Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Saga Meble - Sklep

Saga Meble - Sklep Opinie 3.9 (67)

Sława ul. Waryńskiego 38
67-410
Sława
534 034 252
opinie Saga Meble - Sklep
3.9
67
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-04-20 16:22:35
Anastazja
Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej kuchni Infinity! Jest stylowa, funkcjonalna i wykonana z wysokiej jakości materiałów. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2024-04-15 16:45:59
Mateusz
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego szezlongu Kobe. Doskonale pasuje do mojego wnętrza. Leżanka jest bardzo wygodna i solidnie wykonana
5 / 5
2024-04-15 06:10:59
Paweł
Jestem zachwycony narożnikiem Focus Mini, który okazał się nie tylko wyjątkowo elegancki, ale i wygodny. Jego nowoczesny design świetnie komponuje się z resztą mojego wystroju. Skóra naturalna jest miękka i przyjemna w dotyku, a jakość wykonania jest na najwyższym poziomie. Elektrycznie regulowane siedzisko to funkcja, która dodaje dodatkowego komfortu. Narożnik jest także bardzo funkcjonalny - idealny do relaksu po długim dniu. Gorąco polecam ten produkt każdemu, kto szuka stylowego i praktycznego rozwiązania do swojego salonu.
5 / 5
2024-04-08 01:57:55
Paulina
Zamówiona kuchnia przyszła do mnie w nie całe 2 tygodnie
5 / 5
2024-04-02 07:05:12
Adam
Polecam ! Wysoka jakość meblościanki Link
5 / 5
2024-03-30 07:38:26
Monica
Zakup łóżka Sara to świetny wybór - łączy elegancję z funkcjonalnością i zapewnia komfort snu. Montaż był prosty, a dodatkowy pojemnik na pościel to praktyczny plus.
5 / 5
2024-03-29 04:36:08
Juli
Niedawno złożyłem zamówienie w sklepie saga meble i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem szybkości dostawy! Produkt, który wybrałem, dotarł do mnie w mgnieniu oka, a cały proces od kliknięcia "kup teraz" po rozpakowanie był płynny i bezproblemowy. To było świetne doświadczenie zakupowe – rekomenduję ten sklep każdemu, kto ceni sobie efektywność i szybkość realizacji zamówienia.
5 / 5
2024-03-26 15:38:04
Joanna
Zakupy w sklepie Saga Meble to czysta przyjemność! Szczególnie zachwyciła mnie pomoc w doborze tkaniny idealnej dla mojego kota - trwała, odporna, miękka w dotyku i jeszcze stylowa! Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2024-03-25 02:23:53
Kuba
Jestem niezwykle zadowolony z zakupu kuchni Stilo - szybkość dostawy przeszła moje oczekiwania, a jakość wykonania mebli jest imponująca. Każdy element świadczy o dbałości o szczegóły. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2024-03-23 10:04:19
Magda
Zakup narożnika Lauren to była jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęliśmy do naszego salonu! Ten mebel nie tylko zachwyca swoim eleganckim wyglądem, pasującym do wielu aranżacji, ale również oferuje niesamowity komfort siedzenia. Jakość wykonania jest na najwyższym poziomie, co czuć w każdym szczególe. Narożnik jest bardzo funkcjonalny - jego przestronność sprawia, że jest idealny do rodzinnych wieczorów filmowych.
1 / 5
2023-08-22 08:13:37
LUKI
NIE POLECAM !!!!!!!!!! OSZUST I KRĘTACZ !!!!!!! MONTAŻ KIEPSKI!!!! WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I NIE ODPISUJE NA SMS. WŁAŚCICIEL OSZUKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 / 5
2022-12-18 07:06:10
Marcin
Meble słabej jakości, kontakt ze sprzedającym dobry brakujące i uszkodzony element wymienili i dosłali w ciągu ok. 10 dni od zgłoszenia. Zdjęcia producenta odbiegają od stanu realnego (zakupiłem meblościanke Smart TV która miała być prostokątna - nie ma takiej możliwości by ją zawiesić w prostokąt - ponieważ trzy komody poziome z dołu wystają po obu stronach ok 15cm w porównaniu z górnymi, które dwie wiszą pionowo i dwie poziomo). Tak więc podsumowując za dobry kontakt 1*, za produkt 1* i za cenę 1* co daje łącznie 3*, a za resztę -2* . Uczciwą oceną jest zasłużone 3* z 5.
