Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Raz Dwa Trzy Dom

Raz Dwa Trzy Dom Opinie 4.0 (162)

Podgórna 3
66-600
Połupin
+48684151789
opinie Raz Dwa Trzy Dom
speedtest
4.0
162
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-01-12 07:25:31
Agnieszka
Przestrzegam przed współpracą z tą firmą. Zapłaciłam prawie 250zł. Czekałam 2 miesiące, ponieważ był problem z dostępnością towaru, po upływie tego czasu, kontakt się urwał. Zero kontaktu; e-maile bez odpowiedzi, telefony też. Zażądałam zwrotu kasy - bez rezultatu.
1 / 5
2022-12-27 06:13:40
Dariusz
Potwierdzam - to oszuści !!! Towar zakupiłem przez ich stronę 14.12.2022 i do tej pory nic. Telefon nie działa, na e-maile nie odpowiadają, a dziś nie da się wejść na ich stronę. Oddaję sprawę do prawnika i zgłaszam na policję. Ostrzegam nic tam nie kupujcie !!!
1 / 5
2022-10-18 07:04:12
Darek
Przestrzegam przed współpracą z tą firmą. Zrobiłem przedpłatę, prawie 400 zł. Czekam ponad 2 miesiące, a towaru brak. Zero kontaktu; e-maile bez odpowiedzi, telefony też. Zażądałem zwrotu kasy - bez rezultatu. Temat oddaję do prawnika
1 / 5
2022-10-16 03:27:30
Jacek
Oszust!!! Przestrzegam omijać z daleka kontakt tylko mailowy i tylko na początku nie wysyła zakupionych towarów, a jak już wysłany po wielotygodniowych bataliach to całkowicie inny stary model który jest dużo tańszy gdzie indziej. Żadnej możliwości zwrotu wymiany. Omijać z daleka!!!
1 / 5
2022-09-13 03:36:28
Wiesław
mija 3 dni od zamówienia kuchenki. nie ma żadnej wiadomości o wysłaniu i opłacie zamówionej kuchenki
1 / 5
2022-08-27 09:50:30
Agnieszka Dziczek
Zamówiłam towar 5 dni temu.Brak odpowiedzi na e-maile,nie można się dodzwonić(poczta głosowa) a dziś sklep zablokowany:(
5 / 5
2022-07-31 13:00:59
bartek
Towar zgodny z opisem szybka wysyłka.
1 / 5
2022-07-21 07:10:11
Adam
Zamówiony towar nie dotarł. Nie odbierają telefonu, nie odpisują na maile
1 / 5
2022-07-18 06:40:26
Krzysztof
Zamówienie i wpłata miesiąc temu. Po dwóch tygodniach zażądałem zwrotu pieniędzy. Od miesiąca brak kontaktu ani telefonu nie odbiera, ani na maile nie odpowiada, ani towaru, ani gotówki. To oszust.
1 / 5
2022-06-18 01:07:56
Leszek
Kasa poszła a odzewu i towaru brak; może go jeszcze 123 kompletują.
1 / 5
2022-02-17 14:01:15
Ryszard
Handel towarem którego nie mają na stanie
5 / 5
2021-11-08 06:30:30
Jacek
Towar zgodny z opisem. Szybko i sprawnie. Polecam!!!
5 / 5
2020-02-15 11:56:14
Angelika
Z otrzymanego towaru jestem zadowolony polecam.
5 / 5
2020-02-13 12:46:02
Jarosław
Pełen profesjonalizm, szybka dostawa
5 / 5
2020-02-13 12:13:50
Michał
kontakt telefoniczny odbiór towaru o umówionej godzinie towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-11 21:10:23
Wanda
Bardzo szybko i sprawnie od zamówienia aż do odbioru przesyłki. Towar dokładnie zabezpieczony i zapakowany.
