Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję SKLEP INTERNETOWY - ALEBRE

SKLEP INTERNETOWY - ALEBRE Opinie 4.4 (356)

Ul. Brzeska 172
21-500
Biała Podlaska
(83)344 70 56
opinie SKLEP INTERNETOWY - ALEBRE
speedtest
4.4
356
Opinii

Dobrze

1 / 5
2019-06-12 00:29:34
January
Sklep wystawia towar, którego nie ma! Po dwóch dniach od zapłaty przychodzi informacja, że zamówienie anulowane z powodu braku towaru. Ani przepraszam, ani wyjaśnienia, ani natychmiastowego zwrotu pieniędzy. Fatalny sklep, absolutnie nie polecam!!!!
1 / 5
2019-03-25 10:26:08
Izolda
Zamówienie zostało anulowane z winy sprzedawcy ponieważ zakupiony przedmiot "okazał się uszkodzony". Nie wiem czy tłumaczenie to jest zgodne z prawdą, czy po prostu sprzedawanego towaru nie posiadali, ale dziwne że wystawia towar nie sprawdzając czy ma się go na stanie lub jest "niepełnowartościowy". O ww. fakcie sklep poinformował telefonicznie następnego dnia. Ok. Natomiast zwrot pieniędzy nastąpił dopiero na trzeci dzień. Moim zdaniem to za długo.
3 / 5
2019-03-22 10:06:38
Diana
Towar, mianowicie garnki częściowo rozkręcone elementy lub w większości poluzowane rączki czy uchwyty. Drobne ryski fabryczne, jedna dość spora i mocno widoczna. Nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu, ale jednak jest... Obicia na rancie garnków. Na prezent towar kwalifikuje się do zwrotu, do codziennego użytku jeśli ktoś nie jest pedantem ok. Towar byl zapakowany poprawnie.
5 / 5
2019-03-22 02:05:44
Alberta
Zakupiony towar zgadza się w 100% ze szczegółowym opisem, nie jest to chiński bubel, wart swojej ceny ze względu na wysoką jakość wykonania.
4 / 5
2019-03-16 20:21:38
Oliwia
Dostawa szybka. Minus za zapakowanie zakupionego towaru - po prostu niedbale. Estetyka przesyłki, duży minus. Pozdrawiam I.S.
4 / 5
2019-03-13 19:29:12
Tobiasz
super tyle,że jeden półmisek był lekko uszczerbiony
1 / 5
2019-03-07 09:31:13
Patrycja
Zamówiłam i zapłaciłam za towar po paru dniach dzwonią że towar jest uszkodzony i że zwrócą mi pieniądze do 7dni...
5 / 5
2019-03-01 16:10:59
Bernadeta
Sklep super ale Poczta trochę opóźniła.
5 / 5
2019-02-21 17:10:50
Teodor
Transakcja przebiegła sprawnie,szybko.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-19 15:52:19
Magda
Polecam transakcja przebiegła sprawnie, Towar dobrze spakowny
5 / 5
2019-02-18 15:25:38
Mieczysława
Polecam sklep,towar otrzymałam szybko i bez problemów:)
5 / 5
2019-02-14 17:07:59
Oliwier
Ok. Ciekawy produkt, paczka za pobraniem. Trochę przyspali z info o wysyłce ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Polecam
3 / 5
2019-02-07 10:36:51
Kazimiera
Towar przyszedł zarysowany! Wygląda przez to mało atrakcyjnie!
3 / 5
2019-02-06 20:45:59
Dariusz
towar nie zgadza się z zamówieniem niby dwie takie same szczotki ale dostałem dwie różne z czego jedna jest nie obrotowa a miały być dwie z obrotową głowicą i czas nie taki jak był napisaniu w ogłoszeniu
3 / 5
2019-02-05 18:48:25
Gracjan
Sklep oceniam jako dobry natomiast towar jet estetyczny lez slaby technicznie.Moc wzmacniacza to gora 5W. Po zainstalowaniu odbiornika na wyjsciu slyszalny byl silny przydzwiek sieciowy.Udalo mi sie go oslabic poprzez docisniecie lku zlaczy.Moc wzmacniacza slaba lecz przy silniejszym sygnale miare dobra .
5 / 5
2019-02-01 10:02:03
Błażej
dobry sklep, godny polecenia, zamówienia są realizowane szybko i sprawnie
1 / 5
2019-01-30 11:02:51
Włodzimierz
Z całego serca nie polecam tego sklepu. Stan dostępności produktów na stronie nie zgadza się z rzeczywistym stanem na magazynie. Informacja o tym przychodzi oczywiście po zapłacie oraz zwrotnej informacji, że zamówienie jest w trakcie realizacji. Po rozmowie telefonicznej osoba zajmująca kontaktem z klientami nie widzi żadnego problemu i oczywiście nikt w tej sprawie nie zawinił, a tak późna informacja o dostępności produktu to też nie wina sklepu.
