Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję SKLEP ADMIR

SKLEP ADMIR Opinie 4.9 (229)

DĘBOWA 26
05-123
CHOTOMÓW
227722400
opinie SKLEP ADMIR
speedtest
4.9
229
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-19 21:15:40
Pola
Transakcja wykonana sprawnie i szybko, duży wybór produktów - polecam zakupy w tym sklepie
4 / 5
2020-01-18 18:53:27
Idzi
Solidny sprzedawca, artykuły wysokiej jakości . Po raz kolejny robię tu zakupy i jestem zadowolona z obsługi i jakości towaru. Polecam .
5 / 5
2019-12-16 13:15:56
Natalia
wszystko przebiegło bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-05 17:58:50
Aleksandra
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno wrócę jeszcze do tego sklepu.
5 / 5
2019-12-04 11:49:22
Longin
Polecam, doskonała obsługa, pełne zaangażowanie. Nie będziecie żałować!
5 / 5
2019-11-30 18:02:10
Patrycja
Jestem bardzo zadowolony z zakupu.Wszystko przebiegło sprawnie,Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-11-29 11:33:37
Helena
Sklep godny polecenia. Artykuły zamówione są solidne, zgodne z opisem i ładniejsze niż na zdjęciach, przesyłka dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-11-25 09:09:00
Janina
Dobry kontakt . Spełnienie oczekiwań
4 / 5
2019-11-20 18:49:25
Wincenty
Towar dostarczony szybko i zgodnie z zamówieniem, ceny w normie. Przesłany towar trochę za ciasno spakowany, bo włosie szczotek do WC trochę się zdeformowało, ale jak poleżą luzem to może dojdą do pierwotnego kształtu. Przy jednej końcówce szczotki brak zapasowego gwintu (musiał wypaść podczas pakowania, bo foliowa torebka była nadcięta). Ogólnie jestem z zakupów zadowolony.
5 / 5
2019-11-12 09:32:06
Ferdynand
akcesoria takie jak oczekiwałem był problem z adresem ale szybko rozwiązany
5 / 5
2019-10-31 19:24:17
Arlena
Bardzo dobry sklep. Jedyny w którym kupiłam cały komplet plastikowych akcesorii. Pomimo,że to plastik prezentuje się bardzo ekskluzywnie.
5 / 5
2019-10-22 21:32:55
Julianna
Bardzo szybko i profesjonalnie. Towar zgodny z moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2019-09-24 13:04:17
Walenty
produkt fajny , ładny , ale te przyssawki do mocowania bardzo słabe , musiałem zamocować pojemnik w inny sposób
5 / 5
2019-09-19 22:21:24
Ziemowit
Super, szybka realizacja zamówień! Polecam
5 / 5
2019-09-16 13:29:36
Klaudia
Duży wybór, atrakcyjne ceny, szybka realizacja
5 / 5
2019-08-24 17:38:49
Aleksander
Bardzo szybka komunikacja jak i doradztwo. Wysyłka według zamówienia i terminu dostawy . Mogę tylko polecić a sam z przyjemnością będę korzystał z usług firmy.
5 / 5
2019-08-08 12:08:19
Rozalia
Polecam, super obsługa:szybka i rzetelna
5 / 5
2019-08-08 00:30:42
Magdalena
Wszystko przebiegło prawidłowo, tylko czas oczekiwania na towar (kurierem za pobraniem) zbyt długi 8 dni.
5 / 5
2019-07-30 12:37:23
Michalina
Bardzo dobra obsługa, szybka realizacja.
5 / 5
2019-07-16 15:20:50
Iwona
pełny profesjonalizm, towar opisany prawidłowo
4 / 5
2019-07-08 12:14:30
Marzena
bardzo sprawna realizacja zakupów
5 / 5
2019-06-28 12:51:10
Julian
Naprawdę polecam zakupy w tym sklepie, towar zgodny z opisem, szybka realizacja - jednym zdaniem SUPER
5 / 5
2019-04-04 10:49:54
Idzi
Bardzo mocno polecam, swietny kontakt i mega szybka wysyłka (na nastepny dzien 9 rano byłą u mnie)
5 / 5
2018-02-27 13:22:13
Eliza
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym.
5 / 5
2018-02-20 20:18:09
Lesław
Rewelacja, bardzo dobry kontakt, miła obsługa i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2018-02-04 19:40:17
Jonatan
Sprzedawca wiarygodny, warto kupić akcesoria, wysoka jakość.
