Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Sport XXL Sp. z o.o.

Sport XXL Sp. z o.o. Opinie 4.8 (196)

Krawczyka 1
43-190
Mikołów
(032) 441 99 99
brak obrazu
speedtest
4.8
196
Opinii

Doskonale

5 / 5
2014-02-14 09:38:27
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-30 00:38:30
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 15:37:44
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-19 22:44:07
Emilia
Polecam w 100%. Pracują tam świetni ludzie. Zakupiłam dwa przedmioty po czym jeden, mniej odpowiadający odesłałam. Nie było z tym żadnych problemów. Obsługa na najwyższym poziomie. Pozdrawiam
5 / 5
2014-01-17 18:38:15
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 21:55:35
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie.Serdecznie Polecam, szybciutko, sprawnie naprawde warto tu kupowac, jestem bardzo zadowolona z produktu, jego ceny i sprawnego dostarczenia. :)
5 / 5
2014-01-09 20:37:36
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 09:08:42
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-01-07 12:46:08
Apoloniusz
Kontakt ze sklepem dobry, towar ok, ceny również. Ale daje dwa minusy za: 1) prosiłem o sprawdzenie czy pokrowiec, który chciałem kupić zmieści deskę SNB i buty, otrzymałem odpowiedź, że zmieści się tylko deska. Po otrzymaniu pokrowca okazuje się, że bez problemu mieści i deskę i buty. 2) na liście przewozowym nie podano do mnie nr kontaktowego, przez co przesyłkę otrzymałem po 4dniach, bo w adresie nie podano nazwy firmy do której zamówiłem towar. pozdrawiam A.
5 / 5
2014-01-06 10:49:20
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie,kupilem ochraniacze za male i z wymiana nie ma problemu ,pan Pawel wszystko mi powiedzial jak najszybciej to zalatwic . Polecam.
5 / 5
2014-01-03 09:26:12
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie.Jak zwykle. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 20:29:10
Dawid
Towar, który dostałem nie był zgodny z opisem na stronie internetowej sklepu. Ponadto jeden z butów, jaki otrzymałem zabezpieczony był klipsem antykradzieżowym. Po zgłoszeniu mojej reklamacji zwróciłem buty. Wszelkie, poniesione przeze mnie koszty, w tym przesyłki w obie strony zostały mi zwrócone. Pracownik sklepu przyznał, że wystąpiła pomyłka w opisie towaru na stronie internetowej. Pomimo pomyłki będę nadal klientem sklepu. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 09:54:31
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 11:24:07
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 09:22:13
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 00:49:48
Tadeusz
Szukałem nietypowego rozmiaru, tam znalazłem. Dobry sklep
5 / 5
2013-12-30 11:11:49
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-24 13:57:43
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-24 13:27:07
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-21 16:34:33
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 09:57:07
Błażej
Kompetentna, zaangażowana i pomocna obsługa. Dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 16:35:09
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 12:47:01
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie,świetny i profesjonalny kontakt, znakomite podejście do klienta. Polecam.
4 / 5
2013-12-16 11:30:59
Tomasz
Ogólny bałagan w sklepie na 3 pozycje zamówione tyko 1 była dostępna. po zamówieniu innego modelu okazało się że niema w wybranym kolorze. Dobry kontakt z obsługa sklepu co nadrabia niedogodności. sprzedawca zaoferował zamienniki dla poszczególnych modeli transakcja uległa sfinalizowano. Zwrotu pieniędzy za pierwszy zamówiony kask i przesyłkę(zamawiałem w dniu darmowej wysyłki przy wybraniu innego modelu doliczono koszt przesyłki ) nie otrzymałem do dzisiaj.
5 / 5
2013-12-16 09:56:19
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. " Zuchy" .Polecam.
5 / 5
2013-12-15 22:37:11
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 13:22:03
Roma
Odbieraja telefony, udzielaja informacji, wysylaja w terminie. Wszystko jak najbardziej OK!
5 / 5
2013-12-13 11:31:02
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 17:08:34
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 09:25:59
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 22:33:44
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 11:43:56
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-02 13:13:05
Bronisława
Nie mam uwag. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 10:28:41
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 10:20:20
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 12:03:17
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-26 09:42:28
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2013-11-22 13:54:09
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 10:26:40
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 19:20:14
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 14:46:58
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 10:41:33
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 20:49:28
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 16:58:30
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-17 18:53:32
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-08 10:20:36
Zbigniew
Całość transakcji oceniam Bardzo dobrze. Wszelkie sprawy związane ze znalezieniem i wyborem interesującycj mnie towarów omówiliśmy przez telefon - osoba ze sport xxl była rzetelna i bardzo pomocna. TAK - zdecydowanie polecam.
