Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję sklep zlikwidowany

Sklep zlikwidowany Opinie 4.1 (332)

Sklep zlikwidowany
( brak )
brak obrazu
speedtest
4.1
332
Opinii

Dobrze

1 / 5
2012-08-24 12:28:22
Daria
Przestrzegam wszystkich kupujących ,firma niesolidna .[...] OSZUŚCI , nie dostarczyli towaru nie zwrócili pieniędzy ,nie odbierają telefonów nie odpowiadają na maile . .Złożyłam zawiadomienie na Policji
1 / 5
2012-08-14 17:21:02
Irena
nie otrzymałam zamówienia mimo obiecywań o przedłużającym się terminie dostawy!!! czekam od około miesiąca na realizację zamówienia bo zapewniali że bedzie. Obecnie nawet nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile więc najprawdopodobniej bedzie trudno odzyskać pieniądze!!
3 / 5
2012-08-13 19:41:41
Teodor
Sklep przyjął pieniądze, ale nie potrafił się wywiązać z zamówienia. Długo to trwało, ale w końcu odzyskałem wpłaconą kwotę
1 / 5
2012-08-13 16:04:05
Beniamin
[...] i [...]. Kupiłem cały sprzęt do nowej kuchni. Zapłaciłem przelewem 8100zł i od 1,5miesiąca nie mogę się do nikogo ani dodzwonić ani nikt nie odpowiada na maile. To zwykli [...]!!! Sprawę zgłosiłem już na policji i jest w toku. Proszę wszystkich o informacje jak posuwają się poszczególnym osobą zwroty czy w ogóle są wypłacane!! moj adres: [email protected] - być może w większej grupie będziemy w stanie coś zdziałaś z tymi [...]
1 / 5
2012-07-31 18:00:25
Emanuel
Ogólnie nie polecam. Na drugi dzień po złożeniu zamówienia kontaktowałem się ze sklepem w celu potwierdzenia że zamówienie zostało przyjęte do realizacji. Otrzymałem informację, że zamówienie czeka na realizację (co prawda poinformowano mnie również że czas realizacji zamówienia to około 2 tyg), jednak jeszcze tego samego wieczoru dostałem mail'a z informacją że zamówienie anulowano ze względu na brak towaru. Wygląda na to, że sklep nie radzi sobie z obsługa zamówień. Zero profesjonalizmu.
1 / 5
2012-07-29 20:38:50
Marcin
WIELKA PORAŻKA!!! Anulowałem zamówienie ponieważ na stronie oznajmili że będie dostarczone z opóźnieniem, gdy zadzwoniłem do nich Pani nie potrafiła określić w jakim terminie dostanę zamówiony towar.Po anulowaniu zamówienia na zwrot kasy czekam już 13 dni.Napewno u nich już nic nie kupię
1 / 5
2012-07-29 11:58:11
Tadeusz
29.06 zamówienie złożone i opłacone na dostarczenie czekałem do 24.07 towaru brak Pani co tydzień tłumaczyła że za tydzień będzie. 24ego zamówienie anulowano pieniądze 48 godzin brak Pani odsunęła zwrot pieniędzy do 5 dni po 5 dniach pani odsunęła termin zwrotu pieniędzy do 14 dni spodziewam się że po czternastu dniach przesunie na kolejne 14. Jedno wielkie oszustwo sklep obraca pieniędzmi klientów nimi koryguje swoje długi. Nawet nie próbujcie zakupów chyba że macie czas na odzyskiwanie gotówki na drodze prawnej.
1 / 5
2012-07-26 17:48:05
Kamila
Fatalna obsługa.Po zapłaceniu czekam miesiąc na pralkę i nic. Brak telefonu od firmy do klienta o wewnętrznych problemach. Czekam już miesiąc i nic. Ani pralki, ani pieniędzy.NIE POLECAM.
1 / 5
2012-07-25 17:16:29
Matylda
Na dostarczenie przesyłki miałam czekać trzytygodnie. W przd dzień dostarczenia przesyłaki zadzwoniłam do sklepu aby się dowiedzieć czy przesyłka zostanie dostarczona następnego dnia. Niestety okazało się, że sklep ma problem z dostawcą towaru, o czym klienci mieli być poinformowania mailowo, w związku z czym termin dostarczenia się przedłuży ale nie wiadono o ile. Poinformowano mnie, że w związku z zaistniałą sytuacją mogę zamówienie anulować i w ciągu 48 godzin zostana mi zwrócone pieniądze na konto. Zamówienie anulowałam jescze tego samego dnia minął prawie tydzień, a wciąć nie otrzymałam zwrotu pieniędzy i zastanawiam sie coraz badziej nad uczciwością tego sklepu. Więcej nie skorzytsam z jego usług i niestety ale straciłam zaufanie do zakupów przez internet.
4 / 5
2012-07-25 14:14:51
Rafał
Oczekiwanie na zwrot pieniędzy trwało długo, ale skutecznie. Mogę powiedzieć, że tym razem miałem trochę szczęścia, gdyż trafiłem na ludzi, którzy starali się rozwiązać swoje problemy bez obciążania swoich klientów. Na przyszłość mam nauczkę: NIE KUPOWAĆ PRZEZ INTERNET PŁACĄC Z GÓRY.
1 / 5
2012-07-25 12:39:10
Felicjan
Nie polecam nikomu! Szkoda nerwów i czasu, zamówiłem towar,umówiłem się na transport na konkretny dzień i godzinę, czekałem 3 godziny i po prostu nie dojechał, Pan, do którego miałem podany numer telefonu (kierownik) nie odpowiadał na smsy ani telefony.Nikt również nie raczymnie powiadomić o braku towaru bądź braku możliwości dojazdu. Pani w obsłudze klienta stwierdziła , że nie wie co się dzieje. Anulowałem zamówienie, na potwierdzenie anulowania zamówienia czekałem kolejne dwa dni, zwrot pieniedzy otrzymałem po tygodniu. Okropna obsługa i totalne ignorowanie klientów, słowa profesjonalizm nawet nie ośmielę się użyć.
1 / 5
2012-07-24 19:19:35
Janina
Zamówienie złożone miesiąc temu i opłacone przelewem. Do dnia dzisiejszego nic nie wiadomo na temat ralizacji zamówienia. Zdecydowanie nie polecam. Jeżeli ktoś decyduje sią na prowadzenie sprzedaży w takiej formie, to powinien być profesjonalistą a nie naciągać klientów. Czekam na zwrot pieniędzy nie wiadomo, co jeszcze w tym temacie się rozwinie. Ogromne rozczarowanie i na pewni nigdy więcej nie zdecyduję się na zakup w tym sklepie.
4 / 5
2012-07-24 09:39:12
Fryderyk
Dobra komunikacja. Szeroki wybór produktów, możliwość dostawy z wniesieniem. Niestety długi czas realizacji, przez co musiałem zrezygnować.
2 / 5
2012-07-24 09:20:49
Bernard
W ogólnej ocenie sklep nie do końca w sposób wiarygodny informuje potencjalnych klientów o możliwościach terminowych dostawy zamówionych towarów , sam klient we własnym zakresie próbuje dochodzić , jak wygląda na bieżąco sytuacja związana z zamówieniem. W końcu po anulowaniu zamówienia klient stracił czas oczekując na towar , a następnie w mojej obecnej sytuacji na zwrot wpłaconej kwoty za zamówiony towar. Pozdrawiam:
2 / 5
2012-07-23 21:12:12
Nadia
od 2 lipca 2012r.oczekuję zwrotu gotówki i do 23 lipca nie otrzymałam jutro idę na policję bo mam obawiam się że własciciel firmy wyjechał za moje pieniążki na wczasy??????