5 / 5
2019-01-29 11:26:52
Natalia
Szybko i bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-01-15 23:36:01
Izolda
Firma ok. Transakcja przebiegła szybko sprawnie profesjonalnie. Towar był tak mega mocno zapakowany że narobiłam sobie odcisków na dłoniach od nożyczek i noża aby się do niego dobrać.
5 / 5
2019-01-15 12:34:44
Michalina
Zakupy przebiegły bez zadnych problemów. Wysyłka towaru szybka. Sam kwietnik wykonany solidnie i porzadnie. Polecam!!
5 / 5
2019-01-15 12:01:19
Sabina
Towar był łatwo-tłukący się, ale został bardzo porządnie zapakowany, a paczka oznaczona jako delikatna i towar dotarł w całości.
5 / 5
2019-01-02 17:53:01
Zuzanna
Wszystko przebiegało w porządku
5 / 5
2019-01-02 11:50:43
Judyta
Rewelacja. Błyskawicznie i sprawnie! Polecam
1 / 5
2019-01-02 11:40:43
Ignacy
NA TEMAT GARNKOW SIE NIE WYPOWIEM PONIEWAZ OD 28 .12 .2018 NIE OYRZYMALEM PRODUKTU ,ALE WYBRALEM DOSTAWE 48 KURIER I CZEKAM ZA DLUGO ,CZAS REALIZACJI ZAMOWIENIA FATALNY OBY GARNKI BYLY TEGO WARTE BO JAK CZYTAM OPINIE INNYCH UZYTKOWNIKOW MAM MIESZANE UCZUCIA
5 / 5
2019-01-02 10:31:38
Dawid
Polcam, Mila obsługa, szybka wysyłka. Wszystko na PLUS!!!
5 / 5
2018-12-28 08:18:20
Lucjan
Bardzo dobra obsługa, szybka, przesyłka zamówiona przed świętami a mimo to przyszła bardzo szybko. Jestem pozytywnie zaskoczona.
5 / 5
2018-12-27 22:15:06
Zdzisław
Zamówiony towar dotarł w miarę szybko i był w super stanie tzn. Garnki zamówione całe nie porysowane karton gruby bezpieczny w transporcie nic się nie uszkodziło . Cena dobra więc pełen pozytyw.
5 / 5
2018-12-27 22:15:06
Sławomira
Zamówiony towar dotarł w miarę szybko i był w super stanie tzn. Garnki zamówione całe nie porysowane karton gruby bezpieczny w transporcie nic się nie uszkodziło . Cena dobra więc pełen pozytyw.
5 / 5
2018-12-22 13:04:07
Ida
Wszystko w najlepszym porządku, polecam.
5 / 5
2018-12-21 14:25:15
Aleksander
Towar zamowiony , dostarczony w terminie dobry kontakt ze sklepem i fachowa obsluga . jestem zadowolony z transakcji i powtornie skorzystam z tego dostawcy .
5 / 5
2018-12-21 09:38:51
Henryk
SUPER !! PRZESYŁKA DOTARŁA PRZED ŚWIĘTAMI
5 / 5
2018-12-20 11:03:15
Elżbieta
Bardzo polecam, dobry kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-12-19 17:05:12
Zofia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie
3 / 5
2018-12-19 14:00:42
Felicja
Towar zamówiłam 14 grudnia (piątek), 17 grudnia (poniedziałek) dostałam dostałam wiadomość, że towar gotowy do wysłania. 19 grudnia zadzwoniłam do sklepu. Odpowiedziała mi Pani, że towar jest w drodze, ale ze statusu zamówienia wynikało, że dalej towar gotowy do wysłania. Czekam cierpliwie.
2 / 5
2018-12-17 10:26:32
Jakub
bez slowa wyjasnienia sklep anulowal oplacone zamowienie
5 / 5
2018-12-14 20:32:51
Maciej
Szybki kontakt, dobrej jakości towar, polecam.
5 / 5
2018-12-14 10:48:05
Joachim
szybko, sprawnie i bardzo dobrze zapakowane!
5 / 5
2018-12-13 23:47:16
Felicja
Bardzo miła obsługa. Miałam zbite talerze i po kilku dniach dostałam brakujaca zastawe.
5 / 5
2018-12-05 17:27:51
Joachim
Super już długo nie zrobilam takiego dobrego zakupu za takie male pieniadze genialne na prezent świetnie zapakowane i rozmiar o wiekszy niz wydaje sie na zdjeciu
2 / 5
2018-12-04 22:54:41
Eryk
Nie ma zastrzeżeń co do formy dostawy, ale zdecydowanie mam uwagi co do przedmiotu zamówienia. Wykonanie chlebaka jest niskiej jakości, będę składać reklamację.
