Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję TECHNICA GROUP

TECHNICA GROUP Opinie 4.2 (297)

Ul. Miłosna 2, Ochaby Małe
43-430
Skoczów
333 00 11 00
opinie TECHNICA GROUP
4.2
297
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-02-19 07:37:24
Ala
Produkty uszkodzone , nie chcą wymienić ,nie można z nimi się dogadać ,wysyłają towar jakby z drugiej reki
1 / 5
2024-02-19 07:34:26
Katarzyna
Niestety nie polecam tego sklepu,jeśli chodzi o reklamacje to sklep nie widzi u siebie winy,wszystko zwala na klienta Czekam już ponad 2 miesiące za złożona reklamacja i zero odzewu.Ani towaru ani zwrotu pieniędzy.Porazka.Ludzie kupcie gdzie indziej ale nie tutaj
1 / 5
2024-02-19 05:29:59
Emilia
Zamówiliśmy Garnek średni 22,4 l o średnicy 360 mm pokrywką ze stali nierdzewnej TECHNICA, Platinum Line Garnek miał być przeznaczony w żywieniu zbiorowym. Niestety po zagotowaniu samej wody zaszedł osadem, zwróciliśmy garnek celem zwroty pieniędzy. Niestety firma wypolerowała garnek przesyłając nam go bez możliwości zwrotu. Ponownie odesłaliśmy garnek by odzyskać pieniądze. Specjaliści oceniający garnek zarzucili nam nalot nieznanego pochodzenia ;) i odmówił zwrotu gotówki. NIE POLECAM !!!
1 / 5
2024-01-31 12:49:44
Sybilla
Dzwonie wiele razy w tej samej sprawie .Co innego mówią, a co innego robia ,olewają klienta.Od kilku dni maja podeslac fv ,zeby kupić polki do chlodziarki na wino. Wiecej u nich nie zrobie zakupów.
1 / 5
2023-09-19 03:00:19
Zbigniew Eliasz
Jestem bardzo nie zadowolony ze sklepu technika, dział obsługa kilienta niekompetentna. Zamówiłem lampy które miałem otrzymać następnego dnia i po trzech tygodniach dalej oczekuje na lampy. Brak jakikolwiek informacji zwrotnej. Unikajcie tej firmy
1 / 5
2023-05-16 10:59:05
Kami
Nie polecam. Zamówiłem wyposażenie kuchni, czas dostawy podano w ciągu 14 dni. Po 14 dniach powiedziano mi, że zapomnieli zamówić mój sprzęt i muszę czekać kolejne 14 dni. Po dwóch tygodniach powiedzieli, że w następnym tygodniu 100% zostanie wysłane. Ponieważ nic nie zostało wysłane, zadzwoniłem na infolinię, po wyrażeniu niezadowolenia, rozłączyli się.
5 / 5
2022-12-30 06:18:09
K&K
Firma godna polecenia, bardzo dobra i miła obsługa, błyskawiczna wysyłka, od zamówienia produktu i zrobienia przelewu, upłynęło 24 godziny a kurier przekazuje mi przesyłkę. Ekspresowa pakowanie wysyłka i dostawa. Firma Godna Zaufania
5 / 5
2022-12-30 06:18:09
K&K
Firma godna polecenia, bardzo dobra i miła obsługa, błyskawiczna wysyłka, od zamówienia produktu i zrobienia przelewu, upłynęło 24 godziny a kurier przekazuje mi przesyłkę. Ekspresowa pakowanie wysyłka i dostawa. Firma Godna Zaufania
2 / 5
2022-12-08 11:35:34
Julia
Zakupiłam kilka produktów gospodarstwa domowego, niestety w niektórych sprzętach była drobna wada, którą udało się naprawić, lecz jeden z nich okazał się wadliwy. Po zgłoszeniu reklamacji, został wysłany do producenta, ale producent nie przyjął reklamacji, a produkt wrócił z jeszcze większym uszkodzeniem tak, że nie nadaje się do użytku, mimo, że był na gwarancji. Technikca Group umywa od tego ręce. Nie odbierali telefonu, nie chcieli mnie słuchać i całą winą mnie obarczyli. Minął czas gwarancji, są chętni by spróbować naprawić sprzęt. Niestety okazało się, że jest w tym momencie jest bardzo uszkodzony. Był użyty zaledwie trzy razy. Jesteśmy rozczarowani takim obrotem sprawy.
1 / 5
2022-11-15 05:14:55
Łukasz
Widzę, że nie tylko moja reklamacja została „olana”. Słabo zabezpieczona przesyłka z łupkową płytą do fingerfood - jedna z płyt pęknięta, nie dało się tego stwierdzić przed zdjęciem folii z produktu. Oczywiście wina kuriera i moja. Reklamacja odrzucona. Firma zaoszczędziła 30 złotych. Jak widać dobra opinia i szacunek dla klienta są warte dla firmy mniej.
1 / 5
2022-11-15 05:14:54
Łukasz
