Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję TIMESTORE.PL

TIMESTORE.PL Opinie 4.0 (184)

Wolkrova 1121/25
85101
Bratislava
( brak )
opinie TIMESTORE.PL
4.0
184
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-03-31 02:45:09
Michał
Totalnie nie polecam. Zegarek za 400zl z wadą. Opozniał się. Zgłoszenie reklamacyjne, i wymiana.. wskazowki. Po odebraniu zegarek dalej sie opoznia. Wymieniona została bateria ale problem dalej wystepuje. Zegarek odeslany reklamacyjnie i uwaga. Reklamacja odrzucona z powodu... wymiany baterii. DNO. Robia wszystko zeby nie brac odpowiedzialnosci.
5 / 5
2024-03-23 03:09:15
Bartek
Czytając te opinie i widziac jakie są różnie w cenie na tej stronie a na innych bardziej sprawdzinych byłem sceptycznie nastawiony ale stwierdziłem, że zaryzykuje. Zamówiłem zegarek MK o wartości 1400zł a zapłaciłem 300 więc kupowałem z świadomością utopienia kasy lub ewentualnego zwrotu. Po 5 dniach zegarek trafił do mnie i odrazu poszedłem do specjalisty który nawet miał ten sam zegarek na stanie i sprawdzał jego oryginalność i co się okazało ten zegarek to oraginal. Sam byłem w dużym szoku bo widziałem jakie opienie wystawiają niektórzy ludzie ale ja mogę z czystym sumieniem polecić
1 / 5
2024-03-21 14:42:53
Robert
Nie mogę polecić tego sklepu. Kupiłem tam zegarek, który twierdzili, że jest oryginalny, ale po otrzymaniu okazało się, że był podróbą. Po zwróceniu produktu, kwota zwrotu została pomniejszona bez uzasadnienia. To nieuczciwa praktyka handlowa, i czuję się oszukany jako klient. Nie polecam tego sklepu nikomu.
1 / 5
2024-01-19 06:56:05
Remi
Jestem mega niezadowolony zamówienie było długo realizowane ale najgorsze jest to, że nie spełniło oczekiwań więc zostało zwrócone i ślad po nim zaginął nie mam ani towaru ani pieniędzy Timestore zasłania się tym, że paczka zaginęła na ich magazynie co już nie jest moim problemem dodam, że minął już dobry miesiąc a sprawa stoi w martwym punkcie. Szkoda nerwów, delikatnie zalatuje próbą oszustwa i straszą niekompetencją.
1 / 5
2023-12-19 08:31:37
Oskar
UWAGA - TA FIRMA TO OSZUŚCI !!! Wysyłają towar używany i uszkodzony jako nowy.. Po dwóch tygodniach od odesłania zegarka proponują zwrot pieniędzy pomniejszony o 40% (bo zegarek nie jest nowy, chociaż sprzedawali jako produkt nowy) lub naprawę zegarka. Po kolejnych dwóch tygodniach stwierdzają, że jednak nie naprawią, ani nie oddadzą pieniędzy.. Zaufałem tej firmie i nie sprawdziłem ich opinii w internecie. Tych prawdziwych opinii, a nie kupionych artykułów sponsorowanych itp. Nie dajcie się nabrać na atrakcyjną cenę, to zwykli oszuści.
1 / 5
2023-11-29 06:50:08
Kalina
Oszuści !!!!! Nie dostarczyli ZEGARKA a pieniądze zostały wysłane przelewem brak słów UWAGA NA TĄ FIRMĘ NIE SĄ PRAWDZIWI
1 / 5
2023-11-08 07:04:28
Marta
Otrzymałam dzisiaj męski zegarek Edifice. Solarny. Niestety nie działa sekundnik. Brak kontaktu z infolinia... Nie wiem co robić. Masakra!!!!
1 / 5
2023-11-06 15:06:04
Marzena
Kontakt ze sklepem beznadziejny. Towar wyslany do wymiany. Od dwóch tygodni zero jakiejkolwiek informacji, a kobieta na infolinii niekompetentna. Twierdzi, że nic nie widzi w systemie, że poszuka i oddzwoni, a potem urywa się kontakt. Miała wymiana trwać 3 dni, a trwa kolejny tydzień. Nie polecam
1 / 5
2023-09-18 19:56:06
Marta
Dałabym zero , sprzedają nie oryginalne zegarki , dwa razy oddawałam na gwarancji raz przykleili szybkę i stwierdzili ze wszystko Ok , po czym mój chłopak dobrze reki zanurzył i cały podszedł woda , twierdzą ze manipulowanie pod woda może mieć taki skutek , masakra oszustwo i tyle
5 / 5
2023-09-07 06:42:31
Jacek
Wystraszyłem się po przeczytaniu opini o sklepie ale zaryzykowałem gdyż cena była niższa o 800 zł od cen na polskim rynku i nie żałuje. Zegarek doszedł po 4 dniach i pierwsze co zrobiłem pojechałem do autoryzowanego serwisu aby sprawdzić autentyczność zegarka i zostało potwierdzone ze zegarek w 100% oryginalny wiec jeśli chodzi o mnie to polecam ten sklep
5 / 5
2023-07-28 15:06:07
Maciek
Zamówiłem zegarek H Bossa Ceneo przekierowało mnie na inne strony, na timestory zegarek był tańszy o połowę niż w innych sklepach, opinie na ceno pozytywne więc zamówiłem zegarek, następnego dnia zobaczyłem tu opinie i dużo negatywnych, więc pomyślałem że będzie lipa, alb podróbka albo coś innego Nic bardziej mylnego, wszytko ok Zegarek przyszedł po trzech dniach, dziś pojechałem specjalnie do zegarmistrza żeby go otworzył i sprawdził w środku czy części oryginalne i tak było W moim przypadku zakup udany
1 / 5
2023-07-28 07:27:42
Piotr
Zamówiłem zegarek 21.07 dostawa miała być w 3 dni robocze. 25.07 wysłałem zapytanie czy paczka już wysłana bo nie dostałem żadnego potwierdzenia. Otrzymałem maila zwrotnego że wyszła z magazynu i że będzie u mnie do 27.07. Dziś jest 28.07 i dalej nie otrzymałem zegarka, na stronie packety informacji o nadaniu paczki brak, inpost dalej na statusie że w przygotowaniu. Infolinia nie odpowiada i tylko zostawiona wiadomość że mają urlop (WTF?), na maile nikt nie odpowiada. Odradzam zakupy.
