Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Sexshop112.pl

Sexshop112.pl Opinie 3.7 (297)

Jagiełły 40a
73-200
Choszczno
725-326-632
opinie Sexshop112.pl
speedtest
3.7
297
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2019-12-30 11:28:25
Patryk
Wgl nie polecam, dostałem w paczce całkowicie coś innego niż zamawiałem, (paragon wystawili na to co trzeba) dodatkowo sprawdziłem że produkt który dostałem jest o połowę tańszy 😑i wgl nie do tego do czego miał służyć . TRAGEDIA!
1 / 5
2019-12-27 18:41:15
Wiesław
Zamawiałem konkretny towar a dostałem inny
1 / 5
2019-11-04 11:41:52
Franciszek
Sklep anulowal moje zamowienie z powodu braku produktu. Powodem anulowania został zepchniety na mnie " Zamawiający anulowal zamowienie" nic takiego nie robiłem. Absurd. Pieniądze pomimo anulowania nadal nie wróciły na konto czekam cierpliwie jeszcze kilka dni
5 / 5
2019-04-30 21:11:26
Antonina
szybka i profesjonalna obsluga. polecam! dostarczony towar bardzo dobrej jakosci. dobry kontakt telefoniczny ze sklepem.
5 / 5
2019-03-18 15:28:21
Felicjan
Polecam wszystko tak jak trzeba.
5 / 5
2019-01-28 13:02:00
Klemens
Mega fajny sklep. Szybka wysyłka. Zero komplikacji
3 / 5
2018-02-12 15:08:47
Patrycja
Sklep to tragedia! Zamówiłam paczkę dwa tygodnie temu z dostawą do paczkomatu...i nadal Czekam na przesyłkę choć dostawa miała Być do 3 dni! Dzwonię do sklepu-telefon wyłączony! Odradzam zakup w tym sklepie!!!
5 / 5
2017-04-24 19:42:29
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!
2 / 5
2016-10-27 18:00:19
Arleta
Czasami mają ciekawe promocje, ale dostarczone produkty odstają od tego co zostało zamówione(nie ten rozmiar lub kolor). Jak się im zwróci uwagę na błędy przy realizacji zamówienia to zamiast przeprosić są aroganccy.
1 / 5
2016-10-25 00:22:14
Dorota
Zakupy super... towar zamawiany dwukrotnie nigdy nie dotarł
4 / 5
2016-10-23 13:22:19
Rozalia
Przesyłka spełniła moje oczekiwanie.
5 / 5
2016-10-21 12:57:09
Urszula
super sklep i produkty oraz miły kontakt emailowy!
4 / 5
2016-10-20 21:17:04
Bogusława
długi termin dostawy ok 6-7 dni a poza tym ok
1 / 5
2016-10-19 09:17:08
Daria
Żelowa preserwatywa sztywna, nie wchodzi na palec ręki.
1 / 5
2016-10-16 21:58:49
Włodzimierz
z pierwszego zamówienia nie jestem zadowolony przereklamowane
1 / 5
2016-10-14 23:18:43
Liwia
Niewiem moze ja poprostu zle wybralam
4 / 5
2016-10-13 20:37:13
Jan
Robienie zakupów jest ok ale asortyment który kupiłem to jakaś lipa nie działa.
1 / 5
2016-10-13 17:17:09
Mariola
Brak informacji o statusie zamówienia.
4 / 5
2016-10-12 19:02:27
Fabian
polecam kupowanie w waszym sklepie wszystko odbywa się sprawnie i bez żadnych ceregieli.....jest ok produkty raczej wysokiej jakości, ładnie przedstawione strony z ofertami,czysto i przejżyście
4 / 5
2016-10-12 09:56:32
Władysław
Towar dostaczony, spełnia oczekiwania
4 / 5
2016-10-12 08:35:49
Oleg
produkty niedostępne powinny być wyraźnie wyszczególnione w koszyku
3 / 5
2016-10-12 08:25:26
Jolanta
towar lepiej prezentuje się na obrazku niż w rzeczywistości opis mało rzetelny
5 / 5
2016-10-11 21:52:11
Marcel
Szkoda, ze produkt bezuzyteczny
2 / 5
2016-10-11 21:09:46
Luba
ciągle są jakieś problemy , czeka się nie wiadomo ile itp , pozdrawiam p. Małgorzate, więcej chyba nie zamówie nic , chociaż mam wielkie zapotrzebowanie na te artykuły, zwłaszcza bielizna
4 / 5
2016-10-11 12:21:39
Monika
Szybko i dyskretnie. Towar zgodny z zamowieniem.