5 / 5
2018-11-23 12:01:06
Sylwia
Wszystko w porządku, bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-21 16:22:02
Emilia
Dostawa super garnków nie polecam Uchwyt od patelni to" żywy ogień ". To nie był strzał w 10 A garnki sporo kosztują .
1 / 5
2018-11-21 14:44:46
Irma
Totalna amatorszczyzna , nie polecam nikomu . Po raz kolejny zamówienie anulowane . Stracony czas na czekanie . Lepiej zamawiać gdzie indziej .
5 / 5
2018-11-20 12:16:03
Marcelina
Upewniłam się telefonicznie czy zamawiany przeze mnie towar jest dostępny. Jestem zadowolona z obsługi.
5 / 5
2018-11-20 11:17:46
Bronisława
Polecam, wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-16 03:17:29
Wojciech
Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Jestem zadowolona z zakupów, na pewno jeszcze coś kupię w sklepie alebre.pl, polecam wszystkim!
1 / 5
2018-11-15 17:18:29
Barbara
Sklep nie jest w stanie znaleźć garnków które u nich kupiłem....... pełen profesjonalizm
5 / 5
2018-11-14 11:43:17
Ada
Jestem zadowolona. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-11-14 10:44:40
Wiola
Super super, szybko, sprawnie i korzystnie
5 / 5
2018-10-24 21:57:12
Sofia
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Życzę udanych zakupów.
5 / 5
2018-10-23 20:03:23
Natasza
Polecam. Bardzo szybka obsluga. Towar bez zarzutu.
5 / 5
2018-10-19 08:28:20
Karolina
Sklep godny zaufania, szybkami solidna obsługa klienta. Nie mam żadnych zastrzeżeń i pewnie jeszcze nie raz będę klientem tego sklepu.
5 / 5
2018-10-17 18:02:36
Stanisława
Bardzo dobra firma dbająca o swoich klientów. Polecam.
5 / 5
2018-10-15 13:46:56
Cecylia
Jestem zadowolona, szybka reakcja. Uczciwość i natychmiastowy zwrot pieniędzy. Polecam!!!
5 / 5
2018-10-11 08:24:51
Franciszek
Dobry sklep. Wszystko w porządku.
5 / 5
2018-10-10 17:29:19
Leopold
Jestem zadowolona i polecam innym.
4 / 5
2018-10-10 12:06:14
Józefina
Oceniam pozytywnie ,dobry kontakt ze sklepem ,towar zgodny z zamowieniem
5 / 5
2018-10-08 15:55:53
Jerzy
SUPER POLECAM obsługa na 10 gwiazdek, sprawnie i bardzo solidnie, choc móoj przypadek był dość skomplikowany estem bardzo wdzieczna i zadowolona z zakupu i będę korzystać
4 / 5
2018-10-03 16:14:54
Lech
Ogólnie jestem zadowolona, są małe rysy na patelniach i jednym garnku, mimo wszystko polecam.
5 / 5
2018-10-01 09:06:38
Irmina
Polecam , towar zgodny z opisem. Szybka dostawa
5 / 5
2018-09-25 19:46:59
Wacław
Szybka i profesjonalna transakcja
5 / 5
2018-09-25 11:03:16
Przemysław
Szybka realizacja zamówienia. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Wszystkie elementy otrzymanej przesyłki (zastawę obiadową) rozpakowaliśmy w domu. Okazało się, że jeden z talerzy ma obtłuczony róg. Zareklamowaliśmy go w sklepie. Sprzedawca bez problemu przyjął reklamację i po 2-3 dniach otrzymaliśmy nowy talerz. To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i mogę śmiało go polecić.
5 / 5
2018-09-25 10:57:55
Zbigniew
Jestem bardzo zadowolona, serwis obiadowy pięknie się prezentuje, towar fachowo zapakowany.
3 / 5
2018-09-24 21:00:57
Greta
Wysyłka sprawna, ale niestety opakowanie produktu pozostawia wiele do życzenia - rozerwany i zniszczony karton. Pani w rozmowie telefonicznej nie poinformowała mnie że jest on w niezbyt dobrym stanie, a kupowałam naczynia na prezent. Jestem więc zawiedziona.😒
5 / 5
2018-09-19 14:49:21
Cecylia
Zakup przeszedł sprawnie, bez problemów. Polecam
3 / 5
2018-09-18 14:08:24
Greta
Towar i szybkość przesyłki w porządku. Jednak pomimo prośby o wystawienie faktury oraz monitowania na drodze mailowej o wystawienie dokumentu do dnia dzisiejszego nie uzyskałam faktury ani jakiejkolwiek odpowiedzi...
