Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Robizoo

Robizoo Opinie 4.2 (155)

Chabrowa 3
65-012
Zielona Góra
68 321 25 42
opinie Robizoo
speedtest
4.2
155
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-06 16:10:39
Wera
Kontakt ok produkty zgodne z zamówieniem
5 / 5
2020-01-17 10:46:12
Milena
Wspaniały sklep, jestem bardzo zadowolony!
5 / 5
2019-09-27 07:44:24
Anastazja
bezproblemowo . profesjonalnie
2 / 5
2019-09-25 12:14:37
Aniela
Za dlugo sie czeka na przesylke
1 / 5
2019-05-28 20:25:13
Iga
Brak towaru, brak informacji kiedy bedzie
5 / 5
2019-05-22 18:29:21
Fabian
Wszystkie etapy zrealizowane bardzo dobrze. Atrakcyjna cena,udzielone wszelkie potrzebne informacje,szybki czas dostarczenia przesyłki. Przesyłka wzorowo zapakowana tak,by zawartość nie uległa nawet najmniejszemu uszkodzeniu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam.
3 / 5
2019-04-10 10:17:08
Ziemowit
Na stronie możliwa jest licytacja ceny przy produktach,skorzystałem z tej opcji, ale odzewu na moją propozycję cenową - nie było w ogóle. Stąd tylko tyle gwiazdek od klienta pierwszorazowego...byłoby więcej,gdyby był odzew ze sklepu który milczy. Żadna to licytacja u nich.
1 / 5
2019-04-09 10:39:53
Sławomir
tragedia tlo tandeta i nie ten kolor co na zdjeciach
4 / 5
2019-03-03 21:41:32
Pola
Wszystko zgodne z opisem tylko czas oczekiwania dlugi
3 / 5
2019-02-15 10:18:51
Malina
Długi czas oczekiwania na samo wysłanie paczki
3 / 5
2019-02-04 11:58:17
Ludwika
Bardzo kosztowna przesyłka towaru. Sklep zyskałby więcej klientów obniżając koszty przesyłki, bo ja sama korzystałabym częściej z zakupów w tym sklepie, jednak kwota 200 zł doliczana na wejściu do zapłaty za transport przy zamówieniu nawet niewielkim paraliżuje i człowiek się wycofuje z zakupów. Poza tym, przy naprawdę kosztownym zamówieniu nie ma opcji "za darmo", jak u większości szanujących się firm. Pozdrawiam.
5 / 5
2018-12-07 22:01:24
Oskar
Trochę trwało ale wszystko w porządku.
5 / 5
2018-11-15 18:41:32
Sandra
Bardzo dobry sklep z ciekawa ofertą i atrakcyjnymi cenami. Kompetentna i miła obsługa. Jedyny mankament to firma kurierska DHL, jak na razie od czterech dni (według statusu DHL) usiłują odebrać towar od nadawcy co dwa dni przysyłając mi inne powiadomienie - porażka. Może czas zmienić firmę.
5 / 5
2018-11-13 17:52:30
Andrzej
Oceniam sklep oraz transakcję bardzo pozytywnie.
4 / 5
2018-10-31 18:13:00
Cecylia
Towar dotarł w całości, miałam uzyskać zwrot środków za przesyłkę, do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
5 / 5
2018-10-09 15:35:06
Klaudiusz
Tranzakcja przebiegla pomyslnie.Polecam
5 / 5
2018-09-06 12:30:40
Judyta
Szybko, sprawnie, bez problemów. Cena bardzo przyzwoita. Sam filtr to taki średni mocno, ale kupując taniego chińczyka, trzeba się z tym liczyć. :)
5 / 5
2018-08-05 21:00:26
Beniamin
Bardzo dobry kontakt. Kompetentna obsługa. Wysokiej jakości towar.
5 / 5
2018-07-24 12:25:58
Aneta
Solidna i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-07-18 17:57:49
Seweryn
Fachowa i szybka obsługa.Dbałość w zabezpieczeniu wysyłki / kupiłem akwarium 450 l. / Łatwość w nawiązaniu kontaktu telefonicznego.
5 / 5
2018-07-04 14:14:38
Ignacy
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem na stronie .
3 / 5
2018-06-12 20:29:38
Jeremiasz
Jedno z zamównien do mnie dotarlo.Na nastepne czekam.Sklep wydaje sie dosc dobry.
