Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Salon Porcelany

Salon Porcelany Opinie 4.1 (236)

Pułkownika Stanisława Dąbka 96I12
82-300
Elbląg
690354084
opinie Salon Porcelany
4.1
236
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-07-07 11:35:53
Alicja
Bardzo dobrze i szybko
5 / 5
2022-07-06 06:46:10
Edyta
Gicio!!!!!
5 / 5
2022-07-06 05:18:41
Miłosz
Trudno sobie nawet wyobrazić, żeby mogło być lepiej - jednego dnia zamówienie, kolejnego dnia przesyłka. Chciałbym, żeby wszędzie tak było.
5 / 5
2022-07-03 07:44:29
Beata
wszystko super.
5 / 5
2022-06-30 05:55:40
Julita
Ekspresowa dostawa, przemiła obsługa, zamawiałam misę dla mamy na urodziny, bardzo zależało mi na czasie i wszystko dostatki na czas. Bardzo dziękuję :)
5 / 5
2022-06-29 10:37:48
Ewa
Wszystko zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2022-06-29 08:38:30
Kamila
Szybka realizacja. Komplet zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2022-06-29 06:54:59
Dominika
Super ! Super !
5 / 5
2022-06-29 06:54:22
Dorota
Bardzo pozytywna
5 / 5
2022-06-29 06:53:54
Teresa
Jak zwykle zakupu b. Udane , towar zabezpieczony wszystko zgodnie z zamówieniem!
5 / 5
2022-06-28 09:54:41
Mirosława
Wszystko Ok, polecam sklep
5 / 5
2022-06-28 09:54:15
Bogumiła
Bardzo rzetelna obsługa, doskonałe pakowanie towaru.
5 / 5
2022-06-27 04:06:47
Katarzyna
Wszystko ok, polecam.
5 / 5
2022-06-27 04:06:24
Elżbieta
bezproblemowa realizacja. polcema
5 / 5
2022-06-27 04:06:04
Barbara
Szybka wysyłka, produkt ok
5 / 5
2022-06-27 04:05:45
Anatol
Wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2022-06-27 03:34:45
Marzena
Zamówienie zrealizowano sprawnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2022-06-27 03:34:21
Katarzyna
b.dobry sklep
5 / 5
2022-06-24 12:16:17
Karol
Pełem profesjonalizm!
5 / 5
2022-06-24 08:23:51
Ewelina
Bardzo dobre ceny i świetna obsługa. Polecam
5 / 5
2022-06-24 06:02:12
Justyna
Towar zgodny. Prawdziwy profesjonalny sklep! kontakt, dobrze zapakowana paczka ze szkłem. wracam co jakiś czas
5 / 5
2022-06-24 06:01:36
Joanna
Polecam, dobry prosdukt,
5 / 5
2022-06-24 05:54:21
Jolanta
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2022-06-24 05:53:49
Agnieszka
Pięknie zapakowane, dotarło w całości.
5 / 5
2022-06-23 08:30:18
Regina
Szybka przesyłka. Produkty piękne jak to Villeroy And Boch.
5 / 5
2022-06-23 06:38:07
Joanna
Produkt zgodny z opisem, piekne filiżanki.
5 / 5
2022-06-23 06:37:35
Ksenia
Jestem zadowolona.
5 / 5
2022-06-23 05:47:11
Magdalena
Śzybka i profesjonalna wsyłka
5 / 5
2022-06-23 05:19:06
Dorota
Porcelana dobrze zapakowana , zabezpieczona i oznaczona. Szybka wysyłka , wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2022-06-22 12:02:06
Maria
Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2022-06-22 12:01:36
Ewa
Jestem bardzo zadowolona z zakupu,
5 / 5
2022-06-22 12:00:46
Mirosław
Wszystko w najlepszym porządku. Szybka przesyłka.
5 / 5
2022-06-22 08:38:20
Zuzanna
Szybką i sprawna obsługa. Kontakt telefoniczny stały. Polecam.
5 / 5
2022-06-22 05:49:22
Magdalena
Realizacja bez zarzutu,na kazdym kroku zamówienia byłam informowana
5 / 5
2022-06-22 05:46:21
Krystyna
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja, dobrze zabezpieczony. Polecam!
5 / 5
2022-06-22 05:45:51
Iwona
Szybko, sprawnie, bez zarzutu, produkt zgodny z opisem i fotografia. Szczerze polecam
5 / 5
2022-06-22 05:45:24
Marek
obsługa perfekcyjna, jak jest na stanie to jest, szybka wysyłka
5 / 5
2022-06-22 05:44:54
Marta
PRZesyłka dotarła bardzo szybko. Ładnie zapakowane. Towar dokładnie taki jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zakupionych szklanek
5 / 5
2022-06-22 05:40:27
Dorota
Porcelana dobrze zapakowana , zabezpieczona i oznaczona. Szybka wysyłka , wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2022-06-22 05:40:07
Jadwiga
Piękne szklanki
5 / 5
2022-06-21 09:53:31
Bogumiła
Bardzo rzetelna obsługa, doskonałe pakowanie towaru.
5 / 5
2022-06-21 09:52:04
Jan
Bez problemów. Jestem zadowolony.