5 / 5
2018-01-31 11:44:09
Julita
Super! Sprawnie i satysfakcjonująco- towar zgodny z opisem :)
5 / 5
2018-01-27 13:50:42
Felicja
bardzo sprawna realizacja zamówienia, towar w b. dobrym stanie
5 / 5
2018-01-08 10:14:23
Oliwia
Sprawna transakcja. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Jedyne czego zabrakło, to informacji o numerze listu przewozowego. Reszta bez zarzutu. Polecam
4 / 5
2017-12-20 13:32:23
Agnieszka
Wszystko super, tylko dlugi czas realizacji
5 / 5
2017-12-08 14:39:36
Sonia
Bez zastrzeżeń. Przesyłka porządnie opakowana dotarła bez najmniejszych uszkodzeń. Zamówione szafki spełniają oczekiwania. Pozdrawiam i dziękuję
5 / 5
2017-11-22 12:47:35
Walenty
Przesyłka przed chwilą dotarła, na pierwszy rzut oka wszystko wygląda bardzo dobrze. Szybka wysyłka i dobrze zapakowany towar. Jestem zadowolona i polecam.
5 / 5
2017-11-22 08:18:59
Jacek
Polecam sklep.Jestem bardzo zadowolona z zamówionego sprzętu i z obsługi.
5 / 5
2017-10-24 17:03:19
Celina
Jesteśmy zadowoleni z zakupu oraz z obsługi. Szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2017-10-24 13:02:47
Mieczysław
Super kontakt z klientem. I szybka pomoc.
5 / 5
2017-10-24 11:13:46
Józefina
Sprawnie i na temat. Polecam tego sprzedawce.
5 / 5
2017-10-17 13:04:54
Matylda
Bardzo dobrze, szczerzy polecam 😊
5 / 5
2017-10-13 13:35:13
Janina
Super produkt w atrakcyjnej cenie !! od dziś zamawiam tylko u Was. Mało tego - moim znajomym też Was będę polecała :) jesteście doskonali :)
5 / 5
2017-10-13 11:37:23
Marcin
Bardzo dobry kontakt, a przy okazji fachowe i profesjonalne doradztwo. Dokonanie zakupów u tego sprzedawcy to czysta przyjemność. Natychmiastowa wysyłka . Jednym słowem super sklep i super obsługa. Gorąco polecam.Dlatego podpisuje się pełnym nazwiskiem. Jan.
5 / 5
2017-10-11 07:00:13
Patrycja
Szybki kontakt miła obsługa Polecam
5 / 5
2017-10-10 13:13:19
Wiktor
Bardzo dobry kontakt, zamówienie wysłane tego samego dnia, dotarło następnego, polecam
5 / 5
2017-09-22 19:01:38
Filip
wszystko w jak najlepszym wykonaniu
5 / 5
2017-09-14 22:25:40
Ismena
tak jak być powinno. Maile o przyjęciu zlecenia, dacie wysłania, nadaniu, i kurierze. Towar zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2017-09-06 12:15:40
Marcelina
sprawna realizacja zamówienia, produkt jak w opisie i na zdjęciu
5 / 5
2017-08-28 15:00:20
Danuta
Rzetelna firma,towar estetyczny, ale te kółka powinne być na przycisk a nie tylko wkładane
5 / 5
2017-08-25 10:25:28
Kacper
Świetna obsługa, szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-08-23 15:33:15
Natalia
Realizacja szybką i zgodna w całości z zamówieniem
5 / 5
2017-07-26 22:11:37
Beata
Wszystko w idealnym porzadku. Szybka, bezproblemowa realizacja zamowienia. Akcesoria łazienkowe super i dużo tańsze niż w leroy merlin.
5 / 5
2017-07-26 18:03:33
Jolanta
transakcja przebiegła bez uwag
5 / 5
2017-07-23 12:15:38
Feliks
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa czyli pełna profesja.
5 / 5
2017-07-19 13:37:18
Aleksandra
Szybko, sprawnie, ładne, solidnie zapakowane.
5 / 5
2017-07-17 13:41:29
Julian
Sklep godny polecenia. Produkty zgodne z zamówieniem, dobrze wykonane.
