Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Secret Delivery

Secret Delivery Opinie 4.9 (379)

Mostowa 1
80-775
Gdańsk
587431999
opinie Secret Delivery
speedtest
4.9
379
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 11:46:59
Kamil
Bardzo szybkie i wygodne zakupy. Jakość produktów oraz obsługa klienta bardzo dobra. Doceniam kartkę z opisem ew. procesu zwrotu towaru lub reklamacji - świetne podejście pro-klienckie.
5 / 5
2020-02-21 17:10:04
Dorota
Polecam sklep secret delivery. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, asortyment na wysokim poziomie i dobrej jakości, nie jestem w stanie powiedzieć złego słowa.
5 / 5
2020-02-20 14:35:41
Marek
Obsługa na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-20 09:19:03
Sławomira
Bielizna piękna, dobrze wykonana, pięknie zapakowana. Polecam
5 / 5
2020-02-20 08:21:26
Radomir
Polecam sklep, szybka realizacja, pełen profesjonalizm!
5 / 5
2020-02-20 07:43:30
Amelia
Bardzo duży wybór. szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2020-02-19 20:14:42
Marcin
Dobre, szybkie i dyskretne, ekologiczne zapakowane
5 / 5
2020-02-19 11:35:18
Renata
Wszystko w porządku. Bardzo wysoka jakość towaru
5 / 5
2020-02-19 08:36:26
Kamil
Szybko, upakowano dobrze. Nie ma narzekan
1 / 5
2020-02-18 20:18:05
Tymon
Produkt przestał działać po jednym użyciu.
5 / 5
2020-02-18 09:10:58
Malwina
Zapuky uważam za bardzo udane opis produktów bardzo pomocny.Napewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty tego sklepu.
5 / 5
2020-02-18 06:55:40
Lesław
Wszystko ok. Towar super, zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-17 21:41:54
Ludmiła
Super porady które pomagają w dobrze odpowiednich produktów przed zakupem; wysokiej klasy produkty :)
5 / 5
2020-02-17 15:06:51
Adrian
Wszystko jak zawsze na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-17 14:39:18
Elwira
Wszystko sprawnie i bezproblemowo, polecam
5 / 5
2020-02-17 10:09:42
Szczepan
Zdecydowanie polecam, błyskawiczna wysyłka, która jest naprawdę secret :)
5 / 5
2020-02-16 17:22:37
Henryk
Wszystko szybko, dyskretnie i na czas.
5 / 5
2020-02-15 16:37:49
Celina
Dobrze zapakowane, szybka dostawa
5 / 5
2020-02-15 13:54:05
Wiola
Bardzo szybka, sprawna wysyłka
4 / 5
2020-02-15 10:44:32
Donata
To był mój pierwszy zakup, ale jak najbardziej udany
5 / 5
2020-02-14 18:32:02
Eliza
bardzo dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2020-02-14 15:57:05
Wanda
Bardzo szybka wysyłka, duży wybór świetnych produktów. Wiele razy jeszcze tu wrócę.
5 / 5
2020-02-14 11:35:34
Roman
KONTAKT BARDZO DOBRY. CZAS REALIZACJI BARDZO SZYBKI.
5 / 5
2020-02-13 23:10:34
Felicjan
Wszystko przebiegło szybko, sprawnie. Dostałem wszelkie informacje o przesyłce.
5 / 5
2020-02-13 22:38:35
Inga
Jestem bardzo zadowolona, to już kolejne zakupy w tym miejscu😀😀polecam
5 / 5
2020-02-13 20:36:46
Stefan
Bardzo profesjonalnie wszystko w najlepszym porządku towar zgodny
5 / 5
2020-02-13 19:28:51
Jędrzej
Dyskretnie :) Dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2020-02-13 08:03:47
Alicja
Szeroki wybór, dobra jakość
5 / 5
2020-02-12 23:17:34
Bogdana
Wszystko dostarczone zgodnie z zamówieniem + darmowa próbka, o której nie wiedziałam
5 / 5
2020-02-12 22:21:49
Diana
Wszystko zgodne z zamówieniem i przewidywany czas doręczenia również się zgadzał. Powiadomienia mailowe i SMS po zmianie statusu zamówienia.
5 / 5
2020-02-12 15:51:36
Wojciech
Paczka dyskretna, dostarczona sprawnie, kontakt bezproblemowy
5 / 5
2020-02-12 09:27:50
Edward
Spoko cena, zobaczymy jak towar się spodoba :D
5 / 5
2020-02-11 22:09:51
Kacper
Łatwy kontakt ze sprzedawcą- szybka odpowiedź na maila.