1 / 5
2023-06-19 04:25:06
Zakup zegarka
FATALNIE, sklep nie obsługuje gwarancji producenta. Sprzedają zegarki bez autoryzacji producenta. Jeśli nie chcesz mieć kłopotów z gwarancją, NIE KUPUJ u nich.
1 / 5
2023-04-28 05:18:03
Paweł
Pączki nie przyjęli odwołali z powrotem do mnie A infolinia nie działa
5 / 5
2023-03-28 05:51:46
Justyna
Bardzo pomocna Pani w BOK.
1 / 5
2023-03-28 05:51:18
Justyna
Bardzo pomocna Pani w BOK
1 / 5
2023-03-26 14:50:16
Kasia
Niestety firma nie traktuje powaznie swoich klientow. Odradzam wszystkim zakup. Walcze od pol roku z niedzialajacym zegarkiem, ktory juz 3 razy zostal „naprawiany” na reklamacjach , ale jak wraca to nadal nie dziala poprawnie. Nie odpowiadaja na maile z prosba o wyjasnienie sytuacji. Zegarki to badziew, a firma nie potrafi zadbac o wyjasnienie i o klienta.
1 / 5
2023-03-09 11:11:14
Ann
Niestety nie polecam sklepu. Zegarek doszedł szybko niestety "już tykał" i wyglądał jakby był używany. Brak zabezpieczeń, foli ochronnej jak przy nowym zegarku. Brak instrukcji obsługi po polsku. Niestety jestem rozczarowana.
5 / 5
2023-03-03 00:20:44
Lucyna
Mam dobre doświadczenia z tym sklepem. Dwa zamówienia okazały się strzałem w dziesiątkę, trzecie zwracałam. Cała procedura zwrotu trwała 5 dni , nie było żadnego problemu ze zwrotem pieniędzy. Produkty są oryginalne, sprawdzałam.
1 / 5
2022-12-25 17:15:09
Jagoda
Oszustwo, wyłudzają dane
1 / 5
2022-12-25 17:12:42
Zygmunt
Ostrzegam, sprzedają dane osobiste, to właśnie przez takich „ludzi”, którzy to prowadzą normalny człowiek może zostać oszukany. UWAGA
1 / 5
2022-12-15 05:32:49
Olek
Uwaga!!! Oszuści! Nie realizują zwrotu środków i nie odpowiadają na maile
1 / 5
2022-11-02 16:53:08
Sławomir
UNIKAĆ za wszelką cenę tego sklepu. Banda oszustów i nieuków. W zeszłym roku zakupiłem zegarek Seiko Prosepx Field za 1307 zł. Oczywiście ostatnia sztuka. Bardzo szybko po zakupie stwierdziłem,że zegarek ma tendencje to ponadprzeciętnych spóźnień 30 min /mc . Rok po zakupie reklamacja ;po 30min spóźnieniach na m-c zatrzymał sie na dobre. W serwisie był miesiąc i gdyby nie moja interwencja pewnie leżałby tam jeszcze dłużej. Odesłano go z notatką "drobna poprawka maszyny". 4 m-ce później znowu to samo. 30 min spóźnień i zatrzymywania. Jako ,że przed wysyłką drugi raz zapytałem jaką formę rozwiązania widzą bo towar posiada istotną wadę fizyczną w odpowiedzi z serwisu otrzymałem,że zegarek jest przeze mnie zdewastowany i zardzewiały ,posiada zniszczenia mechaniczne których nie da rady opisać słowami.Towar jest zniszczony przez klienta! W załączniku przesłano zdjęcie zegarka który pod koronką posiadła zabrudzenia powstałe z zaschniętego szarego mydła. I reklamacja odrzucona ze względu na brak paska!(podczas pierwszej reklamacji też go nie wysłałem bo był mokry a jednak była rozpatrzona).Korespodnencję mogę przesłać na priv. jako dowód. UNIKAJCIE TIMESTORE!
1 / 5
2022-10-10 04:02:10
Justyna
Zakupiłam zegarek firmy Michael Kors. Przed użytkowaniem skróciłam bransoletę u jubilera. Po około 3/4 razach założenia od zegarka odpadła śruba trzymająca bransoletę przez co nie był zdolny do użytkowania. Zegarek wysłałam na gwarancje, po miesiącu dostałam informacje ze zegarek mi naprawią. Po otrzymaniu zegarka okazało się ze wkręcili nieoryginalną śrubę bez logowania, odbiegająca kolorem od koloru zegarka co mogłabym zrobić u najbliższego zegarmistrza za 5 zł. Stwierdziłam dobra jakoś to przeżyje, ale po kolejnych kilku założeniach odpadła kolejna śruba przez co zegarek omal nie spadł mi na beton. Zegarek znowu odesłałam na gwarancje z prośba aby został on wymieniony na nowy (ewidentne wadliwy produkt) lub zwrot pieniędzy. ZEGAREK ZOSTAŁ DO MNIE ODESŁANY ponieważ „bransoleta jest uszkodzona” (odpięcie kilku kostek - skrócenie XD). Brak odpowiedzi na maile, brak kontaktu. Zostałam z zepsutym zegarkiem za 500 zł, straciłam prawie 2 miesiące na bezsensowne wysyłki i oczekiwanie na gwarancje. BARDZO nie polecam tej strony, zegarki są tańsze niż na innych stronach lecz ich jakość jest o wiele gorsza. Nigdy w życiu nie polecę produktów jak i obsługi klienta.
