Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję PupilExpert

PupilExpert Opinie 4.0 (423)

Marcin Kasprzaka 96
01-234
Warszawa
795 777 801
opinie PupilExpert
4.0
423
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-01-14 13:12:14
Tomasz
Nigdy więcej nie zamówię z tej strony . Sprzedają towar którego nie posiadają . Pieniądze oczywoscie ''zwrocimy" a kto mi zwróci za tydzień przetrzymywania moich pieniędzy ?
5 / 5
2021-12-22 17:34:32
Marek
Świetny sklep. Szeroki asortyment i dobre ceny. Obsługa w sklepie bardzo miła i profesjonalna. Normalni ludzie w nienormalnych czasach.
5 / 5
2021-12-22 17:27:38
Anna
Doskonała organizacja i asortyment . Przemiła obsługa w punktach odbioru osobistego . Cenię sobie profesjonalizm personelu .Wszystko oceniam na 5 ! Zero dystansu do klienta :). Super !
5 / 5
2021-12-22 17:27:38
Anna
Doskonała organizacja i asortyment . Przemiła obsługa w punktach odbioru osobistego . Cenię sobie profesjonalizm personelu .Wszystko oceniam na 5 ! Zero dystansu do klienta :). Super !
5 / 5
2021-12-15 07:46:12
Katarzyna
Sklep błyskawicznie wysłał zamówienie. Jeden z produktów zwróciłam wszystko odbyło się bez problemów . Miałam pewne obawy czytając opinie ale wszystko było Ok. Zamawiam już 2 raz w tym sklepie. Polecam
1 / 5
2021-12-13 14:31:58
Joanna
Niestety nie polecam. Z powodu braku towaru nie zrealizowali zamówienia z 11.11 i do dzisiaj nie dostałam zwrotu środków. Na maile odpisują, ze pieniądze jutro powinny być na moim koncie. Telefonicznie tez słyszę, ze już szef podpisał przelew. Okłamują mnie 4 tygodnie. Nr zam. 91747/2021
1 / 5
2021-12-09 06:32:28
Monika
Ten sklep to dramat i katastrofa! Sklep oferuje towar, którego nie posiada na stanie. Przy produkcie widniała informacja o wysyłce w ciągu 24 godzin. Tymczasem czekałam ponad trzy tygodnie na realizację zamówienia, wysyłając w tym czasie maile z ponagleniami. Sklep miał sprowadzić zakupiony przeze mnie produkt od producenta, niestety po ponad trzech tygodniach anulowano moje zamówienie. Brakowało trzech zakupionych przeze mnie rzeczy. Ten sklep to jakieś nieporozumienie, katastrofa i jeden wielki chaos. Takich sprzedawców powinno się omijać szerokim łukiem. NIE POLECAM. Stanowczo ODRADZAM sklep pupilexpert.pl
1 / 5
2021-11-10 05:30:04
Maciej Cegiełła
Syf i kiła! Kupiłem w tym sklepie dwie karmy. Zamówiłem transport inpostem. Otrzymałem powiadomienie, że wysyłka może zająć do 3 dni. Piątego dnia ciągle nie otrzymałem informacji o nadaniu przesyłki. Postanowiłem zadzwonić i sprawdzić co jest grane. Po wysłuchaniu bota kilkukrotnie byłem pierwszym oczekującym klientem. Po około godzinie udało mi się dodzwonić. Pani poinformowała mnie, że paczka dziś do mnie wyjdzie. Otrzymałem ją następnego dnia. Niestety otrzymałem tylko pół zamówienia. Karma dla kota nie dotarła. Nie otrzymałem paragonu. Pomimo mojego kontaktu, nie byłem poinformowany o braku karmy dla kota. Telefon już nie odpowiada. Pani Joanna Golik jest osobą nierzetelną i nieuczciwą. Stanowczo odradzam robienie u niej jakichkolwiek zakupów. Kryterium ceny nie ma znaczenia, jeżeli i tak muszę wsiąść w auto i jechać kupić karmę w sklepie stacjonarnym. Szkoda nerwów i pieniędzy. Kasy za brakującą karmę nie otrzymałem.
5 / 5
2021-10-18 03:57:27
Jacekk
Kupuje od lat zamówiłem w piątek karmę dziś już doszła czyli realizacja ekspressss
5 / 5
2021-10-14 15:24:31
Michall
Fantastyczny sklep ludzie pracujący z pasja Polecam

Rzetelne opinie o PupilExpert