Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję techwish.pl

Techwish.pl Opinie 4.4 (33)

Ul. Przyjaźni 66 lok. 15
55-030
Wrocław
71 733 62 50
opinie Techwish.pl
4.4
33
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-01-07 16:47:04
Anna
Oszuści. Przy próbie reklamacji i wysłaniu do serwisu twierdzą, że klient sam rozkręca sprzęt i go tym samym psuje... Porażka.
1 / 5
2023-09-19 01:25:16
Pat
MASAKRA!!! KUWETE PRZYSŁALI TĄ ZA 1500 NIE ZA 2500 (ZAKUP PRZEZ OFICJALNY SKLEP) PROBOWALI MI WMÓWIĆ ŻE WYSŁALI DOBRĄ I TO JA JESTEM GŁUPIM IDIOTĄ I SIĘ NIE ZNAM. KARMNIK KUPIONY PRZEZ ALLEGRO OD POCZĄTKU NIE DZIAŁAŁ I GŁUPIE TŁUMACZENIE ZE TO WINA MOJEJ SIECI I ZE NIE UMIEM PODŁĄCZYĆ URZĄDZENIA ... OD INNEGO DOSTAWCY JAKOŚ DZIAŁA I NIE MA PROBLEMU Z TYM SAMYM URZĄDZENIEM TEGO SAMEGO PRODUCENTA!!! NAJGORSZA FIRMA. SPRZEDAJĄ SPRZĘT POWYSTAWOWY A WASZA PACZKA DO WAS NIE TRAFIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAŻAJCIE NA TEN SKLEP BO TO OSZUŚCI !!! JAK BY MOJA FIRMA DOSTARCZYŁA NIE TEN PRODUKT (nikt nie jest nie omylny) TO MÓJ PRACOWNIK JEDZIE W TEN SAM DZIEŃ WYMIENIĆ ZAMÓWIENIE NA PRAWIDŁOWE PO GODZINACH PRACY NA MÓJ KOSZT. ZMARNOWALIŚCIE MÓJ CZAS I NERWY. NIE DBAM O PIENIĄDZE I WASZE GIFTY ZA PROBLEMY KTÓRE ROBI WASZ NIEWYKLWALILKOWANY ZESPÓŁ. A WYSTARCZYŁO SIĘ DOEDUKOWAĆ JAK TO WASZA KONKURENCJA ZROBIŁA BO URZĄDZENIE DZIAŁA PRAWIDŁOWO PO KOREKCIE. MAM NADZIEJE ŻE WŁAŚCICIEL ZROBI WAM TERAZ ROSZADĘ W FIRMIE :))) JA ODRAZU BYM WAS WSZYSTKICH POZWALNIAŁ CO PRACOWALI PRZY TYM :)))
1 / 5
2023-08-23 10:30:59
Piotr
Produkt wysłany szybko. Niestety, zmuszony zostałem złożyć reklamację na zamówiony produkt - bieżnię Kingsmith MC21 - która została ewidentnie odpałowana. Wiadomość z serwisu, który obsługuje Sprzedawcę: "W miejscu przyłączenia ramy podnoszonej jest rozwarstwienie na 2cm które są widoczne mechanizmy fabryczne. Urządzenie tak nie ma i samo z siebie rozjechać się tak nie da, są widoczne ślady próby ingerencji otwierania tego rozkręcenia co świadczy o tym, że urządzenie było przez klienta naprawiane niepoprawnie oczywiście. Dla porównania mamy obok nową bieżnie ten sam model gdzie widać jak powinno wyglądać to miejsce w którym podnosi się." Żadna ingerencja z mojej strony nie miała miejsca. Po co miałbym to robić? Po co miałbym jakkolwiek chcieć ingerować mechanicznie w 40-kilogramowy sprzęt warty 2,5k PLN, mając na niego gwarancję? Styl wypowiedzi serwisanta w "Uzasadnieniu" oraz jego treść pozostawiają wrażenie braku kompetencji. Sprzedający po zgłoszeniu moich zastrzeżeń poszedł drogą spychologii i zasugerował złożenie reklamacji... w obsługującym go serwisie. Techwish jako sprzedawca odpowiada za realizację rękojmi zgodnie z przepisami.
1 / 5
2023-03-28 13:34:52
Joanna
Porażka kompletna. OMIJAĆ JAK NAJDALEJ!!! Z Klienta robią debila, zero szacunku. Sprzedają wadliwe sprzęty, a później umywają ręce. Nie można liczyć na jakąkolwiek pomoc z ich strony, jeżeli już coś jest nie tak. Droga reklamacyjna to jakiś żart. A jeszcze większym żartem jest rozpatrywanie reklamacji i sposób przekazywania „wyniku” - brak możliwości odniesienia się do decyzji, nie raczą nawet skontaktować się i przedstawić możliwych rozwiązań (choćby tych odpłatnych) totalnie NIC! Sprzęt działał 4 dni po czym doprowadził do spięcia, w skutek czego baterie się rozlały. A ja zostaje obdarowana GENIALNĄ odpowiedzią na reklamacje - sprzęt został zalany. No ku*** śmiech na sali! Przy spięciu niedaleko do samozapłonu - takie super urządzenia sprzedają - a później mają wszystko w głębokim poważaniu. NIE POLECAM! TO NAJGORSZY SPRZEDAWCA NA JAKIEGO TRAFIŁAM W ŻYCIU!!!
1 / 5
2021-05-11 04:35:41
Piotr
Nie polecam!!! Złożyłem zamówienie na ponad 2 tys. zł, po czym okazało się, że nie wszystko jest na magazynie choć dostałem potwierdzenie zamówienia. Towar na którym mi zależało dopiero przybywa z Chin i będzie może za 10 dni. Zrezygnowałem z zamówienia a w ramach rekompensaty miałem dostać 100 zł na następne zakupy. Niestety też tego nie otrzymałem gdyż okazało się, że bonus obowiązuje tylko do zamówienia którego nie są wstanie zrealizować. Sklep porażka, sprzedają towar którego nie mają na magazynie, obiecują klientowi marchewkę a jak przychodzi co do czego to klient dostaje kijek. Odradzam!!!