1 / 5
2022-07-22 11:34:57
Mateusz
Nie polecam tej strony ! Zegarek Armani który zamówiłem niby na przecenie za 700 zł wyglada jak badziew w porównaniu do mojego oryginału który kupiłem za 1800 . Totalna ściema
1 / 5
2022-05-31 09:44:23
EwelinaS
Zegarek podrobiony, w zastępczym pudełku- nie takim jak na zdjęciu. Masakra
1 / 5
2022-05-26 03:32:23
Euzebiusz
Złodzieje!!!!! Wyzyskiwacze gorsze niż w stihlu zegarek przyszedł bez wskazówek a na pytanie gdzie są otrzymałem odpowiedź- w dupie
1 / 5
2022-05-04 17:32:06
Mariusz
Zamowilem zegarek Timex TW2T71100 w cenie 300 zl, zegarek przyszedl z uszkodzonym mechanizmem zmiany daty wiec odeslalem go na gwarancje po uprzednim zapewnieniu mnie ze od razu po dotarciu do siedziby firmy, zegarek trafi do serwisu. Wypelnilem stosowny formulaz reklamacyjny i odeslalem zegarek. Po kilku dniach otrzymalem informacje, ze moje zamowienie zostalo anulowane! Wyslalem kilka maili celem ustalenia czy to jakis blad systemu czy pomylka i po kilku kolejnych dniach otrzymalem odpowiedz, ze odstapienie od umowy zostalo zaakceptowane i otrzymam pieniadze spowrotem na konto. Odpisalem, ze jakie odstapienie skoro skladalem wniosek gwarancyjny, a nie odstepujacy od umowy i jezeli nie potrafia sie uporac z problemem to prosze o zegarek spowrotem i dodatkowo 120zl bo tyle wynosil koszt naprawy usterki w autoryzowanym serwisie i naprawie go na wlasna reke. Odpowjedzi juz nie bylo, jedynie kopia przelewu ze zwrotami kosztow. Zegarek wrocil na strone juz w kwocie ponad 500 zl, dodam, ze byla to ostatnia sztuka i po moim zakupie danego modelu bylo brak w magazynie. Na pamiatke zostawilem sobie 3 ogniwa bransolety po uprzednim skroceniu jej :) matoły jakich malo!
1 / 5
2022-04-27 07:44:25
Joanna
TRAGEDIA I OSZUSTWO! zegarek Michela Korsa wyglada jak smiec z bazaru! najpierw nie dziaa, poszedl na reklamacje, wrocil poklejony. ponowna reklamacja i znowu to samo.. krzywo przyklejone litery, komunikacja zero, zadanie zwrotu pieniedzy wrecz wysmiane. ODRADZAM KAZDEMU! zdjecia tego badziewia moge podesac na priv.
1 / 5
2022-04-27 06:59:00
Kasia
Zdecydowanie odradzam! Zegarek po kilku miesiącach zaczął tracić kolor. Tarcza zegarka przestała być złota. Posiadam kilka zegarków Michael Kors i nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu. Reklamacji oczywiście nie uznali. Moim zdaniem nie jest to zegarek oryginalny! Nie polecam tego sklepu!
1 / 5
2022-04-15 04:04:55
Patrycja
Na ceneo opinie zablokowane, tylko przez wysłaną przez nich ankietę, której nigdy nie otrzymałam. Nie polecam tego sklepu! Przyszła podróbka zegarka Tommy Hilfiger. Jak mogłam myśleć, że zegarek 300zł tańszy od ceny rynkowej jest oryginalny?
5 / 5
2022-02-24 09:00:46
Andy
Do sklepu podszedłem z pewną nieśmiałością, bo cena mocno atrakcyjna, praktycznie taka jak za zegarek używany, a do tego sklep ma siedzibę na Słowacji. Bałem się, czy nie jest to jakiś przekręt. Zdecydowałem się zaryzykować i nie żałuję. Zegarek orient bambino kupiłem za cenę prawie o połowę niższą niż w niektórych sklepach. Do tego zegarek dotarł po dwóch dniach od dokonania wpłaty na konto pomimo, że wysyłka była ze Słowacji. Zegarek był dobrze zapakowany w folię bombelkową. Jestem bardzo zadowolony. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2022-02-01 06:56:54
Tomek
Polecam sklep! Blyskawiczna wysyłka, zegarek byl u mnie po 3 dniach. Zegarek dobrze zapakowany z pełną dokumentacja, 100% oryginalny. Co najważniejsze 1500 zl taniej niz najtanszy dostepny w Polsce. Podsumowując, to mój drugi zakup u nich i kolejny raz jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2022-01-27 11:56:44
Ola
Super. Kontakt mailowy szybki i konkretny, wysyłka szybko. Przesyłka dobrze zabezpieczona, zegarek piękny. Szkoda tylko że nie można wybrać czy poczta czy kurier. Niestety trafiło na poczte
5 / 5
2021-12-22 07:05:09
Marcin
towar zgodny z opisem wysyłka szybką, paczka dotarła szybko mimo że z zagranicy. atrakcyjna cena.
1 / 5
2021-12-08 14:36:09
Monika
Ten sklep to kpina. Niepoważne traktowanie klienta. Odradzam
1 / 5
2021-11-26 02:33:26
Beata
Zamawiany produkt miał być u mnie w środę 24.11, a dziś jest już piątek 26.11i przesyłki jak nie było tak nie ma. Żenada!!