5 / 5
2018-05-23 14:26:02
Helena
Szybko,sprawnie,w rozsądnej cenie
1 / 5
2018-05-05 10:22:51
Cezary
Jak długo będę jeszcze czekał na zamówioną i zapłaconą szafkę?
5 / 5
2018-03-21 18:38:02
Zygfryd
Szybko i łatwo została zrealizowana zamówienie
5 / 5
2018-02-28 09:59:55
Wiesława
Super kontakt,pełny profesjonalizm.
5 / 5
2018-02-13 13:07:57
Apoloniusz
Pełen profesjonalizm i fachowe porady.
5 / 5
2018-02-10 20:04:04
Eugeniusz
Akwarium bez zarzutu. Czas oczekiwania zgodny z opisem na stronie. Polecam
5 / 5
2018-01-22 16:25:00
Malwina
Dziękuję bardzo za solidną i fachową obsługę
5 / 5
2018-01-05 15:01:13
Marek
Wszystko w najlepszym porządku, sklep godny polecenia.
5 / 5
2017-12-27 21:28:51
Bożena
na razie nie mam negatywnej opini
5 / 5
2017-12-21 21:57:11
Kamil
Rewelacja, doskonały kontakt ze sprzedawcą, szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2017-11-29 07:50:43
Janusz
Szybko przystępne cenowo. Ogólnie Polecam.
5 / 5
2017-11-27 09:24:07
Walenty
Jestem laikiem a obsługa pomogła profesjonalnie !
5 / 5
2017-11-16 21:43:38
Katarzyna
wszystko ok. to juz drugie akwarium, które kupilem w robizoo. Po otwarciu opakowania zewnetrznego sam kurier był pod wrażeniem jak porządnie szkło zabezpieczono.
1 / 5
2017-10-25 10:00:21
Bronisław
CZas wysyłki i kontakt z klientem to jakiś żart. Ludzie na infolinii mówią co innego robią co innego. Zamówiłem towar w środę pieniądze przelałem na konto i mija 5 dni (roboczych) a ja nadal nie dostałem przesyłki...
5 / 5
2017-10-24 12:46:41
Bernadeta
Bardzo dobry kontakt i szybka obsługa.
5 / 5
2017-10-18 11:00:17
Magdalena
Towar zgodny z zamówieniem, pewnie zapakowany, bez uszkodzeń. Polecam zakupy.
5 / 5
2017-10-12 09:30:58
Ferdynand
Towar super.przesyłka dotarła w terminie podanym przy produkcie.bardzo dobry kontakt telefoniczny.polecam
4 / 5
2017-10-10 16:47:09
Walenty
Wszystko spoko, tylko pokrywa do akwarium, którą otrzymałem miała całkowicie luźny statecznik jaki i klapkę która go przykrywa.
3 / 5
2017-10-06 11:49:57
Karina
Problem z zakupem na raty. Bank BGŻ PARIBAS.
5 / 5
2017-09-15 12:25:14
Łukasz
Mogę z czystego serca polecić sprzedawcę. Ceny konkurencyjne.
5 / 5
2017-09-15 05:56:25
Irma
Fajna info linia niezly kontakt super towary
3 / 5
2017-09-10 14:58:07
Zofia
Co prawda produkt zgodny z opisem. Ale czas oczekiwania zdecydowanie za długi... Zamówienie złożone 14 sierpnia, dostawa 8 września. Podany czas oczekiwania przez sprzedającego to 2 tygodnie + 2-3 dni. Zero kontaktu sprzedającego w związku z opóźnieniem zamówienia. Średnie wrażenia co do zakupu...
3 / 5
2017-09-06 13:42:45
Tymon
Ciężko powiedzieć coś więcej na ten temat gdyż zamówienie składałem w niedzielę. Dziś jest środa i żadnego odzewu ze strony sklepu gdzie deklarowali wysyłkę za 2max 3 dni. W dniu dzisiejszym zatem najpóźniej powinno wszystko do mnie wyjść. Póki co bez odzewu ze strony sklepu.