5 / 5
2013-10-03 15:34:21
Ernest
Super kontakt ze sklepem. Najlepsza cena. Kask taki jak w opisie w super cenie. KUpie tam napewno jeszce nie raz :) kupilem kask k2 rant pro
1 / 5
2013-09-30 15:17:12
Brygida
Nikomu nie polecam. Czekałam na przesyłkę prawie 2 tygodnie. W tym czasie chciałam skontaktować się ze sklepem. Nie otrzymałam odpowiedzi na maile z zapytaniem co dzieje się z moim sprzętem (zapłaciłam z góry), pracownicy nie obierali także telefonu. To był mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie.
5 / 5
2013-09-24 09:38:05
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-21 08:42:42
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 20:31:57
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 19:49:02
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-13 10:50:46
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 17:46:40
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bez żadnych problemów. Polecam1! Jeżeli w przyszłości będę czegoś podobnego potrzebował nie widzę problemu żeby nie skorzystać z oferty ze sklepu.
5 / 5
2013-09-09 14:16:37
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 09:40:28
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Super kontakt z obsługą sklepu - bardzo polecam.
5 / 5
2013-09-03 19:52:29
Marcel
Towar został dostarczony bardzo szybko. Obsługa sklepu była bardzo miło. Polecam
5 / 5
2013-08-30 20:02:49
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 08:56:50
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 11:19:04
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-07 13:11:01
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-31 11:15:09
Izydor
Wszystko super! Bardzo miła i pomocna obsługa. Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam!
5 / 5
2013-07-30 13:21:16
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-15 15:57:21
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wszystko w 100% pozytywnie.
5 / 5
2013-07-15 15:55:10
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Ludzie pracujacy w sklepie sa kompetentni i pomocni.
5 / 5
2013-06-27 22:58:50
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-24 21:18:19
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-24 20:26:19
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-20 10:34:36
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-17 18:46:46
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-07 10:37:58
Jarosław
Z mojego błędu zamówiłem nieodpowiednie wiązania. Nie było problemu z wymianą na odpowiednie.
5 / 5
2013-06-04 22:41:27
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 21:11:41
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 11:13:45
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 09:41:41
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 15:25:21
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Fantastyczna obsługa!! Polecam.
5 / 5
2013-05-27 10:10:42
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-23 11:12:20
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-20 14:50:24
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo fachowa obsługa i bardzo dobry kontakt ze sklepem. Świetne promocje- markowe rzeczy w bardzo dobrych cenach. Robiłam zakupy pierwszy raz, ale jestem pewna, że jeszcze skorzystam z usług tego sklepu.
5 / 5
2013-05-20 11:15:38
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie.Już następnego dnia po decyzji o zakupie korzystałem z zamówinego sprzętu.Pełen [email protected]
5 / 5
2013-05-15 15:44:30
Renia
Wszystko było Ok jestem zadowolony z produktu Szybka dostawa
5 / 5
2013-05-13 10:57:56
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-10 20:18:50
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie.Kontakt na najwyższym poziomie! Polecam.
5 / 5
2013-05-09 02:16:55
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Na pewno wrócę przy następnych zakupach.
5 / 5
2013-05-08 17:55:15
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-08 12:15:06
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam i jeszcze raz polecam!!! Kupiłam rolki K2 Alexis - jak dla początkującej ROLKI trafione, cieszę się że to nie spokey, ponieważ wczoraj koleżance odpadło kółko:) Zawsze tu wróce :) czyli do SPORTXXL
5 / 5
2013-05-08 10:00:33
Dawid
Towar dostałem błyskawicznie, świetnie zapakowany. Jestem bardzo zadowolony, polecam wszystkim!
5 / 5
2013-05-07 09:22:47
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-06 18:32:23
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-04 13:16:23
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-30 09:13:18
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-28 07:22:16
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 16:43:44
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-25 10:51:19
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam.
4 / 5
2013-04-25 10:33:59
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-21 12:31:55
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Pracownicy mili i kompetentni. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 20:48:44
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 16:25:32
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie pomimo kłopotu zwiazanego z koniecznościa odesłania omyłkowej przesyłki na koszt sklepu. Kontakt mailowy i telefoniczny bez zarzutu.Pełne zrozumienie w przypadku problemów.Pomoc w przypadku wątpliwosci zwiazanych z towarem, lub problemami technicznymi.Polecam.
