Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Salon Porcelany

Salon Porcelany Opinie 4.2 (279)

Pułkownika Stanisława Dąbka 96I12
82-300
Elbląg
690354084
opinie Salon Porcelany
4.2
279
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-08-13 07:56:13
Agnieszka
Szybko, sprawnie.
5 / 5
2022-08-13 05:22:07
Dorota
polecam....
5 / 5
2022-08-11 06:06:54
Małgorzata
Jestem bardzo zadowolona z obsługi a w razie potrzeby z doradztwa
5 / 5
2022-08-11 06:06:28
Zbigniew
Szybką wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2022-08-08 05:25:41
Dorota
Super bulionowki. Wszystko ok. Polecam!
5 / 5
2022-08-06 05:58:43
Sławek
Piękne produkty z najwyższej półki. Milutka obsługa, udane zakupy .
5 / 5
2022-08-06 05:58:20
Maciej
Bardzo ładne witryny, bardzo duży asortyment. Polecam
5 / 5
2022-08-06 05:58:02
Marek
Produkty bardzo dobrej jakości, miła i pomocna obsługa.
5 / 5
2022-08-06 05:57:46
Joanna
Na taki sklep czekałam! Przepiękna porcelana, która cieszy oko chyba wszystkich, którzy przechodzą obok sklepu - szczególnie figurki Lladro. Obsługa na najwyższym poziomie - uzyskałam fachową pomoc przy wyborze zastawy stołowej i prezentu! Na pewno wrócę już niedługo! Pozdrawiam
5 / 5
2022-08-06 05:57:28
Jakub
Niezwykłe rzeczy w niezwykłym miejscu, brakowało na mapie trójmiasta takiego Salonu z produktami wysokiej jakości. Ale chyba bardziej cieszy mnie to, że miejsce po starym kinie nie zostało zmarnowane na dyskont. Mam nadzieje, że długo będę mógł korzystać z bogatej ofert porcelany, ręcznie rzeźbionych figurek, i akcesoriów kuchennych robiąc prezent sobie lub komuś. Do Zobaczenia !
5 / 5
2022-08-06 05:56:51
Mateusz
Cudne miejsce, porcelana na każdą okazję i nie tylko. Mnóstwo pięknych rzeczy do urządzenia kuchni czy salonu. Wspaniała obsługa.
5 / 5
2022-08-06 05:56:31
Alicja
Byliśmy stałymi klientami w Elblągu, bardzo cieszymy się, że otworzyli Państwo salon w Gdyni... Zawsze bliżej Obsługa jak zawsze miła i pomocna. Filiżanki na prezent zapokowawane pięknie a i nasze szklanki też 😉 Pozdrawiamy i do zobaczenia 😁
5 / 5
2022-08-05 08:34:20
Maria
Doskonała obsługa
5 / 5
2022-08-04 07:13:20
Katarzyna
Wszystko ok
5 / 5
2022-08-04 07:12:48
Maria
szybko, bez zarzutu
5 / 5
2022-08-02 04:28:07
Jacek, Jelenia Góra
Jacek, Jelenia Góra
5 / 5
2022-08-01 13:09:06
Danuta
Zamowienie zrealizowane bardzo szybko, zapakowane bardzo starannie. Towar odpowiada moim oczekiwaniom.
5 / 5
2022-08-01 06:23:59
Marek
Szybko i bezproblemowo. Dobra cena.
5 / 5
2022-08-01 06:23:30
Ewa
Zamówienie i realizacja bez problemu. Kontakt z salonem również.
5 / 5
2022-07-29 10:45:55
Adam
Wazonik w sam raz :)
4 / 5
2022-07-29 10:45:35
Elżbieta
Szybka - nic dodać nić ująć :)
5 / 5
2022-07-29 05:47:25
Anna
Jak zawsze profesjonalna obsluga
5 / 5
2022-07-29 05:45:26
Anna
jeszcze raz - musze być przy kompie bo link jest ważny chyba z 5 minut tylko
5 / 5
2022-07-28 07:22:49
Alicja
Bez zarzutu
5 / 5
2022-07-27 07:03:52
Izabela
super polecam gorąco ten sklep!