5 / 5
2022-06-21 09:51:39
Ewelina
Bardzo dobre ceny i świetna obsługa. Polecam
5 / 5
2022-06-21 09:51:11
Justyna
Towar zgodny. Prawdziwy profesjonalny sklep! kontakt, dobrze zapakowana paczka ze szkłem. wracam co jakiś czas
5 / 5
2022-06-21 09:50:28
Joanna
Polecam, dobry prosdukt
5 / 5
2022-06-21 05:52:35
Jolanta
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2022-06-21 05:52:04
Agnieszka
Pięknie zapakowane, dotarło w całości.
5 / 5
2022-06-21 05:51:32
Regina
Szybka przesyłka. Produkty piękne jak to Villeroy And Boch.
5 / 5
2022-06-21 05:50:52
Joanna
Produkt zgodny z opisem, piekne filiżanki.
5 / 5
2022-06-21 05:50:25
Ksenia
Jestem zadowolona.
5 / 5
2022-06-21 05:49:54
Magdalena
Śzybka i profesjonalna wsyłka
5 / 5
2022-06-20 12:37:12
Małgorzata
Wszystko ok
5 / 5
2022-06-20 12:36:44
Joanna
Wspaniale.
5 / 5
2022-06-20 12:36:08
Paweł
szybko sprawnie za rozsądną cenę
5 / 5
2022-06-18 06:21:41
Maria
Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2022-06-18 06:21:09
Ewa
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, jedyny minus czas oczekiwania na realizację zamówienia.
5 / 5
2022-06-18 06:15:27
Anna
wszystko zgodnie z opisem na stronie.
5 / 5
2022-06-18 06:14:24
Agnieszka
Szybka wysyłka. Porcelana bardzo dobrze zabezpieczona do wysyłki.
5 / 5
2022-06-17 13:05:43
Halina
Podziękowanie! Dziękuję za wyjątkowa sprawne załatwienie zamówienia . Bardzo mi na nim zależało Zakupy w Waszym sklepie to przyjemność. Pozdrawiam Halina
5 / 5
2022-06-17 07:57:43
Mirosław
Wszystko w najlepszym porządku. Szybka przesyłka.
5 / 5
2022-06-17 06:36:35
Zuzanna
Szybką i sprawna obsługa. Kontakt telefoniczny stały. Polecam.
5 / 5
2022-06-17 06:18:13
Magdalena
Realizacja bez zarzutu,na kazdym kroku zamówienia byłam informowana
5 / 5
2022-06-17 06:16:53
Krystyna
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja, dobrze zabezpieczony. Polecam!
5 / 5
2022-06-17 06:15:16
Iwona
Szybko, sprawnie, bez zarzutu, produkt zgodny z opisem i fotografia. Szczerze polecam
5 / 5
2022-06-17 06:14:32
Marek
obsługa perfekcyjna, jak jest na stanie to jest, szybka wysyłka
5 / 5
2022-06-17 06:13:47
Marta
PRZesyłka dotarła bardzo szybko. Ładnie zapakowane. Towar dokładnie taki jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zakupionych szklanek
5 / 5
2022-06-17 06:12:00
Beata
Wszystko ok. Pełen profesjonalizm
5 / 5
2022-06-17 06:10:49
Agata
Super !!!!!
5 / 5
2022-06-17 06:09:32
Lucyna
szybka dostawa, towar bezpiecznie zapakowany, polecam.
5 / 5
2022-06-17 06:08:54
Anna
wszystko zgodnie z opisem na stronie.
5 / 5
2022-06-17 06:07:27
Łukasz
Zamówienie super zrealizowane.Polecam
1 / 5
2022-06-17 06:04:12
Maso
Sprzedają coś czego nie mają. Kontakt na poziomie zero. Lepiej omijać.
5 / 5
2022-06-15 12:23:59
Łukasz
Problemów zero; pełen profesjonalizm.
5 / 5
2022-06-14 11:46:13
Ewa
Jestem bardzo zadowolona z zakupów dokonanych w sklepie Salon - Porcelany. pl polecam serdecznie.
5 / 5
2022-06-14 11:45:43
Regina
Sprawnie szybko bezpiecznie.
5 / 5
2022-06-14 11:45:00
Jolanta
Obsługa w sklepie bardzo profesjonalna i życzliwa. Towar doskonale zabezpieczony. Za to firma kurierska opieszała, aż wstyd.
5 / 5
2022-06-14 11:44:11
Zygmunt
Super dostawca
5 / 5
2022-06-14 07:51:12
Hanna
Szybka realizacja, eleganckie opakowanie produktu, sam produkt znakomity, nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2022-06-14 07:50:34
Małgorzata
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2022-06-13 12:03:14
Marcin
Zaskakująco szybka dostawa w stosunku do przewidywań. Dobre zabezpieczenie paczki. Sam produkt oryginalny i dokładnie taki jakiego się spodziewałem. W momencie zakupu najlepsza cena na rynku.
5 / 5
2022-06-13 12:02:37
Mariusz
Zamowieniee zrealizowane zgodnie z opisem, towar bardzo dobrze zapakowany, swietna komunikacja ze sklepem, czas realizcji krotszy od komunikowanego. Polecam!