1 / 5
2022-08-04 12:56:18
Janusz
Zamówione meble dojechały w zeszły czwartek, i tu się kończy dobra współpraca. Wszystkie białe elementy we wszystkich 4 meblach okazały się wyszczerbione. Ustalenia w piątek, że wymiana nastąpi we wtorek. We wtorek ustalenia, że jednak czwartek w godz 18-21. W czwartek w ciągu dnia informacja, że będą wymienione 3 z 4 mebli. O 17.50 i formacja, że dziś meble nie dojadą. Brak żetelnej informacji kiedy dostawa, tylko lakoniczne - przyszły tydzień. Bardzo ciężki kontakt ze sprzedającym, brak żetelnych informacji. NIE POLECAM.
1 / 5
2022-07-11 09:37:44
Paweł
Szafa pszyszla tydzień po terminie i do tego brak oświetlenia LED za które było zapłacone dzwoniłem nikt nie odbiera na meila też brak odpowiedzi nie polecam tego sprzedawcy
5 / 5
2022-04-12 12:58:56
Kamil
Meble na najwyższym poziomie
1 / 5
2022-01-11 03:17:01
Rychu
Nie realizują reklamacji - ale obiecują od czerwca 2021(pół roku)
1 / 5
2022-01-10 07:59:03
Emilia
Nie polecam.Czekam od 20 października na dostawę.Zero reakcji.Nie odbierają telefonów ,nie odpisują na maile.
1 / 5
2021-11-21 09:04:15
Ela
Nie polecam realizacja zamówienia trwa bardzo długo odzew ze strony sklepu bardzo słaby nigdy więcej nie skorzystam z ich usług
1 / 5
2021-11-19 14:45:07
Anna
Odradzam szkoda czasu i pieniędzy przyjmują zamówienie a potem realizują tygodniami a jak się pisze na meila to nie odpisują
1 / 5
2021-11-19 14:43:23
Krzysztof
Nie polecam brak szacunku dla konsumenta zero odzewu z ich strony o realizacji zamówienia
1 / 5
2021-11-19 11:16:30
Jan
Popieram ignorancja na 6 obsługa 0
1 / 5
2021-11-19 11:15:13
Heniek
Jeśli ktoś ma cierpliwość i chce czekać 2 miesiące na zamówienie to jak najbardziej polecam a tak swoją drogą zamawiam dużo przez internet ale takiej ignorancji klienta jeszcze nie spotkałem
1 / 5
2021-11-19 11:15:13
Heniek
Jeśli ktoś ma cierpliwość i chce czekać 2 miesiące na zamówienie to jak najbardziej polecam a tak swoją drogą zamawiam dużo przez internet ale takiej ignorancji klienta jeszcze nie spotkałem
1 / 5
2021-11-19 11:15:12
Heniek
Jeśli ktoś ma cierpliwość i chce czekać 2 miesiące na zamówienie to jak najbardziej polecam a tak swoją drogą zamawiam dużo przez internet ale takiej ignorancji klienta jeszcze nie spotkałem
1 / 5
2021-11-19 11:09:35
Heniek
Jeśli ktoś ma cierpliwość i chce czekać 2 miesiące na zamówienie to jak najbardziej polecam a tak swoją drogą zamawiam dużo przez internet ale takiej ignorancji klienta jeszcze nie spotkałem
1 / 5
2021-11-19 11:07:23
Zosia
Absolutnie nie polecam bardzo długie terminy realizacji brak kontaktu nie odpisują na monity
1 / 5
2021-11-19 11:04:51
Kasia
