Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Rossi Magia Wnętrza

Rossi Magia Wnętrza Opinie 4.2 (373)

Sapiehy 3
05-075
Warszawa
603807979
opinie Rossi Magia Wnętrza
4.2
373
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-05-18 03:08:04
Niezadowolony
Wybralem dostepny produkt - zaplacilem - czekalem prawie trzy tygodnie- sklep anulowal zamowienie- musialem upominac o zwrot pieniędzy……wybor nalezy do Was.
5 / 5
2024-05-16 05:41:16
Helena
Bardzo duży wybór oświetlenia, lampy są bardzo eleganckie, sprawdzają się super
5 / 5
2024-05-15 07:01:38
Emilka
Zamówienia są tutaj ekspresowo realizowane. Obsługa jest dobra, jakość produktów jest wysoka. Nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2024-05-15 05:42:19
Kaja
Bardzo polecam. Świetny sklep z naprawdę rzetelną obsługą. Jestem zadowolona z zakupów w tym miejscu
5 / 5
2024-05-14 03:22:59
Michał
Polecam, bardzo fajne rzeczy do domu, duży wybór :)
1 / 5
2024-04-30 05:46:06
Anna
Zamówienie nie dotarło, od 3 tygodni jest w trakcie „kompletowania”. Brak możliwości kontaktu ze sklepem, nie odbierają telefonów na podanych numerach. Katastrofa, a nie sklep. Zdecydowanie odradzam!
5 / 5
2024-04-28 14:18:32
Kuba
Fajny sklep, wszystko w porządku z zamówieniem, super
5 / 5
2024-04-24 04:18:21
Sylwia
Bardzo dobre miejsce na zakupy. Świetna obsługa, ogólnie zamówione tutaj produkty sprawdzają się doskonale
5 / 5
2024-04-17 06:48:42
Monika K
Niedawno kupiłam tutaj akcesoria do kuchni, które rzeczywiście dobrze się sprawdzają. Ich wykonanie jest porządne!
5 / 5
2024-04-15 12:51:32
Dawid
Wszystko super, sklep sprawdzony wielokrotnie :)
5 / 5
2024-04-15 11:06:12
Martyna
Tutaj zakupy dla mnie były strzałem w dziesiątkę. Dobra jakość produktów!
5 / 5
2024-04-13 11:24:44
Ulka
Bardzo duży wybór! Starannie wykonane akcesoria i do tego ceny są bardzo korzystne
5 / 5
2024-04-12 10:41:37
Barbara
Bardzo udane zakupy. Świetny wybór, niewysokie ceny i do tego kontakt z obsługą okazał się bardzo dobry
5 / 5
2024-04-10 05:56:44
Kasia
Lubię ten sklep, zawsze coś fajnego sobie wybiorę. Polecam
5 / 5
2024-03-26 06:35:21
Aniela
Dostawa była na czas, towar wysokiej jakości, sklep zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie od obsługi po realizację zamówienia.
5 / 5
2024-03-13 09:32:20
Maria
Szczerze mówiąc to jestem zadowolona z zakupów. Szybka realizacja zamówień, dobre ceny, porządne produkty
5 / 5
2023-12-20 03:23:57
Kasia
Polecam, można kupić tutaj naprawdę bardzo fajne rzeczy. Super :)
5 / 5
2023-12-19 08:30:04
Milena
Kupiona tutaj wyciskarka do owoców okazała się dla mnie strzałem w dziesiątkę, dodatkowo działa ona bez żadnych problemów
5 / 5
2023-12-18 09:37:54
Klara
Tutaj zawsze transakcje przebiegają bez żadnych problemów ;) Porządne produkty, które dostępne są w atrakcyjnych cenach
5 / 5
2023-12-16 05:31:23
Justyna
Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na zakupy w tym miejscu. Bardzo szeroki wybór produktów, niewygórowane ceny

Rzetelne opinie o Rossi Magia Wnętrza