Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Sklep Brat.pl

Sklep Brat.pl Opinie 4.9 (389)

Kilińskiego 66A
34-700
Rabka-Zdrój
+48 18 26 77 649
opinie Sklep Brat.pl
4.9
389
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-06-23 02:23:21
Sylwia
Kupiłam produkty z tej firmy już dwa razy , na pewno będę zamawiać w przyszłości. Produkty naturalne i dobrej jakości :) Przesyłka również szybka , sprawna :)
5 / 5
2022-05-19 07:15:11
Ola
Szybka dostawa i wszystko zgodne z zamówieniem, dobrze spakowane.
5 / 5
2020-02-23 15:46:38
Beniamin
Szybka wysyłka zgodnie z zamówieniem. Brawo.
5 / 5
2020-02-23 15:38:25
Jarosława
Kontakt bardzo dobry, produkty dobrej jakości w atrakcyjnej cenie.
4 / 5
2020-02-23 11:18:01
Krzysztof
Produkty Ok, szkoda jedynie, że wszystko pakowane jest w plastik. :(
5 / 5
2020-02-23 10:59:18
Wojciech
Realizacja zamowienia sprawnie i szybko . Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-22 21:57:13
Irmina
Bardzo lubię tam robić zakupy.Towar jest profesjonalnie zapakowany,w przystępnej cenie i dobrej jakości.Opcja darmowej przesyłki jest dostępna dla zakupów powyżej 100 zł.Tym razem miałam mniej więc musiałam zapłacić.Ale poza tym jest ok więc polecam.
5 / 5
2020-02-22 20:07:44
Danuta
Udane zakupy:) produkty bardzo smakują! Polecam ten sklep!!!
5 / 5
2020-02-22 10:28:32
Henryk
Bardzo sprawnie poszło,gorąco polecam
5 / 5
2020-02-22 08:54:31
Izabela
Szybko, bez problemów i jestem bardzo zadowolona, bo dobre jest to co przyszło ;D
5 / 5
2020-02-21 22:47:27
Wioletta
Zamówienie olej kokosowy i suszone owoce
5 / 5
2020-02-21 21:40:12
Ludwika
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar bardzo solidnie zapakowany. Dobre ceny i dobra jakość. Gorąco polecam!
5 / 5
2020-02-21 21:36:41
Małgorzata
Towar super jakości, dostawa szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-21 21:03:22
Kajetan
bardzo szybko bez problemów nawet dostawa za granice szybka i sprawna
4 / 5
2020-02-21 20:46:17
Natasza
Zamówienie zrealizowane zostało sprawnie i szybko. Przesyłka darmowa.
5 / 5
2020-02-21 20:31:55
Magda
Bardzo sprawna obsługa zamówień, robiłam zakupy wielokrotnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2020-02-21 20:20:15
Sabina
Wszystko poszło bardzo sprawnie👍🏼
5 / 5
2020-02-21 15:38:25
Lech
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2020-02-21 11:50:26
Oliwier
Rzetelna firma, wysoka jakość produktów. Polecam
5 / 5
2020-02-21 11:32:38
Pola
Jak zawsze zgodnie z zamówieniem i opisem. Polecam!
5 / 5
2020-02-21 10:57:33
Sławomira
kupuję od lat nigdy się nie zawiodłam
5 / 5
2020-02-21 06:44:57
Piotr
To moje kolejne ale na pewno nie ostatnie zakupy w sklep.brat.pl bardzo polecam
5 / 5
2020-02-20 21:18:11
Mieczysława
Zamówienie sprawnie przygotowane, produkty dobrej jakości, zamówienie odbierałam osobiście i uważam, że dobrze zaopatrzony sklep.
5 / 5
2020-02-20 19:18:47
Seweryn
Bardzo dobrze. Udane zakupy . Korzystam z tej firmy już ad kilku lat.
5 / 5
2020-02-20 17:59:17
Eleonora
bardzo szybka realizacja zamawiałam towar za granice
5 / 5
2020-02-20 17:39:10
Renata
Doskonała komunikacja,obsługa,produkt idealny
5 / 5
2020-02-20 17:08:33
Malina
Produkty bardzo dobrej jakości i tanie, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-20 13:37:32
Adrian
Bardzo polecam, było jak zawsze błyskawicznie, doskonały towar, w powtarzalnej jakości, w dobrych cenach, z rabatem - doskonały program lojalnościowy, pełen monitoring; możliwość darmowej przesyłki, z czego korzystam.
