Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PUH Studio Magdalena Wójcik

PUH Studio Magdalena Wójcik Opinie 4.9 (331)

Ul. Partyzantów 21
28-300
Jedrzejów
501238270
opinie PUH Studio Magdalena Wójcik
4.9
331
Opinii

Doskonale

1 / 5
2024-02-13 15:36:25
Agnieszka
Jeśli chodzi o dostawę towaru, to nie powiem bo ok. Natomiast jeśli chodzi o zwroty to coś u tej Pani nie działa. Ponad miesiąc temu zwróciłam towar, a do dzisiaj Paypo ściga mnie za płatność bo mają problem z tą Panią, żeby zweryfikować zwrot. Może właśnie na takich przypadkach Pani zarabia podwójnie kasę.
5 / 5
2020-02-22 14:36:56
Gustaw
Lalka na na na Surprise-Poprostu Fantastyczna. Miała byc lalka jednorożec i tak było, chociaż to ponoc loteria a tu jednak miłe zaskoczenie bo sprzedawca dokładnie opisał co znajduje sie w środku(jaka lalka). córka zachwycona. Polecam sklep i sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-22 07:51:19
Oksana
Dziękuję, myślałam że będzie szybciej. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-21 19:19:51
Bogusław
Ciężarówka, zgodny towar z opisem
5 / 5
2020-02-21 18:21:14
Ernest
Kontakt jasny, czytelny, fachowy. Wszystko ok. Realizacja szybka. Ceny konkurencyjne. Dostawa gratis. Tak trzymać.
5 / 5
2020-02-21 15:07:05
Cezary
Doskonaly kontakt szybka wysylka;)
5 / 5
2020-02-21 12:04:17
Jadwiga
Towar zgodny z opisem, natychmiastowa wysyłka. Gorąco polecam
5 / 5
2020-02-21 11:38:27
Brygida
Szeroki asortyment w zakresie lalek Enchantimals (choć nie pełny), umiarkowane ceny, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-20 22:56:50
Liliana
Wszystko, super, idealnie. Polecam
5 / 5
2020-02-20 19:35:17
Bartosz
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-20 15:44:39
Lucyna
Szybka obsługa, cena konkurencyjna. Polecam
5 / 5
2020-02-20 15:44:36
Dariusz
Bez uwag. :) Jestem w pełni zadowolona.
5 / 5
2020-02-20 13:22:34
Seweryn
Towar zgodny z zamówieniem, bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-19 20:08:58
Ludwika
Rzetelne informacje o produkcie. Stały kontakt.
5 / 5
2020-02-19 11:25:08
Robert
Szybko i bardzo profesjonalnie
5 / 5
2020-02-18 21:59:28
Grzegorz
Bardzo szybko, sprawnie i bezproblemowo. Sklep godny polecenia!!!
5 / 5
2020-02-17 19:37:06
Iwo
kontakt ze sprzedawca bardzo dobry, towar spełnia oczekiwania, świetnie zapakowany
5 / 5
2020-02-17 16:01:20
Oliwia
Zakup godny z opisem,błyskawiczna przesyłka
5 / 5
2020-02-17 09:21:38
Regina
Wszystko ok, paczka nie uszkodzona, szybko doszła, produkt też ok. Nie mam zastrzeżeń, jedynie mały minus to, że jak się płaci przelewem to potem nie ma informacji, że płatność przeszła i w sumie to po opłaceniu zamówienia to czekaliśmy 2 dni na wysyłkę - tak się dowiedziałam, że paczka wyszła. Ale tak to ok, więc dlatego jest ocena na 5.
5 / 5
2020-02-16 12:51:39
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko, bez żadnych komplikacji.
5 / 5
2020-02-15 22:05:16
Bogna
Szybka wysylka i kontakt z sprzedawco caly czas wiec polecam
5 / 5
2020-02-14 14:10:17
Nadia
Wszystko zgodnie z opisem, paczka dotarła bardzo szybko(zamówienie w środę, w paczkomacie w piątek). Szczerze polecam!