5 / 5
2022-07-25 05:22:19
Anna
Bardzo dobry kontakt z klientem. Szybka wysylka
5 / 5
2022-07-25 05:21:07
Urszula
Bardzo dobra obsługa.
1 / 5
2022-07-25 05:20:24
Urszula
Bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2022-07-25 05:18:05
Magdalena
Szybka realizacja. Polecam
5 / 5
2022-07-22 05:44:03
Częstochowa
sprawna i rzetelna obsługa
5 / 5
2022-07-21 05:44:33
Anna
Gorąco polecam. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, a obsługa zawsze miła ☺️
5 / 5
2022-07-21 05:42:49
Ewa
Realizacja zamówienia była bardzo szybka, doceniam to. Będę pamiętać gdy drugi raz będę chciała skorzystać.
5 / 5
2022-07-21 05:42:17
Marzena
uczciwe i indywidualne podejście do klienta, sklep na każdym etapie realizacji zamówienia wysyła informacje a także kontaktuje się z klientem. W przypadku zastrzeżeń do przesłanego towaru, wymiana artykułów bez problemu.
5 / 5
2022-07-19 09:14:14
Alina
zestaw bardzo ładny
5 / 5
2022-07-19 09:14:12
Alina
zestaw bardzo ładny
5 / 5
2022-07-17 14:16:13
Marek
Mega zadowolony
5 / 5
2022-07-17 14:15:51
Dariusz
Super wazoniki, świetnie kompomują się z nowoczesnym jak i bardziej klasycznym stylem.
5 / 5
2022-07-16 06:19:09
Ewa
Bez zarzutu.
5 / 5
2022-07-15 09:23:46
Joanna
Kolejny zakup udany. Na pewno w przyszłości będzie więcej zamówień. DZIĘKUJE SERDEVZNIE
5 / 5
2022-07-11 05:35:42
Paulina
Pełen profesjonalizm, polecam, szybki czas realizacji ☺️☺️☺️
5 / 5
2022-07-11 05:35:20
Jolanta
Wszystko było ok.
5 / 5
2022-07-08 06:22:47
Emilia
Opinia pozytywną. Jestem zadowolona. Produkt starannie zapakowany z dbałością i prześliczna porcelana . Dostawa szybka dziękuję.
5 / 5
2022-07-08 06:22:24
Teresa
Właśnie w tym sklepie robię zakupy dlatego, że obsługa jest na bardzo dobrym poziomie a ceny dobre i produkty doskonałe. Dziękuję Ci Salonie - Porcelany
5 / 5
2022-07-07 11:35:53
Alicja
Bardzo dobrze i szybko
5 / 5
2022-07-06 06:46:10
Edyta
Gicio!!!!!
5 / 5
2022-07-06 05:18:41
Miłosz
Trudno sobie nawet wyobrazić, żeby mogło być lepiej - jednego dnia zamówienie, kolejnego dnia przesyłka. Chciałbym, żeby wszędzie tak było.
5 / 5
2022-07-03 07:44:29
Beata
wszystko super.
5 / 5
2022-06-30 05:55:40
Julita
Ekspresowa dostawa, przemiła obsługa, zamawiałam misę dla mamy na urodziny, bardzo zależało mi na czasie i wszystko dostatki na czas. Bardzo dziękuję :)
5 / 5
2022-06-29 10:37:48
Ewa
Wszystko zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2022-06-29 08:38:30
Kamila
Szybka realizacja. Komplet zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2022-06-29 06:54:59
Dominika
Super ! Super !
5 / 5
2022-06-29 06:54:22
Dorota
Bardzo pozytywna
5 / 5
2022-06-29 06:53:54
Teresa
Jak zwykle zakupu b. Udane , towar zabezpieczony wszystko zgodnie z zamówieniem!
5 / 5
2022-06-28 09:54:41
Mirosława
Wszystko Ok, polecam sklep
5 / 5
2022-06-28 09:54:15
Bogumiła
Bardzo rzetelna obsługa, doskonałe pakowanie towaru.
5 / 5
2022-06-27 04:06:47
Katarzyna
Wszystko ok, polecam.