5 / 5
2020-02-20 12:10:13
Wanda
Bardzo duży wybór produktów oraz sybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-20 11:36:43
Walenty
Wszystko jak w opisie. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 11:29:55
Celestyna
Bardzo dobra jakosc,rozsadne ceny
5 / 5
2020-02-20 09:51:49
Liwia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem, przesyłka błyskawiczna.
5 / 5
2020-02-20 08:16:28
Klementyna
Bardzo szybka realizacja zamówienia, zamawiałam przyprawy i owoce są bardzo dobrej jakości świeże i aromatyczne, na pewno będę stałym klientem.
5 / 5
2020-02-20 06:52:45
Radomir
Wszystko tak jak być powinno , polecam ;)
5 / 5
2020-02-20 05:19:16
Daniela
Przystępne ceny dobra obsluga
5 / 5
2020-02-19 21:56:25
Krystian
Wszystko na najwyższym poziomie, sprawnie i według oczekiwań. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2020-02-19 21:50:20
Patrycja
Dobry sprzedawca, szybka dostawa, świetny kontakt
4 / 5
2020-02-19 21:26:37
Emanuel
Wszystkie produkty dobrej jakości
5 / 5
2020-02-19 21:15:55
Matylda
Wszystko W jak najlepszym pożądku . POLECAM
5 / 5
2020-02-19 21:10:21
Alfred
SUUPER SKLEP BARDZO SZYBKO WYSYŁA ORAZ MA BARDZO DOBRE PRODUKTY
5 / 5
2020-02-19 20:45:05
Arleta
Kupiłam kilka artykułów. Otrzymałam szybko. Wszystko należytej jakości.
5 / 5
2020-02-19 20:14:26
Wieńczysła
Super sklep zostałam stałym klientem 😊
5 / 5
2020-02-19 19:51:35
Edyta
Jestem zadowolony z towaru i obsługi! Polecam
5 / 5
2020-02-19 18:27:21
Lucyna
Wszystko przebiegło bardzo dobrze, zamówienie zgodne z opisem, jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-02-19 17:46:36
Beniamin
bardzo sprawna obsługa i dobry kontakt ze sprzedawcą
1 / 5
2020-02-19 17:12:13
Rudolf
Jeszcze nie mam towaru a Państwo proszą o ocenę produktów.
5 / 5
2020-02-19 16:51:24
Kazimiera
szeroki asortyment, atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-02-19 15:54:41
Alicja
Zakupy udane, produkty dobrej jakości.
5 / 5
2020-02-19 13:45:04
Jowita
Informacje internetowe o tym gdzie i na jakim etapie jest moja przesyłka - Wszystko BEZ ZARZUTU. POLECAM TĄ FIRMĘ .
5 / 5
2020-02-19 13:29:49
Remigiusz
Jestem zadowolona nie mam zadnych zastrzezen
5 / 5
2020-02-19 12:09:48
Violetta
Wszystko poszło sprawnie. Polecam :)
5 / 5
2020-02-19 12:01:10
Izolda
Polecam sklep, to już moje kolejne zakupy tutaj
5 / 5
2020-02-19 10:43:44
Zenon
Szybko, sprawnie, duży wybór, liczne promocje i rabaty POLECAM
5 / 5
2020-02-19 10:42:23
Mariusz
Na podstawie wieloletniej współpracy - OK !
5 / 5
2020-02-19 07:44:41
Seweryn
Suszone daktyle mniam! :) Polecam
5 / 5
2020-02-19 07:28:55
Genowefa
Towar bardzo dobrej jakości a dostawa prawie ekspresowa. Bardzo polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-18 23:32:47
Kamila
Produkty najwyższej jakości .
5 / 5
2020-02-18 22:24:11
Bernadeta
Produkty bardzo dobrej jakości
4 / 5
2020-02-18 22:19:13
Albert
Kontakt ok asortyment ok poza orzechami ziemnymi niedobre chyba nieświeże ostatnim razem jak kupowałem były o niebo lepsze
5 / 5
2020-02-18 12:57:50
Aleksandra
Szybka realizacja, expresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem, zapakowany bardzo profesjonalnie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2020-02-18 12:52:07
Natasza
Sprawnie i zgodnie z ustaleniami. Polecam
5 / 5
2020-02-18 12:27:54
Eryka
polecam, kolejne udane zakupy.
