Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję SAWAY

SAWAY Opinie 4.1 (504)

Idzikowskiego, 19
31-519
Kraków
123140100
opinie SAWAY
4.1
504
Opinii

Dobrze

4 / 5
2022-07-06 01:02:38
Alexsp
Buty wyglądają przynajmniej na solidne i eleganckie ( Kupiłam buty na lato) ale zgodzę się z poprzedniczkami, czas realizacji 2 tygodnie to lekka przesada, nad obsługa klienta też przydało by się popracować... Ale ostatecznie cieszę się że się udało zrealizować zamówienie
1 / 5
2022-07-03 04:54:36
Beata
Nie polecam, czas oczekiwania bardzo długi mimo że na stronie podana jest informacja o wysyłce towaru w 24h. Czekałam dwa tygodnie, po moim dość ostrym mailu otrzymałam informację że jutro wyślą buty. Faktycznie taka wysyłka nastąpiła, ale po przymierzeniu butow okazały się za duże. Muszę dokonać zwrotu i tu wracamy do epoki średniowiecznej gdzie taki zwrot musimy zrobić samemu, na poczcie. Nie, nie w ramach szybkich zwrotów w Paczkomacie z którego odebraliśmy zamówienie, nie, nie możemy zamówić kuriera który od nas odbierze przesyłkę, musimy iść nadać paczkę...Dla mnie jest to duża niedogodność i w porównaniu z innymi sklepami internetowymi, ten wypada naprawdę słabo.
1 / 5
2022-06-26 05:49:29
Kasia
Nie wiem co się z firmą stało, w zeszłym roku zamawiałam buty i nie miałam zastrzeżeń co do terminu dostawy, teraz czekam od tygodnia po zamówieniu i towar jest wciąż na etapie przygotowania i żadnego innego ruchu :( Zapłaciłam za buty dużo i mam nadzieję, że wkońcu dojdą... zanim sezon letni się skończy bo buty na lato :/
1 / 5
2022-06-24 05:52:04
Patrycja
Odradzam zakupów! Bardzo długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Buty zamawiałam dwu krotnie i za każdym razem taka sama sytuacja, minimum tydzień czeka się, by wysłali zamówienie. Dodatkowo dwukrotnie były ukryte wady fabryczne, które wyszły podczas używania obuwia. Jeżeli chodzi o reklamacje to jakiś dramat. Odpisują czy uznają reklamacje w ciągu 14 dni, ale później na naprawę czekasz 1-2 miesiące lub pewnie dłużej gdybym się nie upominała... Jak do nich pisze, dzwonisz to albo infolinia nie działa lub odpisuja zdawkowo czyli" jak zostanie naprawione to wyślemy" lub wcale. Po tym jak napisałam, że skontaktuje się z rzecznikiem praw konsumentów, to buty zostały wysłane do mnie kolejnego dnia. Obuwie nie najtańsze a jakość obsługi dramat. Jak nie chcecie tracić nerwów, to stanowczo odradzam. Jest kilka fajnych Polskich firm, które robią piękne i wygodne obuwie i do tego jakość obsługi klienta na najwyższym poziomie 😉 Miłego dzionka.
1 / 5
2022-06-23 05:50:09
Małgorzata
Nie polecam, jak na tą chwilę ws zwrotu środków, zostałam " oskubana" na 19 zł, buty wykonane bardzo niestarannie, kontakt jest wyłacznie ze strony Saway jeżeli chce , klient raczej ma małe szanse na dodzwonienie , jeden numer tel jest tylko do dyspozycji i raczej marne sa szanse na tą formę kontaktu.Zdecydowanie nie polecam Raczej nalezy te transakcje poddać pod rozwagę.
2 / 5
2022-06-21 11:23:33
Klientka
To moj drugi zakup w tym sklepie. Pierwsze to piekne szpilki na czerwonej podeszwie.... nietanie. Zadowolonie srednie, buty srednie, rozmiar niby dobry ale jednak cos nie tak. nie odeslalam ale nie nosze. Dzis sandalki. Rozmiar zupelnie nie adekwatny do opisu I odklejajaca sie wysciolka. Ogolnie slabo. Jedyny plus to szybkosc dostawy... w poniedzialek zamowienie, sroda dostawa za pobraniem. Nie polecam.
1 / 5
2022-06-20 10:22:47
Dorota
Dramat! Nie polecam sklepu. Zamówiłam buty 29 kwietnia do dziś 20 czerwca nie mam butów. Zero kontaktu ze sklepem nie odbierają telefonu. Na wiadomość odpisują zdawkowo. Kłamstwo za kłamstwem. Po kilku tygodniach od zakupu otrzymałam obuwie okazały się być za duże więc chciałam wymienić na inny rozmiar. Znowu kilka tygodni czekania. Tym razem otrzymałam obuwie zupełnie inne....i od nowa zwrot z dokładnym opisem zdjęcia link do obuwia zamawianego. Nie pomogło!! Po następnych kilku tygodniach znowu otrzymałam nie te buty które zamówiłam. Kolejny zwrot tym razem czekam na zwrot pieniędzy. Mosze dzwonić i dzwonić telefon fikcyjny !!!! Kontakt mailowy jak z botem!!! Na tronie widnieją buty do sprzedaży których tak na prawdę nie ma. Proszę się 100 razy zastanawiać zanim dokona ktoś zakupu. Porażka !!!!!
1 / 5
2022-06-13 00:28:52
Patrycja
Obsługa klienta na poziomie poniżej 0. Zareklamowalam buty w marcu i nadal nie otrzymałam naprawionych butów. Dodzwonić się nie można, na maile nie odpisują. Porażka, kupiłam kilka par obuwia w tym sklepie ale te były ostatnie. Jak można tak ignorować klienta zwłaszcza że buty nie są tanie . Uważajcie na ten sklep.