5 / 5
2013-04-03 15:20:32
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kontakt ze sklepam bardzo dobry. Nartki super, zmontowane i wyregulowane zgodnie z wytycznymi. Polecam.
5 / 5
2013-03-30 15:48:26
Edyta
Transakcja przebiegła ekspresowo i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-30 07:25:44
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-25 13:50:48
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
5 / 5
2013-03-22 14:54:53
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-22 13:09:39
Anita
Dobry kontakt ze sklepem. Towar w bogatym asortymencie i dobrej jakości. Serdecznie polecam.
3 / 5
2013-03-21 13:41:08
Beata
hmm,napisac kilka slow o moim przypadku musze ... Zakupilem drobiazg , a mianowicie srube do rolki K2. Oferta wg opisu (kod producenta) , zdjecie dotyczyla orginlanej sruby K2 , nie byloby to dla mnie szczegolnie wazne gdyby nie fakt ,ze sruba K2 ma nietypowy ksztalt. Sruby zamontowac sie nie da bez uzycia szlifierki , jeszcze tego nie zrobilem , ale bede musial. W kazdym razie nie jestem przejety tym iz bede musial przerobic srube , ale rozczarowany bo zabraklo jakiejkolwiek wiadomosci,ze sruba bedzie nieorginalna. Malo tego, po tym jak dostalem paczke , napisalem maila o zaistnialej sytuacji , cisza ... Dlatego wszystko super , ale ocena za komunikacje i jakosc obslugi nie mogla byc wysoka
5 / 5
2013-03-20 12:20:58
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-20 11:57:27
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-20 08:55:29
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-20 07:35:24
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-03-18 10:12:48
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2013-03-16 19:11:56
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-15 14:42:11
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-15 06:57:42
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-01 18:19:54
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-28 19:36:35
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-28 15:36:50
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-28 12:27:31
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-27 20:57:45
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.MAM UWAGI TYLKO DO KURIERA
5 / 5
2013-02-25 08:51:57
Jagoda
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Spodnie narciarskie dokładnie takie jak w opisie. Polecam z 100%, bez żadnych wątpliwości!
1 / 5
2013-02-19 10:42:58
Helena
Towar zamówiłam dziesięć dni temu i jeszcze go nie otrzymałam. Także nie otrzymałam żadnej informacji o przeszkodach do zrealizowania zamówienia. Na mail nikt nie odpowiedział. Nie polecam.
5 / 5
2013-02-19 10:29:48
Sonia
Mimo że rozmowa bardzo kulturalna i miła to ja nie polecę tego sklepu. Mamy XXI wiek i ciężko mi zrozumieć że skoro widnieje na stanach w magazynie to po 2 dniach się dowiaduje że jednak tego nie ma. Zakup miał być prezentem i wyszło jak wyszło...
5 / 5
2013-02-08 08:41:04
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-08 08:21:18
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-06 20:45:55
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-06 20:39:40
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie, jednak zastanawia mnie, jak coś co ma być czarne może mieć granatowy kolor. Jakość jest bardzo dobra, więc polecam;)
5 / 5
2013-01-27 14:09:21
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-24 15:20:52
Liza
Super pomocna obsluga. Po zlozeniu zamowienia, chcialem je zmodyfikowac, co w sumie nie musialo byc mozliwe, ale Pan do mojej prosby podszedl bardzo zyczliwie. Polecam
5 / 5
2013-01-23 18:34:31
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-17 10:34:16
Paulina
Zamówienie przebiegło pomyślnie. Bardzo szybka realizacja. Towar dobrze zabezpieczony
5 / 5
2013-01-13 17:54:45
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2013-01-11 06:53:02
Irma
Towar dostępny do odbioru następnego dnia. Na miejscu bezpłatny montaż wiązań. Polecam!
5 / 5
2013-01-07 18:00:40
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-04 02:33:11
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-02 18:55:49
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 12:24:10
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-24 10:22:23
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 10:07:55
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 09:23:14
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-20 15:16:45
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-17 10:25:20
Seweryn
Odebrałem osobiście więc miałem przyjemność poznać ludzi i zobaczyć sklep. Cała obsługa sklepu bardzo miła i pomocna, sam sklep też bardzo fajny. Polecam
5 / 5
2012-12-16 10:38:10
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 08:56:21
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-16 11:07:56
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Najszybsza wysyłka jaką miałem kiedykolwiek i wzorowy kontakt.
