Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję TIM

TIM Opinie 4.9 (741)

Ul. Powstańców Śląskich 2-4
53-333
Wrocław
713761600
brak obrazu
4.9
741
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-05-14 10:12:56
Felicjan
Już wcześniej korzystałem z tego sklepu. Pełen profesjonalizm. Polecam.
5 / 5
2015-05-14 10:08:59
Helena
Towar przyszedł taki jaki zamówiłem,żadnych pomyłek. Był dobrze zapakowany oraz bez uszkodzeń.Polecam.
5 / 5
2015-05-10 20:03:36
Lesław
Bezproblemowe zakupy, szybka dostawa
5 / 5
2015-05-09 20:26:42
Pola
Sklep jest super polecam wszystkim.
5 / 5
2015-04-26 15:19:36
Diana
Swietny sklep. Bkyskawiczna reslizacja zamowienia. Najkepsze ceny
5 / 5
2015-04-23 18:13:14
Aurelia
Super sklep. Błyskawiczna dostawa
5 / 5
2015-04-22 22:47:42
Ireneusz
Korzystam , doradcy są operatywni ale dużo czasu i cierpliwości tracę na próby oceny zakupu , bo to kody nie tak to innym razem mail itp. Komplikują coś jak Polacy czego nie należy komplikować , ale zrobić prosto jak np. w sklepie opon jest oceń i oceniam , a część wchodzi z automatu bo mają moje dane . Jeżeli teraz coś ponownie sie skomplikuje z czymś tam? np. po naci,śnięciu zapisz opinie lub po imieniu itd. to kasuje te informacje oceń i oceń na dwie poczty i tyle KROPKA.
5 / 5
2015-04-20 14:11:43
Eliza
Szybko, konkurencyjna cena - pełen profesjonalizm!
5 / 5
2015-04-10 19:51:08
Ludwika
Szybka realizacja zamówienia do tego najniższa cena na rynku polecam.
5 / 5
2015-04-08 11:52:58
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-01 17:22:44
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 21:24:53
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 09:28:08
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-23 16:15:33
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 11:39:26
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 14:45:14
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 17:33:53
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-17 18:10:02
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-15 18:44:31
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 21:41:20
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 09:27:08
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 09:25:35
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 18:49:27
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 16:37:06
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 15:11:04
Izyda
Bogaty asortyment, atrakcyjne ceny, profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2015-03-07 18:42:31
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-07 07:55:57
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-05 19:52:23
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-04 15:06:01
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie.Przesyłka ekspresowa. Polecam.
5 / 5
2015-03-04 11:40:32
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-02-27 09:32:07
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-25 21:16:18
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 18:20:42
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 12:32:36
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 08:00:44
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-21 17:36:52
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 13:33:35
Sławomira
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-17 09:16:45
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 12:29:25
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-15 13:15:35
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Krótko i konkretnie :);) Naprawdę polecam
5 / 5
2015-02-13 20:40:48
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 15:14:05
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 14:50:49
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-06 21:45:57
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 18:29:50
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 12:12:35
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 14:11:43
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Prosty wybór materiałów i przy w moim przypadku dostawa gratis, cene leprze niż w "zaprzyjaźnionej hurtowni" POLECAM
5 / 5
2015-02-02 11:15:22
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-30 10:36:55
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-30 09:30:54
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 09:57:52
Bogusław
Bardzo polecam. Podobne zamówienie próbowałem złożyć w dwoch innych sklepach (wyzej indeksowanych w temacie przewodów HiFi) i w obu wystapily problemy: jeden nie akceptuje płatności kartą, a drugi po złożeniu zamowienia informuje ze jednak nie ma produktow w magazynie i anuluje zamowienie. Zatem szybka i bezproblemowa realizacja zamowienia przez Bank Kabli byla tym bardziej pozytywnie odebrana.
5 / 5
2015-01-28 18:14:19
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 17:16:38
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 10:20:07
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobre wsparcie techniczne ze strony sklepu. Polecam.
5 / 5
2015-01-23 14:59:26
Zdzisława
Pełen profesjonalizm, w przeciwieństwie do wielu innych e sklepów. Bardzo polecam.