5 / 5
2022-06-27 04:06:24
Elżbieta
bezproblemowa realizacja. polcema
5 / 5
2022-06-27 04:06:04
Barbara
Szybka wysyłka, produkt ok
5 / 5
2022-06-27 04:05:45
Anatol
Wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2022-06-27 03:34:45
Marzena
Zamówienie zrealizowano sprawnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2022-06-27 03:34:21
Katarzyna
b.dobry sklep
5 / 5
2022-06-24 12:16:17
Karol
Pełem profesjonalizm!
5 / 5
2022-06-24 08:23:51
Ewelina
Bardzo dobre ceny i świetna obsługa. Polecam
5 / 5
2022-06-24 06:02:12
Justyna
Towar zgodny. Prawdziwy profesjonalny sklep! kontakt, dobrze zapakowana paczka ze szkłem. wracam co jakiś czas
5 / 5
2022-06-24 06:01:36
Joanna
Polecam, dobry prosdukt,
5 / 5
2022-06-24 05:54:21
Jolanta
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2022-06-24 05:53:49
Agnieszka
Pięknie zapakowane, dotarło w całości.
5 / 5
2022-06-23 08:30:18
Regina
Szybka przesyłka. Produkty piękne jak to Villeroy And Boch.
5 / 5
2022-06-23 06:38:07
Joanna
Produkt zgodny z opisem, piekne filiżanki.
5 / 5
2022-06-23 06:37:35
Ksenia
Jestem zadowolona.
5 / 5
2022-06-23 05:47:11
Magdalena
Śzybka i profesjonalna wsyłka
5 / 5
2022-06-23 05:19:06
Dorota
Porcelana dobrze zapakowana , zabezpieczona i oznaczona. Szybka wysyłka , wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2022-06-22 12:02:06
Maria
Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2022-06-22 12:01:36
Ewa
Jestem bardzo zadowolona z zakupu,
5 / 5
2022-06-22 12:00:46
Mirosław
Wszystko w najlepszym porządku. Szybka przesyłka.
5 / 5
2022-06-22 08:38:20
Zuzanna
Szybką i sprawna obsługa. Kontakt telefoniczny stały. Polecam.
5 / 5
2022-06-22 05:49:22
Magdalena
Realizacja bez zarzutu,na kazdym kroku zamówienia byłam informowana
5 / 5
2022-06-22 05:46:21
Krystyna
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja, dobrze zabezpieczony. Polecam!
5 / 5
2022-06-22 05:45:51
Iwona
Szybko, sprawnie, bez zarzutu, produkt zgodny z opisem i fotografia. Szczerze polecam
5 / 5
2022-06-22 05:45:24
Marek
obsługa perfekcyjna, jak jest na stanie to jest, szybka wysyłka
5 / 5
2022-06-22 05:44:54
Marta
PRZesyłka dotarła bardzo szybko. Ładnie zapakowane. Towar dokładnie taki jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zakupionych szklanek
5 / 5
2022-06-22 05:40:27
Dorota
Porcelana dobrze zapakowana , zabezpieczona i oznaczona. Szybka wysyłka , wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2022-06-22 05:40:07
Jadwiga
Piękne szklanki
5 / 5
2022-06-21 09:53:31
Bogumiła
Bardzo rzetelna obsługa, doskonałe pakowanie towaru.
5 / 5
2022-06-21 09:52:04
Jan
Bez problemów. Jestem zadowolony.
5 / 5
2022-06-21 09:51:39
Ewelina
Bardzo dobre ceny i świetna obsługa. Polecam
5 / 5
2022-06-21 09:51:11
Justyna
Towar zgodny. Prawdziwy profesjonalny sklep! kontakt, dobrze zapakowana paczka ze szkłem. wracam co jakiś czas
5 / 5
2022-06-21 09:50:28
Joanna
Polecam, dobry prosdukt
5 / 5
2022-06-21 05:52:35
Jolanta
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2022-06-21 05:52:04
Agnieszka
Pięknie zapakowane, dotarło w całości.
5 / 5
2022-06-21 05:51:32
Regina
Szybka przesyłka. Produkty piękne jak to Villeroy And Boch.
5 / 5
2022-06-21 05:50:52
Joanna
Produkt zgodny z opisem, piekne filiżanki.
5 / 5
2022-06-21 05:50:25
Ksenia
Jestem zadowolona.
