Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Slippers Family

Slippers Family Opinie 4.6 (458)

Bema 60a
01-225
Warszawa
+48 795 160 846
opinie Slippers Family
4.6
458
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-11-29 09:56:48
Olga
Podejście do klienta - masakra. Buty które otrzymałam miały nie wyciągnięta zszywke na pięcie, zwróconą "wąsami" Do góry... Brak słów! O zwrot pieniędzy trzeba było się upominać 2 razy... NIE POLECAM!!!
1 / 5
2021-11-29 09:56:47
Olga
Podejście do klienta - masakra. Buty które otrzymałam miały nie wyciągnięta zszywke na pięcie, zwróconą "wąsami" Do góry... Brak słów! O zwrot pieniędzy trzeba było się upominać 2 razy... NIE POLECAM!!!
1 / 5
2021-11-25 04:18:36
Magda
Dramat, papucie z filcu Vegan Slippers Family po 4 miesiacach nadaja się tylko i wylacznie do kosza. Nie jest prawda, jak Państwo piszecie na stronie : "podczas użytkowania, w wyniku tarcia, na filcu mogą powstawać zmechacenia. Jest to naturalne zachowanie filcui nie podlega reklamacji". Tkanina, z której wyprodukowaliście Państwo buty okraszajac ja modnym hasłem : "vegan" schodzi z butów całymi płatami, można je golić w nieskończoność ; na ten moment w bucie, na skutek schdzenia kolejnym warstw materiału, wytarta jest dziura i buty nadaja się tylko i wylacznie do kosza. Nadawały się do niego tak naprawdę już w pierwszym tygodniu użytkowania. Zatem 150 zł wyrzucam do kosza razem z butami.
1 / 5
2021-11-14 06:31:33
Grzegorz
Niestety coraz gorszej jakości za coraz wyższa cenę. Wiecznie się rozklejają, skóra okazuje się eko skóra skajem masakra więcej w reklamacji niż na nogach.
1 / 5
2021-08-22 11:16:09
Marta
Niestety nie polecam butów zrobionych z filcu - fatalna jakość wysoka cena, po kilku dniach użytkowania nadają się do kosza. Mechacą się i nic się z tym nie da zrobić. Na moją reklamację Państwo odpowiedzieli, ze to filc i tak ma być i żadnej próby wyjścia z tej sytuacji. Nie polecam ani butów ani tej firmy - wszystko dobrze jak jest dobrze .... buty są już w koszu, a nie minął nawet miesiąc
2 / 5
2021-07-08 11:09:07
Monika
Buty śliczne, ale to że nadają się do nauki chodzenia to wprowadza w błąd. Podeszwa jest tak sztywna że w ogóle nie pracuje.
5 / 5
2020-02-21 10:16:48
Małgorzata
Kapcie dobrej jakosci, wysylka natychmiastowa
5 / 5
2020-02-20 21:39:24
Nina
Szybko sprawnie i super jakość.
5 / 5
2020-02-19 12:01:16
Milena
Świetny produkt, szybką dostawa.
5 / 5
2020-02-17 21:54:50
Konrad
Polecam, wszystko ok, kapciuszki ładne i porządnie wykonane

Rzetelne opinie o Slippers Family