1 / 5
2012-07-23 17:55:15
Janusz
Witam nie polecam nikomu tego sklepu,pieniądze zapłacone z góry ,towaru nie dostałem ,po anulacji zakupu z winy sklepu bo raz mają kłopoty z transportem drugi raz kłopoty finansowe itp. zażądałem zwrotu gotówki dziś mijają dwa tygodnie od anulowania zamówienia i pieniędzy też niema.Nie POLECAM
1 / 5
2012-07-23 15:21:50
January
2.07. b. r. złożyłem zamówienie i na nieszczęście wybrałem opcję przelewu, zamiast asekurować się przesyłką pobraniową. Otrzymałem a jakże maile z aktualizacją statusu zamówienia i potwierdzeniem, że zamówienie jest opłacone. Na tym zakończyła się aktywność sklepu. Po ośmiu dniach zaniepokojony już nieco brakiem dostawy, oraz brakiem jakiegokolwiek kontaktu ze strony sklepu zacząłem wydzwaniać pod podane numery. Okazało się, że połączenie tam z jakimkolwiek żywym człowiekiem graniczy z cudem. Kiedy wreszcie udało mi się połączyć, "miła pani" powiedziała, że aktualnie sklep ma kłopoty z dystrybutorem oraz, że pozostaje mi czekać bezterminowo na dostawę, lub anulować zamówienie. Niewiele myśląc złożyłem rezygnację - dostałem maila z potwierdzeniem anulowania zmówienia i znów cisza. Ponowny telefon do sklepu - "miła pani" obiecała przelew w ciągu 24 lub najdalej 48 godzin, który nie nastąpił. Do dzisiaj, t. j. do 23. 07. nie dostałem zwrotu pieniędzy. Po trzecim telefonie "miła pani" zapewniła, że sklep ma 14 dni od anulowania zamówienia na zwrot gotówki. Złożyłem sprawę w Prokuraturze. I jeszcze jedno: ponieważ jak widzę, liczba osób "zrobionych w konia" przez ten sklep rośnie w "postępie geometrycznym" proponuję połączenie sił w dochodzeniu praw i próbach odzyskania pieniędzy.
1 / 5
2012-07-22 17:00:49
Wanda
Pierwszego lipca wpłaciłam pieniądze na kuchenkę Mastercook, dostawa miała być 14 lipca. Kuchenka nie dotarła, przy czym nikt mnie nie poinformował o tym, że nie zostanie dostarczona. Cały więc dzień od 6 do 22 spędziłam na oczekiwaniu w mieszkaniu, które jest dopiero w trakcie wykańczania. Do firmy "AGD z wniesieniem" nie można było i nie można się dodzwonić. W poniedziałek 16 lipca mailowo poprosiłam o anulację. Mailowo poinformowano mnie, że firma ma kłopoty i POSTARA się oddać mi pieniądze w ciągu 24-48 godzin. Zastrzegli sobie jednak prawo 14 dniowego terminu zwrotu pieniędzy. Dziś jest 22 lipca. Moich pieniędzy jeszcze nie odzyskałam. Poczekam aż minie 14 dni, jeśli nie otrzymam pieniędzy wkroczę na drogę sądową. Sklepu zdecydowanie nie polecam.
4 / 5
2012-07-19 08:48:47
Paweł
Sklep przeżywa obecnie problemy z dostawcą, który nie wywiązuje się z zobowiązań. Mam nadzieję, że problemy te są chwilowe i w przyszłości będzie funkcjonował regularnie.
4 / 5
2012-07-19 06:59:52
Sylwester
Pomimo niedostarczenia towaru to zwrócono mi całą kwotę i przeproszono za problem. Jakość obsługi na wysokim poziomie. Polecam.
4 / 5
2012-07-18 18:56:12
Halina
Towar nie został zakupiony gdyż jak się okazało nie był dostępny w magazynie.Wpłacona kwota została zwrócona na konto bez żadnych problemów.Minusem jest dość długi okres oczekiwania na dostawę towaru a w efekcie końcowym właściwie przymusowa rezygnacja z zakupu.
1 / 5
2012-07-18 13:09:43
January
Niekompetentna firma! Czekam juz ponad 3 tygodnie na dostawe sprzetu, dzwoniac na podane przez firme numery nie mozna sie skontaktowac z zadnym z pracownikow, poniewaz nikt nie odbiera telefonow. Jedynie odpowiedziano na mojego maila, jednak tez z duzym opoznieniem. Nikt nie jest w stanie potwierdzic terminu dostawy z przyczyn blizej nieokreslonych. Final tego jest taki, ze ekipa montujaca meble kuchenne nie bedzie w stanie zakonczyc uslugi, poniewaz nie ma piekarnika, ktory mial byc dostarczony po kilku dniach od wplaty pieniedzy na konto!
1 / 5
2012-07-17 22:49:18
Aurelia
Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Nie wolno wpłacać pieniędzy na konto sklepu. Płatność całości TYLKO PRZY ODBIORZE TOWARU. ŻADNEGO KONTAKTU ZE SKLEPEM. Telefony wyłączone. Na e- maile nie odpowiadają. Sprawę prowadzi Policja i Prokuratura.
1 / 5
2012-07-17 17:23:29
Lidia
Firma nierzetelna, towar zakupiony 25.06, dostawa miała być na 14.07 (bo tak ustaliliśmy). Do samego końca nie raczyli nas poinformować o swoich problemach z dystrybutorem. Gdybyśmy nie interweniowali osobiście o potwierdzenie zamówienia o całej sytuacji dowiedzielibyśmy się 14.07 że towaru dla nas nie ma. Na szczęście nie zapłaciliśmy gotówką, a zamówienie zostało anulowane. Pokrzyżowało nam to bardzo plany bo 17.07 miała być montowana kuchnia z tym sprzętem, dodam że było to 5 rzeczy pod zabudowę. Totalna ignorancja, i Pani która cały czas odpowiada wymijająco na pytania. Telefon wiecznie był odrzucany. Dzwoniłam od 11.00 odebrano koło 15.00 mimo tego że był nie zajęty. Porażka. NIE POLECAM.
1 / 5
2012-07-17 13:14:21
Konrad
Wielka porażka,nie odbierają telefonówsami też nie potrafią poinformować o problemach z dostawą,NIE POLECAM TEGO SKLEPU,FIRMA FATALNA
1 / 5
2012-07-15 16:36:59
Emanuel
TOWAR WYSTAWIONY JAKO DOSTĘPNY. CZAS OCZEKIWANIA NA PRZESYŁKĘ DŁUGI. PO TERMINIE BRAK PRZESYŁKI. BRAK KONTAKTU TELEFONICZNEGO ZE SKLEPEM, DŁUGIE OCZEKIWANIE NA KONTAKT. PO ANULOWANIU PRZEZ EMEIL ZAMÓWIENIA PIENIĄŻKI MIAŁY BYĆ ZWRÓCONE W TERMINIE 24-48 GODZ. MINĄŁ TYDZIEŃ, A JA DO TEJ PORY NIE MAM ZWROTU PIENIĄŻKÓW. BĘDĘ WALCZYŁA. KATEGORYCZNIE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2012-07-15 12:55:56
Robert
zamowilam kuchenke 26.06.2012. 09.o7.sklep anulowal zamowienie ale zwrotu pieniedzy nie mam do dzs. nie polecam nawet wrogowi dla mnie sa [...] wzieli kase i znikneli. zglosilam oszustwo na policji.
1 / 5
2012-07-14 22:35:16
Iwona
Jest to sklep najgorszy. Mam kredyt na lodówkę a nie otrzymałam produktu [...].
1 / 5
2012-07-13 22:53:36
Marian
Brak mi słów. Ponad trzytygodnie oczekiwania, kontakt telefoniczny niemożliwy, po tym terminie dowiedziałem się, że nie są w stanie powiedzieć kiedy zamówienie zosaie zrealizowane i mogę je anulować bądź czekć dalej. Anulowałem, obiecano mi w mailu zrot pieniędzy najpóźniej w ciągu 48 godz. Mija 4 dzień, a pieniądze nie wróciły.
