Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Pracownia Dekoracji AKATJA

Pracownia Dekoracji AKATJA Opinie 4.9 (410)

Ul. Polna 70A
26-200
Końskie
604532152
opinie Pracownia Dekoracji AKATJA
speedtest
4.9
410
Opinii

Doskonale

5 / 5
2016-09-15 11:29:59
Iga
Sklep na 6 z plusem;-) Bardzo miła obsługa, profesjonalne doradztwo, duży wybór wzorów oraz atrakcyjne ceny i szybka wysyłka. Będę polecać każdemu;-)
5 / 5
2015-01-08 16:08:57
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2014-12-13 10:34:53
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 10:08:01
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-08 23:24:31
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 12:28:25
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 20:51:52
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. super
5 / 5
2014-12-02 20:35:25
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2014-12-01 11:57:27
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-30 17:13:47
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 20:01:57
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 10:22:18
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 17:44:20
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 12:23:34
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-27 11:59:59
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 09:38:18
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 19:01:12
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 17:38:23
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 08:52:54
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 12:06:37
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 18:29:48
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 21:19:08
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 10:00:12
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-16 07:56:31
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-10 19:49:57
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 09:42:33
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 09:38:24
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 20:40:04
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-04 12:21:23
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-04 11:40:02
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-31 09:36:32
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 19:24:13
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 12:33:28
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-29 11:59:45
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-29 10:31:33
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-29 09:22:08
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-29 09:16:45
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 19:29:02
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 22:15:18
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 12:27:37
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 12:46:42
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 07:44:46
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-21 12:00:25
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-21 11:09:34
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 13:59:57
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 10:21:31
Cezary
Naklejka powinna być w rulonie, a nie pocięta!!!!!!!
5 / 5
2014-10-16 14:27:33
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-14 10:10:17
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 16:41:07
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 11:26:13
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 23:00:17
Daria
Transakcja przebiegła szybko. Naklejki zabezpieczone w tubie.
5 / 5
2014-10-05 10:34:58
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-02 11:07:03
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 14:57:29
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-01 10:34:11
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jednak produkt zupełnie nie spełniał moich oczekiwań i swojej funkcji. naklejka nie chciała sie nakleić, mimo mocnego dociskanie szmatką.
5 / 5
2014-09-29 08:14:50
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Osoba miła i konkretna, Polecam
5 / 5
2014-09-26 20:42:33
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 10:11:29
Kajetan
Sklep godny polecenia. Na pewno będę zamawiał jeszcze następne rzeczy.
5 / 5
2014-09-26 09:32:45
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.sklep godny polecenia
5 / 5
2014-09-25 09:29:14
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 09:23:57
Bogdana
Rewelacyjnie. Kontakt + dostarczenie + produkt = 100% satysfakcji :D
4 / 5
2014-09-24 09:30:57
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-18 14:38:11
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Naklejki wyglądają wspaniale :)
4 / 5
2014-09-18 11:26:44
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Na pewno skorzystam ponownie. Polecam.
5 / 5
2014-09-18 11:10:52
Elwira
Naklejki bardzo dobrej jakości. Załączona instrukcja, jak naklejać (w brew pozorom, przy dużej naklejce, nie jest to prosta sprawa). POLECAM!!!!
5 / 5
2014-09-18 09:33:44
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 13:21:13
Zofia
Polecam sklep jak najbardziej. bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, dołączona instrukcja.
5 / 5
2014-09-17 11:40:56
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 17:21:12
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 16:18:46
Sławomir
Przy naklejaniu okazało się, że naklejki bardziej trzymały się folii niż ściany i się do niej nie przyklejały, po powiadomieniu sprzedającego został wysłany drugi komplet naklejek, tym razem już jest OK. Oczywiście były przeprosiny. Pomimo tych problemów polecam ten sklep.
5 / 5
2014-09-10 10:32:30
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 09:10:55
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-09 09:42:46
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-08 12:07:13
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 11:15:11
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 10:18:59
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-04 11:59:01
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 11:31:24
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 14:38:47
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.naklejka szablon super .
5 / 5
2014-09-03 09:04:25
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 20:52:39
Władysława
Szczerze polecam.wszystko przebiegło naprawdę świetnie a co więcej to kontakt a tym samym pomoc ze strony sprzedających dla klientów jest pierwsza klasa (co nie często się zdarza). Jestem w 100% zadowolona zakupu właśnie w tym sklepie i z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z proponowanych ofert tego sklepu. Szczerze polecam
5 / 5
2014-08-25 13:38:06
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 13:12:30
Antoni
Pełny profesjonalizm. Takie zakupy to sama przyjemność. Gorąco polecam!
5 / 5
2014-08-19 19:24:47
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-17 20:58:20
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-15 23:52:40
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-13 12:08:56
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 13:16:20
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-04 20:35:53
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Naklejki które zakupiłam doskonale si/e prezentują. Polecam serdecznie
5 / 5
2014-08-04 08:42:55
Marina
Polecam ten sklep!!!!! zamówiłam naklejki na ścianę i są rewelacyjne mega duże a do tego bardzo łatwo się przyklejają na ścianę bez problemów. W przyszłości na pewno będę robić zakupy w sklepie akatja. pozdrawiam!!!!
5 / 5
2014-07-30 16:03:43
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 12:49:23
Cecyl
Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie. Polecam. Produkty z tego sklepu są śliczne starannie wykonane a przede wszystkim łatwe do samodzielnego naklejenia. Super!
5 / 5
2014-07-27 17:48:06
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-25 22:06:37
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 17:34:11
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-23 21:17:47
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 11:37:46
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 22:07:25