1 / 5
2022-06-08 07:40:09
Anna
Gdyby była opcją "0" zaznaczylabym ją. Dwie z trzech zakupionych par botków otrzymałam po miesiącu, gdy już minął sezon na wyższe botki. Informacja w ofercie była - wysyłka w 2 dni. Ze zwrotu otrzymałam niższą o 11,98 zł kwotę niż wartość butów, firma obiecała uregulować różnicę z powodu pomyłki, minął miesiąc...bez efektu. Zareklamowałam zamszowe kozaki, bo po 3 dniach użytkowania wyrwał się suwak. Czekam już 2 miesiące, nie odpisują na e-maile. Nie polecam tej firmy, chyba że ktoś ma dużo czasu i cierpliwości. Brak profesjonalizmu i szacunku do klienta.
5 / 5
2022-06-04 11:44:33
Ewa
Rewelacja.Buty które zamówiłam przechodzą same siebie.Sa tak piękne że nie mogę się na napatrzeć.Bardzo wysoka jakość. Są warte tych pieniędzy
1 / 5
2022-06-01 04:31:36
Efka
Tego nie da się opisać, brak jakiegokolwiek kontaktu, dodzwonić się nie można, na maile nie odpisują. Buty do reklamacji przyjęte 2 miesiące temu i cisza! NIE POLECAM!
5 / 5
2022-05-17 10:06:28
Ania
Cofam wszystkie wcześniejsze komentarze które napisałam z jednego kojta. Byłam trochę zła no pomyliłam się kazdemu się zdarza
5 / 5
2022-05-17 10:04:58
Piesio
A dobre zamówienia
1 / 5
2022-05-17 08:03:48
Agnieszka
Niestety , muszę potwierdzić poniższe opinie.czekam od środy,mimo że na stronie informują że dostawa w ciągu 48godzin.Infolinia-porazka-klamią,że sprowadza,że oddzwonią,że towar na pewno trafi kolejnego dnia,albo wogole się nie odzywają.U mnie jak na razie ani bitów ani kasy!!!!
1 / 5
2022-05-13 08:13:03
Ania
Nie polecam, towar niezgodny z opisem, kolor to już wogole nieporozumienie. Dodzwonić się nie da, na zwrot czekam ponad tydzień.. Cisza 😒
1 / 5
2022-05-13 08:13:02
Ania
Nie polecam, towar niezgodny z opisem, kolor to już wogole nieporozumienie. Dodzwonić się nie da, na zwrot czekam ponad tydzień.. Cisza 😒
1 / 5
2022-05-13 08:13:01
Ania
Nie polecam, towar niezgodny z opisem, kolor to już wogole nieporozumienie. Dodzwonić się nie da, na zwrot czekam ponad tydzień.. Cisza 😒
1 / 5
2022-05-13 08:13:00
Ania
Nie polecam, towar niezgodny z opisem, kolor to już wogole nieporozumienie. Dodzwonić się nie da, na zwrot czekam ponad tydzień.. Cisza 😒
1 / 5
2022-05-09 10:31:10
Monika
Nie polecam, nie zasługują nawet na jedną gwiazdkę. Nigdy nie spotkałam się z tak bezczelną obsługą klienta, Pani podczas rozmowy rzuciła słuchawką. Zamówiłam jedną parę dostałam egzemplarz, który nigdy nie powinien trafić do klienta ostatecznego, buty miały wiele wad. Po złożeniu reklamacji nie miła Pani powiedziała żebym zamówiła drugą parę a tą zwróciła, druga para wyglądała jeszcze gorzej, chociaż prosiłam żeby przeszła kontrolę jakości ale chyba w tej beznadziejnej firmie nie ma czegoś takiego. Pieniędzy jeszcze nie odzyskałam. Szkoda Waszego czasu i pieniędzy omijajcie szerokim łukiem tego Producenta mają gdzieś swoich klientów. To są buble nie buty!!!
1 / 5
2022-05-06 12:33:32
Katarzyna
Problemy od początku. Aplikacja słaba, czas oczekiwania na dostawę dłużej niż zazwyczaj, buty za ciasne pomimo tego, że 37 jest dobry lub nawet za duży, za zwrot trzeba zapłacić, a kasy nie mam od kilku tygodni. Infolinia i obsługa bardzo słaba.
1 / 5
2022-04-29 05:01:26
Hania
Czekam za butami od 29 marca 😠
1 / 5
2022-04-22 06:39:14
Gośka
Buty ładne ale cóż z tego skoro prosisz o niebieskie dodatki wysyłają czarne albo nie rozróżniają kolorów albo mają w dupie klienta niekompetentna obsługa polegająca na dwóch słowach wyślij maila
1 / 5
2022-04-20 05:59:40
Hana
Już miesiąc czekania za butami
1 / 5
2022-04-18 16:11:32
Agnieszka
Tragedia!!!! . Czekałam na buty ponad miesiąc, za każdym razem gdy pisałam do nich maila, odpisywali, że skontaktują się z magazynem i poinformują mnie kiedy nastąpi wysyłka. Cóż... Za każdym razem nie doczekałam się żadnej konkretnej odpowiedzi. Moim zdaniem , sklep dla wyjątkowo cierpliwych, jeśli chcesz buty na lato, zamów je zimą, może dojdą🙃, a może nie.. . Zrezygnowałam z zakupu, na szczęście pieniądze były na moim koncie po dwóch dniach-więc tylko za to przyznaję jedną gwiazdkę.
1 / 5
2022-04-07 04:40:29
Madalena
Buty opłaciłam odrazu przy zamówieniu tydzień temu. Do dnia dzisiejszego nie mam dostawy. Przesyłka nie została nawet nadana. Sklep nie potrafi się konkretnie określić kiedy wyślą zamówienie. Tragedia. A buty nie są tanie...nie polecam i odradzam.
5 / 5
2022-03-05 12:50:53
Krystyna
Botki prześliczne , starannie wykonane ,bardzo eleganckie ,wzbudzają zachwyt. Napewno w przyszłości kupię niejedną parę ,gdyż oferowane wzory są ciekawe i nietuzinkowe. Dodam jeszcze że przesyłka była starannie zapakowana a buty w pudełku odpowiednio zabezpieczone. Dziękuję za udaną transakcję, polecam Jedyny tylko minus to wydłużony termin realizacji zamówienia, szkoda , że brak powiadomień o przypuszczalnej planowanej dostawie.
