Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Sklep muzyczny Abix

Sklep muzyczny Abix Opinie 4.8 (34)

Pomorska 22/B
32-300
Olkusz
884 907 800
opinie Sklep muzyczny Abix
speedtest
4.8
34
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-17 19:34:49
Bogdan
Gorąco polecam, świetna współpraca
5 / 5
2020-02-04 16:48:04
Michalina
Współpraca była bardzo przyjemną. Polecam.
5 / 5
2020-01-22 15:06:13
Bożena
Bardzo szybko i bezproblemowo dostałam swój towar.
5 / 5
2020-01-15 09:01:00
Lilianna
Profesjonalizm w KAŻDYM calu ! Polecam gorąco i pozdrawiam. Napewno do was wrucę :)
5 / 5
2020-01-08 11:14:54
Łukasz
Bardzo szybka wysyłka. Transakcja przebiegła bez zarzutów w ekspresowym tempie nawet nie spodziewałem się paczki.
5 / 5
2020-01-02 22:03:35
Teodor
Mega profesjonalizm. Kontakt ze sklepem od początku do końca zamówienia.
5 / 5
2019-12-30 08:20:33
Magda
Super sprzedawca. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-12-27 12:04:47
Jowita
Super sklep!! Polecam!!!.Specjalne podziękowania dla pana Michała B. za ułatwienie w wymianie.Polecam
5 / 5
2019-12-27 12:04:47
Jakub
Super sklep!! Polecam!!!.Specjalne podziękowania dla pana Michała B. za ułatwienie w wymianie.Polecam
4 / 5
2019-12-23 12:20:25
Arnold
mimo braku zamówionego towaru, kupiłem coś innego (propozycja zamiany wyszła od pracownika abix)
5 / 5
2019-12-17 14:31:22
Bogdana
Bardzo dobra jakość usług. Najważniejsze jest to,że nie wciskają wynalazków tylko proponują coś na wysokim poziomie za mniejszą cenę, dzięki temu zawsze wolę kupować od nich.
5 / 5
2019-11-30 17:16:57
Klaudiusz
Polecam sklep wszystko sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-11-27 22:24:02
Maksymilian
Szybko i sprawnie dziś zamówienie jutro przesyłka w domu.
5 / 5
2019-11-27 01:12:21
Marlena
Sklep jest bardzo pomocny - nie było problemu z przelewem przez bank zamiast przez Przelewy24 gdy zaszedł jakiś błąd techniczny.
5 / 5
2019-11-20 23:22:51
Iwona
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Miła i szybka obsługa. Pełen profesjonalizm. Polecam
1 / 5
2019-11-19 11:17:55
Iwo
Jeśli na stronie jest napisane 48h to tyle powinno być nie prwie miesiąc.
5 / 5
2019-11-19 08:39:53
Wera
Świetny sklep, ekspresowa realizacja. Dostawa do 24 godzin od zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim.
3 / 5
2019-11-08 19:16:46
Jonatan
bardzo miły kontakt, szybka informacja telefoniczna :) o tym, ze zamówiony towar nie jest dostępny... z drugiej str błędne informacje na stronie o dostępności wybranych produktów...
5 / 5
2019-11-08 14:34:46
Emilia
Polecam. Szybko. Sprawnie. Zero problemów.
5 / 5
2019-11-07 10:01:57
Olga
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-10-26 11:21:26
Apolonia
Bardzo miła obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2019-10-18 13:26:43
Paweł
Bardzo dobry sklep profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-10-03 08:02:34
Romana
Był to nasz kolejny zakup w sklepie Abix. Żadnych problemów, pełen profesjonalizm, super kontakt. Sprzęt zapakowany bardzo starannie. Duży wybór instrumentów oraz dodatków w konkurencyjnych cenach. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-10-02 20:40:04
Wioletta
Wszystko OK, błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2019-09-30 09:24:35
Malwina
szybko i profesjonalnie towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-28 11:40:19
Filip
Jestem bardzo zadowolony. Ukulele, które zamówiłem, okazało się być uszkodzone i dostałem telefon z informacją, na jaki model podobnej klasy mogę go wymienić i jeszcze tego samego dnia zamówienie zostało wysłane. Polecam.
5 / 5
2019-09-24 11:04:01
Luba
Duży wybór, szybka realizacja zamówienia. Dobry kontakt z klientem i błyskawiczna dostawa. Towar w stanie nienaruszonym. Polecam.
5 / 5
2019-09-23 14:08:21
Gabriela
Rzetelna firma dobry towar szybka wysylka
5 / 5
2019-09-12 23:16:27
Łucja
Polecam sklep. Kupuję już kolejny raz.
4 / 5
2019-08-29 14:49:19
Gabriela
Nie mogłam wybrać dostawy do paczkomatu, wyskakiwał błąd płatności. Pomimo tego sklep oceniam bardzo pozytywnie.
5 / 5
2019-08-21 13:15:44
Sławomir
Profesjonalne podejście i pomoc.
5 / 5
2019-08-09 18:29:34
Aleksander
wszystko OK ; zamówienie było proste , więc jego realizacja także
5 / 5
2019-08-01 13:13:00
Cecyl
wszystko w porządku, poza małą pomyłką z adresem dostawy, poszła nie tam gdzie trzeba, ale ogarnąłem temat (na szczęście) bo by przyszło mi miesiąc czekać na kolejną możliwość otrzymania zamówionego towaru
5 / 5
2019-07-24 15:47:44
Sławomira
Bardzo atrakcyjne ceny, fachowa i rzetelna telefoniczna obsługa klienta a następnie bardzo sprawna wysyłka jeszcze w tym samym dniu. Wszystko ok! Szczerze polecam sklep!

Rzetelne opinie o Sklep muzyczny Abix