Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PPUH Woltel

PPUH Woltel Opinie 4.3 (103)

Boczna 10
32-340
Wolbrom
793997679
opinie PPUH Woltel
speedtest
4.3
103
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-12-13 13:50:09
Nowicki Bartek
Zamówiona umywalka. Prima sort. Towar dostarczony na palecie dobrze zabezpieczony
5 / 5
2022-12-08 11:19:20
Barbara
Meble wysokiej jakości. Wypada polecić
5 / 5
2022-12-05 13:53:30
Karol
Zakup wanny retro bardzo udany. Polecam
4 / 5
2022-12-01 11:07:00
Marta
Szybka realizacja zamówienia. Opóźnienie w dostawie z winy firmy kurierskiej. Sama obsługa najwyższej jakości a towar pierwsza klasa.
5 / 5
2022-12-01 11:04:51
Bartek
Pełna peofeska
5 / 5
2022-12-01 10:51:20
Ewelina Konieczna
Firma godna polecenia
5 / 5
2022-11-30 12:36:48
Ewelina Konieczna
Zamówione meble dotarły zgodnie z podanym terminem realizacji Meble bardzo wysokiej jakości. Przesyłka dobrze zabezpueczona
5 / 5
2021-05-21 13:28:16
Dariusz
Polecam zdecydowanie
5 / 5
2021-05-21 13:27:38
Seba
Meble łazienkowe najlepszej jakości
1 / 5
2021-05-21 13:26:52
Bożena
Najlepszy towar w najlepszych cenach
5 / 5
2021-05-21 13:26:18
Wiesia
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2021-05-21 13:25:46
Krzychu
Super .Polecam .
5 / 5
2021-05-21 13:25:01
Beata
Wszystko zgodnie z zamówieniem Polecam
1 / 5
2021-05-21 13:21:00
Monika
Do twojeopinie : Proszę o usunięcie wszystkich komentarzy dotyczących PPUH WOLTEL. W razie braku reakcji skierujemy sprawę na drogę postępowania sądowego .
1 / 5
2021-03-26 07:09:57
Magdalena
Nie polecam. Proszę uważać bo są to oszusci . Przeszło miesiąc czekania na szafkę z umywalkami zero kontaktu odpowiedzi Pani po drugiej stronie telefonu beszczelna z tupetem . Sprawa zostaje zgłoszona na policję 3 tys złotych zostałam szukana . Polecam omijać szerokim łukiem.
1 / 5
2021-03-22 11:09:49
MAGDA
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
1 / 5
2020-10-24 23:01:17
Łukasz
UWAGA OSZUŚCI
1 / 5
2018-06-20 21:31:39
Bożena
Przestrzegam przed robieniem zakupów w tym sklepie. Na swojej stronie podają termin dostawy od 7 do 14 dni a ja po 2 miesiącach nie dostałam zamówionego produktu. Nie dostałam też powiadomienia o opóźnieniu, a po licznych telefonach i zbywaniu mnie z tygodnia na tydzień, w efekcie dalej nie dostałam produktu. Obecnie czekam na zwrot pieniędzy. Obsługa fatalna, nie wiedzą co mają na stanie i co się dzieje z produktem, nie potrafią podać żadnych informacji, nie oddzwaniają, choć twierdzą że to zrobią. Zdecydowanie odradzam ten sklep, gdyż podejście do klienta jest lekceważące a świadczone przez nich usługi beznadziejne.
1 / 5
2017-10-17 19:42:40
Alberta
Jeśli chodzi o zakup towaru z firmy Agdkrak to nie ma problemu , po zakupie zaczynają się schody... Towar w stanie fatalnym, nie nadającym się do użytku, zwrot, po zapewnieniu przez właściciela ze zamówił kuriera , trzeba było samemu go wezwać. Problemy ze zwrotem pieniędzy, kłamie że zrobił przelew i po prawie tygodniu (nie było specjalnych-wolnych dni) pieniedzy nie ma. W rozmowie telefonicznej mówią jedno a prze maila Pani z firmy nie znająca tematu pisze jakieś bzdury i całkowicie co innego niż było uzgodnione... Omijać tego sprzedawce szerokim łukiem!