5 / 5
2017-07-07 20:55:21
Ignacy
akcesoria raczej dobrej jakosci w przystepnej cenie. Wiekszosc elementow jest metalowych wiec powinno byc w miare trwałe. Spelnia moje oczekiwania.Polecam.
5 / 5
2017-07-07 10:37:19
Emilia
Super szybka wysyłka, Towar zgodny, dobrze zabezpieczony w podróży. Polecam
5 / 5
2017-06-22 09:32:10
Brunon
imponujący czas reakcji towar dotarł w dwa dni z drugiego końca Polski dobrze zabezpieczony rewelacja
5 / 5
2017-06-14 14:21:43
Marek
szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2017-06-08 13:13:09
Daniela
otrzymalem szafke- apteczke kompletnie polamano,mimo ze opakowana byla. po otwarciu okazalo sie ze polki sa polamane..poniewaz przesylke od konwojenta odbieralem na ulicy,nie moglemsprawdzic w jakim to jest stanie.moj zakup wyladowal na smietniku. mam nauczke.stracilem stowke i zaufanie do takich zakupow. w.janc
5 / 5
2017-05-26 12:30:32
Teodor
Bardzo szybka wysyłka i kontakt ze sprzedającym .Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-05-15 10:11:43
Ismena
super współpraca, polecam w 100%
5 / 5
2017-04-25 12:00:23
Klaudia
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia i zakupionego towaru.
5 / 5
2017-04-19 15:55:29
Stefania
Sprawnie zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-04-08 21:46:46
Daria
Szybka i błyskawiczna realizacja zakupów. Pełny profesjonalizm. Polecam.
4 / 5
2017-03-30 12:23:05
Idzi
Towar zamówiony zgodny z moimi oczekiwaniami
5 / 5
2017-03-25 13:10:42
Kamil
Bardzo życzliwa obsługa, zakup dokonany szybko i bez problemów.
5 / 5
2017-03-21 17:09:59
Daniel
Na pytania sklep odpowiedział bardzo szybko,realizacja również,zakup bardzo udany.Polecam.
5 / 5
2017-03-07 15:27:08
Irmina
Świetny towar, szybka przesylka-polecam.
5 / 5
2017-02-23 12:05:29
Laura
jedna z 5 zamówionych desek sedesowych jest lekko przerysowana na pokrywie
5 / 5
2017-02-22 19:47:27
Bolesław
Poprostu najlepsi Warto robić tam zakupy
4 / 5
2017-02-07 18:21:52
Dominika
Towar w zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami.
5 / 5
2017-02-07 18:14:00
Emanuela
Produkty dobrej jakości, szybka i bezpieczna dostawa, przystępne ceny. Polecam!
5 / 5
2017-02-01 22:32:48
Wacław
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy
5 / 5
2017-02-01 21:13:21
Jarosława
Bieżący kontakt, rzetelna informacja. Polecam serdecznie.
5 / 5
2017-01-24 15:40:45
Maksym
Polecam, fajny gatunkowo towar w dobrej cenie
5 / 5
2017-01-04 12:43:10
Renia
Akcesoria do łazienki spełniają moje oczekiwania .Już kiedyś zamawiałam brakujące elementy. Zamówienie zrealizowano bardzo szybko. Polecam każdemu .pozdrawiam
5 / 5
2017-01-02 22:58:00
Jarosława
Sprawnie i błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Mimo "gorącego" przedświątecznego okresu, zamówiony towar dotarł do nas w ciągu 2 dni. Wszystko w najlepszym porządku. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2016-12-06 14:26:55
Eryk
Profesjonalna obsługa klienta
5 / 5
2016-12-05 09:30:59
Michalina
Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2016-11-29 08:50:34
Apoloniusz
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE
5 / 5
2016-11-28 08:02:40
Sofia
profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2016-11-08 10:37:32
Bartłomiej
Bardzo dobra obsługa. Szybka realizacja zamówień. Niskie ceny.
5 / 5
2016-11-02 15:04:00
Oleg
Forma wyboru produktu, przyjęcie zamówienia, dostarczenie, fachowość- doskonała
5 / 5
2016-10-21 07:45:55
Wiktor
polecam, towar taki o jaki mi chodziło, realizacja zamówienia bezproblemowa.
5 / 5
2016-10-14 21:52:26
Rudolf
Towar zgodny z opisem,bardzo dobrze zapakowany.Polecam sklep.