5 / 5
2020-02-13 20:56:10
Albert
Wszystko super,gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-13 17:47:27
Włodzimierz
Wszystko na najwyższym poziomie. Zdecydowanie zyskali mnie , jako stałego klienta !
5 / 5
2020-02-13 16:53:44
Dalia
Transakcja została zawarta sprawnie...szybko..bez problemów...
5 / 5
2020-02-13 13:13:59
Ludwika
Jestem zadowolona i na pewno to nie będą moje pierwsze zakupy :-)
5 / 5
2020-02-13 11:57:48
Jacek
Realizacja zamówienia odbyła się bardzo szybko i bezproblemowo. Przysłany towar był zgodny z opisem oraz bez żadnych wad. Polecam
5 / 5
2020-02-13 11:24:31
Judyta
wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2020-02-13 04:19:53
Klemens
Sprawnie szybko i bez problemu ;)
5 / 5
2020-02-12 22:38:18
Leokadia
Wszystko super, produkt zgodny z opisem Polecam
5 / 5
2020-02-12 12:19:23
Iwona
Za każdym razem zamówienie wysłane bardzo szybko. Towar zgodny z opisem. Atrakcyjne ceny.
5 / 5
2020-02-12 10:56:45
Patryk
Wszystko bardzo sprawnie. Polecam!
5 / 5
2020-02-11 12:33:31
Jadwiga
Duży wybór zabawek bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia. Dziękuje i pozdrawiam
5 / 5
2020-02-10 23:06:18
Konstancja
Szybka wysyłka, bardzo atrakcyjne ceny. Polecam.
1 / 5
2020-02-10 13:50:18
Mirosław
Obsługa chamska niewychowana źle odnosząca się do klienta bez szacunku nie polecam lepiej unikać tego sklepu
5 / 5
2020-02-10 09:22:28
Lucjan
natychmiastowa wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-08 19:43:13
Tadeusz
Polecam sprzedawce, latwy kontakt, szybka wysylka.
5 / 5
2020-02-08 12:28:05
Alberta
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem.
2 / 5
2020-02-07 22:09:40
Emil
Paczkę otrzymałem szybko, ale paczka byla wgnieciona i pooklejana taśma klejąca tak jakby ktoś ją już otwierał i zabezpieczył taśmą po zamknięciu.
5 / 5
2020-02-06 22:47:53
Oleg
Dobry kontakt,szybka dostawa towar ok.
5 / 5
2020-02-06 20:30:49
Mariola
Paczka przyszła cała w dobrym stanie
5 / 5
2020-02-06 11:50:36
Krzysztof
Bardzo szybka wysyłka, na drugi dzień towar był w domu. Opakowanie nieuszkodzone, towar zgodny z opisem, cena konkurencyjna.
5 / 5
2020-02-06 06:49:44
Klemens
Wszystko przebiegło bez problemów. Super szybką dostawa. Polecam
5 / 5
2020-02-05 18:01:40
Celina
Polecam, szybko, rzetelnie i bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-05 17:11:39
Izabela
Bardzo szybka wysyłka towar otrzymałam w ciągu dwóch dni
4 / 5
2020-02-05 12:51:12
Gerard
Kontakt zwyczajowy, rabatów brak.
4 / 5
2020-02-05 12:42:24
Regina
Zakup przebiegał zgodnie z opisem na stronie. Polecam Sprzedającego!
5 / 5
2020-02-05 12:31:37
Monika
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i przeprowadzonej transakcji
5 / 5
2020-02-04 12:32:26
Iwo
zamówienie szybko zralizowane
5 / 5
2020-02-03 13:14:38
Jonatan
Lalka Lol Surprise "starsza siostra"
5 / 5
2020-02-03 11:13:41
Karolina
Towar dostarczonybardzo szybko, zgodny z opisem, polecam
5 / 5
2020-02-03 10:46:19
Otylia
bardzo sprawnie, bez problemów
5 / 5
2020-02-03 10:05:28
Sabina
Nocnik doszedł szybko, zero problemow, nocnik fajny, myślałam że będzie głosny i dziecko się wystraszy ale gra w miarę cicho :)
5 / 5
2020-02-02 19:57:24
Marlena
Kontakt super realizacja super!!!