5 / 5
2022-06-13 12:02:04
Irena
Witam, dostawa nie była aż tak szybka, ale byłam poinformowana, że nie wszystko co zamówiłam było od "ręki" więc dałam 5 bo jestem w pełni usatysfakcjonowana i szczęśliwa. Dziękuję Irena
5 / 5
2022-06-13 11:26:19
Marek
Wszystko zgodne z opisem przedmiotu - ostrzalka jest rewelacyjna, polecam
5 / 5
2022-06-13 11:25:49
Aleksandra
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszym sklepie. Polecam zakupy innym klienta
5 / 5
2022-06-13 11:18:57
Agnieszka
Jak zawsze wszystko w porządku. Porcelana bardzo dobrze zabezpieczona na czas transportu.
5 / 5
2022-06-13 10:04:20
Ewa
Nie było żadnych zawirowań przy zakupie. Bez wahania mogę polecić sklep . Przesyłka była starannie zapakowana i dotarła w terminie zgodnie z zapowiedzią.
5 / 5
2022-06-13 09:08:26
Łucja
Profesjonalna obsługa. Polecam. Łucja.
5 / 5
2022-06-13 09:07:47
Izabela
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2022-06-13 06:38:58
Teresa
Sklep doskonale zaopatrzony, Pan Jakub bardzo uprzejmy i zawsze służy pomocą i profesjonalną poradą, korzystam z tego sklepu wielokrotnie, ponieważ jest dużo dobrych promocji. Bardzo polecam!!!!
5 / 5
2022-06-13 06:38:15
Joanna
Jestem bardzo zadowolona z Państwa obsługi.
5 / 5
2022-06-13 05:29:13
Monika
Jestem zadowolona
5 / 5
2022-06-11 08:26:38
Joanna
Zamówienie zrealizowano bardzo szybko mimoprzedświątecznego okresu ,spakowane bardzo bezpiecznie
5 / 5
2022-06-11 06:15:12
Monika
Jestem zadowolona
5 / 5
2022-06-11 05:34:30
Magdalena
Znakomita jakość produktów. Świetnie zapakowane do transportu.Szybka wysyłka. Polecam serdecznie.
5 / 5
2022-06-11 05:33:55
Izabella
Idealnie zapakowane szybka dostawa
5 / 5
2022-06-11 05:33:23
Witold
Szybko i sprawnie
5 / 5
2022-06-11 05:32:54
Anna
polecam sklep
5 / 5
2022-06-11 05:31:52
Beata
Wszystko ok. Pełen profesjonalizm
5 / 5
2022-06-11 05:30:35
Anna
bardzo mila obsługa mimo ze nie udało mi się odebrać od kuriera za pierwszym razem bez problemu wysłano mi towar ponownie i dotarł na czas
5 / 5
2022-06-10 07:30:36
Małgorzata
całość transakcji oceniam bardzo dobrze
5 / 5
2022-06-10 07:30:04
Marek
SUPER SKLEP I SUPER OBSŁUGA BARDZO POLECAM
5 / 5
2022-06-10 07:29:34
Barbara
Polecam ❤️ wspaniały sklep[
5 / 5
2022-06-10 07:28:58
Elżbieta
wszystko ok
5 / 5
2022-06-10 07:28:16
Anna
Zamowienie zrealizowane szypko i sprawnie . Jestem zadowolona .
5 / 5
2022-06-10 04:26:36
joanna
Dzien dobry, Bardzo dziękuję za przesyłkę, wszystko dotarło w calosci . Życzę sukcesów w dalszym prowadzeniu firmy. Pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2022-06-09 12:13:52
Jan
Kompetentna obsługa. Przesyłka super zabezpieczona
5 / 5
2022-06-09 12:13:14
Maciej
Maciej, Gdańsk
5 / 5
2022-06-09 09:43:57
Hubert
Bardzo dobra obsługa klienta, wszystko na wysokim poziomie!
5 / 5
2022-06-09 09:43:30
Izabela
Bez zastrzeżeń! :)
5 / 5
2022-06-09 09:42:21
Mirella
Obsługa profesjonalna. Ocena 5+
5 / 5
2022-06-08 12:36:58
Joanna
Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam
5 / 5
2022-06-08 09:28:25
Małgorzata
Jestem bardzo zadowolona z obslugi podczas zakupów jakie zrobiłam w salonie porcelany. Przesyłka została dostarczona bardzo szybko a porcelana bardzo dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2022-06-08 08:07:13
Ilona
:) :) :) :) :)
5 / 5
2022-06-08 05:50:39
Ewa
SUPER SKLEP, BARDZO MIŁA OBSŁUGA, POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
5 / 5
2022-06-08 05:49:56
Anna
zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2022-06-08 05:49:56
Anna
zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2022-06-08 05:48:51
Bogusława
Kieliszki do wody są przepiękne. To już mój drugi komplet. Bardzo polecam. Doskonale sprawdzą się jako prezent.
5 / 5
2022-06-07 12:33:21
Wiesława
Bardzo dziękuje za pomoc, poradę, byłam zaskoczona przyjaznością i fachowością pana z obsługi klienta, dzięki któremu błyskawicznie załatwiłam temat. Brawo
5 / 5
2022-06-07 12:30:40
Grażyna
jestem super zadowolona porcelana bardzo dobrze zabezpieczona !!!
