Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Primoda

Primoda Opinie 1.7 (22)

Dmowskiego 16/4
43-300
Bielsko-Biała
( brak )
brak obrazu
1.7
22
Opinii

Źle

1 / 5
2022-06-22 18:47:40
Katarzyna
UWAGA !!! Sklep nie zwraca pieniędzy gdy zwróci się towar, odesłałam sukienkę w ciągu kilku dni od otrzymania towaru, sukienka nieprzymierzana, wyjęta tylko z opakowania, niestety materiał bardzo niskiej jakości; również niedbale była zapakowana w foliowy worek; sklep zarzucił, że jest plama, wysłali zdjęcie na którym nic nie widać; oszustwo !!; NIE POLECAM, nie kupujcie Państwo w tym sklepie bo przy zwrocie będą kłopoty i traci się pieniądze !!!
1 / 5
2022-06-13 08:22:46
Piotr
Sklep zachęca do złożenia zamówienia na asortyment, w który nie może się zaopatrzyć.
1 / 5
2022-02-23 06:34:07
Anna
Witam kupiona sukienka 1,5 (pierwsza połowa stycznia 2022 )miesiąca temu wysłana po miesiącu od zakupu wtedy kiedy nie była potrzebna już na tą wyjątkową okazje próby kontaktu z tą firmą graniczą z cudem z 7 nr telefonów próbowaliśmy się dodzwonić nic wykonanych połączeń 0 odzewu ani kasy ani sukienki wyrzucone w błoto 280 zł proszę o rozwagę jak kupujecie w tym sklepie !!! Pozdrawiam
1 / 5
2021-12-06 03:45:28
Bella
Dziwne bo nie ma telefonu, oby nie naciagacze
5 / 5
2021-11-12 11:20:02
wasdfsdf
fsdfdsfsdf
1 / 5
2018-09-20 19:56:33
Magda
Kiepsko.Zero kontaktu z sklepem,zero informacji o statusie.Nie polecam.
1 / 5
2018-09-20 11:19:09
Eryka
Niestety sklep poinformował mnie po kilku dniach, że jednak nie mają zamówionego produktu. Jestem bardzo rozczarowana ponieważ na stronie nadal jest informacja, że produkt jest dostępny.
1 / 5
2018-09-19 14:22:05
Ksenia
2 września zapłaciłam za towar ,który miał być dostarczony po 10 dniach roboczych .Dzisiaj jest 19 wrzesień nie mam towaru ani zwrotu pieniędzy nawet informacji co z zamówieniem !!!!!Sprzedawca bardzo nieuprzejmy .Nie polecam zakupów w tym sklepie !!!!!
1 / 5
2018-09-05 10:39:54
Leon
zle, zero odpowiedzi na moje pytania
1 / 5
2018-08-27 16:57:48
Andrzej
Czekam już 10 dni, nie odpowiadają na maile, nigdzie nie ma podanego numeru telefonu l.
1 / 5
2018-08-22 22:22:25
Mirosław
Brak kontaktu i wysyłki towaru. Ostrzegam przed tym sklepem.
1 / 5
2018-08-22 19:49:24
Zdzisław
Nie uczciwy sprzedawca od miesiąca czekam na zamówiony towar i bez skutku. Brak kontaktu ze sprzedającym, brak telefonu na emaile nie odpowiada. Nie polecam nikomu jak najdalej od tego sprzedawcy. Swoją drogo jeśli nie odzyskam pieniędzy za towar składam wniosek na policję celem dochodzenia należności.
1 / 5
2018-08-20 01:46:35
Rozalia
Brak kontaktu ze sklepem, informacji o zamówieniu
1 / 5
2018-08-16 10:34:30
Feliks
brak kontaktu lekceważenie klienta
1 / 5
2018-08-01 23:00:35
Kinga
3 tygodnie od złożenia zamówienia i nadal zero kontaktu ze sklepem. Nie odpowiadają na maila, ani na messengerze. Całe szczęście wybrałam opcję „za pobraniem” i dzięki temu nie straciłam pieniędzy. UWAŻAĆ NA TYCH OSZUSTÓW!
1 / 5
2018-07-13 12:37:57
Bogna
Kategorycznie odradzam!! Zamowilam sukienke z natychmiastowa wplata pieniedzy na konto. Po 2 tygodniach napisalam maila co sie dzieje z moim zamowieniem? Zero odzewu . Pisalam ponownie maile i wiadomosci na fb, totalna olewka! po 2 i pol tygodniu otrzymalam wiadomosc cyt. " prosze dane do przelewu" . Zadnego uzasadnienia czemu co sie stalo po moich kolejnych pytaniach nic ! Dopiero po zagrozeniu zloszenia oszutwa na policje otrzymalam wplate na konto ! Sukienke potrzebowalam na wesle i jej nie mialam ! Kontakt z klientem dno !!! prosze uwazac na tego "niby" sprzedajacego nie ppolecam
1 / 5
2018-07-04 11:36:16
Mieczysława
Zero kontaktu z tym sklepem zbyt długi czas oczekiwania
1 / 5
2018-06-25 22:35:13
Kaja
Żadnego kontaktu Czekałam na towar ponad dwa tyg i tak do mnie nie trafił
5 / 5
2018-03-05 13:31:45
Filip
Wszystko przebiegło poprawnie i sprawnie 😁, jestem bardzo zadowolona
3 / 5
2017-10-13 11:35:17
Bartłomiej
dość dobry kontakt ze sklepem
3 / 5
2017-06-26 14:05:23
Romana
Towar ok i zamówienie ok , zdjęcia trochę 'podrasowane' photoshopem. Długie czekanie na przesyłkę, brak możliwosci monitorowania kuriera..
5 / 5
2017-04-03 09:41:24
Bolesław
Uczciwie,zgodnie z ofertą sposób dostawy narzucony z góry ale szybki

Rzetelne opinie o Primoda