Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję TIMESTORE.PL

TIMESTORE.PL Opinie 4.0 (185)

Wolkrova 1121/25
85101
Bratislava
( brak )
opinie TIMESTORE.PL
4.0
185
Opinii

Dobrze

2 / 5
2024-04-23 13:16:34
Krzysztof
Zegarek Casio nawet orginalny, sprawdzony w salonie. Zapłaciłem z gwarancją dostawy, nie dotrzymali terminu, a po zwrocie skubneli mi kolejne 5 zł
1 / 5
2024-03-31 02:45:09
Michał
Totalnie nie polecam. Zegarek za 400zl z wadą. Opozniał się. Zgłoszenie reklamacyjne, i wymiana.. wskazowki. Po odebraniu zegarek dalej sie opoznia. Wymieniona została bateria ale problem dalej wystepuje. Zegarek odeslany reklamacyjnie i uwaga. Reklamacja odrzucona z powodu... wymiany baterii. DNO. Robia wszystko zeby nie brac odpowiedzialnosci.
5 / 5
2024-03-23 03:09:15
Bartek
Czytając te opinie i widziac jakie są różnie w cenie na tej stronie a na innych bardziej sprawdzinych byłem sceptycznie nastawiony ale stwierdziłem, że zaryzykuje. Zamówiłem zegarek MK o wartości 1400zł a zapłaciłem 300 więc kupowałem z świadomością utopienia kasy lub ewentualnego zwrotu. Po 5 dniach zegarek trafił do mnie i odrazu poszedłem do specjalisty który nawet miał ten sam zegarek na stanie i sprawdzał jego oryginalność i co się okazało ten zegarek to oraginal. Sam byłem w dużym szoku bo widziałem jakie opienie wystawiają niektórzy ludzie ale ja mogę z czystym sumieniem polecić
1 / 5
2024-03-21 14:42:53
Robert
Nie mogę polecić tego sklepu. Kupiłem tam zegarek, który twierdzili, że jest oryginalny, ale po otrzymaniu okazało się, że był podróbą. Po zwróceniu produktu, kwota zwrotu została pomniejszona bez uzasadnienia. To nieuczciwa praktyka handlowa, i czuję się oszukany jako klient. Nie polecam tego sklepu nikomu.
1 / 5
2024-01-19 06:56:05
Remi
Jestem mega niezadowolony zamówienie było długo realizowane ale najgorsze jest to, że nie spełniło oczekiwań więc zostało zwrócone i ślad po nim zaginął nie mam ani towaru ani pieniędzy Timestore zasłania się tym, że paczka zaginęła na ich magazynie co już nie jest moim problemem dodam, że minął już dobry miesiąc a sprawa stoi w martwym punkcie. Szkoda nerwów, delikatnie zalatuje próbą oszustwa i straszą niekompetencją.
1 / 5
2023-12-19 08:31:37
Oskar
UWAGA - TA FIRMA TO OSZUŚCI !!! Wysyłają towar używany i uszkodzony jako nowy.. Po dwóch tygodniach od odesłania zegarka proponują zwrot pieniędzy pomniejszony o 40% (bo zegarek nie jest nowy, chociaż sprzedawali jako produkt nowy) lub naprawę zegarka. Po kolejnych dwóch tygodniach stwierdzają, że jednak nie naprawią, ani nie oddadzą pieniędzy.. Zaufałem tej firmie i nie sprawdziłem ich opinii w internecie. Tych prawdziwych opinii, a nie kupionych artykułów sponsorowanych itp. Nie dajcie się nabrać na atrakcyjną cenę, to zwykli oszuści.
1 / 5
2023-11-29 06:50:08
Kalina
Oszuści !!!!! Nie dostarczyli ZEGARKA a pieniądze zostały wysłane przelewem brak słów UWAGA NA TĄ FIRMĘ NIE SĄ PRAWDZIWI
1 / 5
2023-11-08 07:04:28
Marta
Otrzymałam dzisiaj męski zegarek Edifice. Solarny. Niestety nie działa sekundnik. Brak kontaktu z infolinia... Nie wiem co robić. Masakra!!!!
1 / 5
2023-11-06 15:06:04
Marzena
Kontakt ze sklepem beznadziejny. Towar wyslany do wymiany. Od dwóch tygodni zero jakiejkolwiek informacji, a kobieta na infolinii niekompetentna. Twierdzi, że nic nie widzi w systemie, że poszuka i oddzwoni, a potem urywa się kontakt. Miała wymiana trwać 3 dni, a trwa kolejny tydzień. Nie polecam