5 / 5
2017-08-31 15:24:50
Celina
Jest to super sklep, uczciwi sprzedawcy. Polecam
5 / 5
2017-08-25 18:50:17
Fryderyka
Bardzo serdecznie polecam sklep. Akwarium było bardzo dobrze spakowane na czas transportu i kompletnie nic się z nim nie stało 😄 Bardzo polecam wam opcje negocjacji, dzięki której można wydać trochę mniej pieniędzy, ja z tej opcji skorzystałam i zapłaciłam o wiele mnie pieniędzy 😄
4 / 5
2017-08-02 10:46:53
Irmina
Sprawnie, bezproblemowo, zgodnie z informacjami na stronie
5 / 5
2017-08-01 18:05:22
Zdzisława
Kupując w Robizoo to dla mnie wielka przyjemność, ponieważ mają konkurencyjne ceny, dobry towar i fachowy personel.
4 / 5
2017-07-29 23:12:40
Zenon
Bardzo dobry sklep lecz musiałem trochę poczekać na wysyłkę bo była trzy razy przekładana. Sklep warty polecenia na pewno będę zamawiał z niego więcej towaru.
4 / 5
2017-07-28 15:47:33
Sofia
Dobra firma, tylko mogła by sie szybciej kontaktować.
5 / 5
2017-06-25 11:27:13
Aleksandra
Wszystko OK ! Towar dobrze zabezpieczony zgodny z opisem.
5 / 5
2017-06-16 06:42:44
Lucjan
Wszystko ok , zostałem informowany telefonicznie o zmianach statusu zamówienia.Super polecam.Akwarium batrdzo dobrze zabezpieczone w trakcie transportu.
3 / 5
2017-06-10 13:05:43
Włodzimierz
Witam. Zamówienie otrzymałem po 17 dniach, przesyłka zabezpieczona prawidłowo,(Akwarium i osprzęt dotarł cały i działa) jednak zamawiałem 10 kg piasku kwarcowego a otrzymałem 2 kg, sprawę zgłosiłem, mieli sprawdzić na monitoringu mija kolejny tydzień i cisza. O tym że wysyłka się opóźni nie zostałem poinformowany Sam musiałem interweniować w tej sprawie. Zakupy w tym sklepie polecam ale dla cierpliwych i wyrozumiałych...
4 / 5
2017-06-05 10:28:14
Aurelia
Myślałam że potrwa to dość szybko ale okazało się że do zestawu zabrakło jednej rzeczy
1 / 5
2017-06-02 13:00:54
Beata
Fatalnie towar na stronie nie do zrealizowania, obiecują się odezwać nie oddzwaniają a na zwrot pieniędzy muszę czekać 7 dni ( pewnie jeszcze policzą sobie dni robocze )
5 / 5
2017-06-02 10:55:11
Izolda
Polecam. O kazdym etapie zamowienia zostalam poinformowana. Wiec nie bylo zadnej koniecznosci dopytywania o termin dostawy
5 / 5
2017-05-17 18:15:25
Michalina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar dotarł bardzo dobrze zabezpieczony, wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-05-17 12:37:41
Leopold
Fantastyczny i profesjonalny sklep, polecam!
5 / 5
2017-05-15 10:05:29
Dymitr
Kolejne zakupy w tym sklepie pełny profesjonalizm nie było towaru który zamawiałem zapewnili mi inny lepszy
5 / 5
2017-05-05 16:43:01
Alfred
Polecam sklep Robizoo! Towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze sprzedawcą i szybka wysyłka!
5 / 5
2017-05-02 14:00:06
Nastazja
Wszystko przebiegło pomyślnie polecam w 100 %
5 / 5
2017-04-29 11:14:56
Eleonora
Sprawnie, rzetelnie, zgodnie z ofertą.
5 / 5
2017-04-06 19:22:24
Hanna
Dobry kontakt, szybka transakcja, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-04-04 11:44:31
Brunon
OFERUJĄ TOWAR W ROZSĄDNEJ CENIE A CZAS REALIZACJI I KONTAKT ZE SPRZEDAWCĄ SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA.
5 / 5
2017-04-03 17:28:18
Wieńczysła
Bardzo dobry sklep akwarystyczny.Fachowa obsługa Gorąco POLECAM
5 / 5
2017-04-02 08:11:27
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie polecam
5 / 5
2017-03-24 15:00:39
Ludwika
Dobra informacja o produktach. Sprawna przesyłka
5 / 5
2017-03-18 10:08:57
Urszula
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie polecam gdyż to nie pierwszy i zapewne nie ostatni zakup w tym sklepie.
