Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Sklep Aktywnych - Sprzęt fitness

Sklep Aktywnych - Sprzęt fitness 4.5 (19)

Sarmacka 10
30-711
Kraków
12 267 69 68
opinie Sklep Aktywnych - Sprzęt fitness
4.5
19
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-04-07 06:54:09
Daniel Oracki
Chciałbym sprostować swoją opinię napisaną w dniu 2021-03-25 20:12:24. Ostatecznie doszedłem ze Sprzedającym do porozumienia i wszystkie moje roszczenia zostały spełnione. Przepraszam Sprzedającego za nazwanie do oszustem. Sytuacja, która powstała pomiędzy nami była wynikiem nieporozumienia. Proszę moderatora serwisu twojeopinie.com o usunięcie mojej negatywnej opinii z dnia 2021-03-25 20:12:24. Pozdrawiam serdecznie.
1 / 5
2021-03-25 20:12:24
Daniel Oracki
Sprzedawca jest oszustem. Kupiłem w tym sklepie orbitrek, który miał być w pełni sprawy i po renowacji. Tymczasem okazało się, że orbitrek ma wymontowany panel do mierzenia tętna. Gdy skontaktowałem się ze sprzedawcą i poprosiłem o usunięcie usterki dostałem info, że owszem, mogą to naprawić, ale cena wyniesie ok. 1700 zł. Gdy poinformowałem sprzedawcę, że orbitrek jest na gwarancji, sprzedawca przestał odbierać telefony i odpisywać na maile. Sprawa została skierowana do sądu i czeka na rozpatrzenie. Szczerze odradzam ten sklep. Z pełnym przekonaniem uważam, że są to naciągacze i oszuści.
5 / 5
2020-02-10 11:15:38
Leopold
Sklep solidny i uczciwy .kontakt telefoniczny natychmiastowy . zdecydowanie polecam.
5 / 5
2020-01-10 10:34:14
Teresa
Zakupiony orbitrek został dostarczony szybko i zgodnie z zamówieniem. Z pełną odpowiedzialności polecam sklep.
5 / 5
2019-11-26 17:06:38
Wioletta
Polecam sprzedawców. Miałam problem z montażem bieżni, sprzedawca bez problemu umówił się na pomoc na drugi dzień.
5 / 5
2019-11-11 12:48:33
Józef
Rewelacja, drugie zakupy, drugi raz 100% satysfakcji. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz :-)
5 / 5
2019-10-11 13:52:55
Błażej
Super zakupy, bardzo dobra cena, mega szybka dostawa. Polecam, sam na pewno skorzystam jeszcze nie raz.
5 / 5
2019-09-03 13:55:06
Eleonora
Wszystko w porządku, bardzo profesjonalna obsługa. Wprawdzie po złożeniu zamówienia i wpłacie okazało się że konkretnego zamówionego towaru jednak nie ma, ale szybko I sprawnie udało się wybrać inny model bieżni - dodatkowo nawet z rabatem.
3 / 5
2019-08-22 07:17:45
Liwia
byłoby idealnie, bo towar przyszedł szybko, był porządnie zapakowany, ale...sklep nie powiadomił mnie ani , że wysyła towar ani kto go odebrał i pozwoliłam sobie wyjść z psem. kurier również nie skontaktował się ze mną bo wróciłabym lub wyszliby do niego sąsiedzi. No ale stało się jak stało i w efekcie ja osoba niezbyt sprawna i mało mobilna otrzymałam tylko sms z zawiadomieniem że moje 20 kg paczka jest wprawdzie blisko 6-8 km ode mnie ale na stacji benzynowej gdzie nie zatrzymują się żadne autobusy. EFEKT:niby dostawa za darmo a ja musiałam namówić młodego sąsiada, aby pofatygował się po moją paczkę i wniósł ją do domu. Nie było za darmo. i nie o to mi chodziło gdy zamawiałam przez internet.
5 / 5
2019-07-24 23:00:59
Ludmiła
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Ogólnie to : szybko, sprawnie, bez zarzutu. Szczerze polecam!