Nie polecam długi termin realizacji a jak człowiek pisze do nich to zwalają niby na producenta nie odpisują na meile nie polecam kontakt bardzo trudny zbywanie byle odpisem np..jak producent wyśle to będą meble szczyt ignorancji gdybym wcześniej wiedziała że tak będzie nigdy w życiu bym nie zamówiła mebli
1 / 5
2021-11-19 11:04:49
Kasia
Nie polecam długi termin realizacji a jak człowiek pisze do nich to zwalają niby na producenta nie odpisują na meile nie polecam kontakt bardzo trudny zbywanie byle odpisem np..jak producent wyśle to będą meble szczyt ignorancji gdybym wcześniej wiedziała że tak będzie nigdy w życiu bym nie zamówiła mebli
3 / 5
2018-07-02 15:15:10
Marian
Witam , kupiłem meblościankę 01.06.18 . I szczerze powiem że znacznie lepiej wygląda na stronie niż w rzeczywistości.Składanie jej to jakaś totalna masakra a oświetlenie LED to największy kant w historii, szczerze odradzam brania oświetlenia LED, totalny badziew który można nabyć na allegro za 5 zł a na sadze za 100 zł.
1 / 5
2017-09-05 08:59:37
Stefan
Odradzam zakupy w tym sklepie. Nie wymieniono mi materaca sugerując, że jak zdejmie się folię to rozpieczętowanego oni nie przyjmą. Proponuję, aby np. kupując ubranie przymierzali przez worek.
1 / 5
2017-02-15 22:11:29
Aldona
nierzetelna firma, brak kontaktu z kupującym, niedotrzymanie terminu wysyłki.
5 / 5
2015-12-14 19:07:04
Tobiasz
wszystko zgodnie z opisem, sprawna dostawa polecam
5 / 5
2015-05-05 22:36:22
Apolonia
Profesjonalna obsługa, dobry kontakt, terminowa dostawa i towar dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2015-03-17 22:27:18
Olga
ocena wynosi 5 - Firma rzetelna , obsługa doradztwo bez zastrzeżeń -polecam !!!!!
5 / 5
2015-03-15 23:56:36
Sergiusz
kanapa wykonana solidnie, wygląda lepiej niż na zdjęcieu, wszystko zgodnie z zamówieniem; kontakt ze sklepem dobry. polecam
5 / 5
2015-03-15 08:58:38
Roksana
Dziękuję za sprawną obsługę i dostarczenie zestawu zgodnego z zamówieniem, bardzo dobrze zabezpieczonego, bez uszkodzeń. Podczas użytkowania nie pojawiły się żadne niespodzianki, meble spełniają swoje zadanie znakomicie. Jeśli będę dokonywać następnych zakupów mebli z przyjemnością skorzystam z usług Saga Meble. Polecam :-)
5 / 5
2015-02-19 08:53:47
Liza
Polecam w 100%, sklep przychylił sie do mojej prośby, czego nie musiał robić.
5 / 5
2015-02-12 08:59:49
Żaneta
Polecam sklep Saga Meble. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mail -szybka realizacja.Własny transport -wniesienie mebli . Zakupiona kuchnia Milano bardzo ładnie się prezentuje -łatwo składa się .Łóżko tapicerowane Dolores jest solidnie wykonane i ładne.
5 / 5
2014-08-29 10:52:24
Adam
Uważam, że obsługa jest profesjonalna, meble takie jak na zdjęciach, bez zarysowań i skaz. Wprawdzie składanie mebli jest niemożliwe w czasie podanym na instrukcji, ale to tylko szczegół. Jestem z mebli bardzo zadowolona i polecam ten sklep.