5 / 5
2017-03-13 15:01:52
Eliza
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2017-03-09 09:20:37
Zuzanna
Bardzo fajny sklep. Akwarium solidnie zapakowane.
5 / 5
2017-03-07 08:20:50
Teodor
Bardzo Dobra Współpraca Miedzy Klientem a Sklepem . Polecam Wszystkim . Szybka Transakcja
2 / 5
2017-02-27 19:01:53
Zygmunt
Sklep ma nieaktualną ofertę do dziś dnia widnieją artykuły u nich niedostępne. Kuszą klienta towarem, którego nie mają w sprzedaży i którego mieć już nie będą. Termin dostawy nieźle zakamuflowany, rzeczywisty termin realizacji zamówienia widoczny dopiero po głębszym przeanalizowaniu oferty i odsłonięciu odpowiedniej zakładki.
5 / 5
2017-02-26 19:36:52
Henryk
Przesyłka profesjonalnie zapakowana.
5 / 5
2017-02-23 19:07:39
Izolda
Jestem bardzo zadowolona i polecam innym.😊
5 / 5
2017-02-17 19:17:37
Jerzy
super ! jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2017-02-17 12:17:28
Kacper
Super sklep i obsługa. Pełne zadowolenie.
5 / 5
2017-02-16 19:23:02
Eleonora
Polecam sklep. Szybka wysyłka, solidne wykonanie akwarium, dokładnie zabezpieczona paczka.
1 / 5
2017-01-30 14:20:18
Karina
Towar ktory był wystawiomy na stronie nie był dostępny a towar ktory zaproponowano mi jako zamienik kompletnie nie pasował więc zrezygnowałem.
4 / 5
2017-01-30 07:40:21
Apolonia
Dobry kontakt, przedmioty zgodne z opisem. Miła obsługa - chętnie pomagają rozwiązać kwestie sporne, na bieżąco informują o statusie zamówienia
5 / 5
2017-01-27 15:22:34
Manuela
Profesjonalnie i dbałość o towar żeby doszedł bez uszkodzeń. Rewelacyjnie zapakowany.
5 / 5
2017-01-26 11:24:08
Beata
rewelacyjny towar i darmowa bardzo szybka wysyłka .
5 / 5
2017-01-22 19:29:36
Igor
Kupiłem już parę produktów i na chwilę obecną jestem zadowolony.
1 / 5
2017-01-20 20:58:31
Dorota
Czekam na przesyłkę juz od 12 grudnia a mamy 20 styczeń 2017 Rok Masakra
5 / 5
2017-01-19 14:42:50
Mariola
Super kontakt przede wszystkim. Można zadzwonić i uzyskać informacji pracownik bardzo miły.
5 / 5
2017-01-11 12:39:49
Wanda
dobry kontakt ze sprzedającym, przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona
2 / 5
2017-01-10 20:09:14
Bronisława
Przejrzysta oferta sklepu zainteresowała mnie. Obecnie mija 31 dni kalendarzowych od rozpoczęcia przez sklep realizacji??
1 / 5
2017-01-05 13:59:47
Zdzisław
Otrzymałem akwarium porysowane podczas klejenia bardzo długo walczyłem o zwrot jakieś kwoty po ustaleniu i stworzeniu podstaw reklamacji przez miesiąc jeszcze nie otrzymałem przelewu
3 / 5
2016-12-22 19:53:47
Tamara
Najpierw mimo zamówienia, towar okazał sie niedostępny i czkałam 14 dni na wysyłkę. Pokrywa dotarła uszkodzona - moim zdaniem -źle była zapakowana - każde potrząśnięcie mogło spowodować oderwanie elementów wewnątrz )to tez świadczy o jej słabej jakości, ale to nie wina sklepu). Instrukcje do zwrotu pokrywy, które dostawałam od sklepu mailowo, były nieczytelne, nie robię takich zwrotów na co dzień i nie wiedziałam co mam zrobić.