5 / 5
2020-02-11 16:58:02
Tomasz
Wszytsko poszło szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-11 12:38:32
Stanisława
Asortyment bardzo dobrej jakości. Szybka i dyskretna przesyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-11 12:11:47
Zbigniew
Dziewczyna zadowolona. Polecamy
5 / 5
2020-02-11 11:21:14
Zdzisław
Szybka wysyłka, bardzo duży asortyment produktów dla początkujących jak i dla zaawansowanych. Myślę że ceny też są dobrze dobrane do produktów. Polecam.
5 / 5
2020-02-11 09:57:30
Katarzyna
Juz drugi raz robie zakupy na tej stronie. Jest bardzo duzy wybor
5 / 5
2020-02-10 17:07:29
Wacław
Szybko, dobry kontakt, polecam!
5 / 5
2020-02-10 16:18:05
Danuta
Szybka realizacja, sklep dyskretny, fajne porady na stronie, polecam
5 / 5
2020-02-10 15:43:29
Wieńczysła
szybko sprawnie towar zgodny z opisem POLECAM
5 / 5
2020-02-10 13:18:14
Andrzej
Szybka dostawa, bez zastrzeżeń. Produkt spełnił moje oczekiwania w 100%. Ceny w sklepie nie są wygórowane, a jakoś produktów bardzo wysoka. Polecam 10/10
5 / 5
2020-02-10 12:47:11
Kacper
Wszystko ok. Szybko i dyskretnie
5 / 5
2020-02-10 12:24:03
Wojciech
świetny kontakt telefoniczny, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-09 13:10:37
Wanda
Produkty zgodne z opisem, bardzo dobrej jakości, jestem zadowolona. Wszystko poszło sprawnie i polecam
5 / 5
2020-02-08 11:40:39
Brygida
Świetna obsługa klienta, błyskawiczna wysyłka, paczka wraz z zawartością dobrze zabezpieczona. Serdecznie polecam :)
5 / 5
2020-02-07 18:46:25
Wiesława
Super. Bardzo mi się podobało.
5 / 5
2020-02-07 15:24:20
Joanna
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-07 15:10:44
Brunon
Szybką wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-07 15:05:55
Izyda
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Paczka na zewnątrz dyskretna, natomiast w środku wszystko bardzo ładnie zapakowane. Dostałam także próbkę lubrykantu, co mnie miło zaskoczyło. Napewno zrobię tu jeszcze zakupy! :)
5 / 5
2020-02-06 10:33:41
Dalia
Wszystko zgodne z opisem, towar dobrze zabezpieczony. Produkty najlepszej jakosci :)
5 / 5
2020-02-05 19:54:39
Franciszka
to mój pierwszy raz z secret delivery, polecam
5 / 5
2020-02-05 18:28:51
Bogusława
Cudowny sklep, rzetelna obsługa i towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam!
4 / 5
2020-02-05 12:04:50
Dalia
Zamówienie ładnie zapakowane i dostarczone bardzo szybko
5 / 5
2020-02-04 18:30:22
Lesław
Dobra współpraca, kontakt emailowy
5 / 5
2020-02-04 14:16:15
Łukasz
Super extra! Wszystko na najwyższym poziomie!!
5 / 5
2020-02-04 13:12:21
Jacek
Szybka realizacja i wysyłka. Szeroki asortyment, każdy znajdzie coś dla siebie. Kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Serdecznie polecam.
5 / 5
2020-02-04 11:39:41
Emanuel
Bezproblemowy i szybki kontakt ze sklepem . Dziękuję
5 / 5
2020-02-03 11:46:34
Felicja
Polecam polecam polecam. Towar pierwsza klasa.
