Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Sklep aeromind.pl

Sklep aeromind.pl Opinie 4.4 (60)

Ul. Polanowska 87
60-454
Poznań
+48 61 307 10 30
opinie Sklep aeromind.pl
speedtest
4.4
60
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-03 09:45:20
Oleg
Wszystko tak jak było uzgodnione. Polecam w 100%
5 / 5
2020-01-28 15:04:16
Beata
Obsługa i podejście do klienta jest na wysokim poziomie
1 / 5
2020-01-14 16:07:42
Elwira
Moje zamowienie zostalo anulowane nastepnego dnia z jakiego powodu nie wiem wiec nic nie moge napisac oprocz tego ze mnie nie obsluzono .
5 / 5
2019-11-29 11:49:44
Lucjan
Pełen profesjonalizm, gorąco polecam.
1 / 5
2019-09-10 13:07:40
Dariusz
Sklep nie wysłał towaru z powodu jego braku na magazynie, nie dostałem informacji o przewidywanym opóźnieniu, sklep nie odpisał na mojego maila z zapytaniem co się dzieje z zamówionym towarem, dzwoniąc na podany numer kontaktowy na stronie Pan nie był mi wstanie odpowiedzieć. Pierwszą kompetentną osobą był Pan z działu logistyki i mam wrażenie, że dopiero on zajął się moją sprawą, co nie zmienia faktu, że jak zostałem poinformowany wrócił dopiero z urlopu, co sugeruje że podczas jego nieobecności nikt nie zajmował się tak przyziemnymi sprawami jak dostawy towarów zamówionych przez klientów.
5 / 5
2019-08-27 13:32:03
Katarzyna
Pełna satysfakcja. Rzetelne podejście do problemów. Udana współpraca.
1 / 5
2019-08-20 16:37:17
Kazimierz
Nie polecam. Oferują towar który nie jest dostępny.
4 / 5
2019-06-12 18:32:12
Aneta
Correct, levertijd naar België dikke week
5 / 5
2019-06-11 13:17:15
Benedykt
Szybko, tego samego dnia oddają paczkę kurierowi
5 / 5
2019-03-28 10:00:54
Tadeusz
Wszystko zgodnie z umową. Polecam
5 / 5
2019-03-12 16:15:48
Krystian
Niedawno kupiłem Yunek H520, chciałbym podkreślić profesjonalne podejście
5 / 5
2019-02-28 10:55:59
Patrycja
Szybko, miło, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-01-31 16:24:34
Remigiusz
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i kontakt z kurierem, profesjonalna obsługa jeżeli chodzi o zakupiony towar
5 / 5
2018-11-17 20:59:07
Żaneta
W pełni profesjonalna i niezwykle sympatyczna obsługa. Wysokiej jakości support klienta.
5 / 5
2018-11-16 10:25:45
Brygida
Bardzo Dobrze. Szybka wysyłka.
5 / 5
2018-10-18 10:57:35
Jeremiasz
Bardzo dobry kontakt z działem handlowym, dziekuję za okazana cierpliwość, wszystko sprawnie i szybko, kupowanie było przyjemnością.
5 / 5
2018-09-28 09:39:59
Leopold
Fachowe doradztwo przed zakupem.
4 / 5
2018-09-14 23:03:34
Magda
Ogólnie nie mam zastrzeżeń. Jedynie to, że transakcja trwała aż 10 dni.
5 / 5
2018-07-12 13:47:51
Luba
Solidna obsługa i dobry kontakt. Polecam!
5 / 5
2018-06-18 13:49:15
Gracjan
Otrzymałem wparcie techniczne i szybką wysyłkę części do naprawy drona - polecam.
5 / 5
2018-05-24 10:15:59
Igor
Polecam, przemiła obsługa. Panowie potraktowali mnie bardzo indywidualnie za co jestem bardzo wdzięczna.
5 / 5
2018-05-19 13:16:47
Nastazja
bardzo fachowa i szybka obsługa
5 / 5
2018-05-18 13:29:45
Natasza
Godną polecenia, bezproblemowy kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-05-04 11:47:05
Kinga
Wszystko sprawnie i szybko. Kontakt bardzo dobry.
5 / 5
2018-04-09 12:14:30
Izydor
Oceniam pozytywnie. Polecam firmę.