5 / 5
2022-06-21 05:49:54
Magdalena
Śzybka i profesjonalna wsyłka
5 / 5
2022-06-20 12:37:12
Małgorzata
Wszystko ok
5 / 5
2022-06-20 12:36:44
Joanna
Wspaniale.
5 / 5
2022-06-20 12:36:08
Paweł
szybko sprawnie za rozsądną cenę
5 / 5
2022-06-18 06:21:41
Maria
Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2022-06-18 06:21:09
Ewa
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, jedyny minus czas oczekiwania na realizację zamówienia.
5 / 5
2022-06-18 06:15:27
Anna
wszystko zgodnie z opisem na stronie.
5 / 5
2022-06-18 06:14:24
Agnieszka
Szybka wysyłka. Porcelana bardzo dobrze zabezpieczona do wysyłki.
5 / 5
2022-06-17 13:05:43
Halina
Podziękowanie! Dziękuję za wyjątkowa sprawne załatwienie zamówienia . Bardzo mi na nim zależało Zakupy w Waszym sklepie to przyjemność. Pozdrawiam Halina
5 / 5
2022-06-17 07:57:43
Mirosław
Wszystko w najlepszym porządku. Szybka przesyłka.
5 / 5
2022-06-17 06:36:35
Zuzanna
Szybką i sprawna obsługa. Kontakt telefoniczny stały. Polecam.
5 / 5
2022-06-17 06:18:13
Magdalena
Realizacja bez zarzutu,na kazdym kroku zamówienia byłam informowana
5 / 5
2022-06-17 06:16:53
Krystyna
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja, dobrze zabezpieczony. Polecam!
5 / 5
2022-06-17 06:15:16
Iwona
Szybko, sprawnie, bez zarzutu, produkt zgodny z opisem i fotografia. Szczerze polecam
5 / 5
2022-06-17 06:14:32
Marek
obsługa perfekcyjna, jak jest na stanie to jest, szybka wysyłka
5 / 5
2022-06-17 06:13:47
Marta
PRZesyłka dotarła bardzo szybko. Ładnie zapakowane. Towar dokładnie taki jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zakupionych szklanek
5 / 5
2022-06-17 06:12:00
Beata
Wszystko ok. Pełen profesjonalizm
5 / 5
2022-06-17 06:10:49
Agata
Super !!!!!
5 / 5
2022-06-17 06:09:32
Lucyna
szybka dostawa, towar bezpiecznie zapakowany, polecam.
5 / 5
2022-06-17 06:08:54
Anna
wszystko zgodnie z opisem na stronie.
5 / 5
2022-06-17 06:07:27
Łukasz
Zamówienie super zrealizowane.Polecam
1 / 5
2022-06-17 06:04:12
Maso
Sprzedają coś czego nie mają. Kontakt na poziomie zero. Lepiej omijać.
5 / 5
2022-06-15 12:23:59
Łukasz
Problemów zero; pełen profesjonalizm.
5 / 5
2022-06-14 11:46:13
Ewa
Jestem bardzo zadowolona z zakupów dokonanych w sklepie Salon - Porcelany. pl polecam serdecznie.
5 / 5
2022-06-14 11:45:43
Regina
Sprawnie szybko bezpiecznie.
5 / 5
2022-06-14 11:45:00
Jolanta
Obsługa w sklepie bardzo profesjonalna i życzliwa. Towar doskonale zabezpieczony. Za to firma kurierska opieszała, aż wstyd.
5 / 5
2022-06-14 11:44:11
Zygmunt
Super dostawca
5 / 5
2022-06-14 07:51:12
Hanna
Szybka realizacja, eleganckie opakowanie produktu, sam produkt znakomity, nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2022-06-14 07:50:34
Małgorzata
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2022-06-13 12:03:14
Marcin
Zaskakująco szybka dostawa w stosunku do przewidywań. Dobre zabezpieczenie paczki. Sam produkt oryginalny i dokładnie taki jakiego się spodziewałem. W momencie zakupu najlepsza cena na rynku.
5 / 5
2022-06-13 12:02:37
Mariusz
Zamowieniee zrealizowane zgodnie z opisem, towar bardzo dobrze zapakowany, swietna komunikacja ze sklepem, czas realizcji krotszy od komunikowanego. Polecam!
