Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję TaniaKsiazka.pl

TaniaKsiazka.pl Opinie 4.7 (323)

Kolejowa 12 E (parter)
15-701
Białystok
856743619
opinie TaniaKsiazka.pl
4.7
323
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-04-02 16:11:55
Klaudia
Fatalna obsługa
5 / 5
2024-04-02 15:04:36
Paulo
Jeśli człowiek ma czas zastanowić się nad podjęciem decyzji, najczęściej rezygnuje. Żeby podjąć pewne kroki, potrzeba wielkiej odwagi.
1 / 5
2024-04-02 14:37:30
Klaudia
Fatalna obsługa Duży problem z odtworzeniem audiobooków i brak pomocy pracowników
5 / 5
2023-11-08 06:40:08
Jadwiga
Moja ulubiona księgarnia - interesująca oferta dla bibliofilów (i nie tylko), ceny zachęcające, szybka realizacja zamówienia. Polecam tę Księgarnię.
5 / 5
2023-08-06 10:05:00
Jadwiga
Jestem zadowolona z zakupów w tej księgarni - znajduję interesujące mnie i moich bliskich książki w zachęcających cenach, sprawna realizacja zamówienia, przesyłki należycie zabezpieczone na podróż. Polecam tę księgarnię.
1 / 5
2023-03-16 09:16:36
Pracownik
Opóźnienia w zamówieniach norma, dodzwonić się na infolinię koszmar jakiś a jak już dojdzie do rozmowy w sumie nikt nic nie wie straszna organizacja firmy i kłamią pracownicy albo nie wiedzą co się dzieje w firmie. Co do pracy w tej sieci bo tu też mogę się wypowiedzieć. Porażka obiecują złote góry a potem no niestety obowiązków tyle że nie wiadomo że włożyć ręce a kadry siedzą i popijają kawkę ewentualnie przybija pieczątkę bo to im najlepiej wychodzi. Reszta obowiązków jest na pracownikach w ich punktach. Niesłowna firma co do wynagrodzenia zostałam oszukana. Najlepiej mają jak zawsze Ci co są przy korycie czyli Białystok reszta pracowników w księgarni no niestety woły robocze przykre to.
1 / 5
2023-03-06 04:31:06
Robert
Bardzo słaba praktyka tworzenia "promocji", żeby przyciągnąć uwagę ludzi - po czym anulowanie zamówienia. Mimo informacji o "stanie magazynu" ponad 90 produktów podczas dodawania do koszyka. Odradzam, należy tępić takie praktyki.
1 / 5
2023-01-24 09:33:05
Nie doczekawszy dostawy
Niestety zamówienie realizowane w ciągu 2 tygodni. Do tego niestety w dniu przewidywanej dostawy - brak dostawy. Żadnego powiadomienia ze strony sprzedawcy. Odpowiedź na maile też jest zerowa. Nie dość, że wszędzie zamieszczone informacje mijające się z prawdą
5 / 5
2020-02-22 15:43:19
Celestyn
Zakup książki odbył się bez problemu. Dziękuję
4 / 5
2020-02-22 15:26:32
Apoloniusz
Kontakt bardzo dobry szeroki asortyment.
5 / 5
2020-02-22 14:37:54
Barbara
Zdecydowanie godny polecenia. Szybka realizacja zamowienia, dostepna opcja wysylki za granice.
5 / 5
2020-02-22 14:19:57
Eliza
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-02-22 13:37:00
Albert
Super księgarnia. Polecam gorąco
5 / 5
2020-02-22 12:47:18
Martyna
Polecam, dobre ceny. Szeroki wybór
5 / 5
2020-02-22 11:37:02
Eleonora
Lubimy kupować w tania ksiązka
5 / 5
2020-02-22 08:31:46
Gracjan
Szybka wysyłka, książki nowe, dobrze zabezpieczone i oczywiście po rewelacyjnie niskich cenach
5 / 5
2020-02-22 08:00:58
Ziemowit
zakupy oceniam bardzo dobrze.Duży asortyment ,bardzo dobre ceny, dużo promocji.Czytelna i łatwa w obsłudze strona internetowa.