5 / 5
2016-10-10 16:09:19
Remigiusz
Zawsze jestem zadowolona z zakupu
1 / 5
2016-10-10 13:09:40
Diana
Od 3 października czekam na dostawę, do dnia dzisiejszego 10.10.2016 nie mam żadnej informacji co dzieje się z zamówionym i zapłaconym towarem. Otrzymałam tylko informację,że przelew został zaksięgowany. Ciekawe kiedy zrealizują zamówienie. Po raz pierwszy sklep nie wywiązuje się z realizacji zamówienia.
4 / 5
2016-10-10 12:52:19
Edmund
Wszystko ok, troszkę czas przesyłki się opóźnił.
5 / 5
2016-10-09 18:31:49
Ernest
Polecam .Zakupy wiarygodne,dyskretna przesyłka
4 / 5
2016-10-08 18:02:38
Wieńczysła
Zamówienie zostało zrealizowane. Zamowiony produkt dotarł. Jestem zadowolona
3 / 5
2016-10-08 17:44:52
Łucja
za długi okras oczekiwania z tym co obiecujecie
1 / 5
2016-10-07 20:43:53
Łukasz
Już piąty dzień czekam na towar. Nikt się ze mną nie kontaktuje dlaczego jeszcze nie dostałem przesyłki. Przy następnym zamówieniu będę szukał produktów u innych sprawdzonych sprzedawców. Jeszcze tak długo nigdy nie czekałem na towar. Jak zostanie dostarczony zastanowię się czy go przyjmę. Dzisiaj szukam towaru u innych sprzedawców. Jak znajdę to z zamówienia zrezygnuję lub po prostu nie odbiorę. Towar planowałem mieć na dzisiaj, ale widzę, że dla was 5 dni na realizację zamówienia to za mało. LEKCEWAŻYCIE KLIENTÓW!!!
5 / 5
2016-10-06 21:46:28
Wiktor
Szybka i dyskretna dostawa :) Polecam
5 / 5
2016-10-06 18:14:25
Wioletta
sexshop112.pl to sklep na piatke z plusem. Polecam
5 / 5
2016-10-06 09:18:44
Otylia
Sprawna, dyskretna przesyłka, dobra jakość towaru.
5 / 5
2016-10-05 17:01:21
Lech
Profesjonalna i szybka obsługa klienta
4 / 5
2016-10-05 16:50:00
Cyprian
po jednym zakupie nie można stwierdzić jaki jest . Może jakby taki klient dostał jakąś miłą niespodziankę za którą nie musiałby płacić zapewne opinia byłaby wysoka .
1 / 5
2016-10-05 16:35:53
Jolanta
paczka miala byc w ciagu 48 godzin juz tydzien minal a ja nie mam paczki do tej pory a w piatek wyjezdzam za granice
2 / 5
2016-10-05 11:15:50
Jerzy
przesyłka nie dotarła do tej pory
5 / 5
2016-10-04 20:35:01
Jędrzej
Profesjonalna obsługa. Terminowa dostawa
5 / 5
2016-10-04 15:46:49
Kalina
wszystko sprawnie i szybko.polecam
2 / 5
2016-10-04 15:00:47
Cezary
produkt, który kupiłem jest zepsuty
3 / 5
2016-10-04 06:12:20
Oleg
Towar jakościowo odbiega od tego co widać na zdjęciach a cena jest nie adekwatna, jest stanowczo zawyżona
4 / 5
2016-10-03 23:04:13
Milena
TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY I ZGODNY Z OPISEM
1 / 5
2016-10-03 21:51:53
Emilia
Zapłaciłem, czekam i boję się, że się nie doczekam
5 / 5
2016-10-03 21:03:12
Idzi
Tranzakcja przebiegla szybko i pomyslnie
5 / 5
2016-10-03 19:31:34
Izolda
Szybko, w miarę tanio i dykretnie. Wszystko w porządku. Polecam
5 / 5
2016-10-03 17:11:44
Bronisława
jestem zadowolona z dyskrecji zakupu
5 / 5
2016-10-02 21:51:34
Lidia
milusio. jestem zadowolona, uśmiechnięta i nie zawiodłam się
4 / 5
2016-10-02 18:56:05
Sergiusz
jeden produkt fajny i zgodny z opisem, drugi fatalny.
5 / 5
2016-10-02 10:56:54
Wojciech
Szybka wysyłka, dyskretne pudełka, przyjazna obsługa
5 / 5
2016-10-01 02:05:54
Witold
Jestem zadowolona z zakupu i podoba mi się oferta sklepu
5 / 5
2016-10-01 00:21:38
Julita
Polecam, dużo ciekawych ofert
5 / 5
2016-09-30 22:31:26
Celina
dobry sklep godny polecenia realizacja szybka wymiana towaru bez problemów
5 / 5
2016-09-30 21:36:02
Urszula
Polecam. Dyskretnie a produkty zgodne z opisem
1 / 5
2016-09-30 20:48:25
Nastazja
Jeżeli towar mam dostać np. jutro to nie czekam na niego tydzień. kropka
3 / 5
2016-09-30 20:12:34
Luiza
Ogólnie wszystko było ok nie licząc czasu oczekiwania na towar i braku potwierdzenia zamówienia do chwili obecnej
4 / 5
2016-09-29 21:53:21
Zbyszko
mogłoby być szybciej zrealizowane.