5 / 5
2022-06-13 12:02:04
Irena
Witam, dostawa nie była aż tak szybka, ale byłam poinformowana, że nie wszystko co zamówiłam było od "ręki" więc dałam 5 bo jestem w pełni usatysfakcjonowana i szczęśliwa. Dziękuję Irena
5 / 5
2022-06-13 11:26:19
Marek
Wszystko zgodne z opisem przedmiotu - ostrzalka jest rewelacyjna, polecam
5 / 5
2022-06-13 11:25:49
Aleksandra
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszym sklepie. Polecam zakupy innym klienta
5 / 5
2022-06-13 11:18:57
Agnieszka
Jak zawsze wszystko w porządku. Porcelana bardzo dobrze zabezpieczona na czas transportu.
5 / 5
2022-06-13 10:04:20
Ewa
Nie było żadnych zawirowań przy zakupie. Bez wahania mogę polecić sklep . Przesyłka była starannie zapakowana i dotarła w terminie zgodnie z zapowiedzią.
5 / 5
2022-06-13 09:08:26
Łucja
Profesjonalna obsługa. Polecam. Łucja.
5 / 5
2022-06-13 09:07:47
Izabela
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2022-06-13 06:38:58
Teresa
Sklep doskonale zaopatrzony, Pan Jakub bardzo uprzejmy i zawsze służy pomocą i profesjonalną poradą, korzystam z tego sklepu wielokrotnie, ponieważ jest dużo dobrych promocji. Bardzo polecam!!!!
5 / 5
2022-06-13 06:38:15
Joanna
Jestem bardzo zadowolona z Państwa obsługi.
5 / 5
2022-06-13 05:29:13
Monika
Jestem zadowolona
5 / 5
2022-06-11 08:26:38
Joanna
Zamówienie zrealizowano bardzo szybko mimoprzedświątecznego okresu ,spakowane bardzo bezpiecznie
5 / 5
2022-06-11 06:15:12
Monika
Jestem zadowolona
5 / 5
2022-06-11 05:34:30
Magdalena
Znakomita jakość produktów. Świetnie zapakowane do transportu.Szybka wysyłka. Polecam serdecznie.
5 / 5
2022-06-11 05:33:55
Izabella
Idealnie zapakowane szybka dostawa
5 / 5
2022-06-11 05:33:23
Witold
Szybko i sprawnie
5 / 5
2022-06-11 05:32:54
Anna
polecam sklep
5 / 5
2022-06-11 05:31:52
Beata
Wszystko ok. Pełen profesjonalizm
5 / 5
2022-06-11 05:30:35
Anna
bardzo mila obsługa mimo ze nie udało mi się odebrać od kuriera za pierwszym razem bez problemu wysłano mi towar ponownie i dotarł na czas
5 / 5
2022-06-10 07:30:36
Małgorzata
całość transakcji oceniam bardzo dobrze
5 / 5
2022-06-10 07:30:04
Marek
SUPER SKLEP I SUPER OBSŁUGA BARDZO POLECAM
5 / 5
2022-06-10 07:29:34
Barbara
Polecam ❤️ wspaniały sklep[
5 / 5
2022-06-10 07:28:58
Elżbieta
wszystko ok
5 / 5
2022-06-10 07:28:16
Anna
Zamowienie zrealizowane szypko i sprawnie . Jestem zadowolona .
5 / 5
2022-06-10 04:26:36
joanna
Dzien dobry, Bardzo dziękuję za przesyłkę, wszystko dotarło w calosci . Życzę sukcesów w dalszym prowadzeniu firmy. Pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2022-06-09 12:13:52
Jan
Kompetentna obsługa. Przesyłka super zabezpieczona
5 / 5
2022-06-09 12:13:14
Maciej
Maciej, Gdańsk
5 / 5
2022-06-09 09:43:57
Hubert
Bardzo dobra obsługa klienta, wszystko na wysokim poziomie!