3 / 5
2016-12-17 22:04:03
Katarzyna
Wymiary pokrywy zostłay żle podane, w związku z tym pokrywa nie pasowała na moje akwarium. Przy wymiarach 50x30 okazuje się że a różne profile akwariów profilowanych. Ale ja dokładnie sprawdziłam że krótszy bok mam 25,7 cm, podane było 26, powinno pasować. Tymczasem pokrywa miała 25 cm. Gdyby nie moje PreentSreeny nie wiem czy reklamacja byłaby uznana, bo najpierw była dyskusja, a po godzinie od mojego telefonu juz na stronie były prawidłowe wymiary. Sam proces reklamowania mialam odczucie, ze został odebrany jako uraza osobista. Wręcz nie licuje to z bardzo profesjonalnym interfejsem internetowym. Filtr i reszta w porządku.
4 / 5
2016-12-13 19:16:37
Izabela
Co do sklepu, to powiem tyle że kontakt, jak i realizowanie zamówień na medal. Ale co do kuriera[kurierów] z tego jestem bardzo nie zadowolony. Nie szanują paczek, niestety taka jest prawda.
1 / 5
2016-12-02 17:12:08
Herbert
Żenada. Sprzedano wadliwy towar, po zgłoszeniu reklamacji zaprzestano odpowiadania na wiadomości. Nidy nie spotkałem się z tak chamskim i bezczelnym traktowaniem klienta.
5 / 5
2016-12-02 08:13:23
Olaf
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa gratis. Polecam.
5 / 5
2016-11-24 20:18:44
Waldemar
satysfakcja gwarantowana,polecam
4 / 5
2016-11-18 11:48:39
Martyna
Wszystko ok, transakcja pzrebiegla pomyslnie
4 / 5
2016-11-17 19:50:16
Adrian
Obsługa miła i fachowe. Małe problemy ze odświeżaniem statusu zamówienia ale ogólnie pozytyw.
2 / 5
2016-11-15 12:09:12
Sergiusz
Czekam i czekam ponad miesiąc a towaru jak nie ma tak nie ma!!! Przelew został wysłany a towaru brak. Zastanawiam się kiedy zostanie dostarczony.
4 / 5
2016-11-09 17:29:38
Kaja
Kontakt na przyzwoitym poziomie. Miła i rzeczowa obsługa i doradztwo. Towar zgodny z opisem, dotarł nieuszkodzony.
4 / 5
2016-11-01 09:22:49
Oliwia
odpowiedzialna firma kontakt ze sprzedawca dobry.
5 / 5
2016-10-25 20:09:45
Izolda
Bardzo dobry sklep, doskonała obsługa.
5 / 5
2016-10-04 12:27:18
Zbyszko
Akwarium wykonane prawidlowo szybka dostawa 100% zadowolenia
5 / 5
2016-09-25 07:36:08
Dymitr
Bardzo fajny sklep. Gorąco polecam.
1 / 5
2016-09-24 13:16:19
Aniela
Nie polecam, póki nie ma problemu z zamówieniem to jest pięknie ładnie... ale jeśli dochodzi do zwrotu to przeciągają sprawę. Do tego zachęcam aby sprawdzać oznaczenia na kupowanych produktach sprawdzać oznakowania CE, powinny być producenta. W moim przypadku sklep nakleił własne do czego nie ma prawa, prawdopodobnie sprzedali mi podróbkę...którą zwróciłam.
5 / 5
2016-09-23 10:16:22
Cyprian
Kompetentny, na pewno skorzystam w przyszlosci
4 / 5
2016-09-22 08:45:00
Witold
Ponad tydzień oczekiwania naprzesyłke.
1 / 5
2016-08-12 21:36:50
Sara
fatalnie sprzedajecie przedmioty których nie posiadacie po kilku dniach oczekiwań okazuje się że zamówienie nie może być z realizowane a ja dalej zostaję bez zamówionego i potrzebnego mi przedmiotu. Kontakt ze sklepem jest utrudniony doradcy potrafią tylko poinformować że zasięgną informacji i oddzwonią no i jakoś do tej pory żaden nie oddzwonił. Gdy bym wiedział od razu że danego przedmiotu nie będzie to nie czekał bym tydzień tylko dawno kupił gdzie indziej więcej chyba nie zamówię nic w robizoo.
5 / 5
2016-07-26 13:31:09
Agnieszka
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam ten sklep innym zainteresowanym.