1 / 5
2021-11-17 02:34:23
Kinga
a więc zacznę od początku zegarek Michael Kors zamówiony w czerwcu okazał się być najprawdopodobniej podróbą ponieważ już po 2msc od zakupu pierścienie tarczy się poluzowały co spowodowało ich przemieszczanie sie po całym zegarku - zegarek wysłałam zatem do reklamacji i ku mojemu zdziwieniu UWAGA reklamacja trwała równe 30dni ale co najgorsze potrzebowali 30dnii na to by opisać naprawę serwisową jako "drobna naprawa luźnego pierścienia tarczy" totalna porażka!!! 30 dni!!!!!!! FIRMA POWINNA ZOSTAC ZGŁOSZONA PRZEDEWSZYSTKIM DO PROKURATURY ZA SPRZEDAŻ NAJPRAWDOPODOBNIEJ PODRABIANYCH ZEGARKÓW !!! nigdy wcześniej, a zaznaczę, że posiadam kilkanaście oryginalnych zegarków tej firmy nie zdarzyło się by pierścień się od tak po prostu poluzował! zatem jestem przekonana, że zegarek, który zakupiłam jest poprostu podróbką. NIE POLECAM!!! OMIJAJCIE TEN SKLEP SZEROKIM ŁUKIEM!!
1 / 5
2021-11-03 13:13:21
Szymon
Zamówienie anulowane a pieniędzy nie ma. Zdecydowanie nie polecam
5 / 5
2021-09-29 08:13:01
Ola
Polecam zakupy w Timestore- wszystko szybko i sprawnie,a zegarek prześliczny
5 / 5
2021-09-25 03:35:44
bogo
polecam ten sklep oburącz! świetny kontakt, szybka wysyłka z możliwością śledzenia, trafiają się bardzo niskie ceny, jest możliwość rabatów, ogromny wybór zegarków. Mimo wysyłek z zagranicy /Bratysława/ przesyłki docierają szybko / do 4 dni od zamówienia/
5 / 5
2021-09-16 14:30:43
Damian
Szybko i w dobrej cenie
1 / 5
2021-07-19 07:32:39
Kuba
Zamówiłem zegarek, otrzymałem go niekompletnego a firma nie chce dosłać brakującej części. Nie polecam.
1 / 5
2021-07-19 07:32:38
Kuba
Zamówiłem zegarek, otrzymałem go niekompletnego a firma nie chce dosłać brakującej części. Nie polecam.
1 / 5
2021-07-06 18:53:37
Michał
Zamówiłem zegarek w marcu miał być prezentem na moje 40urodziny od dzieci miał to być Pulsar Rally przesyłka dotarła ale w Czerwcu nie odebrałem po przeczytaniu opinii o tych oszustach dzwoniłem zaraz po zakupie żeby się upewnić Pani zapewniała że w 3dni będzie dotarło po 3miesiacach omijać szerokim łukiem oszuści a przede wszystkim hamy bez kultury i tak przez tak fatalną firmę dzieci zostały bez prezentu dla ojca
5 / 5
2021-06-28 13:44:52
Dorota
Przesyłka 2dni robocze. Zegarek super. Opakowanie itd oryginalne. Polecam
5 / 5
2021-04-15 04:48:18
Urszula
Kupiłam super zegarek w super cenie jestem bardzo zadowolona polecam jak najbardziej🥰🥰
5 / 5
2021-03-14 19:40:20
Kkar
Zegarek oryginalny, cena atrakcyjna, szybka dostawa
5 / 5
2021-03-12 05:51:17
Marta
Zakup zegarka MK 3282,obsługa mail stałe statusy,opakowanie i folia,szybka realizacja, Polecam
1 / 5
2021-03-06 17:02:29
Aneta
Otrzymałam podróbki zegarków Michela Korsa. Zamówiłam dwa i są inne niż oryginały np w Swiss nie wspomnę o pudełkach które są kompletnie inne. W dodatku posiadam oryginalny zegarek kupiony w sklepie stacjonarnym tym bardziej mam porównanie. Nie polecam
1 / 5
2021-01-31 14:26:12
Piotr
12.12.2020 kupiłem Diesel DZ1206 - dotarł dosyć szybko ale po odpakowaniu okazało się, że otrzymałem zegarek albo z czyjegoś zwrotu albo powystawowy - bez folii ochronnych, ohydnie zmacany tłustymi rękami ale przede wszystkim wciśnięty w opakowanie pod poduszkę (na którą normalnie powinien być założony) przez co pasek został zgnieciony /złamany na 180 stopni (skóra paska trwale zdeformowana). Pomimo złożenia reklamacji i wysłania zdjęć okazało się, że zwrot oczywiście na koszt kupującego, co, w mojej ocenie, przy tak ewidentnej sytuacji nie powinno mieć miejsca. Przy odsyłaniu zegarka okazało się, że reklamacje rozpatrywane są na Słowacji, gdzie zegarek musi fizycznie trafić i co rozciąga wymianę na tygodnie - w moim przypadku nowy zegarek dotarł 15.01.2021 czyli łącznie po miesiącu. Utwierdziłem się w przekonaniu, że warto 3 razy zastanowić się czy najtańsza oferta na ceneo.pl to na pewno ta, z której warto skorzystać...
5 / 5
2021-01-22 17:35:20
Beata
Zakupiony zegarek MK5354 został dobrze zabezpieczony na czas transportu i dotarł nieuszkodzony. Jestem zadowolona z zakupu i polecam tego sprzedającego.