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-07-21 11:40:42
Jowita
4 dni temu zamówiłam i opłaciłam towar, nadal na niego oczekuję, jednak jestem dobrej myśli.
5 / 5
2014-07-17 23:07:04
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Super pracownia z glowami pelnymi pomyslow!! Dostawa bajecznie szybka,ciekawa szeroka oferta! Kontakt fenomenalny,strona na fb to nie tylko zwykły fan page:) gorąco polecam
5 / 5
2014-07-14 09:47:59
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-11 11:54:22
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 18:07:34
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 15:30:28
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-07 11:20:24
Jagoda
Troszkę za dlugo czekalam na zamowienie, ale ogolnie transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-07-04 12:50:10
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-04 09:28:27
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-03 09:16:13
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 15:03:10
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-26 12:30:13
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 09:57:48
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 09:50:56
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 07:32:11
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-19 20:33:41
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 12:31:33
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-10 10:06:57
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-04 20:54:41
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-04 09:20:13
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Super produkt
5 / 5
2014-06-02 11:30:30
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 10:55:52
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-27 12:53:44
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-25 18:50:07
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 09:10:44
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 09:08:32
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 17:13:32
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 12:30:13
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-16 19:41:32
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 15:33:58
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-14 18:12:32
Olaf
wzór na ścianie wygląda rewelacyjnie. Nie wiem tylko co było powodem (może szablon malarski nie był tego przyczyną) ale przy odklejaniu szablonu niestety wraz z naklejką miejscami odeszła mi farba ze ściany. Mimo wszystko bardzo polecam
5 / 5
2014-05-09 22:26:06
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-28 06:08:38
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-13 08:33:23
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 21:15:51
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 13:21:13
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 18:54:37
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 16:04:35
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 12:49:39
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 13:38:55
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-01 20:46:39
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 22:35:11
Sylwia
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Naklejki są super! POLECAM!!!
5 / 5
2014-03-28 12:17:58
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-27 08:54:04
Aleksandra
Jestem bardzo zadowolona, poleciłam Wasz sklep znajomym, zachwyconym naklejką u Was kupioną.
5 / 5
2014-03-26 18:22:05
Mieczysława
Sprawnie, szybko. Sklep godny zaufania.
5 / 5
2014-03-25 10:50:47
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-19 22:21:12
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szkoda tylko, że po złożeniu zamówienia nie dostałam informacji że zaksięgowano wpłatę/ zamówienie wysłano.
5 / 5
2014-03-19 11:57:28
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 10:07:25
Grażyna
jak najbardzej polecam ten sklep. zamówiłam naklejki na ścianę i są rewelacyjne mega duże a do tego bardzo łatwo sie przyklejają na ścianę bez problemów.w przyszłości napewno będę robić zakupy w sklepie akatja. pozdrawiam
4 / 5
2014-03-17 09:07:48
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-15 13:12:48
Dawid
Dobry kontakt ze sprzedającym, ekspresowa wysyłka, jakość świetna. Polecam
5 / 5
2014-03-12 14:40:37
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 12:28:19
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 19:17:17
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 09:59:46
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 09:13:04
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 19:27:49
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 11:05:57
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-25 18:22:52
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Jestem bardzo zadowolona,naklejka pięknie wykończyła moją sypialnię.
4 / 5
2014-02-23 18:15:13
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-13 17:13:27
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 11:23:11
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Naklejka i szablon dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2014-02-10 18:41:43
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 13:24:40
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 20:38:52
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 17:25:35
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 21:51:49
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-30 14:59:36
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie.Naklejki wysoka jakość,wyglądają rewelacyjnie, jestem mile zaskoczona. Polecam .
5 / 5
2014-01-29 13:58:11
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-28 23:31:02
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Naklejka na laptop w rzeczywistości jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Polecam.
5 / 5
2014-01-28 19:09:43
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 12:53:15
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-13 19:27:57
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 12:57:03
Liwia
Wszystko w jak najlepszym porządku, kontakt wzorowy!
5 / 5
2014-01-09 12:21:31
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 06:11:07
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 10:46:52
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 13:00:41
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 16:34:53
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 12:01:50
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 09:26:48
Ignacy
Zakup bez żadnych problemów, szybko i sprawnie. Polecam bez obaw.
5 / 5
2013-12-31 16:18:45
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 22:39:36
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-14 10:49:17
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 14:12:16
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 11:58:50
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnIE.Bardzo krótki czas realizacji.Naprawdę jestem b.zadowolona i szczerze zachecam do skorzystania z oferty Sprzedajacego!
5 / 5
2013-12-09 18:55:19
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-30 08:35:43
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 11:09:31
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-23 08:11:32
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 11:41:51
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 12:25:43
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 20:42:06
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 11:04:25
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 17:20:58
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 09:56:03
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-07 11:49:16
Zdzisława
Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2013-11-07 09:43:38
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wykonanie zgodne z oczekiwaniem. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 09:47:36
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 09:36:53
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-03 20:22:15
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-03 12:48:48
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Pracownia Dekoracji AKATJA