1 / 5
2023-09-18 19:56:06
Marta
Dałabym zero , sprzedają nie oryginalne zegarki , dwa razy oddawałam na gwarancji raz przykleili szybkę i stwierdzili ze wszystko Ok , po czym mój chłopak dobrze reki zanurzył i cały podszedł woda , twierdzą ze manipulowanie pod woda może mieć taki skutek , masakra oszustwo i tyle
5 / 5
2023-09-07 06:42:31
Jacek
Wystraszyłem się po przeczytaniu opini o sklepie ale zaryzykowałem gdyż cena była niższa o 800 zł od cen na polskim rynku i nie żałuje. Zegarek doszedł po 4 dniach i pierwsze co zrobiłem pojechałem do autoryzowanego serwisu aby sprawdzić autentyczność zegarka i zostało potwierdzone ze zegarek w 100% oryginalny wiec jeśli chodzi o mnie to polecam ten sklep
5 / 5
2023-07-28 15:06:07
Maciek
Zamówiłem zegarek H Bossa Ceneo przekierowało mnie na inne strony, na timestory zegarek był tańszy o połowę niż w innych sklepach, opinie na ceno pozytywne więc zamówiłem zegarek, następnego dnia zobaczyłem tu opinie i dużo negatywnych, więc pomyślałem że będzie lipa, alb podróbka albo coś innego Nic bardziej mylnego, wszytko ok Zegarek przyszedł po trzech dniach, dziś pojechałem specjalnie do zegarmistrza żeby go otworzył i sprawdził w środku czy części oryginalne i tak było W moim przypadku zakup udany
1 / 5
2023-07-28 07:27:42
Piotr
Zamówiłem zegarek 21.07 dostawa miała być w 3 dni robocze. 25.07 wysłałem zapytanie czy paczka już wysłana bo nie dostałem żadnego potwierdzenia. Otrzymałem maila zwrotnego że wyszła z magazynu i że będzie u mnie do 27.07. Dziś jest 28.07 i dalej nie otrzymałem zegarka, na stronie packety informacji o nadaniu paczki brak, inpost dalej na statusie że w przygotowaniu. Infolinia nie odpowiada i tylko zostawiona wiadomość że mają urlop (WTF?), na maile nikt nie odpowiada. Odradzam zakupy.
1 / 5
2023-06-19 04:25:06
Zakup zegarka
FATALNIE, sklep nie obsługuje gwarancji producenta. Sprzedają zegarki bez autoryzacji producenta. Jeśli nie chcesz mieć kłopotów z gwarancją, NIE KUPUJ u nich.
1 / 5
2023-04-28 05:18:03
Paweł
Pączki nie przyjęli odwołali z powrotem do mnie A infolinia nie działa
5 / 5
2023-03-28 05:51:46
Justyna
Bardzo pomocna Pani w BOK.
1 / 5
2023-03-28 05:51:18
Justyna
Bardzo pomocna Pani w BOK
1 / 5
2023-03-26 14:50:16
Kasia
Niestety firma nie traktuje powaznie swoich klientow. Odradzam wszystkim zakup. Walcze od pol roku z niedzialajacym zegarkiem, ktory juz 3 razy zostal „naprawiany” na reklamacjach , ale jak wraca to nadal nie dziala poprawnie. Nie odpowiadaja na maile z prosba o wyjasnienie sytuacji. Zegarki to badziew, a firma nie potrafi zadbac o wyjasnienie i o klienta.
1 / 5
2023-03-09 11:11:14
Ann
Niestety nie polecam sklepu. Zegarek doszedł szybko niestety "już tykał" i wyglądał jakby był używany. Brak zabezpieczeń, foli ochronnej jak przy nowym zegarku. Brak instrukcji obsługi po polsku. Niestety jestem rozczarowana.
5 / 5
2023-03-03 00:20:44
Lucyna
Mam dobre doświadczenia z tym sklepem. Dwa zamówienia okazały się strzałem w dziesiątkę, trzecie zwracałam. Cała procedura zwrotu trwała 5 dni , nie było żadnego problemu ze zwrotem pieniędzy. Produkty są oryginalne, sprawdzałam.

Rzetelne opinie o TIMESTORE.PL