5 / 5
2022-06-09 09:43:30
Izabela
Bez zastrzeżeń! :)
5 / 5
2022-06-09 09:42:21
Mirella
Obsługa profesjonalna. Ocena 5+
5 / 5
2022-06-08 12:36:58
Joanna
Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam
5 / 5
2022-06-08 09:28:25
Małgorzata
Jestem bardzo zadowolona z obslugi podczas zakupów jakie zrobiłam w salonie porcelany. Przesyłka została dostarczona bardzo szybko a porcelana bardzo dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2022-06-08 08:07:13
Ilona
:) :) :) :) :)
5 / 5
2022-06-08 05:50:39
Ewa
SUPER SKLEP, BARDZO MIŁA OBSŁUGA, POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
5 / 5
2022-06-08 05:49:56
Anna
zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2022-06-08 05:49:56
Anna
zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2022-06-08 05:48:51
Bogusława
Kieliszki do wody są przepiękne. To już mój drugi komplet. Bardzo polecam. Doskonale sprawdzą się jako prezent.
5 / 5
2022-06-07 12:33:21
Wiesława
Bardzo dziękuje za pomoc, poradę, byłam zaskoczona przyjaznością i fachowością pana z obsługi klienta, dzięki któremu błyskawicznie załatwiłam temat. Brawo
5 / 5
2022-06-07 12:30:40
Grażyna
jestem super zadowolona porcelana bardzo dobrze zabezpieczona !!!
5 / 5
2022-06-07 09:53:10
Katarzyna
Bardzo dziękuje za pomoc, poradę, byłam zaskoczona przyjaznością i fachowością pana z obsługi klienta, dzięki któremu błyskawicznie załatwiłam temat. Brawo
5 / 5
2022-06-07 08:46:38
Barbara
Bardzo ładne produkty. Przesyłka poszła sprawnie Polecam
5 / 5
2022-06-07 07:14:46
Anna
Wszystko super. Prezent dotarł na czas i był dobrze zapokowany. Nic się nie zbiło.
5 / 5
2022-06-07 06:28:46
Eugeniusz
Wszystko było tak jak miało być i jak oczekiwałem. Eugeniusz
5 / 5
2022-06-07 06:18:50
Wioletta
Super obsługa zamówienia, polecam :)
5 / 5
2022-06-07 05:31:11
Kamila
Polecam. Już po raz kolejny korzystam z usług tego sklepu. Szybka obsługa, ekspresowe dostawy.
5 / 5
2022-06-07 05:30:51
Krystyna
Zamówienie zostało dobrze zrealizowane. Polecam sklep.Solidnie i rzetelnie.
5 / 5
2022-06-07 05:30:19
Krzysztof
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Kruchy towar dotarł w stanie nie uszkodzonym.
5 / 5
2022-06-07 05:28:52
Grażyna
jestem super zadowolona porcelana bardzo dobrze zabezpieczona !!!
5 / 5
2022-06-06 12:19:52
Robert
Obsługa perfekcyjna i nawet reklamacja uszkodzeń w transporcie załatwiona w expresowym tempie. Jestem pod wrażeniem.
5 / 5
2022-06-06 12:11:53
Jadwiga
Szkło zapakowane perfekcyjnie. Nic się nie uszkodziło
5 / 5
2022-06-06 12:07:24
Marek
z pewnością wrócę
5 / 5
2022-06-06 12:06:58
Joanna
dziękuje za super opakowane szkło, które dotarło bez najmniejszych uszkodzeń, super kontakt, rewelacyjny sklep
5 / 5
2022-06-06 12:05:09
Marek
Wspaniały sklep - super towar rewelacyjne ceny
1 / 5
2022-05-24 13:40:52
magda
niestety ja rowniez uprzednio nie sprawdzilam sklepu i zostalam oszukana na duze pieniadze :( Uwazajcie!
5 / 5
2022-05-04 06:19:40
Iwona
Sprawna i szybka realizacja zamówienia, bardzo ładna porcelana Villeroya, zapakowane bez zarzutu.
5 / 5
2022-04-29 11:25:07
Jakub
Zamówiłem kilka rzeczy, na których mi zależało i miały podany czas wysyłki w dniu kolejnym. I faktycznie w dniu kolejnym zostały wysłane. Oprócz jednego, który jak się okazało po moim telefonie, był wadliwy co zauważono dopiero przy pakowaniu. W każdym razie, akurat ten kubek nie był dla mnie taki ważny, co prawda musiałem poczekać na niego 3 tygodnie, ale na inny kubek goebela w innym sklepie czekałem ponad 3 miesiące. Zdarza się, nikt nie jest idealny.
