Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Sklep Komputerowy Abarta

Sklep Komputerowy Abarta Opinie 4.0 (192)

Nowowiejska 11
30-052
Kraków
+48 12 3157735
opinie Sklep Komputerowy Abarta
speedtest
4.0
192
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-17 11:41:29
Liza
Bardzo szybka wysyłka i transport, towar w świetnym stanie i zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2020-02-14 15:18:54
Marzena
Jestem bardzo zadowolona z wybranego produktu I szybkiej dostawy. Paczka przybyła jeszcze przed moimi urodzinami, więc miałam jak przygotować imprezę👍😀
5 / 5
2020-02-14 10:31:07
Tobiasz
Transakcja przebiegła wzorowo.
5 / 5
2020-02-13 16:12:37
Wioletta
Super kontakt, szybka wysyłka kurierem. Polecam sklep
1 / 5
2020-02-11 10:48:29
Cyprian
Brak odwiedzi na mile, bardzo długi okres wysyłki (towar został wysłany dopiero kiedy zażądałem zwrotu pieniędzy).
1 / 5
2020-02-10 23:12:41
Piotr
kOntakt z mojej strony, póżniej ze strony sklepu. Towaru od ponad miesiąca niedostarczony a pieniądz według uzgodnień z powrotem nie przelane, Śmieszna kwota ale sklep niesolidny.
5 / 5
2020-02-06 15:41:28
Franciszka
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-03 15:44:43
Eugenia
Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie pomimo sprowadzania towaru przez sklep od dostawcy.
1 / 5
2020-01-30 10:18:40
Nadia
Polecam omijać tę firmę. Prawie dwa tygodnie czekam na przesyłkę. Na e-maile z zapytaniem kiedy ją wyślą nie odpowiadają, chciałam anulować wysyłkę, ale też nie odpisują.
4 / 5
2020-01-29 06:09:00
Gabriela
Szybsza realizacja zamówienia reszta bez zarzutu.
1 / 5
2020-01-24 12:54:17
Seweryn
Zrobiłem zamówienie i zapytałem czy towar mają od ręki na stanie. Zero odpowiedzi, dodzwonić się nie można, lepiej omijać.
5 / 5
2020-01-24 12:15:40
Ludmiła
Bardzo dobrze. Odbiór osobisty. A ankieta jest bez sensu bo nie uwzględnia innych zdarzeń. Sklep oceniam bardzo dobrze. Ankiete na bardzo źle
3 / 5
2020-01-17 15:33:20
Łucja
Już tydzień czekam na zamówiony towar! Żadnych informacji ze strony sklepu o powodach takiego opóźnienia. Trochę słabo jak na obecne standardy.
5 / 5
2020-01-13 11:38:37
Konstancja
Przesyłka doszła idealnej Wigilię więc jestem bardzo zadowolony
2 / 5
2020-01-03 11:25:33
Kajetan
Dopiero po telefonicznej interwencji zorientowali się, że dawno otrzymali wpłatę za towar. Miała być dostawa w ciągu 2 dni a nadal czekam na swoje opłacone zamówienie. Słabo!
3 / 5
2019-12-30 17:42:31
Ilona
Nie pamiętam dokładnie, kiedy odebrałam dysk (odbierałam osobiście w Krakowie, na Królewskiej), mam mieszane uczucia. Zero informacji co do tego, czy dysk już jest do odbioru, dwa razy dzwoniłam z zapytaniem. Nie polecam chyba, sama więcej z tego sklepu nie skorzystam.
5 / 5
2019-12-27 16:50:45
Klaudiusz
Klarowne powiadomienia na e-mail, sprawny kontakt telefoniczny, potwierdzający wysyłkę, atrakcyjna cena za monitor.
2 / 5
2019-12-27 13:58:16
Wacław
Informacja o dostępności towaru była nieaktualna, a informację o tym dostałem po 4 dniach (w tym weekend) od zamówienia, co w efekcie skończyło się szukaniem prezentu dzień przed wigilią.
5 / 5
2019-12-23 09:37:19
Cezary
Transakcja przeprowadzona błyskawicznie, dobry kontakt ze sprzedającym, profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-12-17 18:16:05
Hubert
transakcja bez problemowa, sprzęt sprawny.
5 / 5
2019-12-17 14:15:07
Julita
Znakomita obsługa. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2019-12-16 23:00:52
Jadwiga
Jak dla mnie.Sklep godny polecenia.
1 / 5
2019-12-16 13:57:40
Genowefa
Zamówienie nie zostało zrealizowane z powodu braku na magazynie, info po kilku dniach oczekiwania.
1 / 5
2019-12-16 11:55:55
Krzysztof
Strasznie długo czeka się na zamówiony towar, a to nie najlepiej świadczy o firmie i jeszcze brak odpowiedzi na pytania dotyczące zamówienia.