5 / 5
2020-02-02 02:10:31
Małgorzata
Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa
5 / 5
2020-02-01 14:06:31
Jacek
Zakupy udane, szybka wysyłka😄
5 / 5
2020-01-31 19:14:32
Kazimiera
Wspaniały sklep z profesjonalna obsługa. Zabawki rewelacyjne. Jestem stała klientka. Bardzo polecam!
5 / 5
2020-01-31 18:47:26
Celestyna
Powiem szczerze, byłam nie do końca przekonana czy wszystko będzie w porządku że względu na konkurencyjnosc cen. No ale nie było negatywnych opinii więc zaryzykowalam... i nie żałuję. Towar oryginalny, zgodny z opisem. Szybka wysyłka, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-31 16:23:57
Filip
Błyskawiczna wysyłka po złożeniu zamówienia. Wszystko super
5 / 5
2020-01-31 15:18:29
Leokadia
szybka i sprawna transakcja, miła obsługa, bardzo szybka wysyłka, dziękuję
5 / 5
2020-01-31 12:58:22
Celestyn
Wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie.
5 / 5
2020-01-30 20:24:34
Lucjan
Transakcja przebiegła idealnie, super szybko i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2020-01-30 13:57:35
Marcel
Zamówienie dobrze zapakowane. Szybka wysyłka po wpłaceniu zapłaty za zamówione przedmioty. Zabawki zapakowane w oryginalne opakowania zgodnie z opisem. Nie mam zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2020-01-30 10:36:37
Marian
Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam:-)
5 / 5
2020-01-30 09:10:09
Bernadeta
Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-29 18:17:34
Wiktor
Szybko, sprawnie w najlepszej cenie!
5 / 5
2020-01-29 12:18:16
Franciszka
Szybko i bezproblemowo.Polecam.
5 / 5
2020-01-29 11:04:59
Seweryn
Wszystko sprawnie i bez żadnych problemów, polecam!!!
5 / 5
2020-01-29 09:53:17
Eliza
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar 100 % zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-28 20:59:43
Ferdynand
zamówienie w 100 % zgodne z opisem szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-28 14:26:37
Gabriel
Aszkoda, że pomimo dużego zamówienia ponad 300zl nie było rabatu za przesyłkę. Tak wszystko ok
5 / 5
2020-01-28 12:58:51
Kacper
Ekspresowe zakupy, towar zgodny z opisem, atrakcyjna cena
5 / 5
2020-01-27 20:37:55
Marian
Opis produktu odpowiadał standardom, produkt był oryginalny od producenta zgodnie z opisem i zdjęciami.
5 / 5
2020-01-27 16:42:00
Walenty
Transakcja pomyślna nie zawiodła m się
5 / 5
2020-01-24 15:57:27
Sergiusz
Polecam sklep bajkolandia.pl, transakcja przebiegła pomyślnie, towar wysłany ekspresowo.
5 / 5
2020-01-24 15:56:40
Jonatan
Cała transakcja przebiegła w sposób idealny-tak jak powinno byc😄
5 / 5
2020-01-24 15:45:44
Fryderyka
Fantastycznie, towar w super cenie szybką dostawa.
5 / 5
2020-01-24 11:00:56
Stanisław
Szybka wysyłka, polecam produkty.
5 / 5
2020-01-23 11:34:09
Monika
Zamówienie zrealizowane niezwłocznie , towar " bajkowy " taki jak zamówiłam . Dziękuję .
5 / 5
2020-01-22 19:46:22
Nadia
wszystko przebiegło szybko, bardzo sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2020-01-22 15:11:29
Norbert
Towar odpowiedni. Wszystko się zgadza. Polecam.
5 / 5
2020-01-22 12:37:09
Nina
Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z opisem 🙂
5 / 5
2020-01-21 16:31:51
Emanuela
Wszystko ok towar dostępny i wysłany tego samego dnia
5 / 5
2020-01-20 09:43:28
Ida
Szybko, sprawnie, tanio i przyjemnie.