1 / 5
2022-02-17 09:32:36
Anna
Najgorszy sklep pod względem czasu dostawy i szanowania klienta z jakim miałam do czynienia. Odradzam kupowanie butów na konkretne okazje, nawet jeśli robicie to prawie dwa tygodnie wcześniej. Adnotacja na stronie o wysyłce w 24h to ściema. Zapewnienia na infolinii o wysyłce w kolejny dzień roboczy też nic nie warte.
1 / 5
2022-02-11 08:02:00
Katarzyna
Dramat!!! Nie polecam!!! Nie odbierają telefonów,nie odpisują na wiadomości, zamiast dopłaty za wymieniony towar pobierają jeszcze raz całą kwotę. Bałagan nikt nic nie wie . I takim sposobem mam dwie pary butów, a zapłaciłam za cztery i widać że pieniędzy już nie odzyskam. I tak już trwa sprawa miesiąc.
1 / 5
2022-02-11 08:01:58
Katarzyna
Dramat!!! Nie polecam!!! Nie odbierają telefonów,nie odpisują na wiadomości, zamiast dopłaty za wymieniony towar pobierają jeszcze raz całą kwotę. Bałagan nikt nic nie wie . I takim sposobem mam dwie pary butów, a zapłaciłam za cztery i widać że pieniędzy już nie odzyskam. I tak już trwa sprawa miesiąc.
1 / 5
2022-01-31 16:39:07
Wera
Czemu na Alliexpress te buty kosztują 110 zł
1 / 5
2022-01-24 07:39:04
Agnieszka
Złożyłam reklamację na pewne buty, rozdarła się cholewka. Odesłałam je z nadzieją na pozytywne rozpatrzenie i rzeczywiście udało się. Potraktowano mnie poważnie. Dostałam nowe buty, w których jest wszystko ok. Sprawę załatwiono sprawnie, szybko i bez dodatkowych wyjaśnień. Polecam ten sklep.
5 / 5
2021-12-29 17:38:42
Jarosław
Cóż zamówiłem dla żony parę botek oraz kozaków poczym niedługo później przeczytałem szereg negatywnych opinii na temat powyższej firmy. Cóż pomyślałem wtopiłem ,utwierdził mniej w tym fakt, że niedługo później otrzymałem majlem informację, że firma rozdzieliła moje zamówienie,cóż dwa razy zapłacę za przesyłkę pomyślałem.Okazalo się że się pomyliłem za pierwszą przesyłkę nie musiałem płacić za drugą zapłaciłem kwotę ,jaką miałem uiścić za całość.Otrzymalem również majka wyjaśniającego zaistniałą sytuację wraz z przeprosinami. Buty pasują ,jeśli chodzi o odcień jednej pary to może ciut jest inny od zdjęcia ale może mi się wydaje,w końcu jako facet rozróżniam tylko trzy fajny, chu....... Na razie wraz z żoną jesteśmy zadowoleni. Czasowo też trwało to trochę dłużej bardziej paręnaście aniżeli parę dni ale to mi nie przeszkadza staram się kupować pobraniowa tak więc to sprzedawca musi się starać ,aby otrzymać moja kasę.
1 / 5
2021-11-27 04:51:56
Marta
We wrześniu 2021 zamawiałam buty, czas oczekiwania podany na stronie saway to 1-4 dni. Minął tydzień i żadnej informacji kiedy nastąpi dostawa towaru. Dodzwonienie się do biura obsługi klienta graniczy z cudem. Udało się odzyskać pieniądze, ponieważ postraszylam panią w biurze, że to co oni robią to proceder wyłudzenia i że zgłoszę sprawę na policję i do Urzędu ochrony konsumenta. Zakupów zdecydowanie nie polecam. Poziom obsługi klienta tragiczny!
1 / 5
2021-11-22 11:46:40
Klaudia
Długi czas realizacji zamówienia, obuwie dostarczone z wada, kolor dużo jaśniejszy niż na zdjęciach, nie polecam. Brak kontroli produktu przed wysłaniem do Klienta. Teraz pozostało mi reklamować obuwie i zapłacić za wysyłkę porażka 🤨
5 / 5
2021-11-08 05:57:21
Katzryna
To mój drugi zakup w tym sklepie, obie dostawy zrealizowane w ciągu 3 dni, buty super, świetna jakoś i bardzo wygodne... Mimo tylu niepochlebnych opinii ja się nie rozczarowałam.
5 / 5
2021-11-08 05:56:58
Marzena
Bardzo dobry kontakt telefoniczny.Dotrzymany termin realizacji z poślizgiem 2 dni ale wiadomo przy tylu zamówieniach.Kozaki bardzo ładne chociaż myślałam o bardziej brązowym kolorze.Czysta skóra nie tworzywo więc bardzo ładnie dopasują sie do nogi.Polecam
5 / 5
2021-11-08 05:56:21
Marta
Zamówienie i realizacja zamówienia była ekspresowa. . Buty bardzo ładne, skóra mięciutka. Zwrot pieniędzy w ciągu 7 dni.
5 / 5
2021-11-08 05:55:06
Anna
Polecam, piękne buty, szybka dosrtawa
5 / 5
2020-02-22 22:00:29
Igor
Wszytko zgodnie z opisem,buty ladne
1 / 5
2020-02-21 21:30:06
Wiktoria
Sklep oferował darmową wymianę, dlatego zdecydowałam się na zakup internetowy. Okazało się, że buty są za duże, ale niestety darmowa wymiana nie wchodziła w gr, ponieważ buty w tym czasie w którym je kupiłam były w promocji. Dostałam propozycję dopłaty ponad 200 zł, żeby odesłali towar za darmo. Po kilkudniowej korespondencji zrezygnowałam z zakupu. Darmowy zwrot okazał się fikcją. Zapłaciłam oczywiście za wysyłkę w obie strony. Nie polecam sprzedawcy.