5 / 5
2016-07-15 18:12:24
Przemysław
Ekspresowa wysyłka pomimo sprowadzenia towaru od dostawcy
5 / 5
2016-07-06 17:21:51
Ewelina
Jesli bedzie potrzeba robie zakupy polecam
5 / 5
2016-06-08 22:12:04
Grażyna
Wszystko jak należy. Towar dobrze zapakowany, na czas. Jak do tej pory nie mam zarzutów. Polecam sklep, dobry wybór.
5 / 5
2016-05-23 09:49:15
Elżbieta
szybka profesjonalna zgodna z oczekiwaniem realizacja zamówienia
5 / 5
2016-05-22 15:58:23
Henryka
mam tylko zastrzezenia do pokrywy: sliczna, ale nie praktyczna. Otwor na przewody filtra zew za maly, 2 belki oswietleniowe w pokrywe 100*40cm absurd bo nie mozna juz ich przesuwac, wiec panie producencie po co oferowac 2 belki w takiej pokrywie? Poza tym sliczna i gdyby nie ten otwor z jedna belka warta tej ceny.
5 / 5
2016-05-06 17:53:16
Radomir
bardzo pozytywna zamierzam kupować tam częściej
5 / 5
2016-05-02 08:46:39
Konstancja
Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia
4 / 5
2016-04-29 12:35:26
Ignacy
bardzo długie oczekiwanie na zamówiony towar - 8 dni plus 4 dni leżakował w magazynie u kuriera (już chciałem sam go odebrać) - PDP
5 / 5
2016-04-20 16:13:53
Rafał
Z czystym sumieniem polecam😊
4 / 5
2016-04-18 08:45:43
Leszek
MIMO POMYŁKI NA MAGAZYNIE, TOWAR TRAFIŁ W MIARĘ SZYBKO
3 / 5
2016-04-09 17:02:26
Malwina
Kontakt w kratkę. Długie oczekiwanie na zwrot.
5 / 5
2016-04-05 15:35:17
Hubert
Pokrywa akwarium z przepaloną lampą Statecznik buczączy głośny.nie godne polecenia,po wymianie przez elektryka statecznika na elektroniczny poprawa 100%+lampa(dodatkowe koszta) Orginalny statecznik posiada ślady używania . Akwarium nie do końca dopracowane, niedbałość o szczegóły .Ocena od 1 do 10 /5 . To są mankamenty niezależne od Firmy tylko pracowników . Przy zdolnościach manualnych można polecić te akwarium. Ocena Jak Widać (szału nie ma)
5 / 5
2016-04-05 09:54:21
Irmina
Polecam sklep, bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy, porządne zapakowanie produktu, przesyłki wysłane w określonym terminie.
4 / 5
2016-04-03 12:57:32
Oliwia
Sklep ma dobrą ofertę ale akwarium nie byli dokładnie sklejone
4 / 5
2016-04-03 12:57:32
Arkadiusz
Sklep ma dobrą ofertę ale akwarium nie byli dokładnie sklejone
1 / 5
2016-03-29 22:27:01
Renata
Nie dość że akwarium przyjechało uszkodzone,to do tej pory czekam na towar. PORAŻKA
1 / 5
2016-03-29 17:47:15
Krzysztof
OFERUJA REALIZACJE DOSTAW TOWAROW NA ZAMOWIENIE W CIAGU 2-3 DNI ROBOCZYCH- NIE WYWIAZUJA SIE Z TEGO, DOSTARCZAJA TOWAR INNY NIZ ZAMOWIONO, PISZA O ZWROCIE ROZNICY- NIE DOTRZYMUJA SLOWA
5 / 5
2016-03-26 16:32:07
Władysław
Pamiętam, że wypełniałem już ankietę na ten temat w odpowiedzi na maila od Wiarygodne Opinie - [...]. Od tamtej pory moja opinia się nie zmieniła. Generalnie - tak, jestem zadowolony. Prezentacja oferty na stronie internetowej Sklepu jest przejrzysta i przyjazna dla użytkownika. Złożenie zamówienia przebiegło bezproblemowo, jego realizacja również. Termin dostawy był krótki, w ciągu 2 dni roboczych od daty zamówienia przesyłka była u mnie. Towar był wrażliwy (akwarium, dość duże), ale dzięki dobrym zabezpieczeniom i starannemu obchodzeniu się przez kuriera dotarł do mnie nieuszkodzony. Szkoda, że kurier zostawił mnie z akwarium na palecie przed wejściem do bloku, chociaż do windy było parę kroków i mógł mi pomóc. Po podpisaniu protokołu prostu szybko odszedł. Samemu, bez wózka itp. udogodnień, było mi dużo trudniej pokonać dwie pary drzwi wejściowych. Akwarium - trochę nie podobają mi się duże nadlewki silikonu od wewnątrz kątów (czyszczenie może być utrudnione), ale te wymiary i w tej cenie to był dobry wybór. Karmidło - duże i nie przekombinowane, mam nadzieję że się sprawdzi w akcji. Jedyny problem to sposób montażu na pokrywie: może na gumę do żucia? Folia na tło - z pomocą drugiej osoby dałem radę równo przykleić, udało się bez bąbli powietrza.