5 / 5
2019-12-16 11:36:00
Remigiusz
Wszystko w najlepszym porządku 😊
3 / 5
2019-12-13 20:08:13
Henryka
Przesyłka w oryginalnym kartonie została dostarczona bez żadnego zabezpieczającego opakowania (zwykłego papieru, folii bąbelkowej lub nawet folii pakownej) skutkiem czego były liczne uszkodzenia kartonu(dziury i rozdarcia) wszystko nie miałoby znaczenia gdyby nie fakt iż miał to być prezent. ☹️☹️☹️
1 / 5
2019-12-13 15:48:26
Jakub
Sklep sprzedaje towar którego nie ma na stanie, mimo że produkt oznaczony był jako "Dostępny na magazynie". Obsługa sklepu potwierdziła telefonicznie termin wysyłki, który został przekroczony o 3 dni. Generalnie nie polecam.
1 / 5
2019-12-12 18:20:57
Jonatan
Oszuści i ***** omijać z daleka !!!! Czekam prawie trzy tygodnie na paczkę, po tygodniu zacząłem pisać do nich maile i dzwonić, zero kontaktu. Równo po 2 tygodniach odebrał jakiś pan i powiedział że nie mają tego produktu w magazynie o czym gdybym nie dobijał się przez tydzień nikt by mnie nie poinformował, gość powiedział że odrazu zajmie się sprawą i zwrócą mi koszta... Minął kolejny tydzień, nie dostałem zwrotu a telefonów też już nie odbierają....
4 / 5
2019-12-12 17:11:39
Cecyl
Do zakupu doszło dzięki informacji na stronie sklepu "Produkt w magazynie, sztuk 19, wysyłka do 24h" Zakupu dokonałem we wtorek po godzinie 9. Liczyłem na błyskawiczną wysyłkę, niestety paczka została nadana dopiero w czwartek po korespondencji mailowej z sklepem który tłumaczył że winien opóźnienia jest dystrybutor sprzetu a nie sklep. Gdybym wiedział że sprzedawany produkt jest w magazynie ale nie sklepu tylko dystrybutora i będzie wysłany po 3 dniach a nie 24h kupił bym gdzie indziej. Na plus mogę zaliczyć szybka i sprawną korespondencję mailową.
5 / 5
2019-12-12 15:32:50
Eliza
Wszystko jak należy, polecam.
5 / 5
2019-12-09 23:35:22
Milena
Wszystko w porządku. Towar opłacony w poniedziałek, w środę był już u mnie. Polecam sklep
5 / 5
2019-12-09 23:19:03
Bogusława
Pan ze sklepu stanął na wysokości zadania i dopilnować przesyłki mimo że znajdowała się w innym magazynie. Generalnie przesyłka dotarła szybko na czas. Polecam
1 / 5
2019-12-05 10:13:05
Marian
Nie polecam sklepu! Opłaciłem zamówienie i czekałem ponad tydzień na jego realizację. Zamówienie przez cały czas miało status "nowe". Nikt nie odpisywał na maile, nikt nie odbierał telefonów. Rozumiem, że coś może się opóźnić, ale można poinformować klienta. Czekam teraz na zwrot środków - ciekawe czy je w ogóle zwrócą!?
5 / 5
2019-12-05 08:24:07
Paulina
Paczke dostałam bez dłuższego czasu oczekiwania, ale pudełko było nie zabezpieczone czego powodem były rozdarcia i wgniecenia. Zamówienie miało być prezentem. Na szczęście w środku towar nie uszkodzony. Ogólnie polecam.
1 / 5
2019-12-04 07:39:07
Radomir
Zakupiłem w firmie Abarta monitor firmy Benq - przyszedł do mnie z uszkodzoną stopką. Od sierpnia nie mogę się doprosić o wymianę, kontakt z serwisem jest tragiczny, albo nie odpisują na wiadomości, albo robią to po tygodniu. Nie polecam - obsługa klienta jest na najgorszym z możliwych poziomów.
5 / 5
2019-12-02 16:41:35
Michał
Ogolnie ok , ale koszt wysylki nieciekawy;)
1 / 5
2019-11-29 12:20:10
Bronisława
Nie powiadomili mnie o braku towaru, a na stronie podawali dostępność 30 szt. Zamówienie, płatność poszła....
2 / 5
2019-11-27 17:44:36
Ferdynand
Nie polecam. Wiaderko przyszło uszkodzone
5 / 5
2019-11-26 21:23:51
Inga
Szybka realizacja zamówienia, towar kompletny - zgodny z opisem
1 / 5
2019-11-20 11:43:12
Klaudia
fatalnie, a dlaczego? Zakupilem etui do tabletu, ktorego nie dostalem.Za to otrzymalem wiadomosc z serwisu sklepu ze bedzie za pare dni .Kiedy zadzwonilem po paru dniach ( ktory byl okreslony) otrzymalem odpowiedz , ze etui z magazynu do sklepu moze bedzie za miesiac.Zrezygnowalem z zakupu , a na zwrot pieniazkow czekam juz dosc dlugo .Tragedia lepiej tu nie kupowac .