5 / 5
2020-01-20 07:24:45
Walentyna
Bardzo dobry sprzedawca. Towar otrzymałam bardzo szybko. Wszystko zgodne z opisem. syn bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-01-17 18:30:25
Klara
Szybka wysyłka a towar taki jak w opisie
5 / 5
2020-01-17 11:38:48
Eleonora
Szybka dostaw. Towar dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-01-14 19:31:41
Alfred
Polecam.Zabawka dotarła w ciągu 18godz
5 / 5
2020-01-12 18:09:14
Wera
Poraz kolejny zakupiony towar w tym sklepie jestem mega zadowolona szybko, bez problemu dostarczono przesyłkę polecam w 100%
5 / 5
2020-01-11 19:59:34
Matylda
Transakcja szybka i sprawna, polecam sklep.
5 / 5
2020-01-10 15:38:11
Ada
Uważam, że wszystko poszło bardzo szybko i sprawne.
5 / 5
2020-01-10 12:08:19
Tamara
Sklep godny polecenia. Bez zarzutów.
5 / 5
2020-01-10 10:40:45
Sylwester
Ekspresowa wysyła, jeszcze tego samego dnia
4 / 5
2020-01-10 10:01:34
Władysława
Szybka wysyłka, przystępne ceny. Trochę wysoka opłata za przesyłkę do Paczkomatu.
5 / 5
2020-01-09 16:48:35
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-01-09 10:24:02
Zygfryd
Zamówienie zrealizowano szybko i sprawnie W drugim dniu było na miejscu. Polecam. Wnuczka bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-08 17:16:56
Remigiusz
Szybka dostawa wszystko na wysokimi poziomie.
5 / 5
2020-01-08 12:15:39
Weronika
Bardzo szybka wysylka. Towar dobrze zapakowany
5 / 5
2020-01-08 11:10:42
Ludwika
Towar zgodny z oczekiwaniami, super szybka wysyłka, polecam!
5 / 5
2020-01-08 09:29:35
Patryk
Tak powinny wyglądać zakupy przez internet
5 / 5
2020-01-06 13:10:03
Zofia
Bardzo szybka i sprawna obsługa
5 / 5
2020-01-05 22:10:32
Patryk
Szybka, terminowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-04 15:27:16
Celina
Wszystko super! Ekspresowa wysyłka
5 / 5
2020-01-03 21:30:34
Dominika
Nic do zarzucenia. Wszystko ok.
5 / 5
2020-01-02 23:58:04
Marek
Najtańsza oferta na Ceneo i bardzo szybkie doręczenie.
5 / 5
2020-01-02 22:32:19
Ismena
Szybko i sprawnie mimo okresu świątecznego, Polecam!
5 / 5
2019-12-31 22:50:13
Teresa
Profesjonalizm pod każdym względem. Polecam
5 / 5
2019-12-30 09:09:02
Milena
Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Ceny bardzo atrakcyjne.
5 / 5
2019-12-29 10:25:38
Jacek
Polecam! Jakosc adekwatna do ceny!
5 / 5
2019-12-28 20:02:26
Anastazja
Super jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-12-28 12:56:04
Klaudiusz
W najgorętszym okresie przedświątecznym (ostatni tydzień przed świetami Bożego Narodzenia) udało się błyskawicznie zrealizować zamówienie. Cena korzystna i produkt zgodny z oczekiwaniami. Polecam!
5 / 5
2019-12-28 00:18:55
Rozalia
Wszystko sprawnie - byłam pewna że prezent nie zdąży dojść przed świętami, a jednak się udało. Cena lalki zdecydowanie najniższa na rynku, w popularnych sieciowkach kosztowala ponad 2 razy tyle!