5 / 5
2012-11-06 17:57:49
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 16:59:17
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 12:21:25
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-22 15:35:54
Eliza
szybka reakcja sklepu, towar szybko dostarczony, wszystko zgodne z opisem polecam
5 / 5
2012-10-11 16:56:52
Ksenia
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Uprzejmi i kompetentni sprzedawcy.
2 / 5
2012-10-02 08:37:31
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie, lecz czas realizacji nie do przyjęcia. Status zamówienia na stronie bardzo nieczytelny (masa powtarzających się wpisów).
5 / 5
2012-10-02 07:45:06
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-10 12:10:46
Eugenia
Transakcja błyskawiczna! Polecam.
5 / 5
2012-09-04 10:47:29
Bartłomiej
Sklep warty polecenia. Towar, obsługa na najwyższym poziomie. Polecam
5 / 5
2012-09-01 04:31:02
Herbert
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim.
4 / 5
2012-08-29 09:39:33
Bronisław
Oceniam b.pozytywnie.Mimo iz zabraklo towaru w miedzyczasie otrzymalem lepszy w tej samej/zamawiany/ cenie..
5 / 5
2012-08-23 10:22:34
Inga
Po pierwszysch zakupach w tym sklepie, bez wahania dokonałabym kolejnych zakupów. Zakupiony przeze mnie towar spełnił moje oczekiwania, a ponadto był on cenowo konkurencyjny w porównaniu do innych sklepów internetowych. Plusem jest także bardzo szybka dostawa oraz zerowe koszty przesyłki przy droższych zakupach.
5 / 5
2012-08-22 08:05:17
Oliwia
Szybka, bezproblemowa dostawa. Sprzęt (ławeczka) całkowicie spełnił moje oczekiwania i był w atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2012-08-21 07:55:19
Genowefa
Polecam. Szybko, sprawnie, wszystkie informacje potrzebne przy zakupie na stronie internetowej, zwłaszcza tabele rozmiarów.
5 / 5
2012-08-12 13:25:08
Dalia
Profesjonalne podejście do klienta - pomoc w wyborze, rozwiązanie problemu, uczciwość - POLECAM !!!
5 / 5
2012-08-01 12:23:47
Zygmunt
Super, natychmiastowa i profesjonalna realizacja zamówienia!!! Polecam
5 / 5
2012-07-27 12:49:51
Tadeusz
Polecam ten sklep! Mimo problemu z płatnością który nie był zależny od sklepu Pan obsługujący zamówienie wysłał paczkę za pobraniem. Bardzo dobry kontakt, szybka odpowiedź !
5 / 5
2012-07-24 16:03:25
Leopold
Mała wpadka-do okularów miały być dołączone niebieskie szkła ale ich nie było-sprawa w trakcie wyjaśnienia-będzie ok
5 / 5
2012-07-23 09:10:39
Lucjan
Opis towaru zgodny ze stanem faktycznym, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam
5 / 5
2012-07-22 17:55:36
Sławomira
Bardzo profesjonalna obsługa sklepu internetowego.
5 / 5
2012-07-17 19:31:35
Sandra
polecam sportxxl.pl, szybka przesyłka, cena - mieszcząca się w normie...
5 / 5
2012-06-28 10:44:16
Aniela
Idealny sklep. Wszystko czytelnie przedstawione, opisane, realizacja zamowienia blyskawiczna. Polecam wszystkim
5 / 5
2012-06-20 11:55:12
Eugenia
polecam ten sklep.. Transakcja bez zarzutu!!
1 / 5
2012-06-04 08:40:09
Romana
Komunikacje oraz jakość oceniłam fatalnie ponieważ dzwoniąc do sklepu miałam nieprzyjemność przeprowadzić rozmowę z bardzo nie miła panią. Męska częćś personelu tego sklepu była bardzo uprzejma.
5 / 5
2012-05-06 21:41:41
Aleksander
Bardzo szybka realizacja zamówienia i ekspresowa dostawa. Polecam.
5 / 5
2012-05-02 11:19:09
Janusz
towar dokładnie taki jak prezentowany na zdjęciach w sklepie, dostawa rewelacyjnie szybka, tylko pogratulować profesjonalizmu.
