Profesjonalizm,dyskrecja,doradztwo znakomite.Polecam ten sklep.
5 / 5
2014-01-16 11:52:49
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Po niezbyt dobrym zakupie w innym sklepie ten okazał się idealnym wyborem.
4 / 5
2014-01-14 10:32:20
Radomir
Pełen profesjonalizm. szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.
4 / 5
2014-01-12 19:39:49
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-12 11:55:37
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-12 11:09:26
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-11 23:23:23
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-01-11 16:27:06
January
Transakcja przebiegła beznadziejnie. Otrzymałem towar inny niż zamówiłem. Nie polecam, firma nierzetelna.
5 / 5
2014-01-10 22:41:41
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 20:17:02
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 23:53:07
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 11:26:04
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-03 23:31:03
Miłosz
Konkurencyjne ceny, znalazłem produkty, których nigdzie indziej nie ma i pomimo lekkich problemów z ich systemem udało się zrealizować zamówienie.
5 / 5
2014-01-03 12:36:52
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-31 14:25:13
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 00:26:50
Aniela
Szybko sprawnie dyskretnie co tu dużo gadać
5 / 5
2013-12-30 22:56:25
Wiesława
Transakcje przebiegają jak należy wszystko świetnie!
5 / 5
2013-12-28 00:39:58
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 20:19:24
Norbert
Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.Ponadto posiadają duży asortyment ,naprawdę jest w czym wybierać. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 08:00:32
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-25 23:54:56
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-22 13:30:28
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 15:47:25
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-17 22:14:54
Edmund
Napisałem że towar jest uszkodzony i zero odezwu
5 / 5
2013-12-14 00:52:10
Apolonia
Duży wybór produktów, bardzo wygodna strona. Szczerze polecam!
5 / 5
2013-12-10 23:46:34
Róża
wszystko sprawnie i szybko poszło... zdarzyło mi się kilkakrotnie rozmawiać z nimi przez telefon ustalając szczegóły zamówienia... jestem zadowolona z obsługi... no i jakości dostarczonych produktów owszem :)
5 / 5
2013-12-05 17:11:20
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Przesylka przyszla okreslonym przez ze mnie terminie - Super dokladnosc - dziekuje
5 / 5
2013-11-26 15:36:19
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-23 08:42:41
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-11-23 00:28:03
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie, ale z opóźnieniem, wbrew zapewnieniom o szybkości realizacji zamówienia na oficjalnej stronie internetowej.
5 / 5
2013-11-15 12:41:16
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-11 17:55:31
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 18:37:48
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-24 13:40:11
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-21 12:37:15
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-10-21 07:26:27
Matylda
To jest żenada żeby mieć coś na stronie co już dawno wycofano z oferty. Widać że sklep nie przykłada się do zaktualiwania swoich stron internetowych przez co wprowadza klientów w błąd.
4 / 5
2013-10-18 23:11:39
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-18 12:12:23
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Żadnych problemów. Wiarygodny sprzedawca.
5 / 5
2013-10-17 12:04:42
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 23:39:33
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 16:48:14
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 10:30:11
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-10-01 19:21:50
Zdzisław
26.09. zapłaciłem z góry,dzis godz. 19.20. ,01.10.2013r ,żadnej informacji czy towar jest wysłany ,chyba wezmę urlop i będe czekał i czekał na dostawę
5 / 5
2013-09-23 20:58:48
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 21:17:33
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 12:12:46
Paula
Dobra prezentacja, łatwy zakup. Polecam!
5 / 5
2013-09-12 22:04:53
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 11:34:09
Hanna
Miła i kakretna obsluga artykuly rewelacyjne polecam
5 / 5
2013-08-04 02:27:37
Cecylia
Szybka przesyłka, najwyższa jakość produktu i maksymalna dyskrecja.
5 / 5
2013-07-25 12:26:39
Zygmunt
Bardzo dobry sklep, duży wybór produktów w konkurencyjnych cenach. dobry kontakt z obsługą klienta, szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2013-07-01 10:38:29
Genowefa
Wyjątkowo różnorodny i w pełni profesjonalny pod każdym względem sklep, tóry zadowoli najbardziej wymagającego klienta a takim niewątpliwie jestem również ja....Od dłuższego czasu poszukiwałam sklepu internetowego z tak pokaźnym i zróżnicowanym wyborem produktów...Zakupiłam 3 produty z kategorii "wiobratory"- wszystkie okazały się rewelacyjnej, zadawalajacej pod każdym wględem jakości... Ponad to obsługa przebiega w niezwykle taktownej, stosownej i sympatycznej atmosferze...POLECAM!!!
5 / 5
2013-06-17 10:02:16
Amelia
świetny sklep, szybka realizacja zamówienia i dostawa za pomocą paczkomatów (2 dni), konkurencyjne ceny, Polecam
5 / 5
2013-06-03 11:19:40
Zdzisław
Pełna dyskrecja, produkt w bardzo konkurencyjnej cenie, szybka realizacja zamówienia i świetny kontakt. Polecam
5 / 5
2013-06-03 11:13:20
Jerzy
Chciałbym wystawić dobrą ocenę, gdyż zamówienie które złożyłem na paczkę 100 prezerwatyw soft skin moreamore było na 3 dzień od wpłaty. Dodatkowo cena, którą wynegocjowałem była o 13 zł niższa niż u konkurencji :))) Wasz zadowolony klient
5 / 5
2013-05-28 22:24:47
Albert
Kulki najtańsze w internecie, dostawa była w 2 dni za pomocą paczkomatów. Paczka zapakowana dyskretnie, jako sklep odzieżowy, co zupełnie zmyliło moich współlokatorów :)
3 / 5
2012-03-04 14:42:18
Inga
Sklep w porządku, wolna realizacja zamówienia, opis produktu niewłaściwy.

Rzetelne opinie o PokojRozkoszy.pl Sklep Erotyczny