5 / 5
2020-12-27 11:55:41
Justyna
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-12-22 04:43:29
Asia
Z czystym sumieniem polecam ten sklep. Zakupiłamw timestore.pl w grudniu zegarek i dedykowaną bransoletkę marki Daniel Wellington w b. atrakcyjnej cenie.  Ze względu na cenę zakupu dokonywałam podchodząc do niego b sceptycznie z zamiarem ewentualnego odesłania towaru.  Jednak, ku mojemu zdziweniu zegarek i bransoletka są w pełni oryginalne (żaden aliexpress). Porównywałam mój zegarek/ opakowanie/ metki z zegarkiem zakupionym  przez moją koleżankę bezpośrednio na stronie Wellingtona.  Oprócz ceny nie było żadnej różnicy. Przesyłka dotarła do mnie w 3 dni. Na infolinię tez dodzwoniłam się bez problemu. Bardzo miła Pani odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Trochę brakuje możliwości bezpośredniej płatności na stronie sklepu. Trzeba poczekać na maila i dokonać tradycyjnego przelewu. Warto, zeby sklep pomyslal o podjęciu współpracy z paczkomatami (nie każdy jest na tyle dyspozycyjny zebyczekac na kuriera w domu). Generalnie bardzo polecam ten sklep!!
4 / 5
2020-12-16 03:08:31
Emanuela
Zegarek piękny ale podczas transportu zostało uszkodzone pudełko. A miał być jako prezent już wizualnie się tak nie prezentuje. Poza tym wszystko okej
1 / 5
2020-09-30 18:51:24
Jacek
Nie uznanie gwarancji na towar zakupiony .śmieszne tłumaczenie dotyczace uszkodzenia
5 / 5
2020-04-25 22:57:19
Marek
Super polecam
5 / 5
2020-04-25 00:35:58
Ewa
Super polecam.
5 / 5
2020-02-23 18:33:48
Danuta
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-23 13:19:15
Stefania
Wszystko bezproblemowo, zakupione kolczyki zgodne z opisem. Na pewno nie był to ostatni mój zakup w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-21 16:05:13
Paweł
Serdecznie polecam, szybka i profesjonalna obsługa. Zegarek cudowny, w 100% ponownie zdecyduję się na kolejny zakup.
5 / 5
2020-02-21 15:00:55
Otylia
Dziękuję za przesyłkę jest jak w opisie i na zdjęciu pozdrawiam
5 / 5
2020-02-21 13:18:03
Żaneta
Kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia, polecam.
5 / 5
2020-02-21 11:17:48
Bernard
Zegarek oki, bez zarzutu. Szybka dostawa
5 / 5
2020-02-21 11:03:08
Franciszek
Super kontakt.. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-20 23:01:07
Maciej
Szybka dostawa. Zegarek super. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-20 20:25:27
Sławomir
Bardzo korzystne ceny. Solidna firma.
5 / 5
2020-02-20 18:12:27
Andrzej
Nie znałem wcześniej sklepu ale wszystko szybko , sprawnie , na bieżąco wysyłana informacja o statusie wysyłki. Z pewnością polecam.
5 / 5
2020-02-20 15:22:31
Emanuel
Super tylko wszystko malutkie przydała by się do kompletu lupa, za dłuda bransoleta, następnym razem coś większego, firma ok.
5 / 5
2020-02-20 10:20:41
Magdalena
Branzoleta meska tommy hilfiger
5 / 5
2020-02-20 09:55:25
Mieczysława
Towar zgodny z opisem.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2020-02-20 08:47:09
Benedykt
Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-20 08:38:30
Wojciech
Duży wybór, atrakcyjne promocje i ceny w ogóle.
5 / 5
2020-02-19 23:14:03
Agata
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i dostawy.
1 / 5
2020-02-19 19:21:46
Władysław
Czekam ponad tydzień na jakąkolwiek informacje co z moja przesyłka
4 / 5
2020-02-19 17:13:20
Miłosz
Bardzo dobry kontakt oraz szybka dostawa na minus na pewno zapakowanie pomimo ze produkt nie został uszkodzony ale i tak polecam.
5 / 5
2020-02-19 13:44:00
Beniamin
Dobry kontakt i oferowany towar. Otrzymałem rabat na następne zakupy.
5 / 5
2020-02-19 11:50:05
Herbert
Mimo początkowych obaw wynikajacych z zagranicznej lokalizacji (Bratysława) zdecydowałem się na zakup zegarka w timestore.pl. Cena była o wiele niższa niż u konkurencji a obsługa zamówienia( czas realizacji, informowanie o etapach realizacji, koszty wysyłki) okazala się doskonala. Zegarek zamówiony 14.02 dotarł do mnie za pobraniem 18.02.Goraco polecam!
5 / 5
2020-02-19 10:39:13
Edyta
Kontak i wysylka ekspresowe 😁
5 / 5
2020-02-19 09:59:12
Wioletta
Na pewno jeszcze w przyszłości skorzystam, bo zakupy były bardzo udane, towar zgodny z opisem (wysokiej jakości), a kontakt bezproblemowy.
5 / 5
2020-02-18 19:53:10
Natasza
Zegarek oryginalny, przepiękny, kontakt super, przesyłka w miarę szybko, bardzo polecam. Zegarek MK kupiłam za 357zł a w sklepie jest po 1160zł, ogromna satysfakcja :)
5 / 5
2020-02-17 21:00:36
Miłosz
Miła obsługa. Szybka wysyłka. Aczkolwiek zegarek był ***** obok pudełka bez żadnych foli. Być może służba celna 🛃 sprawdzała.... Nie wiem. Sam sklep oceniam bardzo dobrze 👍 polecam
1 / 5
2020-02-15 21:56:01
Monika
Numer telefonu nie odpowiada!!!!
5 / 5
2020-02-14 16:58:53
Eleonora
Zegarek jest cudny. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Cały czas byłam informowana mailowo na jakim etapie jest moje zamówienie. Polecam
5 / 5
2020-02-14 13:48:43
Teresa
Szybko i sprawnie (zdążyło dojść na Walentynki)
5 / 5
2020-02-14 11:16:26
Sandra
Miła obsługa, super rabat, towar dostarczony dużo szybciej niż zadeklarowany wstępnie termin realizacji.