5 / 5
2016-10-12 19:22:39
Wieńczysła
Firma solidna bardzo dziękuję
5 / 5
2016-10-11 10:58:18
Lucyna
POLECAM !!! Bardzo dobry kontakt , konkurencyjne ceny, szybka realizacja, paczka bardzo dobrze zapakowana (szklane półki ), towar 100% zgodny z opisem
5 / 5
2016-09-29 09:38:20
Ziemowit
Polecam - bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2016-09-20 18:32:20
Luba
Bardzo szybka dostawa towaru.Polecam
5 / 5
2016-09-15 19:33:23
Romuald
Bardzo szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem. Mogę z całą pewnością polecić sklep
5 / 5
2016-09-06 13:33:33
Helena
szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2016-08-02 15:15:10
Daniela
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Gorąco polecam.
5 / 5
2016-07-28 11:16:48
Longin
Byłem nastawiony na oczekiwanie na przesyłkę dłużej, ponieważ na stronie przy jednym z zamawianych przedmiotów widniała informacja do "6 dni". Miłym zaskoczeniem było pojawienie się kuriera z paczką już po 2 dniach. Plus za rozsądne ceny oferowanych materiałów.
5 / 5
2016-07-19 23:17:55
Bronisław
polecam sklep, towar dobrze zapakowany, szybka przesyłka
5 / 5
2016-07-18 13:18:53
Klemens
Bardzo ładne akcesoria , porządnie wykonane . Bez zarzutów oprócz wieszaka z czterema haczykami , który był krótszy niż w opisie. obsługa miła i kompetentna.
5 / 5
2016-07-13 10:28:15
Sandra
Szybko, sprawnie i bez zastrzeżeń.
5 / 5
2016-07-08 15:33:37
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2016-07-03 22:00:55
Szczepan
Spełniły moje oczekiwania, jestem zadowolona.
5 / 5
2016-06-30 10:23:46
Emil
Bardzo dobry kontakt mailowy, wysyłka zgodna z ustaleniami. Towar dobrze zapakowany. Polecam zakup w tym sklepie.
5 / 5
2016-06-29 13:33:53
Daria
Polecam. Szybka realizacja, towar taki jak na zdjęciu.
5 / 5
2016-06-26 14:07:18
Ismena
Duży wybór asortymentu, ceny promocyjne kilkadziesiąt procent niższe niż u konkurencji
5 / 5
2016-06-20 11:27:14
Jakub
Rewelacja. Polecam. Szybka odpowiedź na zadane pytanie. Oby więcej takich profesjonalistów.
5 / 5
2016-06-06 08:29:58
Zygfryd
Bardzo dobrze jestem zadowolony
5 / 5
2016-05-02 08:32:47
Arlena
sklep ok szybka wysyłka towar ok.
5 / 5
2016-04-27 11:28:07
Fryderyk
Bardzo sprawnie i szybko przeprowadzony zakup, towar świetnej jakości i po bardzo konkurencyjnej cenie. Szczerze polecam.
5 / 5
2016-04-23 10:49:18
Celina
Miła i profesjonalna obsługa. Duży wybór akcesorii. Zdecydowanie polecam!!!
5 / 5
2016-04-22 09:57:35
Józef
Polecam zakupy w sklepie- wszystko bez zarzutu.
4 / 5
2016-04-20 11:54:14
Marta
Zakupy przebiegły bez zarzutu z jednym wyjątkiem - zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkrę
5 / 5
2016-03-20 21:01:20
Zdzisław
Towar zgodny z opisem, bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
5 / 5
2016-03-17 15:02:16
Klementyna
Szybka wysyłka towar extra i taniej niz w innych sklepach POLECAM
5 / 5
2016-03-10 12:35:19
Kinga
Bardzo szybka obsługa, atrakcyjne ceny, polecam!
5 / 5
2016-03-08 23:26:43
Iwona
Przemiła obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Wszystko szybko i profesjonalnie. Serdecznie polecam.
5 / 5
2016-03-06 16:07:01
Aleksandra
jeszcze się nie zawiodłem, polecam.