5 / 5
2018-04-03 09:55:07
Bartosz
Bardzo miła, pomocna i kompetentna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia - złożone o 14, na drugi dzień o 10 rano już u mnie. Asortyment bogaty, strona sklepu czytelna i przejrzysta. Kontakt ze strony sprzedawców również bardzo szybki, konkretny i wyczerpujący. Szczerze polecam, sam na pewno będę wracał.
1 / 5
2018-03-20 12:20:08
Irena
nul / COLIS PARTI DANS UN AUTRE PAYS.
5 / 5
2018-03-14 15:06:03
Emanuel
Gdy sir Edmund Hilary stanął jako oficjalnie pierwszy człowiek na szczycie Mount Everest, przyjął filiżankę herbaty, którą podał mu idący przed nim Sherpa, który wszedł nieco wcześnie na j szczyt i ją ugotował żeby Hilaremu nie zaschło w gardle na górze. Po wypiciu, zdobywca rozejrzał się wokoło, spojrzał w dół, potem w niebo, westchnął i powiedział: dobra. To teraz musimy zejść na dół, bo zostawiłem w obozie kanapki. Aeromind jest jak ta herbata. Cała reszta jest gdzieś niżej jak tamte kanapki..
5 / 5
2018-02-19 21:13:45
Wera
Zamówienie zrealizowane wzorcowo. Towar pierwsza klasa.
5 / 5
2018-02-15 12:33:28
Weronika
Miła i sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2018-01-29 11:10:47
Oliwia
Fachowa porada - dodatkowo opcja profesjonalnego szkolenia (ze zniżką!)
5 / 5
2018-01-15 12:56:26
Laura
Wzór! Perfekcyjna obsługa, wszystko przebiegło bardzo sprawnie i w doskonałej atmosferze. Polecam :)
5 / 5
2018-01-03 19:52:40
Mirosław
Mogę powiedzieć jedno pełen profesjonalizm. Brak uwag. Pracownik wręcz przeprowadził krótkie szkolenie.
5 / 5
2017-12-23 14:52:33
Olga
Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.
5 / 5
2017-11-22 13:44:02
Emil
Towar profesjonalnie zapakowany w oryginalnych opakowaniach wg. specyfikacji zamówienia.Polecam!!!
5 / 5
2017-11-21 11:31:27
Norbert
Ocena sklepu to ważna kwestia a ten uważam za bardzo porządny i właśnie godny polecenia innym kupującym. Profesjonalne podejście do klienta i absolutnie doskonała znajomość tematu którym się zajmują. Polecam a tym którzy szukają taniej chińszczyzny proponuję wydać nieco więcej ale na sprzęt o doskonałej jakości.
5 / 5
2017-11-21 09:44:17
Magda
Bardzo dobry kontakt. Życzliwa obsługa.
1 / 5
2017-11-10 12:23:11
Rafał
Szkoda gadać. Część nowa a gwarancja 7dni. Poczułem się oszukany
5 / 5
2017-11-02 19:08:21
Eleonora
Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna Szybko, konkretnie i na temat. Bardzo dobry kontakt
5 / 5
2017-09-20 18:12:30
Zofia
Good store, great website and the packaging was excellent.
5 / 5
2017-08-24 21:24:40
Jarosława
Sympatycznie. Kompetentnie. Profesjonalnie.
5 / 5
2017-08-10 14:40:44
Luiza
Szybko, miło i kompetentnie. Jest to bardzo istotne zwłaszcza w przypadku zamawiania części zamiennych do sprzętu, który ciągle pracuje i przestoje kosztują.
1 / 5
2017-07-17 22:48:39
Olaf
Beznadziejny sklep. Anuluje zamówienie bo żekomo nie maja towaru i nie wiedzi kiedy będą mieć, a towar na ich stronie jest dostępy tylko już dużo droższy. Odradzam, kombinatorzy!
1 / 5
2017-07-13 18:33:48
Zbigniew
Sklep kombinuje z cenami! Anulowali mi zamówienie tłumacząc się że nie mają towaru ma stanie, a towar mieli bo złożyłem kolejne zamówienie i towar był tylko już w innej cenie. Po prostu kombinują z cenami! NIE POLECAM❗️ „FIRMA W KTUTKICH SPODENKACH ”! NIE POLECAM❗️
4 / 5
2017-07-10 15:18:49
Zbyszko
Właściwe podejście do klienta. Starają się dostosować do wymogów i potrzeb kupującego. tyko te ceny....