1 / 5
2012-07-12 10:19:29
Celestyna
Pieniądze wpłaciłam i towaru nie otrzymałam. Pan Kierownik jest cały czas na urlopie lub nie ma dostępu do internetu lub holuje zepsute auto. Porażka, nie kupujcie w tym sklepie.
1 / 5
2012-07-10 12:23:51
Donata
Zamówiłam i zapłaciłam za kuchenkę 05.06.2012 miała zostać dostarczona 30.06.2012 na prezent (o czym pan kierownik-właściciel doskonale wiedział i potwierdził przed 23.06 że zostanie dostarczona)przed dniem dostawy zero kontaktu, kuchenka nie dotarła , w 02.07.2012 udało mi się skontaktować z pracownicą która poinformował mnie że wszystkie samochody mają w naprawie! nie zaproponowano mi żadnej innej formy dostarczenia spóźnionego już wtedy prezentu, zamówienie anulowałam , następnie wyłączyli telefony,pieniądze ostatecznie zwrócili po ponad m-cu od wpłaty tj. 09.07.2012 , byłam na weselu u najbliższej rodziny -bez prezentu !!!zero profesjonalizmu a pan kierownik - właściciel (podobno) zasłaniał się pracownicą nie miał cywilnej odwagi aby wyjaśnić sytuację, z takim brakiem profesjonalizmu i kultury spotykam się po raz pierwszy!!!
1 / 5
2012-07-10 06:20:26
Aleksander
Brak kontaktu ze sklepem po wpłacie pieniędzy.Nie polecam!!!
2 / 5
2012-07-08 11:11:51
Amelia
Towar, który zakupiłam jest wadliwy, a sprzedawca proponuje abym zgłosiła to bezpośrednio w serwisie, a nie przez nich, gdyż rzekomo ma to skrócić czas wymiany niepasującej części.
1 / 5
2012-07-07 12:28:21
Antoni
Czekam na towar już 3 tygodnie i póki co nie dostałem go. Telefonów już nawet nie odbierają . ..
1 / 5
2012-07-05 10:57:25
Miłosz
Po potwierdzeniu i opłaceniu zamówienia dostawa sprzętu miała nastąpić po 14 dniach w sobotę, już w czwartek zadzwoniłem do działu obsługi chcąc upewnić się o terminie i czasie dostawy. Poinformowano mnie, że otrzymam maila lub zostanę poinformowany telefonicznie. Nie dostałem żadnej informacji, przesiedziałem w domu całą sobotę w oczekiwaniu za dostawą, która nie dotarła, do tej pory czekam na jakąkolwiek informacje ze sklepu, zbliża się następna sobota i jak na razie żadnej informacji.
4 / 5
2012-07-04 23:03:55
Robert
Wszystko ok szkoda tylko ze czesciej nie rozworza towaru.
5 / 5
2012-06-29 22:16:24
Olga
Sklep godny polecenia, zakupiony produkt zgodny z opisem, kontakt bez zastrzeżeń. Polecam.
4 / 5
2012-06-27 23:09:20
Janusz
Po rozpakowaniu okazało się, że lodówka była uszkodzona ale sprzedawca bardzo sprawnie i szybko dostarczył następną
4 / 5
2012-06-27 20:57:05
Eryka
Polecam zakupy w tym sklepie, może czas realizacji jest długi (informacja na ten temat widnieje na stronie, więc wiemy kiedy spodziewać się dostawy),ale ze względu na atrakcyjne ceny,warto zaczekać. Profesjonalna i bardzo miła obsługa, dobry kontakt z klientem.
4 / 5
2012-06-27 14:42:13
Inga
Zgodnie z moją prośbą udało mi się ustalić dostawę na wcześniejszy termin. Panowie, którzy prawdopodobnie byli firmą podwykonawczą w zakresie transportu byli bardzo mili i uczynni. Wspólnie sprawdziliśmy stan zakupionych urządzeń. Naprawdę polecam.
3 / 5
2012-06-27 13:49:22
Kazimierz
Jestem umiarkowanie zadowolona, towar zgodny, kontakt ze Sprzedającym w miare, ale umieją zareagować na problemy i to bardzo ważne i godne pochwały! Dostawa moglaby być szybciej. Jednak sklep sie wywiązał i mogę polecić, poza czasem dostawy wszystko OK !!!
5 / 5
2012-06-27 09:48:44
Katarzyna
Sklep jest moim zdaniem genialny. Co prawda mają trochę wyższe ceny, ale rekompensują to własnym transportem, dowozem w weekendy, wniesieniem i podłączeniem sprzętu. Kontakt zupełnie bezproblemowy. Czas oczekiwania podobno różny, bo mają stały harmonogram kiedy jeżdżą w które części kraju, ale do mnie akurat przyjechali dwa dni po złożeniu zamówienia. Szczerze polecam!
4 / 5
2012-06-27 09:39:00
Lilianna
sklep w porządku. sprowadzenie towaru zajelo im kilka dni ale wyrobili sie w czasie regulaminowym. polecam.
4 / 5
2012-06-27 08:56:40
Malina
Fajny sklep,trochę długo trzeba czekac na towar,ale dobra cena kusi.Pozdrawiam i polecam dla cierpliwych.
5 / 5
2012-06-27 07:48:25
Daniel
Sklep godny polecenia, pod względem cen i obsługi. Dodatkowo bez najmniejszego problemu sprzęt został dostarczony w terminie o który prosiłem.
5 / 5
2012-06-27 07:35:39
Aldona
Opinia moja jest bardzo pozytywna. Nie mam zastrzeżeń.
3 / 5
2012-06-27 07:24:01
Andrzej
Zakupiłem 4 urządzenia AGD. po 10 dniach zadzwoniłem i pani sie zdziwiła, ze jeszcze nie otrzymałem zamówionego sprzętu. Kolejnego dnia zadzwoniono z powiadomomieniem, że zamówionej lodówki nie otrzymano i czy wyrażam zgodę na dostarczernie w kolejnym tygodniu. Dostawa za tydzień przebiegła wzorowo. Gdyby nie opóźnienie z lodówka, pewnie wszystko by przebiegło super. Wiec polecam ten sklep - tanio, sympatyczni panowie wniesli sprzet na 3 piętro, rozpakowali, poogladali. Wrazenie z zakupów pozostało sympatyczne
2 / 5
2012-06-27 06:01:02
Helena
agdzwniesieniem to fikcja, wnosi się samemu, kurier ma to w ....nosie. Jeśli jesteś samotną kobietą, a zamówiłaś ciężki sprzęt to masz problem!
1 / 5
2012-06-18 17:29:16
Klaudia
Realizacja zakupu trwała trzy tygodnie! Produkt z hurtowni, podobno w uszkodzonej postaci, dotarł do sklepu po dwóch tygodniach. Zaproponowano mi zwrot pieniędzy albo tydzień czekania. Czekałam. Poprosiłam o zamianę drzwi lodówki z prawej na lewą - skwapliwie obiecano, za dodatkową cenę 50zł, ale słowa nie dotrzymano. Wady zauważyłam po kilku godzinach od momentu dostawy. Teraz lodówkę reklamuję w serwisie producenta - sklep już nic do tego nie chce mieć! Nie polecam. Po co się irytować???
3 / 5
2012-06-06 03:57:03
Anastazja
Długo oczekuję na realizację
4 / 5
2012-06-05 18:54:15
Dominika
jestem zadowolona z obsługi choć nie mogłam się dodzwonić pod podany nr telefonu' towar dostałam w ciągu czterech dni od zapłaty w idealnym stanie ze wszystkimi dokumentami
5 / 5
2012-06-05 07:24:53
Gabriela
Polecam zakupy w tym sklepie, nowa pralka już działa i nie było kłopotu ze starą, została jednocześnie zabrana, przez pracowników tego sklepu.