4 / 5
2020-02-18 12:24:16
Walentyna
Dobre produkty i szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-18 11:50:08
Janusz
Asortyment pierwsza klasa. Towary świetnie zapakowane. Zdecydowanie polecam,
5 / 5
2020-02-18 11:27:30
Bogdan
Bradzo dobra, błyskawiczna obsługa, a towar wysokiej jakości!
5 / 5
2020-02-18 11:27:07
Oliwia
Bardzo dobre jakościowo przyprawy, dobre ceny. Duży asortyment. Zamawiałam już 2 razy i na pewno zrobię to Jeszce nie raz. Polecam gorąco.
5 / 5
2020-02-18 10:05:10
Zofia
Dobre towary i bezproblemowa dostawa
5 / 5
2020-02-18 09:33:11
Bogdana
Solidna firma zawsze dostarcza zamówiony towar do 2lub 3 dni
5 / 5
2020-02-18 09:09:43
Radosław
Super sklep z extra towarem !!!
5 / 5
2020-02-18 08:01:08
Apolonia
To moje kolejne zakupy. Jak zawsze wszystko w porządku. Polecam
5 / 5
2020-02-18 07:57:42
Dorota
Produkty zgodne z zamówieniem, w pełni spełniły moje oczekiwania . Polecam, ponieważ można skorzystać z dużych rabatów przy kolejnych zakupach
5 / 5
2020-02-18 07:07:06
Zbigniew
Szybka akcja :-) Towary zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-17 21:28:05
Bartłomiej
jestem stałym klientem, tutaj zakupy to przyjemność ! :)
5 / 5
2020-02-17 21:21:03
Donata
Produkty super jakosci, szybka dostawa
5 / 5
2020-02-17 21:02:21
Brygida
Od kilku lat kupuje w tym sklepie i zawsze obsługa w szerokim tego słowa znaczeniu stoi na najwyższym poziomie.
5 / 5
2020-02-17 20:25:26
Oleg
Wszystko zgodnie z opisem, produkty bardzo dobrej jakości. Polecam serdecznie :)
5 / 5
2020-02-17 17:34:30
Luba
Bardzo korzystne rabaty dla stałych klientów. Sklep godny polecenia!!!!!!
5 / 5
2020-02-17 15:33:35
Kajetan
Witam serdecznie! Polecam zakupy w Brat.pl! Dlaczego? Jakość produktów jestem na wysokim poziomie! Wysyłka i jakość świadczonych usług również na wysokim poziomie. Jednym zdaniem Pełen profesjonalizm! Pozdrawiam!
5 / 5
2020-02-17 13:34:14
Piotr
Zamawiam bakalie maki kaszę i kosmetyki. Jestem bardzo zadowolona. Opakowania dla mojego gospodarstwa domowego są ekonomiczne.
5 / 5
2020-02-17 12:26:39
Feliks
kontakt ok, towar zgodny z opisem, wszystko sprawnie i szybko
5 / 5
2020-02-17 12:08:25
Rudolf
Jestem super zadowolona. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-17 12:03:06
Klaudiusz
Jestem zadowolona ze wszystkiego tzn. towar, szybkosc realizacji, obsluga zamówienia.
5 / 5
2020-02-17 11:27:13
Alina
Kupowałam po raz pierwszy. Na pewno tu wrócę bo produkty są dobrej jakości Jestem zadowolona.
5 / 5
2020-02-17 10:38:30
Magdalena
Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie i jestem zadowolona.
5 / 5
2020-02-17 07:29:06
Patryk
Towar jak zawsze dobrej jakości i dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-02-17 06:54:56
Maciej
Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-16 20:31:21
Norbert
Nie zawiedli po raz kolejny. Jakość w każdym produkcie. Świeżość produktów jest rewelacyjna! Ceny bardzo przystępne. Aż żal, że wszyscy ci, którzy nie znają Brata, muszą używać przyprawy, które w ogóle nie pachną i przy tym przepłacają. Szczerze polecam.
5 / 5
2020-02-16 20:02:30
Magdalena
bardzo dobry kontakt ,super produkty w przystępnej cenie. POLECAM!!!