5 / 5
2020-02-11 18:51:06
Bogdan
Dobry kontakt, niskie ceny, bogaty asortyment, polecam
4 / 5
2020-02-11 17:35:07
Greta
Markowe włączniki oświetlenia
1 / 5
2020-02-10 18:42:24
Igor
Brak słów, złożyłem zamówienie potwierdziłem i czekam od 2 tygodni na towar którego nie ma. Nie polecam nikomu.
5 / 5
2020-02-08 07:33:21
Wacław
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem.
2 / 5
2020-02-07 09:38:16
Beniamin
Czekałem dwa tygodnie na zamówiony towar. Odpowiedzi na wiadomości dopiero do kilku próbach.
4 / 5
2020-02-06 20:21:33
Mateusz
Kontakt ze sklepem lekko utrudniony (kilka razy nikt nie odebrał telefonu i włączała się poczta, zresztą przepełniona). Trochę długi czas oczekiwania na wysyłkę, gdy podana informacja na stronie sklepu, że towar jest na magazynie.
5 / 5
2020-01-31 16:31:22
Łucja
Dziękuję Ślicznie Pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2020-01-29 21:16:04
Anita
Gniazda natynkowe. Wszystko zgodne z opisem, info na bierzaco. Polecam.
1 / 5
2020-01-29 14:13:01
Ziemowit
Po tygodniu upomniałem się o wysyłkę dopiero wysłali a jednego produktu z zamówionych nie otrzymałem trzy dychy w plecy
5 / 5
2020-01-29 14:10:39
Sergiusz
bardzo dobry kontakt ,Wszystko ok. Polecam
4 / 5
2020-01-29 08:26:19
Longin
Kontakt ok. Towaru brak w magazynie, dlatego chwilowe opóźnienie w wysyłce. Zostałem przeproszony za opóźnienie. Towar dostałem z godny z opisem.
5 / 5
2020-01-29 05:26:52
Sebastian
Szybko, solidnie, polecam sklep
1 / 5
2020-01-28 15:39:35
Iwo
Zamówiłem towar i po 4 dniach otrzymałem informację, że towar niedostępny....Nie wiem czy na tym polega handel, że sprzedaje się towar którego się nie posiada.
1 / 5
2020-01-28 12:04:11
Leopold
Kontakt telefoniczny niemożliwy.
1 / 5
2020-01-21 22:15:28
Grzegorz
Zamówienie złożone, brak kontaktu ze sprzedającym. Dobrze, że wybrałem płatność za pobraniem.
1 / 5
2020-01-20 15:54:35
Kornelia
Zamówienie zostało anulowane
1 / 5
2020-01-17 12:00:23
Honorata
Brak możliwości kontaktu. Nie można się dodzwonić nie odpisują a e-maile
5 / 5
2020-01-17 11:11:07
Tamara
Polecam serdecznie zakupy, bardzo szybka wysyłka pełen profesjonalizm.
4 / 5
2020-01-13 19:50:55
January
POLECAM - moje oczekiwania zostały spełnione.
5 / 5
2020-01-09 21:16:25
Teodor
Jestem zadowolona z szybkiej dostawy zamówionego towaru.
5 / 5
2020-01-07 11:02:30
Magdalena
Szybko i sprawnie, dobry kontakt, towar zgodny, polecam.
5 / 5
2020-01-05 21:07:29
Manuela
Szczerze polecam ten sklep, jest naprawdę tanio w porównaniu do marketów budowlanych.
5 / 5
2020-01-04 10:24:56
Radosław
wszystko w należytym porządku
5 / 5
2020-01-03 14:32:11
Tomasz
Polecam. Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-31 13:19:16
Michał
Bardzo dobra o fachowa obsluga
3 / 5
2019-12-21 09:35:36
Wacław
towar zgodny z zamówieniem ale problemy z formą dostawy.