5 / 5
2020-02-20 21:19:25
Marzena
Zakup udany, sklep godny zaufania, buty przepiękne. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 19:25:48
Stefan
szybka dostawa.towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-19 16:33:46
Alicja
Super sklep. Buty też super. Polecam
5 / 5
2020-02-19 09:18:09
Alberta
Super produkt, mega wygodne, jestem w posiadaniu już 4 par 😀
5 / 5
2020-02-15 01:07:14
Ryszard
Szybka wysyłka, profesjonalna i miła obsługa
5 / 5
2020-02-14 22:29:35
Grzegorz
Świetną opcją obejrzenia odzieży na video, błyskawiczna dostawa, produktu zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-14 09:52:57
Malina
Łatwe, szybkie, satysfakcjonujące
4 / 5
2020-02-13 18:32:13
Antonina
Buty śliczne. Kontakt i wysyłka ok.
5 / 5
2020-02-12 13:15:30
Żaneta
super kontakt, szybka dostawa, jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-11 08:57:46
Faustyna
To już moje drugie zakupy w Saway. Za pierwszym razem czekała tydzień na przesyłkę, za drugim przyszła bardzo szybko. Buty dobrej jakości i bardzo wygodne. Polecam.
5 / 5
2020-02-10 13:53:22
Dawid
Przesyłka dotarła bardzo szybko . Buty wysokiej jakości . Bardzo wygodne . Godne polecenia.
1 / 5
2020-02-10 11:38:15
Inga
Buty dotarly po 2 tyg.od zamowienia,minimum informacji dla klienta o powodach opoznien.produkt reklamowany,odeslany natychmiast i kolejne 2 tygodnie oczekiwania w milczeniu.... zawiodlam sie
5 / 5
2020-02-10 10:05:34
Janina
Żółte kowbojki są śliczne i robią wrażenie. Rozmiar 37, taki jaki noszę, jest idealny, a obuwie bardzo wygodne. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-09 22:24:06
Stefania
Kupiłam już drugą parę pięknych szpilek. Noszę rozmiar 38. Są cudownie wygodne . Polecam z całego serca.
5 / 5
2020-02-08 14:18:37
Apolonia
Czarne botki Marcia w promocyjnej cenie
5 / 5
2020-02-07 13:28:13
Joanna
Kozaki dlugie czarne .wszystko ok
5 / 5
2020-02-06 19:18:00
Felicjan
Wszystko przebiegło bardzo dobrze
5 / 5
2020-02-06 16:19:08
Cecylia
Zakup udany, buty zgodne z opisem, bardzo wygodne i dobrze wykonane! Polecam sklep SAWAY!
5 / 5
2020-02-04 08:12:03
Angelika
Dobry kontakt, szybka wysyłka 👍
5 / 5
2020-02-03 09:20:03
Teodor
Buty piękne i wygodne. polecam
1 / 5
2020-02-01 17:48:49
Wiesława
Nie polecam !!!!!! Dostałam buty po 2 tygodniach . Miałam dostać za 3 dni
5 / 5
2020-01-31 20:52:41
Sonia
Kozaki są ładne, takie jak myślałam, jest mały problem, źle zabezpieczony zamek z tyłu i rwie rajstopy, pamiętajcie o tym że kobiety nie tylko chodzą w leginsach ale i rajstopach
5 / 5
2020-01-31 17:56:36
Konstanty
Buty świetnej jakości i bardzo wygodne. Rozmiary zgodnie z tabela rozmiarów.
5 / 5
2020-01-31 15:23:46
Angelika
Kolejny raz zrobiłam tutaj zakupy. Oferta na stronie odzwierciedla to co znajduje się w paczce. Realizacja terminowa. Buty bardzo ładne i dobrze wykonane.
5 / 5
2020-01-31 12:39:10
Stefan
Świetny kontakt, obuwie wykonane starannie, zgodnie z opisem. Rozmiar tak jak podany w wymiarach.
4 / 5
2020-01-30 11:10:01
Izyda
Jestem zadowolona z zakupu chociaż wysyłka i zwrot kosztowało mnie sporo.
2 / 5
2020-01-30 09:42:22
Leopold
Buty rewelacja, solidne, eleganckie, wygodne. Niestety obsługa katastrofa.
5 / 5
2020-01-29 07:08:21
Sabina
Buty bardzo ładne lecz jednak trochę za wąskie w łydce. Kontakt ze sprzedającym bez problemów, zwrot środków również. Polecam
5 / 5
2020-01-27 21:35:20
Tamara
Dobry kontakt. Buty były piękne ale niestety nie pasowały. Trochę długo trwa proces zwrotu. W porównaniu np z eobuwie i Zalando dwa razy dłużej.
5 / 5
2020-01-27 13:34:20
Romana
Sklep na medal nawet proponują przerobienie buta stosownie do potrzeb brawo 👏 👏 👏
3 / 5
2020-01-27 13:29:42
Kazimierz
Pudełko po butach było mocno zgniecione
5 / 5
2020-01-27 10:33:35
Klemens
Uwielbiam ten sklep i ich buty! Kolejny udany zakup.
5 / 5
2020-01-27 06:43:56
Sławomira
Kolejny udany zakup w tym sklepie. Kozaki super jakości. Bardzo wygodne i ciepłe. Przy pierwszym zakupie buty otrzymałam po 2 dniach. Za drugim razem -po tygodniu. Polecam sprzedawcę>
5 / 5
2020-01-25 10:25:07
Remigiusz
Współpraca ze sklepem super w tym również przebieg reklamacji/ Polecam każdemu
1 / 5
2020-01-24 10:55:12
Faustyna
Tragedia Zamówiłam buty za 300 zł w promocji z wysyłką do Irlandii za którą zapłaciłam 60 zł dodatkowo . Pomijając że bardzo długo szły gdzie dostawałam wiadomości że będzie kurier na przykład dzisiaj a był dopiero za tydzień ...buty Przyszły dwa inne w sensie rozmiaru zorientowałam się dopiero jak je Nałożyłam przez miesiąc próbowałam dogadać się chyba z właścicielem i z właścicielką każdy mówił co innego musiałam po 5 razy wysyłać maila zlewali mnie po prostu wydzwaniałam płacąc za rozmowy prosząc o maila w sprawie decyzji co z butami co ze zwrotem .oczywiście takich maili nie otrzymywałam. musiałam znowu dzwonić nawet zaproponowałam panu który twierdził że buty da się zmniejszyć u szewca że zrobię to tutaj żeby on nie tracił za wysyłkę i jeździłam Szukając szewca. kiedy znalazłam to pani stwierdziła że mam odesłać buty w nienaruszonym stanie wtedy dostanę zwrot pieniędzy aczkolwiek wiedziała że już ję miałam na nogach. złe buty dostałam nie z mojej winy.. pani stwierdziła że nie ma obowiązku ich przyjmować i pokrywać kosztów moich wysyłek gdzie to nie była moja wina .tragedia!! nie mam pieniędzy nie mam butów.zachowanie rodem z Ali Express u. omijajcie szerokim łukiem
5 / 5
2020-01-23 22:00:50
Magdalena
Sprawna realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2020-01-23 17:14:33
Lech
Buty zakupione u Sprzedawcy odpowiadały opisowi, jakość bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-23 15:29:53
Feliks
Bardzo dobry kontakt i obsługa. Nie było żadnego problemu z wymianą butów na inny rozmiar.