5 / 5
2020-02-13 23:55:03
Bogdana
Wszystko w porządku, Towar przyszedł zgodnie z zamówieniem i oczekiwaniem. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 20:06:59
Łucjan
Super sprzedawcą bardzo polecam
3 / 5
2020-02-13 19:42:05
Franciszek
Zegarek w porządku za takie pieniądze warto , minus za brak możliwości dodzownienia się oraz brak odzewu poprzez drogę elektroniczną i niestety wielki minus za brak oryginalnej gwarancji producenta , gdyż timestore sam naprawia zegarki i trzeba bawić się w odsyłanie do nich gdy z zegarkiem są problemy
5 / 5
2020-02-13 13:36:32
Arnold
Jak większość ludzi miałem obawy przed zakupem,ale okazało się że niepotrzebnie. Zegarek ładnie zapakowany,zgodny z opisem,dostarczony szybko,nie ma się do czego przyczepić,A takiej ceny nie znajdę nigdzie. Polecam
5 / 5
2020-02-12 21:21:16
Aga
Wszystko super szybko i sprawnie Polecam. :)
5 / 5
2020-02-12 13:12:33
Sebastian
Serdecznie polecam sklep! Świetny kontakt z klientem, szybką przesyłką. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-12 10:23:37
Lucjan
Zegarek super. Obsluga w sklepie Timestore duży plus
4 / 5
2020-02-12 08:53:36
Aleksander
Super, nie można mieć żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-11 19:49:03
Olaf
Super, szybka dostawa, żadnych problemów
5 / 5
2020-02-11 19:20:18
Edward
Polecam. Piękny zegarek. Jestem zachwycona. Polecam serdecznie
5 / 5
2020-02-11 16:04:22
Jadwiga
Polecam, towar oryginalny, bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-02-11 14:09:47
Kornel
Towar otrzymałem szybciej niż szacowano. Dobra informacja o przebiegu wysyłki.
5 / 5
2020-02-11 13:42:53
Przemysław
Szeroki asortyment, konkurencyjne ceny
5 / 5
2020-02-11 11:32:45
Jędrzej
Jestem bardzo zadowolona, towar zgodny z opisem a jakość opslugi bez najmnieszego zarzutu
5 / 5
2020-02-09 17:14:44
Błażej
Zakupiłem Zeppelina, długo szukałem oferty najtańszej. Płatność przelewem, dostawa na czas, obsługa bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-02-08 16:30:58
Witold
Towar zgodny z opisem, Zegarek ładny i funkcjonalny. Jedyny minus to brak instrukcji obsługi.
5 / 5
2020-02-07 21:47:03
Marina
Wszystko zgodne z opisem. Spoko ceny i szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-06 23:44:35
Eugeniusz
Bardzo szybka dostawa, towar bez zastrzeżeń i super cena.
5 / 5
2020-02-06 20:10:02
Natasza
Przyzwoite rabaty, Bardzo dobry kontakt. Bardzo bezpieczna paczka. Zdecydowanie polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-06 20:04:49
Bronisław
Przesyłka super zabezpieczona. Kontakt jeżeli potrzebny - bardzo dobry. Towary w konkurencyjnych cenach. Kupiłem kilka przedmiotów, zdecydowanie polecam
5 / 5
2020-02-06 18:57:58
Oskar
Wszystko ok. Pozdrawiam serdecznie.
5 / 5
2020-02-06 18:12:40
Diana
Polecam.Nie mam nic do zarzucenia. Wszystko OK.
4 / 5
2020-02-06 13:25:05
Gracjan
Kontakt bardzo dobry, rabat satysfakcjonujący.
5 / 5
2020-02-06 11:18:20
Radosław
szybko i na temat!!! Po zamówieniu dostałem potwierdzenie, przesyłka przyszła na czas, dobrze zapakowana, jestem zadowolony z zakupu. POLECAM!!!
5 / 5
2020-02-05 17:01:56
Bogdana
Wszystko przebiegi sprawnie , paczka dobrze zabezpieczona , zegarek w pełni sprawny , z metalowym pudełkiem oraz papierami , jedynie do czego można się przyczepić to to że są składane w Chinach , na kopercie jest Made on China Y , pasek w Tajlandii
5 / 5
2020-02-05 16:40:46
Joanna
Informacje na temat zamówienia na bieżąco, możliwość śledzenia przesyłki. Zegarek przyszedł w stanie idealnym. Polecam
4 / 5
2020-02-05 15:21:49
Iwo
Zegarek przyszedł w pudełku, które było zgniecione. Na szczęście było dużo większe od zegarka. Zegarek był włożony do woreczka, bez oryginalnego opakowania, bez instrukcji tylko dokument zakupu. Trochę mnie to zdziwiło bo nie widziałem na stronie informacji o braku oryginalnego pudełka i instrukcji (nie było żadnej instrukcji)
4 / 5
2020-02-05 13:07:34
Felicjan
Wszystko OK, tylko instrukcja obsługi nie było po Polsku.
5 / 5
2020-02-05 12:04:11
Edward
Bardzo bardzo zadowolona. 100%
5 / 5
2020-02-05 10:12:15
Kazimiera
ok szału nie ma ale przyczepić się też nie ma do czego
4 / 5
2020-02-04 20:29:09
Renata
Zegarek przepiękny, daję 4 gwiazdki ze względu na czas oczekiwania czekałam az 3 tygodnie,jednak obsługa miła, dostalam maly rabacik w ramach rekompensaty za przyciągający sie czas oczekiwania.Polecam timestore.