2 / 5
2016-09-29 16:59:08
Eliza
Przesyłka miała być w ciągu 24 godz a ja czekam już tydzień i nie otrzymałam przesyłki.
5 / 5
2016-09-29 10:11:25
Honorata
SPRAWNIE. SZYBKO. WARTO POLECIĆ WSZYSTKIM.
3 / 5
2016-09-28 21:05:39
Konstanty
zakupy ok. Czas oczekiwania wyjątkowo długi. Zacząłem przypuszczać, że po wpłacie nastąpiło wyłudzenie wpłaty.
5 / 5
2016-09-28 20:03:04
Anna
Sklep godny polecenia. Duży wybór produktów, bardzo szybka dostawa. Towar bez zarzutów. Polecam.
4 / 5
2016-09-28 19:27:57
Cezary
Drobna obsuwa w realizacji wytłumaczone problemami technicznymi w dniu zamówienia. Po interwencji telefonicznej paczka została nadana w ciągu jakichś dwóch godzin.
4 / 5
2016-09-28 18:36:35
Waldemar
Ogólnie jestem zadowolony choć asortyment nie spełnia moich nadziei. Jakość jest niespecjalna.
1 / 5
2016-09-28 17:57:00
Emilia
towar zły nie spełniający oczekiwań
3 / 5
2016-09-28 07:21:42
Longin
Miały być mocne te środki niestety na mnie nie działają
4 / 5
2016-09-27 22:28:03
Konstancja
Przedmioty zgadzały się z opisem i zdjęciem na stronie.
5 / 5
2016-09-27 16:01:24
Arleta
Polecam, produkt wysokiej jakości. Pełna dyskrecja.
1 / 5
2016-09-27 13:43:21
Bogusława
Zamówienie miało być wyslane w 48 godzin od złożenia a zostało wysłane w 168 godzin...
2 / 5
2016-09-27 11:02:54
Wiola
bardzo długo czekam na realizacje zamowienia
1 / 5
2016-09-27 06:17:47
Ryszard
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem towaru !
5 / 5
2016-09-26 19:19:33
Karina
Profesjonalna obsługa i szubka dostawa.
5 / 5
2016-09-26 18:09:21
Karolina
polecam wszystkim dyskretnie szybko i zgodnie z opisem
3 / 5
2016-09-26 10:19:38
Sebastian
Zamówiłem akcesoria około 10 dni temu, do dzisiaj nie jest zrealizowane
5 / 5
2016-09-24 23:17:00
Hanna
Towar zapakowany dobrze, Wszystko sprawne.
4 / 5
2016-09-23 16:37:25
Julianna
Zamówienie w miarę szybko zrealizowane i profesjonalnie.
1 / 5
2016-09-23 13:30:37
Donata
kolejny sklep na którym sie zawiedliśmy niestety..zamówienie złożone na towar przy którym była informacja o wysyłce w 1-3 dni.mineło dni 6 i zamówionego towaru ani widu ani słychu.po telefonie do sklepu jakaś pani próbowała coś tłumaczyć że to akurat ten producent,itp,itd i że tak bywa w życiu.stracili potencjalnych klientów na kilka dobrych złotych rocznie.nie polecamy tego sklepu.
5 / 5
2016-09-23 10:21:12
Paula
Miła współpraca, towar w b.dobrym stanie godny polecenia.
5 / 5
2016-09-22 21:37:12
Alfred
Dyskretny, ponieważ paczka naprawdę była zapakowana solidnie i dyskretnie . Tak jak na stronie sklepu dostawa była wręcz ekspresowa , na drugi dzień otrzymałem swoje zamówienie. Rewelacja.
3 / 5
2016-09-22 21:19:51
Marek
Wszystko ok tylko czekałem 10 dni na przesyłkę.
5 / 5
2016-09-22 10:32:42
Włodzimierz
Zamawiane w piątek a przyszło w środę ok 13 więc chyba nie tak źle
1 / 5
2016-09-21 22:38:51
Liwia
od zamówienia minęło 7 dni i nic cisza. wołami by tę przesyłkę szybciej dostarczył dziękuję za profesjonalizm
1 / 5
2016-09-21 15:53:41
Mieczysław
dobry sklep ale towar beznadziejny
1 / 5
2016-09-21 15:09:16
Arlena
Czy ten sklep wogule istnieje?Zamówienie z 14 .09 nie doszło do 19.09.Zamówiłam jeszcze raz ido dziś niema ani towaru ani odpowiedzi na e-mail.Telefon nie odpowiada.Rezygnuję .Nie kupujcie w tym sklepie to oszuści.
