Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję SexGadzet

SexGadzet Opinie 5.0 (22)

T. JASIŃSKIEGO 12
41-303
Dąbrowa Górnicza
322600696
opinie SexGadzet
speedtest
5.0
22
Opinii

Doskonale

5 / 5
2016-06-14 09:23:37
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2016-04-20 09:41:44
Aleksander
Polecam. Dyskretnie, szybko, dobrze zapakowana przesyłka, bez napisów i naklejek, których trzeba by się wstydzić przed sąsiadami ;)
5 / 5
2015-11-27 15:36:35
Gracjan
Bardzo dobry sklep. Przede wszystkim odpowiadają na maile, i nawet jak człowiek zwraca towar, to się nie boi, że np. nie zwrócą pieniędzy albo w ogóle nie będzie kontaktu. Solidny sprzedawca. Paczki wysyłają szybko i bardzo dobrze zapakowane. Oczywiście dyskretnie. Dokonałem tam zakupu ze 4 razy. Polecam.
5 / 5
2015-06-30 15:26:14
Sofia
Super! Nowoczesny sklep, dyskretny i przyjazny. Paczka świetnie zapakowana, bez żadnych znaków firmowych itp. Pełen profesjonalizm!
5 / 5
2015-01-17 09:02:40
Walenty
Sklep ma duży wybór bardzo dobrych produktów. Przesyłka ok - dyskretnie zapakowana, bez napisów, za które mogłabym się wstydzić.
5 / 5
2014-11-05 13:24:21
Inga
Wysłałam maila z prośbą o poradę i propozycje. Otrzymałam bardzo fachową pomoc. Produkty są super!
5 / 5
2014-10-29 14:11:22
Martyna
Polecam. Fajny sklep, nowoczesny, dobre ceny, świetne produkty, darmowa wysyłka.
5 / 5
2014-09-12 14:00:34
Alicja
Super! Szybkie, dyskretne wysyłki. Różnorodność produktów, po przystępnych cenach.
5 / 5
2014-09-03 12:45:22
Ewelina
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem. Paczka dyskretna. Wszystko super.
5 / 5
2014-07-13 18:44:12
Luiza
Jestem bardzo zadowolony z zakupu!
5 / 5
2014-04-30 13:04:28
Renia
Uważam, że to najlepszy sex shop w internecie, a kupowałam już w 4 ;)
5 / 5
2014-04-28 07:54:02
Albert
Jestem mega zadowolona! Najbardziej ze 100% dyskrecji!
5 / 5
2014-02-14 14:38:57
Kalina
Kupiłam prezent chłopakowi - super niespodzianka, super opakowanie, szybko dostarczone. Generalnie super sklep!
5 / 5
2014-01-27 09:50:12
Antonina
Wszystko super! Trochę się obawiałam, bo to mój pierwszy zakup w sex shopie, ale chciałam kupić prezent mężowi, więc zaryzykowałam :) Sklep oceniam bardzo dobrze. Odpowiedział na e-mail z zapytaniem, zapakował dyskretnie, produkt bardzo dobry, a przede wszystkim sam sklep przyjazny kobietom - ładna, przyjemna grafika i bardziej odważne produkty nie są wyeksponowane od razu na wierzchu. Jednym słowem: 5+
5 / 5
2014-01-16 10:19:38
Antoni
W porządku sklep i fajne produkty mają.
5 / 5
2014-01-02 11:59:44
Eryk
Wszystko w porządku. Jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2013-12-21 10:19:10
Łukasz
Zamówiłem prezent na Święta dla żony, a potem trochę się obawiałem, że nie będę go mógł dać pod choinkę, żeby się ktoś nie zorientował, że to prezent z sex shopu. Właśnie odebrałem paczkę i jestem bardzo zadowolony! Piękne opakowanie, piękny flakon - jak od luksusowych perfum! Na pewno nikt się nie zorientuje, że produkt ma ukryte zastosowanie! Produkt zgodny z opisem, sprawna realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2013-12-19 10:24:11
Magdalena
Dyskretna przesyłka, płatność i opakowanie, a na tym mi najbardziej zależało. Nazwa nadawcy zupełnie nie sugeruje, co znajduje się w paczce (nazwa firmy jest inna niż nazwa sklepu). Polecam!
5 / 5
2013-11-06 13:45:44
Zuzanna
Polecam bez wahania. Bardzo dobry sex shop.
5 / 5
2013-10-30 12:39:44
Izolda
Odważyłam się wreszcie dokonać zakupu w internetowym sexshopie, i jestem zachwycona! Pełna dyskrecja: dyskretna nazwa nadawcy paczki, przelew elektroniczny - też nie widać odbiorcy, tylko nazwa PayU - tak jak w Allegro (mąż się nie domyśli). Zamówione produkty bardzo dobrej jakości. Na pewno kolejny prezent dla męża też kupię na sexgadzet.pl ;)
5 / 5
2013-10-17 14:39:27
Wacław
Polecam sklep! Kupiłem już 3 razy - za każdym razem prezent dla mojej dziewczyny, i za każdym razem wszystko było ok. Na prawdę dobry sklep erotyczny.
5 / 5
2013-09-27 10:51:24
Jarosława
Kupiłam sobie ostatnio mały gadżecik, i jestem bardzo zadowolona, zarówno w produktu jak i ze sklepu. Komunikacja ze sklepem bardzo sprawna - odpowiadają na maile z pytaniami i wątpliwościami. Przesyłka dotarła szybko. Opakowanie dyskretne. Sklep bardzo fajny, polecam.

Rzetelne opinie o SexGadzet