5 / 5
2019-11-19 18:57:37
Alberta
Polecam jesli komuś zależy na szybkiej wysyłce
5 / 5
2019-11-19 13:52:41
Kazimierz
Bardzo w porządku, świetny kontakt, odpowiedź na zapytanie uzyskałem po kilku minutach.
5 / 5
2019-11-11 19:30:03
Elżbieta
Wszystko profesjonalnie - zamówienie, kontakt, zakup, zwrot.
5 / 5
2019-11-07 17:53:24
Konstanty
Wszystko się zgadza, towar cały i zdrowy ;), nie mam żadnych zarzutów, szybka wysyłka. Polecam :)
5 / 5
2019-11-06 11:19:02
Konrad
Wszystko super, można się dogadać na każdym etapie zamówienia.
3 / 5
2019-11-05 07:36:09
Olga
czas oczekiwania na odbiór osobisty zakupionej karty pamięci jest zbyt długi.Karta zakupiona we wtorek rano , dostawa do sklepu stacjonarnego po 2 dniach - czyli tak naprawdę odbiór w trzecim dniu.Wyraźnie widać ,że nie do końca jest rozwiązana sprawna wysyłka między magazynem centralnym firmy a sklepem stacjonarnym.Na pocieszenie - obsługa w sklepie w Krakowie - sympatyczna.
3 / 5
2019-10-24 18:12:06
Ada
Trwało to wszystko ok 10 dni , bo księgowy nie zauważył mojej wpłaty. Jeden telefon, drugi telefon i w końcu zabawka dotarła...
5 / 5
2019-10-24 12:16:49
Zuzanna
POLECAM. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. BEDE NAPEWNO ROBILA U ABARTA ZAKUPY.
5 / 5
2019-10-24 11:15:10
Andrzej
Szybka dostawa, łatwy kontakt . Wszystko Ok
4 / 5
2019-10-19 07:47:37
Henryk
Plecak jest super, ma sporo miejsca i wiele przegródek. Ale wysyłka nastąpiła dopiero po telefonie do sklepu. Zamawiając 11.10 plecak dotarł do mnie 18.10.
5 / 5
2019-10-16 07:35:17
Antonina
Transakcja przebiegła bez zarzutów. Zakupiony produkt dobrze zapakowany, działa sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-10-11 11:51:16
Sonia
Bardzo dobra obsługa klienta, zegarek przyszedł wtedy kiedy miał przyjść, swietny kontakt z obsługą klienta i dobra ilość komunikatów i potwierdzeń na maila na jakim etapie jest moje zamówienie, link do śledzenia paczki. Wszystko jak należy, polecam :)
5 / 5
2019-10-06 14:39:49
Beniamin
Polecam, szybka dostawa i dobry kontakt. Towar zgodny z opisem.
2 / 5
2019-09-29 13:16:35
Arnold
bardzo długi czas oczekiwania mimo kilkukrotnego kontaktu telefonicznego nie polecam
3 / 5
2019-09-21 23:06:24
Nastazja
Otrzymałam model inny niż na zdjęciu - taki, jaki mogłam kupić w innym sklepie - nieco tańszy.
1 / 5
2019-09-18 16:54:25
Matylda
Nie polecam. Zamówienie nie zostało zrealizowane a na pieniądze czekałam kilka tygodni
2 / 5
2019-09-12 15:40:59
Iwona
Sklep wystawił produkt, który zakupiłam. Na drugi dzień moje zamówienie zostało anulowane. Otrzymałam wiadomość, że ze względu na awarię systemu i wyświetlenie na stronie towaru, którego nie mają nie mogą zrealizować zamówienia. Na zwrot pieniędzy czekałam 7 dni .... Nie polecam zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-09-11 13:43:43
Leokadia
super cena i szybka dostawa wszystko się zgadza
4 / 5
2019-09-11 00:33:16
Mieczysława
Dobra obsługa ale czekanie na przelew zwrotny trochę ponad tydzień to lekka przesada
1 / 5
2019-09-06 14:50:22
Łucja
Zerowy kontakt. Realizacja kilka dni i w dalszym ciągu brak zamówionego produktu.
5 / 5
2019-08-31 17:46:51
Oksana
polecam zakupy w tym sklepie ,godny zaufania
5 / 5
2019-08-31 06:38:35
Ida
Polecam, dobry kontakt, szybka wysyłka,
1 / 5
2019-08-29 10:08:00
Remigiusz
Dodają towar na sklepie a potem okazuj się że go nie ma po dwóch dniach jak mieli Ci go wysłać.
5 / 5
2019-08-28 17:09:45
Angelika
Miły kontakt, szybka realizacja towaru. Produkt był fachowo i bezpiecznie zapakowany.
5 / 5
2019-08-27 10:48:30
Konstancja
Szybko sprawnie bez problemowo.
