Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PPUiH Ala i As Danuta Drabik

PPUiH Ala i As Danuta Drabik Opinie 4.7 (108)

Wyzwolenia 18
62-070
Dopiewo
602695084
opinie PPUiH Ala i As Danuta Drabik
speedtest
4.7
108
Opinii

Dobrze

5 / 5
2014-07-07 18:55:19
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 10:09:08
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-10 11:06:19
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie.Produkt swietnej jakosci... Polecam serdecznie
5 / 5
2014-01-29 11:20:07
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-28 21:21:39
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-01-24 19:12:24
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam bardzo ten sklep i jego towary. Bardzo dobra jakość po przystepnej cenie.
5 / 5
2014-01-13 11:38:20
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-13 09:59:48
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 12:27:22
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 11:12:40
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-01 23:46:20
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-28 13:28:53
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-24 09:53:41
Magda
Kupiłam wyposażenie do łóżeczka - na żywo prezentuje się jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Wczoraj prałam w pralce według zaleceń na metce - materiał wygląda tak samo, nie farbuje, becik nie roluje się wszystko ok. Polecam.
5 / 5
2013-12-24 09:40:04
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 03:28:41
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 15:08:45
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 12:05:54
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. BŁYSKAWICZNA wysyłka i dostarczenie.
4 / 5
2013-11-21 15:30:36
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 10:43:34
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 10:25:04
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 13:22:24
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Nie da się opisać tak profesjonalnej obsługi, kontakt pierwsza klasa, mega pozytyw Pozdrawiam
5 / 5
2013-11-12 14:36:11
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 12:58:53
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 09:51:39
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-18 09:27:51
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 16:16:54
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super kontakt z pracownikami sklepu, cierpliwie odpowiadają na wszelkie pytania.
5 / 5
2013-10-16 11:40:39
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 13:22:52
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 23:04:51
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 21:56:00
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 10:13:34
Maksym
Sklep super - kontakt już przed złożeniem zamówienia rewelacyjny, szybka realizacja zamówienia i ekspresowa dostawa, a sam towar - przepiękny!! Każda jedna osoba która widziała u mnie pościel jest zachwycona!! Zdecydowanie polecam wszystkim przyszłym i obecnym Rodzicom :)
5 / 5
2013-08-30 21:03:37
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-09 00:27:26
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sprzedawcą. Polecam, pościel przepiekna, z łóżeczek też jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2013-08-04 10:55:23
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-29 13:55:11
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-25 14:10:28
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-24 23:09:08
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-19 12:38:34
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 11:04:33
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-06 10:02:01
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-29 23:02:16
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-09 10:11:45
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Świetna jakość i dobra cena.
5 / 5
2013-04-10 10:20:35
Sergiusz
Pościel była u mnie w ciągu 36godzin :), jakość w stosunku do ceny super. Gorąco polecam
5 / 5
2013-04-05 13:57:49
Cecyl
Jestem bardzo zadowolna z zamówionego komletu 14 el., był zgodny z tym co przedstawial sklep na swojej stronie, towar nie drogi i dobry jakościowo, przesyła dotarła w stanie nienaruszonym. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-03 14:00:30
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem, starannie wykonany. Polecam.
4 / 5
2013-03-22 21:20:33
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-18 08:34:43
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-28 11:01:59
