Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Super Kocioł

Super Kocioł Opinie 4.8 (161)

Ul. Wojska Polskiego 31
46-310
Gorzów Śląski
730814493
opinie Super Kocioł
4.8
161
Opinii

Doskonale

5 / 5
2024-05-14 15:20:27
Julia
Sklep oceniam bez problemu na 5 gwiazdek. Całość transakcja online rewelacyjnie poszla
5 / 5
2024-04-22 08:26:25
Jarek
Fajny sklep, duży asortyment i potrafią dobrze doradzić, co też na duży plus :)
5 / 5
2024-04-16 03:55:07
Sylwia
Polecam, sklep świetnie działa.
5 / 5
2024-04-15 16:37:54
Sandra
Firma bardzo w porządku. Kupowałam tutaj kocioł gazowy do siebie do domu i to była dobra transakcja.
5 / 5
2024-04-14 05:39:11
Edyta
Drugi raz robiłam tu zakup i tak samo jak przedtem sobie chwalę. Profesjonalnie i szybko!
5 / 5
2024-04-09 05:57:10
Łukasz
Bardzo duży asortyment, kotły jakościowe - obsługa też na plus. Super
5 / 5
2024-04-05 03:55:54
Konrad
Zakup kotła bardzo korzystny, obsługa profesjonalna w doradztwie, jestem bardzo zadowolony!
5 / 5
2024-03-24 13:28:57
Natalia
Bardzo miła i kompetentna obsługa, polecam!
5 / 5
2024-02-23 02:40:58
Sabina
Sklep dobrze nastawiony na klienta, profesjonalny. Zamówienie miałam tu udane.
5 / 5
2024-02-20 02:57:37
Ewelina
Kupilismy stad kocioł gazowy. Transakcja w porządku. Dobra jakość za spoko cenę.
5 / 5
2024-02-19 12:50:49
Krzysztof
Fajny sklep, bardzo dobrze zaopatrzony. Polecam, dostawa też była szybka i sprawna.
5 / 5
2024-02-14 05:28:32
Damian
Dużo kotłów, polecam, naprawdę fajna obsługa która potrafi doradzić w wyborze. Super
5 / 5
2024-01-25 09:26:35
Piotrek
Polecam, świetna pomocna obsługa klienta, bardzo dobrze umieją poradzić wybór kotła. Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z ustaleniami.
5 / 5
2024-01-24 11:21:46
Natala
Przyjemne miejsce do zakupu kotła. My kupiliśmy kocioł gazowy, cena dużo niższa niż u konkurencji.
5 / 5
2024-01-23 04:59:41
Marta
Trafiłam na sklep z polecenia i się nie zawiodłam! Duzy wybór kotłów, a ceny konkurencyjne, kupilismy to co potrzeba :-)
5 / 5
2024-01-22 04:05:11
Maria
Jestem zadowolona po transakcji z tą firmą. Szybko wysłali zamówioną pompę ciepła, wszystko było ok.
5 / 5
2024-01-17 04:13:00
Daniel
Kupowałem kocioł pelletowy Zębiec. Szybka wysyłka i porządnej jakości kocioł. Jestem zadowolony z transakcji.
5 / 5
2024-01-16 04:45:12
Julia
Porządna firma. Kupowaliśmy stąd kocioł gazowy, transakcja udana.
5 / 5
2023-12-26 07:02:42
Ilona
Transakcja z tą firmą okazała się bardzo udana. Dobry kontakt ze sprzedającym. Wszystko poszło szybko.
5 / 5
2023-12-20 03:27:50
Natalia
Wszystko OK. Sklep godny polecenia :)

Rzetelne opinie o Super Kocioł