Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PREMIUMTECH

PREMIUMTECH Opinie 4.1 (102)

Ul. Wschodnia 14
35-304
Rzeszów
790341227
opinie PREMIUMTECH
4.1
102
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-06-01 07:34:23
Piotr
Polecam z uwagi na bardzo dobre ceny na komputery oraz elektronarzędzia. Kilka zakupów w tym sklepie i pełna satysfakcja.
1 / 5
2024-05-31 13:44:38
Norbert
Fatalnie, oszukują w żywe oczy :( teraz mam złożoną sprawę w sądzie z nimi o komputer HP.
5 / 5
2024-05-28 12:09:55
Wojciech
Solidny sklep. Komputer zgodny z zamówieniem i w dobrej cenie. Dostawa też z dnia na dzień. Jestem zadowolony i polecam.
5 / 5
2024-05-09 09:29:56
Tomek
Zakup z dostawą bardzo sprawny >>POLECAM <<
5 / 5
2024-05-04 10:11:25
Marcin
Sklep godny polecenia.
5 / 5
2024-04-11 14:53:06
Daniel
Daniel bardzo POLECA !!!
5 / 5
2024-03-21 16:06:26
Lech
W tym sklepie tylko udane zakupy. Polecam
5 / 5
2024-02-22 13:55:54
Andrzej
Jeden z lepszych sklepów w jakich robilem zakupy online. Mila obsługa i duża wiedza Pana na infolini. Wysyłka w ten sam dzień. Polecam
5 / 5
2024-02-18 09:40:03
Rafik
Polecam wszystko na 5 !!
5 / 5
2024-02-14 12:53:21
Hubert
Sklep polecam!!
1 / 5
2024-02-01 08:13:15
Marcin
z początkiem grudnia zakupiłem u nich Laptopa. HP spectre. PEch chciał że połasiłem sie na niewielką znizkę i zakupilem go poza Allegro. Przez zakupem potwierdzałem mailowo że jest to nowy nieuzywany sprzed, nie odswieżany co było dla mnie wazne. Zdecydowałem sie na zakup. Sprzęt przyszedł ale jako "odświeżany". Zgłosiłem sprawę. Na początku firma twierdziła ze jest to błąd i czekają na potwierdzenie z HP że sprzęt jest nowy. Do dziś takiego potwierdzenie nie dostałem, na moje maila firma przestała odpowiadać. Telefonów nie odbierają. Jezeli oda mi sie dodzownić dostaję informację, że osoba z którą rozmawiam jest od sprzedaży nie reklamacji i nie wie co mi powiedzieć, Proponuje ze przekaże kolegom z góry ze czekam na kontakt. Sytuacja miała miejsce juz 3 razy w identyczny sposób. Po trzecim razie odpusciłem i sprawę kieruję na drogę sądową. Zakupiłem laptopa za prawie 6 tyś zł którego jeszcze nawet nie uzyłem. Nie polecam nikomu. Podejrzewam ze lepiej kupić w kazdym innym sklepie nic tym. A na pewno unikać zakupów poza Allegro. Uważajcie.
1 / 5
2023-12-17 14:30:04
Robert
Zauważyłem, że każda prawdziwa opinia jest natychmiast nadpisywana fałszywymi pozytywnymi opiniami. Jeszcze raz ostrzegam przed oszustami
5 / 5
2023-12-07 12:42:48
Sonia
POLECAM WSZYSTKO BARDZO DOBRZE !!!
5 / 5
2023-10-24 18:23:59
Iza
sklep na 6+ POLECAM
1 / 5
2023-10-09 11:14:51
Maya
Nie polecam! Najgorsza obsługa klienta która w życiu spotkałam! Brak komunikacji i podejścia do klienta i brak szacunku praw konsumenta. Mimo dobrych recenzji na podstawie których wykonałam zakup, straciłam sprzęt oraz pieniędzy. Zero zainteresowania o rozwiązanie tematu i informacje do klienta.
1 / 5
2023-09-15 06:13:44
Bartek
Tragiczna firma, kontakt prawie zerowy. Utrudniają tylko jak się da. Nie polecam...
1 / 5
2023-09-14 12:42:24
Zbyszek
Przestrzegam potencjalnych konsumentów. 3 miesiące temu zakupiłem Laptopa HP Envy w firmie PREMIUMTECH, z Rzeszowa. W opisie laptopa była informacja, że jest nowy. Po zakupie okazało się, że nosi ślady użytkowania. Posiada rysę na klapie obudowy, wgniecenie na pasku klapy, oraz wytarte napisy na tylnej obudowie. Okazało się, że nie jestem jedyną osobą, z takim samym problemem. Negatywnych komentarzy firma PREMIUMTECH posiada bardzo dużo. Nie licząc wielu usuniętych. Napisałem, że chciałbym oddać laptopa, że czuję się zwyczajnie oszukany. Załączyłem zdjęcia. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Potem był kolejny mail, i mnóstwo telefonów. Całkowita ignorancja. Nigdy, nie dostałem żadnej odpowiedzi. Rozpocząłem dyskusję na allegro. Prosząc kilka dni później o pomoc allegro. Koniec, końców, firma PREMIUMTECH, napisała, że jak kupiłem laptopa na firmę, pracuje na B2B (1 osobowa działalność), to nie przysługuje mi zwrot, rękojmia, reklamacja, itp. Napisane gdzieś w regulaminie. I odesłali mnie do firmy HP. Sprytne posunięcie, żeby sprzedawać ludziom "nienowe" laptopy, pisząc w aukcji, że są nowe. Oszustwo w białych rękawiczkach ! Bardzo sprytnie !
5 / 5
2023-08-14 09:43:50
Asia
Super udane zakupy, polecam serdecznie
5 / 5
2023-08-13 07:10:17
Włodzimierz
Dobry zakup
5 / 5
2023-08-10 16:16:35
Aneta
Udany zakup laptopa. Polecam ten sklep !

Rzetelne opinie o PREMIUMTECH