5 / 5
2020-02-22 07:03:57
Józef
Tanio, i szybka dostawa , zadowolona.
5 / 5
2020-02-21 23:52:09
Genowefa
Szybka wysyłka, transakcja bez problemu. Polecam
5 / 5
2020-02-21 23:16:39
Eugenia
Bardzo lubię ten sklep szybka wysyłka. Bardzo polecam ;)
5 / 5
2020-02-21 23:03:20
Elżbieta
Jestem zadowolona na pewno jeszcze dokonam zamowienia.Szczerze polecam
5 / 5
2020-02-21 21:42:23
Lilianna
Ekspresowa wysylka, tanio i dobrze 👍🔝
5 / 5
2020-02-21 21:39:45
Ada
Wszystko zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2020-02-21 21:39:31
Leon
Wszystko sprawnie i szybko. Polecam
5 / 5
2020-02-21 21:09:40
Karolina
Jestem zawsze bardzo zadowolona .
5 / 5
2020-02-21 20:41:43
Felicjan
Szybko, tanio, doskonale. Polecam w 100%
5 / 5
2020-02-21 19:25:21
Franciszka
Super dostawa szybko i w miarę tanio polecam!
5 / 5
2020-02-21 19:19:03
Konstanty
Jak zawsze sprawnie, szybko i tanio.
5 / 5
2020-02-21 19:05:38
Faustyna
Zamówiłam grę planszowa dla mojej chrześnicy. Świetny prezent a przy okazji mnóstwo świetnej zabawy. Zamówienie dotarło do mnie terminowo. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-21 18:28:41
Ksenia
Polecam, sprawnie i bez kłopotow.
5 / 5
2020-02-21 18:19:33
Roksana
Znakomity kontakt, wszystko sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2020-02-21 17:48:39
Oliwier
Wszystko przebiegło bezproblemowo, polecam wszystkim
5 / 5
2020-02-21 17:45:15
Paula
Bardzo miła sprzedawczyni w punkcie na dworcu PKP w Katowicach, zamówiła książkę tego samego dnia tj w piątek i miała być do odbioru w poniedziałek. W sobotę dostałam smsa że już jest do odebrania. Naprawdę super.
5 / 5
2020-02-21 17:27:36
Emanuela
Jestem bardzo zadowolona ze sklepu i z zakupu. Kupiłam nuty na fortepian, 2 zeszyty, rzadko dostępne utwory barokowe. Transakcja bez zarzutu, sklep solidny i godny polecenia.
5 / 5
2020-02-21 17:19:04
Adrian
Kupuję tutaj nie pierwszy raz, zawsze wszystko ok
5 / 5
2020-02-21 16:28:51
Sławomira
Sprawnie i wiarygodnie. Nie mam uwag.
5 / 5
2020-02-21 16:01:16
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-02-21 15:59:27
Kinga
Jesteśmy zadowoleni z szybkiej obsługi oraz natychmiastowej wysyłki paczki.
5 / 5
2020-02-21 15:37:52
Kornelia
Książki nowe ładne szybka dostawa .Polecam
5 / 5
2020-02-21 15:37:44
Kacper
📙 Książka Katarzyny Michalak Drań
5 / 5
2020-02-21 14:59:04
Seweryn
Sklep internetowy odpowiada moim wymaganiom polecę wszystkim.
5 / 5
2020-02-21 14:33:04
Magdalena
W razie opzniemu byłam informowana na bieżąco
4 / 5
2020-02-21 14:24:58
Aga
Zamówienie było dostępne 2 dni później niźli to było deklarowane przy składaniu zamówienia. Poza tym wszystko ok.
5 / 5
2020-02-21 14:14:32
Bernadeta
mam to co zamówiłam i w przystepnej cenie
5 / 5
2020-02-21 14:14:12
Leokadia
Książkę otrzymałam,bardzo dobrze zapakowana,wiadomości o przesyłce bardzo częste i zrozumiałe.Jestem bardzo zadowolana.Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.Kamila
5 / 5
2020-02-21 13:44:57
Paula
Wszystko było w porządku, szeroki wybór książek bardoz dobre ceny!
5 / 5
2020-02-21 13:40:55
Konstanty
Kontakt wzorowy ,super rabaty, idealnie zabezpieczona przesyłka.