5 / 5
2020-02-15 22:11:28
Hubert
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji
5 / 5
2020-02-15 17:35:04
Izolda
szybko sprawnie profesjonalnie
5 / 5
2020-02-14 21:34:02
Kamila
Towar był taki jaki zamówiłem, jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-02-14 19:58:52
Patryk
Jestem bardzo zadowolona. Od dawna robię zakupy w sklepie brat.pl - wysyłka i dostawa ekspresowa, zawsze towar jest dobrze zabezpieczony i jest dobrej jakości. Na pewno będę dalej korzystała z usług sklepu. Polecam serdecznie
5 / 5
2020-02-14 19:03:44
Gerard
Wszystko super. Nie ma się czego czepic.
5 / 5
2020-02-14 18:52:18
Alicja
Błyskawiczna wysyłka, z pewnością jeszcze nie raz skorzystam !
5 / 5
2020-02-14 15:42:54
Gustaw
polecam, szybko, tanio, jakościowo
5 / 5
2020-02-14 15:12:58
Wiesław
Zadowolona jestem z produktów zakupionych, jak zawsze zresztą, życzyłabym sobie więcej rabatów.
4 / 5
2020-02-14 13:18:51
Aldona
Produkty bardzo dobrej jakości , tylko w paczce brakowało jednego produktu , ale profesjonalnie podejście do sprawy i pozytywne załatwienie reklamacji .Jestem pozytywnie zaskoczona szybką realizacją reklamacji i z pewnością skorzystam jeszcze z zakupów u Was i polecę Wasz sklep znajomym .
5 / 5
2020-02-14 12:44:46
Dominik
Szybko, bogaty asortyment w dobrej cenie
5 / 5
2020-02-14 12:07:36
Mieczysława
Wszystko działa bardzo Dobrze.
5 / 5
2020-02-14 12:07:10
Patrycja
Błyskawiczna wysyłka, świetne produkty, wszystko ok
4 / 5
2020-02-14 11:51:28
Filip
Wszystko jest ok. poza tym,że niektóre produkty są czasami nieświeże.Np. orzeszki ziemne zjełczałe.Acerola w proszku firmy Aliness zmienia kolor z różowej stała się szara,sól himalajska jest bardziej biala
5 / 5
2020-02-14 11:37:20
Bogusława
Produkty zgodne z opisem. Realizacja jak zawsze szybką.
5 / 5
2020-02-14 11:36:28
Oskar
Wszystko Ok pięknie zapakowane,Polecam
5 / 5
2020-02-14 10:56:55
Sandra
Profesjonalizm. Towar b.dobrej jakości. Polecam
4 / 5
2020-02-14 10:55:48
Romuald
Poza lekko nieszczelnym opakowaniem z czosnkiem ( i obtoczonych w czosnku pozostałych opakowaniach ), to wszystko było OK.
4 / 5
2020-02-14 07:51:14
Aurelia
W przesyłce brakowało dwóch produktów, w czym jeden był pomylony (zamiast mąki jaglanej otrzymałam mąkę sojową). Sklep, owszem, bez problemu uznał reklamację i dosłał brakujące elementy w ciągu kilku dni od napisania maila, jednak musiałam zapakować i odesłać również pomylony produkt. Przy zamówieniu za niespełna 300 zł, nie spodziewałam się, że będę musiała zwracać mąkę (koszt: 6.90 zł), którą otrzymałam nie ze swojej winy. Pomijając drobne niesnaski w dostawie, jakość produktów jest świetna i gorąco polecam zakupy.
5 / 5
2020-02-14 00:08:11
Edmund
Polecam ten sklep każdemu!!!!!
5 / 5
2020-02-13 23:28:13
Arnold
Super , jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2020-02-13 23:11:02
Karol
Przesyłka dotarła szybko, bez żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2020-02-13 21:24:45
Aleksandra
Wszystkie produkty zamówione przyszły w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2020-02-13 21:06:26
Henryka
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-13 20:59:24
Waldemar
Profesjonalna obsługa. Towar bardzo dobry w stosunku do ceny.
5 / 5
2020-02-13 20:50:56
Sylwester
Kontakt emailowy, asortyment dość szeroki i różnorodny, przystępne ceny
5 / 5
2020-02-13 20:47:34
Bogusław
Dziekuje jestem zadowolona 👍🏽
5 / 5
2020-02-13 20:36:19
Katarzyna
Coraz większy asortyment, wysoka jakość produktów.