5 / 5
2022-06-07 09:53:10
Katarzyna
Bardzo dziękuje za pomoc, poradę, byłam zaskoczona przyjaznością i fachowością pana z obsługi klienta, dzięki któremu błyskawicznie załatwiłam temat. Brawo
5 / 5
2022-06-07 08:46:38
Barbara
Bardzo ładne produkty. Przesyłka poszła sprawnie Polecam
5 / 5
2022-06-07 07:14:46
Anna
Wszystko super. Prezent dotarł na czas i był dobrze zapokowany. Nic się nie zbiło.
5 / 5
2022-06-07 06:28:46
Eugeniusz
Wszystko było tak jak miało być i jak oczekiwałem. Eugeniusz
5 / 5
2022-06-07 06:18:50
Wioletta
Super obsługa zamówienia, polecam :)
5 / 5
2022-06-07 05:31:11
Kamila
Polecam. Już po raz kolejny korzystam z usług tego sklepu. Szybka obsługa, ekspresowe dostawy.
5 / 5
2022-06-07 05:30:51
Krystyna
Zamówienie zostało dobrze zrealizowane. Polecam sklep.Solidnie i rzetelnie.
5 / 5
2022-06-07 05:30:19
Krzysztof
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Kruchy towar dotarł w stanie nie uszkodzonym.
5 / 5
2022-06-07 05:28:52
Grażyna
jestem super zadowolona porcelana bardzo dobrze zabezpieczona !!!
5 / 5
2022-06-06 12:19:52
Robert
Obsługa perfekcyjna i nawet reklamacja uszkodzeń w transporcie załatwiona w expresowym tempie. Jestem pod wrażeniem.
5 / 5
2022-06-06 12:11:53
Jadwiga
Szkło zapakowane perfekcyjnie. Nic się nie uszkodziło
5 / 5
2022-06-06 12:07:24
Marek
z pewnością wrócę
5 / 5
2022-06-06 12:06:58
Joanna
dziękuje za super opakowane szkło, które dotarło bez najmniejszych uszkodzeń, super kontakt, rewelacyjny sklep
5 / 5
2022-06-06 12:05:09
Marek
Wspaniały sklep - super towar rewelacyjne ceny
1 / 5
2022-05-24 13:40:52
magda
niestety ja rowniez uprzednio nie sprawdzilam sklepu i zostalam oszukana na duze pieniadze :( Uwazajcie!
5 / 5
2022-05-04 06:19:40
Iwona
Sprawna i szybka realizacja zamówienia, bardzo ładna porcelana Villeroya, zapakowane bez zarzutu.
5 / 5
2022-04-29 11:25:07
Jakub
Zamówiłem kilka rzeczy, na których mi zależało i miały podany czas wysyłki w dniu kolejnym. I faktycznie w dniu kolejnym zostały wysłane. Oprócz jednego, który jak się okazało po moim telefonie, był wadliwy co zauważono dopiero przy pakowaniu. W każdym razie, akurat ten kubek nie był dla mnie taki ważny, co prawda musiałem poczekać na niego 3 tygodnie, ale na inny kubek goebela w innym sklepie czekałem ponad 3 miesiące. Zdarza się, nikt nie jest idealny.
5 / 5
2022-04-01 09:14:26
Anna
Pełna obaw złożyłam zamówienie po przeczytaniu opinii tutaj, jednak wszystko przebiegło wzorowo: zamówienie złożone wieczorem we wtorek, w środę skompletowane, w czwartek odebrane. Towar zgodny z zamówieniem, opakowany bardzo porządnie.
1 / 5
2022-03-17 13:00:35
Monika
Tragedia, zamówienie realizowane przez kilka miesięcy i nadal niekompletne. Towar wysyłany na raty mimo , iż przy składaniu zamówienia nie było mowy o podzieleniu dostawy. Problem z uzyskaniem informacji. czekam na zwrot pieniędzy za niezrealizowaną część zamówienia.Na stronie internetowej brak informacji , że towar niedostępny. Oszustwo!!!
1 / 5
2022-03-11 04:36:24
Wanda
Ostrzegam przed zakupem w tym sklepie ! To są złodzieje !!!
1 / 5
2022-03-03 15:01:27
Kazimierz
Okazują się być zwykłymi oszustami, zamówiłem towar w grudniu, do dziś nic nie przyszło, nie odbierają telefonów, nie reagują na maile, zero kontaktu. Pozostało zawiadomić prokuraturę. Oszczędzajcie sobie czasu, pieniędzy i nerwów, omijajcie szerokim łukiem, tego towaru tam nie ma, to oszustwo.