5 / 5
2016-03-20 17:56:42
Kajetan
Wszystko sprawnie. Wysyłka express. Pozdrawiam.
2 / 5
2016-03-20 14:30:38
Tadeusz
Brak konkretnej informacji, czas oczekiwania długi na proste rzeczy
3 / 5
2016-03-15 13:16:37
Angelika
Wybór jest bardzo dobry, lecz czas oczekiwania jest dosyć długi, a pracownicy nie którzy nie są kompetentni ponieważ wprowadzają błędne informacje o dostawie towaru zamówionego w Państwa sklepie.
5 / 5
2016-03-11 19:47:52
Dariusz
Rzetelne podejście do klienta.
3 / 5
2016-03-11 12:46:54
Błażej
Ogólnie było dobrze aczkolwiek gdy akwarium doszło uszkodzone i nastąpiła wymiana ciężko było się dowiedzieć kiedy zostanie wysłane na jakim procesie się zlecenie znajduje. Po kilku telefonach otrzymałem informację że dokumenty się im zapodzialy. Ogólnie jakoś to wszystko poszło do przodu i dostałem baniak, ale pzdecydowanie polecałbym każdemu kupowanie w ich sklepie jest naprawdę bardzo dobry
5 / 5
2016-03-06 11:57:57
Kamil
Bardzo dobrze, polecam innym zakupy w tej firmie.
2 / 5
2016-03-05 22:38:47
Dorota
Przesyłka miała przyjść za max 2-3 dni a czekam już prawie 2 tygodnie, obiecano mi po moim telefonie, że paczka wyjdzie za dzień-dwa a dalej nic nie dotarło :(
3 / 5
2016-03-05 17:02:36
Monika
Błędnie podana moc jarzeniówek w pokrywie.
5 / 5
2016-03-04 14:00:41
Olaf
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2016-03-04 09:35:42
Remigiusz
wszystko wporzadku,bardzo dobty kontakt z sprzedawca.gorąco polecam
5 / 5
2016-03-01 10:14:04
Konrad
fantastyczna obsługa, potrzebowałem zamówinia przed weekendem. Sprzedawca przyśpieszył wysyłkę tak, że kolejnego dnia roboczego dotarła do mnie. Wielki plus
4 / 5
2016-02-12 23:50:06
Maria
Kontakt ze sprzedającym wzorowy, informacje docierały na bieżąco. Towar otrzymałam po ok 10 dniach tylko dlatego że szafka musiała być specjalnie zamówiona. Towar dostarczony transportem paletowym, bez uszkodzeń. Szafka łatwa do zmontowania, co do akwarium na ten moment szczelne. Kupujcie.
5 / 5
2016-02-12 11:50:25
Emanuel
Świetny sklep internetowy. Na pewno dokonam jeszcze zakupów w tym sklepie!
5 / 5
2016-02-03 17:13:15
Przemysław
Bardzo dobry sklep, konkurencyjne ceny, bardzo przyjemnie dokonywało mi się poszukiwań odpowiedniego sprzętu. Wszystko jasno i przejrzyście.