5 / 5
2016-03-02 21:48:39
Sabina
POLECAM! Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar zgodny z opisem. Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2016-02-25 14:45:47
Anastazja
Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2016-02-10 10:53:07
Walentyna
bardzo miła obsługa i szybka realizacja zgodna z oczekiwaniami
5 / 5
2016-02-03 09:11:37
Malina
Bardzo elegancki sklep. Polecam
5 / 5
2016-01-30 07:24:29
Elżbieta
Profesjonalne podejście do klienta : )
5 / 5
2016-01-25 14:48:25
Malwina
Sprzedawca zaufany,towar idealny,dostawa szybka,niee mam zastrzeżeń.Każdemu polecam ten sklep.
5 / 5
2016-01-20 10:23:27
Józefina
Znakomity kontakt, bardzo dobrej jakości towar, błyskawiczna wysyłka. Szczerze polecam.
5 / 5
2016-01-18 15:21:01
Fryderyk
Szybko, tanio i bez problemów!!!!
5 / 5
2015-12-31 13:57:26
Aleksander
Jestem bardzo zadowolony z transakcji i kontaktu ze sprzedawcą.
5 / 5
2015-12-28 18:37:38
Dominika
wszystko świetnie , również stosunek ceny do jakości polecam
5 / 5
2015-12-15 15:11:12
Emilia
Ok Bardzo dobra obsługa. wszystko przebiegało jak po sznurku.
5 / 5
2015-12-14 13:29:45
Dominik
Polecam ! Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Towar w stu procentach spełnił moje oczekiwania.
5 / 5
2015-11-27 18:26:07
Tamara
bardzo sympatyczna i życzliwa obsługa.
5 / 5
2015-11-27 17:14:13
Albert
Super! Jestem w pełni zadowolony. POLECAM !!!
4 / 5
2015-11-27 10:11:17
Agnieszka
jestem zadowolona, szybka przesyłka, dobrze zapakowana
5 / 5
2015-11-22 09:06:33
Sławomir
Szybko, solidnie,bajka. Polecam
5 / 5
2015-11-04 22:11:52
Eryka
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam.
4 / 5
2015-11-03 14:11:53
Lucjan
Bardzo szybka dostawa, oraz towar OK.
5 / 5
2015-10-30 10:02:23
Pola
Polecam sklep towar zgodny z opisem szybka wysyłka
4 / 5
2015-10-11 19:14:51
Adam
Po raz kolejny korzystam z zakupu w tym sklepie.Towary są dobrej jakości .Polecam
5 / 5
2015-09-22 10:34:32
Mariola
Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów. Polecam ten sklep.
5 / 5
2015-09-12 21:35:27
Kajetan
Jak narazie najlepszy sklep, w jakim robiłem zakupy w tym roku. Super obsługa życzliwa i chętna do pomocy. Zdecydowanie polecam wszystkim
5 / 5
2015-09-08 19:23:20
Edyta
Wszystko szybko i sprawnie, towar OK
5 / 5
2015-08-17 14:37:03
Izyda
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2015-08-10 12:08:47
Remigiusz
Bardzo miły kontakt telefoniczny.
5 / 5
2015-07-27 21:48:54
Malwina
Wszystko odbyło się sprawnie, szybko i bez problemów.
4 / 5
2015-07-20 12:57:44
Damian
towar zgodny z opisem za tę cenę warto-polecam
5 / 5
2015-07-13 19:21:45
Konstanty
Profesjonalny kontakt - wszystko bez zarzutu
5 / 5
2015-07-13 09:55:41
Arnold
Super obsługa. Sklep godny polecenia
5 / 5
2015-07-09 09:15:18
Zdzisława
Firma jest w porządku.Możliwe że jeszcze będę korzystać z jej usług.
5 / 5
2015-06-30 08:58:29
Brunon
Transakcja przebiegła bardzo profesjonalnie.Polecam
5 / 5
2015-06-28 21:18:25
Weronika
firma dobrze wywiazująca sie z swoich zobowiazań. Towar przeslany w dobrej jakości
5 / 5
2015-06-25 12:33:01
Brygida
Jeden z zmówionych elementów z porcelany został stłuczony w trakcie dostawy. Mimo, że stwierdziłam to dwa dni później po otwarciu przesyłki, sklep bez problemu uwzględnił reklamację i dosłał ponownie połamamy element. Bardzo polecam
5 / 5
2015-06-24 00:38:44
Roma
Zamówienie zostało zrealizowane wręcz w błyskawicznym tempie. Obsługa kompetentna i miła.