4 / 5
2019-08-26 11:20:52
Emilia
Szybciej się już chyba nie da :)
1 / 5
2019-08-23 16:19:17
Natasza
Super obsluga interesuja sie klientem ogilvie jestem cardozo zadowolony
5 / 5
2019-08-16 10:55:01
Aleksander
Miła obsługa szybka realizacja zamówienia. Godnie mogę polecić.
5 / 5
2019-08-14 13:23:22
Roma
Pełen profesjonalizm.Ekspresowe zakupy, towar bez zarzutu! Polecam:)
3 / 5
2019-08-14 12:05:33
Malina
Dostawa blyslawiczna , zabezpieczenie towaru dostatecznie, otrzymałam 2 towary uszkodzone , piszac do firmy nie otrzymałam do dzis odpowiedzi..
2 / 5
2019-08-12 13:45:28
Bernadeta
Nie dostałam informacji, że zamówionego i opłaconego towaru nie mają. Dopiero po wizycie w sklepie stacjonarnym gdzie miał byc odbiór okazało sie ze towaru nie ma. Miałam dostac propozycję podobnych toreb do wyboru na maila, ale nie dostalam. Po moim telefonie dowiedziałam się i ew. moge dostac zwrot na konto. Na plus , że zwrot kasy na konto był nastepnego dnia po rozmowie.
5 / 5
2019-08-01 16:03:22
Marzena
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2019-08-01 15:20:03
Urszula
Jestem bardzo zadowolona, towar otrzymałam niezwłocznie.
1 / 5
2019-07-31 09:20:37
Zygfryd
Sprzedawca wystawia do sprzedaży przedmioty, których nie ma w magazynie.
5 / 5
2019-07-18 17:36:13
Stefan
Towar ok. Szkoda że na stronie pisało towar dostępny a okazało się że dopiero że zamawiają więc w piątek za kupione wtorek otrzymane
1 / 5
2019-07-09 01:02:59
Kalina
Pomimo informaci o dostępności towaru, 2 dni po zapłacie całości ceny sklep poinformował, że nastąpił błąd techniczny i towaru nie ma. Zwrot pieniędzy zajął kolejne 2 dni. Zdecydowanie nie polecam!
1 / 5
2019-07-05 15:23:36
Paula
nierzetelne informacje przy zakupie
3 / 5
2019-07-05 12:18:03
Ryszard
Mogę się przyczepić do 2 kwestii, do czasu realizacji - przedmioty dostałem dopiero po 7 dniach, oraz - jeden z przedmiotów (uchwyt) dotarł do mnie w uszkodzonym opakowaniu, najprawdopodobniej jest po zwrocie (ryski). Na plus: Bezproblemowy kontakt, Możliwość śledzenia przesyłki, najniższa cena,
1 / 5
2019-06-29 16:17:16
Janusz
Nie ma żadnego kontaktu, nikt nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile, a towaru nadal jak nie było tak nie ma. Taki sklep w ogóle nie powinien widnieć w zestawieniu ceneo.
5 / 5
2019-06-21 23:37:25
Wanda
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-06-17 10:06:50
Fryderyk
Profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka. Paczka w 24h od złożenia zamówienia dotarła pod wskazany adres, odpowiednio zapakowana i zabezpieczona. Dziękuję :)
5 / 5
2019-06-14 20:49:24
Edyta
Wydaje się byś solidną firmą,a ceny są konkurencyjne tedy polecam.
5 / 5
2019-06-14 13:13:44
Feliks
szybko, profesjonalnie, solidnie
5 / 5
2019-06-07 17:59:35
Żaneta
Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-06-07 12:16:47
Jonatan
Polecam sklep, szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-06-06 14:35:37
Kalina
Super sklep pełen profesjonalizm .Polecam ten sklep wszystkim.
5 / 5
2019-05-30 17:30:25
Aldona
Polecam sklep. Sama początkowo po przeczytaniu negatywnych opinii o sklepie obawiałam się, czy towar w ogóle przyjdzie, albo z jakim opóznieniem dotrze, ponieważ takie opinie czytałam. Miło się rozczarowałam i moja przesyłka dotarła już po 2 dniach od zakupu. Super cena i rewelacyjnie szybka obsługa zamówienia.
5 / 5
2019-05-30 09:28:46
Bartosz
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-25 11:57:23
Eligiusz
Wszystko gra, po negatywnych opiniach wachałem się czy kupić w tym sklepie, ale wszystko poszło sprawnie. Sklep wysyła aktualizacje statusu zamówienia. Możliwość kupna bez rejestracji też jest na plus.
5 / 5
2019-05-13 11:40:37
Arlena
Goods exactly as ordered = all working great.
5 / 5
2019-05-08 22:37:05
Emanuel
Wszystko jak najbardziej w porządku plus atrakcyjne ceny i formy dostawy.