1 / 5
2017-03-08 11:57:21
Kazimiera
Zakupiłam meble łazienkowe od tej firmy - tragedia. Meble były porysowane, niedokończone i bardzo słabej jakości mimo wysokiej ceny. Odesłałam meble - przyszły nowe- i choć już niby lepsze- w dalszym ciągu słabej jakości to się okazało, że drzwiczki są za małe i nie pasują do mebli. Próbuję się doprosić o nowe drzwiczki (bo szafki nie chcą przesłać) już od września a jest marzec. Jestem zdegustowana ich poziomem obsługi. Bardzo żałuję zakupu w tym sklepie. Odraczam wszystkim. Meble nie mają nic wspólnego z tymi przedstawionymi w ofercie. Żałuję, że od razu nie odstąpiłam od umowy.
1 / 5
2015-09-29 15:05:30
Marlena
Kupiłam szafkę łazienkową, początkowo bardzo szybko mi wysłano, ale nie w tym kolorze, po jej odesłaniu kontakt się urwał, nie odpowiadano na maile ani nie odbierano telefonów... po kilkakrotnym postraszeniu zgłoszenia sprawy na policję wysłano szafkę, ale jej jakość odbiega od tej zamówionej. Wysłałam zdjęcia co jest nie tak - bez odzewu. zostawiłam juz tę którą mam, bo jak odeślę, to zostanę z niczym...Nie polecam!!!
2 / 5
2014-09-18 10:14:47
Nina
Zakupiłam w sklepie szafkę łazienkową z cichym domykiem, który się zepsuł po 2-ch tygodniach. Od 2-ch miesięcy walczę o naprawę ale bezskutecznie. Pracownicy ewidentnie lekceważą klienta, zadowoleni że nabili go w butelkę i dostali pieniądze za towar.
5 / 5
2014-01-10 16:41:35
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i sprawnie.
5 / 5
2013-09-22 13:18:48
Wera
wszystko zgodnie z ustaleniami, obsługa kompetentna, rzeczowa i miła, kontakt telefoniczny (!!!), towar dobrze zabezpieczony. Będę korzystać.
1 / 5
2012-08-03 17:04:29
Zuzanna
żENADA!!!! Kupuję przez internet od kilku lat ale tak nieprofesjonalnej obsługi i naciągaczy jeszcze nie spotkałam. Po pierwsze po zamówieniu okazało się, że towaru tego jednak w sklepie nie ma i padła propozycja zastępczego, po drugie w paczce był dodatkowy towar którego nie zamawiałam (oczywiście doliczony do faktury), po trzecie kurier miał do odebrania większą kwotę niż była na fakturze (podobno słynny pan Robert- właściciel się pomylił...). Po rozmowie telefonicznej miałam odesłać niechciany towar i otrzymać na konto pieniądze. Tak też zrobiłam, jednak minęły już dwa tygodnie jak towar leży w sklepie, kilka rozmów telefonicznych z bajkopisarzem p. Robertem, kilka maili , pięć razy podawałam już nr mojego konta i dalej zwrotu za niechciany towar i niby jego pomyłkę w naliczeniu nie mam!!!! OSTRZEGAM wszystkich przed zakupami w tym sklepie. Sfrustrowana i Oszukana.
5 / 5
2012-07-20 13:27:52
Edyta
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Kontakt super. Polecam zdecydowanie
5 / 5
2011-04-01 08:47:57
Joachim
Towar doskonale zabezpieczony obsługa pierwsza klasa. Polecam
1 / 5
2011-02-08 16:49:04
Zofia
Obsługa klienta poniżej krytyki, [...] i bajkopisarze. Nie potrafią sprzedać towaru który jest niby dostępny od ręki. Zdziwiona jestem, że ten sklep jeszcze istnieje, a jego personel opowiada bajki naiwnym klientom. O D R A D Z A M robienie zakupów w tym pseudosklepie.