4 / 5
2016-09-21 10:58:23
Daniel
ogolnie dobrze, tylko nalezala mi sie darmowa wysyłka ale nie uwzglednił tego sklep
3 / 5
2016-09-20 11:07:15
Jacek
Nie można złożyć zamówienia bez rejestracji, mimo że według informacji zawartych na stronie teoretycznie jest taka możliwość. Próbowałem 3 razy bez skutku, dopiero po zarejestrowaniu się dostałem informację o przyjęciu zamówienia. Przesyłka szła tydzień i nie była w pełni zgodna z zamówieniem. Jeżeli jeszcze kiedyś będę robił tego typu zakupy to zacznę od wyszukania innego sklepu.
5 / 5
2016-09-20 01:41:26
Jędrzej
Jak najbardziej polecam ten sklep. A zakupiony towar bardzo mi odpowiada.
3 / 5
2016-09-19 17:43:50
Teodor
obiecali realizacje w jeden dzien czekalem trzy
3 / 5
2016-09-19 17:10:56
Alicja
Dziś jest 19 09 16 godz 17,a przesyłki niema.
2 / 5
2016-09-19 14:59:11
Malina
Otrzymałam towar inny niż zamówiony. Nie mogę porozumieć się ze sklepem odnośnie reklamacji.
3 / 5
2016-09-19 09:57:32
Bogusław
Chyba nie traktują klientów poważnie choć chyba się starają.
4 / 5
2016-09-18 20:34:31
Aurelia
sklep ok ale dostawa do paczkomatu długo trwała
1 / 5
2016-09-16 19:32:57
Kamila
Zamawiając produkt - wpisałam wszystkie dane - po czym pojawił się błąd. Zatem skoro był błąd zrezygnowałam z zakupu. Minęły kilka dni i okazuje się,że jednak przesyłka będzie dostarczona... Gratuluje zepsutego systemu sklepu online ...
5 / 5
2016-09-16 09:16:08
Mieczysława
Jestem b.zadowolona.Szybko , towar taki jak w opisie!
3 / 5
2016-09-15 23:07:44
Lucjan
Towar ok, ale otrzymałem go po 1,5 tygodnia
2 / 5
2016-09-15 10:33:24
Ludwika
wybrane produkty to nie wypał 5% działania
3 / 5
2016-09-14 16:46:43
Sławomira
Nie wszystkie afrodyzjaki spełniają swoje zadanie
5 / 5
2016-09-14 14:24:24
Sławomira
Szybko i dyskretnie, a towar pierwsza klasa :)
3 / 5
2016-09-13 14:19:45
Krzysztof
jak na razie nie mam zdania zamowilem tylko jeden produkt
5 / 5
2016-09-13 11:00:31
Wioletta
jestem zadowolona ze mogę skorzystać z takiej formy zakupu ,szybko i dyskretnie polecam potrzebującym wnieść odrobinę atrakcji w swoje życie intymne
5 / 5
2016-09-13 10:35:17
Juliusz
Bardzo profesjonalnie i szybko przesyłkę otrzymałem następnego dnia
5 / 5
2016-09-12 22:18:13
Mirosław
Super towar i szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2016-09-12 16:18:19
Roksana
nie mam żadnych zastrzeżeń !
5 / 5
2016-09-12 14:53:58
Izydor
Szybka realizacja zamówienia oraz dyskrecja.Polecam
5 / 5
2016-09-12 11:03:39
Wiesław
Sklep godny polecenia i zaufania, szybka obsługa i dostawa towaru do klienta.
4 / 5
2016-09-12 09:13:51
Klementyna
Niestety wystąpiły problemy z serwem sklepu i nie otrzymywałam żadnych wiadomości (maile) o realizacji zamówienia. Informacje te pojawiły się dopiero po przekazaniu przesyłki kurierowi. Generalnie z zakupów jestem zadowolona. Produkt zgodny z opisem, jakość na plus :)
3 / 5
2016-09-11 21:45:41
Klaudia
Brak kontaktu ze sklepem, nie odpowiedziano na mojego maila. Z powodu błędu na stronie sklepu przesyłka została skierowana nie do tego punktu odbioru, który wybrałam, nie otrzymałam potwierdzenia zamówienia na maila i nie mogłam zweryfikować zamówienia, trzykrotnie dzwoniłam z prośbą o przekierowanie przesyłki jednak moja prośba została zignorowana. Musiałam zwolnić się z pracy żeby odebrać przesyłkę ostatniego dnia, gdyż inaczej wróciłaby do nadawcy. Taki traktowanie klienta nie świadczy dobrze o obsłudze sklepu.
