Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję SexWibracje24.pl

SexWibracje24.pl Opinie 4.5 (29)

Warszawska 58 C, piętro 1, lokal 46
02-496
Warszawa, MAZOWIECKIE
666-209-209
opinie SexWibracje24.pl
speedtest
4.5
29
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-12 10:16:19
Cezary
Wszystko super przebiegło, polecam!!!
5 / 5
2020-02-11 20:47:10
Maciej
Plug silikonowy 4" w pełni spełnia moje oczekiwania. Towar zgodny z opisem. Kontakt ze sklepem wzorcowy. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Sklep godny polecenia.
4 / 5
2020-02-08 14:51:11
Romana
Z jednego towaru jestem bardzo zadowolony a z drugiego tak sobie.
5 / 5
2020-02-08 10:55:42
Agata
Szybka wusylka, na biezaco informacje o zamowieniu. Strona internetowa z wszelkimi informacjami niezbednymi do wysylki i zakupu. Szeroki asortyment, ciekawe promocje. Polecam
5 / 5
2020-02-07 01:17:09
Dariusz
Dobry kontakt szybka transakcja
5 / 5
2020-01-31 12:50:12
Alina
Szybka wysyłka, towar najwyższej jakości. Polecam
5 / 5
2020-01-28 15:53:03
Kornelia
B.dobry kontakt.Szybka przesyłka.Wszystko jak należy.
5 / 5
2020-01-24 08:46:33
Lucjan
Bardzo dobry kontakt z sklepem
5 / 5
2020-01-20 10:16:06
Hanna
Niskie ceny, szeroki asortyment. Jedyna wada to dwa dni czekania na wysyłkę towaru.
5 / 5
2020-01-18 12:46:58
Izydor
Szybka dostawa, dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2020-01-17 20:07:21
Jędrzej
Żadnych problemów, bardzo dobry kontakt.
4 / 5
2020-01-11 02:00:39
Bernadeta
Wszystko ok ,tylko jedna gwiazdka mniej za długi czas realizacji.Zamowienie 4 styczeń,a otrzymałam przesyłkę 10 styczeń.(miał być to prezent na urodziny koleżanki i nie wyszło jak planowałam)
5 / 5
2020-01-10 22:44:54
Arkadiusz
Sklep godny polecenia. Przesyłka bezpiecznie i dyskretnie zapakowana.
5 / 5
2020-01-09 17:26:04
Paweł
Wszystko super, niskie ceny, duży wybór
2 / 5
2020-01-09 12:21:37
Daria
Niestety jestem rozczarowana tymi zakupami. Wysyłka nastąpiła z opóźnieniem, a po otwarciu okazało się, że jedne z zakupionych feromonów są inne, aniżeli te, które zamówiłam (wysłano mi tańsze). Po zgłoszeniu tej sprawy okazało się, że tych wybranych przeze mnie już nie ma i musiałabym na nie czekać miesiąc. O różnicę w cenie musiałam się sama upomnieć. A zwrot w cenie wysłano mi pary dniach. Niestety jestem bardzo zawiedziona tymi zakupami.
4 / 5
2019-12-31 14:28:58
Halina
Polecam. Zakup przebiegł pomyślnie
5 / 5
2019-12-30 13:01:57
Janina
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, monitorowanie na bieżąco statusu zamówienia. Polecam
4 / 5
2019-12-27 23:50:21
Kazimierz
Bardzo szybka realizacja zamówienia i 100% dyskrecji
5 / 5
2019-12-27 11:38:15
Witold
Szybko i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem, wysoka jakość
5 / 5
2019-12-23 10:07:43
Ewelina
Polecam. Najlepsza cena znaleziona w sieci szybka dostawa
2 / 5
2019-12-21 06:42:29
Dariusz
Bardzo dlugo czekam na zamowiona paczkę
5 / 5
2019-12-20 20:26:03
Paulina
Szybka realizacja i dostawa. Produkty wysokiej jakości
5 / 5
2019-12-12 13:19:30
Ernest
100 % satysfakcji ... kontakt i towar ( bo jak inaczej napisać opinie 😁 ? )
5 / 5
2019-12-09 15:03:37
Leokadia
Wszystko ok. Przesyłka dyskretna.
1 / 5
2019-10-21 10:55:07
Gabriela
Nadal nie otrzymalam paczki. Czekam już miesiąc... I raczej się nie doczekam. Nie polecam.
5 / 5
2019-05-02 11:29:48
Paula
Szybka wysyłka, pełna dyskrecja.
5 / 5
2019-02-05 19:19:26
Witold
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-02-01 15:49:47
Kacper
Odbierałem osobiście więc nie wypowiem się na temat zamówień, opłat i dostawy. Ogólnie wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2018-12-21 20:08:14
Emilia
Wszystko świetnie, szybka dostawa bardzo dyskretna. Polecam.

Rzetelne opinie o SexWibracje24.pl