1 / 5
2011-01-22 01:45:03
Wacław
13 grudnia zapłaciłem za tekę ir 641, miała być dostępna od ręki, dzwoniłem 14-go, nie ma problemu , zaraz wyślą. dzwoniłem 20-go- nie zaksięgowali wpłaty i zaraz wyślą. teka przyjechała 30 grudnia, była rozbita więc jej nie przyjałem pisząc w protokole " że z powodu podejrzenia uszkodzenia". dzwonię od ręki do sklepu, właściciel mówi że może zwrócić pieniądze, żeby podać numer konta. posłałem. za kilka dni mówi że zaraz pośle . jeszcze za kilka chyba jego żona mówi że teka nie wróciła, ale zaraz pośle przelew. heh, właściciel sklepu wcześniej nic nie mówił ze ma wrócić teka i wtedy zwrócą kasę. 12-go stycznia facet mówi ze teka wróciła i zaraz przesle pieniadze. 14-go stycznia znów mówi ze dopiero wróciła i ze zaraz przesle potwierdzenie przelewu. potwierdzenie przyszło 15-go, kasa na koncie była 17-go stycznia, heh. Jeśli ktoś lubi słuchać w licznych rozmowach telefonicznych miły głos bajkopisarza układającego kolejne oderwane od rzeczywistości historyjki to zapraszam do tego sklepu!!!,hehe. nie warto się litować nad małymi i chcieć im dać cokolwiek zarobić bo są wśród nich tacy sprzedawcy jak mój i wtedy przez miesiąc człowiek myśli o tym kiedy i czy wogóle odzyska swoje pieniądze.
1 / 5
2009-02-27 17:32:30
Klementyna
Niestety kolejny sklepik, który chce zaistnieć na pierwszym miejscu w ceneo, dzięki najniższej cenie towaru, którego nie ma na stanie. Czy w ogóle był? To pytanie pozostaje bez odpowiedzi, bo na stronie internetowej nie ma informacji czy dany towar jest dostępny. Nie polecam, szkoda nerwów, lepiej znaleźć poważny sklep.
5 / 5
2009-01-02 21:46:43
Aleksandra
Bardzo pozytywna. Zamówienie złozyłam o 9.30, a o 12.00 (tego samego dnia) dostałam informację, że towar (okap teleskopowy Elektrolux)można odebrać. Odbiór był osobisty, bo mieszkam w Krakowie i jak się okazało w pobliżu Firmy. Poza tym cena produktu też dobra, grubo ponad 100 zł niż w innych sklepach. Polecam.
5 / 5
2008-03-25 15:07:51
Adrian
Rewelacja !!! Super miła obsługa i potrafią cuda we wszystkich sklepach termin realizacji na piekarnik 7-14 dni ja dostałem swój praktycznie po 2 zamówienie - piątek dostawa poniedziałek :))) Chłopaki przeszli samych siebie i uratowali montaż mojej kuchni WIELKIE DZIĘKI!!!!
4 / 5
2008-03-16 18:38:48
Nastazja
Profesjonalna obsługa,szybka realizacja. Polecam!
5 / 5
2008-03-06 22:30:12
Feliks
Szybko, sprawnie, polecam i najważniejsze płatność przy odbiorze towaru bez jakiś dopłat - 0 ryzyka polecam. (Kurier pracuje do 15stej warto o tym wiedzieć, kierowca pomoże wnieść towar - można śledzić gdzie przesyłka się znajduje, ale ja otrzymałem ją odrazu, zarówno piekarnik jak i zmywarkę) POOOOOLLLLLLEEEEEECCCCCCCAAAAAMMMMMMM!!!