5 / 5
2016-09-11 19:57:00
Celestyn
NAJLEPSZY SKLEP Z JAKIM MIAŁEM DO CZYNIENIA! POLECAM WSZYSTKIM NAPRAWDĘ WARTO!!!
3 / 5
2016-09-11 11:03:26
Natasza
O ile zakupy i złożenie zamówienia przebiegły szybko.o tyle zrealizowanie zamówienia to inna sprawa.Na jeden produkt zamówienie składałam cztery razy.W pierwszym wypadku zawiniłam ja ponieważ pomyliłam nr swojego telefonu,później wydawało mi się że wszystko zrobiłam dobrze złożyłam zamówienie,zaakceptowałam wszystkie zgody i nic.Nie wiem czyja to wina.Nie chce dociekać i nie będę. Napisze krótko nie wiem czy polecę ten sklep. Na-pewno ja nie będę więcej z niego korzystać.Pozdrawiam.Klientka.
2 / 5
2016-09-09 10:23:34
Alfred
Zwróciłem towar i do dzisiaj nie otrzymałem zwrotu 378 zł wszystko w rosyjskim stylu .Pozdrawiam
5 / 5
2016-09-09 10:14:46
Jagoda
Jak najlepsza ocena dla tego sklepu. Szybko, dyskretnie, a towar pierwsza klasa.
5 / 5
2016-09-08 21:47:37
Andrzej
Szybki dyskretny, ale brak mi instrukcji w języku polskim
5 / 5
2016-09-07 13:32:06
Wacław
Wszystko tak jak w zamówieniu
5 / 5
2016-09-07 11:10:41
Michalina
Sklep spełnił moje oczekiwania
1 / 5
2016-09-06 23:29:25
Sławomira
zamówiłam kajdanki na ręce i nogi z łańcuchem, produkt wręcz się rozsypał po 5 minutach użytkowania. Kolejną szanse dałam temu sklepowi i zamówiłam tabletki dla kobiet na podniesienie libido. żenada, pomijam fakt że efektu brak to bolała mnie głowa i dostałam gorączki, mało tego na listku tabletek nie było nic napisane, nawet daty ważności !!!!!!!
4 / 5
2016-09-06 22:45:41
Walenty
Wszystko było by dobrze, gdyby nie zszyte na szwie koronkowe części biustonosza!
5 / 5
2016-09-06 20:39:54
Damian
Szybko i sprawnie. Możliwość zwrotu. Pomocna obsługa . I najważniejsze dyskretnie.
4 / 5
2016-09-06 14:40:05
Marina
Brak informacji w języku polskim do załączonych zakupów . Przesyłka została zrealizowana z opóźnieniem , a na moją pocztę już wcześniej otrzymałam kilka próśb ze sklepu o ocenę zakupów.
4 / 5
2016-09-05 10:43:10
Wieńczysła
Towar dotarł ale parę dni trzeba było czekać 5 dni w moim przypadku .
4 / 5
2016-09-03 17:38:54
Maksymilian
towar nie spełnił oczekiwań:( przereklamowany
4 / 5
2016-09-03 08:38:04
Ireneusz
Długi okres realizacji, oddanie przesyłki innej osobie niż zamawiający !!, kurier nie kontaktuje się z odbiorcą.
2 / 5
2016-09-02 10:18:28
Helena
Nie polecam brak jednego towaru . Brak kontaktu z sprzedającym .
5 / 5
2016-09-01 21:53:52
Aleksander
Organizacyjnie bez zastrzezen.Oferta rowniez. Zakupiony produkt,totalny zawod
5 / 5
2016-09-01 20:44:05
Ewelina
Bardzo dobrze bez zarzutów. Wszystko bylo opisane na stronie takze mogłam sie skontaktować telefonicznie. Bardzo mi sie podoba. Dziekuje 😊
5 / 5
2016-09-01 10:30:15
Walentyna
Szybko i zgodnie z zamowieniem
4 / 5
2016-08-31 16:18:56
Tomasz
Otrzymalem przesylke ktora zamowilem i jestem zadowolony
5 / 5
2016-08-30 21:14:28
Klemens
Pewnie jeszcze kiedys skorzystam i polece znajomym
5 / 5
2016-08-30 20:42:49
Honorata
transakcja przebiegła poprawnie
1 / 5
2016-08-30 10:03:56
Franciszka
Nigdy więcej nie złoże tam zamówienia.Moja karta kredytowa została podwójnie obciążona zapłatą. Reakcja ze sklepu - ŻADNA! Musiałam napisać maila. Po tygodniu czekania na przesyłkę zobaczyłam na swoim koncie zwrot za zamówienie. Nikt ze sklepu nie pofatygował się żeby mnie poinformować, że jeden z zamówionych towarów został wycofany ze sprzedaży. Dopiero po moim zapytaniu "łaskawie" dostałam odpowiedź. Drugi towar widocznie był zbyt tani żeby opłacało się go wysłać. NIE POLECAM zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2016-08-28 18:08:44
Agata
duży wybór,przystępne ceny ,realizacja zamówienia bez zarzutu
1 / 5
2016-08-28 07:37:06
Manuela
DO DZISIEJSZEGO DNIA CZEKAM NA ZAMÓWIENIE A JEST 28.08.2016 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 / 5
2016-08-26 23:03:07
Sylwia
Dobry towar, łatwość zakupów
4 / 5
2016-08-26 22:00:49
Józefina
Dajcie mi trochę czasu.... Muszę sprawdzić - czy Pani ...to pasuje....