5 / 5
2020-02-13 20:36:07
Jakub
Sprzedawca godny polecenia, towar zgodny z opisem. Jest to mój kolejny zakup.
5 / 5
2020-02-13 19:16:10
Patryk
Kontakt B dobry szybka reakcja jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-13 18:10:22
Aga
Szybko, zgodnie z opisem. Fachowo. Polecam
5 / 5
2020-02-13 17:10:04
Karolina
Wszystko zgodne z opisem. Zamówienie na plus. Korzystne ceny.
5 / 5
2020-02-13 16:51:52
Maciej
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-02-13 15:58:06
Sabina
Doskonale produkty, szybka realizacja.Polecam
5 / 5
2020-02-13 15:05:21
Marcelina
Solidny i uczciwy sklep. Polecam!!!
5 / 5
2020-02-13 14:49:02
Elżbieta
Kozieradka, kmin rzymski, koper włoski, kolendra, ostropest
3 / 5
2020-02-13 14:36:58
Edward
Jeden z zamówionych produktów (szampon) miał połamane zamknięcie. Wybrakowany towar został zapakowany i wysłany. Nie stało się to w czasie transportu, ponieważ w folii nie było żadnych ukruszonych kawałków od zepsutego zamknięcia. Wciśnięta zatyczka mogła w czasie transportu wysunąć się i cała zawartość mogła się wylać. To było niefajne. Reszta w porządku
5 / 5
2020-02-13 12:59:07
Klementyna
Towar smaczny i zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-13 12:52:50
Adrian
Great store with high quality products. I super recommend. Super! Polecam
5 / 5
2020-02-13 10:54:12
Emilia
Szeroki asortyment który zaspokaja moje potrzeby.Dobry kontakt.Szybka realizacja zamówienia. Jakość towaru bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-13 10:26:00
Inga
dobry kontakt, produkty- super jakość, szeroki asortyment
5 / 5
2020-02-13 10:06:45
Albert
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2020-02-13 09:44:07
Oleg
różnorodne produkty zawsze z rabatem
5 / 5
2020-02-13 09:05:42
Walenty
Dobry kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-13 08:05:43
Aleksandra
Cała transakcja przeszła bardzo sprawnie, brakujący towar dosłany następnego dnia. Polecam
5 / 5
2020-02-13 00:33:22
Marian
jak zawsze bardzo zadowolony z moich zakupów wysłanych szybko i bardzo dobrej obsługi klienta
5 / 5
2020-02-12 23:19:00
Łucja
Transakcja bezproblemowa, przesyłka bezzwłoczna, towar bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2020-02-12 23:03:41
Felicjan
Szybka realizacja zamówienia, produkty dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2020-02-12 22:33:43
Seweryn
Duży asortyment przystępne ceny polecam.
5 / 5
2020-02-12 22:22:03
Sławomir
Wszystko odbyło się sprawnie. Towar zgodny z opisem
3 / 5
2020-02-12 19:11:53
Szymon
Produkty ok. Zamówienie złożone w niedzielę i od razu opłacone czekało 4 dni na nadanie. InPost dostarczył to w ciągu jednego dnia. Otrzymałem maila w którym była informacja, że numer przesyłki znajduje się w dokumencie sprzedaży. Takiego maila nigdy nie otrzymałem.
5 / 5
2020-02-12 18:14:41
Fryderyk
bardzo wygodnie się kupuje,są opisy z datą ważności,ja kupuję orzechy, suszone owoce,smaczne,chyba świeża dostawa, bo długie terminy przydatności i ładnie pachną.
5 / 5
2020-02-12 17:53:02
Wieńczysła
Wszystko bez zarzutów, produkty dobrze zapakowane, jakość zgodna z opisem. Zakupy robię u tego sprzedawcy w miarę często i jestem zadowolona. Godny polecenia
5 / 5
2020-02-12 17:37:31
Daniela
Zawsze szybko, towar zapakowany perfekcyjnie, zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-12 15:04:23
Daniel
Szybka i bezproblemowa wysyłka, wysoka jakość produktów. Polecam!
5 / 5
2020-02-12 14:39:22
Monika
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-12 14:06:19
Ziemowit
Szybka przesyłka, produkty naprawdę bardzo dobrej jakości.