5 / 5
2012-04-23 18:18:32
Bożena
Bez zastrzeżeń! Wszystko się zgadza z informacjami zawartymi na stronie internetowej. POLECAM
5 / 5
2012-04-23 09:30:52
Feliks
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Rzetelna obsługa z ogromną wiedzą o sprzęcie i posiadanych produktach.
5 / 5
2012-04-17 10:38:56
Adam
Kontaktowałem się osobiście przed zakupem ze sklepem. Rzeczowe informacje. Gotowi do wyjaśnień. i pomocy
3 / 5
2012-04-13 08:40:46
Aleksander
Niska cena zakupu nie usprawiedliwia faktu, iż sprzedawca ukrył przede mną uszkodzenia ramy, korby i mostka roweru.
5 / 5
2012-04-06 09:23:02
Jarosława
Bardzo rzetelna obsługa.Sprawna realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-04-03 15:42:03
Marina
Jestem zadowolona z obsługi i otrzymanego towaru.
5 / 5
2012-03-23 07:56:23
Renata
Bardzo sprawna szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Zamówiony towar otrzymałam w ciagu 2 dni.
4 / 5
2012-03-21 11:54:47
Liwia
wysyłka szybka,ale bardzo kosztowna-co do wagi i gabarytu produktu?Ogólnie jestem zadowony w skali:8/10
5 / 5
2012-03-20 00:33:30
Henryk
Rewelacyjny towar w rewelacyjnej cenie.
5 / 5
2012-03-18 19:01:14
Daria
Ekspresowa wysylka i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-02-27 20:54:37
Konstancja
Solidnie i bez problemów zrealizowany zakup, sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-02-27 12:00:40
Julita
Błyskawiczna wysyłka. Polecam
5 / 5
2012-02-20 14:33:47
Konstanty
Wysyłka bardzo szybko zrealizowana, cena towaru w promocji bardzo atrakcyjna.
5 / 5
2012-02-02 13:09:52
Felicja
Szybko i profesjonalnie. Polecam !!!
5 / 5
2012-01-28 17:44:58
Gracjan
Super sklep, super promocje, szybka realizacja.Polecam.
5 / 5
2012-01-27 08:15:26
Wiktor
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Towar świetnej jakości i dotarł błyskawicznie.
5 / 5
2012-01-16 10:47:33
Diana
jesterm bardzo zadowolony.Towar dotarł szybko i w dobrym stanie.
5 / 5
2012-01-15 20:17:53
Donata
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Sport XXL. Otrzymałam towar dużo lepszej jakości niż ten, za który zapłaciłam. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2011-12-22 07:50:45
Joachim
Super kontakt, serdecznie POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2011-12-21 15:54:21
Walenty
Sklep godny polecenia, ze względu na jakość obsługi i asortyment niedostępny w innych sklepach
5 / 5
2011-12-19 10:34:40
Aniela
Bardzo profesjonalna obsługa, zamówiony towar wysłany był tego samego dnia, którego złożyłam zamówienie. Sprzedawca kontaktował się telefonicznie, aby jak najlepiej zrealizować zamówienie. Gorąco polecam!
5 / 5
2010-04-02 08:52:03
Robert
Zamówiłem rower w poniedziałek, a we wtorek miałem go już u siebie. Choć karton nie do końca z tego roweru, to jednak w miarę solidnie zapakowane.
5 / 5
2009-11-25 18:25:14
Bogusława
Narty doszly szybko, za przesyłkę zapłacił sklep, ogólnie same plusy, malutkim minusem jest to, że narty były trochę ubrudzone.
5 / 5
2009-11-04 22:33:52
Kajetan
Co prawda kupiłem tylko kilka drobiazgów, ale za to szybko, tanio i bez problemów. Gorąco polecam.
5 / 5
2009-07-03 11:04:53
Bogna
jestem zadowolona. przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko.
5 / 5
2009-05-19 22:05:01
Fryderyk
Jestem bardzo zadowolony z zakupu dokonanego w sklepie. Zamówiony przeze mnie towar dostarczony był bardzo sprawnie i szybko. Mogę powiedzieć, iż sklep cechuje w pełnej świadomości profesjonalizm i perfekcja.
5 / 5
2009-05-19 19:22:56
Klaudiusz
Bardzo szybka realizacja, towar dobrze zapakowany i ceny też przystępne. Kupiłem narty i jestem bardzo, bardzo zadowolony

Rzetelne opinie o Sport XXL Sp. z o.o.