5 / 5
2016-08-26 15:26:14
Ludmiła
Polecam sklep przede wszystkim za szybką i bardzo dyskretną przesyłkę,właśnie tego oczekiwałam i nie zwiodłam się.
4 / 5
2016-08-25 16:29:41
Wera
Z ZAKUPIONYCH RZECZY TYLKO JEDNA SPEŁNIŁA OCZEKIWANIA RESZTA DONICZEGO
5 / 5
2016-08-24 22:09:49
Aldona
towar dobry,zgodny z zamówieniem,przesłany bez problemu pomimo,że musiałam dzwonić i zmienić niektóre dane ,sklep bez zarzutu spełnił moje prosby i oczekiwania.
5 / 5
2016-08-24 16:12:54
Halina
dobry wybór, sprawna obsługa ,dyskretna przesyłka
4 / 5
2016-08-24 14:34:46
Sergiusz
DYSKRETNIE TYLKO DŁUGO SIĘ CZEKA NA TOWAR ALE SKLEP POINFORMOWAŁ O OPÓŹNIENIU
5 / 5
2016-08-24 14:30:34
Celestyn
bardzo dobra oferta sprzedaży
5 / 5
2016-08-24 07:16:02
Anastazja
Wszystko ok 👌 Polecam wszystkim
4 / 5
2016-08-24 07:13:30
Walenty
Sklep dostarczył to o co prosiłem
5 / 5
2016-08-23 23:02:03
Kinga
Ogólnie ok aczkolwiek krem do biustu nie zauważyłam aby było napisane iż efekt widoczny jest po kilku stosowaniach.Bo sądziłam że będzie widoczy od razu. Peruka sądziłam że będzie kolor bardziej jasny blond i torchę "gryzą" włosy ale ja mam wrażliwą skórę. A reszta ok najbardziej jestem zadowolona z kremu do spotęgowania doznań i analnego wibratora, jest najbardziej naturalny w dotyku i delikatny. Oczywiście każdy szuka czegoś innego. Ale ogólnie sklep Polecam:)
2 / 5
2016-08-23 19:19:38
Angelika
Towar zamówiłam ,opłaciłam i nadal czekam na cud aż otrzymam zamówienie
4 / 5
2016-08-23 11:20:39
Joanna
Miałabyś przesyłka bez prowizji a jednak w zawodzie i prowizje
5 / 5
2016-08-23 11:12:18
Daniel
super sklep profesjinalna obsługa polecam:)
1 / 5
2016-08-22 20:05:35
January
10 dni na wysłanie przesyłki ze strony sklepu to zbyt długie oczekiwanie na produkt.
4 / 5
2016-08-22 17:36:57
Aleksander
Sam proces zakupowy przebiegł pozytywnie. Natomiast zakupiony produkt „Penisizer Gel” nawilża, przyjemnie pachnie i to właściwie tyle. Żadnych dodatkowych efektów nie zaobserwowałem po kilku aplikacjach.
4 / 5
2016-08-22 14:11:52
Brunon
Towar dobrej jakości, szybka wysylka ! Jest ok,,,
5 / 5
2016-08-22 10:22:13
Sławomir
Jestem zadowolona z uslug jak i z jakosci zakupionych rzeczy..Polecam
5 / 5
2016-08-21 22:10:05
Igor
Sklep szybko i bezproblemowo zrealizował zamówienie. POLECAM !!!!
4 / 5
2016-08-21 11:56:43
Władysław
moze być , ale zbyt długo trwała wysyłka
4 / 5
2016-08-20 07:45:24
Irmina
Sklep na poziomie,dyskrecja wedlug opisu ,jestem zadowolony.
3 / 5
2016-08-20 04:11:58
Marcin
Prośba o kontakt wyłącznie telefoniczny nie została spełniona . Brak dyskrecji!