5 / 5
2015-01-22 23:13:08
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-22 11:42:34
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 22:44:31
Krystian
Zrobiłem już dwa razy zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony z przebiegu zakupów. Szybka wysyłka i ceny zadowalające w porównaniu z konkurencją Szkoda tylko ze nie ma w ofercie modółów Polecam sklep
5 / 5
2015-01-21 09:23:49
Iwona
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Sprzedawca sam zadzwonił żeby wyjaśnić niejasności i upewnić się. Szybka wysyłka.
5 / 5
2015-01-18 23:36:49
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-16 08:55:47
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-15 16:57:28
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Zgapiłam się i złożyłam niekompletne zamówienie z darmową przesyłką po czym złożyłam drugie zamówienie na mniejszą kwotę do której przesyłka była już płatna.Skontaktowałam się z firmą żeby zapytać czy da się połączyć te dwa zamówienia by nie płacić za przesyłkę,okazało się,że nie ma żadnego problemu.Pan z firmy już zrobił to nawet przed moim telefonem gdyż domyślił się mojej gafy.Inteligentna i bardzo miła obsługa. telefonem
5 / 5
2015-01-15 12:49:34
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 23:54:33
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar super jakosci i taniej niz u konkurencji. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 11:01:57
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-12 19:53:29
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-09 16:51:20
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Czytelna strona internetowa sklepu. Dla osób choć pobieżnie zorientowanych w temacie - na prawdę nie potrzeba nic więcej.
5 / 5
2015-01-09 12:33:27
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-09 10:15:24
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 16:58:58
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-02 11:33:25
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 15:12:14
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-25 14:33:45
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 20:22:30
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 17:41:33
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 10:19:52
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 09:44:47
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 09:21:01
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 22:29:28
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 12:13:19
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 18:52:14
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 10:28:05
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówienie zrealizowane w niespełna 24h. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 14:31:14
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 11:11:19
Bronisława
Dostawa towaru z oferty przebiegła pomyślnie tylko oferta była błędna /niepełna/.
5 / 5
2014-11-28 18:47:48
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 09:37:08
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 15:46:03
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 10:37:11
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 13:47:21
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 12:06:48
Tadeusz
Sprawnie, szybko. Polecam. Kable przepiękne.
5 / 5
2014-11-19 19:37:51
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 10:47:51
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-16 16:05:28
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 09:55:47
Nina
To juz kolejny moj zakup, jak zawsze jestem mega zadowolony ze współpracy :)
5 / 5
2014-11-13 09:20:35
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-09 12:11:43
Marek
Tanio, szybko i solidnie polecam
5 / 5
2014-11-07 13:42:14
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-06 11:43:11
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 19:08:08
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-03 13:12:09
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-01 13:12:46
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 21:18:02
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 09:24:50
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 20:31:06
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 10:39:17
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 09:26:08
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 15:34:04
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 11:42:36
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 11:26:25
Joachim
Zamówiłem kilka przedłużaczy. Dostawa - na nastepny dzień. Kontakt ze sklepem - super. Wszystko działa jak należy. POLECAM !!!
5 / 5
2014-10-20 20:25:56
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-17 06:35:26
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-16 23:05:43
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-15 16:32:20
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-11 19:20:17
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolony.Polecam.
5 / 5
2014-10-06 16:15:26
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zaskakując o szybko. Polecam.
5 / 5
2014-10-05 07:14:09
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 09:34:17
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-30 07:34:44
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-29 22:09:54
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 15:43:15
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 11:14:14
Seweryn
Ładnie,pięknie,cacy,[...] ;d!
5 / 5
2014-09-24 11:32:42
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 11:32:11
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 06:10:59
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-22 20:14:51
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-21 13:16:40
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 15:55:39
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 19:33:28
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 09:45:34
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-11 07:07:31
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 09:50:30
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybko i skutecznie
5 / 5
2014-09-08 10:06:27
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-06 20:19:47
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 11:07:19
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 09:37:35
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 15:26:19
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 18:57:14
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 21:16:49
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 10:52:18
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-23 10:39:27
Kazimierz
Szybko i Profesjonalnie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-22 22:17:21
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie , jakość towaru jest zgodna z opisem. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 18:41:50
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 12:27:17
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 11:43:03
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 09:47:49
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 13:07:51
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 11:40:04
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 09:41:19
Maksym
Bardzo szybka realizacja, gorąco polecam. Super obsługa, miły kontakt - na pewno z przyjemnością wrócę do sklepu BankKabli.pl!