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-22 07:51:30
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-14 10:19:09
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-12 09:02:17
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-04 19:00:54
Jerzy
Transakcja przebiegła sprawnie.Rzetelna obsługa.Polecam.
5 / 5
2013-02-03 16:27:17
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobra jakość.
5 / 5
2013-02-03 10:41:29
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-02 21:56:35
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-01 12:22:33
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-26 15:40:28
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-21 19:18:15
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Niestety jakość zakupionego produktu jest średnia.Po pierwszym praniu biały przybornik i ochraniacz bardzo się zmechaciły.Na zakupionych art. jest informacja, ze można prać w 40 stopniach, ja wyprałam w 30.
5 / 5
2013-01-21 09:47:05
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-20 16:30:41
Karolina
Pomimo, że komunikacja ze sklepem przebiegła pomyślnie to napewno nie poleciłabym tego sklepu znajomym ani sama nie dokonałabym w nim już żadnego zakupu. Towar kolorystycznie niezgodny z opisem, kształt rożka również dawał wiele do życzenia. Towaru nie zwracam ze względu na koszty przesyłki. Początkowo chciałam zamówić komplet pościeli składający się z 10 elementów. Teraz już wiem, że jakościowo nie byłby to dobry zakup. Materiał bardzo sztywny i nieprzyjemny w dotyku. Bawełna kiepskiej jakości.
5 / 5
2013-01-17 10:45:45
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-15 10:03:28
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-14 18:12:33
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-13 09:59:02
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-08 17:49:30
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 09:59:32
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Towar jest zgodny z opisem.Bardzo ladny i z dobrych materialow.
5 / 5
2012-12-13 07:17:31
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam wszystkim sklep Ala i As, fachowa pomoc i miła obsługa. Kupywałam pościel żyrafka do łóżeczka i jest przepiękna, porządne wykonanie i piękna kolorystyka.
4 / 5
2012-11-15 12:58:57
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-12 16:45:55
Malina
Jakośc towaru pozostawia wiele do zyczenia.Zamowilam posciel dla dziecka z Ala i As.Po pierwszym wypraniu wyglada fatalnie.Posciel wyglada jakby miala conajmniej z rok, mysle ze gatunek materialu jest kiepski.Kolory sa sprane i porobily sie kulki.Nie polecam produktow z tej firmy.Spiworek dla dziecka jest na rzepy , ktore po kilku razach nie beda sie trzymac.Jaka cena taka jakosc czylu kiepska.
5 / 5
2012-11-07 11:21:36
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar został doręczony bardzo szybko. Polecam.
4 / 5
2012-11-02 08:17:11
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-13 09:45:25
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-10 16:43:17
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-07 08:26:39
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-08-30 10:13:06
Beniamin
poza czasem realizacji wszystko perfekt :)
5 / 5
2012-08-07 09:34:25
Włodzimierz
Dobry kontakt, potwierdzenia wszystkie otrzymuje się na maila. Nie było żadnych problemów. Jak dla mnie pierwszy zakup w tym sklepie udany.
5 / 5
2012-07-09 08:52:13
Gustawa
Towar taki, jak na zdjęciu. Jestem zadowolona.
1 / 5
2012-06-30 09:35:09
Kaja
10 czerwca zamówiłam towar z tego sklepu i do tej pory go nie otrzymałam! w dodatku nie ma kntaktu z firmą, tragedia !!!
5 / 5
2012-06-13 11:36:28
Zbigniew
Super polecam. Pełna odpowiedzialność za moją opinię i za ten sklep. Kupujcie :)
5 / 5
2012-05-16 09:42:51
Zbyszko
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-04-22 07:27:21
Weronika
Sklep wporzadku i mila obsluga
5 / 5
2012-04-13 13:05:01
Jan
Stan towaru i jakość zgodna z opisem.Bardzo dobra jakość materiałów i bardzo szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2012-04-08 09:26:19
Kazimierz
Szybko I sprawnie. Posciel bardzo ladna I dobrze wykonana
5 / 5
2012-03-31 09:25:11
Eligiusz
Wszystko w jak najlepszym porządku.Szczerze polecam
4 / 5
2012-03-28 12:18:41
Arlena
Jedynym mankamentem jest brak wysyłania automatycznej informacji o nr nadanej paczki, trzeba dzwonić w tej sprawie bezpośrednio do sklepu. Utrudnia to śledzenie paczki i kontakt z kurierem. Poza tym towar w porządku, wysyłany w ciągu trzech dni od wpłaty, która jest bardzo szybko księgowana. Generalnie polecam.