5 / 5
2019-12-21 07:52:26
Bogusław
Bardzo szybka dostawa, informowanie na bieżąco o kolejnych etapach, towar zgodny z opisem. Polecam
4 / 5
2019-12-16 14:17:29
Ernest
Wszystko dobrze zgodnie z opisem zamierzam kontynuować zakupy jeśli tylko będzie dobra oferta😏Polecam
4 / 5
2019-12-13 10:51:02
Marta
Sklep jest ok i polecam ale firma kurierska fedex z której sklep korzysta to brak słów nawet nie będę się wypowiadać na ten temat bo to porażka
5 / 5
2019-12-13 09:08:22
Sławomir
Bardzo rzetelny sprzedawca. Polecam każdemu
3 / 5
2019-12-09 22:11:50
Diana
Dlugi czas oczekiwania, ale peodukt dotarł.
4 / 5
2019-12-09 15:14:52
Włodzimierz
Jako nowi klienci na razie jesteśmy zadowoleni... choć koszty przesyłki i czas oczekiwania można by zmienić... jak na tak duży sklep warto by bardziej zadbać o tak ważne aspekty.
5 / 5
2019-12-06 17:40:48
Arnold
Super sprzedawca, bardzo pomocny. Polecam każdemu
5 / 5
2019-12-04 14:13:22
Bartłomiej
Bardzo dobra współpraca. Sklep poszedł mi na rękę. Bardzo polecam ta firmę.
5 / 5
2019-12-02 17:49:31
Aleksandra
sprawnie, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-01 14:06:01
Hubert
Duży wybór towaru, dobry kontakt.
4 / 5
2019-12-01 02:33:52
Leopold
ok, trudny kontakt, a praktycznie sklep bez kontaktu, towar przyszedł, długi czas oczekiwania
5 / 5
2019-11-27 14:54:29
Daria
Wszystko w najlepszym porzadku.
5 / 5
2019-11-26 22:40:08
Benedykt
Brak odpowiedzi na maile, ale towar otrzymany zgodnie z prośbą.
3 / 5
2019-11-26 16:16:39
Jacek
zamówienie otrzymałem dopiero szóstego dnia
5 / 5
2019-11-22 21:49:06
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep.
4 / 5
2019-11-22 15:57:07
Arleta
Towar zgodny z opisem, nowy, nieuszkodzony. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-11-22 14:03:12
Damian
Szybka realizacja zamowienia oraz dostawa. Towar zarowki z odpowiednia dbaloscia zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-11-22 11:56:49
Anita
Polecam, wszystko zgodne z opisem. Termin dostawy taki jak podano w ofercie. Towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-11-21 13:02:13
Donata
Super sklep z przemiłą obsługą. Sklep pospieszył się nieco z wysyłką towaru, ponieważ wysłał produkty jeszcze przed potwierdzeniem mojego zamówienia, ale... nie było jakiegokolwiek problemu z anulowaniem zamówienia. POLECAM jak najbardziej zakupy u takiego sprzedającego.
5 / 5
2019-11-21 11:24:50
Stefania
Duży wybór towaru, dobry kontakt, szybka wysyłka.
4 / 5
2019-11-19 17:50:04
Eleonora
Sklep w porządku, część towaru uszkodzona najprawdopodobniej przez DPD, sklep po przesłaniu protokołu szkody odeśle pieniądze za uszkodzony towar.
5 / 5
2019-11-17 15:51:29
Wiktoria
Polecam zakupy w tym sklepie wszystko ok
4 / 5
2019-11-15 21:04:01
Lesław
Paczke otrzymałem po 3 dniach roboczych, ale oczywiście przy zamówieniu sklep informował że czas wysyłki jest większy z powodu zmiany lokalizacji magazynu. Na pewno będę wracał i polecał wszystkim jestem zadowolony w 100 procentach. Pozdrawiam całą załogę 123Dom
5 / 5
2019-11-13 21:38:01
Emanuel
Super sprzedawca mimo uszkodzenia towaru w czasie przesyłki sprzedawca załatwił zwrot towaru i wymianę na nowy pełne zaangażowanie sprzedawcy .Polecam w 100 procentach
5 / 5
2019-10-29 23:16:27
Eryk
Świetny kontakt, ceny i obsługa polecam jak najbardziej ! ! ! ! !
