Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję TestujPredkosc.pl

TestujPredkosc.pl Opinie 5.0 (21)

W internecie
00-001
Polska
( brak )
opinie TestujPredkosc.pl
5.0
21
Opinii

Doskonale

5 / 5
2024-05-16 07:30:22
Piotr
W sieci istnieje mnóstwo speed testów do weryfikowania prędkości łącza. Od dłuższego czasu poszukiwałem rozwiązania, które dostarczy mi silnych argumentów do pokazania, że domowy Internet nie osiąga takich parametrów, jak deklarował operator. Ten speed test rzeczywiście wyraźnie odbiega od innych, dostępnych w Internecie speedtestów. Śmiało mogę polecić!
5 / 5
2024-05-16 07:30:11
Patryk
Od dawna przeczuwałem, że jakość łączy nie jest taka, jak wskazano w umowie. Wykonany przed momentem test dodatkowo potwierdził, że mam rację. Po weekendzie wysyłam zażalenie do dostawcy Internetu. Wy również nie dajcie się oszukiwać. Wykonajcie bezpłatny test jakości światłowodu, gdy tylko odnowicie umowę z wybraną firmą.
5 / 5
2024-05-16 07:29:57
Arkadiusz
Godny polecenia, profesjonalny speedtest dostępny za free. Kliknęłam start, poczekałam i po niecałej minucie już mogłam odczytać wyniki. Dużym atutem jest to, że na stronie z narzędziem znalazła się krótka instrukcja, jak właściwie przeprowadzać speedtest, żeby pomiary były obiektywne. Okazało się, że kiepski Internet to nie wina operatora, ale prawdopodobnie tylko moja.
5 / 5
2024-05-16 07:29:41
Karol
Najbardziej miarodajny, darmowy speedtest jakiego kiedykolwiek używałem! A uwierzcie, że trochę ich było... Speedtest analizuje szybkość downloadu, szybkość uploadu i ping - z naprawdę rekordową dokładnością. Ja testowałem swój Internet przy połączeniu z siecią kablem, bo w przypadku Wi-Fi wyniki mogą wyjść przekłamane.
5 / 5
2024-05-15 04:39:52
Franciszek
Najbardziej miarodajny, darmowy speedtest jakiego kiedykolwiek używałem! A uwierzcie, że trochę ich było... Speedtest analizuje szybkość downloadu, szybkość uploadu i ping - z naprawdę rekordową dokładnością. Ja testowałem swój Internet przy połączeniu z siecią kablem, bo w przypadku Wi-Fi wyniki mogą wyjść przekłamane.
5 / 5
2024-05-14 06:48:03
Oleg
Nareszcie ktoś stworzył test łącza, który jest darmowy, pozwala sprawdzić więcej parametrów, a nie tylko prędkość, daje wiarygodne wyniki i zawiera przyjazną instrukcję obsługi – zrozumiałą dla takiego laika jak ja. Ku wielkiemu zaskoczeniu nasz domowy internet jest prawie tak szybki, jak zapisano w umowie. Szok 😉. Z czystym sumieniem polecam i dziękuję twórcom za fantastyczne, bezpłatne narzędzie. Nie szukam dalej.
5 / 5
2024-05-03 06:46:27
Alex
Zanim trafiłem tutaj, uznawałem tylko pro.speed test, jednak do wykonania pomiaru certyfikowanego wymagane jest założenie konta użytkownika. Przerzuciłem się na test z tej strony, bo wyniki wychodzą identyczne i nie ma tylu warunków do spełnienia. Polecam!
5 / 5
2024-04-12 06:45:24
Marcin
Wcześniej korzystałem tylko z zagranicznych testów jak speed test Vodacom co za szczęście że trafiłem na testujpredkosc.pl. Ten test bada prędkość łącza, ping i parę innych parametrów w czasie rzeczywistym. Na stronie można też znaleźć różne statystyki pomocne przy wyborze nowego operatora i dużo praktycznych porad. Zaglądam regularnie.
5 / 5
2024-03-11 04:39:22
Waldemar
Bez dwóch zdań najbardziej wiarygodny net speed test jakiego używałem w ostatnich kilku latach! Przetestowanie prędkości internetu jest szybkie i intuicyjne – myślę, że dla każdego, nie trzeba być ekspertem. Ja akurat przeprowadzałem test internetu UPC, bo miałem wrażenie, że mój dostawca nie wywiązuje się z warunków umowy. Dodatkowo strona, na której znajduje się dedykowany tester prędkości UPC, podejrzanie często nie chce się ładować, przynajmniej na moim laptopie. Ostatecznie pomiar prędkości internetu z wykorzystaniem tego testu wykazał, że przyczyna tkwi gdzieś indziej. To jedyny, według mnie, godny zaufania tester prędkości internetu na naszym rynku. Dodatkowa gwiazdka za to, że jest za darmo.
5 / 5
2023-06-15 04:39:12
Michał