4 / 5
2019-05-01 17:18:47
Lesław
Dosyć długo czekałem na przesyłkę, a potem na zwrot pieniędzy, ale transakcja przebiegła bezproblemowo. Pomocą służyła mi świetna i cierpliwa obsługa klienta.
4 / 5
2019-04-28 12:41:17
Leopold
Towar oryginalny i zgodny z oferta. Sprawna wysyłka. Drobne problemy z dodzwonieniem się - za 3 razem się udało (wcześniej automat informował o pełnej skrzynce). Polecam!
5 / 5
2019-04-24 18:45:37
Radomir
Sprawnie i szybko bez zbędnego pier...
1 / 5
2019-04-24 13:16:58
Emilia
Sklep sprzedał mi produkt, którego nie posiada. Nikt nie raczył się do mnie odezwać w tej sprawie. Dopiero sama musiałam do nich wydzwaniać. Obiecano szybko przelać pieniądze na konto. Minął tydzień, przelew wciąż nie został wykonany. Dzwoniłam, pisałam. Na razie bez efektu.
1 / 5
2019-04-19 12:27:29
Krzysztof
Sklep sprzedaje produkty, których nie ma na stanie magazynowym (na stronie status: DOSTĘPNE). Po dwóch tygodniach od wpłaty i oczekiwania na towar okazało się, że zamówionego produktu nie mają i że mieć nie będą. Sam musiałem dzwonić i pytać co się dzieje z zamówieniem - brak informacji z ich strony. Na szczęście telefon odbierają. Wpłacone pieniądze zostały zwrócone. Niestety, ale więcej z oferty sklepu nie skorzystam.
5 / 5
2019-04-17 09:06:19
Wiesław
Wszystko sprawnie, jestem zadowolony.
2 / 5
2019-04-12 16:33:31
Herbert
Kontakt bardzo dobry, lecz Panowie opowiadają bzdury na temat realizacji, zamiast powiedzieć prawdę, przez co zwodzą w ten sposób klienta odraczając wysyłkę.
2 / 5
2019-04-09 18:53:25
Grażyna
Szybka wysyłka, towar zgodnie z zamówieniem bez zastrzeżeń. Polecam ten sklep.
1 / 5
2019-04-05 11:00:37
Daniel
Towar miał być wysłany w 1 dzien. Jest piątek a ja nadal nie otrzymałem nawet listu przewozowego. Zamówiłem w tym sklepie bo zależało mi na czasie. Jestem zawiedziony.
5 / 5
2019-03-27 22:11:22
Izabela
Obsługa bardzo miła. Sklep przestronny i nowoczesny. bardzo polecam.
5 / 5
2019-03-26 08:48:39
Wanda
Bardzo konkurencyjne ceny względem innych sklepów, rewelacyjny kontakt i szybka wysyłka. Bardzo dobrze też produkt był zapakowany w dodatkowe kartony. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-03-25 17:08:55
Bronisław
Wszystko było tak jak powinno tego dnia co płaciłem pieniądze otrzymałem potwierdzenie wpłaty. Towar dotarł nie uszkodzony.
5 / 5
2019-03-25 15:17:41
January
Super dostawca, wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-03-19 13:41:11
Feliks
Szybko, sprawnie, bez ukrytych opłat, towar w 100% zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-03-19 11:19:48
Alicja
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-03-14 07:26:43
Witold
Super sklep. Super sprzedawca. Super towar
2 / 5
2019-03-09 17:40:36
Arlena
Czekakam na paczke tydzien . Po czym musislam zadzwonic i sie dopytać co z moją paczka i powiedzieli mi ze moj towar uszkodzony i mi nie wyślą bo to ostatnia sztuka.
5 / 5
2019-03-03 11:05:30
Nastazja
jest okey polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-02-24 01:43:50
Filip
Jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Szybka realizacja zamówienia, bieżące informacje o stanie realizacji zamówienia. Wszystko jak należy. Produkt dobrze i bezpiecznie zapakowany. Polecam!
5 / 5
2019-02-23 09:42:20
Marzena
Jestem bardzo zadowolona , gdyż nie spodziewałam się tak szybkiej dostawy. Pełny profesjonalizm.Dziękuję i pozdrawiam.
5 / 5
2019-02-21 15:17:13
Stanisława
Mile zaskoczony. Szybka, bezproblemowa dostawa, dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2019-02-15 13:56:27
Walentyna
Zamówienie zrealizowano szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-02-13 18:18:38
Bronisław
Błyskawiczna dostawa, polecam
5 / 5
2019-02-13 12:49:46
Walenty
W porządku. Nie wiem, czy sklep miał w rzeczywistości towar na stanie, ale szybko wysłał, więc jestem zadowolony. Paragon był, gwarancja tez, jest OK
5 / 5
2019-02-08 22:10:26
Elżbieta
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-02-06 12:01:13
Ludwika
Szybka i bezpieczna dostawa, dobra cena. Polecam.