5 / 5
2020-01-22 14:19:39
Monika
botki, jedyne czego brak w tym sklepie to darmowego zwrotu.
5 / 5
2020-01-21 19:26:28
Walenty
Świetne buty. Jestem zachwycona.
5 / 5
2020-01-21 15:24:59
Herbert
Buty jest Super, wygodne i piękne zrobione. Jestem zachwycona.
5 / 5
2020-01-21 08:03:55
Honorata
Muszkieterki rewelacyjne, pięknie wyglądają na nodze. Mam szczupłą łydkę i są spełnieniem moich marzeń. Wysyłka bardzo szybka. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-20 21:00:38
Paweł
bardzo jetem zadowolona, duzy rabat na piekne skorzane buty
5 / 5
2020-01-20 20:50:29
Juliusz
Gorąco polecam . Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2020-01-20 11:11:16
Henryka
Jestem bardzo zadowolona.Jak zawsze🤗
3 / 5
2020-01-20 10:19:49
Agata
Kozaki bardzo ładne,jednak obsługa sklepu pozostawia wiele do życzenia,musiałam upominać się o wysłanie zamówionych butów.
5 / 5
2020-01-18 19:59:03
Judyta
Piękne buty szyba realizacja bardzo polecam sklep
5 / 5
2020-01-18 10:43:10
Nina
Polecam. W pełni spełniły moje oczekiwania. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-17 23:13:36
Tomasz
Zamówienie szybko zrealizowane, towar zgodny z opisem. Świetna jakość produktu. Polecam
5 / 5
2020-01-15 16:33:10
Ada
Jak najbardziej polecam ten sklep , bardzo szybka wysyłka ,buty prześliczne i dobre gatunkowo . Doskonały kontakt . Polecam!!!
5 / 5
2020-01-15 10:46:34
Leszek
Rozmiar zgodny z opisem. Wyglądają bardzo ciekawie na nodze. Na pewno tu wrócę
4 / 5
2020-01-15 09:02:28
Emilia
buty sa super. tylko czas oczekiwania długi a nawet bardzo. zamowiłam 18 grudnia a przesyłke dostałam 10 stycznia.
5 / 5
2020-01-14 16:50:14
Matylda
Jestem zadowolona , buty zgodne z opisem.Polecam
1 / 5
2020-01-13 14:28:58
Nastazja
Dramat, tragedia, armageddon, omijać szerokim łukiem, nieuczciwi strasznie, jest 13.01.2020 - od 01.12.2019 r. brak przesyłki z zamówionym towarem i brak zwrotu wpłaconych pieniędzy.
5 / 5
2020-01-11 14:48:18
Jagoda
bardzo szybka obsluga i zamowienie tak jak powinno byc
5 / 5
2020-01-10 19:51:08
Maksymilian
Zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Buty zgodne z opisem, bardzo wygodne. Polecam
5 / 5
2020-01-09 14:30:44
Grażyna
Kolejny raz mogę polecić sklep i buty.
5 / 5
2020-01-09 13:06:22
Kornelia
Polecam - zamawiałam już kilka razy, dogodne formy płatności, wszystko przebiegło sprawnie i szybko.
5 / 5
2020-01-08 22:39:03
Magdalena
Szybka realizacja, super towar
5 / 5
2020-01-08 17:59:34
Franciszka
Nawet nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji zakupionego towaru. Jestem niesamowicie zadowolona!!!!!
5 / 5
2020-01-07 16:27:52
Franciszka
Polecam , przesyłka dotarła bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-07 16:03:27
Eleonora
Wszystko super. Buty niesamowicie wygodne. Super zakup
5 / 5
2020-01-07 15:32:42
Anastazja
Wszystlo ok-gorąco polecam wszystkim zainteteresowamym
5 / 5
2020-01-07 13:38:04
Marlena
szybko i sprawnie ( ja miałam jakiś wolny dzień w trakcie)
5 / 5
2020-01-07 13:10:03
Emil
Buty bardzo ładne ale nie pasował moi rozmiar ;)
4 / 5
2020-01-07 09:37:10
Ernest
Proces zmawiania jest ok, a same buty rewelacyjne. Mam tylko zastrzeżenia do terminu realizacji: czekałem 9 dni.
1 / 5
2020-01-05 13:44:29
Genowefa
Szczerze nie polecam, buty bardzo ładne lecz nie polecam. W skórzanych butach chodziłam przez trzy miesiące tylko w pracy i oczywiście nie codziennie. Były to ażurowe buty rozumiem że są mniej wytrzymałe jednak do tej pory korzystałam z butów ażurowych z eko-skóry i były bardziej wytrzymałe (przypuszczam, że miły wadę w momencie zakupu której nie zauważyłam). Złożyłam reklamację, nie było odpowiedzi ponad miesiąc. W momencie gdy zadzwoniłam do centrali pani nie potrafiła mi odpowiedzieć co się dzieje z moimi butami. Następnego dnia uzyskałam informację, że odrzucono moją reklamację. Jest to firma która nie przestrzega prawa... po 14 dniach bez odpowiedzi na reklamację wg polskiego prawa brak odpowiedzi na reklamację powoduje nie tylko konieczność spełnienia przez przedsiębiorcę żądania wskazanego w reklamacji, lecz także - wskutek domniemania istnienia wady fizycznej - oznacza przyznanie przez przedsiębiorcę, że towar ma wady fizyczne, tzn. był niezgodny z umową w chwili jego wydania.