Test prędkości łącza działający bardzo podobnie jak speed test Ookla, ale w mojej ocenie ten tutaj generuje wyniki szybciej i są one lepiej widoczne. Dodatkowo na stronie zamieszczono link do innego testera prędkości, więc można potem porównać wyniki z obu narzędzi. Korzystałem w przeszłości z rozmaitych rozwiązań do sprawdzania prędkości internetu, jak speed tester Netia (mam internet i telewizję z Netii), Speed by Ookla i speed test Komputer Świat, więc mam porównanie. Dodam tylko, że każdy miernik prędkości internetu wymaga przestrzegania instrukcji jego autorów. To niezbędne dla uzyskania wiarygodnych wyników.
5 / 5
2023-04-11 04:38:34
Marcin
Bardzo dobre narzędzie korzystam z niego odkąd pokazał mi je kolega. Wcześniej nie sprawdzałem nigdy jaką mam prędkość, jaki ping itp ale teraz uważam że warto wiedzieć jaką prędkośc sie osiąga i czy jest zgodna z zapisem na umowie. Ogólnie jest to bardzo proste narzędzie gdzie nie trzeba posiadać wiedzy informatycznej. Mój wynik to 96 pobieranie, 11 wysył przy umowie 100/12 więc nie ma tragedii operato się sprawdza.
5 / 5
2023-02-21 05:47:26
Gamer
Mój operator nie dostarcza mi parametrów zgodnych z parametrami zapisanymi na umowie i gwarantowane przy zamówieniu usługi. Przez długi czas poszukiwałem odpowiedniego narzędzia do sprawdzenia parametrów mojego łącza i po przetestowaniu naprawdę wielu testerów wkońcu trafiłem na odpowiedni czyli testujpredkosc.pl Za każdym razem wynik jest można powiedzieć taki sam nie ma rozbieżności. Obsługa bardzo prosta, wszystko ładnie opisane nie trzeba żadnej wiedzy informatycznej. Wcześniej korzystałem z narzędzia który polecał mi swój operato internetowy ale szybko się domyśliłem i to było prawdą że wyniki były mocno zawyżane. Teraz to już wiem i mam podstawę aby reklamować usługę.
5 / 5
2023-01-10 05:39:13
Ola
Na tą chwile korzystałem z wielu testerów dostępnych w internecie międzyinymi Ookla i google. Moim zdaniej ten speedtest jest wiarygodniejszy, wyniki za każdym razem są zbliżone do siebie nie ma rozbieżności jak w innych testowanych testerach. Miałam problem z oglądaniem filmów i słuchaniem muzyki, wiecznie coś mi przycinało i zaczynało buforować, nie mogąc oglądnąć ulubionego serialu. Speed test pomógł mi sprawdzić i potwierdzić moje przypuszczenia że prędkość nie jest zgodna z zapisem na umowie które obiecywał mi operator. Zgłosiłam to do operatora i czekam na reakcje i naprawę mojego łacza internetowego. Polecam ten o to speedtest nie tylko do sprawdzenia prędkości ale także inne istotne parametry np. ping. Dzięki TestujPredkosc nie nabije już mnie nikt w butelkę. Polecam narzędzie
5 / 5
2022-11-17 09:19:12
Speedi
To jedyny spośród wynalezionych przeze mnie testerów prędkości łącza tzw speedtest-ów, który pokazuje zbliżone lub nawet takie same wyniki, jak certyfikowane speed testy. Polecam jeśli dużo używacie internetu i zależy wam na sprawdzeniu czy prędkość osiągalna zgadza się z zapisem na umowie. Wcześniej robiłem testy z speetesta który poleca mój operator ale nie było to moim zdaniem za wiarygodne, wyniki były zawyżone, dlatego postanowiłem przeszukać za pomocą google internet i znaleźć wiarygodny i bezpłatny tester.
5 / 5
2022-10-25 13:51:28
Lucjan
Testerów prędkości jest wiele w internecie ale przeważnie większość z nich robione są tak żeby zawyżały wyniki, tak moim zdaniem robią duże koncerny internetowe aby klienci nie mieli powodów do reklamacji. U mnie łącze bardzo kulało filmy przycinało wiecznie buforowało, dzieci moje ciągle narzekały że bajki się nie da oglądnąć a teste rekomendowany przez operatora pokazywał wynik zbliżony do zapisu na umowie. Ten oto speed tester pokazał że jednak nie jest tak kolorowo. Wyniki oczywiście przesłałem do operatora aby poprawił mi łącze. Mam nadzieje że będzie to poprawione i skączą sie wieczne pretensje moich dzieci i będe miał spokój, a sam bedę mógł korzystać ze spotify bezawaryjnie. Polecam narzędzie.
5 / 5
2022-08-03 12:13:20
Sławomir