5 / 5
2012-06-04 21:18:52
Edward
Towar dostarczony na miejsce z wniesieniem super POLECAM .
1 / 5
2012-06-03 07:54:21
Tomasz
Pani ze sklepu umawia się na dostawę - człowiek czeka całe popołudnie i nikt nawet nie raczy zadzwonić, że lodówka tego dnia nie dotrze. Pani w dziale obsługi bardzo niesympatyczna. Konieczna była interwencja u kierownika, żeby towar dotarł. Robią łaskę, że w ogóle sprzedają.
2 / 5
2012-06-01 22:08:29
Rozalia
Zdecydowanie za długi czas realizacji i marna komunikacja, ale cena ok i towar w dobrym stanie.
5 / 5
2012-06-01 11:28:10
Aleksandra
Sklep cechuje profesjonalność i sprawność działania
5 / 5
2012-05-31 23:02:03
Lucyna
Bardzo miła obsługa sklep posiada własny transport dzięki czemu towar jest dostarczany bez jakichkolwiek uszkodzen
3 / 5
2012-05-31 16:23:57
Celina
Dla cierpliwych, którym nie śpieszy się z otrzymaniem towaru. Reszta bez najmniejszego problemu. Polecam.
1 / 5
2012-05-31 10:50:42
Matylda
Towar nie został dostarczony w umówionym terminie. O zmianie terminu dostawy nie zostałam poinformowana wcześniej. Po wykonanym telefonie (od 11-ej można dzwonić:P)dowiedziałam się, że prawdopodobnie przesyłka będzie dostarczona za tydzień.
5 / 5
2012-05-30 20:46:09
Wiktor
Bardzo miła obsługa. Polecam!
4 / 5
2012-05-30 05:15:19
Kaja
Pozytywnie, dostawa na najwyższym poziomie.
1 / 5
2012-05-29 21:18:42
Elżbieta
Cena była bardzo atrakcyjna, niestety czas realizacji bardzo długi mimo informacji, że produkt jest dostępny. Dwukrotnie informowano mnie,że towar będzie dostarczony następnego dnia ale nie realizowano dostawy. Po moich telefonach w ciągu dwóch tygodni zamrażarka przyjechała. Produkt był zgodny z opisem, tu nie mam zastrzeżeń. Jedynie czas realizacji i kontakt ze sprzedającym fatalny.Firma pracuje dopiero od 11 i tylko do 17 a i tak trudno się w tych godzinach dodzwonić.
3 / 5
2012-05-29 15:26:16
Patrycja
Wszystko było w porządku jedynie czas dostarczenia zamówionego towaru był zbyt długi
4 / 5
2012-05-29 14:50:08
Malwina
Probowano narzucić mnie czas i termin dostawy.
5 / 5
2012-05-28 11:00:41
Bernard
Polecam sklep i obsługę, będę kontynuowac tu zakupy. Towar spełnił moje oczekiwania, także cena i koszt dostawy. Miłym udogodnieniem jest fakt, że dostawca dostarcza towar bezpośrednio do domu i w soboty.
5 / 5
2012-05-28 11:00:41
Sofia
Polecam sklep i obsługę, będę kontynuowac tu zakupy. Towar spełnił moje oczekiwania, także cena i koszt dostawy. Miłym udogodnieniem jest fakt, że dostawca dostarcza towar bezpośrednio do domu i w soboty.
2 / 5
2012-05-23 08:58:13
Patryk
Z jednej strony to jedna z nielicznych ofert sklepów z AGD które gwarantują wniesienie towaru do lokalu.To olbrzymi +. Ale prawdą jest że trzeba uzbroić się w cierpliwość bo ja czekam już prawie 3 tygodnie od momentu zakupu i podobno za 2 dni towar ma do mnie dojechać, strach jednak jest bo zapłaciłem z góry.
3 / 5
2012-05-22 21:17:35
Cecyl
Towar zgodny z opisem, przy czym okres realizacji zbyt długi, ponad 7 dni.
5 / 5
2012-05-22 17:49:15
Wera
Fachowa obsługa, towar zgodny z zamówieniem,polecam.
4 / 5
2012-05-22 08:08:59
Mateusz
Dobrze i tanio z wniesieniem! Co prawda czekałem 2 tygodnie na lodówkę, ale wszystko zgodnie z regulaminem. Kontakt nieustany, możliwość umówienia się na godzinę dostawy.
3 / 5
2012-05-14 19:57:41
Józef
Kurier po dostarczeniu nakazuje przeglądnąć sprzet co jest wielkim plusem. Natomiast próba powiadomienia mnie pół godziny wczesniej o przyjeździe nie została wykonana, mimo tego jestem zadowolony z dostawy.
5 / 5
2012-05-14 17:28:56
Stanisława
Sposób przeprowadzenia transakcji pozostawił bardzo dobre wrażenie. Dostawa na tydzień przed czasem. Mili panowie przywieźli i wnieśli przed godź.20 w sobotę 3 egz dużego sprzętu AGD i jeszcze musieli wrócić do Łodzi. Mieli prawo być już zmęczeni, ale byli w pełni profesjonalni. Bardzo polecam ten sklep bo i oprócz terminowej dostawy ma też dosyć niskie ceny
5 / 5
2012-05-13 21:13:05
Kacper
Sklep prowadzi trochę inną politykę dostawy i z tego wynika między innymi dłuższy czas realizacji, ale dostawy w sobote mają swoje plusy. Inna sprawa, że jest z nimi dobry kontakt, i przed dostawą jest ze sklepu kontakt w celu ustalenia godzin odbioru.
5 / 5
2012-05-13 19:39:22
Dominika
dobry sklep,konkretni goście-polecam.
4 / 5
2012-05-12 08:09:20
Celestyn
ogólnie jestem zadowolony towar dostarczony w stanie idealnym aczkolwiek ze względu na długi majowy weekend formalności związane z kredytowaniem zakupu trochę trwały ale już jest ok
5 / 5
2012-05-10 15:45:54
Filip
Doskonały kontakt, miła obsługa, kurierzy na poziomie bez narzekania poradzili sobie z wniesieniem lodówki :D
5 / 5
2012-05-09 14:33:04
Lilianna
Szybka przesyłka, lodówka w tym sklepie miała najmniejszą cenę w Polsce. Polecam !!!!!!!!!!!
4 / 5
2012-05-09 08:56:36
Rafał
Towar był zapakowany bardzo dobrze.Co z tego jak po rozpakowaniu zamrażarki stwierdziłem dwie rysy na drzwiczkach.A drzwiczki były przecież opakowane folią perforowaną.Reklamowałem do sklepu to odpowiedziano mi że powinienem rozpakować produkt w obecności kuriera.Pierwszy raz robiłem takie zakupy i chyba po raz ostatni.Bo sądzę że nie była to wina kuriera, rysa powstała przed zapakowaniem zamrażarki,a folia perforowana nie była uszkodzona po dostarczeniu.
4 / 5
2012-05-07 12:40:02
Cyprian
Jestem bardzo zadowolona, profesionalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem. Wszystko super, gorąco polecam.
5 / 5
2012-05-06 21:44:13
Adam
Bardzo szybka realizacja, kontakt w sprawie dostawy również. Strona sklepu przejrzysta i bardzo rzetelnie opisane parametry sprzętów więc z wyborem konkretnego artykułu nie było problemu. Cenowo również sklep wypada atrakcyjnie na tle innych sklepów internetowych. Polecam, obsługa świetna a dla nas oszczędność czasu. Przy następnych zakupach na pewno tu wrócę.