5 / 5
2018-09-13 22:16:45
Julianna
Tak jak napisane tak dostarczone
4 / 5
2018-09-13 15:01:02
Sonia
Wszystko przebiegało prawidłowo.
5 / 5
2018-09-13 12:42:25
Felicjan
Towar dobrej jakości. Dostawa wystarczająco szybka
5 / 5
2018-09-11 09:09:59
Fabian
sklep godny polecenia szybka wysylka polecam
5 / 5
2018-09-06 08:45:25
Kamil
Widać że rzetelny sklep. Polecam
5 / 5
2018-09-04 12:41:59
Diana
Wszystkie oczekiwania zostaly spełnione. Zdecydowanie polecam.
2 / 5
2018-09-02 14:03:30
Kornel
Przesylka zle zapakowana, miekkie pudelko oklejone tasma, dwie porcelanowe miseczki (z czterech) stluczone.
5 / 5
2018-08-29 17:27:57
Marina
Błyskawiczna wysyłka! Polecam sklep
5 / 5
2018-08-28 10:22:18
Katarzyna
Zamówienie szybko zrealizowane, przedmioty dobrze zapakowane, nic się nie potłukło. Wszystko przebiegło bez problemów, polecam :)
5 / 5
2018-08-27 14:52:00
Józef
Dobry kontakt i szybka wysyłka.
5 / 5
2018-08-27 14:32:43
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-08-17 12:17:38
Wiesław
Bardzo dobry sklep bez problemowy ..Polecam
4 / 5
2018-08-17 10:03:48
Izydor
Było małe opóźnienie w dostawie, ale firma stanęła na wysokości zadania i towar przyszedł w sobotę :)
5 / 5
2018-08-16 15:25:23
Edward
Szybka realizacja, jakościowo dobry towar, dobrze zapakowany.
5 / 5
2018-08-13 13:15:31
Stanisław
bardzo dobry, szybka realizacja,dobry kontakt
5 / 5
2018-08-12 20:40:28
Rafał
Po zaksięgowaniu wpłaty wysyłają towar :)
5 / 5
2018-08-10 08:11:49
Ida
Sklep w porządku, towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Zła dostawa.
5 / 5
2018-08-06 21:22:59
Wera
Bardzo dobry, profesjonalnie działający sklep. Atrakcyjne ceny, szybka realizacja, a co najważniejsze, w przypadku nieprzewidzianych problemów bardzo dobry kontakt i szybka reakcja. Polecam każdemu.
5 / 5
2018-08-06 15:05:17
Wiktor
Polecam sklep rzetelny, kontakt ze sklepem dobry, dostalam brakujacy stluczony podczas przesylki kieliszek, nie bylo problemu. Jestem zadowolona :)
5 / 5
2018-08-02 19:50:31
Agata
Szybko i sprawnie, sprzęt zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-07-27 13:24:56
Felicjan
Sprawna wysyłka, dobrze zapakowane
5 / 5
2018-07-25 09:46:15
Dymitr
Bardzo szybka wysyłka a towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-07-20 18:59:54
Violetta
Szybka realizacja zamówienia polecam
5 / 5
2018-07-19 16:29:25
Zdzisław
Polecam zakupy w tym sklepie,wszystko super.
5 / 5
2018-07-15 23:13:23
Aldona
Profesjonalne podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2018-07-12 11:54:23
Maria
Szybko sprawnie sześć gwiazdek i tu zacytuje same plusy i zero minusów
5 / 5
2018-07-10 14:10:23
Adam
wszystko tak jak powinno być polecam
5 / 5
2018-07-09 13:49:14
Klemens
Dobry kontakt ze sklepem. Transakcja przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2018-07-08 10:38:33
Irena
Transakcja bez zarzutów, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka z możliwością jej śledzenia.
5 / 5
2018-07-07 07:52:59
Klaudiusz
Towar zgodny z opisem. Wszystko dobrze i sprawnie załatwione.
3 / 5
2018-07-05 22:50:03
Regina
Zamówiłam paczkę w piątek, a przyszła w czwartek. Miała być wysłana do 48 h po zamówieniu, wybrałam przesyłkę paczkomatem, a ze względu na wielkość została wysłana pocztą polską co chyba znacznie opóźniło dostawę.
5 / 5
2018-07-04 21:34:02
Kamila
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi
4 / 5
2018-07-04 09:51:58
Arnold
Przesyłka przyszła szybko i porządnie zabezpieczona, ale dopłata za wybraną formę płatności to trochę kpina w 2018 roku :)
5 / 5
2018-06-29 13:57:05
Stefan
Jestem zadowolona.Zegar mi się podoba.Może na przyszłość jeszcze skorzystam z zakupow w Waszym punkcie. Polecam innym,napewno nie będą zawiedzeni. Dziękuje
5 / 5
2018-06-28 16:34:24
Olga
błyskawiczna przesyłka, towar dobrze zapakowany
5 / 5
2018-06-27 13:21:16
Marian
Dostałem uszkodzony towar, tego samego dnia została nadana do mnie cześć która była uszkodzona. Naprawdę sklep godny polecenia.