5 / 5
2020-02-03 11:18:35
Halina
Świetny sklep. To był mój kolejny zakup i na pewno nie ostatni. Bardzo szybka wysyłka. Polecam :)
5 / 5
2020-01-31 23:34:14
Michał
Kontakt z sprzedawcą był bardzo dobry, zamówienie przyszło w przeciągu dnia roboczego
5 / 5
2020-01-31 14:57:52
Antoni
Wszystko zgodne z opisem, bardzo dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2020-01-31 14:39:35
Kornelia
Super ceny, szybka i bezproblemowa wysyłka. Polecam z czystym sercem
5 / 5
2020-01-31 10:06:50
Angelika
Kontakt natychmiastowy. Rzeczy przysłane, zabezpieczone i ładnie zapakowane. Bardzo prędka dostawa
5 / 5
2020-01-30 13:32:39
Radomir
Dyskretnie i szybko :) polecam
5 / 5
2020-01-30 13:04:06
Elwira
Bardzo duży wybór dobrej jakości produktów. Super kontakt ze sklepem, chetnie służą pomocą w doborze produktów. Sklep dorzuca do paczek gratis co jest bardzo miłe szczególnie przy większych zamówieniach. Na pewno skorzystam z oferty sklepu nie raz.
5 / 5
2020-01-30 09:21:39
Katarzyna
Super sklep kupuje już 4 raz towar rewelacja polecam z całym sercem
5 / 5
2020-01-29 21:10:19
Tobiasz
Dyskretne opakowanie oraz szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2020-01-29 09:37:30
Barbara
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Produkty zapakowane w biały karton nie zdradzający zawartości. Polecam, idealne na prezent albo dla siebie ;)
5 / 5
2020-01-28 10:08:44
Wanda
Dyskrecja, szybkość i próbki. Wszystko na plus
5 / 5
2020-01-27 22:27:44
Franciszek
Wszystko tak jak powinno być - polecam
5 / 5
2020-01-27 22:20:37
Henryka
Korzystałam z opinia innych klientek na temat produktów... Jestem b.zadowolona
5 / 5
2020-01-27 15:07:08
Kazimiera
To były moje pierwsze zakupy w SD. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko (wybrałam dostawę kurierem InPost, po złożeniu zamówienia dostałam numer przesyłki do śledzenia). Rzeczy przyjechały w neutralnym pudełku kartonowym, wolna przestrzeń w pudełku była wypełniona wypełniaczami, żeby zawartość się nie zniszczyła. Wszystkie rzeczy dotarły więc w stanie idealnym, każda z osobna była zapakowana estetycznie. Przyjaciel, który dostał ode mnie w prezencie masturbator z tej dostawy bardzo chwalił jakość zabawki i wrażenia z użycia. Część zakupów musiałam zwrócić - wysłałam paczką+ przez Pocztę Polską. Zwrot został rozpatrzony w terminie i od razu dostałam zwrot środków za zwrócone rzeczy. W międzyczasie mailowo zapytałam o jedną rzecz związaną ze zwrotem i szybko dostałam odpowiedź. Polecam! :)
5 / 5
2020-01-27 11:28:48
Lidia
Bardzo dobry kontakt, towar jakościowo bardzo dobry, duży wybór produktów w dobrych cenach
5 / 5
2020-01-27 10:02:06
Grażyna
Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie 🙂
5 / 5
2020-01-27 09:53:08
Ferdynand
Najwyższa jakość produktów i bardzo pomocna obsługa
5 / 5
2020-01-26 20:54:14
Gerard
Bardzo szybko i sprawnie. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-26 16:04:21
Janusz
Bardzo prawnie wszystko poszło, dostawa błyskawiczna
5 / 5
2020-01-24 18:16:27
Sławomira
dyskretnie, sprawnie, duży wybór
5 / 5
2020-01-23 14:57:23
Klaudia
Świetny kontakt towar bardzo wysokiej jakości dostawa w 24h
5 / 5
2020-01-22 22:24:11
Malina
Byłam zadowolona z błyskawicznej wysyłki! Szkoda, że nie mają zniżek na pierwsze zakupy!
5 / 5
2020-01-22 18:40:14
Sławomir
Serdecznie polecam, strona przejrzysta, obsługa klienta na wysokim poziomie. Wysyłka ekspresowa.
5 / 5
2020-01-22 13:50:42
Julian
Jestem zadowolona z zakupu oraz szybkiego przebiegu transakcji.
5 / 5
2020-01-22 12:40:32
Kamil
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Bardzo polecam sklep :)
5 / 5
2020-01-22 03:51:00
Wiesław
Realizacja zamowienia i wysyłka towaru przebiegła bardzo szybko
5 / 5
2020-01-21 23:07:40
Alicja
bardzo przyjemne, bezproblemowe, rzetelne
5 / 5
2020-01-21 19:16:19
Hubert
Jestem naprawdę zadowolony z zakupu, Szybka wysyłka. Zgodność przedmiotu z opisem. 100 % satysfakcji ! Polecam !!