5 / 5
2019-10-25 11:22:23
Franciszka
Towar zgody z zamówieniem szybka dostawa ogolnie super
3 / 5
2019-10-22 13:02:00
Włodzimierz
Długi czas oczekiwania na zamówienie, po opłaceniu czekałem na paczkę ponad tydzień.
1 / 5
2019-10-21 11:49:47
Kacper
Sklep niewarty zaufania, zdążyłem pojechać do Warszawy i kupić osobiście zamówiony towar. DHL owi dostarczono paczkę ledwie w czwartek. Natomiast ja dostałem już kilka sms, że paczka jest w drodze. Skandaliczna obsługa
1 / 5
2019-10-18 13:50:49
Anna
brak możliwości dodzwonienia się !
5 / 5
2019-10-18 11:17:42
Bronisława
Póki co jestem wręcz zachwycony skrzynią. Skrzynia poleci ze mną do Afganistanu na misję. Postaram się odezwać po powrocie i wtedy przekazać swoją opinię. Pozdrawiam i POLECAM wszystkim.
5 / 5
2019-10-18 08:34:02
Walenty
Transakcja przebiegła bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2019-10-15 13:57:27
Janusz
Bardzo profesjonalne podejście do kupujących. Niemal pełny opis sprzedawanych produktów. Jest możliwość śledzenia zamówienie na stronie sklepu oraz info wysyłane jest na maila.
4 / 5
2019-10-15 11:50:12
Donata
Towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka bardo szybko przyszła. Dziwne dla mnie było to, że płatność kartą lub szybkim przelewem była z prowizją 0,06% wartości zakupu. Zawsze płace za zakupy przez internet kartą i nigdy nie spotkałam się z czymś takim.
5 / 5
2019-09-27 13:24:58
Monika
Jest ok . Porządny sklepik . Oby Tak dalej.
5 / 5
2019-09-25 19:02:48
Paula
Transakcja przebiegła zgodnie z umową
5 / 5
2019-09-18 03:58:29
Kornelia
Wszystko poszlo zgodnie z planem
1 / 5
2019-09-09 15:37:39
Dymitr
Pięć dni czekam na przesyłkę kurierską
5 / 5
2019-09-05 09:02:12
Roksana
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Towar nie uszkodozny i bez wad.
5 / 5
2019-09-03 20:07:42
Jakub
Szeroki asortyment towarów, konkurencyjne ceny, sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-08-29 15:48:56
Stefania
Bardzo sprawnie, solidnie. Wszystko OK
5 / 5
2019-08-20 11:29:22
Cecyl
Wszystko ok. szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-08-15 17:17:44
Liliana
Wszystko otrzymałam zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-15 11:38:45
Stanisława
Zgodnie z opisem. W skrzynce Stanleya brakowało jednego elementu ale sklep dosłał bez problemu.
5 / 5
2019-08-13 12:20:10
Nadia
Profesjonalizm godny polecenia.
5 / 5
2019-08-06 12:05:37
Norbert
Zadzwoniłem we wtorek potrzebowałem produkt do piątku, Pan nie obiecywał że się uda, ale wszystko przyszło dobrze i w piątek przesyłka dotarła! Zapakowana perfekcyjnie! Jak dla mnie bomba!!! Gorąco polecam!!! Super kontakt!!!
5 / 5
2019-07-30 08:50:18
Aneta
Szybko sprawnie bez uwag. Polecam.
5 / 5
2019-07-25 11:11:38
Kazimierz
Towar zgodny oraz szybka dostawa.Polecam.
5 / 5
2019-07-17 09:01:00
Matylda
Bardzo dobra firma dbająca o klienta!
5 / 5
2019-07-16 11:36:34
Kazimierz
Jestem zadowolony, sprawnie i szybko dostarczone
5 / 5
2019-07-04 11:08:40
Aldona
polecam dostarczenie przesyłki
4 / 5
2019-07-04 07:44:05
Oksana
Jak dla mnie jest dobrze można zamawiać.