5 / 5
2020-02-04 19:37:17
Wieńczysła
Szybka wysyłka i dostawa. Napewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2020-02-04 19:23:02
Paula
Dokładne śledzenie paczki i towar się zgadza 10/10
5 / 5
2020-02-04 14:10:27
Oksana
Kontakt ze sklepem, anulowanie zamówienia bez żadnych problemów.
5 / 5
2020-02-04 11:24:49
Bogusława
Bardzo rewelacyjny sklep polecam. Ja na pewno jeszcze nie raz powrócę
3 / 5
2020-02-03 23:43:48
Zenon
Obsługa pani bardzo miła i szybka i uczynna ,ale konieczny najpierw kontakt e- mailowY ,bo nr telefoniczny jest niestety niedostępny do wybrania przez klienta.Dostawa terminowa i bardzo i rzetelnie awizowana. Druga sprawa to na stronie sklepu internetowego brak możliwości uzyskania wiadomości o wielkości danego zegarka; brak możliwości bezpłatnego zwrotu zakupionego towaru.
5 / 5
2020-02-03 12:46:03
Joachim
Kupiłem super zegarek w świetnej cenie, dostawa jak sugerowano w opisie- wszystko ok. Jest szansa że wrócę na zakupy ;)
5 / 5
2020-02-03 11:14:15
Judyta
Bardzo szybka wysyłka tego samego dnia, dużo informacji co się dzieje z zamówieniem, pełen profesjonalizm i najlepsze ceny.
5 / 5
2020-02-03 10:28:12
Roman
Świetny kontakt. Towar zgodny z opisem.. Polecam
5 / 5
2020-02-03 10:10:41
Cecylia
Profesjonalna obsługa, fachowa pomoc Pani przy kupnie zegarka.
4 / 5
2020-02-01 14:59:11
Wacław
Jestem zadowolona napewno jeszcze skorzystam z zakupów
5 / 5
2020-01-31 21:08:37
Henryka
Wszystko zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2020-01-31 18:25:09
Bogusław
Wszystko ok , zamowienie 1 dzien po gwarantowanym terminie.
5 / 5
2020-01-31 16:49:43
Wiktor
Bardzo szybka i sprawna obsługa!
4 / 5
2020-01-31 15:44:47
Jolanta
wszytko załatwione szybko i sprawnie, szkoda tylko, że nie można zapłacić za przesyłkę z góry
5 / 5
2020-01-31 13:28:24
Marta
Towar zgodny z opisem, wszystko OK
5 / 5
2020-01-31 11:58:35
Przemysław
Zaoszczędziłem 300 zł. Polecam
5 / 5
2020-01-31 08:15:37
Zenon
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-30 15:26:21
Walentyna
Wsszytko OK, łatwy tracking przesyłki. Polecam.
5 / 5
2020-01-30 14:23:32
Renata
Wszystko z godnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2020-01-30 09:49:06
Stanisław
Świetny kontakt ze sprzedawcą,szybkie doręczenie przesyłki i wszystko zgodne z oczekiwaniami.Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2020-01-30 08:39:15
Dominik
Wahałem się czy kupować w tym sklepie, ze względu na niewielką ilość opinii i aż podejrzanie niskie ceny. Jednak ryzyko się opłaciło. Zegarek jest super. Szybka przesyłka w dwa dni oraz dobry kontakt z obsługą przez e-mail. Polecam.
5 / 5
2020-01-29 23:21:59
Radomir
Jak najbardziej polecam Timestore.pl.Zegarek Fossil Townsman ME3167 bardzo ładny w okazyjnej cenie.Na stronie duży asortyment zegarków w promocyjych cenach.Dobry kontakt i informacje na każdym etapie zamówienia oraz szybka dostawa do domu.
4 / 5
2020-01-29 12:57:31
Ferdynand
Wszystko OK. -1 gwiazda z problemy w sklepie interetowym z płatnością. Mogłem wybrać tylko pobranie mimo dostępnych innych form jak przedpłata (pozostałe nie działały).
5 / 5
2020-01-29 09:58:06
Jowita
Sprawna i szybka wysyłka zgodnie z zamówieniem. Zegarek cudny.😉
4 / 5
2020-01-28 22:46:06
Klaudiusz
Towar zgodny z opisem szkoda tylko że brak instrukcji obsługi w języku polskim. Czas przesyłki długi ale za to cena rekompensuje oczekiwanie. Polecam
5 / 5
2020-01-28 21:57:37
Lech
miło i przyjemnie, dotego rzetelna informacja, czyli "nasz klient - nasz pan"
5 / 5
2020-01-28 16:25:17
Klaudiusz
Towar zgodny z opisem dostawa też szybko i bez problemowo Bardzo polecam.
5 / 5
2020-01-28 14:11:36
Sebastian
Wszystko OK, polecam. Zegarek przepiękny.
5 / 5
2020-01-27 21:34:02
Izydor
Bardzo dobry produkt , zgodnie z opisem ,szybka wysyłka i dostawa, towar nieuszkodzony. Polecam
2 / 5
2020-01-27 10:44:43
Stefan
Kontakt ze sklepem bez zarzutu. Reszta? Miałem czekać na zegarek ok. 5 tygodni. Zgoda. Po ok. 2, sklep anulował zamowienie z powodu braku towaru.