5 / 5
2014-08-21 22:40:32
Arnold
Serdecznie polecam. Bardzo fajny kontakt mailowy, profesjonalna obsługa, kontakt telefoniczny z kurierem i co najważniejsze bardzo ładne mebelki :)
5 / 5
2014-08-16 13:58:38
Renata
Sprawna komunikacja ze sklepem w zakresie realizowanego zamówienia i dostawy. Dostarczone meble zgodne z opisem. Profesjonalny transport i wniesienie towaru. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2014-08-14 16:21:17
Bolesław
Meble takie jak w opisie, solidnie wykonane, proste w montażu. Szybka i rzetelna obsługa. Dostawa bardzo sprawnie zorganizowana. Polecam.
5 / 5
2014-08-11 17:36:10
Julianna
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firma Saga Meble. Firmę reprezentuje pan Remigiusz Wojciechowski, który jest przemiłą osobą, kompetentną i rzeczową. Personel Firmy, myślę tu o panach, którzy dostarczyli mi do domu kupioną kanapę, zasługuje również na pochwałę za profesjonalizm i kulturę. Co ważne,przez cały okres realizacji zamówienia Firma wzorowo wywiązywała się ze wszystkich terminów.Polecam Firmę. Lidka z Dąbrowy Górniczej
5 / 5
2014-08-06 13:50:44
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie i sprawnie, kontakt rzeczowy i miły. Polecam gorąco!
5 / 5
2014-07-29 12:52:02
Ludwika
Ława dotarła szybko i bez żadnych problemów. Miła obsługa.
5 / 5
2014-07-11 22:03:49
Rafał
ZAKUPU TEGO TYPU GABARYTOWO DOKONALAM PO RAZ PIERWSZY PRZEZ INTERNET, ALE JESTEM ZADOWOLONA, WSZYSTKO BYLO W TERMINIE
5 / 5
2014-07-11 12:49:15
Oleg
Wzorowo przeprowadzona transakcja, miły kontakt, szybka realizacja zamówienia, gorąco polecam ten sklep i zachęcam do zakupów, bo naprawdę warto. Meble solidne, estetycznie wykończone, wyglądają lepiej niż na obrazku.
5 / 5
2014-06-16 16:56:24
Jarosław
Szybka, zadowalająca transakcja. Polecam.
5 / 5
2014-05-24 17:32:02
Żaneta
Polecam wszystkim ten sklep. Komunikacja ze sklepem doskonała. Mogłam obserwować w internecie poszczególne etapy złożonego zamówienia, Jakość obsługi na wysokim poziomie, zarówno przedstawiciela sklepu jak i kuriera. Kanapa marzenie, wszystko zgodne z opisem. Polecam bardzo wszystkim!!!!!
5 / 5
2014-05-19 08:29:30
Aleksandra
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, fantastyczna obsługa. Polecem !!!
5 / 5
2014-05-09 14:56:22
Teresa
Polecam z czystym sumieniem sprzedawcę. Jakość zadowalająca. Kontakt błyskawiczny. Czas realizacji błyskawiczny.
5 / 5
2014-05-08 23:15:50
Wiktor
Od zamówienia do poskręcania narożnika odbyło się wszystko bez zastrzeżeń, dowóz odbył się punktualnie co do minuty. Co prawda brakowało kilka złotych do darmowej przesyłki ale po rozmowie ze sprzedawcą udzielono nam kupon rabatowy w wysokości ceny przywozu. Polecam ten sklep i sam na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu.
5 / 5
2014-05-08 12:20:57
Tymon
Miła obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą ( @ lub tel), towar zgodny z opisem. Termin realizacji - ok. Polecam :)
5 / 5
2014-04-29 20:36:32
Brygida
Miła fachowa obsługa, szybki termin realizacji, POLECAM !!!
5 / 5
2014-04-22 22:26:54
Jowita
Miła obsługa, meble solidnie wykonane, zgodne z opisem...Naprawdę warto robić zakupy w tym sklepie! POLECAM!
