Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PokojRozkoszy.pl Sklep Erotyczny

PokojRozkoszy.pl Sklep Erotyczny Opinie 4.0 (184)

Brzezina 18
44-177
Chudów
888509704
opinie PokojRozkoszy.pl Sklep Erotyczny
4.0
184
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-10-15 07:54:00
Ernest
Zamówiłem coś za 1tyś zł. Na stronie sklepu napisane że mają 8szt. na magazynie i wysyłka 24h. Okazało się że na magazynie mają ale 50% droższy albo czekać 2 tyg. na to co zamówiłem ale w innym kolorze. 2 tyg. później każą czekać kolejne 6tyg. Poprosiłem o zwrot pieniędzy i nadal go nie otrzymałem.
5 / 5
2020-02-20 11:56:54
Paulina
Szybko , przyjemnie . Produkt zgodny z opisem . Jedyny minus za brak zdjęcia jak zapakowany jest produkt . Dla niektórych jest to b.ważne poczynając od zamówienia po spakowanie(i nie mowię tu o pudełku dla kuriera) 😏
5 / 5
2020-01-06 15:02:07
Roma
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Zdecydowanie na plus.
1 / 5
2019-12-09 12:08:04
Teresa
Nie otrzymalam zamowienia i firma nie umie lub nie chce rozwiazac tego problemu. Niestety zwrotu pieniedzy za niezrealizowane zamowienie rowniez brak.
5 / 5
2019-09-23 21:35:29
Kacper
Szybko, łatwo i przyjemnie. Dobry, profesjonalny kontakt. Polecam
5 / 5
2019-07-23 14:03:52
Hubert
Gorąco polecam . Szybko i dyskretnie
1 / 5
2019-06-20 10:46:35
Roman
Pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Zamówienie natychmiast opłacone PayPal. Pierwszy mail, że przesyłka czeka na odbiór przez kuriera ale czeka i czeka i doczekać się nie może, natomiast przychodzi drugi mail, że zamówienie do tej pory nie zostało opłacone. Tragedia, nie chcę już tego co zamówiłam, kupię w innym sklepie, chcę zwrotu pieniędzy.
1 / 5
2019-06-06 16:55:43
Luba
Towar wartości 5500zl .miał być sprawdzony przed wysłaniem.niebyl sprawdzony wysłany do mnie został wadliwy.na reklamację sklep nie odpowiada.
5 / 5
2019-05-27 20:51:28
Aleksandra
B. Dobry kontakt z sklepem w ich godz pracy. Towar oryginalny, dobrze zapakowany. Przesyłka nie rzucająca się w oczy.
4 / 5
2019-05-12 11:05:00
Żaneta
myślę wysłać paczkę można było trochę wcześniej

Rzetelne opinie o PokojRozkoszy.pl Sklep Erotyczny