4 / 5
2018-06-22 14:58:45
Krzysztof
Towar otrzymałem szybko i co do jego jakości i ceny nie mam zastrzeżeń. Trochę gorzej jest w przypadku kontaktu mailowego że sklepem, natomiast cała reszta bez zarzutu. Ogólnie sklep polecam jak najbardziej.
5 / 5
2018-06-21 08:36:55
Zofia
super sklep, super kontakt telefoniczny, e-mailowy POLECAM !!!
5 / 5
2018-06-19 09:39:13
Janusz
Polecam! Profesjonalizm pod każdym względem!!
5 / 5
2018-06-15 18:40:11
Leopold
Profesjonalna obsługa. Reklamacja załatwiona błyskawicznie. Polecam!
1 / 5
2018-06-13 14:36:38
Klemens
Pomimo złożonego zamówienia w dniu 09.06.2018r towaru nie otrzymałem do dnia 13.06.2018
5 / 5
2018-06-12 00:13:00
Radomir
super, ale płaciłem za DPD a otrzymałem pocztą.
4 / 5
2018-06-11 16:30:50
Małgorzata
Polecam. Towar właściwie zabezpieczony w czasie transportu. Żadnych problemów.
5 / 5
2018-06-11 10:30:49
Adam
Towar zgodny z opisem. Przesylka zabezpieczona porządnie zapakowana. Wszystko dotarlo w jednym kawałku. Polecam
5 / 5
2018-06-11 10:30:49
Idzi
Towar zgodny z opisem. Przesylka zabezpieczona porządnie zapakowana. Wszystko dotarlo w jednym kawałku. Polecam
5 / 5
2018-06-06 15:29:23
Longin
Rzetelnie, szybko, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2018-06-06 15:14:36
Violetta
Jestem zadowolana z dostawy ze sklepu alebre.pl. Wszystko dotarło nie uszkodzone.
1 / 5
2018-06-01 12:57:21
Cecylia
Zamowiłam chlebak 22maja,wpis sugerował ze towar dotrze w 48godz dzis jest 1 czerwca i towaru nie mam ale za to wystawienie opinii juz 2raz przychodzi.dodam ze probowalam dodzwonić sie i anulować to zamowienie ale telefon jezt głuchy.nie polecam tego sklepu☹
4 / 5
2018-05-29 22:02:21
Rozalia
Rabat na pierwsze zamówienie na plus, troszkę brak kontaktu telefonicznego, ale wysłano towar w ciągu 48h i zapakowany był bez zarzutów, wytrzymał transport do zamawiającego i do obdarowanego. Jakość produktu bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2018-05-25 11:53:48
Teresa
Po skorygowaniu zamówienia wszystko przebiegło błyskawicznie. Jestem zadowolona.
5 / 5
2018-05-23 22:44:18
Wiesława
Rzetelna, profesjonalna i szybka obsługa Polecam
4 / 5
2018-05-23 21:16:52
Róża
Towar zabezpieczony bardzo dobrze, nic nie miało prawa się potłuc przy dostawie, zgodny z opisem. Jednak jestem rozczarowana postawą sklepu, wybrałam dostawe kurierem DPD za którą zapłaciłam poniewaz dokonałam płatności on-line, jednak mimo to wysłano mi towar pocztą polską.
4 / 5
2018-05-21 15:32:28
Iwo
Mimo pomylki w zamówieniu , sklep spełnił oczekiwania polecam :)
5 / 5
2018-05-19 12:21:19
Kornelia
Bardzo rzetelna i solidna firma zdecydowanie polecam;)
2 / 5
2018-05-17 17:21:57
Emanuela
nadgorliwi i niesłowni.niby towar wysłany 10 maja, dziś jest 17 i towaru nie ma więc jak mogę ocenić? ŻLE
4 / 5
2018-05-14 14:48:09
Karina
Polecam, dobry kontakt z klientem, towar dobrze zabezpieczony do wysyłki, obsługa szybka.
3 / 5
2018-05-14 13:11:45
Anna
Duży minus za formę dostawy!! Wybrałam DpD, najdroższą opcję, bo odbiór towaru miał przebiegać niestandardowo. Niestety towar dostarczono mi przez pocztę polską i nie udało się spełnić moich oczekiwań (byłam zmuszona zamienić adres dostawy). Skoro wybrałam konkretną firmę kurierską z podanych (a na tym mi zależało) dlaczego bez mojej wiedzy i zgody to zmieniono??? Na plus: dobrze zabezpieczony towar, nic się nie rozbiło.
