Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Project by Alice

Project by Alice Opinie 1.0 (26)

Ul. Lipowa 1
42-600
Tarnowskie Góry
790 255 530
opinie Project by Alice
1.0
26
Opinii

Źle

1 / 5
2024-04-18 10:08:47
Arek
Jest grupa dla oszukanych https://www.facebook.com/groups/805181811474269
1 / 5
2024-04-17 09:16:31
Monika
Od 1.5 miesiąca czekam na zamówienie. Brak kontaktu ze sklepem. Infolinia nie działa. Zgłaszam sprawę na policję.
1 / 5
2024-04-17 04:53:44
Agata
Proszę o pilną odpowiedź na maila. Jeżeli nie otrzymam odpowiedzi sprawę kieruje na policję.
1 / 5
2024-04-17 04:42:44
Alina
Niestety podzielam poprzednie opinie. Prawie dwa miesiące czekałam cierpliwie na łóżeczko, niestety nie mogłam już dłużej czekać i zamówiłam u konkurencji - tam 3 dni i miałam łóżeczko w domu.
1 / 5
2024-04-11 06:21:11
Arek
Jest grupa dla oszukanych https://www.facebook.com/groups/805181811474269
1 / 5
2024-04-11 06:20:29
Arek
https://www.facebook.com/groups/805181811474269
1 / 5
2024-04-10 11:41:31
Kuba
Również brak kontaktu ze strony sklepu... Oczekiwanie na łóżeczko 5 tygodni. Ja rozumiem że może producent zawalić ale nie wystawiam pełnego asortymentu jak fizycznie choć w połowie nie mam go na magazynie o ile magazyn w ogóle jest...
1 / 5
2024-04-10 03:46:24
Weronika
Czas oczekiwania za długi, kontakt porażka nikt nie odpisuje
1 / 5
2024-04-09 00:53:04
Karolina
Zamówienie z dnia 26 lutego i słuch po nim zaginoł .. miało być 12-18 dni roboczych, doszło kolejne 10 dni opóźnienia i cisza ale jak widać sama nie jestem. Nie wiem jak można sprzedawać coś, nie wiedząc kiedy będzie dostawa i nabierać kolejnych klientów a ludzie czekają ! To się nadaje na skargę do rzecznika ochrony praw konsumenta.
1 / 5
2024-04-08 05:22:44
Ilona P
Nie polecam sklepu. W połowie lutego zamówiłam łóżeczko niemowlęce. Termin realizacji 14 dni roboczych. Czekałam cierpliwie ten czas, po czym po upływie wyznaczonego terminu postanowiłam skontaktować się z firmą mailowo, a później telefonicznie. Zamówienie zostało przesunięte o kolejny tydzień z uwagi na opóźnienia po stronie producenta… ok, poczekałam cierpliwie kolejny tydzień i znowu ponowiłam kontakt do firmy i znowu dowiedziałam się o kolejnym opóźnieniu. Postanowiłam zrezygnować z zamówienia, bo chyba prędzej urodzę, niż dostanę to łóżeczko. Zamówienie było opłacane przy pomocy paypo. Rozliczenie rezygnacji również zajęło firmie prawie miesiąc i to ja musiałam dzwonić do Paypo, wypełniać formularze o całej sprawie, aby pomogli mi w rozwiązaniu problemu i skontaktowali się z PbA, bo pomimo moich maili do firmy, zamówienie dalej pozostawało nierozliczone… Po co sklep wystawia na sprzedaż produkty, których fizycznie nie macie na stanie? Oferujecie produkty, które zamawiają rodziny spodziewające się dzieci - rozumiem podany termin realizacji 14 dni roboczych, ale często nie ma możliwości czekania dłużej….
1 / 5
2024-04-06 03:45:14
Sylwia
Czas realizacji to koszmar, kontaktu brak