5 / 5
2020-02-21 13:38:43
Lech
Atrakcyjna cena i szybka wysyłka, polecam :)
5 / 5
2020-02-21 13:34:50
Oliwier
Wszystko ok tylko trochę długo czekałem
5 / 5
2020-02-21 13:29:35
Romana
Dwa razy kupiłam książki i wiem, że nie są to dwa ostatnie razy, szybko, tanio, rewelacja.
5 / 5
2020-02-21 13:27:15
Arlena
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-21 13:13:51
Nastazja
Doszła bardzo szybko. Dokładnie opakowana. Polec
5 / 5
2020-02-21 13:09:09
Aleksander
Szybko, sprawnie i w przystępnej cenie.
5 / 5
2020-02-21 13:04:56
Michalina
Bardzo szybka wysyłka. Nie było żadnych problemów
5 / 5
2020-02-21 13:00:34
Zenon
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, niska cena. Polecam
5 / 5
2020-02-21 12:26:47
Zygmunt
Transakcja na najwyższym poziomie.
1 / 5
2020-02-21 12:15:43
Zbigniew
Nie dostalem zamowienia. Przesylka zostala zwrocona do nadawcy
5 / 5
2020-02-21 12:12:04
Henryk
Książki dotarły drugiego dnia roboczego, dobrze zapakowane, w doskonałym stanie. Polecam bardzo 🥰
5 / 5
2020-02-21 12:11:40
Bogusława
Zakupy robię tutaj od dawna. Jak do tej pory nie zawiodłam się. Polecam zakupy w tym sklepie :))
5 / 5
2020-02-21 11:57:58
Władysław
szybko i wszystko czego szukałam
5 / 5
2020-02-21 11:54:15
Teodor
Szybko i sprawnie!!! Nie mam zastrzeżeń!!!
5 / 5
2020-02-21 11:37:53
Zygmunt
Jestem zadowolona z zakupów, dobre ceny, szeroki asortyment, sprawna obsługa
4 / 5
2020-02-21 11:36:47
Irma
Bardzo udane, towar nie uszkodzony.
5 / 5
2020-02-21 11:35:25
Wioletta
Bardzo szybko, możliwość odbioru w punkcie bez kosztów przesyłki.
5 / 5
2020-02-21 11:33:26
Kajetan
Wszystko profesjonalnie i na czas.
5 / 5
2020-02-21 11:32:50
Wiesława
Otrzymałam przesyłkę szybko i taką jaką oczekiwałam
5 / 5
2020-02-21 11:30:16
Sylwia
Przystępne ceny i fajne rabaty. Duży wybór książek.
5 / 5
2020-02-21 11:24:40
Marek
Ogromny asortyment w atrakcyjnych cenach
5 / 5
2020-02-21 11:12:48
Apolonia
Bardzo dobrze , książki przychodzą w idealnym stanie , bardzo dobrze zabezpieczone i w ustalonym terminie.
5 / 5
2020-02-21 11:06:29
Barbara
Super oferty nie czekasz długo i są rabaty
5 / 5
2020-02-21 11:03:01
Katarzyna
Uwielbiam zakupy w taniaksiążka. Bardzo duży wybór, szybka wysyłka, rzetelna informacja o dostawie. POLECAM!!!
5 / 5
2020-02-21 10:47:55
Patryk
Zawsze jestem bardzo zadowolona 😏
5 / 5
2020-02-21 10:36:55
Liza
Ekspresowa wysyłka, towar w idealnym stanie
5 / 5
2020-02-21 10:36:13
Irma
Cena fajna, sprzedawca bez zarzutów, dużo promocji i szybko dotarła do mnie
2 / 5
2020-02-21 10:25:15
Arlena
Najbardziej natrętny sklep, jeśli chodzi o wystawianie opinii, jaki znam.
5 / 5
2020-02-21 10:24:49
Zygmunt
Zamówienie zrealizowane szybko, nie drogo. Zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2020-02-21 10:12:49
Agata
Bardzo sprawnie, zawsze odbieram sama, dobrze zapakowane,książki w dobrej formie,polecam
5 / 5
2020-02-21 10:10:06
Edyta
Jedna książka przyszla trochę uszkodzona,kontakt ze sklepem udany.