5 / 5
2019-02-04 12:38:55
January
Przesyłkę otrzymałem po 18-tu i pół godzinach od zamówienia
1 / 5
2019-02-02 13:39:33
Lech
Nie polcam nie dali czasu na wpłatę chodzi im tylko o kase
5 / 5
2019-02-02 12:55:31
Lidia
Nie znałam tego sklepu wcześniej, ale cena towaru była atrakcyjna i możliwy odbiór w Krakowie, wiec dlatego go wybrałam. Całość zamówienia poszła bardzo sprawnie i na bieżąco dostawałam maile o kolejnych etapach realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-01-30 10:28:21
Juliusz
Towar dobrze zapakowany, błyskawiczna przesyłka.
5 / 5
2019-01-23 15:25:09
Julianna
Plecak oryginał w bdb cenie - polecam
5 / 5
2019-01-23 10:32:45
Bogusław
Szybko i sprawnie, towar zgodny z zamowieniem
5 / 5
2019-01-22 13:06:29
Zofia
Pewna, godna polecenia firma. Szybko i profesjonalnie.
4 / 5
2019-01-21 12:59:20
Ewelina
Wszystko ok. Jedyny minus czas wysyłki.
5 / 5
2019-01-18 10:01:05
Sofia
Serdecznie polecam. Wszystko jak najbardziej w porządku. Szybka realizacja. SUPER sprzęt. Polecam.
5 / 5
2019-01-17 12:51:12
Sonia
Pozytywna w każdym aspekcie. Polecam.
1 / 5
2019-01-14 13:40:32
Paulina
Jeśli komuś zależy na czasie zdecydowanie odradzam zakup w tym sklepie. Dokonałam zakupu dwóch programów linii Insert, według informacji w sklepie internetowym było około 97 sztuk, po zapłacie i chęci odbioru dostałam informację że sklep nie posiada obydwu programów i czeka na dostawę od Producenta, która ma być w ciągu 3 dni. MInęło 6 dni, po telefonie do sklepu dostałam informację że jeszcze producent nie wysłał - "nie wiadomo dlaczego". Po tym jak zapytałam gdzie znajdę formularz zwrotu otrzymałam informację że programy "przyjdą jutro". Żenujące.
5 / 5
2019-01-11 20:33:13
Violetta
Jestem zadowolony z zakupu zgodny z opisem . Polecam sprzedającego.
4 / 5
2019-01-11 17:34:18
Rozalia
Dziecko miało marzenie o konkretnym samochodziku,a to był jedyny sklep w Krakowie gdzie pracownik zapewniał, że jeśli zamówię zaraz (wtorek) zabawka będzie do odbioru już na drugi dzień. To była kluczowa kwestia, bowiem miał być to prezent na urodziny chłopca w sobotę. Minęły dwa dni, czwartek i wciąż zamówienia nie było. Telefon do sklepu i informacja, że nie wiadomo czy dostawa będzie na piątek,bo zabawka jechała z magazynu w innym mieście. Ostatecznie zabawka dotarła w ostatniej chwili w piątek, ale niepotrzebnych nerwów wiele.
1 / 5
2019-01-11 12:06:03
Oliwier
zamówiłem chlebak na prezent wszystko pięknie pudełko w stanie idealnym nienaruszone natomiast w środku produkt chyba pozwrotowy/powystawowy albo też używany porysowany, poplamiony z przebarwieniami sprzęt odsyłam do sprzedającego a sprawę kieruję do UOKiKu odradzam zakupu !!!
1 / 5
2019-01-11 02:33:19
Leszek
Radzę uważać na tą firmę! Klasyczne cwaniactwo. Specjalnie wystawiają do sprzedaży towary, których nie mają, aby klient tylko wpłacił pieniądze. Potem sobie nimi radośnie obracają. Na ponaglenia o zwrocie odpowiedź, że mają 14 dni. Ostatecznie odzyskałem środki po 3 tygodniach. Wprawdzie całość, ale jednak pomniejszona o inflację.
5 / 5
2019-01-10 18:21:23
Maria
Zamówienie składałam w niedzielę późnym wieczorem we wtorek otrzymałam towar, bardzo szybka obsługa Informacje o statusie zamówienia dostarczana na bieżąco. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-01-10 14:33:41
Marek
Świetna obsługa, szybki kontakt emailem, wszystko nowe - a właściciel sklepu dba o klienta, jeśli nie ma danego produktu to dzwoni i o tym informuje proponując różne alternatywy czy usuwając produkt z zamówienia (oczywiście odejmując od kwoty cenę za produkt). Pozdrawiam !