5 / 5
2018-05-14 09:23:30
Łucja
Szybka, bez żadnych zastrzeżeń dostawa. Polecam.
5 / 5
2018-05-01 17:26:00
Paweł
Szybka dostawa,jestem bardzo zadowolona . Na pewno jeszcze będę korzystać z usług tego sklepu.
5 / 5
2018-04-29 19:45:46
Bartłomiej
Szybko i profesjonalnie w dobrej cenie.
5 / 5
2018-04-25 15:02:35
Beata
Szybko, sprawnie, bez problemów
5 / 5
2018-04-16 09:40:29
Zdzisława
bardzo fachowe opakowanie porcelany. wszystko dotarło nienaruszone
5 / 5
2018-04-12 21:03:51
Zygfryd
Wszystko ok polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-04-10 21:25:39
Krystian
Solidny sklep bardzo mila obsluga telefoniczna.Wszystko sprawnie i szybko zalatwione.
5 / 5
2018-04-08 21:57:29
Izabela
super, rabat naliczył się sam :) , ale kopszt przesyłki był doliczony :)
5 / 5
2018-04-07 22:35:59
Sławomira
Wszystko sprawnie i szybko. Solidnie zabezpieczone przed uszkodzeniem. Polecam
4 / 5
2018-04-06 06:44:29
Izolda
Wszystko przebiegło znakomicie
5 / 5
2018-03-31 17:26:41
Magda
Bez zarzutu. szybko i sprawnie. Towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2018-03-27 12:35:14
Cezary
Super, paczka dobrze zapakowana. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-03-27 03:18:01
Bartosz
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-03-26 21:51:55
Marcelina
Szybko, sprawnie, polecam. Duży asortyment.
5 / 5
2018-03-26 10:36:59
Bernardeta
Wszystko super! Ekspresowa realizacja zamówienia i bardzo dobrze zapakowana przesyłka, także polecam w 100%!!!
4 / 5
2018-03-24 14:30:05
Sabina
Przyzwoicie.Kontakt telefoniczny działa najlepiej.
5 / 5
2018-03-21 11:34:55
Irena
Sklep zrealizował mój zakup, bez uwag. Polecam wszystkim. zamówione sztućce dotarły na czas, porządnie zapakowane. Nic dodać nic ująć. Na pewno skorzystam z usług sklepu jeszcze nie raz.
5 / 5
2018-03-16 11:45:24
Klementyna
Ceny konkurencyjne, ale słaba ekspozycja towaru. Polecam podpatrzeć zdjęcia towaru z innych stron , a zakupu dokonać na alebre.pl. gdyż ceny są najniższe. Ja tak robiłam :-)
5 / 5
2018-03-07 12:10:36
Wiesława
Zegar nawet ładniejszy niż na zdjęciu, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-02-23 13:37:16
Wincenty
Bardzo dobry kontakt. Co do drabiny to hmmm niby wszystko jest dobrze, jednak nie mam pewności, czy osoba ważąca 150 kg nie połamałaby tej drabiny.
5 / 5
2018-02-20 13:21:12
Patrycja
Polecam.Sprawnie i bezproblematycznie.
5 / 5
2018-02-14 11:28:56
Gabriel
Trudno powiedzieć, towar jeszcze nie dojechał.
5 / 5
2018-02-13 20:00:45
Aleksander
Polecam, wszystko przebiegło bez zarzutu. Towar, spełnienia oczekiwania, kontakt dobry, realizacja expresowa!
5 / 5
2018-02-13 10:27:47
Józef
sklep spełnia moje oczekiwania, towar / porcelana / zapakowana bardzo starannie, nie istnieje możliwość aby elementy się stłukły, sposób prezentacji towaru i zamówienia bardzo jasne i dostępne. Polecam :)
5 / 5
2018-02-12 22:25:32
Lidia
Świetny kontakt ze sklepem. Reklamacja ( uszkodzenie przez pocztę szklanego artykułu ) błyskawicznie rozpatrzona i natychmiast dosłano potłuczony element. Właściciel wiarygodny, szanujący klienta. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-02-12 13:31:38
Konstanty
Wiedziałem, że muszę poczekać ale jak tylko się suszarka pojawiła w magazynie zaraz była u mnie. Suszarka super . Kiedyś zmieniałem raz lub dwa razy na rok. Tą kupiłem 10 lat temu na Słowacji i dopiero teraz zmieniłem. Dwa lata szukałem w Polsce. Jest super i sklep też. Polecam.