5 / 5
2020-01-21 17:33:02
Alfred
Asortyment i obsługa na najwyższym poziomie :)
5 / 5
2020-01-20 14:46:26
Antoni
Pełen profesjonalizm, dyskrecja na najwyższym poziomie, towar spełniający oczekiwania.
5 / 5
2020-01-20 10:44:11
Daniel
Bardzo łatwe i intuicyjne zakupy w sklepie. Natychmiastowa wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-20 10:27:42
Arkadiusz
Bardzo sprawnie, super sklep. Polecam!!!
5 / 5
2020-01-17 18:54:49
Dalia
Bardzo polecam ten sklep. Transakcja przebiegła bez problemów i szybko otrzymałam zamówiony towar.
5 / 5
2020-01-17 18:21:44
Remigiusz
Zgodność z opisem, sprawna wysyłka, bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-17 15:44:49
Oliwia
Cały proces zamówienia bez zarzutu, produkty najwyższej jakości, dostałam prezent niespodziankę co było bardzo miłe. Dziekuję i polecam!
5 / 5
2020-01-17 15:21:14
Wiesława
Zamówiłam w poniedziałek a w środę odebrałam z paczkomatu. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, dostałam nawet gratis próbkę oraz info w przypadku zwrotów. Towar również bardzo dobrej jakości. Bardzo polecam.
5 / 5
2020-01-17 11:25:34
Bożena
Szybko i sprawnie, zamówienie się zgadzało, dobrze zapakowane, dyskretne opakowanie.
5 / 5
2020-01-17 09:20:58
Milena
Szybka wysyłka, bezproblemowa obsługa
5 / 5
2020-01-16 18:50:56
Inga
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, Szkoda, tylko, że produkty nie są opakowane w gustowne kartoniki sklepu lub torebki.
5 / 5
2020-01-16 10:23:25
Jan
gorąco polecam sklep , profesjonalna obsługa , szybka realizacja zamówienia , towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-16 09:42:54
Szczepan
Świetna obsługa klienta, szybko odpowiadają na wiadomości z pytaniami i prośbami. Dyskretna paczka dotarła w następny dzień od zamówienia. Polecam!
5 / 5
2020-01-15 10:14:28
Rudolf
Szybko i sprawnie. Wszystkie informacje przekazywane na bieżąco. Ładnie zapakowane, z gratisem. Świetne miejsce na zakupy :)
5 / 5
2020-01-14 23:21:04
Bernardeta
Jestem bardzo zadowolony z zakupów.
5 / 5
2020-01-14 14:46:19
Bronisława
Polecam wszystko pięknie sprawnie, 0 komplikacji i oczywiście jak sama nazwa wskazuje przesyłka wgl nie wskazywała czym jest zawartość w tym dane firmy
5 / 5
2020-01-14 12:08:25
Waldemar
Bardzo dobra realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-10 11:06:14
Emil
Profesjonalna obsługa i duży wybór. Realizacja zamówień szybko i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2020-01-10 09:52:19
Piotr
Super obsługa klienta i bardzo szybkie dostarczenie paczki
5 / 5
2020-01-10 00:07:47
Matylda
Świetna, szybka przesyłka. Produkty zgodne z opisem ;)
5 / 5
2020-01-09 23:19:27
Anna
To pole nie powinno byc obowiazkowe. A pytan jak na ankiete satysfakcji klienta jest zdecydowanie za dluga. Ale biorac pod uwage naprawde super podejscie do klienta, szybkie i pomocne odpowiedzi zdecydowalam sie na ta fatyge ;) Wszystkim was polecam!
5 / 5
2020-01-08 13:07:45
Tamara
Dostawa ekspresowa, wszystko zapakowane idealnie, polecam!
5 / 5
2020-01-08 10:04:52
Grażyna
Bardzo duży wybór, szybka realizacja, generalnie bardzo mocno polecam.
5 / 5
2020-01-08 08:24:52
Leopold
Duży wybór akcesoriów z dobrym opisem
5 / 5
2020-01-07 14:56:49
Agnieszka
Polecam sklep. Swietna obsluga, szybka wysylka. Produkty bardzo dobrej jakosci.