5 / 5
2022-04-01 09:14:26
Anna
Pełna obaw złożyłam zamówienie po przeczytaniu opinii tutaj, jednak wszystko przebiegło wzorowo: zamówienie złożone wieczorem we wtorek, w środę skompletowane, w czwartek odebrane. Towar zgodny z zamówieniem, opakowany bardzo porządnie.
1 / 5
2022-03-17 13:00:35
Monika
Tragedia, zamówienie realizowane przez kilka miesięcy i nadal niekompletne. Towar wysyłany na raty mimo , iż przy składaniu zamówienia nie było mowy o podzieleniu dostawy. Problem z uzyskaniem informacji. czekam na zwrot pieniędzy za niezrealizowaną część zamówienia.Na stronie internetowej brak informacji , że towar niedostępny. Oszustwo!!!
1 / 5
2022-03-11 04:36:24
Wanda
Ostrzegam przed zakupem w tym sklepie ! To są złodzieje !!!
1 / 5
2022-03-03 15:01:27
Kazimierz
Okazują się być zwykłymi oszustami, zamówiłem towar w grudniu, do dziś nic nie przyszło, nie odbierają telefonów, nie reagują na maile, zero kontaktu. Pozostało zawiadomić prokuraturę. Oszczędzajcie sobie czasu, pieniędzy i nerwów, omijajcie szerokim łukiem, tego towaru tam nie ma, to oszustwo.
1 / 5
2022-02-23 09:45:36
Franek
Nawet nie wchodźcie na ich stronę nie wspominając o zakupach bo doświadczycie tego co ja , zostałem oszukany ani towaru ani pięniędzy , zero kontaktu ! jak ktoś wcześniej napisał OSZUŚCI i ja się pod tym podpisuję
1 / 5
2022-02-22 05:33:18
Joanna
Fatalny sprzedawca, działa niezgodnie z prawem konsumenta
1 / 5
2022-02-21 09:42:25
Agnieszka
OSTRZEGAM !!! Złożyłam zamówienie w pażdzierniku , do dnia dzisiejszego nie otrzymałam go , nikt nie odbiera telefonu , meili ani czatów , dla mnie mocno podejrzany sklep , to napewno są oszuści no bo jak inaczej nazwać czytając wcześniejsze opinie szkoda tylko że przed zakupem ich nie sprawdziłam , nauczka na przyszłość
1 / 5
2022-02-17 09:07:47
Mikołaj
Zdecydowanie NIE polecam tego sklepu internetowego. Czekałem na zakupiony produkt prawie dwa miesiące. Próbowałem doprosić się o zwrot kosztów jednak na marne. Po otrzymaniu czajnika, produkt okazał się być wadliwy. Wysłałem czajnik na reklamację, która łaskawie została uznana. Następnie ponownie czekałem kolejne 2 miesiące na produkt, którego jakość jest co najmniej wątpliwa i nieadekwatna do ceny. Obsługa klienta na czacie (telefonu nikt nie odbiera) totalnie leży. Niczego nie da się dowiedzieć, a konsultant jest niemiły i niepomocny. Jedna wielka tragedia. Jeszcze nigdy nie robiłem zakupów w tak beznadziejnym sklepie.
5 / 5
2022-02-16 12:10:26
Ewa
Wszystko zgodne z ofertą. Mam bardzo dobre doświadczenie.
1 / 5
2022-02-16 10:27:44
Regina
A już miałam zamawiać , jak dobrze że sprawdziłam opinie , dziękuję Wam za ostrzeżenie
1 / 5
2022-02-16 08:48:16
Sharon
Oszuści ! Oszuści ! Oszuści ! Omijać z daleka szerokim łukiem !
1 / 5
2022-01-18 18:40:45
Michał
Złożyłem zamówienie prawie 2 miesiące temu. Niestety, nie mieli wszystkich sprzedawanych przez siebie produktów i kazali czekać na dostawę. Po ok. miesiącu bez żadnej informacji przysłali mi produkty, których nie zamawiałem i znacznie gorsze od tych, które zamówiłem. Nadpłatę zatrzymali dla siebie. Wysłałem do nich ok. 4 maili, próbowałem kontaktować się przez chat i wielokrotnie do nich dzwoniłem. Na maile i chat nigdy nie zareagowali, a połączeń telefonicznych zazwyczaj nie odbierali lub kazali czekać nawet ponad pół godziny. Do dziś nie otrzymałem od nich nawet złotówki, choć w 2 ostatnich rozmowach(1. prawie 2 tygodnie temu) deklarowali zwrot części nadpłaty. Nie pozwalają mi wystawić opinii, stąd ocena 4.6/5 na ich stronie. Oszuści!!!