1 / 5
2020-01-04 19:28:25
Karolina
Tragedia!! Czas oczekiwania na buty mozna w tygodniach chyba liczyc. Kilka razy kontakt z Panem ze sklepu, który mówił ciągle ze wysyłka będzie jutro.. organizacja straszna.
5 / 5
2020-01-04 18:54:02
Tamara
Buty bardzo ładne. Na przesyłkę czekalam kilka dni, poza tym wszystko ok.
2 / 5
2020-01-04 12:19:17
Elżbieta
Zamówienie złożóne w dniu 14/12 nie zostało wysłane do dnia 4/01. Nadal na niego czekam. Kontakt ze sprzedawcą jest utrudniony.
1 / 5
2020-01-03 20:11:10
Aldona
2 tygodnie czekania na buty. Produkt o wiele gorszy niż w ofercie
5 / 5
2020-01-03 18:45:24
Aniela
Wszystko w najlepszym porządku!!! Polecam!!!
5 / 5
2020-01-03 17:30:59
Łukasz
Buty są porządnie wykonane, ładne i dosyć wygodne. Jeśli okażą się dobrej jakości na pewno zrobię ponownie zakupy w tym sklepie bo wiele modeli mi się podoba.
5 / 5
2020-01-03 09:44:19
Łucja
Buty przepiękne i wygodne. Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bez zarzutów. Polecam.
5 / 5
2020-01-03 08:41:55
Ilona
Butki są bardzo ładne więc zamówililam drugą parę. Jednak czas oczekiwania jest trochę długi.
5 / 5
2020-01-02 10:34:49
Lilianna
Bardzo sprawnie i szybko zrealizowane zakupy. polecam sklep SAWAY.
5 / 5
2020-01-01 13:13:10
Ludwika
Goraco polecam sklep “ Saway”❤️ Botki bardzo wygodne i czuje sie w nich bardzo elegancko 🥰 Bylam informowana na bierzaco o przebiegu wysylki do Anglii co uwazam za duzy plus, poniewaz nie wszystkie firmy maja tak wspaniala obsluge klienta. Jestem bardzo zadowolona 👍
1 / 5
2020-01-01 10:27:00
Aldona
4 stycznia minie miesiąc od zamówienia. Dzwonilam w tej sprawie 4 razy. Buty mialy przyjść priorytetem przed świętami i do dzis ich nie ma. Żenada 😖😖😖
5 / 5
2020-01-01 09:54:12
Wanda
Polecam sklep mimo upływu 10 dni na zwrot nie ma problemu z wymianą bądź z oddaniem towaru. Bardzo miła i pomocna obsługa sklepu.
4 / 5
2019-12-31 19:12:59
Kornelia
Trochę długo czekam na towar.
4 / 5
2019-12-31 13:12:47
Damian
Buty świetne, ale zdecydowanie za długi czas przygotowania towaru i jego wysyłki.
1 / 5
2019-12-31 12:17:03
Jakub
Bez komentarza! Ostrzegam, nie płaćcie z góry, jak macie cierpliwość czekać miesiąc na buty to lepiej za pobraniem. Nigdy więcej!!!
5 / 5
2019-12-30 08:31:26
Aleksandra
obsługa bardzo kompetentna. wymieniałam buty na inny rozmiar i nie było problemu.
3 / 5
2019-12-29 18:28:30
Sylwester
Zakupione buty dostarczone zostały bardzo szybko, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Niestety buty okazały się za duże. Po ich odesłaniu ciągle czekam na zwrot pieniędzy. Trwa to już ponad dwa tygodnie- tłumaczę to tym że są święta.
4 / 5
2019-12-28 11:29:23
Monika
Fajne,ale ŚLISKIE jak diabli.Boję się że się w nich na Sylwestra przewrócę Co z tym zrobic?
4 / 5
2019-12-27 21:50:47
Kinga
Buciki są super, przesyłka dość długo szła ale to ze względu na okres przedswiatwczny, otrzymałam e mail informujący że przesyłka się opóźni w zamian dostałam gratis dwie pary skarpetek. Polecam.
5 / 5
2019-12-27 20:08:10
Marta
Towar zgodny z opisem, wykonanie produktu również. Planuję kolejny zakup.
5 / 5
2019-12-27 19:13:47
Benedykt
To moja 3 para butów i napewno nie ostatnia 👍 jestem bardzo zadowolona z jakości skóry oraz wykonania . Wspieram POLSKICH producentów a ten naprawdę jest godny polecenia 👏
4 / 5
2019-12-27 12:27:01
Wiktoria
Troche dlugo czekalam na towar a w opisie byl podany krotszy czas oczekiwania
5 / 5
2019-12-27 11:05:57
Luba
Transakcja przebiegła pomyslnie
5 / 5
2019-12-26 16:38:39
Walenty
Wszystko idealnie. Polecam bardzo
5 / 5
2019-12-26 15:45:54
Franciszka
Byty piękne, gratis za małe opóźnienie
5 / 5
2019-12-24 20:53:48
Róża
Buty przepiękne i bardzo wygodne. Polecam 🥰
5 / 5
2019-12-24 08:23:44
Cecyl
Wszystko przebiegło jak trzeba. Buty - botki zamszowe bardzo wygodne. W pełni polecam.
4 / 5
2019-12-23 19:44:24
Halina
Wszystko ok, ja straciłam kasę za przesyłkę i za zwrot obuwia. Nie mam obuwia i kasy. Nie ma sensu kupować na odległosc. Nie będę kolejny raz odpowiadała.