5 / 5
2020-01-07 13:03:57
Halina
Świetnie dbają o klienta. Jeszcze nie raz wrócę do nich
5 / 5
2020-01-07 13:00:35
Paulina
Transakcja przebiegła bez problemów. Byłam informowania o każdym etapie realizacji zamówienia. Przesyłka była dobrze zabezpieczona. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2020-01-07 12:30:31
Marcelina
Super sklep! Maja świetny program lojalnościowy, szybką wysyłkę i bardzo duży wybór. Bardzo polecam!
5 / 5
2020-01-06 14:01:13
Henryka
Paczka przyszła bardzo szybko, mimo tego że zamawiałam w czasie świątecznym. Produkt bardzo dobrej jakości.
4 / 5
2020-01-05 10:49:04
Malwina
Ucieszyłam się dostać, ale okazało się, że 1 z tych nie działa, nie ma wibracje.
5 / 5
2020-01-04 21:13:02
Wiesława
Zakupy przebiegły bez zarzutu wszystko super . Polecam jak najbardziej wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2020-01-04 12:26:13
Celestyn
Świetny sklep, mega szybka dostawa i jeszcze gratis dodatkowo. Super. Polecam
5 / 5
2020-01-04 12:04:46
Diana
sklep godny polecenia, ciekawy asortyment, szybka wysyłka, wszystko dotarło w całości
5 / 5
2020-01-03 16:52:32
Kamil
Szybka realizacja, paczka dobrze zabezpieczona, zdecydowanie polecam!
5 / 5
2020-01-03 16:09:13
Konstanty
Zamówienie zrealizowane szybko, zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-02 17:21:59
Leokadia
Ekspresowa przesylka mimo miedzyswiatecznego zamieszania. Towar dobrze zapakowany. Kolekne zakupy na 6 z plusem
4 / 5
2020-01-02 10:16:59
Eliza
Zamówienie zrealizowane sprawnie i bez zarzutu. Jedyny minus to brak odpowiedzi na moją prośbę o zapakowanie zamówionej rzeczy w formie prezentu. Polecam
5 / 5
2020-01-02 10:04:50
Celestyna
Szybka dostawa, dyskretna przesyłka, wysoka jakość produktów i bardzo jasny proces zakupu. Nie kupuję w ciemno, pod ręką mam opinie i recenzje produktów na secretdelievery.pl
5 / 5
2020-01-01 15:06:41
Cecylia
Świetne produkty, spory wybór i przede wszystkim super jakość produktów. Jestem mega zadowolona z zakupów i polecam.
5 / 5
2019-12-31 19:58:18
Ludmiła
Super sklep, świetne produkty, nie raz na pewno skorzystam u polecam!! 😊😊
5 / 5
2019-12-30 13:45:00
Ksenia
Nie pierwszy raz robię zakupy w tym sklepie, za każdym razem jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2019-12-27 17:27:30
Sylwia
Polecam, pomimo jednego problemu. Na stronie widniała informacja o darmowej dostawie, a ja, mimo spełnienia jej warunków, nie miałam takowej opcji
5 / 5
2019-12-27 13:21:22
Cezary
Znakomity sklep. Jestem bardzo zadowolony z szybkiego przebiegu transakcji.
5 / 5
2019-12-27 11:58:36
Aleksander
Sprzedawca godny polecenia, szybko, sprawnie
5 / 5
2019-12-27 10:25:21
Anita
Bardzo dobry sklep, szybka i dyskretna przesyłka.
5 / 5
2019-12-27 10:14:08
Marek
Bardzo sprawny kontakt i wysyłka.
5 / 5
2019-12-27 09:41:02
Dorota
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji
5 / 5
2019-12-25 19:29:26
Monika
bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka,wszystko przebiegło bardzo sprawnie
5 / 5
2019-12-25 15:07:01
Kornelia
Obsługa klienta bez zarzutu. Na bieżąco przekazywane informacje o statusie zamówienia. Przesyłka zapakowana bardzo starannie, dyskretnie, szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2019-12-23 19:18:14
Urszula
Świetny sklep, miła obsługa, możliwość modyfikowania zamówieni przed wysłaniem
5 / 5
2019-12-23 18:27:17
January
Super towar, szybka przesyłka i super zapakowana
5 / 5
2019-12-23 15:37:21
Weronika
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Zdziwiłam się jak szybko pączka dotarła do mnie.