5 / 5
2020-02-21 10:09:51
Wojciech
Wszystko w jak najlepszym porządku książki przydatne do nauki i dla dzieci do kolorowania
5 / 5
2020-02-21 09:58:58
Zenon
Mega zadowolona. Skorzystam jeszcze nie raz
5 / 5
2020-02-21 09:52:35
Alicja
Szybka i profesjonalna dostawa
5 / 5
2020-02-21 09:45:45
Danuta
Polecam. Korzystam nie pierwszy i nie ostatni raz
5 / 5
2020-02-21 09:45:18
Bogna
Szybko i bez problemu. Polecam jak naj bardziej
5 / 5
2020-02-21 09:42:34
Ilona
jestem zadowolona, będę kupować nadal
5 / 5
2020-02-21 09:41:28
Zbyszko
Produkt zgodny z opisem, dostawa szybka i bezproblemowa
5 / 5
2020-02-21 09:24:03
Kinga
Zdecydowanie polecam ten portal
5 / 5
2020-02-21 09:17:56
Jerzy
Kontakt ze sklepem bardzo dobry
5 / 5
2020-02-21 08:47:29
Tomasz
Szybka realizacja, super ceny.
5 / 5
2020-02-21 07:57:19
Manuela
Super, bardzo fajny sklep, duża dostępność tytułów w bardzo dobrych cenach. POLECAM
5 / 5
2020-02-21 07:28:10
Hubert
Dobrze zapakowane, szybka dostawa, kiedy potrzeba świetny kontakt. Zamawialam po raz kolejny w TK. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-21 07:15:40
Konstancja
Bardzo dobry kontakt, wysyłka się wydlyzyla to sklep informuje o tym, polecam
5 / 5
2020-02-21 06:38:37
Diana
Miła i rzetelna obsługa. Dziękujemy za udzielenie rabatu.
5 / 5
2020-02-20 23:42:51
Marcel
Korzystam z portalu kolejny raz i wszystkim polecam.
5 / 5
2020-02-20 21:41:27
Oleg
Bardzo tanie, i nowe książki. Polecam
5 / 5
2020-02-20 21:38:54
Alina
Jestem bardzo zadowolona. W ciagu dwoch dni otrzymalam pieknie zapakowana paczke. Bez dodatkowych kartonow. DZIEKI.
5 / 5
2020-02-20 21:34:24
Waldemar
Super oferta i przebieg wydarzeń
5 / 5
2020-02-20 21:25:52
Kaja
Jestem zadowolona z zakupów,będę częściej korzystać.
2 / 5
2020-02-20 21:19:35
Sebastian
Uciążliwe. Kilka dni czekania. W końcu wziąłem fakturę i poszedłem do punktu odbioru. A tam ... Pani prosi o okazanie dowodu osobistego ?????
5 / 5
2020-02-20 21:15:36
Lidia
Asortyment produktów pełny, wysyłka szybka
1 / 5
2020-02-20 21:04:14
Arkadiusz
Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2020-02-20 21:00:09
Maksym
Jedna z moich ulubionych księgarni . POLECAM
5 / 5
2020-02-20 20:52:27
Emilia
Świetny sklep - ogromny asortyment, dobre ceny i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-20 20:33:02
Jędrzej
wszystko w porządku, książki wysyłane dzień po złożeniu zamówienia
5 / 5
2020-02-20 19:51:21
Maria
Bardzo dobrze :) jak i również bardzo dobry słownik. Dziekuje:)
4 / 5
2020-02-20 18:43:05
Ireneusz
Dziecko zainteresowało się bardzo
5 / 5
2020-02-20 18:18:38
Dorota
Byłem, zamówiłem, otrzymałem
5 / 5
2020-02-20 16:05:20
Mieczysława
Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa. Duży wybor
5 / 5
2020-02-20 15:46:20
Wera
Bez problemu - zamówione i w sumie zapomniane. Dopiero SMS o paczce przypomniał
3 / 5
2020-02-20 15:34:22
Konrad
Długo trzeba czekać na wysyłkę co jest dużym minusem
3 / 5
2020-02-20 15:31:17
Alberta
Książka przyszła brudna, zaniedbana jakby z drugiej ręki.