4 / 5
2020-01-27 09:27:56
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-01-26 12:21:36
Sofia
Atrakcyjne ceny to największy plus. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-24 13:49:16
Emil
Bardzo przyjemny sklep z dużym asortymentem i superrabatami
5 / 5
2020-01-24 12:43:19
Miłosz
Towar w 100%sprawny,jestem mega zadowolony,kontakt telefoniczny profesionalny pani mi wszystko wytłumaczyła,miałem zwrot towaru ponieważ nie pasowała m welkość koperty,bez problemowy zwrot towaru kosztów odrazu zamówłem kolejny produkt.Gorąco polecam
5 / 5
2020-01-24 10:45:57
Bartosz
Kontakt ok, asortyment tez. Brak zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-24 10:41:03
Gerard
Sprawnie i na czas. Czytelna informacja ze strony sklepu. Polecam sklep:)
5 / 5
2020-01-23 12:50:54
Gerard
Jestem bardzo zadowolona towar szybko został dostarczony i jakoś towaru również zadowalająca
5 / 5
2020-01-23 12:24:37
Zenon
szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, POLECAM ...jedyny mankament, trudno się dodzwonić
5 / 5
2020-01-23 10:59:19
Irma
Wszystko ok. Towar doręczony bardzo szybko, zgodnie ze specyfikacją. Polecam.
5 / 5
2020-01-22 21:15:42
Fryderyk
Zegarek swietny dobrze zapakowany i zabezpieczony, polecam!
5 / 5
2020-01-22 15:41:21
Bogdana
Jestem zadowolona Timestore spełniło moje oczekiwania.
5 / 5
2020-01-22 12:12:20
Regina
Szybko i rzetelnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-21 14:57:35
Izydor
Rewelacyjny towar, wszystko zgodne z opisem ;)
5 / 5
2020-01-21 14:48:17
Marek
Bardzo dobry produkt ,dodałbym jeszcze opcje rozmiarów ale mogłem ją przeoczyć.
5 / 5
2020-01-21 11:46:10
Olaf
bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-21 10:31:09
Izydor
Współpraca bardzo dobra, kontakt z timestore.pl sprawny i szybki. Dostęp na mój produkt był na okres 5 tygodni. Sklep się postarał i dostałem zamówiona paczkę w niecały tydzień. Godne polecenia. Będę częściej zaglądał
5 / 5
2020-01-21 08:43:58
Celestyna
Bardzo profesjonalnie i szybko.
5 / 5
2020-01-21 07:19:41
Aleksander
Miałem wątpliwości co do wiarygodności sklepu z uwagi na brak opinii w języku polskim, brak sklepu stacjonarnego i stronę internetową nieporadnie przetłumaczoną. Obawy okazały się chybione i udało się nabyć zegarek w cenie niższej niż w polskich sklepach. Produkt fabrycznie nowy bez wad (nie dopatrzyłem się takowych) tak więc mogę polecić ten sklep, również ze wględu na znaczące promocje.Zamówienie wysłane tego samego dnia.
5 / 5
2020-01-20 14:13:53
Alina
Wszystko ok,bardzo ładny zegarek.
5 / 5
2020-01-17 16:56:40
Halina
Bardzo Dobry Sklep on-line Napewno jak będę szukał zegarka to wrócę do timostore.
2 / 5
2020-01-17 15:20:16
Bogusław
Zapłaciłem za gwarnację doatawy do 9 stycznie. Przesyłke otrzymałem 13.
5 / 5
2020-01-17 13:57:53
Roman
Po przeczytaniu różnych komentarzy na temat sklepu, miałem obawy, że trafię na nieuczciwego sprzedawcę. Obawy się nie sprawdziły, a sklep okazał się bardzo profesjonalny. Ceny zegarków naprawdę bardzo konkurencyjne - to duży atut. Po zakupie byłem na bieżąco informowany o statusie zamówienia. Zegarek wspaniały i dodatkowy prezent w postaci 5% zniżki na następne zakupy. Nie żałuję i pewnie jeszcze wrócę.
1 / 5
2020-01-17 13:34:41
Emanuel
Od początku miałem wątpliwości ale nic mnie nie kosztowało i zamówiłem zegarek z formą płatności przelewem. Kontakt od sklepu tylko przez wygenerowane wiadomości. Numer infolini to numer nie istniejący. W google maps adres siedziby w Bratysławie nie istniejący. Podsumowując sklep jest wirtualny i odradzam każdemu zakup bo z pewnością towaru nie dostaniecie i szkoda oczekiwania.
4 / 5
2020-01-16 23:36:41
Genowefa
Wszysko ok sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2020-01-16 22:29:19
Luiza
Napewno jeszcze nie raz dokonam zakupu, wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2020-01-16 09:40:02
Urszula
Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie ,zegarek przyszedł bardzo szybko .
5 / 5
2020-01-16 09:09:12
Stanisława
Zamówienie zrealizowane bez zarzutu
5 / 5
2020-01-16 01:27:47
Aneta
Wszystko ok szybko sprawnie solidnie
5 / 5
2020-01-16 00:32:52
Marina
Mega konkurencyjne ceny! Szybką wysyłka! Towar zgodny z opisem! Szczerze polecam zakupy w TimeStore.pl
5 / 5
2020-01-15 16:19:41
Benedykt
Już dwa razy robiłem u nich zakupy i jeśli będzie coś w dobrej cenie to bez wahania wrócę.
5 / 5
2020-01-15 15:12:17
Eliza
Solidny sklep. To moje kolejne zakupy. Następne - niewykluczone
5 / 5
2020-01-15 14:16:38
Irena
Super wszystko. Piękna biżuteria,elegancka cena i świetna dostawa. Wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-01-15 12:44:57
Daniela
Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam sprzedawcę
4 / 5
2020-01-15 09:37:48
Wanda
Firma solidna szybko realizują zamówienie i informują . Kontakt z firmą przebiega bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-13 14:06:20
Amelia
Transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2020-01-13 10:58:45
Wiktor
Na czas,sprawnie, zgodnie z oczekiwianiem
5 / 5
2020-01-10 19:51:49
Jakub
Wszystko przebiegło dobrze. Bardzo konkurencyjne ceny. Szybka realizacja.

Rzetelne opinie o TIMESTORE.PL