5 / 5
2012-05-06 10:27:58
Bronisława
Szybko i bezproblemowo.Polecam
5 / 5
2012-05-04 09:51:14
Rafał
Bardzo dobrze i sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar został dostarczony zgodnie z ustaleniami. Sprzedający godny polecenia !
4 / 5
2012-05-04 09:34:04
Greta
Zamówienie zrealizowane zgodnie z regulaminem sklepu.
5 / 5
2012-05-04 00:20:02
Mariola
To był mój pierwszy zakup przez internet. To był mój pierwszy zakup drogą internetową.Zamówioną lodówkę otrzymałam po tygodniu od wpłaty należności na konto sklepu.Bardzo miła i fachowa obsługa.Polecam,
5 / 5
2012-04-30 08:08:19
Rafał
Bardzo szybko, sprawnie, bieżąca informacja o etapie realizacji zamówienia polecam
5 / 5
2012-04-29 08:12:55
Daria
Transakcja na profesjonalnym poziomie, dobry kontakt, atrakcyjna cena, komfort dostawy z wniesieniem. POLECAM TEN SKLEP !!
4 / 5
2012-04-28 23:52:58
Helena
Polecam. Dość długi czas oczekiwania na realizację zamówienia, ale zostałam pozytywnie zaskoczona jakością obsługi - dostarczono towar w dogodnym dla mnie terminie, oczywiście z wniesieniem do domu i rozpakowaniem zakupionej lodówki.
4 / 5
2012-04-24 08:00:39
Beniamin
miły kontakt, rzetelna, fachowa obsługa, dobre ceny w stosunku do jakości
4 / 5
2012-04-19 23:40:52
Igor
Prawidłowy poziom obsługi, bo cóż trzeba więcej niż gdy towar dostarczono zgodnie z zamówieniem, bez dziwnych niespodzianek.
3 / 5
2012-04-19 14:25:49
Gracjan
Generalnie mogę polecić. Towar ( lodówka i pralka) dostarczony zgodnie z zamówieniem i dobrym stanie. Drobny minus za komunikację - po zamówieniu nie mogłem się do nich dodzwonić ( podobno mieli awarię), na mailowe zapytanie dostałem b. szybką odpowiedź, z informacją, że towar będzie dostępny za 1,5 tygodnia. Po czym po trzech dniach po południu zadzwonił kurier, że będzie u mnie następnego rano dnia - trochę mi to pokomplikowało plany. Co do sprzętu - po raptem kilkudniowym użytkowaniu wydaję się być OK.
3 / 5
2012-04-17 14:23:34
Jagoda
Nie mam zastrzeżeń poza jednym - brak możliwości wyboru dnia dostawy.
5 / 5
2012-04-16 11:42:41
Bogusława
Polecam. Szybka transakcja, pełna informacja o statusie przesyłki, wniesienie w cenie.
5 / 5
2012-04-16 09:26:05
Radosław
Bardzo podoba mi się opcja dostawy ciężkiego sprzętu z wniesieniem i to po umówieniu terminu przynajmniej dzień wcześniej. Nawet jeśli jakiś towar w tym sklepie nie jest najtańszy to warto rozważyć czy nie lepiej nieco dpłacić, żeby nie zostać z pralką albo lodówka zdjętą przez kuriera przed blokiem z ciężarówki. Dostawa jest zwykle umawiana w piątek na sobotę, więc kierowca również na zaskakuje nas telefonem w czasie gdy jesteśmy w pracy, jak to często robią kurierzy, mówiąc że właśnie podjechał pod nasz dom więc proszę sobie odebrać przesyłkę. Dodatkowo taka wygodna i miła dostawa jest w cenie porównywalnej a nawet niższej niż w innych sklepach.
5 / 5
2012-04-15 14:24:36
Marzena
Dobry kontakt ze sklepem jak również później z kurierem. Lodówka dostarczona w terminie pod zlecony adres. Polecam.
5 / 5
2012-04-12 23:47:19
Paulina
Żadnych zastrzeżeń, co do sklepu- wszystko w jak najlepszym porządku. Transakcja przeprowadzona sprawnie i bardzo rzetelnie.Klient otrzymuje informację o postępach w realizacji zamówienia na każdym etapie. Bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą. Dostarczony towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu, kulturalnie wniesiony i sprawdzony bez pośpiechu. Polecam tego sprzedawcę w 100%.
5 / 5
2012-04-12 11:27:01
Benedykt
Miła obsługa,szybka informacja e- mailowa. Przemili panowie którzy bez złośliwego komentarza(Wysoko, brak windy) wnieśli pralkę na 3-cie piętro i zabrali "starą'. Polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2012-04-10 21:36:34
Liza
Towar dostarczono w umówionym terminie, przed dostarczeniem był kontakt telefoniczny. Trochę długi był okres oczekiwania, ale był to termin przedświąteczny. Ogólnie bardzo pozytywnie.
5 / 5
2012-04-10 17:23:34
Rafał
polecam zakupy w tym sklepie.towar wmiare szybko i w dobrym stanie dostarczony.
5 / 5
2012-04-10 07:57:27
Bolesław
sklep godny polecenia, towar zgodny z opisem, sprawna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2012-04-09 11:16:33
Henryk
Szybko, sprawnie - profesjonalnie!
4 / 5
2012-04-09 09:56:28
Leon
Polecam. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Na agd czekałem dokładnie 7 dni. Panowie towar wnieśli na górę i odpakowali do sprawdzenia.
5 / 5
2012-04-07 09:47:00
Władysław
wszystko ok. Do tego wniesienie do domu i zabranie starej lodówki, więc czego chcieć więcej :)
5 / 5
2012-04-06 12:25:33
Laura
Towar zgodny z zamówieniem, dobry kontakt ze sklepem. Czas oczekiwania,termin i koszt dostawy zgodny z informacją podaną na stronie sklepu. Dużą lodówkę wniesiono po schodach. Polecam sklep.
5 / 5
2012-04-04 06:55:32
Alfred
Jak najbardziej polecam. Jestem bardzo zadowolony. Panowie przyjechali o godzinie wcześniej ustalonej, wnieśli bez marudzenia na 4-te piętro kuchenkę. Polecam.
3 / 5
2012-04-03 19:09:22
Aneta
Sklep w porządku. tylko ten czas dostawy ...ponad 10 dni... poza tym OK.
5 / 5
2012-04-03 10:53:21
Faustyna
AGDzWNIESIENIEM jeżeli ktokolwiek ma dylemat czy kupować u nich to nie zastanawiajcie się, ja jak najbardziej polecam, do tego wysyłka za śmieszne pieniądze przy wpłacie na konto super kontakt najniższe ceny w kraju Pozdrawiam
4 / 5
2012-04-02 21:25:57
Stanisława
Zakupiłam lodówkę i jestem zadowolona z tej decyzji. Wszystko odbyło się tak jak to opisane na stronie, no może tylko różnica była taka, że czekałam kilka dni dłużej. Ale mimo wszystko jestem zadowolona z usługi.
3 / 5
2012-04-02 20:50:51
Bernadeta
Sprawnego, zamówiomego towaru nie było, ale zostałam o tym szybko poinformowana i zaproponowano mi wybór innego lub zwrot zapłaconej kwoty. Musiałam telefonicznie przypomnieć o mailu z moją decyzją ale po tym szybko nastapił zwrot.
5 / 5
2012-04-02 08:12:05
Tamara
Przede wszystkim rewelacyjny kontakt, elastyczność w podejściu do klienta. Zamówienie moje było trochę problemowe bo chciałam w ostatniej chwili chciałam zmienić adres dostawy oraz zakres usługi. Wszystko w sposób bezproblemowy zostało załatwione już na poziomie nawet kierowcy-dostawy (brawo). Poza tym rzeczywiście konkurencyjne stawki jeżeli chodzi o dostawę w pierwszej strefie.