4 / 5
2016-08-19 16:59:31
Faustyna
Jeszcze nie wszystko sprawdziłam ale jak dotad jest dobże
5 / 5
2016-08-19 15:16:51
Zygfryd
fajny sklep, niestety długi czas oczekiwania na przesyłkę
2 / 5
2016-08-18 23:06:04
Hubert
TOWAR OTRZYMALAM ALE NIESTETY NIEKAPLETNY BYL ZAMOWIONY JESZCZE JEDEN PRODUKT KTORY NIE DOTARL I NIE OTRZYMALAM DO DZIS ZWROTU PIENIEDZY ZA NIEDOSTRACZONY KOPMPLET TE KTORE ZOSTALY DOSTARCZONE JEDEN JEST ZUPELNIE NIE W MOIM ROZMIARZE MUSZE PODAROWAC KOMUS WIEC NIE JESTEM ZADOWOLONA
2 / 5
2016-08-18 19:44:21
Fryderyka
ze jest dyskretna ale tansze produkty sa liche
4 / 5
2016-08-18 09:37:02
Maciej
ok jednak trzeba zwracać uwagę na opisy czy przedmioty są zwymiarowane bo się troszkę nadziałem :/
5 / 5
2016-08-17 22:35:05
Sandra
duży wybór , wysokiej jakości , miło się przegląda , polecam
3 / 5
2016-08-17 20:45:49
Mariola
Dostałam uszkodziną zawartość
1 / 5
2016-08-17 19:55:22
Norbert
zamowilam towar i do dnia dzisiejszego nie otrzymalam jestem bardzo niezadowolona
1 / 5
2016-08-17 12:27:03
Kazimierz
zamówienie złożone, potwierdzone lecz paczka nie przyszła . czekam już 8 dni
3 / 5
2016-08-17 12:00:11
Olaf
nierzetelna informacja o towarze=tragiczna jakosc
5 / 5
2016-08-17 09:21:00
Jeremiasz
Sklep godny polecenia. Jednakże po dokonanych zakupach udzielony przez sklep rabat ma zbyt krótki termin.
5 / 5
2016-08-17 07:50:46
Pola
Byłam po raz pierwszy w tym sklepie, zakupy przebiegły bardzo szybko, dyskretnie, polecam gorąco
5 / 5
2016-08-16 22:58:44
Iwona
Dobra jakość produktów i szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim
1 / 5
2016-08-16 21:48:55
Zygfryd
Od zakupu minęło 8 dni i nie otrzymałem przesyłki
5 / 5
2016-08-15 10:00:00
Olaf
produkty dobrej jakości , szybka wysyłka , dobry kontakt z biurem obsługi
4 / 5
2016-08-13 09:14:18
Jacek
Polecam, bardzo duzy asortyment.
5 / 5
2016-08-12 12:59:37
Romuald
Transakcja bez zarzutów , polecam !
2 / 5
2016-08-12 12:04:34
Apoloniusz
kiepsko zrobiona strona niema linka żeby od razu zapłacić , po kilku dniach otzymałem maila z nr. konta na które mem wpłacic ale bez kwoty he he . a z kąd mam niby pamietc takie żeczy , co do grosza . uprośccie strone to zwiekszy zyski .
1 / 5
2016-08-12 11:08:40
Oleg
Jeśli chodzi o towar - bez zarzutu. Można się dodzwonić dość szybko ale kompetencje osób oraz wszystkie inne sprawy na bardzo niskim poziomie. Dopłacałem do kuriera by mieć zakupy na czas. Niestety nie polecam!! :((((
5 / 5
2016-08-11 17:09:46
Cecyl
Szybko, tanio i przede wszystkim dyskretnie.
5 / 5
2016-08-11 13:42:42
Arleta
Polecam,wszystko zgodnie z zamówieniem,szybko ,miło i przyjemnie.
4 / 5
2016-08-11 01:05:48
Katarzyna
dobra choc czekam za długo na drugie zamowienie
1 / 5
2016-08-10 11:33:07
Joachim
urządzenie okazało się niesprawne
5 / 5
2016-08-09 21:39:53
Zdzisława
Szybka wysylka, towar wysokiej jakosci. Bardzo polecam.
3 / 5
2016-08-09 20:23:24
Bernadeta
Za długą dostawa towar przereklamowany
2 / 5
2016-08-09 18:35:42
Leokadia
nie otrzymałam jeszcze przesyłki. Tydzień czekania!!!!
2 / 5
2016-08-09 17:10:44
Izydor
W dniu zamówienia otrzymałem informację że nie może być zrealizowane w 24 godziny. Towar przyjechała na 7 dzień od dnia złożenia zamówienia , z zamówionych 5 pozycji zrealizowane 4 bez jakiejkolwiek wcześniejszej informacji ze ze strony sklepu.
5 / 5
2016-08-09 09:58:58
Radosław
TOWAR DOSTARCZONY W UMÓWIONY DZIEŃ. TAK MIAŁO BYĆ.
