Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Suo Agnieszka Dyńdo Baby Stars Meble Handmade

Suo Agnieszka Dyńdo Baby Stars Meble Handmade Opinie 2.4 (53)

Kędzierzyńska 17
41902
Bytom
( brak )
opinie Suo Agnieszka Dyńdo Baby Stars Meble Handmade
2.4
53
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-06-18 13:58:14
Justyna I
Pani Agnieszka Dyńdo właścicielka sklepu niestety oszukuje ludzi, nie wysyła zakupionego towaru a po odstąpieniu od umowy nie zwraca pieniędzy. Zamówiłam łozko w jednym z wielu sklepów tej Pani i niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
1 / 5
2024-06-18 03:35:25
Oskar
Oszuści! Sprawa zgłoszona na policję
5 / 5
2024-06-13 01:45:49
Asia
Duży wybór mebli bardzo dobrej jakości do każdego wnętrza oraz stylu. Po zamówieniu narożnika przez internet obawiałam się jakości wykonania ale po otrzymaniu przesyłki efekt był niesamowity. Materiał bardzo przyjemny w dotyku (na taki właśnie liczyłam). Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko, cały czas byłem informowana o etapie mojego zamówienia. Przewoźnik dostarczył narożnik w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2024-06-11 08:51:14
Marta
Wszystko super - blyskawiczny i mily kontakt z dzialem obslugi, personalne podejscie, porady, podpowiedzi, probki wyslane do domu.
5 / 5
2024-06-07 02:17:02
Joanna
Dałam pięć gwiazdek, gdyby można było dałabym więcej.Dostawa w miarę szybko, kontakt na piątkę z plusem,a sama kanapa rewelacja 😄 niezwykle wygodna, zrobiona z dbałością o każdy szczegół.Serdecznie polecam dla osób wymagających i ceniących dobry,wygodny sen.
5 / 5
2024-06-06 07:13:17
Anita
Duży wybór mebli bardzo dobrej jakości do każdego wnętrza oraz stylu. Po zamówieniu narożnika przez internet obawiałam się jakości wykonania ale po otrzymaniu przesyłki efekt był niesamowity. Materiał bardzo przyjemny w dotyku (na taki właśnie liczyłam). Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko, cały czas byłem informowana o etapie mojego zamówienia. Przewoźnik dostarczył narożnik w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2024-06-06 00:52:31
Sylwia
Bardzo polecam sklep, meble pięknie wykonane, a obsługa dosłownie staje na głowie, aby sprostać oczekiwaniom klienta, jestem bardzo mile zaskoczony tak profesjonalnym podejściem, dziękuję za mega zaangażowanie, aby moje meble przyjechały znacznie wcześniej niż było to zaplanowane, oby więcej takich sklepów
5 / 5
2024-06-05 01:43:15
Magda
Szybka wysyłka i dostawa. Bardzo dobry kontakt z kierowcą, ktory dostarcza meble. Produkt dobrze zapakowany, bez żadnych uszkodzeń. Polecam :)
5 / 5
2024-05-29 11:58:27
Karolina
Wszystko super - blyskawiczny i mily kontakt z dzialem obslugi, personalne podejscie, porady, podpowiedzi, probki wyslane do domu.
5 / 5
2024-05-28 13:27:04
Michał
Polecam zakupiony wypoczynek w 100% spełnił nasze oczekiwania
5 / 5
2024-05-28 01:11:00
Karolina
Bardzo profesjonalna obsługa. Otrzymałam szybką i jasną odpowiedź na pytanie i dodatkowo poradę odnośnie wyboru odpowiedniego materiału oraz zasady jego utrzymania w czystości. Szczerze polecam.
5 / 5
2024-05-27 13:06:54
Kamil
Sklep godny polecenia. Wszystko tak jak w opisach. Ceny (niskie!); obsługa (sprawna); dostawa (prawie terminowa); informacja (szybka i aktualna) - czyli wszystko tak jak należy.
5 / 5
2024-05-27 07:20:24
Ela
Jestem klientką która kilkanaście razy zamawiała, nigdy przenigdy nie było problemów. Zawsze jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz kontaktu Głównie kontaktuje się mailowo Polecam tą firmę oraz pracowników
5 / 5
2024-05-27 02:07:14
Kamil
Sklep godny polecenia. Wszystko tak jak w opisach. Ceny (niskie!); obsługa (sprawna); dostawa (prawie terminowa); informacja (szybka i aktualna) - czyli wszystko tak jak należy.
5 / 5
2024-05-25 02:08:10
Marta
Jestem klientką która kilkanaście razy zamawiała, nigdy przenigdy nie było problemów. Zawsze jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz kontaktu Głównie kontaktuje się mailowo Polecam tą firmę oraz pracowników
5 / 5
2024-05-24 08:43:26
Sylwia
Bardzo polecam sklep, meble pięknie wykonane, a obsługa dosłownie staje na głowie, aby sprostać oczekiwaniom klienta, jestem bardzo mile zaskoczony tak profesjonalnym podejściem, dziękuję za mega zaangażowanie, aby moje meble przyjechały znacznie wcześniej niż było to zaplanowane, oby więcej takich sklepów
5 / 5
2024-05-24 00:44:19
Sylwia
Polecam sklep
5 / 5
2024-05-21 08:28:32
iwona
Witam jestem bardzo zadowolona z dostawy łóżka, kontakt bardzo dobry na maile bardzo szybkie odpisywanie, dostałam listy przewozowe a kurier bardzo miły, polecam sklep
5 / 5
2024-05-14 02:43:16
Anita
Polecam jestem naprawdę mega zadowolona z zakupionego zestawu startowego super delikatna tkanina oraz jakość szycia, naprawdę rewelacja.
1 / 5
2024-04-23 04:17:44
Artur
Oszustka i złodziejka od listopada cisza , oddaj pieniądze zlodziejko

Rzetelne opinie o Suo Agnieszka Dyńdo Baby Stars Meble Handmade