4 / 5
2019-12-27 21:12:51
Tamara
Super obsługa, paczka szybko doszła, spe nią nasze oczekiwania. Polecam
5 / 5
2019-12-27 07:58:35
Bartosz
Polecam! Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie i bezproblemowo... Cena zabawki W stosunku do konkurencji bardzo atrakcyjna! Dziękuje :) Córka zadowolona :)
5 / 5
2019-12-27 05:23:47
Agata
Polecam Bardzo szybka wysyłka Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-26 23:28:20
Hanna
Dobry kontakt..szybko i bezproblemowo
5 / 5
2019-12-26 18:49:03
Eryk
Polecam. Towar dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2019-12-26 13:12:10
Angelika
Jestem bardzo zadowolona! Polecam😊
5 / 5
2019-12-26 12:04:32
Bolesław
Polecam. Szybka obsługa pomimo przedświątecznego czasu.
4 / 5
2019-12-24 12:06:12
Szczepan
Zamówienie zostało zrealizowane tak, jak większość poprawnych transakcji przez Internet - produkt wysłany stosunkowo szybko, kurier w 1-2 pełne dni od nadania pojawił się z przesyłką. Dlatego nie jestem w stanie wystawić pełnej oceny na temat sklepu, gdyż to można zauważyć podczas kontaktu ze sklepem w celu reklamacji, zwrotu produktu itd.
5 / 5
2019-12-23 23:27:04
Filip
Profeska w terminowości olewam w kontakcie telefonicznym.
5 / 5
2019-12-23 20:52:20
Wanda
Towar dostałam zgodnie z opisem
5 / 5
2019-12-21 09:28:40
Klemens
Szybka wysyłka!Konkretny sklep!
5 / 5
2019-12-21 07:12:05
Fabian
Sklep sierpnia wymagania odnośnie przesyłki. Towar który zakupiliśmy jest na prezent także jeszcze go nie rozpakowaliśmy.
5 / 5
2019-12-21 00:36:44
Natalia
Polecam, wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-20 23:43:06
Aneta
Zabawka trafiła do mnie szybko,. Sklep ma bardzo dobre ceny.
5 / 5
2019-12-20 17:39:52
Tamara
Szybko sprawnie zgodnie z opisem
5 / 5
2019-12-20 16:59:43
Radomir
Szybko i solidnie! Najtaniej w Internecie
5 / 5
2019-12-20 13:02:09
Juliusz
Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-19 18:01:23
Ludmiła
Dziękuję Pięknie polecam szczerze polecam
5 / 5
2019-12-19 16:55:26
Zbyszko
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja. Polecam
5 / 5
2019-12-19 14:06:55
Otylia
Polecam! Szybka realizacja zamówienia i konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-12-19 13:47:51
Tadeusz
Sklep ze wspaniałym asortymentem w przystępnych cenach.
5 / 5
2019-12-19 12:14:06
Inga
Niezwykle sprawnie przeprowadzone zamówienie. Polecam
5 / 5
2019-12-18 20:14:42
Jerzy
Jestem bardzo zadowolona, zamówiona zabawka przyszła bardzo szybko. Kontakt ze sprzedającym bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-12-18 18:43:14
Jeremiasz
Szybko, miło i przyjemnie. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony w transporcie.
5 / 5
2019-12-18 18:31:46
Klemens
Polecam zakupy u dostawcy - atrakcyjny towar w do tej cenie i do tego szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-18 13:56:54
Ludmiła
Super sklep, gorąco polecam!!! Zamówienie złożyłam w sobotę, a towar w paczkomacie czekał na mnie w poniedziałek o 13 i do tego jeszcze w gorącym okresie przedświątecznym. Zakupy w Bajkolandii to po prostu bajka.
4 / 5
2019-12-18 13:54:29
Marta
Doczepić mogę się tylko jednego. Moja prośba o anulowanie nieopłaconego zamówienia, nie została potwierdzona drogą mailową, o co prosiłem. Poza tym towar zamówiony w piątek, w poniedziałek czekał w paczkomacie. Jak na okres przedświąteczny, wzorowa realizacja zamówienia. Polecam wszystkim!!!
5 / 5
2019-12-17 20:10:00
Oskar
Świetna, szybka obsluga. Towar wysłany na drugi dzień. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam Bajkolandie 😊
5 / 5
2019-12-17 12:42:26
Manuela
bardzo sprawna obsługa, towar zgodny z opisem, bez zarzutu, polecam.