5 / 5
2020-02-18 10:07:09
Leon
Super szybko załatwione, pełen profesjonalizm
5 / 5
2020-02-17 19:41:30
Robert
Super szybka dostawa. Polecam ten sklep
5 / 5
2020-02-13 08:03:41
Mikołaj
Rewelacja. Polecam. Szybko, sprawnie.
5 / 5
2020-02-04 15:14:08
Celestyn
Szybko i porządnie zapakowane. Filtr powietrza.
5 / 5
2020-01-27 09:39:31
Liwia
Dostawa zamówienia bardzo szybka. Dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2020-01-24 16:19:14
Alfred
Wszystko sprawnie bez zarzutów
5 / 5
2020-01-23 10:14:17
Gabriel
Oczyszczacz kupiony na fajnej promocji doszedł ekspresowo. Ze sklepem nie było żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2020-01-22 19:12:56
Emil
Super kontakt poprzez Facebook natychmiastowy,
5 / 5
2020-01-22 14:46:10
Filip
Zakup udany, towar OK. Polecam
5 / 5
2020-01-15 15:52:10
Lucjan
Zamawiając oczyszczacz powietrza Mi Air Purifier 3H w dodatku w cenie promocyjnej, miałem pewne obawy czy zamówienie faktycznie zostanie zrealizowane, ponieważ sklep nie posiada długiej historii a ilość opinii klientów była mała. Dlatego na wszelki wypadek zamówiłem dostawę przedmiotu za pobraniem. Obawy były jednak bezpodstawne, zamówienie zostało zrealizowane bez zwłoki, przesyłka kurierska dotarła bardzo szybko, faktura przesłana mailem. Oczyszczacz nówka, zapakowany fabrycznie. Już uruchomiony, spisuje się świetnie, a przede wszystkim jest b. cichy w trybie nocnym, nie przeszkadza w śnie utrzymując w sypialni całą noc minimalny poziom PM 2,5. Polecam.
5 / 5
2020-01-15 11:19:01
Dymitr
Skorzystałem z szybkiej okazji na towar w bardzo dobrej cenie. Przyszedł szybko, wszystko w porządku, instrukcja, kabel - wszystko po polsku.
5 / 5
2020-01-10 21:28:28
Julian
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2020-01-10 13:57:25
Franciszek
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, rewelacyjne ceny.
5 / 5
2020-01-09 18:54:39
Konstanty
Bardzo szybko i sprawnie realizują zamówienia
5 / 5
2020-01-08 21:53:04
Waldemar
Trochę się obawiałem nowego sklepu, ale wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-08 20:32:40
Wojciech
Jestem zaskoczony jakością obsługi. Kupiłem pobraniowo, bo sklepu nie znam, ale wszystko rewelacja - pełen profesjonalizm. Świetna cena, polecam gorąco!
5 / 5
2020-01-08 20:29:44
Arlena
Sklep godny polecenia. Świetny PR i wprowadzenie promocji we właściwym czasie
5 / 5
2020-01-08 20:12:16
Bogusława
Wbrew pozorom porządny sklep, dobry kontakt, towar cały i zdrowy dotarł szybko:)
5 / 5
2020-01-08 19:47:41
Irma
Polecam sklep. Zakup jak i wysyłka bez problemów.
5 / 5
2020-01-08 18:53:11
Sara
Polecam! szybko bezproblemowo i po atrakcyjnej cenie:)
5 / 5
2020-01-08 18:48:42
Edward
Pełen profesjonalizm i 100% zadowolenia. Polecam
5 / 5
2020-01-08 17:54:09
Włodzimierz
Super sklep, wszystko szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2020-01-08 16:57:16
Lech
Takiej obsługi klienta życzę każdemu sklepowi internetowemu :)
5 / 5
2020-01-08 16:23:44
Alicja
Wszystko poszło super sprawnie - list przewozowy po 2 minutach od złożenia zamówienia.
5 / 5
2020-01-08 10:23:05
Luba
Wszystko super, wysyla po godzinie od zamowienia a dostawa na nastepny dzien roboczy. Towar zgodny z opisem, kupiony w atrakcyjnej cenie. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2020-01-03 11:57:50
Błażej
Szybka wysyłka, doskonała obsługa.
5 / 5
2019-12-30 14:10:10
Ernest
Bardzo szybka obsługa zamówienia, towar został wysłany tego samego dnia. Do tego zakupiony produkt został bardzo dobrze zabezpieczony przez nadawcę. Obsługa klienta przez system sklepowy również najwyższy poziom. Możliwość założenia użytkownika z historią zamówień w sytuacji gdy transakcji dokonano jako gość, automatyczna wysyłka faktury na mail to w prawdzie małe szczegóły które świadczą jednak o profesjonalnym podejściu do nabywcy. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-12-13 06:00:20
Honorata
Pełen profesjonalizm i błyskawicznie szybka wysyłka. Polecam!

Rzetelne opinie o techwish.pl