1 / 5
2008-02-19 19:45:24
Bartosz
Po 2 i poł tygodnia ciagłych telefonów zrezygnowałem z zamówionego okapu. Brak jakielkowiek informacji, pracownicy nie mają pojęcia kiedy jak i czy dany towar został wysłany. Nie potrafią potwierdzić zamówienia, określić daty wysyłki itp. Sądzę że po prostu przez cały czas byłam zwodzona ponieważ nie mieli na stanie wybranego produktu. Teoretycznie wysłanie towaru zajęło im 2 tygodnie, później towar "zaginął" u kuriera, czego jednak nie mozna było sprawdzić itp, itd. Nie polecam a wręcz ostrzegam przed takimi sklepami.
5 / 5
2008-02-09 21:12:12
Kazimiera
Polecam wszystkim zakupy w AGDKRAK.Ja jestem bardzo zadowolony.Realizacja mojego zamówienia trwała dokładnie DWA dni.Jestem pod dużym wrażeniem szybkości działania i profesjonalizmu tego sklepu.Jak dla mnie ocena 12/10 :).
5 / 5
2007-12-08 16:45:01
Ismena
Transakcja przebiegła bezproblemowo. Z produktu również jestem bardzo zadowolony. Polecam
5 / 5
2007-10-26 17:05:40
Ksenia
Przesyłka błyskawiczna polecam wszystkim ja na pewno bedę robiła w tym sklepie zakupy
5 / 5
2007-10-18 13:43:31
Waldemar
Gorąco polecam!!! Pełen profesjonalizm, miła i kompetentna obsługa, super sprzedawcy, solidność, szybka dostawa. Niczego nie można zarzucić tej firmie. Jeśli miałabym jeszcze coś kupić w sklepie internetowym-to napewno w AGDKRAK.
4 / 5
2007-07-16 13:55:29
Izabela
Sklepik OK, polecam. (Kurier - bardzo dlugi czas dostawy)
5 / 5
2007-07-11 22:45:04
Kamil
Witam wszystkich.Jestem poprostu w głębokim szoku w pozytywnym tego słowa znaczeniu.A było to tak: e-mail do agdkrak wysłałem o 12 tej w południe z zamówieniem a nastepnego dnia w południe kurier pukał juz do moich drzwi z towarem w ręku.Poprostu bajka.POLECAM WSZYSTKIM
5 / 5
2007-07-08 16:12:41
Krzysztof
Witam! Kupiłem w tym sklepie 4 rzeczy: piekarnik, mikrofalę, płytę grzewczą i zmywarkę. Wszystko do zabudowy. Ceny rewelacyjne. Można negocjować (!!!), a nie tak jak w innych sklepach słyszałem tylko "Cany ja na stronie". Polecam wszystkim!
5 / 5
2007-07-04 17:01:07
Ryszard
bardzo wporządku sklep. mogłem kupić taki odkurzacz w MediaMar** ale byłem o 19.55 w niedziele a mieli do 20 czynne i ochroniarz mnie nie wpuścił wiec frajerom z MM nie dam zarobić. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z ZAKUPU: OBSŁUGA, KONTAKT, SZYBKOSC OBSŁUGI ORAZ C E N A!! REWELACJA! sklep na 5!
5 / 5
2007-07-03 13:02:21
Joanna
bardzo rzetelny i szybko realizuje zamówienie, nawet nie trzeba robić przedpłaty płacisz przy odbiorze bez dodatkowych kosztów jestem zadowolony - polecam serdecznie UPS z Piotrkowa Tryb.bez zastrzeżeń.
5 / 5
2007-05-22 08:35:00
Martyna
Tranzakcja bez zarzutu,sprzęt ok,szybka przesyłka,pomyślne zwrotne odesłanie podbitej gwarancji.