1 / 5
2024-04-02 12:29:42
Gosia
Brak łóżka brak mebli złodzieje
1 / 5
2024-04-01 12:49:23
asia bugaja
Czekam na łóżeczko 5 tygodni !! Nikt nie odpisuje na maile, nie można się dodzwonić ! Najgorszy sklep !
1 / 5
2024-04-01 12:48:33
Dżesika Bieś
Zdecydowanie nie polecam tej Firmy. Na zamówienie czekałam dwa miesiące i po moich licznych telefonach dostałam w końcu Informację że mają problem na produkcji i na zamówienie trzeba jeszcze poczekać . DRAMAT
1 / 5
2024-04-01 12:43:17
Sylwester
Nie polecam, łóżeczko zakupione razem z materacem, materac przyszedł po dwóch dniach natomiast na łóżeczko czekamy już od 25 dni roboczych ostatnio przyszedł mail że kolejne opóźniania, firma porażka teraz jeszcze infolinia nie czynna.
1 / 5
2024-04-01 12:42:44
J M NAJGORSZY SKLEP
Najgorszy sklep z jakim miałam do czynienia. Zamówiłam łóżeczko na które czekałam cały miesiąc (taki czas oczekiwania) a gdy miała nadejść wysyłka dostaję maila z informacją że "z przyczyn od nich niezależnych" mam czekać kolejne 2 tygodnie (oczywiście gdybym pierwsza się nie odezwała to by mnie nawet nie poinformowali, więc mają zero szacunku do klienta). Zapewne po kolejnych 2 tygodniach znowu bym usłyszała ze przesyłka opóźniona. Prędzej bym urodziła niż się doczekała przesyłki. ODRADZAM WSZYSTKIM, NIE POLECAM TEJ FIRMY!!
1 / 5
2024-04-01 12:41:58
Katarzyna
Nie polecam. Po przekroczeniu terminu dostawy nie informują o wydłużonym terminie realizacji, dopiero po moim zapytaniu mailowym odpisali, że muszę poczekać jeszcze 10 dni roboczych, gdzie po tym czasie nie było ani dostawy ani kontaktu ze strony sklepu. Brak kontaktu telefonicznego, telefon wyłączony. Nie odpisywali również na moje zapytania mailowe. Ostatecznie zwrócili pieniądze. Odradzam każdemu zakupy w tym sklepie!!
1 / 5
2024-02-12 03:37:19
Justyna
Nie polecam dno
1 / 5
2024-02-02 06:12:03
Iwonka
Osobiście uważam że obsługa to jakieś chamy niby mili, ale jak tylko wyrazi człowiek co myśli od razu zero pomocy w reklamacji
1 / 5
2024-01-19 06:15:33
Goska
Ja zamawiałam rok temu pościel, jakoś słaba po kilku praniach do wyrzucenia- nie polecam
1 / 5
2024-01-18 11:57:31
Anna
Chciałam kupić ale też mi się wydaje że to z chin jakieś gówno, potem ani reklamacji nie bedzie
1 / 5
2024-01-17 06:31:01
Michał
Strona wygląda na produkty chińskie
1 / 5
2024-01-15 02:38:12
Paweł
A na gogle same niby dobre opinie ;)
1 / 5
2024-01-14 13:51:07
Katarzyna S
Nic tam nie kupie, jakoś niska
2 / 5
2024-01-13 09:25:23
Weronika Mroszczyk
Ja miałam problem ale średnio zadowolona jestem. Przy składaniu komody wraz z przewijakiem okazało się, że brakuje śrub. Na tym meblu mam przewijać swoje dziecko. Koniec końców udało się skręcić ale jestem pełna obaw. Nie wiem czy kupię coś ponownie z tej strony.
1 / 5
2024-01-13 09:24:27
Anna
Czy ktoś ma problemy z tą firmą odnośnie reklamacji, szef niby miły w kontakcie ale zbywa cały czas, jakoś czuje się oszukana co do jakości produktu

Rzetelne opinie o Project by Alice