5 / 5
2020-02-20 15:14:40
Cyprian
Szybko i bezproblemowo! Polecam;)
5 / 5
2020-02-20 15:14:21
Ryszard
Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa
5 / 5
2020-02-20 15:03:43
Natalia
Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt.
5 / 5
2020-02-20 14:36:03
Helena
Bardzo szybki termin realizacji zamówienia ,
5 / 5
2020-02-20 14:33:57
Oliwia
Super... szybko i profesjonalnie:)
5 / 5
2020-02-20 14:28:26
Cecylia
Wszystko jest super, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-02-20 14:27:50
Seweryn
Wszystko zgodne z opisem, jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2020-02-20 13:22:57
Kajetan
Sprawnie i profesjonalnie. Super kontakt z działem obsługi klienta
5 / 5
2020-02-20 12:49:57
Irena
Bardzo szybka obluga, super rabaty
5 / 5
2020-02-20 12:48:30
Cyprian
Dobry kontakt, szczegółowe informacje o terminie dostawy. Polecam
5 / 5
2020-02-20 12:38:38
Amelia
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia
1 / 5
2020-02-20 12:33:20
Cecyl
Wystawiają książki jako dostępne a nawet tego nie sprawdzą w wydawnictwie, Zero kontaktu ze strony sklepu, jak się do nich zadzwoni twierdzą, że akurat mieli pisać w tej sprawie... Marnują ludziom czas, nie polecam!
5 / 5
2020-02-20 11:13:38
Krzysztof
Były to kolejne udane zakupy na taniaksiazka.pl. Asortyment bardzo bogaty, dużo promocji i miła obsługa. Polecam
5 / 5
2020-02-20 11:13:06
Klaudiusz
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2020-02-20 10:59:59
Jarosław
Sprawnie i jak zawsze wszystko ok
5 / 5
2020-02-20 10:59:50
Wera
Uwielbiam zakupy w taniej książce zawsze bez zarzutu
5 / 5
2020-02-20 10:43:59
Kalina
Bogaty asortyment, duużo zniżek i w razie potrzeby fachowa obsługa.
5 / 5
2020-02-20 10:14:58
Renia
Szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa, książki z rabatem po atrakcyjnej cenie
5 / 5
2020-02-20 10:14:18
Zenon
Jestem bardzo zadowolona. Polecam ....
5 / 5
2020-02-20 09:46:12
Ryszard
Szybko, sprawnie i bezproblemowo
4 / 5
2020-02-20 08:43:38
Sara
Profesjonalna obsługa, pełna informacja o zamówieniu jego statusie, jedyny minus do dość długi czas dostawy, ale niezawiniony przez tanią książkę; generalnie super
5 / 5
2020-02-20 08:26:56
Kazimiera
Jestem bardzo zadowolona, polecam!!
5 / 5
2020-02-20 01:56:22
Barbara
Polecam zakupy na stronie Tania książka.pl. Kuszące rabaty, możliwość zapłaty po 30dniach prze z platformę PayPo. Zawsze jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-19 23:14:25
Eryk
Bardzo dobrze jestem naprawdę zadowolona
5 / 5
2020-02-19 22:22:11
Honorata
Super promocje i bardzo duzy wybor ksiazek
5 / 5
2020-02-19 22:03:31
Milena
Lubie tam kupować, zawsze znajde coś ciekawego albo po lepszej cenie niż gdzie indziej.
5 / 5
2020-02-19 20:55:54
Jacek
Kupiłem książki wszystko ok polecam
5 / 5
2020-02-19 20:16:58
Seweryn
Nie ma nic do opisywania. Działajcie tak jak działacie
5 / 5
2020-02-19 19:56:00
Róża
Szybka dostawa, szeroki wybór książek, gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-19 19:47:49
Emilia
Rabaty super, szybka wysyłka i dostawa. Bardzo lubię zamawiać w tym sklepie książki.