5 / 5
2016-02-02 16:07:03
Wiola
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, a przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona
4 / 5
2016-01-08 14:22:09
Walentyna
Ogólnie ok. Status zamówienia nie ulegał zmianie, po telefonie okazało się że towar jest dostępny i można odbierać. Przy odbiorze niestety okazało się że nie było jednej z pozycji które zamówiłem. Uwaga do zestawu akwarystycznego, w mojej opinii powinna pojawić się informacja o typie świetlówek w pokrywie. Standardowo były to zwykłe świetlówki T8 840. Jeśli ktoś planuje obsadę roślinkami, to warto by było w opisie produktu zasugerować zakup odpowiedniej świetlówki do oświetlania żywych roślin. W przyszłości planuję zamontować odbłyśniki do świetlówek aby bardziej efektywnie wykorzystać zamontowane świetlówki. Poza tym zakupione produkty uważam za dobre jakościowo w tym przedziale cenowym. Jeśli ktoś posiada kartę zgranej rodziny to polecam korzystanie z rabatu 10% na chwilę obecną.
5 / 5
2016-01-07 18:43:22
Rozalia
Polecam. Rewelacja z darmowa wysylka
3 / 5
2015-12-28 23:50:55
Jadwiga
Bardzo zła komunikacja z klijentem
4 / 5
2015-12-26 21:03:03
Ksenia
Pracownicy sklepu bardzo pomocni z duza zawiadomienia cierpliwości, choć nie otrzymałam wszystkich produktów to zobowiązali się do jak naszybszego dostarczenia mi zamówionego towaru gdy bedzie on dostępny na hurtowni.
5 / 5
2015-12-16 12:12:10
Olga
szybko i rewelacyjnie. Polecam
5 / 5
2015-12-15 13:10:57
Liza
profesjonalma obsługa polecam
5 / 5
2015-12-02 17:55:30
Gabriel
Obsługa profesjonalna, służy pomocą. Towar dotarł w dobrym stanie. Polecam.
5 / 5
2015-12-02 15:33:28
Norbert
Super sklep polecam!!! Jeden malenki minus tylko instrukcja do zlozenia szafki byla od innej... byl maly problem ale sytuacja opanowana. Pozdrawiam
5 / 5
2015-11-25 14:35:27
Norbert
Wszystko w jak najlepszym porządku , polecam,
1 / 5
2015-11-19 08:56:06
Marina
ZERO KONTAKTU ZE SKLEPEM OD MONTU ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA DO CHWILI KIEDY SAMA SIĘ ODEZWAŁAM PO 10 DNIACH SKLEP TWIERDZI ŻĘ PISAŁ MEILA Z INFORMACJĄ ŻE NIE MA WSZYSTKICH RZECZY NA STANIE BZDURA DOKŁADNIE PRZEGLĄDAM MEILE PO 10 DNIACH KTOŚ Z SKLEPU ODPISAŁ CZY MOŻE WYSŁAĆ ZAMÓWIENIE BEZ KILKU RZECZY OK ZGODZIŁAM SIĘ ZOSTAŁAM ZAPEWNIONA ŻE ZAMÓWIENIE ZOSTANIE WYSŁANE W NASTĘPNY DZIEŃ NIESTETY DOSTAŁAM NA DRUGI DZIEŃ INFORMACJĘ ŻE MOGĄ WYSŁAĆ ZA TYDZIEŃ ANULOWAŁĄM ZAMÓWIENIE SZKODA CZASU I NERW KTOŚ KTO PROWADZI SKLEP INTERNETOWY POWINIEN MIEC INFORMACJĘ NA STRONIE ŻE CZEGOŚ BRAKUJĘ NIE POLECAM SZKODA NERWÓW STRACIŁAM 14 DNI ZAMÓWIŁAM W INNYM SKLEPIE I TOWAR MIAŁAM W CIAGU 3 DNI
1 / 5
2015-10-29 16:47:48
Roma
Nie polecam zakupów. Odradzam.
5 / 5
2015-10-29 12:42:02
Beata
super kontakt miła i fachowa obsługa
4 / 5
2015-10-25 13:31:54
Ada
Pomimo pomylki ze strony sklepu odnosnie ceny zakupy udane.Polecam
5 / 5
2015-08-28 11:53:44
Stanisław
bardzo profesjonalny sklep z dużym wyborem asortymentu
5 / 5
2015-07-06 09:18:56
Jerzy
Bardzo pomocni. Nie wiedziałem dokłądnie co kupić i po skierowanym zapytaniu jeszcze tego samego dnia otrzymałem stosowne porpozycje i dokonałem zakupu :)

Rzetelne opinie o Robizoo