5 / 5
2019-12-23 09:18:40
Lech
Sklep bardzo solidny, towar dostarczony bardzo szybko i sprawnie. Przesyłka zapakowana bardzo dyskretnie co daje duży komfort odbioru. Jedyne czego brakuje co mała instrukcja co do obsługi przedmiotu. Jest to mój pierwszy zakup, ale myślę, że nie jedyny. Z miłą chęcią jeszcze skorzystam z usług
5 / 5
2019-12-20 15:07:41
Włodzimierz
Szybka wysyłka, produkt bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-12-20 12:56:27
Jędrzej
Super - szybko, profesjonalnie - polecam w 100%
5 / 5
2019-12-20 12:15:08
Sergiusz
Najszybsza wysyłka świata. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Mogę tylko polecić.
5 / 5
2019-12-20 02:19:01
Leopold
Swietny sklep z ciekawym blogiem.
5 / 5
2019-12-19 15:17:14
Kamila
Najlepszy sklep w którym można otrzymać bardzo rzetelną informację w sprawach gdzie ciężko nam często się poruszać tzn. wiadomo sprawy intymne to jednak bardzo delikatny temat i ciężko jest wypytywać sprzedawcę o takie sprawy ALE NIE TUTAJ ... tutaj sprzedawcy odpowiadali na każde moje pytanie bardzo długim emailem który nie był szablonem tylko konkretną poradą dla mnie SUPER ...na pewno kolejne zakupy tylko tam :)
5 / 5
2019-12-19 13:15:24
Cezary
Swietny sklep! Szybko, dyskretnie i profesjonalnie!
5 / 5
2019-12-19 09:57:11
Feliks
Szybko i profesjonalnie. POlecam
5 / 5
2019-12-19 09:07:44
Mariusz
Bardzo sprawny proces realizacji zamówienia. Dyskretne opakowanie.
5 / 5
2019-12-18 23:19:21
Joanna
Szybka realizacja zamówienia, maile na każdym etapie realizacji. Polecam.
5 / 5
2019-12-18 20:28:25
Kacper
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-18 07:50:11
Gabriel
Super, zakupy jak zawsze udane. Polecam każdemu
5 / 5
2019-12-18 07:49:06
Remigiusz
Super zakupy, towar zgodny z opisem. Przesyłka super zapakowana i błyskawiczna
5 / 5
2019-12-17 20:27:52
Honorata
Jak zawsze niezawodni. Polecam!
5 / 5
2019-12-17 10:46:05
Honorata
Bardzo ciekawy ;) i szeroki wybór. Dla każdego coś dobrego!
5 / 5
2019-12-17 10:08:44
Sławomir
Wszystko przebiegło po myśli :)
5 / 5
2019-12-16 11:30:50
Gerard
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
5 / 5
2019-12-15 09:23:31
Agnieszka
Duży asortyment, konkurencyjne ceny, produkty wysokiej jakości. Polecam
5 / 5
2019-12-14 19:48:46
Klementyna
Fajne produkty, szybka realizacja zamówienia, paczka dyskretna i dobrze zapakowana
5 / 5
2019-12-13 16:38:34
Arkadiusz
Secret Delivery pozwala mi na urozmaicenie życia erotycznego na różnych płaszczyznach. Bogaty asortyment i świetna jakość. Polecam
3 / 5
2019-12-13 13:44:00
Kamila
Zamówiony przedmiot mógłby być lepiej zabezpieczony do transportu.
5 / 5
2019-12-12 18:56:35
Anita
Zamówionego towaru jeszcze nie wypróbowałam, ale wygląda, że wszystko będzie ok :)
5 / 5
2019-12-12 12:46:06
Wincenty
Ekspresowa dostawa, profesionalna i szybka obsługa
5 / 5
2019-12-12 12:11:25
Zofia
BEZPROBLEMOWA - ZGODNA Z INFORMACJAMI
5 / 5
2019-12-12 09:45:29
Izolda
Ekologicznie zapakowana przesyłka, bardzo starannie i dokładnie. Dodatkowo dostałam próbki.
5 / 5
2019-12-12 09:26:23
Łukasz
Szybko, postarali się zapakować less waste (brakuje już tylko taśmy papierowej zamiast plastikowej), bezproblemowe śledzenie paczki. Wszystko na plus :)
3 / 5
2019-12-11 17:24:28
Dorota
Musiałam się dopominac mailowo o to czy zamówienie jest procesowane. Bardzo dlugi czas od oplacenia przesylki do wysłania.
5 / 5
2019-12-11 13:36:16
Michalina
Bardzo szybko i sprawnie wysylaja paczki.