5 / 5
2007-05-20 19:22:24
Wera
Lodówka zamówiona 14-05 odebrana 19-05 (sobota!). Wszystko OK. Polecam
5 / 5
2007-05-14 13:03:00
Jeremiasz
Realizacja z dnia na dzień .Rewelacja POLECAM
5 / 5
2007-04-26 20:53:51
Jonatan
bardzo rzetelny i szybko realizuje zamówienie, nawet nie trzeba robić przedpłaty płacisz przy odbiorze bez dodatkowych kosztów jestem zadowolony - polecam
4 / 5
2007-04-21 17:27:42
Mikołaj
Szybka realizacja dobry kontakt polecam .Zmieńcie kuriera na innego ,same problemy z kurierem na ten rejon,sam pojechałem po przesyłke do UPS.
5 / 5
2007-04-13 09:21:48
Emanuel
jestem bardzo zadowolony ze współpracy z AGDKRAK. towar dostarczony expresowo. bez zbędnych pytań. wszysto ok. polecam
5 / 5
2007-04-06 14:09:16
Bogusława
Bardzo szybka realizacja, znakomity kontakt, pełen profesjonalizm.Polecam. >
5 / 5
2007-04-06 09:50:32
Genowefa
Polecam wszystkim ten sklep. Zamówiony towar otrzymałam szybciej niż się spodziewałam. Jestem bardzo zadowolona z transakcji.
5 / 5
2007-04-01 20:03:24
Joanna
W marcu zamówiłam pralko suszarkę Lavamat.Realizacja zamówienia odbyła się błyskawicznie,transport i wniesienie gratis i do tego bez grymasu.Polecam!
5 / 5
2007-03-22 12:08:07
Żaneta
Dzień Dobry w odpowiedzi na negatyw Pana Grzegorza . Pytanie o dostępność na początku marca produkt , rzeczywiście produkt znajduje się na naszym magazynie. Zamówienie wpływa po kilku dniach . Towar w międzyczasie został sprzedany . Nowy piekarnik dla klienta przyjechał do nas z 1 dniowym opóżnieniem w rozmowie telefonicznej Pan Grzegorz ustalił dostawę na czwartek w tym tygodniu po czym na @ przysłał informację aby anulować zamówienie , po czym dostajemy negatywną opinię z którą nie do końca się zgadzamy.Robert Skomro
1 / 5
2007-03-20 13:23:50
Gabriel
Witam ja mam niestety przykre doświadczenie z tym sklepem. zamówiłem po wcześniejszym ustaleniu ze towar jest dostępny od reki - piekarnik AEG 9971 - niestety mimo upływu 8 dni i wymianie kilkunastu maili oraz kilku moich telefonach nie udało sie im wysłać towaru - ponieważ co chwila rozmawiałem z kim innym przez tel i co chwile coś innego mi mówiono na temat dostawy( najpierw miło ze już zaraz wysyłają, potem niezbyt grzecznie ze o co mi chodzi przecież maja 7 dni na realizacje i wyślą w piątek , w piątek ze wyślą w poniedziałek, a w poniedziałek ze przepraszają ale może we wtorek !!!) oraz ponieważ kompletnie nie panują nad korespondencja- zrezygnowałem z zakupów w firmie AGDkrak i innych tez przestrzegam
5 / 5
2007-03-15 16:00:44
Andrzej
Zamówiony LCD dotarł w całości .
5 / 5
2007-03-15 14:36:42
Wieńczysła
Zabudowy Amica Zamówiony sprzęt do zabudowy dotarł do nas na czas . Polecam Magi
5 / 5
2007-03-15 14:28:29
Elwira
Zamowiony LCd dotarł błyskawicznie Polecam
5 / 5
2007-03-12 15:13:14
Adrian
Witaj zamówiłem kontrolnie okap przyszedł bardzo szybko. Potem zamówiłem piekarnik i płytę towar przyszedł na 2 dzień. Zamówiłem zmywarkę przyszła od razu. Jak skonczyłem kuchnię zamówiłem kino domowe sone i lcd sony . Czekałem 7 dni zgodnie z informacją na stronie. Wszytko Ok polecam kontakt z tą firmą .