5 / 5
2016-08-08 22:23:36
Klara
Super sklep i szeroka gama produktów
4 / 5
2016-08-08 10:25:25
Mariusz
nie otrzymałem kompletnego zamowienia. zamawiajac 2 takie same produkty otrzymalem jeden. pytajsc i informujac,ze platnosc jest znacznie nizsza niz w systemie,nikt nie odpisal..........
5 / 5
2016-08-07 18:48:21
Irena
swietna jakos towaru, produkty b. dobrze wykoanane
3 / 5
2016-08-06 14:38:02
Stanisława
Sklep OK! Produkt beznadziejny!
5 / 5
2016-08-05 21:02:33
Martyna
sklep super ok ale feromony nie działają :-(
1 / 5
2016-08-05 18:32:08
Celestyna
zamówienie złożone w sobotę, więc rozumiem, że paczka powinna zostać przygotowana do wysyłki w poniedziałek. Na stronie sklepu deklarują, że 90% przesyłek dostarczają w 24h. Dziś jest czwartek a paczki nadal nie ma w moim paczkomacie. Dzwonię więc na podany numer infolinii. Odbiera kobieta, która na początku próbuje być miła, lecz bardzo szybko zmienia nastawienie gdy słyszy, w jakiej sprawie dzwonię. Na moje sugestie, że wprowadzają klientów w błąd podając taki termin dostawy, odpowiada: "ja swoje zrobiłam, paczkę wysłaliśmy, nie moja sprawa co z nią kurier zrobił..." NO ŻESZ W MORDE JEŻA!!! to czyja to sprawa??? Moja??? Próbuję tłumaczyć kobiecie, że tak się nie robi, że gdybym wiedziała, że tak będzie to zamówiłabym kuriera a nie paczkomat, że dziś wyjeżdzam, więc nie będę mogła odebrać paczki (całe szczęście płatność miała być przy odbiorze) itp. Co chwila kobieta mi przerywa, na moje prośby, by dała mi dokończyć słyszę: "ja już wszystko usłyszałam" a na koniec mówi: "to niech pani nie odbiera paczki". TOTALNA OLEWKA!!! Nigdy nie spotkałam się z tak chamskim podejściem do klienta, takim lekceważeniem i arogancją. NIKOMU NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE!!!
4 / 5
2016-08-05 17:43:59
Marek
sklep godny polecenia(zagwarantowana anonimowość,koszty dostawy oraz szybkość realizacji dostawy)
5 / 5
2016-08-04 23:29:14
Klaudia
Bardzo solidny sklep, z uprzejma obsługa.
3 / 5
2016-08-04 11:01:19
Eliza
Mija tydzień od złożenia przelewu,a towar podobno w drodze???
5 / 5
2016-08-02 21:16:12
Piotr
Bardzo dobry sklep duży wybór przystępne ceny i promocje
5 / 5
2016-08-02 13:00:14
Maciej
Polecam ten sklep znajomym, jeszcze nie miałem problemu z jakimkolwiek zakupem danego towaru, a towary które są w sklepie dostępne są w bardzo dobrej jakości jak dla mnie.
5 / 5
2016-08-02 08:21:02
Teresa
Dobry, dyskretny sklep z profesjonalną obsługą.
3 / 5
2016-07-31 10:57:09
Rudolf
Czas oczekiwania na towar zbyt długi. Na pewno nie polecę tego sklepu
3 / 5
2016-07-30 01:47:41
Dymitr
Ciężko podsumować bo 3x próbowałem zamówić,za 4-ym się udało. Ale mimo podania adresu przesyłka zamiast do Lublina trafiła do Gdańska. Niech sobie tam czeka,ja to p...
5 / 5
2016-07-29 18:43:35
Genowefa
Wszystko przebiegło pomyślnie,przesyłka była nie zniszczona,idealnie zapakowana.
4 / 5
2016-07-29 16:34:15
Beata
Musiałam zadzwonić bo 2 dni nie było potwierdzenia że dotarł przelew. sprawdzenie nastąpiło w trakcie telefonu i dopiero machina ruszyła.
3 / 5
2016-07-29 10:34:05
Sofia
zamówienie z 22 lipca, płatność w tym samym dniu......... a do dzisiaj czekam na towar :(
5 / 5
2016-07-28 13:01:17
Fabian
Polecam. Zakupy są dokonywane szybko z pełną informacją o postępie dostawy.
5 / 5
2016-07-26 15:35:51
Kazimiera
Jeden z produktów nie został przysłany, a na paragonie była wyszczególniona ta pozycja. Podczas rozmowy telefonicznej Kobieta która odebrała telefon, była Bardzo sympatyczna i miła, I to się chwali. Problem załatwiła bardzo szybko. Jestem Bardzo Zadowolony z Waszych usług.

Rzetelne opinie o Sexshop112.pl