5 / 5
2020-02-19 19:19:22
Judyta
duży wybór, dostępne ceny i szybka dostawa
5 / 5
2020-02-19 18:38:42
Bartosz
sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-19 18:09:27
Liwia
Duży asortyment. Szybka realizacja
5 / 5
2020-02-19 17:05:25
Eryk
szybka wysylka i kuszace rabaty
5 / 5
2020-02-19 16:29:59
Olaf
książka dość tania.Obsługa bez zarzutu
5 / 5
2020-02-19 15:37:29
Ilona
Jak zawsze szybko,łatwo i przyjemnie. Polecem
5 / 5
2020-02-19 14:57:23
Eryk
Wysyłki są szybkie,sprawne i jest do wyboru wiele ciekawych tytułów. I zawsze drobny upominek w formie zakładki do książki.
5 / 5
2020-02-19 14:35:38
Otylia
Sprawna obsługa i komunikacja, mogę polecić
5 / 5
2020-02-19 13:44:51
Antonina
jestem zadowolona z zakupów w taniej książce; nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-19 13:40:00
Wojciech
Były książki które chciałam, cena była przystępna. Paczka przyszła bardzo szybko
5 / 5
2020-02-19 13:37:43
Malina
Szybka realizacja, gorąco polecam!!!
5 / 5
2020-02-19 13:28:30
Inga
Wszystko sprawnie i szybko. Towar w jak najlepszym porzadku. 100% zadowolenoa
5 / 5
2020-02-19 13:13:46
Wincenty
Wszystko w najlepszym porządku. Szybko sprawnie i w dobrej cenie. Plus za godziny pracy i miejsca parkingowe dla klientów. Pozdrawiam.
5 / 5
2020-02-19 13:11:57
Irma
Absolutnie polecam. Było dużo szybciej niż w ofercie.
5 / 5
2020-02-19 13:05:04
Leon
Mega super księgarnia z super mega wyborem tytułów promocji zniżek itp.Bardzo szybka obsługa i wysyłka no i jak komuś brak kasy może zakupić tu książki z opoznioną płatnością lub na raty.Polecammmmmm
5 / 5
2020-02-19 12:25:06
Renia
Sporo ksiazek w bardzo fajnych cenach, polecam
5 / 5
2020-02-19 11:48:49
Bernardeta
Fantastyczny serwis,świetny wybór książek,rewelacyjne ceny
4 / 5
2020-02-19 11:35:34
Ismena
Bardzo dobrze zapakowane.jesrem zadowolona
5 / 5
2020-02-19 11:04:41
Zenon
Bardzo szybka, wygodna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Książki w rewelacyjnej cenie. Polecam
5 / 5
2020-02-19 10:33:43
Felicja
Szybkie odpowiadanie na wiadomości
5 / 5
2020-02-19 08:50:08
Manuela
Bardzo szybko dostałam książkę
5 / 5
2020-02-19 08:37:06
Marlena
Bardzo dobry kontakt, sprawna obsługa.
5 / 5
2020-02-19 08:30:09
Zygmunt
Duży wybór książek w bardzo przystępnych cenach. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-19 07:57:41
Aleksandra
Bardzo fajna ksiegarnia. Przystepne ceny i szybka wysylka. Duzy asortyment. Dokonalam w tym sklepie zakupow kilka razy jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2020-02-19 07:26:22
Aldona
Warto kupować w tania książka - ciekawe pozycje, szeroki wybór.
5 / 5
2020-02-19 06:43:18
Benedykt
Szybko i sprawnie. Jestem zadowolony z obsługi i dostarczonego towaru.
5 / 5
2020-02-19 01:21:19
Jolanta
Sprawne wysłanie przesyłki , tanie i bardzo dobrej jakości książki , wszystko jak w opisie .
5 / 5
2020-02-19 01:16:40
Lech
Wszystko fajnie i dość szybko odrazu czytelna informacja kiedy nastąpi wysyła zamowienia. Da się upolować fajne gry planszowe w atrakcyjnych cenach nie tylko książki
5 / 5
2020-02-18 23:45:56
Tadeusz
szybka wysyłka, towar starannie zapakowany
5 / 5
2020-02-18 23:24:07
Brunon
Duży wybór książek, świetne promocje. Bardzo cieszy mnie możliwość wysyłki za granicę. Polecam.