5 / 5
2019-12-17 12:30:42
Ziemowit
Rewelacyjna, ekspresowa obsluga i wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z produktu. Polecam !
5 / 5
2019-12-17 10:24:38
Patryk
sprawna i szybka wysyłka towar dobrej jakosci polecam
5 / 5
2019-12-17 08:45:30
Remigiusz
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-16 21:57:08
Konrad
Jestem zadowolony towar otrzymałem 2 dni od zamówienia
5 / 5
2019-12-16 13:15:44
Seweryn
Kule mogłyby być lepiej zabezpieczone
5 / 5
2019-12-16 07:36:29
Bogdana
rzetelny kontrahent, poważne i odpowiedzialne zrealizowanie dostawy.
5 / 5
2019-12-13 18:37:12
Bogusława
Transakcja przebiegła bez jakichkolwiek problemów 😀
5 / 5
2019-12-13 14:32:20
Arnold
Wcześniejszy produkt bez zarzutu
5 / 5
2019-12-13 14:09:51
Teresa
Przesyłka szybko, bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-13 13:39:38
Bronisław
szybka dostawa, towar dokładnie zapakowany. wszystko ok
5 / 5
2019-12-13 13:26:05
Angelika
SUPER. Wszystko odbyło się bardzo szybko bez jakichkolwiek problemów. Polecam
5 / 5
2019-12-13 13:10:32
Ada
Sprawna obsługa, dobrze zabezpieczone produkty, terminowa dostawa. Polecam!
5 / 5
2019-12-13 12:47:47
Olaf
Blyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem, polecam
5 / 5
2019-12-13 12:41:28
Brunon
Jestem zadowolona szybką dostawa bez komplikacji
5 / 5
2019-12-13 08:28:20
Dominika
Polecam jak najbardziej .Przesyłka dotarła na drugi dzien co mnie bardzoo mile zaskoczylo.
5 / 5
2019-12-13 07:51:38
Ludwik
Bardzo sprawna realizacja. W przyszłości zapewne skorzystam ponownie. POLECAM
5 / 5
2019-12-12 23:47:32
Bronisława
Wszystko bez problemów, szybka realizacja zamówienia. polecam
5 / 5
2019-12-12 20:56:15
Stefan
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-12-12 17:52:19
Przemysław
Jestem zadowolona z zakupu oraz z szybkiej wysyłki wszystko zgodne z opisem na aukcji polecam gorąco
5 / 5
2019-12-12 16:34:42
Dalia
Ekspresowa przesyłka, towar w idealnym porządku, jakość oceni wnuczka pod choinką. Polecam Bajkolandię !
5 / 5
2019-12-12 16:17:30
Kajetan
Polecam bajkolandia.sklep2.pl, paczka zostala na nastepny dzien wyslana, dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-12-12 16:16:08
Izolda
Cena bardzo dobra. Szybka przesyłka
5 / 5
2019-12-12 15:54:03
Lesław
Polecam. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-12 15:37:49
Bogna
Profesjonalna obsługa,szybka realizacja zamówienia,towar zgodny z zamówieniem.Polecam sklep i z pewnością jeszcze z niego skorzystam.Pozdrawiam załogę.
5 / 5
2019-12-12 14:37:18
Pola
Polecam gorąco!!! Świetny kontakt z klientem!!! Szybka realizacja zamówienia!!!
5 / 5
2019-12-12 12:42:41
Genowefa
Polecam, towar zgodny z opisem!! Dziecko z prezentu przeszczęśliwe a o to właśnie chodziło:)
5 / 5
2019-12-12 12:11:45
Stanisława
Rewelacja, dostawa ekspresowa. Zero zastrzeżeń. Polecam
5 / 5
2019-12-12 09:01:36
Daria
Bardzo dobra współpraca , polecam
5 / 5
2019-12-11 22:50:11
Felicja
Wspaniała oferta sklepu i w pełni profesjonalna obsługa i realizacja zamówień. Bez wychodzenia z domu, zakupy zrobione szybko i przyjemnie. Chętnie wracam do tego sklepu.