Widzę, że nie tylko moja reklamacja została „olana”. Słabo zabezpieczona przesyłka z łupkową płytą do fingerfood - jedna z płyt pęknięta, nie dało się tego stwierdzić przed zdjęciem folii z produktu. Oczywiście wina kuriera i moja. Reklamacja odrzucona. Firma zaoszczędziła 30 złotych. Jak widać dobra opinia i szacunek dla klienta są warte dla firmy mniej.
5 / 5
2022-11-04 07:07:42
Agnieszka
Towar dostarczono zgodnie z ustaleniami, pierwsza partia już na drugi dzień od zamówienia, na drugą musiałam poczekać, ale byłam uprzedzona, kontakt mailowy i telefoniczny bez zarzutu. Pani Magdalena pomocna i z dużą dozą cierpliwości.
1 / 5
2022-10-11 17:02:20
Kornelia
Słaby kontakt, brak profesjonalizmy, okropnie dlugi czas oczekiwania, brak chęci rozwiązywania problemów i dostępność produktów na stronie nie ma pokrycia w rzeczywistości
1 / 5
2022-09-04 08:50:59
Mateusz
Usiłuje naprawić towar, który jest wadliwy z tytułu reklamacji, a wy najpierw przysyłacie serwisanta, który jedyne co robi to poziomuje sprzęt. Jeśli już okazało się, że sprzęt jest wadliwy i proszę o jak najszybszy odbiór towaru (pomijam fakt, że każecie nam przygotować do wysyłki sprzęt do którego potrzeba czterech silnych mężczyzn). To nie jest mikser, który z powrotem zabiorę do lokalu, tylko lodówka która cały dzień przez wasza niekompetencje musiała stać przed lokalem, a ponadto jestem zmuszony zamknąć lokal wcześniej aby lodówkę ulokować na sali do dyspozycji gości i pracowników, ponieważ w jej miejscu stanęła zastępcza! Proszę o bezzwłoczne ustosunkowanie się do tej sytuacji i załatwienie tematu jak przystało na firmę, której zależy na opinii klientów. Pragnę również przypomnieć ze to kolejny raz kiedy chce zareklamować sprzęt, a wam to przyprawia wiele trudności. Kilka miesięcy wcześniej dostarczyliście nam uszkodzony fizycznie sprzęt i nie raczyliście wymienić towaru na nowy (bo zdrożał) tylko proponowaliście rabat na uszkodzone urządzenie! Jest to mój ostatni zakup w Waszej firmie i żałuję że zostawiłem u Was na zakupach ponad 60 tysięcy złotych.
1 / 5
2022-07-08 14:25:34
Natalia
Czas oczekiwania za każdą zamówioną przeze mnie paczką jest okropnie długi. Wysyłka towaru odbywa się po telefonie upominającym! I to nie zawsze od razu. Brak informacji o dłuższej realizacji zamówienia. To mój ostatni raz.
1 / 5
2022-04-13 16:52:05
Grażyna
Zamawiając w tej firmie należy uważać, najlepiej realizować zamówienia jako osoba fizyczna, a dopiero, gdy towar spełnia oczekiwania - zamówić na firmę. Niestety firma nie akceptuje zwrotów od przedsiębiorców, zatem jeśli cokolwiek jest nie tak - należy się liczyć z kosztami, których nie da się zredukować. Wystarczyłaby odrobina dobrej woli i zrozumienia, ale widocznie nie dla każdej firmy liczy się zadowolenie klienta i dobra opinia.
1 / 5
2022-03-24 03:26:18
Piotr
Koszmar.Długi czas realizacji.Towar ewidentnie wyjechał uszkodzony.Brak zwrotu lub odstąpienia od umowy.Nie polecam!!!!!. .
1 / 5
2022-03-16 04:55:25
Ewelina
Nie polecam! Brak możliwości dokonania zwrotu. Podczas składania zamówienia nastąpił błąd, płatność z góry, po otrzymaniu asortymentu okazało się, że to nie to czego oczekiwaliśmy. Po kontakcie z firmą uzyskaliśmy informację o braku możliwości dokonania zwrotu! Koszt 1200 zł
1 / 5
2022-03-16 04:54:41
Martyna
Nie polecam, brak możliwości zwrotu lub wymiany. Podczas zamawiania nastąpił błąd. Firma zastrzega sobie prawo zwrotu. Było zamówione 144szklanek Timeless 0.45l. Nikt nie chce dokonać nawet wymiany. Ostatni raz zamawiałam na ich stronieee !!!!
5 / 5
2021-08-18 11:44:15
Arek Wiklak
Polecam w 100%. Współpraca od zamówienia do wysyłki bardzo profesjonalna . Zawsze służą doradztwem i pomagają w doborze odpowiedniego sprzętu i dopasowują ofertę do klienta . Pomagają również w technicznych rozwiązaniach jak również służą pomocą w rozwiazywaniu problemów. Jak zakupy to tylko tam.

Rzetelne opinie o TECHNICA GROUP