3 / 5
2017-07-03 21:41:19
Ksenia
monopoliści. to były najdroższe kawałki plastiku w moim życiu.
5 / 5
2017-06-28 12:36:27
Eligiusz
Profesjonaliści pod każdy względem, gorąco polecam ...
5 / 5
2017-06-13 12:54:50
Anita
100% zadowolenia - profesjonalizm przede wszystkim!
4 / 5
2017-06-08 09:30:03
Danuta
Super usługa. Dobrze i bezpiecznie zapakowane aby uchronić towar. Podoba mi sie to
5 / 5
2017-06-02 12:02:01
Michał
Kurs na VLOS UAVO super. Bez nauki teorii samo uczestnictwo w kursie wystarczyło i egzamin zdany za pierwszym podejściem - teoria i praktyka. Oczywiście do praktyki trzeba samemu potrenować przed egzaminem , ale organizacja kursu super. Dzięki. Od wczoraj oficjalnie operator bezzałogowego statku powietrznego ze świadectwem kwalifikacji. Łukasz
5 / 5
2017-05-31 10:22:40
Walentyna
Dziękuję świetna firma. Pozdrawiam i polecam
5 / 5
2017-05-27 17:36:05
Władysław
Obsługa sklepu Super. Mimo, że cena towaru wzrosła ja otrzymałem swojego Drona w cenie, którą ustaliłem wcześniej z Panem Piotrem ze sklepu, bardzo szanuję takie podejście do Klienta. Ponadto towar otrzymałem na drugi dzień choć była to sobota, byłem bardzo zadowolony ponieważ w tym dniu były moje urodziny.
5 / 5
2017-05-24 12:18:57
Joachim
Bardzo sprawna obsługa, towar znakomicie zabezpieczony na czas wysyłki. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-05-16 21:48:35
Kornel
Polecam, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.
5 / 5
2017-05-15 10:13:06
Marek
Polecam ten sklep, towar zamawiany zgodny z tym na stronie
3 / 5
2017-05-11 09:08:34
Tymon
Witam. Szczegóły z handlowcem szybko dogadane. Dnia 24.04 otrzymałem fakturę proforma, którą opłaciłem. Dane na fakturze na centralę w Warszawie, ale proszę o wysyłkę bezpośrednio do oddziału w Gdańsku. Następnego dnia dostaję informację że paczka POBRANIOWA została wysłana do Waszawy. Odmawiamy przyjęcia kurierowi, bo przecież opłacona. Paczka wraca do Poznania. Piszę maila do handlowca w którym opisuje sytuację i ponawiam prośbę o wysyłkę do Gdańska. Dostaje mailem przeprosiny i zapewnienie że zostanie poprawnie wysłana. Czekam cierpliwe. 04.05 dzwonie do firmy ponieważ nic nie doszło , nikt nie odbiera i nie oddzwania. 08.05 kolejny telefon . Pytam co z paczką ? Panowie obiecują że sprawdzą. Po południu telefon że paczka została wysłana do Warszawy i o co mi chodzi ? Dostaje nazwisko osoby która odebrała i na własny koszt organizuje przesłanie do Gdańska. Ostatecznie paczka dociera do mnie 09.05. TRAGEDIA !!! Dodam że paczka była dobrze zabezpieczona i do momentu wysyłki nie było problemów żadnych.
5 / 5
2017-04-28 09:20:06
Józef
Zaskakująco szybko bo już następnego dnia po naciśnięciu przycisku "Kupuję" miałem kamerę u siebie. Dobra obsługa, dobre ceny. Tak jak powinno być.
5 / 5
2017-04-25 10:17:22
Beniamin
Zgodnie z ustaleniami i szybko
5 / 5
2017-04-24 03:11:44
Kazimiera
Jest szybko i to mi sie podoba.
5 / 5
2017-04-20 17:57:11
Ismena
Szybko, sprawnie, bez uwag... Polecam....

Rzetelne opinie o Sklep aeromind.pl