5 / 5
2019-12-11 20:56:29
Gerard
Wszystko przebiegło ok. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-12-11 20:29:56
Gracjan
Jestem zadowolona. Wszystko dotarło szybko i w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2019-12-11 19:26:06
Julianna
Terminowo i bezproblemowo przy najlepszej cenie na rynku!!! Polecam
5 / 5
2019-12-11 01:01:13
Paula
Wszystko tak jak trzeba. Wysyłka następnego dnia od zamówienia,Informacje o przesyłce na maila, w ciągu 3 dni dostarczona, zgodna z moim wyborem i produktem na stronie. Wszystko przebiegało bez zarzutu. Ja polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-10 18:47:47
Ada
Wszystko przebiegło bardzo dobrze. Polecam
5 / 5
2019-12-10 15:50:39
Luiza
Transakcja przebiegła wzorowo,! Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany !!! Gorąco POLECAM
5 / 5
2019-12-10 05:10:16
Inga
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-12-09 21:01:06
Anna
Wszystko w jak najlepszym porządku ,towar zgodny z opisem ,szybka wysyłka ,super 😊
5 / 5
2019-12-09 20:35:55
Angelika
towar w pełni zgodny z opisem, okazyjna cena. Nie mam żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2019-12-09 19:14:48
Dominik
Serdecznie polecam! Zamówiona przesyłka dotarła bardzo szybko
4 / 5
2019-12-09 15:38:48
Ziemowit
zbyt wcześnie zadane pytanie sklep dobry
5 / 5
2019-12-09 15:27:46
Wiola
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko, zadowolona z zakupów.
5 / 5
2019-12-09 13:42:34
Gustawa
Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka obsługa.
5 / 5
2019-12-08 15:56:01
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-12-08 15:18:10
Tamara
Bardzo dobry sklep, ceny ok, a dostawa zamówionych produktów mega szybka, wysyłka jeszcze tego samego dnia
5 / 5
2019-12-08 14:52:20
Jan
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-08 14:08:24
Laura
Rewelacyjny sklep. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-08 03:25:24
Elżbieta
Zakupy udane ,wszystko bardzo sprawnie. Jedyna uwaga- ubranko na zdjęciu miało zdecydowanie ładniejsze kolory,mocniejsze,bardziej nasycone przez co prezentowało się lepiej niż w rzeczywistości. Ale może to po prostu kwestia światła. Towar zgodny z opisem .
5 / 5
2019-12-07 19:32:07
Karolina
Super kolejne mikołajki na czas
4 / 5
2019-12-07 15:04:57
Kacper
Towar, źle zabezpieczony przez co został trochę porysowany, ale sklep bez problemu uwzględnił reklamację. Mam nadzieję, że zostaną wyciągnięte wnioski i następnym razem towar dotrze w idealnym stanie. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Przesyłka bardzo szybko wysłana i dostarczona.
5 / 5
2019-12-06 22:51:19
Jonatan
Świetna organizacja. Przesyłka została dostarczona już następnego dnia. Towar zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-06 21:11:48
Oleg
Wszystko sprawnie Cieszę się bardzo ze udało mi się kupić Base psi patrol czeka na Mikołaja
5 / 5
2019-12-06 19:59:19
Sławomira
Wszystko sprawnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2019-12-06 14:48:21
Emilia
Super sklep, ekspresowa dostawa.
5 / 5
2019-12-06 13:29:04
Daniela
Polecam. Szybkie zakupy. Towar jak w ofercie.
4 / 5
2019-12-06 13:06:01
Renata
Zachęcam do korzystania z usług tej firmy.
5 / 5
2019-12-06 12:57:25
Cyprian
Szybko, sprawnie, bez problemów
4 / 5
2019-12-06 11:22:29
Lidia
Zgodnie opisem i wszystko gra. Cenowo tez całkiem ok
5 / 5
2019-12-06 09:25:01
Alberta
Polecam, szybka dostawa, towar zgodny, miły kontakt
5 / 5
2019-12-05 13:13:50
Waldemar
POLECAM. transakcja bezproblemowa

Rzetelne opinie o PUH Studio Magdalena Wójcik