1 / 5
2022-02-23 09:45:36
Franek
Nawet nie wchodźcie na ich stronę nie wspominając o zakupach bo doświadczycie tego co ja , zostałem oszukany ani towaru ani pięniędzy , zero kontaktu ! jak ktoś wcześniej napisał OSZUŚCI i ja się pod tym podpisuję
1 / 5
2022-02-22 05:33:18
Joanna
Fatalny sprzedawca, działa niezgodnie z prawem konsumenta
1 / 5
2022-02-21 09:42:25
Agnieszka
OSTRZEGAM !!! Złożyłam zamówienie w pażdzierniku , do dnia dzisiejszego nie otrzymałam go , nikt nie odbiera telefonu , meili ani czatów , dla mnie mocno podejrzany sklep , to napewno są oszuści no bo jak inaczej nazwać czytając wcześniejsze opinie szkoda tylko że przed zakupem ich nie sprawdziłam , nauczka na przyszłość
1 / 5
2022-02-17 09:07:47
Mikołaj
Zdecydowanie NIE polecam tego sklepu internetowego. Czekałem na zakupiony produkt prawie dwa miesiące. Próbowałem doprosić się o zwrot kosztów jednak na marne. Po otrzymaniu czajnika, produkt okazał się być wadliwy. Wysłałem czajnik na reklamację, która łaskawie została uznana. Następnie ponownie czekałem kolejne 2 miesiące na produkt, którego jakość jest co najmniej wątpliwa i nieadekwatna do ceny. Obsługa klienta na czacie (telefonu nikt nie odbiera) totalnie leży. Niczego nie da się dowiedzieć, a konsultant jest niemiły i niepomocny. Jedna wielka tragedia. Jeszcze nigdy nie robiłem zakupów w tak beznadziejnym sklepie.
5 / 5
2022-02-16 12:10:26
Ewa
Wszystko zgodne z ofertą. Mam bardzo dobre doświadczenie.
1 / 5
2022-02-16 10:27:44
Regina
A już miałam zamawiać , jak dobrze że sprawdziłam opinie , dziękuję Wam za ostrzeżenie
1 / 5
2022-02-16 08:48:16
Sharon
Oszuści ! Oszuści ! Oszuści ! Omijać z daleka szerokim łukiem !
1 / 5
2022-01-18 18:40:45
Michał
Złożyłem zamówienie prawie 2 miesiące temu. Niestety, nie mieli wszystkich sprzedawanych przez siebie produktów i kazali czekać na dostawę. Po ok. miesiącu bez żadnej informacji przysłali mi produkty, których nie zamawiałem i znacznie gorsze od tych, które zamówiłem. Nadpłatę zatrzymali dla siebie. Wysłałem do nich ok. 4 maili, próbowałem kontaktować się przez chat i wielokrotnie do nich dzwoniłem. Na maile i chat nigdy nie zareagowali, a połączeń telefonicznych zazwyczaj nie odbierali lub kazali czekać nawet ponad pół godziny. Do dziś nie otrzymałem od nich nawet złotówki, choć w 2 ostatnich rozmowach(1. prawie 2 tygodnie temu) deklarowali zwrot części nadpłaty. Nie pozwalają mi wystawić opinii, stąd ocena 4.6/5 na ich stronie. Oszuści!!!
1 / 5
2021-12-21 10:06:06
Adam
Totalne dno, wysyłają potłuczone talerze, po czym nie reagują na maile i telefony. Zero kontaktu, stracone pieniądze i zszargane nerwy, omijajcie z daleka. Szczerze odradzam
1 / 5
2021-12-05 17:03:50
Hanna
Nie polecam tego sklepu. Obsługa pozostawia wiele do życzenia, brak odpowiedzi na reklamację, opieszałość. Więcej nic tam nie kupię
1 / 5
2021-12-01 11:13:54
Agnieszka
Uwaga! Nie polecam!! czekam 5 tydzień na zamówiony produkt. Nie ma żadnej informacji, żadnej odpowiedzi na zapytania mailowe.
1 / 5
2021-11-16 06:30:30
Agata
Po 3 tygodniach od złożenia zamówienia i zapłaty za towar nie mogę się doczekać na odpowiedź na maila, nikt nie odbiera telefonu. Anulowałam zamówienie i czekam na zwrot pieniędzy. Jeżeli nie otrzymam zwrotu szybko to zgłoszę sklep jako nieuczciwie działający, bo tak to niestety wygląda.
1 / 5
2021-11-16 06:30:24
Agata
Po 3 tygodniach od złożenia zamówienia i zapłaty za towar nie mogę się doczekać na odpowiedź na maila, nikt nie odbiera telefonu. Anulowałam zamówienie i czekam na zwrot pieniędzy. Jeżeli nie otrzymam zwrotu szybko to zgłoszę sklep jako nieuczciwie działający, bo tak to niestety wygląda.
2 / 5
2021-11-04 02:23:41
Agata
Jestem zawiedziona, ponieważ złożyłam spore zamówienie i liczyłam, że zgodnie z opisem zostanie skompletowane w ciągu 14 dni. W tym czasie dostałam mnóstwo maili różnego typu, ale o tym, że z całego zamówienia brakuje 2 szklanek i przez to zwlekają z wysyłką MIESIĄC już nikt mnie nie poinformował. W końcu po dodzwonieniu się wysłali część zamówienia. Na moją uwagę, że nie dostałam żadnej informacji o braku produktów na stanie pani powiedziała jedynie, że dotrą za 10 dni i może wysłać niepełne zamówienie. Zero "przepraszam"/"przykro nam", cokolwiek co wskazywałoby na jakąś skruchę, czy poczucie odpowiedzialności. Nie chciałam przecież, żeby to zamówienie magicznie skompletowali z niczego, tylko żeby POINFORMOWALI wcześniej o stanie faktycznym. Bardzo nieprzyjemne doświadczenie, więcej nie zamierzam tam kupować.