1 / 5
2019-01-07 09:31:54
Roman
Transakcja nie doszła do skutku. Problem był z płatnością. Wyskakiwał błąd "niepoprawny adres e-mail" u operatora płatności Przelewy24 (którego także nie polecam). Zrezygnowałem z zamówienia. Choć wina leżała po stronie operatora płatności, to jednak sklep powinien dopilnować takie "szczegóły"
4 / 5
2019-01-06 17:24:55
Aneta
długo czekałam za zaksięgowaniem mojej wpłaty dopiero po mojej interwencji telefonicznej doszło do wysyłki
5 / 5
2018-12-29 09:29:28
Anastazja
Wszystko szybko i sprawnie.Polecam w 100%
5 / 5
2018-12-29 08:33:34
Bożena
Jestem zadowolona z zakupu, polecam tego Sprzedawcę.
5 / 5
2018-12-28 17:13:53
Eryk
Sklep polecam- dostępna cena,szybka obsluga
5 / 5
2018-12-28 16:32:45
Bolesław
zakup otrzymałem zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-12-27 10:01:26
Łucjan
Świetna obsługa, super kontakt! Firma dokłada wszelkich starań żeby klient był zadowolony.
5 / 5
2018-12-27 09:26:42
Klaudia
Produkt zgodny z opisem , ładnie zapakowany oraz błyskawiczna wysyłka - polecam.
5 / 5
2018-12-21 13:13:01
Aneta
Wszystko sprawnie towar zgodny z opisem POLECAM!!!!
5 / 5
2018-12-20 18:49:09
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2018-12-20 14:28:12
Apolonia
Wszystko super tylko brak opakowania, przydał by się chociaż strecz.
5 / 5
2018-12-20 11:09:51
Żaneta
Szybka wysyłka, towar w niskiej cenie, czego chcieć więcej
5 / 5
2018-12-19 11:18:32
Szymon
Wszystko w porządku polecam sklep abarta.pl dużo korzystniejsze ceny niż na allegrogo, jeszcze raz polecam.
4 / 5
2018-12-15 21:14:11
Eugeniusz
Jest OK polecam sklep i towar jaki oferuje
5 / 5
2018-12-14 22:39:12
Marian
Polecam, na pewno zrobię tu jeszcze zakupy.
5 / 5
2018-12-14 19:58:30
Tobiasz
Przesyłka przyszła bardzo szybko, miałem pełną informację o towarze i przesyłce. Sklep posiada wygodne formy płatności. Przesadnie duże opakowanie zamówionego modelu. Zestaw idealny, bardzo precyzyjny, brak jedynie kleju. Sklep deklarował pomoc w przypadku takiej potrzeby. Z zakupu jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-12-13 11:34:14
Sabina
Szybko, tanio, profesjonalnie.
5 / 5
2018-12-12 19:34:12
Radosław
sprawnie szybko bezproblemowo tak trzymać brawo wesołych świat :)
1 / 5
2018-12-04 20:20:12
Arnold
Porażka. Nie mogę doczekać się na towar za który zapłaciłam.Nawet telefonicznie nikt nie potrafił mi powiedzieć co dzieje się z moim zamówieniem,dlaczego zostało jeszcze nie wysłane. Nie polecam.
5 / 5
2018-12-01 19:47:36
Katarzyna
Transakcja przebiegła szybko i prawidłowo.Polecam
5 / 5
2018-10-09 12:10:17
Irena
Super cena i expresowa wysylka
5 / 5
2018-09-10 15:45:38
Eleonora
Szybko, bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2018-09-04 08:41:18
Patryk
Bardzo dobra obsługa, wszystko bez problemu
5 / 5
2018-08-20 11:14:41
Piotr
Bardzo szybka realizacja zamowienia
4 / 5
2018-08-16 07:40:20
Ferdynand
Większość oczekiwań została spełniona
4 / 5
2018-07-23 10:47:20
Greta
Towar zgodny z opisem, dobry kontakt telefoniczny, czas realizacji wysyłki towaru opóżniony, polecam!
5 / 5
2018-07-23 09:54:43
Nadia
Kontakt i realizacja zamówienia bez zarzutu, polecam.
5 / 5
2018-07-19 10:12:33
Aniela
bardzo szybka realizacja - super
4 / 5
2018-07-17 21:51:53
Lesław
w sumie ok, choć orginalny karton kupowanego przedmiotu, mógłby być choć ofoliowany, by zabezpieczyć przesyłkę... a tak zaklejone otwarcie brązową taśmą na orginalnym pudełku, niestety uszkadza firmowe opakowanie, gdzie nie wygląda dobrze w ramach podarunku.
5 / 5
2018-07-12 20:10:49
Józefina
Bardzo szybka realizacja zamówienia, atrakcyjne ceny
5 / 5
2018-07-12 18:52:19
Karina
Towar(mop wileda)otrzymałam na drugi dzień po złożeniu i opłaceniu zamówienia,choć paczuszka musiała przebyć drogę ponad 300km.Informacja o statusie przesyłki na każdym etapie.Sprzedawca godny polecenia.Na pewno nie był to ostatni zakup w tym sklepie.
5 / 5
2018-07-09 09:51:34
Felicja
Polecam! Bardzo szybka realizacja zamówienia- w czwartek złożyłam zamówienie, a następnego dnia w piątek już odebrałam z paczkomatu.