4 / 5
2018-02-01 11:40:33
Bogna
Sklep w porządku, pomimo małych zawirowań poczty przesyłka doszła do skutku :)
5 / 5
2018-01-28 13:11:01
Łukasz
Super, polecam. Towar odpowiednio zabezpieczony, zgodny z opisem i oczekiwaniami. Szybka dostawa i zero problemów.
4 / 5
2018-01-27 22:05:41
Łucjan
Towar idealnie zabezpieczony, wszystko ok
5 / 5
2018-01-26 14:22:55
Brunon
Polecam towar zgodny z opisem😉
5 / 5
2018-01-26 14:15:14
Arnold
Bardzo dobry kontakt telefoniczny, miła, profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep internetowy.
5 / 5
2018-01-26 11:30:28
Zbigniew
Polecam. Solidnie zapakowane. Przesyłka ok. Choć dobrze by było żeby towar - skoro kurierem zamówiony - nie był wysyłany dopiero po 1 dniu roboczym ale nazajutrz najpóźniej. Mimo wszystko gorąco polecam!!!
4 / 5
2018-01-23 19:35:44
Gustaw
sklep ok, ale garnki okazały się bardzo kiepskie. Nagrzewają się uchwyty od pokrywek, nagrzewają się uszka od garnków, nawet po myciu ręcznym zostają plamki. nie polecam zakupu garnków ELO
3 / 5
2018-01-23 14:14:17
Emanuela
Trudno powiedzieć zamówiłam szklanki ale nie mam informacji. Zamówienie zostało przyjęte, jednak nie wiem co dalej.
5 / 5
2018-01-09 17:17:49
Brygida
Jestem bardzo zadowolona ze sklepu alebre.pl, uważam, że obsługa klienta jest bardzo dobra. Zamówiłam ceramiczny garnek do gotowania na parze. Niestety pokrywka miała wadę. Zadzwoniłam do sklepu, pracownik poprosił o wysłanie zdjęcia pokrywki po czym wysłał mi przez paczkomat jeszcze jedną pokrywkę, która jest w stanie idealnym. To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie.
5 / 5
2018-01-05 17:27:51
Michalina
jestem zadowolona zakupy przebiegly bez zazarzutu
5 / 5
2018-01-02 18:39:33
Natalia
Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Na bieżącą mogłam śledzić status paczki. Towar bardzo dobrze zapakowany (zestaw obiadowy-dostarczony w całości - bez najmniejszej skazy). Polecam z czystym sumieniem. SUPER!!!!
5 / 5
2018-01-01 20:11:30
Emil
Dobry kontakt. Towar OK. Transakcja bez zastrzeżeń.
5 / 5
2017-12-30 11:31:40
Mieczysław
Zakupy realizuje się szybko i sprawnie.Towar jest dobrze zabezpieczony,trafia do domu w idealnym stanie.
5 / 5
2017-12-28 12:26:53
Henryka
Profesjonalnie, szybko i tanio. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam
4 / 5
2017-12-28 08:30:28
Danuta
Nie bylo do końca jasne czy przesyłka zostanie doręczona przez kuriera. W rezultacie musiałam udać się na pocztę. Nawet awizo nie zostało wypisane
5 / 5
2017-12-27 10:07:47
Beniamin
Sprawna wysyłka, dobrze zabezpieczona paczka
5 / 5
2017-12-26 21:58:34
Alicja
Świetny serwis. Towar zgodny z opisem. Sprawnie. Polecam.
5 / 5
2017-12-23 00:45:27
Alina
towar dokladnie taki jaki wybralam. Dostawa bardzo szybka. Polecam
5 / 5
2017-12-22 18:53:39
Arnold
Szybka realizacja zamówienia. Bez zastrzeżeń
4 / 5
2017-12-21 19:33:45
Gracjan
Towar słabo zabexpieczony , pierwsza dostawa - sprzęt potłuczony , druga szybko została przesłana w idealnym stanie.
5 / 5
2017-12-20 21:43:07
Julita
Super. Towar dostałam niekompletny - brak jedne pokrywki, ale zaraz dosłali ekspresowo.
5 / 5
2017-12-20 21:35:20
Wacław
Szybka, sprawna transakcja, towar (komplet obiadowy) był zapakowany starannie i pancernie odporny na stłuczenie
5 / 5
2017-12-20 17:26:36
Sławomir
Bardzo dobry sprzedawca, dobry kontakt, szybkie rozwiązanie problemu. Polecam
5 / 5
2017-12-19 09:45:06
Joachim
zamówienie zrealizowano sprawnie i szybko.