5 / 5
2007-03-09 15:37:42
Faustyna
ERN 2925 dotarło bez problemu POlecamy
5 / 5
2007-03-09 11:02:26
Ziemowit
Bardzo miła obsługa.Bardzo dobra cena. Dostawa zmywarki w terminie. Polecam usługi tego sklepu.
5 / 5
2007-02-22 15:50:23
Eugeniusz
Towar z dostawą do domu Szybko miło polecam
5 / 5
2007-02-16 10:12:58
Jędrzej
LCD Sharp 42 cale dostawrczony do domu w ciagu 1 dnia.LOCO Kraków rewelacja cena o 2000 niższa niż w MediaMart
5 / 5
2007-02-12 12:45:55
Wiesław
Polecam. To moj pierwszy zakup w sklepie netowym - sprawnie i szybko - konkretna obsluga i pomoc .. dostawa terminowa i bez problemowa. Polecam
5 / 5
2007-02-08 16:37:36
Mirosław
Niezłe cene Niezła obsługa Ogólnie polecam
5 / 5
2007-02-02 11:21:54
Jędrzej
Zakupiona kpl zabudowa Siemensa. Towar dotarł na czas dobrze zapakowany . Do podbicia wysłałem gwarancję odesłali błyskawicznie polecam miło i sympatycznie. Zbyt wolno odpowiadają na @ ale cóż nie ma ideałów
5 / 5
2007-01-31 10:47:42
Manuela
dobra cena przyzwoita obsługa błyskawicznie zrealizowana tranzakcja na terenie Krakowa transport z wniesieniem gratis super gdyby jeszcze montowali na ścianie i podłączali byłoby super
5 / 5
2007-01-30 12:48:38
Zbigniew
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Transport w cenach niskich . Polecam zdecydowanie . Już kiedyś u nich kupowałem na Allego teraz trafiłem przypadkiem i znów było miło i przyjemnie
5 / 5
2007-01-30 09:42:21
Izydor
Sklep ok, cierpliwi panowie, towar dostarczony w dogodnym czasie dla mnie ( a nie tak jak w innych firmach, w czasie dogodnym dla firmy), panowie którzy przynieśli zmywarkepoczekali az ją rozpakuje i dokładnie sprawdzę. Realizują zamówienia na sprzęt któregonie mają np na stanie, tak jak było w moim przypadku.
5 / 5
2007-01-30 09:13:36
Donata
Polecam... satysfakcjonujaca cena którą dodatkowo można negocjować. Mieszkam w pobliżu Krakowa więc dostawa i wniesienie gratis. Bez zarzutu!
5 / 5
2007-01-29 13:08:53
January
Podejrzanie tanio Ale to prawda :)
5 / 5
2007-01-27 19:46:50
Aleksander
najtaniej w krakowie polecam
5 / 5
2007-01-27 10:55:01
Pola
Miło i przyjemnie jak zawsze w sieci Gdyby nie CENEO nigdy bym ich nie znalazł POzdrawiam
5 / 5
2007-01-26 07:49:27
Zygfryd
Towar w postaci aparatu cyfrowego odebrałem osobiście w siedziby firmy . Troszkę postałem w kolejce co było dziwne jak na te czasy . 4 osoby przedemną 4 zamną dziwne jak na dzisiejsze czasy :))
5 / 5
2007-01-23 19:43:40
Felicja
Jestem bardzo zadowolona. Paczka dotarła bez problemów na drugi dzień po zamówieniu. Polecam!
5 / 5
2007-01-19 11:30:09
Zenon
Lodowka RS 21kgrs transport gratis i wniesienie KOSMOS :))
4 / 5
2007-01-11 17:42:56
Sylwester
Świetnie przeprowadzona transakcja.Po dośc twardych negocjacjach dostawa praktycznie z dnia na dzień.Niestety niefortunna jest współpraca sklepu z UPS.UPS jest niesolidny i nie trzyma się terminów i praktycznie nie do ustalenia jest kto i kiedy przywiezie towar(dostawa - 5).Ale to nie wina sklepu. Obsługa przez sklep profesjonalna.Serdecznie dziękuje w imieniu swoim i żony
5 / 5
2007-01-02 12:48:20
Halina
Usługa zrealizowana szybko i terminowo Jak najbardziej polecam...