5 / 5
2018-07-05 14:36:10
Miłosz
Bardzo dobry sklep,fachowa i szybka obsługa ,polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2018-07-05 05:05:58
Gustawa
Polecam tego sprzedawcę w 100*
5 / 5
2018-07-02 09:21:50
Jagoda
jest ok, szybko, sprawnie, solidnie
5 / 5
2018-05-25 15:41:51
Irmina
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2018-05-23 10:01:28
Apolonia
Szybka wysyłka, nie musiałam kontaktować sie w jakichkolwiek kwestiach dotyczących zamówienia.
5 / 5
2018-04-10 12:21:59
Anna
zakupy udane, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-04-04 12:18:02
Walentyna
Szybka i sprawna obsługa klienta. Towar w dobrej cenie, odpowiednio zapakowany.
5 / 5
2018-03-03 18:14:06
Bolesław
Pozytywnie zwróceni do klienta.
5 / 5
2018-01-26 16:24:08
Agnieszka
Bardzo pozytywnie oceniam zakupy w sklepie Abra. Towar otrzymałam już następne dnia od zamówienia. Polecam.
5 / 5
2017-11-23 14:27:37
Władysław
Polecam zakupy, Abarta ma konkurencyjne i przystępne ceny, duży asortyment i bardzo miłą obsługę.
4 / 5
2017-11-21 14:09:34
Emil
Jedna pozycja niezrelizowana, oddane pieniadze. Niestety sam musialem kontaktowac sie gdybtermin juz byl dosc dlugi.
5 / 5
2017-11-06 17:07:11
Joachim
Szybka i sprawna dostawa oraz sprzet 100% zgodności z opisem. Poleca
3 / 5
2017-11-03 13:27:27
Luiza
Niestety zakupiony towar nie był dostępny natychmiast, mimo,że taka informacja widniała w ofercie sprzedaży. Bardzo pozytywne jest jednak,że firma skontaktowała się ze mną z informacją o dłuższym, niż zakładałam, oczekiwaniu na przesyłkę i bezproblemowo mogłam zrezygnować z zamówienia.
5 / 5
2017-11-02 13:16:02
Grzegorz
Wszystko przebiegało bardzo szybko i fachowo.
1 / 5
2017-10-27 19:47:10
Piotr
Sprzedaja przedmioty ,ktorych nie mają mimo ,że oferują z dostawa do 24 h.
5 / 5
2017-10-25 19:34:15
Dawid
Jestem zadowolna. Szybka przesyłka. Super
2 / 5
2017-10-24 16:06:36
Fabian
Zależało mi ,aby Kurier dostarczył zamówiony towar na drugi dzien .Towaru nie wysłano ,więc zrezygnowałem z kupna.
1 / 5
2017-10-24 12:47:19
Zygfryd
Prosiłem o szybką wysyłkę bo bardzo zależało mi na czasie, dostałem zamówiony towar po ponad tygodniu. Slabo
5 / 5
2017-10-21 12:56:44
Jonatan
Szybko, profesjonalnie i tanio
3 / 5
2017-10-20 12:09:00
Liliana
W chwili zamówienia było 10 sztuk towaru,a na drugi dzień anulowano zamówienie z powodu braku towaru ???
1 / 5
2017-10-19 16:14:43
Cyprian
Powiem tak. z czymś takim się nie spotkałem. Zapłaciłem za kuriera. Jednak kurier nie dotarł. Zapłaciłem za towar .Towar nie dotarł.Sprawa trafia do prawnika.Ale najzabawniejsze jest to że kurier dzwoni do mnie po godzinie 15 i mówi proszę anulować odbiór własny . Szczena mi do ziemi opadła. Tak działa kurier Inpost. wysyłam masę przesyłek ale jeszcze nie darzyło mi się by kurier nie dowiózł zamówienia.Nie polecam sklepu który nie ma ma możlwiości sprawdzenia skuteczności Przewoźnika. Obecnie sprawę kieruję do Adwokata. Zamówienie za niewielka kwotę ,ale straty wymierne przez to mamy .
5 / 5
2017-09-28 11:07:15
Dorota
Bardzo polecam ten sklep internetowy. Gdy złożyłam zamówienie, towar został wysłany następnego dnia, i dzień później był u mnie. Gdy miałam problem, zadzwoniłam do sklepu, a miły Pan podał mi wszystkie informacje jakich potrzebowałam. Polecam.
5 / 5
2017-09-24 16:17:37
Anita
Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2017-09-14 16:11:08
Klaudia
Polecam, dobry kontakt ze sklepem i szybka realizacja
5 / 5
2017-08-11 09:36:15
Marek
Wszystko ok :) Sklep profesjonalnie i szybko wywiązał się z transakcji.
5 / 5
2017-05-24 22:51:05
Gustaw
Niskie ceny, świetna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam

Rzetelne opinie o Sklep Komputerowy Abarta