1 / 5
2021-12-21 10:06:06
Adam
Totalne dno, wysyłają potłuczone talerze, po czym nie reagują na maile i telefony. Zero kontaktu, stracone pieniądze i zszargane nerwy, omijajcie z daleka. Szczerze odradzam
1 / 5
2021-12-05 17:03:50
Hanna
Nie polecam tego sklepu. Obsługa pozostawia wiele do życzenia, brak odpowiedzi na reklamację, opieszałość. Więcej nic tam nie kupię
1 / 5
2021-12-01 11:13:54
Agnieszka
Uwaga! Nie polecam!! czekam 5 tydzień na zamówiony produkt. Nie ma żadnej informacji, żadnej odpowiedzi na zapytania mailowe.
1 / 5
2021-11-16 06:30:30
Agata
Po 3 tygodniach od złożenia zamówienia i zapłaty za towar nie mogę się doczekać na odpowiedź na maila, nikt nie odbiera telefonu. Anulowałam zamówienie i czekam na zwrot pieniędzy. Jeżeli nie otrzymam zwrotu szybko to zgłoszę sklep jako nieuczciwie działający, bo tak to niestety wygląda.
1 / 5
2021-11-16 06:30:24
Agata
Po 3 tygodniach od złożenia zamówienia i zapłaty za towar nie mogę się doczekać na odpowiedź na maila, nikt nie odbiera telefonu. Anulowałam zamówienie i czekam na zwrot pieniędzy. Jeżeli nie otrzymam zwrotu szybko to zgłoszę sklep jako nieuczciwie działający, bo tak to niestety wygląda.
2 / 5
2021-11-04 02:23:41
Agata
Jestem zawiedziona, ponieważ złożyłam spore zamówienie i liczyłam, że zgodnie z opisem zostanie skompletowane w ciągu 14 dni. W tym czasie dostałam mnóstwo maili różnego typu, ale o tym, że z całego zamówienia brakuje 2 szklanek i przez to zwlekają z wysyłką MIESIĄC już nikt mnie nie poinformował. W końcu po dodzwonieniu się wysłali część zamówienia. Na moją uwagę, że nie dostałam żadnej informacji o braku produktów na stanie pani powiedziała jedynie, że dotrą za 10 dni i może wysłać niepełne zamówienie. Zero "przepraszam"/"przykro nam", cokolwiek co wskazywałoby na jakąś skruchę, czy poczucie odpowiedzialności. Nie chciałam przecież, żeby to zamówienie magicznie skompletowali z niczego, tylko żeby POINFORMOWALI wcześniej o stanie faktycznym. Bardzo nieprzyjemne doświadczenie, więcej nie zamierzam tam kupować.
1 / 5
2021-10-25 06:48:52
Agnieszka
Sporo kupowałam tam porcelany. Ostatnio BEZNADZIEJNA obsługa, na odpowiedź o możliwość rezygnacji z zamówienia czekałam10 dni. Zero kontaktu telefonicznego jeśli chodzi o reklamacje i zwroty - 3 dni dzwoniłam po 5-6 razy nikt nie odbiera. Oczywiście przyjmowanie zamówień działa, tam odbierają pod razu. Możliwości rezygnacji NIE MA. Trzeba odesłać zamówienie. Szkoda, że sklep który sprzedaje luksusowe towary tak nie dba o klientów.
2 / 5
2021-09-15 08:39:14
Małgorzata
Pierwsze zamówienie bez zarzutu. Chyba tylko po to żeby wzbudzić moje zaufanie. Drugie zamówienie to koszmar kupującego! Nie zrealizowali całego zamówienia. Biegnie 4 miesiąc. Nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów. Oszuści!!!
5 / 5
2020-02-21 10:24:33
Oliwier
bardzo udane zakupy. Pełna informacja, szybka wysyłka . Polecam

Rzetelne opinie o Salon Porcelany