5 / 5
2019-06-27 17:37:28
Fabian
przesyłka zgodna z zamówieniem lecz oczekiwania zdecydowanie za długi, jedyna opcja dostawy to poczta polska, która funkcjonuje jak w średniowieczu, choć chyba konno byłoby szybciej.
5 / 5
2019-06-25 12:19:53
Otylia
Ogólnie w porządku. Pierwsza paczka niepełna, ale następnego dnia otrzymałam resztę zamówienia. Dobry kontakt.
5 / 5
2019-06-17 11:41:40
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-06-12 05:44:52
Jan
Super polecam towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-04 08:37:34
Iwo
Polecam. Szybko i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Zadowolenie z transakcji 100%.
5 / 5
2019-06-04 01:36:50
Józef
Transakcja przebiegła pomyZakupiony produkt zgodny z opisem, niska cena produktu. Polecam :)
5 / 5
2019-05-29 15:14:26
Bogusława
Jak zwykle bezproblemowe zakupy, solidna firma - polecam , bo warto.
5 / 5
2019-05-22 12:55:16
Faustyna
Jestem zaskoczony -pozytywnie!
5 / 5
2019-05-15 17:00:19
Ryszard
Temat ogarnięty profesjonalnie, jedynie kurier gls-u mógł wcześniej powiadomić że wkrótce będzie.
5 / 5
2019-05-09 13:31:31
Szymon
Towar zgodny z opisem wysokiej jakości, ceny konkurencyjne a opakowanie transportowe wzorcowe, dostawa trwała kilka dni, ale zamówiony towar był różnorodny i zapakowanie go w takim profesjonalnym stylu wymagało tego czasu. Polecam i liczę na dalszą współpracę jeśli będzie taka potrzeba.
2 / 5
2019-05-09 11:25:22
Ludwik
Towar niezgodny z opisem, taczki miały być wykonane z blachy 2mm a są z 1.5. 2mm nie ma nawet z warstwą nałożonego lakieru.
5 / 5
2019-05-02 20:34:58
Gabriela
dużo osób pisze złe słowo o sklepie , to tacy niech idą se do biedronki po kisiel w majtkach, a nie po konkretne zakupy ,jestem zadowolony z transakcji ,podejścia do klienta i informacji o wysyłanym produkcie i dostawie ,wszystko przebiegło bez za kłóceń i nieporozumień .polecam
5 / 5
2019-05-01 21:03:12
Przemysław
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-04-24 12:33:12
Alina
Wszystko przebiegło bez zarzutów
5 / 5
2019-04-24 11:40:24
Apoloniusz
ekspresowa dostawa , towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam .
1 / 5
2019-04-23 12:09:50
Arkadiusz
Na sklepie nie ma towaru i nie informują klienta
5 / 5
2019-04-18 15:21:14
Marcelina
z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TEN SKLEP PROFESJONALNA OBSŁUGA DORADZTWO A CO NAJWAŻNIEJSZE CENY TOWARÓW SA KONKURENCYJNE DLA INNYCH
5 / 5
2019-04-09 22:50:29
Beniamin
wszystko super - realizacja bez zastrzeżeń
1 / 5
2019-04-08 21:07:03
Fabian
Zdecydowanie nie polecam. Brak kontaktu telefonicznego ze sklepem w celu wyjaśnienia pomyłki, nie odpowiadają na e-maile. Zakupiony towar przyszedł niekompletny.
5 / 5
2019-04-03 10:53:42
Beata
Polecam szybko sprawnie bez uwag.
4 / 5
2019-04-02 10:26:08
Jonatan
Jest OK! Można by trochę dodać poprawy. Dziękuję!
1 / 5
2019-04-01 10:53:00
Klaudiusz
Ponad tydzien nie otrzymalem jeszcze towaru
5 / 5
2019-03-25 15:45:45
Tobiasz
Szybka i uprzejma obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Ceny przystępne. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2019-03-22 16:08:53
Edyta
Polecam. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
3 / 5
2019-03-20 10:27:18
Mariusz
Sprzedają towar którego nie posiadają,długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2019-03-13 12:23:23
Patryk
Bardzo solidna firma, godna polecenia.