5 / 5
2006-12-30 20:25:06
Cezary
polecam ten sklep. Ceny mnie zadowolily, byly najnizsze na rynku, transport w KRK GRATIS. Kontakt moglby byc lepszy- z reguly nie oddzwaniaja ale to moge zrozumiec bo to przeciez mi zalezy na najtanszym sklepie i towarze. Oni klienta sobie znajda. Lacznie jednak to pozytyw.
5 / 5
2006-12-20 15:47:30
Jeremiasz
Towar 1 klasa Realizacja zamówienia błyskawiczna Cena nie najniższa ale za to towar od ręki
5 / 5
2006-12-19 09:45:22
Sandra
Polecam zdecydowanie transport z wniesieniem w Krakowie to duży PLUS
5 / 5
2006-12-18 17:21:34
Nastazja
Zamówienie zrealizowali od ręki, po 2 dniach lodówkę miałam w domu. Po prostu...polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2006-12-18 15:37:04
Rafał
Szybko i na czas mariola
5 / 5
2006-12-17 20:20:24
Donata
Zakup prezentów przed świętami .Szyba realizacja > Ceny ok > Polecam Kaśka
5 / 5
2006-12-15 15:51:28
Faustyna
Świetny kontakt ze sklepem. Profesjonalna i szybka dostawa mimo iż na drugi koniec Polski. Ceny bardzo konkurencyjne.
5 / 5
2006-12-14 22:01:15
Stefan
No wiec tak... :)) napisałabym krótko, że wszystko OK...ale to chyba za mało... :)) Więc napisze inaczej... :)) 1. Świetna stronka... 2. Niezle ceny ... 3. Szybki i przesympatyczny kontakt... :)) (Nawet telefoniczny....o mailowym nie wspomnę :)) 4. Ekspresowa i profesjonalna dostawa ... I moze tyle starczy, bo nam jeszcze w piórka obrosną :))
5 / 5
2006-12-13 10:06:54
Brunon
Fachowa obsługa szybka darmowa dostawa dobra cena. Co do praleczki to pierwsze wrazenie OK, ale zobaczymy później.
5 / 5
2006-12-10 13:27:02
Kacper
Witam! Był to mój pierwszy zakup w sklepie internetowym, jak wiadomo dużo obaw i niewiadomych, ale jak się okazało bezpodstawnych. Pokaźna oferta , ceny również niczego sobie więc wybór padł właśnie na ten sklep. Najpierw telefon po dodatkowe informacje , następnie zamówienie i za dwa dni towar w domu. Dokładnie taki jak zamówiony oryginalnie zapakowany , tylko mały feler – brak instrukcji w j. Polskim więc mail do sklepu z zapytaniem, panowie od ręki podali link ze stroną producenta , a na następny dzień listonosz przynosi przesyłkę piorytetową z gotową instrukcją. Profesjonalne podejście do klienta co dobrze rokuje na przyszłość. Myślę , że jeszcze nie raz będę robił zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2006-12-08 11:41:41
Marian
Profesjonalne doradztwo, fachowa obsluga, szybka dostawa i konkurencyjne ceny. Cóż można więcej chcieć !?! Gorąco POLECAM!!!
5 / 5
2006-12-08 08:55:33
Helena
pełna i miła obsługa, dostawa szybka, mam nadzieję że użytkowanie lodówki podobnie przysporzy satysfakcji
5 / 5
2006-11-24 10:19:37
Amelia
Niezależnie od sentymentu do moich rodzinnych krakowskich stron - bardzo dobra i szybka realizacja zamówienia na drugi koniec Polski, zasłużona pochwała. Przy następnych zakupach na pewno od Was.