1 / 5
2021-10-25 06:48:52
Agnieszka
Sporo kupowałam tam porcelany. Ostatnio BEZNADZIEJNA obsługa, na odpowiedź o możliwość rezygnacji z zamówienia czekałam10 dni. Zero kontaktu telefonicznego jeśli chodzi o reklamacje i zwroty - 3 dni dzwoniłam po 5-6 razy nikt nie odbiera. Oczywiście przyjmowanie zamówień działa, tam odbierają pod razu. Możliwości rezygnacji NIE MA. Trzeba odesłać zamówienie. Szkoda, że sklep który sprzedaje luksusowe towary tak nie dba o klientów.
2 / 5
2021-09-15 08:39:14
Małgorzata
Pierwsze zamówienie bez zarzutu. Chyba tylko po to żeby wzbudzić moje zaufanie. Drugie zamówienie to koszmar kupującego! Nie zrealizowali całego zamówienia. Biegnie 4 miesiąc. Nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów. Oszuści!!!
5 / 5
2020-02-21 10:24:33
Oliwier
bardzo udane zakupy. Pełna informacja, szybka wysyłka . Polecam
2 / 5
2020-02-19 16:34:35
Beata
Prawie miesiąc czekałam na zamówiony imbryk, choć w opisie miał dostępność w terminie "około 14 dni". Nie dostałam żadnej informacji o tym jak długo mam czekać a maile i telefon były bez odpowiedzi dopóki nie "zagroziłam" negatywną opinią. W rozmowie telefonicznej pani przeprosiła za opóźnienie (sprowadzanie towaru od producenta) ale nie za brak informacji - mają tak dużo na głowie, że nie dają rady w ciągu 4 tygodni napisać do mnie z informacją o zmianie terminu dostawy.... Totalnie nieprofesjonalny, przykry kontakt. Towar odebrałam 4 tygodnie po zamówieniu i zapłaceniu. Towar, przesyłka i opakowanie są bez zarzutu.
1 / 5
2020-02-17 11:41:35
Zygfryd
Zdecydowanie nie polecam. Kieliszki były źle zapakowane i niestety jeden się wyszczerbił. Wysłałem kilka maili, zero odpowiedzi, dosłownie ZERO KONTAKTU. Po kolejnej próbie mailowej napisałem przez czat firmowy - tam zostałem poinformowany, że powinienem mieć protokół szkody od kuriera - niestety, powiedzieli mi to po 3 miesiącach (wysyłałem co jakiś czas maila z przypomnieniem, miałem nadzieję to załatwić polubownie). Co więcej, pierwszego maila wysłałem następnego dnia po odebraniu paczki, ale przez kilka miesięcy nikt nie raczył odpisać. Skąd zatem klient ma wiedzieć, że ma mieć jakiś protokół? Gdyby sklep odpowiedział sprawnie, to protokół dałoby się jeszcze uzyskać, bo kurier mógł wystawić taki protokół w ciągu 7 dni od odbioru paczki. A tutaj? TOTALNA OLEWKA. Po krótkiej wymianie "uprzejmości" mój czat został zamknięty, a kolejne próby kontaktu (mailowego i czat) zostały bez odpowiedzi. NIE POLECAM! Chyba, że macie za dużo czasu i nerwy ze stali. Taki sklep nie powinien działać.
5 / 5
2020-02-15 14:27:34
Aleksandra
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2020-02-14 11:07:18
Oskar
bardzo dobry kontakt, przesyłka była przekazana kurierowi ciągu 2 godzin od zamówienia.
5 / 5
2020-02-12 12:20:27
Bogna
Otrzymałam produkt niezgodny z zamówieniem (pomyłka dotyczyła rozmiaru produktu), co niestety zakończyło się reklamacją, ale kontakt ze sklepem, szybkość oraz bezproblemowość załatwienia sprawy były na wysokim poziomie, dlatego wystawiam Salonowi Porcelany bardzo dobrą ocenę. Jeśli chodzi o stan przesyłki po dostarczeniu, to została ona dobrze zapakowana i nadesłany produkt nie był zniszczony.
5 / 5
2020-02-05 20:00:09
Stefan
Wszystko na najwyższym poziomie
1 / 5
2020-02-05 16:58:43
Walenty
Na towar trzeba czekać miesiąc czasu po czym przychodzi wadliwy. O zwrot pieniędzy trzeba wręcz się prosić , brak kontaktu ze sprzedawca . Omijać szerokim łukiem .
5 / 5
2020-02-03 13:20:30
Jolanta
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Miska która zamówiłam przyszła potłuczona niestety, ale po złożeniu reklamacji dostałam nowa miskę oraz w gratisów dzbanek.
1 / 5
2020-01-31 10:36:08
Sandra
Odradzam ....koszmarny sklep nie mam zamówionego produktu nie mam wpłaconych pieniędzy czekam już trzeci tydzień...kontakt ze sklepem tragedia nie informują o niczym, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na emaile.....