5 / 5
2012-03-31 19:36:10
Michalina
szybko, sprawnie, bezproblemowo, polecam.
5 / 5
2012-03-31 15:19:31
Miłosz
Szybko, rzetelnie, zgodnie z informacjami ze strony internetowej. Polecam.
5 / 5
2012-03-29 20:07:41
Cezary
Pierwszy zakup, Panowie dowozacy pralke bardzo uprzejmi i mega punktualni.
5 / 5
2012-03-29 13:46:22
Walenty
Wszystko było w porządku. Ważne że transport sklepu była własny a nie kurirem, sta mozna nbyło uzyskać informację o czasie dostawy w sobotę. To ważnezazwyczaj kurierzy uważaja że nikt poza nimi nie rpacuje i ma obowiążek czekać na dostawę.
5 / 5
2012-03-29 12:22:46
Kazimierz
Sklep bardzo w porządku. Informacja jaka do mnie przychodziła była rzetelna. Czekałem 14 dni, gdyż taką opcję zaznaczyłem. Panowie wnieśli sprzęt do domu, za co im jeszcze tą drogą dziękuję. Sklep i transport godny polecenia. Tak trzymać.
5 / 5
2012-03-28 21:32:41
Brunon
Towar nie budzący zastrzeżeń, kontakt telefoniczny miły, rzeczowe informacje na temat dostawy i sprzętu. Korzystna cena zamawianego przeze mnie produktu w porównaniu z konkurencyjnymi sklepami. Dziękuję za transakcję!!!
3 / 5
2012-03-28 00:46:30
Natasza
wszystko ok. poza czasem oczekiwania
5 / 5
2012-03-27 19:13:23
Kinga
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2012-03-27 08:10:05
Igor
To jest dobry sklep z dbałością o Klienta
5 / 5
2012-03-26 08:19:47
Roksana
Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie. Cała operacja handlowa przebiegała sprawnie, polecam innym osobom zakupy tym sposobem w tym sklepie. Nie musiałam nikogo prosić o pomoc, dostawca sam wnósł towar do domu, dla mnie to ważne!!!!!
3 / 5
2012-03-22 23:30:10
Aleksandra
Pełna informacja mailowa o stanie realizacji zamówienia, czas realizacji zgodny z opisem, bardzo słaby kontakt telefoniczny. W sumie pełne zadowolenie z zakupu. Polecam ten sklep.
4 / 5
2012-03-21 09:15:57
Joanna
Jestem bardzo zadowolona,z obsługi w sklepie jak i firmy dostarczającej zakupiony towar. Czas dostawy wydłużony ale byłam uprzedzona o terminie dostawy.Gorąco polecam korzystanie z usług tej firmy.
3 / 5
2012-03-18 08:05:50
Irmina
Były problemy z kontaktem - najpierw inf , żetowar będzie w okreslonym dniu, potem cisza nikt nie był , nie dzownił . Generalnie sama musialam dzwonić i dowiadywać się o towar i wyjaśniać. Natomiast dostarczenie i wniesienie na 5+ :) Baaaaaardzo sympatyczni i pomocni panowie.Polecam!
1 / 5
2012-03-17 19:33:57
Agnieszka
Nie zdziwcie się jak po 5 dniach od opłacenia zamówienia otrzymacie propozycje zmiany ceny na wyższą.
5 / 5
2012-03-16 19:17:10
Grażyna
Polecam! dostawa w sobotę w umówionym czasie, kompetentna i miła obsługa.
1 / 5
2012-03-16 18:48:20
Alina
Bardzo długi okres na dostawę towaru.
5 / 5
2012-03-16 13:45:29
Oleg
Mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale nie zawiodłem się. Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, wysoka jakość obslugi. Polecam.
4 / 5
2012-03-13 18:41:27
Leopold
Polecam. Ceny towarów bardzo konkurencyjne, transport jeden z najtańszych. A biorąc pod uwagę, że z wniesieniem to są bezkonkurencyjni. Sklep zabiera stary sprzęt - na życzenie (ale trzeba o tym poinformować sklep).
5 / 5
2012-03-13 10:56:45
Romuald
Pralka w atrakcyjnej cenie, dobry kontakt ze sklepem. Polecam!
3 / 5
2012-03-12 22:44:41
Arnold
mimo długiego oczekiwania na dostawę - zostało wniesione :) podłączenie pralki - dodatkowe 30 zł...
5 / 5
2012-03-12 08:33:06
Mateusz
Szczerze polecam każdemu. Przystępne ceny, fachowa obsługa, przystępny czas realizacji zleceń.
5 / 5
2012-03-12 08:16:53
Damian
Sprawny proces zakupu i dostawy towarów!
5 / 5
2012-03-10 12:45:51
Bronisław
Nie dosc, ze ceny sa atrakcyjne w porownaniu do innych sklepow, to w ramach dostawy panowie wniesli pralke, rozpakowali ja i zabrali stara. A wszystko przebieglo bardzo sprawnie. Nie ma sie do czego przyczepisc, dlatego polecam ten sklep.
5 / 5
2012-03-09 14:08:04
Józef
sklep charakteryzujący się bardzo przyjazną o dobra obsługą, która chce zaspokoić potrzeby klienta. jestem bardzo zadowolona z zakupu dokonanego w tym sklepie.
5 / 5
2012-03-09 12:32:19
Liliana
Sklep polecam i w razie potrzeby wrócę tam z kolejnym zamówieniem.
2 / 5
2012-03-09 10:50:22
Filip
Obsługa ekipy dostarczającej towar na niskim poziomie. Przy wynoszeniu starej lodówki zniszczyli szafkę odrywając listwę. Nie wypoziomowali prawidłowo nowej lodówki uniemożliwiając starszej osobie korzystanie z niej. Usługa wniesienia lodówki według ekipy dostarczającej powinna wyglądać następująco (cytat) - "powinniśmy [...] lodówkę w przedpokoju i nic nas więcej nie powinno obchodzić"
4 / 5
2012-03-08 08:14:38
Olaf
Jestem bardzo zadowolony, choć lodówka trochę buczy nie mniej jednak nie jest to winą sklepu a samej specyfiku sprzętu.
4 / 5
2012-03-08 06:45:45
Irma
Realizacja zamówienia bardzo dobra. Obsługa i dostawa w Wniesieniem do domu doskonała. Kolo domu duże błoto, a dla Pana który doręczał przesyłkę nie przeszkadzało, żeby wnieś przesyłkę. Ogromny szacunek.
5 / 5
2012-03-06 14:07:18
Arnold
Bardzo dobry sklep, zwłaszcza jeśli trzeba kupić większy sprzęt, a po drodze do domu jest parę schodków :)
4 / 5
2012-03-04 19:01:00
Sebastian
Bardzo korzystna oferta cenowa plus dostawa z wniesieniem na drugie piętro za 69PLN !( kupowałem kuchenkę elektryczną). Termin dostawy został uzgodniony telefonicznie 3 dni przed dostawą. Bardzo uprzejmi dostawcy zabrali do utylizacji starą kuchenkę. Tak trzymać!
5 / 5
2012-03-04 18:22:33
Ewelina
Bez problemów. Towar kupowany na raty. Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia ze Sklepem, ale nie wahałbym się skorzystać z jego usług ponownie.
4 / 5
2012-03-04 14:09:50
Karina
Kupowałam pralkę- sprzęt ciężki, więc opcja z wniesieniem do domu była dla mnie bardzo ważna. Czekałam dwa tygodnie, ale taką opcję zaznaczyłam- była tańsza. Towar przyszedł w umówionym terminie, obsługa szybko sprawna, bez problemu.
1 / 5
2012-03-02 11:17:28
Małgorzata
Brak informacji o terminie dostawy, cała inicjatywa pozostawiona kupującemu.