Jeden z niewielu na naszym rynku speed test, który oferuje miarodajne, wiarygodne, powtarzalne wyniki. Moim zdaniem przedstawia rzeczywiste możliwości internetu. Jako doświadczony gracz i klient różnych, lokalnych i ogólnopolskich operatorów , miałem okazję sprawdzić prawdopodobnie wszystkie znane i te mniej znane, darmowe strony do testowania szybkości łącza. Obecnie ten na tej właśnie stronie to mój ulubiony speedtester. Przedtem do testowania prędkości łącza głównie korzystałem ze speed testu T-mobile, ponieważ T-mobile speedtest dodatkowo wyświetla ocenę łącza gier on-line, ale na moje oko ten tester dość mocno zawyża wyniki. Dlatego najlepszym jest TestujPredkosc.pl który niedość że bezpłatny to nie zawyża wyniuków. Polecam
5 / 5
2022-07-21 14:53:27
Ania
Dłuższy czas borykałam się z problemem prędkości. Byłam przekonana że wina jest po stronie operatora ale okazało się że miałam problem z routerem WiFi. Problem pomógł mi rozwiązać ten o to właśnie speedtest. Po kolei odłączałam urządzenia które mam podłaczone do sieci, switch, router, drukarka, tuner TV. Po każdym odłaczeniu jednego urzadzenia zrobiłam test prędkości aż natrafiłam na felerny router. Po odłaczeniu routera a wpięciu się komputerem bezposrednio w pierwsze urządzenie udostępniające internet odrazu odczułam różnicę prędkości a speedtest tylko to potwierdził. Teraz mogę się cieszyć ponownie szybkim łączem, telewizja online nie przycina, muzyka na spotify chodzi płynnie. Ciekawostke dodam że dla porównania w momencie gdy nie działało poprawnie zrobiłam test tester rekomendowanym przez mojego dostawcę i wynik wyszedł zbliżony do zapisu na umowie, a internet mimo to źle chodził. Dlatego testujpredkosc.pl oceniam w jak najwyższej skali możliwej i dostaje ocenę 5. Polecam
5 / 5
2022-06-05 04:44:23
Rafał
Intuicyjny speedtest. Porównywałem z wieloma innymi speetestami i ten oto wydaje mi się najbardziej wiarygodny nie oszukujący. Moim zdaniem duże koncerny internetowe posiadają własne testery które rekomendują i polecają aby z nich korzystać, więc dlatego wolałem poszukać niezależne narzędzie do pomiaru prędkości jakim jest TestujPrędkość. Dzięki temu testerowi wiem co mam i czy jestem robiony w "banbuko" przez swojego operatora. Jak na tą chwile wynik testu zbliżony do zapisu na umowie. Polecam
5 / 5
2022-05-19 23:02:11
Grzegorz
Speedtest TestujPredkosc.pl to popularny serwis internetowy, który umożliwia przeprowadzenie testu prędkości łącza internetowego. Dzięki niemu możesz szybko i łatwo sprawdzić oczywiście bezpłatnie, jaka jest prędkość pobierania i wysyłania danych w Twoim łączu internetowym. Ten o to speedtest przeprowadza na podstawie wysyłania i pobierania próbek danych z serwera, który znajduje się najbliżej Twojego połączenia internetowego. Wyniki testu speedtest mogą być przydatne, aby sprawdzić, czy łącze internetowe działa zgodnie z oczekiwaniami, a także, aby określić, czy prędkość internetu jest wystarczająca do korzystania z usług wymagających wysokiej przepustowości, takich jak streaming wideo czy gry online. Dzięki niemu sprawdzimy czy operator który udostępnia nam łącze internetowe nie oszukuje i nie przycina nam prędkości w stosunku do zapisu deklarowanej prędkości na umowie. Narzędzie jest bardzo prostę w obsłudze, nie potrzeba być informatykiem aby obsłużyć narzędzie. Na tle innych testerów TestujPredkosc okazał sie najbardziej wiarygodnym. Polecam
5 / 5
2022-04-11 14:17:38
Henryk
Miałem problem z internetem, a konkretnie z prędkością. Byłem pewny że problemem jest dostawca internetu a okazało się że miałem podłaczone bardzo dużą ilość urządzeń korzystających z internetu i przez to mocno obciążone łącze. Problem pomógł mi rozwiązać właśnie speedtest program do testowania prędkości TestujPredkosc.pl Porównywałem wiele testerów płatnych i bezpłatnych i to oto narzędzie okazało najlepsze. Więc nie ma co obwiniać z góry swojego operatora tylko dokładnie sprawdzić gdzie leży problem. Polecam

Rzetelne opinie o TestujPredkosc.pl