1 / 5
2020-02-12 12:45:58
Martyna
Drogo, olej z czarnuszki ponad 100%drozej niż gdzie indziej
5 / 5
2020-02-12 12:32:10
Feliks
3xS SZYBKO SPRAWNIE SYMPATYCZNIE POLECAM
4 / 5
2020-02-12 12:08:03
Radosław
Duży asortyment, dobre ceny dobra jakość
5 / 5
2020-02-12 11:48:23
Wiesław
Bardzo dobra obsługa. Szybko i skutecznie.
5 / 5
2020-02-12 11:35:42
Bernadeta
Serdecznie polecam , szybko ,tanio i zgodnie z zamówieniem .
5 / 5
2020-02-12 11:31:02
Dalia
Szybka dostawa, wszystko zgodnie z zamówieniem. Produkty bardzo wysokiej jakości. Polecam
5 / 5
2020-02-12 11:23:09
Maciej
Zamawiam co jakiś czas produkty i nigdy się nie zawiodłam. Wszystko dobrze spakowane, kontakt super, w pełni polecam 😊
5 / 5
2020-02-12 11:14:26
Małgorzata
Błyskawiczna dostawa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-12 10:50:15
Liwia
Polecam jak najbardziej!!! Realizacja super!!!
5 / 5
2020-02-12 10:42:14
Dorota
Polecam , szybka realizacja , towar dobrze zabezpieczony w paczce
5 / 5
2020-02-12 09:00:06
Daniel
Bardzo duży wybór produktów.
5 / 5
2020-02-11 19:08:36
Malina
jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie
5 / 5
2020-02-11 14:14:47
Barbara
Transakcja przebiegła bezproblemowo, super 🤩
5 / 5
2020-02-11 09:27:32
Apoloniusz
Wszystko przebiegło w porządku. Gorąco polecam tego dostawcę.
5 / 5
2020-02-11 08:20:23
Oleg
bardzo dziękujemy. Jak zawsze szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-11 08:05:16
Adrian
Szybka dostawa. Dobra jakość, niskie ceny.
5 / 5
2020-02-11 07:09:20
Julian
Tanio i sprawnie, polecam w 100%.
5 / 5
2020-02-10 18:06:24
Tamara
Bardzo dobre produkty i darmowa wysyłka. Super.
5 / 5
2020-02-10 16:05:13
Luiza
atrakcyjne ceny, jakość produktów bardzo dobra
5 / 5
2020-02-10 13:37:32
Kalina
wszystko przebiega sprawnie za każdym razem
4 / 5
2020-02-10 10:51:39
Lucyna
Jestem zadowolona z zakupow a prawie co miesiac zamawiam towar z tego sklepu trwa to juz ok roku .
5 / 5
2020-02-10 10:42:35
Maksym
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2020-02-10 09:39:20
Renata
Dostawa na czas, dobrze zapakowane, produkty ok. Szkoda tylko, że sklep nie dorzuca żadnych próbek lub gratisów do zamówienia. W niektórych sklepach tak robią i dzięki temu można zapoznać się z nieznanymi często produktami. Sama w ten sposób poznałam parę produktów, które później stały się stałym elementem moich zamówień.
5 / 5
2020-02-09 20:22:45
Helena
Zamówiłam po raz pierwszy przez internet przyprawy i zioła nie korzystałam z rabatów jestem bardzo zadowolona towar bardzo dobry jakościowo i cenowo
5 / 5
2020-02-08 23:30:34
Natalia
Wszystko super pełen profesjonalizm mega szybka dostawa
5 / 5
2020-02-08 10:18:20
Agata
Wszystko dotarło zgodnie z zamówieniem 🙂
5 / 5
2020-02-07 22:01:42
Iwona
Firma bardzo profesjonalna, towar estetycznie zapakowany. Szybka realizacja zakupów i dbałość o klienta.
5 / 5
2020-02-07 18:41:19
Roma
Polecam sklep. Towary zgodne z opisem. Przesyłka dotarła bardzo szybko.
5 / 5
2020-02-07 13:22:39
Wioletta
Wszystko zgodne z opisem, jestem bardzo zadowolona :) Skorzystam nie raz
5 / 5
2020-02-07 12:53:34
Gustawa
Zakupy w sklepie internetowym BRAT oceniam bardzo pozytywnie.