5 / 5
2012-03-01 18:19:27
Leokadia
Same plusy. Żadnych dodatkowych (oprócz jednoznacznie określonych) kosztów, żadnych ukrytych "niespodzianek". Wszystko jak w zegarku, miło, grzecznie i sympatycznie.
4 / 5
2012-03-01 11:43:25
Fabian
Obsługa bardzo dobra, termin realizacji - zgodnie z ustaleniami, towar dostarczony punktualnie - dziękuję
4 / 5
2012-03-01 08:04:52
Marcin
Wszystko ok, z wyjątkiem możliwości wysłania maila z reklamacją dotyczącą brakujących gratisów.
4 / 5
2012-02-25 19:48:59
Eligiusz
W DOSTARCZONEJ PRALCE STWIERDZILIŚMY USZKODZENIE WĘŻA ODPŁYWOWEGO. TRUDNO BY WYMIENIAĆ TOWAR Z TAK BŁAHEGO POWODU. POWIADOMILIŚMY SERWIS KTÓRY ODMÓWIŁ NAPRAWY GWARANCYJNEJ NATOMIAST SKLEP INTERNETOWY ZOBOWIĄZAŁ SIĘ NATYCHMIAST DO ZWROTU PIENIĘDZY ZA USŁUGĘ SERWISOWĄ DLATEGO BARDZO SERDECZNIE POLECAMY !!!!
4 / 5
2012-02-22 07:10:03
Michał
Towar dostarczono zgodnie z zamówieniem, w czasie, obsługa transportowa bardzo upszejma. Dziekuję.
4 / 5
2012-02-21 16:08:34
Bogusław
Długa przesyłka bo własny transport, ale pozatym wszystko na 5!:)
5 / 5
2012-02-21 15:04:51
Oliwier
W porównaniu do bardziej znanej konkurencji jakość obsługi była rewelacyjna. Dobra cena, błyskawiczny czas realizacji zamówienia i co najważniejsze Panowie, którzy dostarczyli zamówiony przeze mnie sprzęt kulturalni i na wysokim poziomie.
5 / 5
2012-02-20 14:14:52
Karina
Dobry i wystarczający kontakt z obsługa sklepu. Wszystko odbyło się zgodnie z terminami.
5 / 5
2012-02-19 10:32:18
Daniel
Jestem zadowolony, za 69 zł przywieźli lodówkę w umówionym czasie, wnieśli do domu, rozpakowali i zabrali starą lodówkę. Towar był bez uszkodzeń, fabrycznie nowy, oryginalnie zapakowany.
5 / 5
2012-02-17 15:47:13
Roksana
Jestem bardzo zadowolona, towar sprawnie dostarczony do domu mimo dużych gabarytów:)))polecam serdecznie
4 / 5
2012-02-16 10:12:44
Klaudia
Wszystko ok. Miła obsługa, brak zastrzeżeń. Polecam :)
4 / 5
2012-02-16 08:23:20
Izydor
Pralka, którą zamawiałem sprawnie i szybko została dostarczona, starannie zapakowana, w naprawdę atrakcyjnej cenie. Serdecznie polecam i z pewnością wrócę do sklepu przy następnym zakupie.
5 / 5
2012-02-16 07:49:51
Oksana
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, dostarczenie w soboty (duży plus dla osób pracujących), ze sprzętem wszystko ok.
5 / 5
2012-02-15 13:37:36
Marzena
Zdecydowanie polecam ten sklep. Cena pralki bardzo atrakcyjna a dotadkowo opcja odbioru starego sprzętu gratis zdecydowanie zaważyła na wyborze tego sklepu. Polecam!!!
4 / 5
2012-02-13 16:07:47
Alfred
kupno odbyło się bez problemów,towar był dostępny od ręki polecam
5 / 5
2012-02-13 11:43:56
Dymitr
Pomimo braku zasięgu sieci komórkowej (awaria aparatu telefonicznego) oraz nieuporzadkowanej numeracji domów na podbocheńskiej wsi Panom z zespołu dostawczego udało sie zlokalizować moj dom na opłotkach miejscowosci w której mieszkam. Dziekuje za wytrwałosc w rozmowach z autochtonami. Lodówka dotarła w komplecie i bez opóżnienia. Polecam ten sklep innym kupujacym.
5 / 5
2012-02-13 09:02:01
Gabriel
dostosowuja sie do potrzeb klienta
3 / 5
2012-02-12 12:25:18
Jakub
Towar tani, ale nie wiedzą co mają na stanie.
1 / 5
2012-02-10 17:35:56
Józefina
Ten "sklep" dostał ode mnie cztery tygodnie darmowego kredytu, ja w zamian za to kilka obietnic 'w następną sobotę' które nie zostały spełnione. Nie dotrzymują obietnic (że poinformują sami), rzadko odbierają telefony. Jak dla mnie to jest jakiś koszmar i na pewno będę omijał tą firmę szerokim łukiem.
5 / 5
2012-02-10 09:47:15
Eryka
Fajnie, miło, przyjemnie. Polecam :)
3 / 5
2012-02-09 22:54:24
Janusz
Towar zamówiłem mimo zapewnień, że zostanie wysłany zaraz po wpłynięciu pieniędzy. Zapłaciłem, minęło 28 dni a towaru dalej nie było i zamówienie zostało anulowane a pieniądze zwrócone. Potrzebowałem towar, towaru nie było a pieniądze zamrożone. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony sklepu, żadnej odpowiedzi na maile, musiałem dzwonić i sam się dowiadywać, oczywiście miła i rzetelna rozmowa ale towaru jak nie było tak nie ma.
4 / 5
2012-02-06 15:31:56
Leon
Kupiłem 120 kg lodówkę i od samego początku zaznaczali, że jeździ ich tylko dwóch i potrzebna będzie pomoc. Jakby zatrudnili Pudziana to by nie było takich problemów. Mam nadzieje, że skoro odnalazł się w tańcu to w noszeniu lodówek też się sprawdzi? Mam nadzieje, że firma poważnie rozważy moje uwagi. :)
5 / 5
2012-02-06 10:52:18
Eryk
Szybka, sprawna obsługa, wymiana sprzętu bezproblemowa, dostawa planowa w dogodnym terminie; stary sprzęt również został odebrany. Sprzęt działa bez zarzutu; zakupy w tym sklepie to przwdziwa przyjemność.
4 / 5
2012-02-06 07:48:04
Wiktoria
Nie spodziewałam się tak długiej realizacji zamówienia spowodowanej według sklepu wybraniem przeze mnie promocyjnej ceny na dowóz
4 / 5
2012-02-05 12:57:39
Liza
Najlepsza cena produktu, miła obsługa, szkoda tylko, ze towar dopiero po 3 dniach.
5 / 5
2012-02-05 11:21:38
Amelia
Zamówienie zrealizowano bardzo szybko terminowo, małe koszty transportu i cena lodówki przyzwoita w porównaniu ze sklepami sieci handlowych. Jednym słowem IDEALNIE. Lodówkę wniesiono starą zabrano bez żadnych dodatkowych opłat. Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-02-04 21:16:15
Karina
Wszystko przebiegło płynnie i bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2012-02-04 14:07:41
Franciszek
Lodówka dostarczona do mieszkania z bezpłatnym odbiorem starego urządzenia. Polecam sklep w 100%.
5 / 5
2012-02-02 12:10:37
Fryderyk
polecam - 100% zgodnie z opisem
4 / 5
2012-02-01 09:12:50
Paweł
Sklep ok, dobra cena produktu, dobra cena dostawy z wniesieniem. Informacje o zmianach statusu zlecenia regularnie wysyłane na maila. Polecam, jeżeli komuś nie zależy na czasie.