5 / 5
2014-08-18 06:13:16
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-13 19:43:47
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-13 18:51:15
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 14:41:43
Eugeniusz
Transakcja błyskawiczna i fachowa. Pełna profesjonalność i przyjazne podejście do klienta. Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam, bo warto...
5 / 5
2014-08-11 13:13:16
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-08 21:21:53
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Strona zakupów online bardzo przyjazna. Zamawianie intuicyjne.
5 / 5
2014-08-08 11:17:11
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-06 09:31:03
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-04 10:47:19
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-03 23:07:06
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2014-08-01 19:01:03
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-01 18:34:49
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-30 19:40:31
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. pełny profesjonalizm
5 / 5
2014-07-29 10:06:51
Marcel
Transakcja przebiegła idealnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 22:53:17
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep działa rewelacyjnie, ceny przystępne za niewielką opłatą przesyłki mamy do dyspozycji, bez żmudnego poszukiwania, cały arsenał kabli. Polecam.
5 / 5
2014-07-25 17:09:12
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 16:29:29
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-12 10:09:07
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie.Profesjonalny sklep Polecam zdecydowanie.
5 / 5
2014-07-11 09:44:45
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 16:02:49
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 15:27:46
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 11:41:56
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 11:09:05
Sonia
Błyskawiczna dostawa. Rewelacja
4 / 5
2014-07-06 20:31:26
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie i profesjonalnie. Przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. Naprawdę Polecam.
5 / 5
2014-07-04 21:47:58
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Obsługa baz zarzutu.
5 / 5
2014-07-03 14:40:42
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-02 12:17:00
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-02 09:27:30
Wiola
Towar taki, jaki zamawiałem. Długości odcinków kabli dokładnie takie, jakie były mi potrzebne. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2014-06-27 09:26:55
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-24 18:24:17
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-24 12:28:50
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-23 09:34:47
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-19 16:10:29
Kaja
Bardzo fachowa i szybka obsługa. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-19 11:35:48
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 08:20:36
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Idealni by było gdyby faktura była razem z dostawą a nie dosyłana później pocztą
5 / 5
2014-06-17 19:11:17
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-14 05:35:09
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa.Polecam
5 / 5
2014-06-12 09:48:35
Adam
Szybko, profesjonalnie, miło i przede wszystkim mają ogromny wybór!
5 / 5
2014-06-10 09:29:35
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-09 15:02:30
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-09 09:50:05
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo duży wybór w niskiej cenie . Serdecznie Polecam
5 / 5
2014-06-06 09:10:58
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 22:28:58
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-25 01:26:41
Edward
Transakcja w zasadzie bezproblemowa. Zamowiony towar przyszedl dosc szybko. Ale... Zamowienie bylo na kabel na rolce a wyslany zostal kabel bez rolki zwiniety w worku. Niby kabel to kabel.. w miedzyczasie sklep zmienil strone. W zwiazku z tym nie bylo mozliwe zalogowanie sie i sprawdzenie statusu przesylki. Co wiecej, wraz ze zmiana strony usuniete zostaly zamowienia wiec po zalogowaniu okazalo sie ze w nie zlozylem zadnego zamowienia. Mimo to nie rezygnuje z zakupow w Bankkabli.pl i polecam.
5 / 5
2014-05-08 09:14:20
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 08:11:33
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-06 08:58:40
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobra komunikacja, szybka dostawa. Małe zastrzeżenie, że nie ma wpływu na markę kupowanych kabli, gdzie w ofercie podane są dwie marki.
4 / 5
2014-05-05 14:03:08
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-05 12:28:58
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-04 07:50:28
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-03 20:47:27
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 20:29:02
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o TIM