5 / 5
2020-01-29 17:22:42
Nadia
cała transakcja przebiegła sprawnie, jestem zadowolona z zakupionego towaru - pojemnika na czosnek.
5 / 5
2020-01-27 20:48:39
Katarzyna
Szeroki asortyment, bardzo dobry kontakt po sprzedaży
5 / 5
2020-01-22 12:01:41
Gabriela
Bardzo dobry i szybki kontakt.
1 / 5
2020-01-21 17:11:12
Piotr
Fatalnie, nigdy wcześniej nikt mnie tak źle nie potraktował. Towar został źle opakowany, porcelana dojechała potłuczona. Sklep nie przyjmuje reklamacji, nie odpowiada na telefony ani na maile. Przesyłki zwrotnej nie przyjął. Po interwencji Allegro, sklep zażądał protokołu odbioru kuriera, którego oczywiście prawie nikt nie robi. Najgorsza obsługa jaką można sobie wyobrazić. GORĄCO NIE POLECAM JEŚLI NIE CHCECIE STRACIĆ PIENIĘDZY.
5 / 5
2020-01-21 11:45:30
Róża
Transakcja przebiegła bez zakłóceń, w zadeklarowanym terminie dostawy. Polecam
1 / 5
2020-01-16 12:14:57
Izydor
Dramat, zero kontaktu o zamówieniu, które złożyłem trzy tygodnie temu (22-go grudnia). Sklep nie odpowiada na maile.
1 / 5
2020-01-13 08:05:50
Gustaw
Tragedia. Pierwsza rzecz - bardzo długi czas realizacji zamówienia, ale to idzie przeżyć. Zamówiony produkt (butelka na wodę z filtrem) przyszedł uszkodzony, szkło było pokruszone. Wysłałem więc reklamację, minął miesiąć i NIC. Byłem tolerancyjny z czasem, bo wszystko miało miejsce w okresie świątecznym, ale mamy już połowę stycznia a sklep dalej ignoruje sytuację. Zero odpowiedzi, całkowity brak reakcji i kontaktu. Próbowałem wysyłać maile, zostawiłem wiadomość na chatcie i dzwoniłem, nawet wysłałem smsa z prośbą o kontakt - cisza. Pozostaje mi więc założyć, że ten "sklep" to jedno wielkie oszustwo a moja reklamacja jest umyślnie ignorowana. Niczego tutaj nie kupujcie, bo zostaniecie oszukani tak jak ja!
3 / 5
2020-01-10 23:11:06
Bogdan
bardzo dlugie oczekiwanie na towar - prawie miesiac, potem 3 tyg na zwrot pieniedzy.... ale ceny w sklepie ok
5 / 5
2020-01-09 11:27:03
Jacek
Polecam i będę korzystać z oferty sklepu
1 / 5
2020-01-09 10:10:23
Irma
Najgorsze zamówienie jakie realizowałam przez internet. Dostałam informacje o tym, że termin dostawy wyniesie więcej niż 14 dni wiec napisałam maila z informacją ze anuluje zamówienie. Brak odpowiedzi ze strony sklepu. Po jakimś czasie dostaje informacje że produkt jest wysyłany. Kolejny raz mailowo anuluje zamówienie i kolejny raz nie ma reakcji ze strony sklepu. Dostałam towar. Poprosiłam trzeci raz o anulowanie i odbiór. Byłam przekonana ze po trzech mailach o anulowaniu zamówienia nie muszę trzymać się terminu zwrotu o zgłosiłam chce odstąpienia od umowy jeszcze przed wysłaniem towaru. Teraz sklep nie chce przyjąć towaru. Zamierzam podjąć kroki prawne w tej sprawie. Zdecydowanie odradzam i pisze ten komentarz żeby ostrzec innych użytkowników przed takim traktowaniem.
1 / 5
2020-01-06 12:43:21
Mariusz
Najgrosze zamówienie w sklepie internetowym jakie kiedykolwiek zrobiłem. Zamówienie zostalo złożone dnia 2 grudnia do dnia wystawienia niniejszej opinii nie otrzymałem towaru. Brak kontaktu ze sklepem. Rozważam podjęcie kroków prawnych w celu uzyskania należnego mi zwrotu kosztów. Skandal.
5 / 5
2020-01-03 19:55:41
Ksenia
Bardzo fajny asortyment, dobre ceny i błyskawiczną wysylka
3 / 5
2020-01-02 14:31:26
Bożena
Nie najlepiej. Z jednej strony towar wartościowy, z drugiej 14 dni oczekiwania - trochę długo.
5 / 5
2019-12-30 10:05:10
Oliwia
Wysyłka bezproblemowa. Polecam sklep.
2 / 5
2019-12-25 11:39:08
Celina
Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem, zero informacji , dopiero po interwencji Biura Obsługi Ceneo sprawy nabrały tempa. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.
1 / 5
2019-12-24 19:25:38
Eliza
Kontakt ze sprzedawca fatalny. Nie odpisują na moje wiadomości. Powiadomiłam ze rezygnuje z zamówienia ponieważ do tej pory nie otrzymałam zamówionego kosza. Zostało to bez odzewu . Nie otrzymała zwrotu pieniędzy i żadnej wiadomości wyjaśniającej zaistniała sytuacje.