5 / 5
2019-03-05 15:50:43
Lucyna
Polecam sklep. Na moja prosbe -prezent mega szybka dostawa.
4 / 5
2019-02-28 19:45:55
Wiesława
zamówienie, transport na 5tkę, niestety zdjęcie towaru ze strony i faktyczny wygląd nie pokrywały się, na szczeście cena była na tyle atrakcyjna że wygląd to sprawa drugorzędna.
5 / 5
2019-02-28 01:32:33
Zenon
Wszystko pięknie ładnie lecz paczka nie została dostarczona do domu a koło śmietnika... brak słów. Wlasciciele sklepu oferując owa firmę kurierska również odpowiadają za niesmak który pozostał.
5 / 5
2019-02-14 13:37:36
Celestyn
Radość większa niż wyjazd na wakacje !
2 / 5
2019-02-14 11:37:29
Adam
Oferują towar którego nie maja - chciałem 5 szt były dostępne. Dostałem telefon ze nie ma tyle.
5 / 5
2019-02-14 10:44:11
Bronisław
Transakcja przebiegła w sposób profesjonalny, zgodnie z najwyższymi standardami. Dziękuję i myślę, że wrócę do 123dom.pl na zakupy.
5 / 5
2019-02-14 09:17:28
Krystian
Szeroki asortyment, dobre ceny i bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2019-02-12 12:40:54
Herbert
Polecam jak najbardziej sprzedawcę.
5 / 5
2019-02-02 11:15:27
Małgorzata
Wysoki profesjonalizm iczciwość i zaufanie do klienta. Polecam ten sklep i oby wszystkie inne byly na tak wysokim poziomie.
5 / 5
2019-02-01 18:57:06
Błażej
Świetna obsługa. Troska o prawidłowe dostarczenie zamówienia. Polecam solidną firmę.
3 / 5
2019-02-01 15:16:28
Honorata
Towar został do mnie wysłany dopiero po tym jak się o niego upomniałem. Mało tego nikt nie raczył do mnie odpisać na zadane przeze mnie pytanie.
4 / 5
2019-01-28 13:36:58
Edward
Polecam, aczkolwiek kontakt mógłby być niec lepszy. Na dwa zadane pytania, na jedno nie otrzymałem odpowiedzi.
4 / 5
2019-01-27 20:07:35
Bogusław
Otrzymałem urządzenie z uszkodzoną obudową, ale działające. Sklep zwrócił pieniądze i pozwolił zatrzymać piekarnik. Jest ok.
5 / 5
2019-01-20 16:55:58
Władysława
Pomimo podania dłuższego terminu dostawy przy zamawianiu, paczka przyszła po 2 dniach.
5 / 5
2019-01-16 09:16:47
Ryszard
Witam nie mam uwag do współpracy ze sklepem . Towar otrzymałem szybko i bez problemów to co chciałem
5 / 5
2019-01-14 19:06:56
Dymitr
miły sprzedawca, dobra cena, normalny sklep
5 / 5
2019-01-14 17:40:39
Izabela
Zamówienie zostało zrealizowane w czasie dwóch tygodni. Uważam to za normalne w związku z przerwami inwentaryzacyjnymi w wielu firmach. Towar zgodny z opisem. Miły kontakt telefoniczny z obsługą sklepu. Polecam zakupy w/w sklepie.
1 / 5
2019-01-07 14:34:21
Jakub
Beznadzieja, 2 tygodnie a przesyłka nawet nie nadana
4 / 5
2019-01-07 13:54:04
Gustaw
Wszystko przebiegało sprawnie według moich oczekiwań. Dziękuję i polecam.