5 / 5
2020-02-18 22:49:35
Aurelia
Pierwsze zalupy pewnie nie ostatnie
5 / 5
2020-02-18 22:18:27
Eryk
Wszystko sprawnie i bez problemu
5 / 5
2020-02-18 21:45:13
Angelika
Ulubiona księgarnia internetowa
5 / 5
2020-02-18 21:08:32
Marina
Super szybka wysyłka. Książki wspaniałe polecam
5 / 5
2020-02-18 21:08:24
Bernardeta
Wszystko sprawnie, bez zarzutu
5 / 5
2020-02-18 20:45:47
Gustaw
Bardzo lubię dokonywać zakupów w tej księgarni. Jestem bardzo zadowolona. Polecam tym wszystkim, którzy kjeszcze do tej pory nie korzystali z tej księgarni.
5 / 5
2020-02-18 20:34:36
Wiktor
Towar zawsze zgodny z zamówieniem,szybka dostawa. Dużo promocji,atrakcyjne ceny.Uwielbiam u Was kupować
5 / 5
2020-02-18 20:33:10
Dariusz
Nie są to moje pierwsze zakupy w tym sklepie (księgarni). Nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń do realizacji moich zamówień.
5 / 5
2020-02-18 19:24:19
Walenty
Super, szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2020-02-18 19:14:11
Izydor
Jestem bardzo zadowolona z zakupu,szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-18 18:17:11
Wiktoria
Asortyment duzy, szybka realizacja.
5 / 5
2020-02-18 17:52:31
Idzi
Mam zaufanie i nigdy się nie zawiodłam. Przesyłka przyszła szybko, a na tym mi zalezalo
5 / 5
2020-02-18 14:51:42
Cecyl
Bardzo dobra obsługa i szybka.Polecam!!!!!
5 / 5
2020-02-18 14:44:38
Zygmunt
Ba4dzo dobry kontakt. Szybka i sprawba obsluga.
5 / 5
2020-02-18 14:43:19
Patryk
jak najbardziej polecam, super fajnie robi się zakupy szybko i sprawnie :):):)
4 / 5
2020-02-18 14:41:07
Małgorzata
Kontakt sprawny. Trochę długo czekałam na książki
5 / 5
2020-02-18 14:18:52
Andrzej
Paczka przyszła szybciej niż myślałam, obsługa i wszystko poszło sprawnie
4 / 5
2020-02-18 14:08:22
Fabian
Nie o taką książkę mi chodziło.Szukałem książki bogato ilustrowanej dla wnuczek.
5 / 5
2020-02-18 14:00:07
Krystyna
Towar wysłany szybko i sprawnie. Książka była dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2020-02-18 13:53:36
Benedykt
Wszystko OK. Szybka dostawa, dobry kontakt.
5 / 5
2020-02-18 13:18:39
Gracjan
Kontakt b.dobry. Dostawa szybka a pakiet świetnie zapakowany. Polecam bardzo, to kolejne zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2020-02-18 13:10:15
Sylwester
Wszystko prawidłowo, trochę dostawa przydługa.
5 / 5
2020-02-18 12:55:23
Eugenia
Bardzo wspaniale robi się zakupy na tej stronir
5 / 5
2020-02-18 12:47:36
Zuzanna
Zakup książki, szybko i bez zbędnej zwłoki
5 / 5
2020-02-18 11:57:54
Liza
Wszystko na najwyższym poziomie polecam.
5 / 5
2020-02-18 11:42:44
Arlena
Dobry kontakt a przede wszystkim niskie ceny i dobra jakość sprzedawanych książek.
5 / 5
2020-02-18 11:38:17
Michał
Jestem zadowolona. Książka przyszła szybko, ładnie i bezpiecznie zapakowana. Polecam
5 / 5
2020-02-18 09:57:13
Edyta
Wszystko sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2020-02-18 09:41:15
Izabela
Bogaty asortyment, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-18 09:31:51
Aniela
Kupuję książki od kilku lat, nigdy się nie zawiodłem. Następne zakupy też tam zrobię.

Rzetelne opinie o TaniaKsiazka.pl