5 / 5
2019-12-23 19:39:29
Aniela
Pierwsza para butów była do oddania , jeden z butów był źle zrobiony. Zadzwoniłam i została mi wysłana kolejna para, kurier zabrał poprzednią
5 / 5
2019-12-22 08:55:19
Zenon
Są godni polecenia : miła fachowa obsługa , dobry szybki kontakt .
5 / 5
2019-12-21 22:19:28
Bronisława
Myślałam że będzie gorzej po przeczytaniu wszystkich opinii troche zwąpiłam w to że w ogóle otrzymałam towar, Ale paczka dotarła po tygodniu. Buty taki jak na zdjęciu bardzo ładne i dobrze wykonane. Noszę r. 39 wzielam 38 są idealne. Polecam ten produkt, sprzedawcę również.
5 / 5
2019-12-21 20:22:00
Marek
Pełny profesjonalizm, buty bardzo dobre gatunkowo. Napewno skorzystam ponownie
5 / 5
2019-12-20 23:59:50
Olga
To moja siódma para z tego sklepu i na pewno nie ostatnia. Szpilki są świetnie wyprofilowane, nie czuć wysokości. Polecam!
5 / 5
2019-12-20 18:42:57
Leon
Buciki cudne, lecz proszę nie sugerować się numerem, gdyż buty 38 maja niby 24cm a tak naprawdę jest 26cm.
4 / 5
2019-12-20 18:12:53
Franciszka
Ok, buty zgodne z opisem, czyli ładne w dobrej cenie. Odesłałam bo były za ciasne, wzięłam numer większe i są OK. Długi czas oczekiwania na zwrot pieniążków 2 tygodnie.
5 / 5
2019-12-20 17:14:26
Inga
Buty przepiękne, bardzo wygodne ! Rozmiar taki jak w rzeczywistości.
4 / 5
2019-12-20 13:22:01
Sandra
Transakcja przebiegła bez zarzutu, jedynie musiałam czekać dość długo na dostawę.
5 / 5
2019-12-20 12:25:37
Błażej
Zgodne z opisem. Szybka dostawa. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-20 12:20:46
Marlena
nieterminowość , wysyłka w jednym przypadku ok 23 dni w drugim już 10 dni i czekam nadal przy zamówieniu termin był potwierdzony przez kontakt mailowy oczywiście nie dotrzymano , także jeżeli komuś zależy na konkretną okazję przestrzegam nie ma na co liczyć. Pierwszy raz spotykam się z taką firmą, która w ten sposób "oszukuje" klientów ( tak w ogóle na stronie pisze czas oczekiwana 2-4 dni) i tylko przesuwa i przesuwa termin dostawy. Jestem zniesmaczona, tak się nie postępuje z klientem. Co do samych butów wykonane solidnie to trzeba przyznać. Pozdrawiam
4 / 5
2019-12-20 12:13:56
Romuald
Buty super trochę długi czas wysyłki.
4 / 5
2019-12-19 20:32:32
Konstancja
Buty są bardzo starannie wykonane
5 / 5
2019-12-19 10:04:01
Ludmiła
Bardzo ładne buty, dobrej jakości, zgodnie z opisem, bardzo wygodne
5 / 5
2019-12-18 21:35:34
Marcin
Polecam sklep. Szybka przesyłka. Również w przypadku wymiany towaru na inny rozmiar, przesyłka dotarła szybko. W trakcie realizacji zamówienia, informacje o zamówieniu były przekazywane na bieżąco. Polecam.
5 / 5
2019-12-18 20:57:17
Milena
Super buty takie jak oczekiwałam
5 / 5
2019-12-18 19:20:48
Lidia
bardzo sprawna, profesjonalnie zrealizowana obsługa klienta. Super!
1 / 5
2019-12-17 15:16:37
Bernadeta
Czas realizacji zamówienia miał wynieść 2-4 dni. Buty po wielu wysłanych mailach, smsach, doszły po 2-óch tygodniach. Kontakt fatalny, telefon ciągle zajęty, krętactwo i przeciąganie. Jakość butów średnia, za tę cenę kupowałam lepsze jakościowo. Jeśli trzeba było poczekać to wystarczyło napisać albo zadzwonić i powiadomić a pan odpowiadał za każdym razem, że realizacja się przedłuża i tak codziennie przez 2 tygodnie. Ja już nie skorzystam i nie polecam.
5 / 5
2019-12-17 14:24:06
Mieczysław
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-12-17 13:48:53
Paula
Zamówiłam kozaki są bardzo ładne, polecam sklep.
5 / 5
2019-12-16 12:29:52
Luiza
warto zamawiać rzetelny dostawca
4 / 5
2019-12-16 07:38:08
Marcelina
obiecano prezent za opóźnienie przesyłki, który nie dostałam
5 / 5
2019-12-15 23:51:51
Emil
Jestem bardzo zadowolona :) 100% satysfakcji POLECAM
5 / 5
2019-12-15 11:49:43
Marta
Z czystym sumieniem polecam !!!
5 / 5
2019-12-14 22:43:21
Felicja
Duży wybór klasycznego obuwia. Wysokie, zamszowe kozaki pasują idealnie i są bardzo wygodne.
5 / 5
2019-12-14 20:58:02
Tamara
Mimo, że musiałam oddać kozaki, Sklep naprawdę polecam.
5 / 5
2019-12-14 09:47:49
Sonia
Polecam, towar dotarł szybko i był zgodny z zamowieniem.
5 / 5
2019-12-13 21:38:56
Adrian
Wszystko jest w najlepszym porządku. Polecam!!!
5 / 5
2019-12-13 21:15:04
Klemens
Sklep z bardzo atrakcyjnym towarem w przystępnej cenie.
5 / 5
2019-12-13 19:32:14
Karina
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-13 19:17:21
Stefan
Obsługa na najwyższym poziomie. Buty idealne :)
4 / 5
2019-12-13 16:08:06
Arkadiusz
Kozaczki bardzo ładne i wygodne. Polecam
5 / 5
2019-12-13 13:08:42
Michał
Polecam sklep! szybka dostawa. Buty super!