2 / 5
2019-01-01 09:10:58
Fryderyk
przeslano mi nie to co zamawialem
1 / 5
2018-12-26 14:21:24
Jacek
Brak profesjonalizmu, sklep nie panuje nad tym co ma w ofercie, a co za tym idzie nie kupiłem towaru, za który od razu zapłaciłem, bo okazało się, że nie posiadają takiego, to jeszcze na dwa dni miałem zamrożone pieniądze zanim otrzymałem zwrot swoich pieniedzy
5 / 5
2018-12-25 17:21:54
Tobiasz
Wszystko super. Przesyłka dotarła ekspresowo
1 / 5
2018-12-21 11:23:33
January
Totalna porażka , zapłaciłem za domofon ponad dwa tysiące złotych, sklep oczywiście towaru nie miał. Czekam uż tydzień i pieniędzy na koncie nie mam ! dotpay kłamie że zrobił zwrot a mbank mówi że nic takiego nie otrzymał od dotpaya .[...]
5 / 5
2018-12-20 07:42:34
Alberta
wszystko przebiegło bezproblemowo
5 / 5
2018-12-13 15:15:21
Bogusława
już raz pisałem oceniam pozytywnie, jestem zadowolony
3 / 5
2018-12-13 09:28:12
Alina
Kurier nie dostarczył przesyłki chociaż miał ją załadował. Nie zadzwonił.
1 / 5
2018-12-12 20:33:40
Arlena
Czekam już tydzień, i nic. Brak odpowiedzi ze sklepu co się dzieje z moim zamówieniem. Ni polecam.
5 / 5
2018-12-12 14:13:35
Ziemowit
Super, kontakt na telefon, na drugi dzień przesyłkę miałem po drzwiami. Gorąco POLECAM
5 / 5
2018-12-11 12:25:56
Amelia
Wszystko zgodne z opisem itd. Jedyne co to nie odpowiadają na zapytania email.
5 / 5
2018-12-05 13:13:42
Kamila
Wszystko w porządku, ten sam łańcuch na allegro jest w dwukrotnie wyższej cenie.
5 / 5
2018-12-03 20:56:15
Liwia
Polecam. Transakcja bez zarzutu.
5 / 5
2018-11-29 08:45:58
Łucja
Sklep solidny, szybka przesyłka towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-26 20:26:38
Lesław
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2018-11-22 16:44:22
Mariola
Polecam sklep - bardzo duży asortyment towarów w przystępnych cenach. Dobra komunikacja ze sprzedającym. Szybka realizacja zamówienia. Niestety w moim przypadku ze względu na gabaryty przedmiotu zamówienia zlecono transport przewoźnikowi, który nie stanął na wysokości zadania i nie doręczył skutecznie towaru. Sprzedający zachował się fair i dokonał zwrotu pieniędzy.
5 / 5
2018-11-22 12:44:50
Edward
Zakup udany kurier był w zamierzonym terminie jestem zadowolony dobra cena i jakość
5 / 5
2018-11-21 15:50:36
Apolonia
Bardzo rzetelna i fachowa obsługa.
5 / 5
2018-11-16 12:16:39
Hanna
polecam towar prawidłowy kontakt ok
5 / 5
2018-10-29 14:13:25
Judyta
Transakcja bez problemów. Należycie opakowany towar. Polecam.
5 / 5
2018-10-23 09:33:09
January
Zamawiałem po raz drugi. Super szybka realizacja. Polecam
5 / 5
2018-10-21 20:56:26
Walenty
Bardzo dobry kontakt Rzeczowa obsługa Sprawna logistyka POLECAM
5 / 5
2018-10-14 21:21:06
Sofia
Towar (wózek) zgodny z opisem, dostarczony bardzo szybko.
5 / 5
2018-10-02 20:46:51
Ada
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, polecam sklep!
1 / 5
2018-10-02 10:02:20
Zdzisław
Nie odbiera telefonu, nie odpisuje na meble, nie mam towaru ani kontaktu a przelew zrobiłem i co teraz?

Rzetelne opinie o Raz Dwa Trzy Dom