5 / 5
2017-12-18 14:54:34
Kaja
Wszystko ok. Bardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2017-12-18 09:07:37
Konrad
Bardzo dobra obsługa całości zakupu. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Błyskawiczna wysyłka. Polecam
1 / 5
2017-12-16 09:07:35
Bogusława
Sklep ponad tydzień księgował moją wpłatę (oczywiście dopiero po moim telefonie), następnie pracownik sklepu obiecywał, że towar zostanie wysłany jak najszybciej, po kilku dniach zadzwoniłam z pytaniem gdzie jest towar. Jakaś pani poinformowała mnie, że nie mają mojego zamówienia. Pieniądze oddali po kilku dniach. Nie zmienia to faktu, że obracali moimi pieniędzmi przez 1,5 tygodnia. Porażka.
5 / 5
2017-12-14 12:51:02
Agnieszka
Bardzo dobrze zrealizowany zakup zgodnie i informacja
5 / 5
2017-12-13 21:17:54
Brygida
POLECAM DOBRZE ZAPAKOWANA PACZKA . BRAK USZKODZEŃ . TO WAŻNE W TEGO TYPU WYSYŁKACH . POLECAM
5 / 5
2017-12-13 17:48:41
Kornelia
Transakcja przebiegła super pozytywnie,towar zgodny z opisem,super kontakt ze sklepem,polecam
5 / 5
2017-12-10 19:26:06
Mirosław
Szybko, sprawnie bez zastrzeżeń - polecam
1 / 5
2017-12-08 21:11:07
Kajetan
Zamówienie złożone 4.12.2017 r. wpłata w tym samym dniu a do dnia dzisiejszego brak realizacji zamówienia i brak jakiejkolwiek informacji odnośnie zamówienia.
5 / 5
2017-12-08 21:04:20
Krystian
TO JEST FIRMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))
5 / 5
2017-12-08 12:45:25
Aleksander
Zakupy szybkie i sprawne,komplet garnków za tą cenę super,jestem bardzo zadowolona,z czystym sumieniem POLECAM .
5 / 5
2017-12-08 12:09:43
Rudolf
bardzo szybko profesjonalnie. Wspaniały sklep[. polecam
5 / 5
2017-12-06 18:43:12
Dawid
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, bieżąca informacja nt. stanu zamówienia. Zawartośc przesyłki bez zarzutu, opakowanie pancerne :).
5 / 5
2017-12-06 10:47:10
Aleksandra
Jestem baaardzo zadowolona, wysyłka była ekspresowa. Wszystko bez zarzutu
5 / 5
2017-12-05 18:24:44
Hanna
Czajnik ładny, tylko otrzymałam nie ten wzór.
5 / 5
2017-12-02 21:44:06
Dymitr
Super sklep. Produkt zakupiłem tanio a przesyłka dotarła błyskawicznie.
5 / 5
2017-11-30 09:40:44
Władysława
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2017-11-29 19:44:48
Jagoda
Jestem bardzo zadowolona.polecam sklep.
5 / 5
2017-11-29 19:25:43
Fryderyka
Bardzo jestem zadowolona, piękne garnki, szybka dostawa, oby było co do garnka włożyć, bo coś nasz rząd słabo dba o emerytów.... Pozdrawiam emerytka Danuta Ł.
3 / 5
2017-11-26 13:51:11
Jarosław
towar średniej jakości,częściowo uszkodzony. po złożeniu reklamacji wymieniono ale mniejszy egzemplarz. Nie polecam.
5 / 5
2017-11-24 12:42:52
Zdzisław
Profesjonalnie i szybko realizują zamówienia. Szeroki wybór produktów w konkurencyjnych cenach. Polecam.
5 / 5
2017-11-22 20:30:46
Angelika
Bardzo szybka wysyłka . Towar zgodny z oferta . Szczerze polecam
5 / 5
2017-11-22 17:41:55
Oleg
Przyjazna obsługa, świetne ceny
5 / 5
2017-11-22 12:44:43
Waldemar
Świetnie opakowany towar,bardzo szybko wysłany, zgodny z opisem. Dobry zakup.
4 / 5
2017-11-16 11:54:52
Emilia
Polecam towar dojechał cały zgodny z opisem.Miła obsługa i dobry kontakt ze sprzedającym :)
5 / 5
2017-11-13 11:58:57
Bogdana
Polecam sklep rozwiaza kazdy problem :)
5 / 5
2017-11-08 19:49:50
Celina
Transakcja bezproblemowa. Informacja o statusie zamówienia na bieżąco. Towar zgodny z opisem, przesyłka dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem. Dostawa szybka. Na pewno jeszcze skorzystam, jeśli będę potrzebować coś z asortymentu oferowanego przez alebre.pl Mogę sklep polecić z czystym sumieniem.
3 / 5
2017-11-08 10:53:22
Matylda
Sprawna obsługa, ale opis i wygląd artykułu niezgodny z rzeczywistością, szczególnie kolor: na stronie wyraźnie żółty, w rzeczywistości biały

Rzetelne opinie o SKLEP INTERNETOWY - ALEBRE