5 / 5
2006-11-23 17:05:09
Maria
Dokonałam dwóch zakupów z tego sklepu, oba udane i bez zastrzeżeń :)
5 / 5
2006-11-23 11:39:27
Bogusława
Daję maxa i goraco polecam zakupy w tym sklepie.Pełen profesjonalizm, świetny kontakt, niskie ceny i ekspresowa dostawa.
5 / 5
2006-11-22 19:47:03
Włodzimierz
Zamówiłem ,zadzwonili umówili sie dowiezli o czasie , i do tego za tak niską cene że szok .Dziekuje i na pewno jeszcze skorzystam .
5 / 5
2006-11-22 09:42:23
Zbigniew
Brakowało Krakowskiego dobrego sklepu internetowego z AGD i RTv Szukałem wyposażenie nowego mieszkania przez pocztę pantoflową trawiłem na Ceneo potem szukałem sklepu z Krakowa ( transport itp ) ceny bardzo dobre obsługa również , własny transport Panowie wnieśli rozpakowali , pełna kultura polecam mieszkańcom Krakowa i nie tylko Patryk
5 / 5
2006-11-22 09:15:02
Zbyszko
Szybko-Sprawnie-Bezproblemowo!!! WIĘCEJ takich sklepów www.
5 / 5
2006-11-20 19:37:29
Aurelia
Pełen profesjonalizm. Dobry kontakt i szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2006-11-18 19:33:59
Eugeniusz
Bardzo sprawnie wszytko przebiegło, jestem 100% zadowolony z przesyłki i conajważniejsze z samego towaru. Polecam!
5 / 5
2006-11-18 13:47:20
Zbigniew
Daję maxa - sprawna obsługa, niskie ceny, szybka wysyłka zamówionego towaru, dobry kontakt. Zamawiałem zmywarkę Electoluxa (najtańsza w tym modelu na sieci). Były problemy z dostawą, ale to nie wina sklepu tylko firmy kurierskiej (takiej bardzo dużej, mają ubranka w kolorze brązowym). Polecam!
5 / 5
2006-11-17 11:43:00
Rudolf
Polecam zakupy w AGDkrak - niskie ceny, szybka dostawa, profesjonalna obsługa...!!!
5 / 5
2006-11-08 19:23:45
Jerzy
Okap zamówiony w sklepie,, .. nie dla idiotów " firmy AEG czekałem tam 30 dni . Cena kosmos nie zrealizowali zamówienia . Wszedłem na Ceneo i szok 37 sklepów ceny różne warunki transportu również . Zamówiłem wczoraj w firmie , która najszybciej odpowiedziała na @ i uwaga uwaga uwaga : okap zamówiony wczoraj o 16 w Krakowie następnego dnia w Warszawie . Nie wiem komu dziękować więc po koleji -Ceneo -AGDKRAK.pl szczególne podziękowania dla Pana Roberta za wspaniały kontakt i olbrzymią wiedzę co żadko się spotyka -firmy kurierskiej UPS za punktualność żałuję tylko zakupu piekarnika i lodówki w MM sklepie dla idiotów . Następne zakupy już tylko w sieci . Polecam zdecydowanie
5 / 5
2006-11-08 11:23:24
Ernest
Gorąco polecam zakupy w tej firmie. Doskonały kontakt i pełen profesjonalizm. Zakupiony sprzęt dotarł w zaskakująco szybkim czasie.Planuję w najblizszym czasie kolejny zakup i zapewne skorzystam z oferty AGDkrak .
5 / 5
2006-11-08 10:56:37
Fabian
Witaj to mój 2 zakup w sieci . Pierwszy był bardzo udany drugi również . Ceny bardzo dobre obsługa bardzo dobra są nowi na ceneo ale myślę że można im zaufać i polecać z czystym sumieniem co też robię Kinga

Rzetelne opinie o PPUH Woltel