5 / 5
2015-06-16 09:56:48
Małgorzata
sklep godny polecenia, transakcja przebiegła szybko, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-06-10 09:26:52
Diana
Wszystko w porządku, szybka realizacja. Sklep godny polecenia!
5 / 5
2015-06-09 09:37:48
Romana
Po pierwszym zakupie mogę ocenić sklep na 5. Realizacja zamówienia bardzo szybka. Kupiłam wieszaki i półki do łazienki firmy BISK, które bardzo mi pasują do wystroju łazienki. Jestem zadowolona.Polecam ten sklep.
5 / 5
2015-06-05 17:19:18
Kinga
Usługa szybka i profesjonalna. W przyszłości z pewnością będę korzystać z usług sklepu.
5 / 5
2015-05-21 12:37:28
Julian
Wyrób zgodny z opisem i oczekiwaniami. Dostawa błyskawiczna.
4 / 5
2015-05-20 11:17:11
Daria
Sklep godny polecenia. Jedyne zastrzeżenie dotyczy nadmiernej ilości maili ze sklepu niepotrzebnie sugerujących dokonanie przez Wnioskodawcę zmian w złożonym zamówieniu. Brakuje również informacji na wstępie o czasie, w którym zostaną dostarczone zamówione produkty.
5 / 5
2015-05-13 16:52:13
Milena
Super kontakt, szybka przesyłka dobre zabezpieczenie towaru, polecam.
5 / 5
2015-05-13 12:26:26
Żaneta
Bardzo dobry wybór sklepu jak i towaru polecam
5 / 5
2015-05-07 17:38:58
Sara
jestem zadowolona z towaru i sklepu
5 / 5
2015-05-07 12:25:56
Martyna
Super ekspresowa obsługa. Towar zgodny z opisem. Wszystko ładnie zapakowane. Polecam zakupy w tym sklepie..
5 / 5
2015-05-04 09:57:39
Wieńczysła
Super kontakt ze sklepem kompetentna rzetelna obsługa .Produkt wysokiej klasy .Polecam
5 / 5
2015-04-29 20:38:17
Klaudia
Bardzo serdecznie polecam. Konsultant ze sklepu bardzo miły facet. Jakościowo bardzo dobry zakup.
5 / 5
2015-04-29 20:37:05
Filip
Bardzo serdecznie polecam. Konsultant ze sklepu bardzo miły facet. Jakościowo bardzo dobry zakup.
5 / 5
2015-04-28 10:11:00
Marek
Błyskawiczna wysyłka, dobrze opakowany towar, dobra komunikacja odnośnie stanu wysyłki zamówionego towaru
5 / 5
2015-04-15 11:12:43
Marlena
Zamówienie zrealizowane szybko, spranie i terminowo. Jestem zadowolony z całości transakcji.
5 / 5
2015-04-10 12:29:14
Janina
Świetny sklep z natychmiastową wysyłką. Polecam jak najbardziej :)
5 / 5
2015-04-06 17:16:05
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-03 13:08:14
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Firma godna zaufania. Obsługa miła i podejscie profesjonalne ze strony sprzedawcy towaru.
5 / 5
2015-03-25 13:20:51
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jest jedno ale. Pólka pod lustro lekko porysowana na relingach. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 23:26:45
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 19:50:33
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-20 12:38:57
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 10:11:46
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-15 23:47:46
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-12 14:57:40
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-12 14:09:28
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Brak zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2015-03-10 11:58:28
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-10 11:03:50
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-10 09:39:20
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-05 20:27:10
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-05 19:42:33
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sprzedawca frontem do klienta. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2015-03-02 11:13:05
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 21:53:13
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 09:52:20
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 11:10:23
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 14:39:04
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-06 21:45:16
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 22:16:31
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 08:41:52
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 08:41:52
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2015-01-31 07:30:52
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-29 16:45:45
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-28 15:04:40
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 15:21:07
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 10:39:57
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 22:07:36
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybko i sprawnie.Polecam.
5 / 5
2015-01-13 12:40:46
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-09 08:46:48
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-04 12:37:33
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 18:23:39
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 21:20:55
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 22:34:02
Cezary
Produkt w 100% zadowalający.W pełni zadowolona jestem z zakupu :D
5 / 5
2014-12-09 20:22:05
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-09 18:33:18
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie.Dostawa tragicznie
5 / 5
2014-12-09 15:17:52
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o SKLEP ADMIR