5 / 5
2019-12-24 15:32:17
Rudolf
Szybko i sprawnie przebiegła transakcja. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-23 14:30:22
Klaudiusz
Towar zgodny z opisem. Dostawa szybka. Przesyłka dobrze zapakowana.
5 / 5
2019-12-23 14:21:02
Paulina
bardzo byłam zadowolona z zakupu!
5 / 5
2019-12-21 17:42:41
Wojciech
Świetny sklep. Znakomite ceny. Bardzo bezpiecznie zapakowana przesyłka. Dziękuję. POLECAM.
2 / 5
2019-12-17 19:01:04
Leszek
Czekałem na paczkę z prezentem. Zamówienie złożyłem tydzień przed planowaną imprezą, paczka przyszła po 2 tygodniach. Telefon bez odpowiedzi, na maila tez nikt nie odpisał.
1 / 5
2019-12-16 20:15:57
Violetta
Zamówienie złozyłam 22/11/2019 na łączną kwote ponad 200zł. Dostałam potwierdzenie zamówienia z informacją, że najpóźniej towar będzie wysłany w ciągu 6 dni, niestety żadnej informacji ani towaru ne otrzymałam do dnia dzisiejszego tj. 16/12/2019. Zamówienie zostało opłacone z góry w momencie zakupu. Dwukrotnie wysłałam zapytanie dot. zamówienia drogą mailową - na żadnego maila nie otrzymałam odpowiedzi. Kilkukrotnie dzwoniłam - z takim samym skutkiem, pomimo sygnału nikt nie odbiera. Zdecydowanie nie polecam - sandaliczna obsługa. W dniu jutrzejszym spróbuje jeszcze raz sie skontaktować ze sprzedawcą i w razie braku odpowiedzi zamierzam zglosić sprawę do rzecznika praw konsumenckich & policji.
1 / 5
2019-12-16 11:44:59
Jowita
Najgorsza transakcja w moim zyciu jesli chodzi o sklep internetowy. Postanowiono anulowac moje zamówienie nie poinformowano mnie o tym wczesniej, dopiero w moimenciwe mojej interwencji nagle zamówienie anulowano. POczułam się oszukana. Nigdy nie wrócę na tą stronę i przestrzegam.
4 / 5
2019-12-15 10:26:18
Grzegorz
Było opóźnienie, brak towaru w magazynie, brak informacji o tym.
5 / 5
2019-12-11 16:50:16
Oleg
Świetny sklep z profesjonalną obsługą. Polecam!
1 / 5
2019-12-10 15:53:35
Wanda
Kontakt z tym sklepem jest fatalny. Nikt nie odbiera telefonu. Nie wiem kiedy zamowienie zostanie zrealizowane. Nie otrzymałam żadnej informacji odnośnie wysyłki. Absolutnie nie polecam !
1 / 5
2019-12-10 11:19:25
Arleta
Towar otrzymałam uszkodzony (uszkodzenie było ukryte pod naklejką) - po zgłoszeniu wady brak kontaktu ze sklepem. Na uszkodzenie machnęłam ręką, ale później pokrywka czajnika zaczęła pękać (czajnik w cenie promo 298 zł - regularna 399), na zgłoszoną reklamację brak odzewu, nie można się dodzwonić. NIE POLECAM. Firma jest nieuczciwa.
1 / 5
2019-12-09 20:05:15
Jarosława
28.11. br. zamówiłam i opłaciłam towar do tej pory go nie otrzymałam. Sklep nie odpowiedział na maila ani na telefon, sms.
1 / 5
2019-12-06 14:49:51
Ernest
pieniądze wysłane, towaru nie otrzymałem. zero kontaktu ze sprzedawcą sprawa trafi na Policje
5 / 5
2019-12-05 23:39:59
Wiesław
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-05 12:35:46
Franciszka
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco
5 / 5
2019-12-04 10:46:14
Bartosz
bardzo pozytywnie, długość dostawy wynikała z tego że produkt był sprowadzany z zagranicy o czym byłem oczywiście informowany.
1 / 5
2019-12-03 13:06:55
Ilona
Zamówienie nr 12396 z dnia 2 września zostało przeze mnie anulowane po upływie 11 dni, jednak otrzymałam je 4 października 2019 i natychmiast odesłałam zgodnie z procedurą zwrotu. 8 grudnia miną dwa miesiące od potwierdzonego przez Państwa zwrotu numer 211 na kwotę 490,86 zł. Wysłałam kilka maili nie dostałam żadnej odpowiedzi Numer telefonu podany u państwa na stronie nigdy nie odpowiada (dzwoniłam i pisałam szereg es-em-esów) CHAT 24/7 nie działa. Można napisać wiadomość z podaniem wszystkich kanałów dostępu do siebie, ale na próżno, bo nikt się nie kontaktuje. to w dzisiejszych czasach nie do przyjęcia PROSZĘ o NATYCHMIASTOWY ZWROT PIENIĘDZY.
5 / 5
2019-11-28 18:41:28
Norbert
Zakupy przebiegły sprawnie, bez żadnych problemów. Polecam korzystanie z usług tej firmy.

Rzetelne opinie o Salon Porcelany