5 / 5
2012-03-13 09:51:24
Violetta
Czas oczekiwania był może nieco dłuższy, niż się spodziewałam, ale to dlatego, że produkty, które zamówiłam były szyte na bieżąco. Przy okazji czekania na realizację zamówienia zdążyłam zmienić adres dostawy, więc wszystko poszło po mojej myśli:-) Towar bardzo dobrej jakości, ładny. Polecam
4 / 5
2012-03-10 10:31:46
Grzegorz
duży wybór asortymentu,szybka i profesjonalna dostawa
5 / 5
2012-03-03 08:30:08
Wiktor
Ekspresowa dostawa, idealnie zapakowane.nic dodać nic ująć-polecam
3 / 5
2012-02-18 20:38:41
Klaudia
Czekałam na przesyłkę troszeczke dłużej niż 3 dni ale mimo to polecam ten sklep, poniewaz jestem zadowolona z artykułów
4 / 5
2012-02-17 14:41:40
Kamil
Towar zgodny z opisem. Fajna stylistyka. Poszczególne elementy przesyłki bardzo dobrze zapakowane.
5 / 5
2012-02-04 16:32:37
Wiesław
Jeżeli chodzi o komunikację i czas dostawy to wszystko ok, ale niestety na stronie sklepu są prezentowane i opisywane całkiem inne kolory towarów niż w rzeczywistości i z pewnością nie zależy to od rozdzielczości. Można się grubo rozczarować...
5 / 5
2012-01-14 06:33:28
Genowefa
Polecam!Towar zgodny z zamówieniem, szybki czas realizacji, komunikacja na poziomie bardzo dobrym.
1 / 5
2011-12-17 11:34:44
Stefania
Właściciele sklepu Ala i As jeszcze niedawno nazywali się Pronotek. Zajmowali się sprzedażą komputerów i części. Zakupiłam dysk za prawie 300 zł, który zaraz się popsuł. Poprosiłam o wymianę na nowy. Niezbyt miły Pan kazał mi odesłać dysk i obiecał zająć się sprawą. Dysk odesłałam i ślad po nim zaginął. Nie otrzymałam ani dysku z powrotem, ani zwrotu pieniędzy. Krótko mówiąc zostałam oszukana. Wszystko mam na piśmie. I bardzo jestem ciekawa kto usunął mój poprzedni komentarz dotyczący zakupów w tej firmie?
5 / 5
2011-12-07 10:52:59
Izyda
szybka realizacja.towar zgodny z opisem i zdjęciem.staranne wykończenie.
5 / 5
2011-11-30 11:39:29
Brunon
wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem-chociaż kolory troszkę rozczarowały, na zdjęciu w ofercie wyglądały ładniej ale jak widać zdjęcie nie oddaje dokładnie rzeczywistości , szybka wysyłka
5 / 5
2011-11-14 12:48:53
Irmina
szybka i sprawna transakcja. Jestem zadowolona
5 / 5
2011-11-02 11:06:08
Ilona
Sklep oceniam bardzo dobrze wspaniały kontakt żeczy zamawiany zgodne z opisem pokój mojego dziecka wygląda wspaniale
5 / 5
2011-09-26 10:05:24
Włodzimierz
bardzo profesjonalne podejscie do klienta, dobra jakosc produktu, mily kontakt.
5 / 5
2011-09-15 20:37:08
Benedykt
polecam, swietny i solidny sklep...:)
5 / 5
2011-09-12 09:51:14
Klementyna
Super sklep przemiła obsługa towar zgodny z opisem gorąco polecam:))))))))
5 / 5
2011-09-05 21:51:10
Tomasz
Wszystko zgodnie z zamowieniem.
5 / 5
2011-08-26 11:54:10
Waldemar
Bardzo dobry kontakt, towar dobrej jakości, szybka dostawa
5 / 5
2011-08-22 07:41:32
Kalina
Zakupiłam pościel wzór serca 14el. i jestem bardzo zadowolona, cena również korzystna. Dobre wykończenie materiałów, wszystko starannie uszyte i przede wszystkim pościel ładniejsza niż na foto :) Poza tym indywidualne podejście do klienta (zamawiałam ochraniacz o długości 360cm i nie było problemów z jego uszyciem na zamówienie), bardzo szybka wysyłka, towar należycie zabezpieczony. Po otwarciu paczki chciało się tylko ubierać łóżeczko :D Jednym słowem dobrej jakości towar za przystępną cenę. Polecam z czystym sercem.
5 / 5
2011-08-20 20:25:40
Otylia
jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie paczka przyszła bardzo szybko,ładnie zapakowana,solidnie dostarczona.SUPER!
5 / 5
2011-08-11 17:44:44
Nadia
Towar zgadzał się z opisem, jest wszystko OK. Bardzo polecam:)
1 / 5
2011-08-09 14:36:26
Ida
Właściciele sklepu Ala i As zajmowali się jeszcze niedawno sprzedażą sprzętu komputerowego. Zakupiłam u nich dysk zewnętrzny z trzyletnią gwarancją za kwotę 285 zł + koszty przesyłki. Dysk po kilku miesiącach przestał działać. Niezbyt miły pan przez telefon zapewnił mnie, że reklamacja zostanie uwzględniona i kazał odesłać dysk. Odesłałam. Od tamtej pory minął ponad rok. Słuch o dysku zaginął. Nie otrzymałam ani dysku z powrotem, ani zwrotu pieniędzy. Absolutnie nie polecam kontaktu z tą firmą.
5 / 5
2011-08-07 08:42:44
Bogusława
Jak na razie jestem zadowolona z zakupu, termin realizacji był błyskawiczny, kontakt ze sklepem także bez zastrzeżeń i na wszystkie pytania chętnie i szybko udzielano mi odpowiedzi. Jeśli chodzi o same pościele też jestem zadowolona jedyny mankament to taki że trochę trudno się prasuje ale na to są sposoby:)
5 / 5
2011-07-05 08:17:33
Kazimierz
niezbyt jasne zasady płatności

Rzetelne opinie o PPUiH Ala i As Danuta Drabik