5 / 5
2019-12-11 13:29:45
Cecyl
Sprawne zamówienie, szybka dostawa. Jednym słowem IDEALNIE
5 / 5
2019-12-10 10:40:09
Dariusz
Szybko, skutecznie, dyskretnie
5 / 5
2019-12-09 23:10:47
Danuta
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, produkty zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-08 11:09:35
Roman
Szybkość. Rzetelność. Jakość.
5 / 5
2019-12-07 20:00:43
Ada
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-06 21:19:43
Zdzisław
Bardzo profesjonalna obsługa, nawet najmniejszych zamówień. Sklep dba o klienta od początku do końca.
5 / 5
2019-12-06 12:23:07
Irmina
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-05 21:58:48
Arnold
Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2019-12-05 14:42:21
Marina
polecam. szybka dostawa zgodna z zamowieniem
5 / 5
2019-12-05 11:52:31
Tamara
Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko, była też zapakowana w sposób przyjazny środowisku, bez zbędnej folii i plastiku. Gdy okazało się, że jednej rzeczy w przesyłce zabrakło, po kontakcie ze sklepem od razu została wysłana do mnie. Obsługa klienta na najwyższym poziomie!
5 / 5
2019-12-05 09:52:52
Klaudiusz
Już kolejny raz korzystam z usług secretdelivery.pl i jestem bardzo zadowolona!
5 / 5
2019-12-04 13:46:06
Franciszek
Rzetelna firma, w razie problemów łatwo się z nimi skontaktować i dbają o jakość swoich produktów
5 / 5
2019-12-04 13:36:44
Ismena
Perfekcyjny sklep, bardzo dbający o klienta! Jeszcze tego samego dnia produkt został spakowany i wysłany (pomimo tego, że to był piątek!). Doskonała jakość produktów i ogromna różnorodność - każdy na pewno znajdzie coś dla siebie :)
5 / 5
2019-12-04 08:02:16
Eliza
Polecam! Produkty bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2019-12-04 07:46:49
Konrad
szybka realizacja, staranne i dyskretne pakowanie, rozkoszny asortyment ;)
5 / 5
2019-12-03 15:13:15
Justyna
Polecam! Produkt przyszedł na czas, dobra jakość
5 / 5
2019-12-03 13:43:35
Sofia
Ekspresowa realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-03 13:26:38
Aurelia
Bardzo dobra i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-02 19:13:43
Halina
Gorąco polecam, ekspresowa wysyłka i produkty najwyższej jakości
5 / 5
2019-12-02 16:25:10
Lidia
jestem zadowolony z całej transakcji
5 / 5
2019-12-01 12:29:05
Edward
Sprawnie, dyskretnie. Opis produktu na stronie odpowiada rzeczywistości.
5 / 5
2019-11-30 12:02:08
Bernardeta
Wszystko na najwyższym poziomie.
4 / 5
2019-11-30 11:20:48
Daria
Towar zgodny z opisem i rozmiarem.
5 / 5
2019-11-27 18:58:24
Joanna
Bardzo podoba mi sie szybkość realizacji zamówienia. Byłam również mile zaskoczona, że paczka została zapakowana, zgodnie z moją prośbą, w myśl ruchu zero waste.
5 / 5
2019-11-27 16:32:27
Nadia
Zakupy na najwyższym poziomie!
5 / 5
2019-11-26 15:26:16
Żaneta
rewelacja, świetne produkty :>
5 / 5
2019-11-25 19:23:12
Michalina
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-25 12:33:57
Hanna
Czytelna strona, szybka realizacja, dobre produkty. Wszystko na plus, na pewno nie jedną rzecz jeszcze zamówię. :)
5 / 5
2019-11-24 15:58:40
Sylwia
Zakupy w SD przebiegają sprawnie i bardzo zadowalająco. Polecam!
5 / 5
2019-11-22 16:54:18
Wacław
Szeroki wybór produktów o wysokiej jakości - praktyczne i estetyczne. Każdy znajdzie coś dla siebie.
5 / 5
2019-11-20 18:09:50
Daniel
Szybko , profesjonalnie , dyskretnie .
5 / 5
2019-11-20 13:58:10
Romuald
Bardzo profesjonalny, przyjazny dla klienta. Wiele cennych wyjaśnień i opisów na blogu.
5 / 5
2019-11-20 12:38:09
Bartłomiej
To najlepszy sklep internetowy! Polecam

Rzetelne opinie o Secret Delivery