5 / 5
2014-04-21 17:23:58
Fryderyk
Wszystko przebiegło pozytywnie, miła obsługa, szybka dostawa. Gorąco polecam !
5 / 5
2014-04-17 18:24:16
Klaudia
Super sklep, duży wybór mebli, obsługa bardzo dobra. Polecam !!!
5 / 5
2014-04-01 09:30:45
Irmina
Witam wszystkich odwiedzajacych-jestem bardzo zadowolona z tranasakcji sprzedazy z firma Saga Meble,ktora reprezentuje przemiły pan Remigiusz Wojciechowski.Polecam z korzystania z usług ta firme,poniewaz zostałam przemile obsłuzona w bardzo szybkim terminie i z dobrej jakoscia i wrecz szybka dostawy mebli.Polecam.
5 / 5
2014-03-18 13:09:32
Mariola
Witam wszystkich serdecznie.. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Profesjonalna miła obsługa. Towar wysokiej jakości. Szybki czas realizacji. Bardzo polecam :)
5 / 5
2014-03-16 21:40:13
Żaneta
Jestem bardzo zadowolona z zakupu mebli. Meble są super, dostarczone szybko i bez żadnych problemów ;-) Nie raz jeszcze skorzystam. POLECAM
5 / 5
2014-03-16 10:49:43
Roman
Serdecznie polecam Sklep meblowy Saga :) wszystko ok.
5 / 5
2014-03-15 21:06:15
Apolonia
Generalnie wszystko ok poza tym że w przesyłce były zbite szklane półki ale wymieniono mi bez probelmu.
5 / 5
2014-03-13 15:52:26
Gabriel
Zakupiony przeze mnie komplet mebli jest naprawdę niespodziewanie dobrej jakości jak na swoją niewysoką cenę: starannie wykonany z niezłych materiałów, wszystkie meble posiadały jasną i czytelną instrukcję montażu (dzięki czemu samodzielny montaż nie sprawił mnie - kompletnemu laikowi - żadnego problemu), opakowanie elementów mebli było bezpieczne i staranne. Wyznaczony termin realizacji zamówienia nie był wprawdzie "błyskawiczny", ale i tak dostarczono mi meble na tydzień przed określonym terminem (w okresie świątecznym!). Moje kontakty ze sklepem i uzgodnienie terminu (dnia i godziny!) dostawy odbywały się bezproblemowo - błyskawiczna odpowiedź sklepu na maile oraz na telefony. W okresie, w którym zakupiłem komplet mebli z Sagi meblowałem całe nowe mieszkanie, w związku z czym dokonałem zakupów różnych mebli w czterech różnych sklepach internetowych i spośród nich zdecydowanie najwyżej oceniam SAGĘ - zarówno zakupiony towar jak i sposób realizacji transakcji.
5 / 5
2014-03-13 15:28:47
Grażyna
Wszystko sprawnie, szybko, profesjonalnie. Meble były transportowane za granicę i dotarły w stanie nienaruszonym co świadczy o dobrym zabezpieczeniu (pakowaniu) mebli. Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2014-03-13 10:36:12
Maksym
Transakcja przebiegła sprawnie, towar zgodny z umową, polecam
5 / 5
2013-11-05 19:48:14
Kajetan
Zakupy w tym sklepie właściwie od samego początku jak najbardziej ok. Lubię dokładnie wiedzieć co kupuję więc przyznam, że nie szczędziłem telefonów do sklepu, ale obsługa bardzo w porządku, rozwiali wszelkie wątpliwości. Meblościankę otrzymałem wczesniej niż podają na stronie, kierowca ok wszystko wniesione, zmontowane. Od ponad miesiąca świetnie mi służy. Duży pozytyw, polecam.
5 / 5
2013-09-14 13:26:55
Waldemar
Naprawdę polecam ! Zamówiłem meblościankę Lyon w poniedziałek, a dostałem w piątek. Polecam i życzę powodzenia !!!

Rzetelne opinie o Saga Meble - Sklep