5 / 5
2019-12-13 12:39:36
Przemysław
Szybka i sprawna obsługa. W 100 % polecam
5 / 5
2019-12-13 10:26:35
Julita
Zakupy w Saway to sama przyjemność i radość. Produkty najwyższej jakości a w dodatku profesjonalna obsługa napewno jeszcze nie raz tu wrócę:):)
5 / 5
2019-12-12 14:45:31
Błażej
Paczka za pobraniem ponieważ się bałem płacić z góry ale wszystko OK
5 / 5
2019-12-12 13:51:49
Ada
Buty (kozaki) były wymieniane z powodu za ciasnej cholewki. Po kilku dniach od zwrotu, otrzymywałam ten sam rozmiar z szerszą cholewką plus skarpetki z kotem. :)
5 / 5
2019-12-12 11:58:22
Henryka
Polecam. Butki jak malowanie. Dziękuję.
5 / 5
2019-12-12 11:42:51
Zdzisława
Po raz kolejny jestem zadowolona z zakupu :) zazwyczaj nowe buty mnie obcierają, a buty od Saway (workery tym razem)- pomimo długich spacerów z wózkiem - nie obtarły za co je kocham ! :))) a do tego są piękne i solidnie wykonane :)
5 / 5
2019-12-11 17:03:37
Kacper
Towar ladny i ciekawe wzornictwo
5 / 5
2019-12-11 16:27:19
Daniela
Pierwszy raz robiłam zakupy, towar otrzymałam po 3 dniach, niestety towar zwróciłam bo źle dobrałam, ze zwrotem nie było żadnego problemu, zwrot gotówki na konto też nastąpił szybko. Polecam sklep. Sama też będę nadal korzystać z oferty
5 / 5
2019-12-11 07:31:46
Marlena
buty na 6, obsługa na 6 z plusem
4 / 5
2019-12-10 22:37:30
Jarosława
Sklep bardzo w porządku ale na zamówienie czekałam 10 dni - może to wina firmy dostarczającej przesyłkę
5 / 5
2019-12-10 17:44:56
Irma
TOWAR ZGODNY Z OPISEM. POLECAM ZAKUPY W SKLEPIE SAWAY
5 / 5
2019-12-10 16:54:26
Józefina
Super sklep. Ceny znacznie niższe przy tej samej jakości towaru, co u konkurencji
4 / 5
2019-12-10 16:38:51
Regina
Buty piękne, ale czas oczekiwania kompletnie nieadekwatny do tego co podają w ofercie. Na zamówienie czekałam 2 tygodnie. Jako opcję dostawy wybrałam paczkomat, a wysłano kurierem co było mi nie na rękę
2 / 5
2019-12-10 15:10:14
Jowita
Buty cena 299zł nie jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-10 14:04:10
Anita
Bez problemów. Buty mi nie pasowały , więc zwróciłam. Zwrot pieniędzy otrzymałam po ponad 2 tygodniach.
5 / 5
2019-12-10 13:19:37
Regina
Super sprzedawca bardzo dobry kontakt
5 / 5
2019-12-09 09:54:15
Izabela
Super Sklep, Super butki... zamowienie zostalo szybko zorganizowane, przesylka DPD tez super! Poprostu polecam... uwielbiam te kozaki ... Dziekuje i do nastepnego razu :)
5 / 5
2019-12-08 12:00:20
Regina
Polecam. Wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2019-12-06 22:07:24
Izolda
Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Super produkt,tak jak w opisie. Saway.pl poleciłabym każdej osobie.
5 / 5
2019-12-06 21:28:00
Franciszek
Buty OK, przesyłka trwała dłużej, bo był dłuższy weekend, ale nie była to żadna przeszkoda.
4 / 5
2019-12-06 19:21:30
Małgorzata
Bardzo długie oczekiwanie na towar Były przeprosiny, ale po co obiecywac prezent jak nie ma sie zamiaru to włożyć do środka.
4 / 5
2019-12-06 15:31:43
Matylda
Zamówienie zrealizowane. Problemem jest niezgodny z obietnicą czas dostawy.
5 / 5
2019-12-06 14:23:43
Stefania
Wszystko w jak najlepszym porządku, życzyć sobie takiej obsługi w innych sklepach
5 / 5
2019-12-06 14:13:24
Aleksandra
Suuper kozaczki, mięciutka skóra bardzo dobrze wyprofilowane, stabilna szpilka. Polecam
5 / 5
2019-12-06 13:57:15
Eleonora
Bardzo polecam sklep, buty przepięknie wykonane, jakość bez zarzutu, bardzo ładnie opakowane. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-12-06 13:05:04
Eligiusz
Towar niestety nie spełnił moich oczekiwań ale sklep pomógł mi dokonać zwrotu. Wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-06 12:21:10
Marcin
Napewno zrobię tam kolejne zakupy
5 / 5
2019-12-06 09:46:01
Bogdana
Super buty w bardzo dobrej cenie, szybka realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam ten sklep!
5 / 5
2019-12-06 09:27:48
Tadeusz
Butki takie jak chciałam. Miękka skórka zamszowa, dobrze się prezentują. Zastanawiam się nad kozakami☺
4 / 5
2019-12-05 23:56:04
Renia
Polecam szybko,sprawnie z zakupów jestem zadowolona
3 / 5
2019-12-05 21:01:31
Henryka
Dobra jakość obuwia, niestety nie pasował mi rozmiar. I zwróciłam towar. Ale.... Nie dostalam żadnego potwierdzenia ze sklepu, o tym że dostali zwrot, potem nie mogłam się dodzwonić przez trzy dni na infolinię, a kiedy się dodzwoniłam, to konsultant odmówił się sprawdzać czy dostali oni moja przesyłkę, tylko powiedział, że dostanę zwrot na konto w ciągu 14 dni. Co się nie odbyło. I znów musiałam dzwonić i przypominać o sobie. Zwrot pieniędzy w końcu dostalam. Podsumowując : jakość butów jest wysoka, ale obsługa - tragedia.
2 / 5
2019-12-05 19:30:53
Helena
Zamówienie otrzymałam z opóźnieniem, wybrałam dostawę z odbiorem w paczkomacie a okazało się że sklep nadał przesyłkę kurierem. Nie polecam

Rzetelne opinie o SAWAY