3 / 5
2012-01-31 11:35:01
Romuald
ZBYT DLUGI OKRES OCZEKIWANIA NA ZAMOWIONY TOWAR
5 / 5
2012-01-31 07:16:25
Angelika
Realizacja zamówienia przebiegła wzorowo, zwłaszcza sama dostawa. Panowie zmienili kolejność dostaw do innych klientów tak żeby mi pasowało, zabrali starą pralkę bez mrugnięcia okiem. Polecam.
5 / 5
2012-01-30 11:38:49
Kacper
Kontaktowano sie ze mna w celu ustalenia szczegolow dostawy 2 dni przed terminem. Poniewaz zamawialam pralke do lokalu uslugowego, nie pasowalo mi dostarczenie sprzetu o 6.00 w sobote. Obsluga byla na tyle mila, ze zmodyfikowano trase tak, bym mogla dotrzec do lokalu na 9.00. Bardzo dobrze oceniam poziom obslugi w sklepie i mam nadziej, ze pralka bedzie dzialala rownie skutecznie, jak zadzialala obsluga Sklepu agdzwniesieniem.pl Dziekuje
4 / 5
2012-01-29 20:12:51
Rafał
Po za długim okresem oczekiwania na przesyłkę (2 tygodnie )nie mogę narzekać. Kontakt z sklepem rewelacyjny. Polecam
5 / 5
2012-01-29 13:12:48
Faustyna
Polecam, trochę długi czas realizacji: 14 dni ale jest o tym informacja przed zakupem. Wszystko bez zarzutu.
4 / 5
2012-01-29 11:53:50
Daniela
Długi czas oczekiwania (ok. 3 tygodni na sprowadzenie od producenta), ale b. dobra cena i wszytsko ze sprzętem jest ok. Sama dostawa także bez zarzutu (wniesienie, wytłumaczenie co i jak itp.). Jeśli komuś zależy na czasie, to nie jest sklep dla niego, ale jeśli jest w stanie poczekać 1-3 tygodni, to będzie zadowolony.
1 / 5
2012-01-27 13:06:15
Tamara
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Złożyłam zamówienie 5 stycznia na lodówkę, na stronie sklepu napisane że dostawa towaru do 14 dni!!(wyłącznie w soboty). Dziś 27 stycznia dostałam informację, iż lodówka może najszybciej być dostarczona 4 lutego, bo panom samochód się popsuł! Oczywiście zrezygnowałam z towaru, nie zamierzam instalacji kuchni uzależniać od dostawy lodówki, na którą i tak czekałam cierpliwie ponad 3 tygodnie.
5 / 5
2012-01-27 09:03:14
Bogusław
Transakcja szybka i udana. Duża chęć ze strony sklepu w rozwiązywaniu ewentualnych problemów.
3 / 5
2012-01-24 17:24:20
Janusz
Jedyną rzeczą która mi się nie podobała było brak potwierdzenia otrzymania przelewu.
5 / 5
2012-01-23 11:34:51
Remigiusz
Bardzo nie lubię ,kiedy na stronie sklepu towar istnieje jako DOSTĘPNY , a go nie ma i zamówienie jest anulowane.
3 / 5
2012-01-21 21:15:53
Sonia
Denerwujące jest to że można zamówić coś czego nie ma już dawno na stanie... To świadczy o braku szacunku do klienta :(
3 / 5
2012-01-18 15:12:27
Ludwik
Wystawiają towar, którego nie mają. Potem mają pretensje, że dokonałem przelewu bez potwierdzenia z ich strony że mają towar- pomimo żę przy dokonywaniu zakupu nie ma informacji o konieczności oczekiwania na potwierdzenie przez sklep. Ale pieniądze zwrócili błyskawicznie
4 / 5
2012-01-18 11:52:47
Renia
Nie mogę się za bardzo wypowiedzieć bo była krótka piłka zamówienie towaru odpowiedz że błąd w systemie i sprzętu nie ma.
4 / 5
2012-01-18 06:27:12
Klemens
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, jedynie za wyjątkiem czasu dostawy (10 dni), który mógłby być nieco krótszy. Klient zakupując towar jest jednak informowany o tym fakcie - to na plus. Dostawa uzgodniona przez przedstawiciela sklepu telefonicznie, co do godziny. Panowie z firmy kurierskiej punktualni, mili i uprzejmi, bez jakichkolwiek grymasów niezadowolenia wnieśli towar (ciężki - pralka) na 3 piętro, spytali do którego pomieszczenia mają wnieść, po czym rozpakowali w celu stwierdzenia ewentualnych uszkodzeń, poinformowali o przekazywanych dokumentach, instalacji i prawach gwarancyjnych. Ogólnie polecam wszystkim zainteresowanym ten sklep przede wszystkim z uwagi na konkurencyjne ceny.
5 / 5
2012-01-18 00:09:51
Daniela
Jestem zadowolona z usługi. Zamówiony towar został dostarczony zgodnie ze złożonym zamówieniem w uzgodnionym terminie. W trakcie składania zamówienia, na wszystkie pytania otrzymałam odpowiedź drogą elektroniczną. Polecam sklep agdzwniesieniem.pl.
5 / 5
2012-01-17 07:35:53
Joanna
Mimo że transakcja nie doszła do skutku oceniam sklep na wysokim poziomie, bardzo miły kontakt, szybko wyjaśnione nieporozumienie.
4 / 5
2012-01-17 07:34:03
Herbert
nie mogę pisać opini bo nie foszło do żadnej transakcji
5 / 5
2012-01-15 12:44:45
Cecylia
Zamówienie zrealizowane bez problemów. Towar dostarczono zgodnie z terminem i w należytym stanie. Polceam sklep.
5 / 5
2012-01-15 09:34:01
Edmund
Jakość obsługi bardzo dobra, zamówienie zostało dostarczone w umówionym terminie, polecam wszystkim ten sklep!
5 / 5
2012-01-14 08:00:28
Ludwik
Z uwagi na przerwę świąteczną czekałem na dostawę towaru 14 dni, ale informacja o tym znajdowała się na stronie sklepu. Z każdego zobowiązania sklep wywiązał się doskonale. Polecam wszystkim i nie mam żadnych zastrzeżeń :)
5 / 5
2012-01-13 17:51:39
Olaf
Polecam zakupy w tym sklepie kazdemu. Szybka realizacja zamowienia i wysylka.
5 / 5
2012-01-13 14:30:28
Longin
Szybko, kompetentnie, profesjonalnie - same plusy. No i fakt, że nie trzeba martwić się o wniesienie nowego sprzętu i zabranie starego. Gorąco polecam!
4 / 5
2012-01-12 15:04:05
Marian
Ogólnie OK, dobra komunikacja, trochę długi okres oczekiwania ale to był okres "poświateczny" i jest to zrozumiałe. Mogę polecić wszystkim zakupy w tym sklepie! Pozdrawiam
5 / 5
2012-01-11 20:53:50
Liza
Prosty i satysfakcjonujący zakup
5 / 5
2012-01-11 15:53:32
Beniamin
Polecam sklep. Towar w atrakcyjnej cenie, przywieziony w ustalonym terminie.
4 / 5
2012-01-11 14:20:39
Romuald
Polecam zakupy w tym sklepie. Towar w bardzo przystępnej cenie, dobra obsługa, jedynie czas realizacji dosyć długi, ale wszystko w terminie.
5 / 5
2012-01-11 13:52:37
Joachim
Polecam,fachowy kontakt i dostawa.
5 / 5
2012-01-08 00:15:30
Aneta
Jestem zadowolona ze sklepu. Kontakt z infolinią ok. Wszystko sie zgadzało zgodnie z wcześniej przedstawioną ofertą. Kontakt odnośnie transportu zadawalający. Towar przywieziono o umówionej godzinie.

Rzetelne opinie o sklep zlikwidowany