5 / 5
2020-02-06 21:44:43
Bronisław
Kontakt wyłącznie internetowy, poprawili sposób pakowanìa, dobrze zabezpieczony towar. Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2020-02-06 20:57:58
Patryk
Bardzo rzetelny sprzedawca. przejrzysty system promocji i rabatów. Czas dostawy krótki, zabezpieczenie i pakowanie wzorcowe. Bardzo duży wybór sposobu dostawy i płatności. Jakość produktów zgodna z opisem. Nie oczekuję produktów naturalnych, o idealnych, jednakowych: rozmiarach, kształtach, kolorach itp. jak ktoś takowych potrzebuje, to są ładnie zapakowane pigułki z suplementami lub wyciągami z roślin itp. Polecam (Względnie można poszukać czegoś prosto od chemika lub GMO ale nie w tym sklepie.)
5 / 5
2020-02-06 16:15:33
Luiza
MEGA POZYTYWNE 100%ZADOWOLENIE
5 / 5
2020-02-06 15:47:35
Bożena
Wszystko szybko i sprawnie jak zawsze
5 / 5
2020-02-06 13:57:43
Herbert
towar zgodny z zamówieniem, świeży, szybko dostarczony. Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-06 13:02:43
Miłosz
Duży asortyment, korzystne ceny, przyznany rabat przy niektórych produktach. Polecam.
5 / 5
2020-02-06 12:51:01
Błażej
Zakupy wypadają bardzo korzystnie wizualnie oraz smakowo, Przesyłka zamówiona rano o 8:30 tego samego dnia była już wysłana (podkreślę, że na mojej liście było niemal 50 produktów). Kontakt ze sklepem pozytywny. Polecam wszystkim
5 / 5
2020-02-06 12:45:42
Marcin
Wszystko zgodne z zamówieniem. Wysyłka szybka
5 / 5
2020-02-06 12:34:37
Angelika
wszystko w najlepszym porządku,polecam
5 / 5
2020-02-06 12:25:41
Stefania
świetne zakupy, nie ostatnie!
5 / 5
2020-02-06 11:50:08
Stefania
Wszystko dotarło zabezpieczone i w całości do mnie, produkty zgodne z opisem, rabat miałam dostępny z racji kolejnych zakupów. Polecam
5 / 5
2020-02-06 10:53:17
Bartosz
Smacznie zdrowo. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-06 10:51:05
Mariusz
Tranzakcja przebiegla pomyslnie.Towar bez zarzutu.Polecam
5 / 5
2020-02-06 08:57:42
Gracjan
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, duży wybór produktów, jakość bez zastrzeżeń Polecam
5 / 5
2020-02-05 22:20:30
Alicja
Polecam. wszystko w porządku :)
5 / 5
2020-02-05 22:10:28
Eliza
Zakupy szybkie, dostarczone bardzo szybko. Artykuły jak zwykle w dobrejjakości.
5 / 5
2020-02-05 18:40:31
Władysława
Bardzo szybka wysylka, wszystko ok
5 / 5
2020-02-05 15:57:58
Wera
Fajny sklep, fajne rabaty, dobra jakość towaru.
5 / 5
2020-02-05 13:48:15
Wiola
Jestem bardzo zadowolona, już zamawiam kolejny raz i nie jest to ostatni raz
5 / 5
2020-02-05 13:02:22
Szczepan
Bardzo profesjonalna obsługa, fajnytowar
5 / 5
2020-02-05 12:41:17
Zenon
Wszystko jest na wysokim poziomie
5 / 5
2020-02-05 12:32:47
Lidia
Już kilka razy zamawiałam w sklepie BRAT.pl. Jestem bardzo zadowolona . Szybka wysyłka i towar dobrej jakości a jeszcze w dodatku niska cena. Duży pozytyw!!!
5 / 5
2020-02-05 12:12:20
Jan
Bardzo szybka dostawa, pełna profesjonalna usługa
5 / 5
2020-02-05 11:57:12
Laura
pozytywnie załatwione to juz kolejne zakupy w tym sklepie
5 / 5
2020-02-05 09:41:58
Błażej
Szkoda że ni zauważyłem iż pestki dyni są z Chin nie kupiłbym !!!
5 / 5
2020-02-05 04:53:29
Marek
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Polecam

Rzetelne opinie o Sklep Brat.pl