Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Sklep z odzieżą ciążową

Sklep z odzieżą ciążową Opinie 5.0 (20)

Wacyn 62C
26-600
Radom
( brak )
brak obrazu
5.0
20
Opinii

Doskonale

5 / 5
2013-05-08 13:15:24
Nina
Zamówiłam w sklepie spodnie ciążowe i jestem z nich bardzo zadowolona, porządny materiał i wygodne, a do tego bardzo szybka wysyłka. Polecam wszystkim.
5 / 5
2013-04-11 16:21:35
Ludmiła
Witam, jak najbardziej polecam ten sklep. Towar dobrej jakości, zgodny z opisem i ze zdjęciem. Super szybka dostawa - na drugi dzień po złożeniu zamówienia odebrałam już przesyłkę. Jestem bardzo zadowolona z tej transakcji. Dziękuję!
5 / 5
2013-02-07 12:38:11
Eleonora
Jestem bardzo zadowolona z zakupu sukienki. Szybko, profesjonalnie, miło.
4 / 5
2013-01-22 21:57:50
Jowita
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem i dobrej jakości. Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2012-12-05 09:38:31
Jadwiga
Ubrania nie odbiegają wyglądem o tych prezentowanych na zdjęciach. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Osobiście nie komunikowałam się ze sklepem, ponieważ nie było takiej potrzeby, ale sądząc po uprzejmym liście, w którym dziękowano mi za zakupy i gratulowano dzidziusia chyba nie byłoby problemów. Polecam.
5 / 5
2012-12-04 12:50:52
Bronisława
Zakupy w Beauty Belly były dla mnie przyjemnością - bardzo profesjonalna i miła obsługa (kontakt ze sklepem), szybka przesyłka i bardzo dobra jakość oferowanych produktów. Polecam wszystkim przyszłym mamom :)
5 / 5
2012-12-03 10:32:06
Gustaw
Bardzo dobra.Polecam.Bardzo miła obsługa i swietny towar.
5 / 5
2012-12-03 01:36:09
Wioletta
Witam wszystkie rosnące brzuszki, zapraszam do zakupów w sklepie Beauty Belly. Produkty są naprawde świetnej jakości, zgodne z opisem oraz bardzo wygodne, długo nam służyły nawet już po porodzie. Kontakt świetny, bardzo pomocny i przyjazny. Dodatkowo przesyłka ekspresowa.Polecamy, polecamy, polecamy!!!!! pzdr Karolina
5 / 5
2012-11-28 22:07:20
Katarzyna
transakcja przebiegła bardzo sprawnie, bardzo dobry kontakt z firmą. Kupowałam akurat kilka ciuszków dla siostry. Towary zgodne z opisami. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2012-11-26 21:46:34
Malina
Nigdy wcześniej nie dokonywałam zakupów ubrań przez internet. Mało jest jednak sklepów z odzieżą ciążową dlatego zdecydowałam się na zrobienie zakupów w beautybelly.pl. Cieszę się, że podjęłam tą decyzję bo ubranka są super. Polecam wszystkim przyszłym mamom :)
5 / 5
2012-11-26 17:36:20
Alina
Sukienki błyskawicznie dostarczone, towar zgodny z opisem, bardzo wysokiej jakości. Jestem osobą, która na ogół nie dokonuje zakupów ubrań przez internet - zdecydowałam się, ponieważ sklep poleciła mi znajoma. Teraz z czystym sumieniem polecam go dalej :)
5 / 5
2012-11-26 14:49:55
Paulina
Ubrania które zamówiłam zgodne z opisem. Wszystkie doskonałej jakości, bardzo wygodne. Ogromny wybór bielizny ciążowej! Ceny bardzo przystępne. Paczki wysyłane bardzo sprawnie, właścicielka służąca pomocą przesympatyczna. Gorąco polecam wszystkim świeżo upieczonym mamusiom:)
5 / 5
2012-11-25 10:41:08
Diana
Sklep odkryłam niedawno, wrażenia bardzo pozytywne. Wszystko szybko, sprawnie i bez problemów. Jeszcze na pewno tu wrócę :)
5 / 5
2012-11-22 17:28:56
Oliwier
Bardzo miło napisać, że już dawno nie spotkałem sie z tak dobra obsługą sprzedaży przez interenet. By zrobic prezent mojej partnerce wszytkie możliwe rzeczy kupiłem w tym sklepie, moim miłym zaskoczeniem było czas realizacji i kontaktu ze mną. Właścicielka firmy rewelacyjnie przygotowana z zagadnień ciążowych( doradctwo pierwsz klasa). Można by pisać i pisać, ale polecam 100% ten sklep -SOLIDNA FIRMA!!!!!!!
5 / 5
2012-11-22 14:37:01
Renata
Kochane przyszłe mamy jestem ogromną fanką sklepu beauty belly. Zakupowałam ciuszki na całą ciążę (i nie tylko bo służą dalej) i pragnę Wam polecić jakość, cenę i usługę. Koniecznie proście o boniki do kolejnrgo zamówienia bo takowe są :)
5 / 5
2012-11-22 00:17:22
Ernest
Bardzo gorąco polecam zakupy w sklepie BeautyBelly. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Obsługa przesympatyczna. Z mojej strony ogromny plus:)
5 / 5
2012-11-21 23:43:48
Marcel
Bardzo gorąco polecam zakupy w sklepie BeautyBelly. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Obsługa przesympatyczna. Z mojej strony ogromny plus:)
5 / 5
2012-11-21 23:18:56
Wera
W końcu na rynku pojawił się super sklep z odzieżą dla przyszłych mam!!! Jestem bardzo zadowolona z zakupów jakich dokonałam w Beauty Belly! Świetna jakość, duży wybór i ceny bardzo przystępne. Jeśli ja jestem szczęśliwa to tym bardziej moje maleństwo w brzuszku!! Polecam wszystkim mamusiom!!! Dziękuję za szybką wysyłkę i miły kontakt:))
5 / 5
2012-11-21 19:21:40
Amelia
W sklepie kupiłam już kilka produktów, każdy był zgodny z opisem, świetnej jakości. Komunikacja ze sklepem bez zarzutu, paczki wysyłane błyskawicznie. Gorąco polecam!
5 / 5
2012-11-21 14:13:51
Bolesław
Fajna strona - duży wybór, dobra nawigacja. Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Przesyłka błyskawiczna. Polecam.

Rzetelne opinie o Sklep z odzieżą ciążową